Modulære hjørnekøkkener

Hjørne modulære køkkener: praktisk løsning

Køkkenet, designet i henhold til vinkelprincippet, vælges ofte til små værelser. Ejerne af rummelige værelser vil dog sætte pris på de indlysende fordele, at de udvalgte møbler og det nødvendige udstyr er placeret langs tilstødende vægge.

Moderne køkken består ofte af moduler - standardelementer, der har deres eget formål. Til hjørnet køkken bruges ofte:

 • rummelige skabe til store ting,
 • gulvspidser, udstyret med glidende ergonomiske kasser,
 • Hjørneholdere eller skabe med åbne hylder,
 • bordplader og vask.

Det viser sig, at du selvstændigt kan konfigurere den konfiguration, du har brug for, og lege med sine komponenter som med designer. Desuden kan du med tiden lave en omlægning og få et fundamentalt nyt interiør ved hjælp af gamle møbler - så modulerne gør dit køkken universelle og praktiske, men individuelle.

En interessant designløsning (også meget praktisk) vil være gulvmoduler, hævet på høje ben. Køkken med sådanne møbler er meget nemmere i daglig rengøring - der er plads mellem bunden af ​​piedestallen og gulvet. Det er i øvrigt ikke forbudt at anvende moduler med facader af forskellige farver eller teksturer (dekoreret i en stil, naturligvis) - en sådan kompleks kombineret løsning vil være særligt passende i et moderne interiør.

Hvis du organiserer et lille rum, så er der præference for kabinetter med folde- eller foldedøre - det er økonomisk og praktisk. Frigivelsen af ​​arbejdsområdet overvejes også. Til dette formål tagrælinger, på hvilke faste krukker af krydderier, knive, porcelæn og så videre.

Ved at lave hjørnekøkkenet fra modulerne får du meget hurtigt et nyt udseende på dit værelse. Selvom køkkenpladsen er katastrofalt lille, skal du måle væggene og vælge antallet af vægskabe og piedestaller, der passer til denne længde. Generelt kan headsets af enhver størrelse bestå af moduler - og det vil være en praktisk løsning for effektive ejere.

Hvis vi taler om vigtigste fordele Disse møbler, så til hjørne køkkener er kendetegnet ved:

 1. Kompakt og kompakt.
 2. Ergonomi - det er med dette arrangement af møbler trekant, der består af et køleskab, vask og plade, vil være praktisk for værtinde.
 3. Tilstrækkeligt antal arbejdsflader.
 4. Muligheden for praktisk organisering af hele rummet og tildeling af spiseplads, selv i et lille køkken.
 5. Øgede omkostninger (op til 20% i forhold til lineære modeller), men berettiget af funktionalitet og bekvemmelighed.
 6. Øget optimering af opbevaring af nødvendige genstande - i virkeligheden er der tale om en vinkel, som i almindelige tilfælde forbliver uanmeldt.
 7. Designvariabilitet - Producenter frigiver moduler i forskellige retninger - fra high tech til provence.

I hjørne køkkenet kan du ikke kun bruge specielle rummelige moduler, men også placere et hjørne vask eller endda en komfur - det resterende rum du kan bruge efter eget valg.

Hvis en opvaskemaskine eller en komfur er direkte planlagt i køkkenhjørnet, lyskilde - og således at lyset ikke faldt på hovedet, men direkte på arbejdsområdet. Det er til dette formål, at belysningsarmaturer indbygget i hængeskabe (som den mest almindelige mulighed) vil blive påkrævet.

Køkken moduler, der er placeret i form af bogstaver G eller L, giver dig mulighed for effektivt udlagt selv en lille plads. Standard betragtes som en mulighed, når sættet er placeret langs tilstødende vægge, og i det modsatte hjørne er der placeret et spisebord. Men du kan gå på en anden måde - en af ​​hovedtelefonens dele kan placeres ved at bruge væggen ved vinduet. Derefter vil bordpladerne blive belyst af naturligt lys. Ud over det praktiske er et sådant layout også ikke-standardiseret - det vil fremhæve din kreative tilgang til indretning. Hvis området tillader det, supplerer du hjørnesuiten med en ødelegation (tag et spisestue eller arbejdsområde her) eller en bar tæller.

Den slags skabe, du køber, er også vigtig - ikke facaden, men "påfyldningen". Så er hjørnemodulerne udstyret med unikke mekanismer og varierer i rummelighed i sammenligning med lignende lige linjer. Til din bekvemmelighed kan karruseller eller glidestativer leveres.

Ved planlægningen af ​​møblerne kan du kun installere skabe i et hjørne af "hjørnet" og i den anden - tilføj ekstra moduler og hængslede moduler.

Hjørne modulære køkken i økonomiklasse

Næsten alle begynder reparationer i køkkenet, står over for et begrænset budget. Du kan sikkert gemme på møbler - fordi hjørne modulære køkken økonomi klassen er så praktisk og æstetisk som de dyrere elite muligheder. Desuden kræver færdige moduler ikke dyr samling og tillader implementering af enhver stilistisk retning - fra victorianske klassikere til moderne. Der er dog forskelle. Lad os prøve at forstå dem.

Selvfølgelig kan du ikke købe en naturlig træblok "billig". Økonomisk køkken er udstyret med facader lavet af MDF brædder, som kan dækkes af plast og også behandles langs kanten med akryl. Du er fri til at vælge farveopløsninger og teksturer - fra blank og mat til metalliseret og stiliseret i naturlæder. Du kan købe billige hjørnekøkkener i økonomiklasse, der er udstyret med praktiske bordplader og praktisk pålidelige fittings, som vil fungere jævnt i flere år.

Dyrere muligheder er hovedtelefonerne, komplet med rundkørsler, tandemskabe og endda mikrolift, og blandt de ergonomiske elementer finder du en kombination af glas, metal, plast og træfiner. En af de dyreste er hjørne køkkener med et ø segment, men de vil kun passe ind i et rummeligt værelse. Derudover er luksus suiter afsluttet med kapacitet, skinner, unikke kroge og bar tællere.

Billede af hjørne modulære køkkener

Hjørne modulære køkken Hjørne modulære køkken med morgenmad bar Moderne hjørne køkken

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Køkken møbler

navigation

Soveværelset

Stue

Polstret møbler

badeværelse

Kontaktpersoner:

Nylige diskussioner

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

Ergonomi, stil og anvendelighed med modulære hjørnekøkkener

Møbler til køkkenet vælges altid med stor omhu. Det er her, at en masse fritid går forbi. Og køkkenet, kombineret med stuen, er et sted for møde gæster, at samle familien ikke kun for at spise, men også for at se tv og kommunikation. Og for husets elskerinde er det meget vigtigt i hvilken situation at lave mad, hvor bekvemt det vil være i køkkenet. Fordi nogle gange reparerer køkkenet, bliver omgivelserne givet mest opmærksomhed.

Typer og kategorier af køkken sæt

Tiderne med typiske køkkenmøbler var væk, da den eneste drøm af enhver familie var en god mulighed for at få det, og ingen opmærkte på udseendet og farveskemaet. I dag kan du vælge ikke kun antallet af nødvendige kasser, natborde, det materiale, hvorfra køkkenet skal laves. Du kan vælge enhver farve efter eget valg, dekorelementer i overensstemmelse med den valgte stil.

Udseende kan køkkenmøbler være:

 • Fritstående. Monolitisk sæt, som kræver en vis standard længde og højde af væggen, som vil blive placeret. Der er ingen mulighed for at ændre sit design og indhold.
 • Modular. Den består af separate moduler i en stil, hvor antallet og størrelserne kan vælges af køberen. Det er praktisk i den økonomiske beslutning - du kan købe modulerne gradvist og ikke indsamle det nødvendige beløb for hele sættet og nægte dig komfort i lang tid.
 • Under ordren. Det produceres i private møbler produktion i henhold til skitse og præferencer hos kunden med præcis binding af dimensioner til køkkenets layout.

Ifølge statistikkerne i dag er hjørnestenen i forbrugeren det hjørne modulære køkken.

Som en hyldest til moderne mode er hjørnet køkken blevet det mest populære på grund af sin ergonomi og kompaktitet.

Det tager trods alt et sted, der plejede at være tomt i de fleste tilfælde. Det er omkostningseffektivt i små køkkener, hvor hver meter af det frigjorte område er værd at have vægt i guld.

Uundværlig hjørne køkken og i de lokaler, hvor køkkenet er kombineret med stuen. I dette tilfælde frigøres et betydeligt rum i midten, som kan blive mere vellykket zonet. Nogle gange bruges der et hjørne af hjørnekøkken til zoneinddeling, hvilket ikke blot gør designet stilfuldt, men også meget behageligt.

Modulære møbler placering i køkkenet

Modulære køkkenmøbelsystem er værdsat af ejerne af små eller ikke-standardiserede køkkener. Tværtimod er placeringen af ​​et køkkenskabe med standardskab ofte vanskeligt på grund af placeringen af ​​vinduer, døre, ikke-standardlængder af vægge. Nogle gange er det forhindret af fremspring eller nedtrykninger i væggene, hvor kommunikation passerer. Et modulært køkken er ikke kun placeret i nogen, selv det mest komplekse interiør, men giver stadig mulighed for at vise deres designfunktioner, hvilket skaber et eksklusivt interiør af standardmodulerne.

Vælge moduler til køkkenet skal styres, hvad skal deres minimumsindstilling være, så at tilberedningsprocessen var praktisk og ikke problematisk. Ifølge konklusionerne fra eksperter inden for ergonomi, den videnskab, der studerer den korrekte

 • Fordeling af arbejde, bør køkkenmøbleret omfatte:
 • kasser til opbevaring af redskaber til madlavning;
 • Skabe til opbevaring af redskaber til mad og køkkenapparater;
 • kasser til opbevaring af produkter;
 • skabe, der opbevarer de nødvendige genstande i køkkenet: håndklæder, servietter, duge, loofahs, vaskemidler og rengøringsmidler.

Nogle gange tillader køkkenets dimensioner ikke at placere selv de mest nødvendige moduler. I dette tilfælde kan du bruge relæsystemer. De vil ikke kun betydeligt reducere antallet af krævede kasser, idet de tager løveparten af ​​deres indhold, men de kan skabe maksimal komfort under madlavning.

Typer af køkkenhjørnesæt

For et rektangulært køkken ved hjælp af moduler er det muligt at oprette et hjørnesæt af L-formet form. Gentag proportionerne af rummet, det vil se den mest harmoniske. For et firkantet rum er det ikke svært at bygge moduler i et hjørne køkken med samme længde af vingerne. Dette er den mest hensigtsmæssige løsning, da alle elementer, der er nødvendige til madlavning og mad, vil være tæt på armlængden.

Klasser af modulære hjørnekøkkener

Producenter af hjørnemodulære køkkener under hensyntagen til den stigende efterspørgsel efter produkter skabte flere muligheder for deres implementering under hensyntagen til eventuelle økonomiske muligheder for kunderne.

Køkkener af økonomiklasse er mest tilgængelige på grund af deres loyale pris. De omfatter alt hvad du behøver, og er ideelle til minimalistisk stil: top-, bund- og hjørneskabe, blyantposer, skab til opvaskemaskine. Økonomiklassekøkkener er som regel lavet af spånplader og MDF, ikke underordnet i styrke til naturligt træ. De kan vare længe, ​​og med passende pleje vil de beholde deres oprindelige attraktive udseende. Fraværet af elementer af indretning og overskydende forklarer deres rimelige pris. Hjørnekøkken i økonomiklassen har det største antal varianter af farveudførelse, som gør det muligt at arrangere et modulært køkken i flere farver eller monofoniske.

Modulære køkkenøkonomiklasse er ideel til et lille køkkenområde eller i beboelsen af ​​en person, som foretrækker strenge og anvendelighed af overdreven pompositet og indretning.

Hørkøkkener af førsteklasse adskiller sig fra økonomien ikke kun af det komplette sæt af moduler, men også af det materiale, de er fremstillet af, ved tilstedeværelsen af ​​dekorelementer. Deres produktion bruger den seneste udvikling ikke kun i møbelproduktion, men også i design. Disse møbler er designet til en bestemt social status af en person. Køkkenfacader af premiumklasse er lavet af naturligt træ, dekoreret med udskæringer, lakeret eller malet med efterligning af antikviteter.

Nogle tips til at finde moduler i køkkenet

Når alle de nødvendige hjørnekøkkenmoduler købes, opstår der spørgsmålet om, hvordan man placerer dem mest korrekt, så alt er i hånden og i overensstemmelse med kogesekvensen. Vi vil danse, som de siger, fra ovnen - det vigtigste element i køkkenet. Dens placering skyldes placeringen af ​​gaskommunikation.

Ved siden af ​​komfuret bør der være modulære skabe med mad og redskaber til madlavning. De kan placeres på henholdsvis højre og venstre side. I nærheden af ​​kabinettet med køkkengrej til madlavning, kan du installere en vask. Afstanden mellem den og pladen må ikke være mindre end en halv meter. Under vasken vil der være containere til affald, rengøring og rengøringsmidler. Ikke dårligt, hvis det er placeret over skabet med tørring til retter, og næste er arbejdsområdet til skæring af mad. Ud over den sædvanlige rektangulære i salget dukkede hjørner dræn, designet specielt til indkvartering i hjørne køkkenet. Over kabinettet med produkter er det bedre at placere kasser med bestik, håndklæder, servietter og andre nødvendige redskaber.

Husholdningsapparater bør også placeres under hensyntagen til placeringen af ​​de vigtigste elementer i møbler. Køleskabet skal placeres i nærheden af ​​opbevaringsområdet for mad.

Opvaskemaskinen og vaskemaskinen skal placeres så tæt på vandforsyningen og dræningen som muligt.

Design tricks til køkkenet

Til køkkenet, især lille, var det ikke kun behageligt, men også sikkert, du skulle vælge møbler for hende at tage højde for nogle af nuancerne:

 • alle hjørner af arbejdsfladen skal afrundes, døre til hængslede skabe bør bedre vælges ved at løfte, og til gulvskydning vil dette undgå unødvendige kegler og blå mærker, mens de flytter rundt i køkkenet;
 • Rør ikke i køkkenpladsen: dets midter skal være fri til bevægelse. Nogle gange kan dette problem løses ved at fjerne køleskab og vaskemaskine i korridoren eller i et ombygget opbevaringsbord.

Visuelle justeringer af plads ved hjælp af hjørne køkken

Visuelt øge pladsen i et lille køkken eller slå dets ikke-standardmæssige proportion kan ikke kun med den rigtige farve af vægge og tekstiler, men også placeringen af ​​hjørnemøbler og dens farveopløsning.

Efter at have placeret spisepladsen modsat hjørne køkkenet sæt, kan du frigøre plads midt i køkkenet og dermed tilføje luft, som visuelt skjuler grænserne for rummet og gør det større.

En bred vifte af farver af materialet, som bruges til at lave facader til hjørnekøkkener både økonomisk og premium, giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning. Modulært køkken i lyse farver spredes visuelt rummet. I varme røde, orange eller gule nuancer vil skabe hygge, vil fremme fordøjelsen. I et sådant køkken vil der altid være et ønske om at sidde over en kop kaffe for at lave noget lækkert til familien. Og børnene vil altid have en god appetit.

Hjørne køkkenmøbler i kolde blå, grønne farver hjælper med at holde fast i et uigenkaldeligt ønske om altid at have noget at spise. Ernæringseksperter rådgiver ofte mennesker med problemer med overskydende vægt til at vælge deres køkkenmøbler i sådanne nuancer. Det vil ubevidst opmuntre en person til at afholde sig fra overskydende ernæring.

Det er nødvendigt at vælge den rigtige stil, der er bedst egnet til køkkenområdet.

For et lille værelse er minimalisme, højteknologiske, japanske stilarter bedst egnet til kun at bruge de mest nødvendige ting.

Funktioner af nogle stilarter:

 • minimalisme er ideel i udførelse af hjørnekøkkener i økonomiklasse: minimum af elementer, lukkede flade fasader, farveskema til træ.
 • hi-tech - stil af glas og metal. Født som en stil af kontorer, blev det hurtigt populært i boligkvarterer. Denne stil er ideel til økonomiklassekøkkener med et minimum af genstande, et farveskala af facader til metal eller dækket med plastik. Husholdningsapparater er ikke indbygget, alt i syne, glatte linjer, en klar silhuet.
 • Japansk er stilen af ​​den største fusion med naturen, afvisningen af ​​alt kunstigt. Det er muligt både i møbeldesign af økonomiklasse med finerede facader og i premiumklasse, hvor alle moduler er lavet af naturligt træ.
 • moderne er en blanding af alle de tidligere, der kombinerer alt det bedste, der er i dem. Det er universelt, idet det passer til næsten alle mennesker, hvilket giver mulighed for individuelt at placere accenter, skabe dit eget unikke, uendelige interiør. Det er passende moduler præmie og økonomi klasser. Det skelnes ved brugen af ​​alle moderne udviklinger af designere og producenter af møbler.
 • land - den mest hyggelige og hjemlige stil, men det betyder kun et naturligt materiale til møbler: et array eller finer. Farve skalaen af ​​møbler er også naturlig - alle farver kan findes i dyrelivet. Lyse, prangende nuancer, store mængder metal er uhensigtsmæssige.

Ifølge statistisk forskning bruger folk omkring tre uger om året i køkkenet. Og hvis du mener, at køkkenet i dag ikke kun er et sted at lave mad og spise mad, men også et hyggeligt hjørne for at møde venner eller gøre det, de elsker, bliver det i dag meget mere. Og fordi det er meget vigtigt at lave det rigtige valg af køkkenmøbler, så det ikke kun var behageligt, men behageligt. Hver type køkkenudstyr har selvfølgelig sine fordele. Men hjørne modulære køkken er med rette i spidsen blandt alle mulige muligheder. Dette skyldes dets alsidighed, forskellige design og behagelige indkøbsformer.

I princippet kan med det nuværende niveau for integration af køkkenapparater alt, hvad der er nødvendigt for en lille familie af et par personer, indkvarteres, selv i halvdelen af ​​det område, der er angivet i det første billede.

Dette er alle individuelt, og det glæder sig. Når alt kommer til alt, hvis der er en række headset, og du for eksempel godt, behøver nafig ikke denne eller den pågældende skaber, du bliver simpelthen afvæbnet! Modulært bekvemt, at han ønskede og tog, han afhentede og nydt!

I det første billede - et smukt "blankt" køkken. Meget forfriskende og rummet er visuelt forstørret!

Vi vælger modulære køkkenhjørne: kvalitet og skønhed

Hjørne modulære køkkener - den optimale og originale mulighed for et stort eller lille værelse. Køkken er et kvindelig paradis. Men at paradiset var behageligt, og køkkenet gav et stort ønske om at være så meget som muligt, skulle det være meget behageligt og hyggeligt. Desværre kan ikke mange lejligheder prale af store kvadratmeter.

Lille køkken kan også være hyggeligt og smukt, det vigtigste er harmonisk og passende i det hele sted. Moderne køkkener består af et stort antal moduler og er samlet af element, hvor hvert element vælges individuelt for hvert enkelt køkken.

Moderne modulære hjørne køkken Nastya

Modulært køkken er den optimale løsning til placering af forskellige køkkendele med den perfekte kombination med design. Køkken sæt Nastia er et elegant eksempel på elegance, der er kendetegnet ved et højt kvalitetsniveau. Ved fremstilling af møbler anvendes udelukkende miljøvenlige materialer, som er ideelle til at skabe økonomiklassekøkkener i forskellige farver og størrelser.

En række farver og former er vigtige fordele ved dette køkken, hvilket vil skabe en hyggelig og harmoni i din lejlighed

Køkkenet indeholder mere end 30 forskellige moduler. Dette antal moduler giver dig mulighed for nemt at samle køkkenet i dine drømme og stole på forskellige størrelser af køkkenet.

Moduler kan kombineres på forskellige måder, alle passer perfekt sammen. Forskellige kombinationer giver dig mulighed for at oprette forskellige, helt forskellige, individuelle køkkener.

Meget stor interesse i de seneste år, lille garnitarchiki, der let griber ind i et lille køkken. Sådanne køkkener fremstilles hurtigt og monteres. Der er også en god efterspørgsel efter hjørne køkken sæt, som vil hjælpe med at placere et maksimum af skabe i det minimale rum.

Modulære hjørnesæt Nastia har særpræg:

Moderne modulære køkkenhjørne Nastya er velegnet til dem, der ikke har et stort budget

 • Anvendelse af naturlige trætyper ved fremstilling af møbler;
 • Indretning af møbler med høj kvalitet fittings;
 • Anvendelse af miljøvenlige hjælpemidler.

Når du opretter denne model, bruges højteknologisk glansfilm. Stor efterspørgsel blandt mange forskellige blomster bruger cedertræ og alder. Et sådant køkken er bare en gave til husmødre, for hvem der ikke kun er skønhed, men også funktionalitet er vigtig. Hvert modul er indrettet i klassisk stil, som opfylder de fleste kunders behov. Blandt fordelene ved køkkenet er Nastia værd at bemærke den passende højde på bordpladen og moderate omkostninger.

Hjørne modul til køkkener i forskellige størrelser

Størrelsen af ​​køkkenskaberne skal svare fuldt ud til køkkenets størrelse. Jo mindre værelse, desto mindre er møblerne, ellers vil køkkenet se hårdt og stablet op.

Nastia køkken bekvemmelighed er, at det er et modulært system, så kunderne vil have mulighed for at kombinere forskellige moduler med hinanden, helt at fylde køkkenpladsen.

Opmærksomhed på klienter er forsynet med forskellige skabe, både øvre og nedre, som ikke kun varierer i forskellige størrelser, men også i fantastiske former.

Når man vælger et hjørnemodul til køkkenet, er det nødvendigt at bestemme størrelse, type og funktionalitet

Hvert skab er udelukkende fremstillet efter bestilling med forudgående godkendelse fra hver kunde. Klienten kan vælge mellem et stort udvalg af skabe og deres mange design. For eksempel kan de øverste kabinetter være uden klapper, med en eller endda to klapper. Skabskab kan anbringes nær væggen eller indskrive det i et hjørne. Nedre kabinetter er også meget forskellige. Opmærksomhed over for kunder er almindelige og hjørne nedre kabinetter, skabe med hylder, en eller to fold, skabe med bordplade eller vask. Men kombinerede skabe, herunder en bekvem kombination af kasser med sashes, er i stor efterspørgsel.

De mest almindelige hjørnemoduler til køkkenet

For det mindste køkken har du brug for det mest minimale sæt nødvendige kabinetter.

Her er et eksempel på et minimalt sæt:

 • Øverste skab med døre;
 • Nedre skab med bordplade og hylder;
 • Nedre skab med vask.

For at give headsettet et vinkelt billede, tilføjes yderligere moduler til det minimale sæt, som indeholder hjørneskabe eller kasser af forskellige typer. For et mere rummeligt køkken kan kunderne vælge flere skabe. Individuel tilgang til hver klient giver dig mulighed for at skabe det perfekte køkken til hver værtinde. Evnen til at ændre bredde, længde, højde vil skabe komfort og bekvemmelighed i hvert køkken.

De mest almindelige hjørnemoduler til køkkenet antager enkelhed, bekvemmelighed og funktionalitet i deres brug

Køkkener er udelukkende lavet på individuelle størrelser.

For at undgå fejl, sendes adressen til klienten af ​​gaveler, som gennemfører alle de nødvendige målinger til at skabe et køkken.

Og moderne teknologi giver længe før skabelsen af ​​køkkenet mulighed for at se sin endelige version i billederne. Når man opretter et køkken, er kundens ønske det vigtigste, derfor er alt arbejde baseret på hans ønsker og præferencer.

Særlige kendetegn ved køkkenet Nastya

Modulært hjørnekøkken Nastia har mange fordele og adskiller sig fra andre modeller med sine personlige egenskaber.

køkken "Nastya9quot; Det er en smuk elegant stil med en kvalitetspræstation af alle detaljer

Blandt alle fordelene er det værd at fremhæve de vigtigste:

 1. Den største fordel er pålideligheden og kvaliteten af ​​køkkenets facade. Anvendelsen af ​​vakuumteknologi til limning af facaden gør det muligt at få forsiden uden sømme og led. Dette letter ikke blot processen med at bruge disse møbler, men udvider også dets levetid. Denne facade er meget lettere at vaske og tørre, hver gang det giver et nyt udseende uden meget besvær.
 2. En anden fordel er muligheden for at skabe bøjede facader, som i de senere år er så meget efterspurgt blandt købere. Konvekse og konkave elementer af møbler giver det noget træk.
 3. En anden vigtig fordel er mangfoldigheden af ​​farver. På klientens anmodning kan du lave et køkken sæt af enhver farve, og farverne kan være forskellige, de kan kombineres og kombineres efter personlige præferencer. Det er vigtigt at bemærke, at farverne hele tiden opdateres, og klienten kan lave køkkenet i den mest moderne og fashionable stil.

køkken "Nastya9quot; er lavet af miljøvenlige materialer af høj kvalitet

Stor efterspørgsel blandt købere bruger en film lavet til et træ. Forresten er disse facader ikke kun smuk udseende, men også meget mere praktisk i sammenligning med andre muligheder.

Mange elskere af moderne og strenge linjer foretrækker Nastya køkken sæt.

Hver moderne kvinde drømmer om et behageligt, komfortabelt og funktionelt køkken. Du kan nemt oprette et sådant køkken i dag, det vigtigste er at placere det rigtige sæt på det. Selv i den indledende fase af valg er det vigtigt at tænke på alle de små detaljer, tænk gennem alle detaljer, vælg de rigtige mekanismer og ting.

Køkkenet i en moderne kvinde skal være komfortabel, funktionel og hyggelig

Korrekt og bekvem placering af forskellige elementer sikrer, at det er nemt at finde elskerinden i køkkenet.

Design af moderne køkkener (video)

Moderne modulære køkken Nastia giver værten mulighed for at opretholde sit køkken i perfekt rækkefølge, fordi rationaliteten i placeringen af ​​møbelskabe vil medvirke til at skabe fuld komfort i køkkenet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 65 = 68