Møbler til en teenage pige

Møbler til teenage piger

Hver af os var engang i hans teenagere, men nu husker sandsynligvis ikke alle, at alderen er mange følelser og indtryk, musik, sport, venner og meget mere. Dit voksende barn ønsker et lyst og muntert liv. Så gør ikke en typisk forældres fejl: Når du udstyre et værelse til din teenagepige, skal du ikke gøre det strikt, gråt, i hvert fald efter din mening - stilfuldt og dyrt. En voksenpige sætter sig ikke pris på dette, hun bliver mere interessant i sin venes hus, hvor det ikke er så dyrt indvendigt, men lyst og interessant.

Og prøv ikke at overbevise din datter om, at hun valgte det forkerte tapet til hendes værelse, og generelt er det indvendige indretning, der er opfattet af hende smagløst. Efter et stykke tid vil hun forstå dette. I mellemtiden forsøge forsigtigt og diskret at råde dig til at vælge et tapet af ro, snarere end skrigende toner. Trods alt bliver disse tapeter forseglet med forskellige plakater og plakater af datterens afguder.

Modulære møbler til en teenage pige

Når du vælger møbler til et soveværelse, husk at det er bedre for en teenagepige, hvis dette møblement er modulært og multifunktionelt. I denne tidsalder bør møbler ikke længere være hyggelige, men også for at matche en voksende piges livsstil. Sengen og bordet kan ændre sig i størrelse, de vil vokse med din pige takket være de mange inddragelige sektioner. En seng er et soveværelse, et skab og alle slags hylder tjener til at gemme ting, cd'er, kassetter og bøger, håndværk fremstillet af pigerne. I børnenes værelse lærer hun lektioner, og tilbringer sin fritid sammen med venner og veninder.

Og hvis der for nylig i din datters værelse var meget plads til legetøj og underholdning, skal en voksen datter nu tildele gratis plads, for eksempel til fitness eller aerobic, som ofte udføres af moderne piger. Dette ledige rum frigør de indbyggede og inddragelige møbler.

En teenagers rum skal nødvendigvis være lys. Dette er nødvendigt både for bevarelse af god vision og for normal psykologisk udvikling. Og det er bedre, hvis møblerne i børnehaven også vil være lyse farver, men valget af interiør skal stadig være for fremtidens lille lille elskerinde. Tross alt skal pigen føle sig komfortabel og komfortabel.

Ud over det faktum, at den moderne børns plads til pigen er kendetegnet ved ungdomsdesign, hersker romantik og skønhed i hende oftest. Et modulært møbel - det er en slags stor designer, hvorfra du kan lave individuelle designs, der er behagelige for dit barn. I et sådant møbelsæt vil tingene fra en teenagepige holdes i orden, og de mange små ting, der er så nødvendige for en lille prinsesse, vil altid være til stede i en række skuffer og skabe.

Alle moduler af børnemøbler til teenagere, både piger og drenge, fremstilles ved hjælp af moderne teknologi, idet der tages højde for ergonomi samt alle sikkerhedskrav.

Unge damer foretrækker at have deres værelse indrettet i sarte smukke farver: beige, pink, lilla, lilla. På denne baggrund i stuen til en teenage pige vil se flotte hvide møbler. Ud over at skabe et hyggeligt sove hjørne i din piges værelse er det lige så vigtigt at udstyre og skabe en behagelig arbejdsplads for hende. Dette er et bord til at arbejde med en computer og en printer, som både kan bruges som en skriftlig og justerer den nødvendige højde. Og en række bogreoler og hylder, som hjælper med at placere alt, hvad der er nødvendigt for studiet af en teenagepige. Glem ikke om spejlet - et uundværligt element af interiøret i pigens soveværelse.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Møbler til teenager - 117 nye ideer til enhver smag

Tiden flyver meget hurtigt, og snart bemærker du, at din ungdom er blevet en charmerende og akavet teenager. Og så for forældrene kommer der en proteststid, når sønnen eller datteren kæmper for at vise deres uafhængighed og uafhængighed. Og først og fremmest har de brug for et personligt område.

Over tid ophører børnenes værelse med at opfylde barnets behov, han vokser bare ud af det. Teenagere er ikke længere interesserede i legetøj og børnebøger, de kan føle sig ubehagelige og tilbageholdte på grund af de overdådige kaniner i deres værelse. Derfor bør børnes møbler komme til teenage, hvilket vil hjælpe barnet med at udvikle sig yderligere.

Vælg møbler til en teenager er ikke for svært, fordi han i denne alder allerede er i stand til at forklare dine smag og præferencer. Mest sandsynligt ved han selv, hvor meget han har brug for bogreoler, hvilken farve skal være tapet og tæppe, hvilket bord og skab han har brug for "for fuldstændig lykke." Sørg for at lytte til dit barn og overveje hans smag og behov, når man vælger møbler.

Men gør det ikke helt om det. Tross alt er teenagere maximalister - de kan kræve et interiør i stil med et slot af horrors, et piratskib eller et dukkehus. Og om et par måneder vil de kede sig med disse møbler og begynde at irritere. Vælg derfor rigtige møbler til en teenager, der vil tjene ham i lang tid.

Hvilke møbler for en teenager at vælge?

Først og fremmest er det nødvendigt at tage sig af en kaj. Det kan være en sofa, en seng og en sofa. Det vigtigste er, at det var stort. Når alt kommer til alt, når dit afkom er 16-17 år, vil han have vækst og vægt, næsten som en voksen.

Et andet obligatorisk element i møbler til en teenager er en arbejdsplads. Det indeholder et skrivebord, en behagelig stol, en computer skrivebord og bogreoler. Alle møbler skal være så behagelige som muligt for barnet og samtidig være stilfulde og moderne. For at spare plads og ikke placere i rummet 2 tabeller (til computer og til skrivning), skal du vælge et praktisk computerbord med stor arbejdsflade. Ved dette bord er det praktisk at lære lektioner og arbejde på computeren.

Det er meget vigtigt at købe en garderobe til teenageren. I denne alder er børn særligt kritiske for deres udseende, eksperimenterer med udseende, så lad dem have en fuld garderobe, hvor de kan klæde sig og krølle foran spejlet.

En teenagepige kan også købe et lille toiletbord eller kommode, hvor hun kan opbevare forskellige kosmetik, kamme, elastik, hårklip, tilbehør og andre små ting. Lad pigen fra en ung alder lære at se på dig selv. Ud over de grundlæggende møbler til en teenager i et værelse kan du placere diskhylder, et bord til tv, natborde og står for lydudstyr.

Når du vælger møbler til en teenager, skal du være opmærksom på, at det ikke kun var praktisk og funktionelt, men også stilfuldt. De lyse, moderne og smukke møbler passer perfekt ind i ungdomsrummet. Men møblerne i den klassiske stil her vil se upassende ud og lide ikke barnet. Samtidig skal det være ret universelt - egnet til hvile, studere, kreativitet og sammenkomster med venner.

Møbler til en teenager - 100 billeder

Tja, selvfølgelig skal møbler til teenager være af høj kvalitet, opfylde alle GOST standarder og miljømæssige sikkerhedsstandarder. Det bør ikke forårsage allergier og frigive giftige stoffer.

Møbler til teenagere

Børn vokser meget hurtigt, og årene flyver som et øjeblik. Det ser ud til at barnet lige blev født i går, og du arrangerede børnenes værelse med kærlighed og pleje af ham: de limede tapet med interessante små dyr, købte bløde legetøj, købte børnemøbler til arrangementet af rummet.

Og så voksede din baby op for øjnene, blev en teenager. Han har allerede vokset den sædvanlige situation i børnenes værelse - det er på tide at tænke på at arrangere et rum til en teenager. Ungdom er et alvorligt stadium i dit barns liv, han lærer at træffe beslutninger og udtrykke sin egen mening. Derfor skal der arrangeres et værelse til en pige eller en ung ungdom, overveje deres interesser, smag og præferencer.

Krav til ungdomsmøbler

Der er nogle funktioner, der er typiske for køb af møbler til unge:

 1. Funktionalitet og ergonomi - det er nemt at passe et stort antal lærebøger, bøger, øvelsesbøger, undervisningsmidler og andre skolelever.
 2. Ved fremstilling af møbler til unge bør der anvendes miljøvenlige materialer, der ikke forårsager allergiske reaktioner, ikke indeholder skadelige og livstruende stoffer.
 3. Stilfuldt og fashionabelt design - I denne alder udvikler børn en sans for smag og stil, så det er nødvendigt at støtte og udvikle denne kvalitet på enhver mulig måde. Hvis rummet vil bruge trendy eller moderne elementer, vil teenageren med glæde og stolthed vise dem til venner.
 4. Sparer plads - en teenagers rum bør ikke være rodet af møbler. Der skal være plads til spil og sammenkomster med venner.
 5. Rummelighed er især karakteristisk for garderobeskabet til pigen, da den unge dame har et stort antal tøj, der skal placeres et sted.

Et barn i ungdommen bruger mere tid på at studere og studere. Derfor er det nødvendigt at forsyne arbejdspladsen omhyggeligt.

Ideelt set bør teenagerens arbejdsområde udstyres med følgende typer af møbler:

 1. Et skrivebord til barnet til at lave lektier, læse bøger og forberede sig på yderligere lektioner.
 2. Et computerbord, hvorunder en teenager vil arbejde på en computer eller laptop.
 3. Stole under skrive- og computerskrivebordet.
 4. Forskellige enheder til opbevaring af skoleleverancer og ting, du har brug for til studier: hylder, skuffer, skabe.

Nå, hvis børnenes værelse er ret rummelig, og det kan nemt rumme to borde til en teenager. Ofte er rummet i rummet begrænset og skrevet, og computerbordet er kombineret til et arbejdselement.

Hvis du vælger et skrivebord i en teenagers rum, skal du huske at dit barn skal være behageligt og behageligt for ham at gøre:

 1. Bredden og længden af ​​bordpladen skal sikre placeringen af ​​alle nødvendige skolelever. Der skal være plads til en skærm af en computer eller bærbar computer, som skal placeres ikke på bekostning af arbejdsområdet på bordet. De mest egnede parametre er: bredde fra 60 cm, længde fra 1,2 meter.
 2. Bordets højde skal være behagelig og komfortabel for en teenager. Baksiden af ​​barnet bør ikke konstant stresses, ellers vil det hurtigt blive træt, og senere kan der være sundhedsproblemer. Den bedste mulighed er, hvis barnets hænder ligger fladt på bordet, og skuldrene er ikke for høje og ikke for lave.

Teenagerens skrivebord skal være stilfuldt og moderne i design. En interessant mulighed - skrive bord til teenagere, hvis højde er reguleret. Det kan blive en gave for dig og dit barn. Du vil spare penge på at købe forskellige tabeller med et barns vækst. Teenageren vil være komfortabel og behagelig bag ham, bare juster sin højde, så snart drengen eller pigen vokser lidt op.

Et arbejdsbord til en teenager kan installeres i et hjørne, nær vinduet. Du gør maksimal udnyttelse af rummet. Vinkelmodeller af skriveborde skelnes af deres høj ergonomi og rummelighed. Derudover vil der ved siden af ​​en teenagers arbejdsplads altid være en kilde med naturligt lys.

Se også på skrivebordet i form af bogstavet L. En af tabellerne i denne teenager kan bruge til at udføre lektioner, og på andenpladsen den bærbare computer.

Købe et skrivebord til en teenager, glem ikke om stolen. Med stole er det ikke så svært at bestemme, hvordan man skal med bordet:

 1. Giv præference til modeller, som kan øge i højden.
 2. Stolen skal have en ergonomisk ryg, der opretholder barnets korrekte holdning i løbet af klasserne.
 3. Det er bedre at ikke købe modeller med armlæn, så længe barnet kan forskyde deres kropsholdning, og dette vil påvirke hans helbred negativt.

Søvn, som i en tidlig alder, spiller en vigtig rolle i at genoprette barnets liv. For at sikre, at han sover fredeligt, skal soveværelset være behageligt og behageligt til hvile. Barnet i ungdommen er allerede i gang med alle parametre hos en voksen, så soveværelset skal tage højde for dette.

De typer af soveværelsesmøbler til teens er store: klassisk seng, ergonomisk sofa eller sofa, sovepladser transformatorer.

Hvis pladsen på børnenes værelse er begrænset, kan du købe en seng med et bord, denne model kaldes også en hems. Ovenpå er der en seng med en seng, og nedenunder er et arbejdsområde med et skrivebord og ekstra elementer i form af skuffer og hylder.

Denne seng med et bord giver dig mulighed for at spare dyrebart rum, men husk på, at skrivebordet vil være langt fra kilderne til naturligt lys. Sørg for at udstyre arbejdsområdet med kunstig belysning, f.eks. Læg en bordlampe eller lav et indbygget lys.

Pas på at teenageren havde et rummeligt skab, hvor der vil være tøj og sko. Du kan udstyre børnenes værelse med forskellige hylder eller hylder, hvor alle de nødvendige ting vil blive placeret. Når hver ting har sin plads, tæller det barnet for at bestille.

For en teenagepige kan det være faktisk at købe et toiletbord, hvor hun kan bringe hendes udseende til ordre og opbevare kosmetik, hårbørster, elastikbånd, hårklip og andet tilbehør. Der er variationer af skrivebordet, kombineret med et toiletbord.

I ungdomsårene vil et barn have eget tv eller lydsystem. Pas på, at der er plads i børnenes værelse til husholdningsapparater.

Rummet på børnenes værelse bør ikke være for rystet med møbler. Barnet kan invitere venner til værelset, hvem bliver nødt til at bosætte sig et eller andet sted. Barnet skal have tilstrækkelig plads til ikke kun at bevæge sig rundt i lokalet, men også til aktive spil. Trods sin stædige voksenalder forbliver ungdommen stadig børn.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

43 + = 49