Møbler af metal og træ

Metal møbler

Metal er et af de mest holdbare og holdbare materialer. Ved første øjekast ser det ud til at møbler af koldt metal også skal se koldt og ubehageligt. Men øvelsen viser, at med en kompetent kombination med andre materialer kan landemøbler og rummøbler af metal være meget hyggelige.

I store byggeri hypermarkeder vil du blive tilbudt både tunge og lidt ru møbler, og helt moderne og mere elegant. Alle disse produkter kan opdeles i smedede og profilere.

 1. Smedede havemøbler af metal har den højeste styrke, god slidstyrke og selvfølgelig holdbarhed. Men før du køber, er det værd at finde et sted på forhånd, fordi det bliver svært at overføre: vægten af ​​smedede møbler er meget stor, hvilket faktisk er dens ulempe. Sommermøbler fra metal ser meget stilfulde ud på produktionsteknologi, karakteristisk design og brug af teknikken til kunstig aldring. Det er værd at bemærke, at sådanne produkter er lavet for hånd, fordi de ikke kan koste billige. Smedning kombinerer perfekt med andre materialer som marmor, glas, mosaik eller træ.

Noget lang tid begyndte metalmøbler at flytte sine slægtninge fra træ og andre materialer. Alle skabe og skabe med en sådan ramme tjener mange gange længere og skelnes af pålidelighed. Det er vigtigt at bemærke den materielle side af problemet. Møbler af træ vil koste dig en smuk penny, og billigere vil ikke vare længe. I den forbindelse er metal et glimrende kompromis mellem kvalitet og pris.

For eksempel, et skab kabinet aldrig begynde at knirke og smuldre med alderen, og hvis du vil, kan du altid opdatere den med indvendig maling eller klistermærker. Du kan også bruge til at opdatere møbler fra metal klud eller træ.

Omfanget af møbler fra metal og træ er ret bredt. Sådanne produkter passer godt med urban high-tech eller minimalisme, og er fremragende til hospitaler eller virksomheder. Moderigtige metalstole og borde dekoreret med læder eller læder ser stilfulde ud og beholder stadig dyrebare centimeter. Med kombinationen af ​​metal og glas er der ingen følelse af at hæve sig i rummet, fordi sådanne produkter er ideelle til mørke og små værelser.

Polstret møbler af metal og senge er meget populære. For det første tillader sådanne senge kroppen at blive korrekt placeret på en hård overflade, så søvn er meget stærkere og sundere. Og for det andet ser kombinationen af ​​metal og tekstiler sig meget imponerende og stilfuldt, mens det forbliver hyggeligt og hyggeligt. En sofa med stel ikke bare den perfekte løsning, hvis du nødt til at kombinere stuen til soveværelset, men også en god måde at tilføje smag til det indre. Polstrede møbler med metal ben og armlæn, er det normalt udføres i et slankt design med læder eller plast, kan passe godt, ikke kun i det indre af stuen, men også dekorere studiet eller på kontoret.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Gruppen

DIN LOFT - MØBLER FRA METAL OG TRÆ

Vi er beliggende i byen Kirov, som er berømt for mestere, kvass, træ og træindustrien. Herfra sender vi borde, skabe og stole over hele det store land.

Vores mission er at lave loftsmøbler til rådighed for alle, der kan lide det. Til dette er vi klar til at arbejde uden fridage og selv om natten!

▫ Møbler til rimelige priser

▫Any former og størrelser

▫ Levering: RF, CIS

handlinger

# ovnstol L-009-29, størrelse 1200x800x750 mm, metal, massiv eg

Kig på alle møblerne i

Prisen er gyldig på tidspunktet for udgivelsen af ​​billedet. Udseendet af produktet kan afvige fra billedet og afhænger af de materialer, der er valgt til ordren. Flere detaljer via telefon. +7 (900) 526-5000 (WhatsApp) og meddelelsen i vk.com/vashloft

# ov_stoly L-236, Vis mere ... dimension (d) 1200x (h) 750 mm, metal, massiv egetræ

Havemøbler til en dacha lavet af egne hænder - Billede af succesfulde selvfremstillede værker

Havemøbler til gaden vil være nødvendige i hvert hjem, hvor der er et grønt hjørne, selvom det er lille. Uden en behagelig lounger og et behageligt sæt, vil du ikke være i stand til fuldt ud at nyde din udendørs rekreation. Trods alt er der ikke noget bedre end trapeznichat i skyggen af ​​et æble eller pære og lidt, som kan sammenlignes med en lur i en hængekøje. Dem, der allerede har købt komfortable kurvemøbler til sommerhus, for eksempel en stol fra rotting eller en behagelig haveofa, kender det perfekt. Men højst sandsynligt ved alle ved hørelse, at køb af sådanne møbler ikke er en god fornøjelse, så ikke alle har råd til denne luksus. Havemøbler med egne hænder er et glimrende alternativ til dem, der ikke er ivrige efter at dele med et ryddeligt beløb. Ja, og gøre møbler til dacha med egne hænder er meget mere behageligt.

Havemøbler med egne hænder af træ

Den største succes for gartnere har havemøbler til gaden, lavet af træ. Imidlertid er ikke alle typer træ egnet til dette formål. Eksperter anbefaler f.eks. At opgive materialer fra fyrretræ, fordi dette råmateriale er meget ømt og følsomt over for indflydelse af eksterne faktorer. Det er bedre at vælge møbler fra eg, ask eller hornbjælke - deres træ er solidt, slidstærkt og let at passe på.

Desuden er det kendetegnende ved træmøbler, at det er helt miljøvenligt produkt, fantastisk med sin skønhed og forskellige teksturer. Havemøbler er lavet med hånden fra træ hurtigt nok, hovedformålet med dette formål er at bruge højkvalitets materiale.

Knocking ud over det sædvanlige kantede planker rammer til stole og sofaer, og sætte dem på bløde puder, kan du få en fremragende havemøbler til din feriebolig

At kende de nøjagtige dimensioner af hver del, hvilket gør en original sammenklappelig afføring til en dacha, vil ikke være svært

For at skabe sådan skønhed skal du have store stykker fra den tykke del af træstammen

Komfortabel foldestol til hytter lavet af massivt træ

Harmonisk passer ind i det overordnede design af forstadsområdet - et spisebord. I haven vil han vise sig godt i brun farve , og i lysere farver. Ud over et stort bord i sættet skal der være komfortable stole, hvor du vil føle dig godt nok.

For at sæderne skal være behagelige, er det umagen værd at bandage dem med aftagelige puder. Det er også godt, når stolen kan foldes. Ubrugt, de vil tage mindre plads, og om vinteren kan de nemt gemmes i en garage eller kælder.

Letvægtsmøbel design vil skabe en følelse af sin vægtløshed

Smukke møbler til en dacha lavet af runde logs af lille diameter

Selv på en lille terrasse kan du arrangere et hyggeligt og funktionelt rum til afslapning

Leteste havemøbler med egne hænder er lavet af færdigt materiale. I adskilte form er plader lettere at behandle, bløde og forberede sig til maling. Du skal kun indsamle alle detaljer i et enkelt design, ifølge tegningen.

Der er mange måder at lave møbler til haven. For at finde en passende mulighed for dig selv, vil internettet hjælpe dig, hvor i sine store rum kan du nemt finde præcis, hvad du har brug for.

Stilfulde stole, smukke borde, komfortable senge, gynger, stole - dette er bare en lille liste over ting, du kan gøre med dine egne hænder. Selvfølgelig har du brug for nogle færdigheder inden for tømrerarbejde og et godt værktøj samt tilstedeværelsen af ​​friske ideer i dit hoved.

Den originale version af bordet i form af et snit fra et stort træ

En usædvanlig form for bagt træ giver møblerne fra rækken en særlig charme

I hvilken stil at vælge møbler til sommerhus

De mest fashionable sæt af havemøbler er dem, der er lavet i i dag eller fransk stil, er også meget populær stil hi-tech , land og minimalisme . For landet er præget af en ujævn, grov struktur. Ofte kombinere træ og støbejern, færdig med metalplast.

I romantiske haver er det passende smedet møbler Fransk stil. Ønsker at komme ind i et grønt hjørne af en tynd note af provence eller shabby chic, er det bedst at sætte de blegede møbler ud af rattan.

Et smukt bord af træ og metal lavet i moderne stil

Korrekt placerede møbler vil skabe et hyggeligt hjørne til hvile

Komfortable møbler er et af hovedemnerne i et grønt hjørne. Hun kan være ledsager af morgenkaffe eller frokost - en grill. Daglig hvile i frisk luft, især på solrige dage er en balsam ikke kun for en krop, men også for sjælen!

Fantastiske træstole med snehvide sæder vil dekorere udformningen af ​​din have

Spisemøbler i haven er ikke alt. For fuldt ud at nyde et behageligt ophold midt i blomstrende grønt, skal du også købe et haveudstyr. Sættet omfatter en sofa, to lænestole eller stole samt et lavt sofabord. De mest fashionable havemøbler - et design lavet af rotting, strødt med store puder.

Bløde tilbehør er overvejende dækket af bomuld. Under stoffet af den fluffy coating er et meget elastisk polyurethanskum. Lænestole, sofaer og stole har ofte en kubisk form, hvilket gør dem klare og meget komfortable.

For at lave en lænestol fra rattan alene skal du have visse færdigheder

Møbler lavet af kunstig rotting ser ikke værre ud end naturligt

Kunstig rotting er ikke bange for fugt, så i dårligt vejrmøbler behøver man ikke bære under en baldakin

Der er ikke noget bedre end en kop kaffe fuld i frisk luft

Havemøbler fra paller (paller)

Også populært er havemøblerne lavet med træpaller. Træ strukturer simpelthen banket ned, farvet og gennemblødt. Puder kan også sys selv eller købes fra haven tilbehør butik.

Havemøbler fra træpaller (paller) produceres ret hurtigt. I alt 2-3 paller er nok til at folde en til en for at få et sofabord. På toppen af ​​bordet er afgjort slagfast glas med behandlede kanter. Alt - et sofabord er klar, det er kun at lave stole. Du kan også gøre dem af samme materiale, kun her tømrerfærdigheder vil være nyttige. Ved hjælp af en savsåsak eller motorsav klippes palle i to dele, hvoraf den ene skal udføre sædets funktion, den anden - ryggen.

Dekorere træpaller med lyse puder, du opdaterer deres kedelige design

Som indretning kan du bruge metalnitter og reb

Terrasse af hvidkalkede træpaller i kombination med farvede puder ser nemt og nemt ud

Lidt fancy og den sædvanlige træpall bliver et kunstobjekt

Havemøbler fremstillet af palle lavet af egne hænder, kan understrege individualiteten landskabsdesign dit websted, skabe en hyggelig atmosfære, gør det virkelig ekstraordinært og værdig opmærksomhed.

Original hjørne sofa lavet af palle lavet af egne hænder vil dekorere din have

Ved at fastgøre på sofabordet fra små pallets paller kan du nemt flytte det til et passende sted for dig

Hvis du har et stort antal paller (materiale kan købes i en lille mængde i byggeforretninger), fra dem kan du organisere et fuldt udbygget rekreativt sted, hvor du kan slappe af et stort firma. I dette tilfælde fra byggeri pergolaer eller åben terrasser og i det hele taget er det muligt at afvise.

Smukt indrettede hjørne til udendørs rekreation

Udendørs møbler fra paller er en glimrende mulighed for at spare en betydelig sum penge

Klimaforholdene bidrager til, at både træ og vinranker brænder ud, bliver kedelige og skøre. Støbejern og metalmøbler kan ødelægges ved korrosion. Så hvis du ikke har paraplyer i haven, husk den systematiske imprægnering af møbler. At være sikker beskytte materialer fra de skadelige virkninger af eksterne faktorer, bør de være dækket af noget.

Den bedste måde at beskytte træ på er at anvende den på forberedt overflade , speciel akryl lak. Det beskytter ikke kun træets struktur mod fugt, men forhindrer også udseendet af blå, skimmel og svampe på den.

Træ skal nødvendigvis blive affedtet. Det gamle imprægneringslag skal fjernes med sandpapir, helst med kornstørrelse på 150 til 320. Tykkelsen af ​​papiret vælges i overensstemmelse med graden af ​​ujævnhed af substratet. Ikke alle typer træ kræver imprægnering. For et eksotisk træ, som firkant, er det overflødigt.

For havemøbler er det tilrådeligt at bruge kun kvalitet af hårdttræ

Havemøbler fra rattan er også værd at dække hver 5-6 år med olie eller lak. Korrosion på møbler af metal, du skal rense sandpapir med fin granulering og male den valgte maling mod korrosion.

Det er vigtigt at huske, at det altid er billigere at genoprette gamle møbler end at købe en ny. Velplejede og opdaterede møbler vil gøre din have elegant og attraktiv uden særlige ekstraomkostninger.

Produktet af metal inspirerer altid respekt, møbler fra kovanki ser brutale og udsøgte ud, og dets udseende giver interiøret en vis charme

Kaldmetal i kombination med bløde tekstiler ser virkelig imponerende og yndefulde ud

Liggestol til sommerhuse - komfortabel hvile i haven

I oldtiden elskede folk at slappe af blandt grønne områder på bløde ottomaner og liggestole. I dag er havemøbler ikke kun behagelige, men også funktionelle solsenge.

Deres strømlinede, justerbare design er udstyret med nakkestøtter og armlæn. Vævbeklædninger er aftagelige, så liggestolene kan stå i haven selv på regnfulde dage.

Hvil på hytten vil være dobbelt så behagelig med en trendy, stilfuld og behagelig chaiselong

At lave en chaiselong med egne hænder er meget vigtigt at nøje overholde de dimensioner, der er angivet på tegningerne

Smukt design og glatte linjer - alt hvad du behøver for en hytte

At lave en chaiselong til din egen dacha er ikke så let, du skal have visse færdigheder hos en snedker

For at beskytte mod solen kan du bruge en skyggefuld baldakin eller en paraply. Sidstnævnte vil lysere din tid i frisk luft. En lys, farvet patch, der beskytter mod solen, bringer friskhed og lethed til din have.

Paraplyer haven skal være stabil, så de ikke gør en pludselig vindstød. Derfor bør paraplyens ramme være stærk. Det rigtige fundament er også meget vigtigt, og de funktionelle master og skål skal være lavet af materiale af god kvalitet.

Husk at jo større paraplyets overflade er, desto mindre er det modstandsdygtigt over for vindbelastninger, så det skal fastgøres sikkert på bunden

Den oprindelige paraply kuperer over spisepladsen

Havemøbler fra rattan - klassisk af genren

Rattan bruges til at lave møbler og tilbehør siden oldtiden. Møbler af det er kendetegnet ved lyshed, elasticitet og er forbundet med en romantisk elegant have i provencalsk stil.

Dette materiale er let at male, så du kan altid opretholde dine yndlingsmøbler på bedst mulig måde. Rothang ser smuk ud i naturlig farve, ligesom en ædel skygge af bleget eg.

Møbler lavet af naturlig rotting anses traditionelt for det bedste valg med hensyn til komfort og hygge

Møbler lavet af naturlig rotting kombinerer miljøvenlighed, stil og komfort

Rattan-kurvemøbler passer perfekt ind i landskabsdesignen i din have

Kurvemøbler i haven ser imponerende og elegant ud, men det er værd at bemærke, at du næppe kan oprette mesterværker, som du så i specialbutikker uden specifik praksis. Rattan vævning er en besværlig proces.

Til at begynde med er det bedst at øve på små genstande, for eksempel væve en lille skammel eller bordplade til et bord. Først efter vellykket praksis er det muligt at fortsætte med at væve mere komplekse møbler, såsom en chaiselong eller en sving.

Smuk hængende swing fra rotting med bløde puder og vinker dem til at sidde ned

Swing fra rotting ser altid stilfuldt og dyrt ud

Dette rolige og elegante stil bringe til liv nogen en have . Rotten er perfekt til ham. I klassisk stil er tilbehør meget vigtige. Hvert møbel bør udlægges med bløde puder i bløde pastellfarver, eller du kan gemme møbler med en flødeplade eller uldtæppe, der vil varme dig under kolde sommeraftener.

Der er ingen særlige krav til at skabe et interiør i den klassiske stil - absolut handlefrihed. Fremstillede havemøbler med egne hænder i denne stil vil se lige så smukke ud i haven og i huset.

Hvid farve beroliger ikke blot, men bringer også en partikel af friskhed og lys

Hvidrottemøbler vil se godt ud i havenes lyse og rige omgivelser

Et par kreative ideer og din have bliver magiske

Pleje af rotanmøbler

Rattan er ikke modstandsdygtig overfor fugt, så møbler fremstillet af det skal beskyttes mod regn. Heldigvis skyldes det på grund af dets lysstyrke ikke mange problemer. Dette materiale slides ud over tid, så det er umagen værd at tage vare på møbler regelmæssigt.

At læse en bog er nyttig og behageligt, især hvis det er gjort i frisk luft

Moderne møbler på gaden i form af form svarer til to varme trends.

 • Den første er minimalisme og geometrisk enkelhed.
 • Det andet er en futuristisk form.

Produkter af begge kategorier er perfekt kombineret med naturlige greens. Flere attraktive former opnås takket være en speciel plaststøbning, som muliggør avancerede produktionsteknologier.

Moderne møbler hjælper med at stilfuldt og smagfuldt arrangere det tilstødende område

Sofabordet i centrum vil altid se rentabelt og få gæsterne til en behagelig og stille samtale

At arrangere havemøbler på en åben terrasse er altid praktisk og praktisk

Smuk og stilfuld terrasse med smukke moderne havemøbler - alt hvad du kan drømme om

Meget interessant ser moderne fluorescerende møbler. Den bruger naturlig solenergi. I løbet af dagen absorberer stråler for at udstråle en fabelagtig glød om aftenen. Derfor kan det erstatte lamperne foran huset. Moderne møbler skal købes i færdige sæt. De kan opretholdes i en farve eller lyse duetter.

Glødende i bordets mørke vil genoplive nathave, præsentere en utrolig fabelagtig og mystisk atmosfære

Find en sådan stub i mørket, for at sætte sig ned, vil det ikke være svært

Populære materialer til moderne havemøbler

Moderne havemøbler med egne hænder er oftest lavet af slidstærk og fugtbestandig plastik. Udformningen af ​​sådanne modeller opfylder de hotteste tendenser i moderne tider.

Her er to typer af materiale, der har fået særlig popularitet:

 1. Tehnorotang - et fremragende alternativ til vinranken eller rattan Årsagen - modstandsdygtighed mod fugt og direkte sollys. Derudover er moderne møbler meget komfortable.
 2. polypropylen - Et populært polymermateriale, der er karakteriseret ved høj mekanisk styrke, tolererer godt virkningen af ​​ugunstige vejrforhold. Af den måde er det også ret plastik i produktionsprocessen, hvilket nogle gange fører til bizarre former for møbler. Den eneste ulempe er, at nogle af de møbler, der er fremstillet af polypropylen, er meget lette, hvilket betyder, at stærke vindstød kan forstyrre stabiliteten.

En smuk rattan stol med en original kuppel beskytter mod den varme sol og regn

Camping er den bedste mulighed for at slappe af og genvinde styrke

En rigelig skygge fra træernes krone og en hyggelig atmosfære hjælper med at opnå styrke og hvile i de varme sommerdage

Og endelig. I artiklen nævnte vi kun de mest populære og bedst sælgende havemøbler til dacha, som du selv kan lave.

Du kan forsøge at skabe noget andet, ikke mindre interessant og nyttigt. Det vigtigste ved dette er at gøre en indsats og indsats.

Sandsynligvis vil du have gavn af de oplysninger, du modtager i dine kreative bestræbelser. Forsøg og opret, prøv at gøre hvad der allerede eksisterer, lidt bedre.

Kun en kommentar

Klasse, bare klasse. Kan folk, når de vil have det

kategorier

Valget af vores læsere

 • Følg os i sociale netværk

  Forfatterens licens af webstedet: № АР 417-11-785 LCD ®


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 4 = 6