Mikrobølgeovn lille

Moderne små mikrobølgeovne

Det er ikke en hemmelighed for nogen, at moderniseringsprocesserne for nylig er blevet meget mere aktive. Dette gælder alle livets grene, herunder livet. Så næsten hver moderne person køber en enorm mængde udstyr, på grund af hvad over tid problemet med ledig plads er meget akut.

Det er naturligvis ikke en undskyldning at nægte at købe husholdningsapparater. Derfor foretrækker mange mennesker kompakte enheder. For eksempel vælger de små mikrobølgeovne, fordi en sådan funktionel enhed forenkler opvarmning og endda madlavning.

Hovedkarakteristika for en sådan mikrobølgeovn er dens kompakt størrelse. Takket være denne funktion er enheden købt af personer, der har et lille boligareal. Det er nødvendigt at forstå, at kompaktitet ikke kun vedrører kroppens dimensioner, men også rummets rumfang, hvor kapaciteten sættes i mad.

De mindste mikrobølger er opdelt i to grupper:

 • Solo Ovn. I denne model bruges mikrobølge madlavning til madlavning. På grund af begrænset funktionalitet er kameraets lydstyrke i gennemsnit 8,5 liter, selv om der er enheder beregnet til 20 liter.
 • Mikrobølgeovne. De adskiller sig gunstigt fra den foregående sort ved et stort sæt funktioner og tilstande. Kameraets lydstyrke i sådanne enheder når ofte 20 liter.

Det er værd at bemærke, at soloovnens dimensioner er ret små, da der ikke er unødvendige funktioner. Af denne grund skal du grundigt afveje fordele og ulemper inden du køber udstyr. Måske vil i stedet for en multifunktionel mikrobølgeovn med grill være en simpel model, som vil koste meget mindre.

Ud over ovenstående klassificering er mikrobølgeovne opdelt i følgende typer:

 • stationære - nem at betjene og forårsager ingen problemer under transport.
 • Bærbar - designet til drift under feltbetingelser.

Antallet af stationære modeller overstiger betydeligt antallet af bærbare. Dette skyldes lav efterspørgsel. Naturligvis er det ikke sandsynligt, at en lille mikrobølge er nødvendig i bjergene. En sådan anordning vil imidlertid vise sig uundværlig, hvis en person ofte går til semi-vilde steder, hvor kun elektricitet er repræsenteret fra alle velsignelserne.

Døm tilstedeværelsen af ​​visse funktioner kun ved størrelsen af ​​mikrobølgeovnen kan ikke være. Så tilbyder moderne fremtrædende producenter forbrugerne multifunktionelle kompakte enheder, som praktisk talt ikke adskiller sig på nogen måde fra deres fuldstørrelsesanaloger.

Mange husmødre vælger små mikrobølgeovne, der passer til forskellige opgaver. Dette er madlavning enkle måltider, optøning og opvarmning mad. Lignende tilstande er tilgængelige for alle kompakte modeller. Samtidig er mikrobølgeffekten 700-900 W, og den anbefalede vægt af produkter giver dig mulighed for at opvarme mad til en familie på 4 personer. En lille mikrobølgeovn er også en ideel løsning for dem, der har små børn, fordi der i så fald er behov for konstant opvarmning af babymad.

Hvis der er et ønske om at købe en kompakt mikrobølgeovn, så skal du først og fremmest sørge for, at det virkelig tager lidt plads. De fleste modeller har en bredde 40-50 cm og en dybde på 40 cm. I nogle modeller er den sidste parameter 30 cm, så de kan nemt passe selv på en lille køkkenhylde.

Naturligvis skal du huske om det interne arrangement af husholdningsapparater. Således svinger kammervolumenet af de fleste små ovne inden for 15-17 liter, og diameteren af ​​den roterende skål er omkring 24-26 cm.

Når du vælger en lille mikrobølgeovn, skal du først bestemme, hvor det skal installeres. Hvis det skulle være et skab, skal produktets bredde være op til 44 cm. Det er også nødvendigt at bestemme den tilladte højde på enheden på forhånd, fordi forskellige modeller er til salg.

Hvis der tildeles et bestemt sted til installation af enheden, skal den forhåndsmåles for at få alle de nødvendige oplysninger, når man køber en mikrobølgeovn.

Selv kompakte mikrobølgeovne har et vist sæt grundlæggende funktioner og tilstande, så det er nødvendigt at bestemme på forhånd hvilke af disse muligheder er virkelig vigtige.

Solo-komfur er den bedste mulighed i tilfælde, hvor det er nødvendigt at forberede de mest enkle retter og afrimningsprodukter. Mikrobølgeovnen vil være nødvendig af de ejere, der planlægger at lave mad til toast og bage og også bage kød og grøntsager. I en sådan enhed skal være en grill.

Det er bedst at være opmærksom på enheden med kvarts varmeelement, takket være, under forberedelsen dannes en skånsom skorpe. En anden fordel ved denne mulighed er det minimum strømforbrug.

For at vælge de rette dimensioner skal du åbne mikrobølgeovnen i butikken og sørge for, at der bliver plader, der ofte bruges i en bestemt familie.

Nogle mennesker bekymrer sig om, at det vil være meget svært at tage sig af en lille mikrobølgeovn. Faktisk er der ingen komplikationer. Pladespilleren, som er kompakt i størrelse, kan simpelthen vaskes i vasken med resten af ​​tallerkenen. For at rengøre den indvendige overflade er ethvert opvaskemiddel egnet. Det vil ikke beskadige produktet, fordi sagen er dækket af keramik eller emalje.

 • Bosch 75 M 451. Denne enhed er kendetegnet ved et stort udvalg af auto-programmer og et stilfuldt udseende. Modellen har trykknappen kontrol, og kroppen kan være lavet af emalje eller rustfrit stål.
 • Gorenje MO 17 DE. Til salg er 2 varianter af denne model: med trykknap og mekanisk kontrol. Sættet af funktioner her er begrænset, men dette kompenseres af et stilfuldt design.
 • LG MS-1744 W. De vigtigste egenskaber ved denne ovn er et minimumssæt af funktioner, enkel kontrol og pålidelighed. I denne model, der henviser til budgetklassen, vises touch-kontrolpanelet.
 • Panasonic NN - GM 230. Modellen med mekanisk styring har et indre kammer, designet til 16 liter. Enheden sammenligner sig positivt med analoger med et rigt farveskema.
 • Whirlpool MAX 25. En sådan kompakt mikrobølgeovn har et terningformet legeme. Kameraets lydstyrke er 13 liter. Fordelene ved enheden er tilstedeværelsen af ​​en grill og funktionen "Crisp".
 • Fagor Spoutnik. Denne bærbare mikrobølgeovn med et stilfuldt udseende. Så afhængigt af parabolens beredskab ændres skrogtonen. Enhedens bredde er 37 cm, dybden - 43 cm, og kammervolumenet - 30 liter. Modellen fungerer på batteri, så det kan tages på en tur.

Moderne mikrobølgeovne af lille størrelse er praktisk taget på ingen måde dårligere end deres modparter. Samtidig vil de optage meget lidt plads i køkkenet.

For samarbejde, venligst email: [email protected]

Kopiering af byggematerialer er mulig uden forudgående aftale, hvis der installeres en aktiv indekseret link til vores hjemmeside.

© 2018 "I køkkenet" Alle rettigheder forbeholdes

Den mindste mikrobølgeovn: dimensioner og beskrivelse. Ulemperne og fordelene ved små mikrobølgeovne

Mikrobølgeovne har længe vundet et sted blandt husholdningsapparater. De opvarmer hurtigt mad og koger, afrimmer mad, udfører andre operationer.

Hvad skal man overveje, når man køber

Når du køber en mikrobølgeovn, skal du beslutte dig for:

Afviger fra 8,5 til 41 liter. For en person, der med hendes hjælp kun har til hensigt at opvarme mad eller optøde mad, vil en lille mikrobølgeovn (10 liter) være praktisk. En lille familie har brug for en mikrobølgeovn med et rumfang på 15-18 liter. Mikrobølgeovne med et volumen på 20-27 liter vil være passende i en stor familie. Professionelle ovne op til 41 liter bruges i køkkener af restauranter og caféer.

Indenfor er væggene dækket af forskellige materialer.

 • Emalje. Denne overflade er glat, let at rengøre.
 • Bioceramics. Det er ridsikkert og let at rengøre.
 • Rustfrit stål. Overfladen er stærk, smuk, ikke ridset. Men produkterne i det brænder ud.
 • Varmebestandigt stål. God rengøring, modstandsdygtig overfor høje temperaturer. Ulempen er let ridset.

Mekanisk er beskyttet mod utilsigtet aktivering, nem at bruge. Sensoren giver dig mulighed for at programmere tilberedningsprocessen. Knappen er mere pålidelig.

Mikrobølgeovne har forskellige funktioner. Enkel, bare varm og afrim mad. Mere kompleks har mange programmer og tilstande, hvoraf mange stadig ikke er hævet. Prisen på disse enheder er meget højere. Selvom den mindste mikrobølgeovn ikke altid er billigere. Tross alt er prisen omvendt proportional med antallet af produkter.

De fleste moderne mellemstore og store komfurer er udstyret med en grill: kvarts eller tenovym. Den første hurtig opvarmning, mindre i størrelse, lettere at rengøre. Tane billigere, deres position kan ændres.

 • Traditionel.
 • Konvektion.
 • Kombineret.

Traditionel billigere, men kvaliteten af ​​mad, der er kogt i dem, er lavere. Ovne med konvektion har en varmelegeme og en blæser, der fremskynder madlavningen. Maden tilberedt i ovne er meget smagere. Og hvis du installerer en kvartslampe, vil maden smag ligesom bagt i ovnen. Kombineret giver dig mulighed for at kombinere forskellige tilstande og øge rækkeberedte retter.

Stadig på markedet er der nye ideer og løsninger, desto mere interessant. Daewoo har udviklet en smart mikrobølgeovn, der læser stregkoden for de produkter, du vil lave mad. Efter at have lært oplysningerne kommunikerer ovnen med producenten og rådfører sig med ham om, hvordan man bedst kan forberede den ønskede skål.

Størrelsen på en almindelig mikrobølgeovn tillader ikke altid, at den placeres i køkkenet. Der er moderne komfurer en yderligere ulempe. De er meget tunge. Den gennemsnitlige vægt af en mikrobølgeovn er 15 kg. Dette kan ikke tages ikke kun på en vandretur, selv på en tur i bil. Det var for de rejsende, at den første lille mikrobølgeovn blev opfundet. Det vil også være praktisk til brug i køkkener og kontorer, hvor der ikke er plads. Indeholder den mindste mikrobølgeovn 8,5 liter. En miniature mikrobølgeovn til kontorer giver dig mulighed for at varme op en kop te eller kaffe.

Beanzawave er den mindste mikrobølgeovn, der måler 18,8 × 15,79 x 15,0 cm. Den er forbundet med:

Det kan bruges i vandreture og tog. Turkis, rund form. Har en beskyttende skærm og slukker automatisk, hvis du åbner døren. For et bestemt produkt vælges et vist niveau af mikrobølgestråling. Dette bidrager til bedre madlavning.

Iwavecube Personal Microwaven er en anden lille mikrobølgeovn. Dimensioner 25 × 269 x 30 cm. Vægten af ​​denne personlige bærbare komfur er ca. 5 kg. En kop kaffe eller en sandwich er placeret i den. Måske er det ikke værd at tage en sådan tur, men i en bil vil det ikke skade.

Lidt mere, 38 × 279 gange, 25,5 cm, dimensioner af den bærbare mikrobølgeovn SPUTNIK ART-M1. Den arbejder med en spænding på 12 V og 220 V. Den har tre madlavningstilstande. Sagen er lavet af slidstærk plastik, der er et bærehåndtag. Vægten er lidt over 7 kg.

Den oprindelige form har en lille mikrobølgeovn, hvis dimensioner er 30,5 × 51,39times, 42,5 cm. Dette er BRANDT SPOUTGF. Fra en afstand ser det ud som et legetøj til en yule.

Maden i ovnen ses gennem den gennemsigtige kuppel. Produktet er ret rummeligt. Det indre område lyser under drift. Drejebordets diameter er 28 cm. Mikrobølgeovnen fører afrimningen af ​​maden. Der er tre niveauer af mikrobølgeopvarmning, der er udstyret med et ur og en timer (op til 60 minutter) for at styre tilberedningstiden.

Whirlpool MAX 25 ALU Mikrowelle har en kapacitet på 13 liter. Udstyret med dampkogning. Bordets diameter er 28 cm. Ovnens styring er elektronisk. Der er JetStart-funktion - reaktiv start.

Mikrobølgeovn i lille størrelse Samsung MC285TATCSQ - konvektionstype, med et volumen på 15 liter og en vægt på 18 kg. Dimensioner - 51,7 × 319times, 46,7 cm. Har en grill, hvis effekt er 1250 watt. Det er muligt at kombinere mikrobølger, konvektion og grill i forskellige kombinationer. Afrimning er automatisk, hurtig og tilpasses, der er en mulighed for at "remember9raquo; egen eksklusiv skål. Ovnen er udstyret med en tilfældig lås. Bølgerne fordeles jævnt i hele volumenet.

Daewoo KOR-5A0BW har en kapacitet på 15 liter. Inde i det emaljerede stål. Der er optøning. Touch-switche giver dig mulighed for at vælge den ønskede operation.

En relativt lille mikrobølgeovn, hvis dimensioner er 5,4 x 31,79 x 36 cm, Electrolux EMS170060X med en kapacitet på 17 liter. Fremragende integration i køkkenets indre. Det elektroniske display giver dig mulighed for at se alle oplysninger om den forberedte skål. Efter optøning kan du straks fortsætte med at lave mad i henhold til en valgt opskrift eller bruge et af de tilgængelige auto-programmer. De bestemmer den rigtige effekt for hver skål.

De mindste mikrobølgeovne er bekvemme, da de kan bruges som bærbar enhed. De er små i størrelse og betydeligt mindre i vægt. Men de har ikke disse muligheder og nyttige funktioner, der er udstyret med en større ovn.

Mikrobølgeovn i små størrelser: fordelene ved miniature enheder

Mikrobølgeovn af en lille størrelse vil være meget nyttig både i hjemmet køkken og på et offentligt sted. Mikrobølgeovne har fundet deres plads i næsten alle lejligheder. Når alt kommer til alt, kan disse køkkenapparater varme op eller afrimme mad i løbet af få minutter. Desværre er de fleste typiske bygninger synd miniaturkøkkener, hvor det er meget vanskeligt at finde et sted for store apparater. En fremragende løsning til sådanne lokaler vil være miniature mikrobølgeovne, som ikke indtager en stor mængde plads, men er meget funktionelle. Sådan vælges en kvalitets mikrobølgeovn med mindste dimensioner - læs videre.

Den mindste mikrobølgeovn: egenskaber

Hvis du har et lille køkken, hvor det er meget svært at placere alt nødvendigt udstyr, så er den eneste vej ud af denne situation små apparater. Især i efterspørgslen efter køkkenudstyr er mikrobølgeovn. Standardvalg optager et ret stort område, men der er små modeller, der finder deres plads i et rum af enhver størrelse.

Sådanne mikrobølgeovne har ret beskedne dimensioner, deres bredde varierer fra 40 til 50 cm, dybden er 40 cm, og højden kan være en og en halv gange mindre end for standardversioner.

Den smaleste mikrobølgeovn har en dybde på kun 30 cm. Sådanne dimensioner gør det muligt at placere det praktisk taget på enhver hylde.

En lille mikrobølgeovn er meget mere harmløs og økonomisk end standardindstillinger

De interne dimensioner af en sådan mikrobølgeovn er heller ikke meget store. Volumenet af kammeret med små mikrobølger varierer inden for 15-17 liter, og skålens diameter er ikke mere end 26 cm. Denne størrelse er tilstrækkelig til at opvarme en middag til en familie på tre eller fire personer.

Strømmen af ​​miniature mikrobølgeovne er meget mindre end for store apparater. Normalt ligger det mellem 700-800 watt. Imidlertid er denne indikator ikke en ulempe, for på trods af at denne kapacitet er ret nok til opvarmning af mad.

Små mikrobølgeovne finder deres plads i ethvert køkken. Ofte er de billigere end store muligheder, men de har alle de nødvendige funktioner til opvarmning og endda madlavning til en lille familie.

Typer af små og smalle mikrobølger

Hvad er kompakte miniatureovne? For at få svar på dette spørgsmål, skal du gøre dig bekendt med typerne af sådanne enheder. De er divideret med antallet af funktioner, og efter type installation.

Typer af mikrobølgeovne med antallet af funktioner:

 1. Solo mikrobølge varm op maden ved hjælp af mikrobølger. Sådanne indretninger vil helt sikkert klare opvarmning og optøning af mad. Hvis du ikke vil lave mad i mikrobølgeovn i høj kvalitet, er det bedre at stoppe dit valg på denne mulighed.
 2. Multifunktions mikrobølgeovne med grill har mange funktioner. De kan lave lækre retter med en sprød skorpe. De kan være kvarts eller termoelektriske. Den tidligere forbruger mindre energi og opvarmer hurtigt deres mad, men de har en højere omkostning. Termoelektriske mikrobølger koster mindre, men de har også en lavere opvarmningshastighed.

En bærbar mikrobølgeovn åbner mange muligheder for dig, den kan bruges i alle lokaler

Når du beslutter, hvilke af disse muligheder der er bedst for dig at vælge, så tænk på hvorfor du har brug for en mikrobølgeovn. Hvis du planlægger at opvarme måltider til din familie og lave varme sandwich til morgenmad, kan du sikkert købe en soloovn, det koster mindre end en multifunktionel mulighed, og dens længde er mindre. Mikrobølger med en grill mere dimensionel. De vil passe til skarpe skareelskere. Bemærk dog, at den mindste størrelse af en sådan mikrobølgeovn ikke giver dig mulighed for at tilberede en stor mængde mad, det maksimale der kan passe er en lille kylling.

Sådan fordeles lille mikrobølgeovn ved hjælp af forbindelsesmetoden:

 1. Bærbar mikrobølgeovn en god mulighed for rejsentusiaster. Sådanne enheder har en stik til tilslutning via USB-kabel eller endda muligheden for strøm fra batterierne.
 2. Stationær mikrobølgeovn normalt vejer meget og kan kun arbejde fra stikkontakten.

Stationære mikrobølgeovne er mere populære end bærbare, da de er mere pålidelige og billigere.

Sådan vælges en lille mikrobølgeovn

Gå til butikken for en mikrobølgeovn, først og fremmest skal du bestemme det sted, hvor det vil blive placeret, samt måle dets parametre. Glem også at vide diameteren af ​​dine plader. Fra evnen til at vælge den rigtige teknik afhænger stort set af dets levetid. Husk, det er bedre at betale lidt mere, men at købe et kvalitets og sikkert produkt.

Køber billige kinesiske mikrobølger, du risikerer at støde på en kortvarig og livstruende enhed

Hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en mikrobølgeovn:

 1. Først og fremmest skal du sørge for, at det udstyr, du vælger, passer ind i det forberedte sted. Du kan finde ud af sælgerens dimensioner eller endda måle det selv.
 2. Det er også værd at måle cirklens diameter inde i mikrobølgeovnen. Det skal matche din størrelse til dine tallerkener, ellers bliver du nødt til at bruge penge på nye retter.
 3. Vær opmærksom på, hvor nemt det er at åbne døren i mikrobølgeovnen. Faktum er, at miniatureapparater vejer mindre end standard, og derfor højst sandsynligt at åbne døren uden at droppe enheden ud af hylden, du bliver nødt til at holde den med den brugte hånd.
 4. Materialet, hvorfra mikrobølgeovnen er lavet, har ingen særlig betydning. Faktum er, at både metal og emalje rengøres lige så godt, og deres levetid er ikke så vigtigt i betragtning af at mikrobølgens levetid normalt ikke overstiger 10 år.
 5. Vær også opmærksom på kontrolpanelets mikrobølgeovn. Det kan være trykknap, mekanisk eller berøring. For miniature mikrobølgeovn anvendes knappen eller mekaniske varianter hovedsageligt. Touchpad findes også på mini mikrobølgeovne, men sådanne modeller har en urimeligt høj pris.
 6. Det er meget vigtigt at være opmærksom på, hvilken producent der producerer den mikrobølgeovn, du kan lide. Den mest uovervindelige mulighed vil være køb af en mikrobølgeovn af et velkendt europæisk eller amerikansk firma, og nogle gode anmeldelser går om hjemmeproducerede enheder.

Efter at have valgt modellen til en miniature mikrobølgeovn, der passer til dig, skal du ikke glemme at spørge sælgeren om tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater for dette produkt. Spørg også om tilgængeligheden af ​​et garantikort, hvis der ikke findes en, så prøv at finde en lignende model andre steder.

Standard mikrobølgestørrelser

Hvis du ikke er sikker på, at du vil købe en lille mikrobølgeovn, anbefaler vi dig at se nærmere på standardindstillingerne. De vil give dig mulighed for at fodre et ret stort antal mennesker, men de vil ikke tage meget plads.

Der er store mikrobølgeovne, hvor du kan bage middag til 6-10 personer. De er stort set lige store i ovnen, i gennemsnit er mængden af ​​store mikrobølgeovne 42 liter.

Mikrobølge standardstørrelser passer perfekt i både store og små køkkener

Sådanne mikrobølgeovne er i stand til at varme op eller lave mad til 4-6 personer. Standarden for størrelsen af ​​sådanne enheder, og heller ikke noget dokument er reguleret. Men har normalt følgende parametre: Bredden er lidt mindre end 50 cm, højden er 30 cm, og dybden er 40 cm. Denne mikrobølge er ca. 23 liter.

Mikrobølgeovne af standardstørrelser er meget populære. Hvis du har en sådan mulighed, anbefaler vi dig at se nærmere på denne mulighed.

Typer af mikrobølger i små størrelser (video)

Miniature mikrobølgeovn er en glimrende mulighed for et lille køkken. De er i stand til at varme op mad til 4 personer, mens de ikke optager meget plads. Hvis du er tilhænger af praktisk og kompaktitet - så er mini mikrobølgeovn lige det, du har brug for.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 5 =