Modular Kitchen Economy Class

Billig modulære (præfabrikerede) køkkener: typer af skabe, princippet om layout

For at udstyre køkkenet er det ikke nødvendigt at kigge efter et færdigt sæt eller bestille det på et enkelt projekt. Der er mulighed for at udstyre alle hurtigere og billigere: at montere uafhængigt af klare moduler. Faktisk består køkkenmøbler af et sæt skabe. Deres sorter er ikke så meget - et par dusin. De adskiller sig i materialer og finish, og dimensioner og materialer i "basen" er de samme. Som følge heraf kom nogen op med ideen om at lave et sæt skabe i samme stil og farve, men forskellige modeller og størrelser. På grund af at detaljerne er standard, er prisen på et sådant køkken lidt mindre end færdigt og meget lavere end "på bestilling". Ideen blev populær, og disse møbler blev kaldt "modulære køkkener". Anlægget udarbejder en række moduler på forhånd, og du skriver selv dem, du har brug for. Men for et lille køkken, i det mindste for et rummeligt køkken. Der er modulære køkkener i økonomiklasse, der er et gennemsnit. Det eneste du ikke kan se er en eksklusivitet.

Fra hvilke materialer er der lavet

Modulære køkkener i økonomiklasse - en god måde at hurtigt og billigt køkken. Men det "billige" koncept er relativt. Prisen kan være anderledes. Nogle samlinger koster virkelig lidt, andre, ligesom og lignende, men har en pris meget højere. Det handler kun om de materialer, der bruges og hardware. Det påvirker også omkostningerne betydeligt.

Moduler kan være af forskellige farver

Køkkenmøbler i økonomiklasse er lavet af lamineret spånplader. Værdighed er én ting: lav pris. Men dette materiale reagerer dårligt på høj fugtighed. Et par år senere, i nærheden af ​​vasken, komfur, ovn, mikrobølgeovn, begynder det at svulme og flake. For at bremse processen kan alle problemområder smøres med et silikoneutralt tætningsmiddel (ikke akryl). Obligatorisk behandling af bordpladerne på de steder, hvor du skal skære hullerne til vask og installation af vandhanen, er udtagning af filterkranen for renset drikkevand obligatorisk. Ideelt vil dit køkken ikke vare længe, ​​men sådan behandling vil forlænge denne periode.

Modulært køkken af ​​økonomiklasse fra spånplader kan også være i moderne stil

Modulære køkkener af medium pris er lavet med facader lavet af MDF. Bemærk, at kabinettet af kabinetter også er lavet af spånplader og kun facader af MDF. Så du bør ikke forkæle dig selv om holdbarheden af ​​sådanne møbler. Der kan være et andet problem: billige facader af MDF er færdige med et tyndt materiale, der ligner meget papir. Ved leddene på steder med intensiv brug (ofte åbne døre) begynder dette materiale at afskrække. Også ikke den mest irriterende udsigt. Men hvis du kan vælge, er det endnu bedre MDF. Det svulmer ikke ud af fugtighed, og det gør ikke vridning, på grund af materialets elastik kan facader have flere dekorative former.

Facaderne af kabinetter kan færdiggøres med forskellige materialer:

 • Lamineret med en film, der simulerer overfladen af ​​træ af forskellige arter. Dette er kun en modulær køkken økonomi klasse. Denne udsmykningsmetode er den billigste. Dette design er godt for klassisk interiør.
 • Fineret med finer. En dyrere type af finish, der fuldstændig efterligner træprodukter. Det passer godt sammen med klassisk og etnisk interiør.

Plast - et af de mest praktiske materialer på facaden af ​​køkkenmøbler, men det er ikke værd at tage en fancy

Køkken præfabrikerede møbler med ramme facader

Generelt er disse alle typer facader, som modulære køkkener udstyre. Nogle bruges i budgetsæt, nogle til mellemstore priser. Det eneste materiale, som modulerne ikke laver, er træ. Dette er næsten altid individuel fremstilling.

Typer af skabe i modulære køkkener

Modulære køkkener kendetegnes af et stort antal forskellige skabe af forskellige størrelser og typer, men indrettet i samme stil og farve. Af disse, som designer, kan du samle forskellige i udseende og størrelse af køkkenet. Dette er praktisk, da det til en minimal pris giver dig mulighed for at vælge den slags møbler, der passer til dine behov, passer ind i størrelsen på dit køkken, uanset størrelse.

Modulært køkken i økonomiklasse: hængeskabe

Først og fremmest køkkenskabe er opdelt efter type installation. Der er væg (suspenderet) og gulv. Disse er de traditionelle moduler, som alle har længe været vant til. Når du komponerer dit headset, er det bedre at kigge efter et par gulv og samme bredde af hængslet, da kun med samme bredde ser de normalt ud.

Mest af alt disse muligheder - de sædvanlige gulv- og vægskabe

Bemærk, at nogle modulære køkkener har en række gulvskabe uden bordplade. Dette giver dig mulighed for at samle skabene, fastgør dem til hinanden og derefter kun dække med en fælles top uden sømme. Enig, det er meget mere praktisk og praktisk - der er ingen revner, hvor snavs bliver tilstoppet.

Situationer, når der kun er gulvskabe, er sjældne. Dybest set - under vinduet eller hvis væggen er fast husholdningsapparater - mikrobølgeovn eller noget lignende. Situationer, hvor kun hængslede skabe er nødvendige, er hyppigere. Normalt er det over ovnen, hvis køkkenhætte over det ikke kræver en forbindelse til ventilationssystemet. I dette tilfælde er der brug for lange hængslede piedestaler. De har en lavere, end normalt, højde og en stor bredde. Højden "får" af emhætten, og bredden er nødvendig, fordi pladens standardbredde og emhætten er ca. 80 cm.

Skab-blyant og karmsten til økøkken - nye typer i modulære køkkener

Der er også skabe-pencil tilfælde og frittstående skabe. De refererer til mere moderne typer af møbler. Skabet er monteret på gulvet, men det er så højt, at det slutter på samme niveau som de monterede frysere. På grund af det store antal hylder og kasser har den en stor kapacitet, den kan stå ved siden af ​​køleskabet eller i det modsatte hjørne og balancere sammensætningen.

Separat stående piedestaler er nødvendige i modulære køkkener til øype-suiter. De er samlet sammen, dækket af en fælles bordplade. Kan være et arbejds- eller spisebord. Øjebordet fungerer ofte som en separator for de to zoner, når køkkenet og stuen er kombineret.

Modulære køkkener i økonomiklasse består af elementer af forskelligt design. Lineære sæt består af almindelige frysere. De er udstyret med skuffer og døre. Bokse kan være forskellige i højden: bred og smal. I et skab, den ene over den anden, kan der være to, tre eller fire bokse. Den gamle kombination - en boks på toppen og i bunden af ​​døren - er ikke særlig almindelig i dag, men du kan finde den, hvis du vil.

Gulvmoduler til det præfabrikerede køkken

For køkkener i form af bogstaver G, T og P er vinkelelementer påkrævet. De er af to typer: trapezformet og L-formet. De trapezformede har en stor dybde i hjørnet, men for at kunne bruge dette rum er det nødvendigt at inddrive strukturer, ellers for at komme til hjørnet vil det næsten helt "dykke" indad. men glidende strukturer er ikke billige. Hvis budgettet er begrænset, kan dette område bruges til at gemme ting, der ikke bruges meget ofte.

Vinkelformede L-formede piedestaler har en usædvanlig klapdør. Adgang til de fjerneste hjørner her er enklere, da dybden er mindre. Der er to typer af lignende skabe:

 • Fra to separate skabe, som blot flytter den ene til den anden. En af dem har en "død" halvdel, lukket med lamineret fiberboard og begge er udstyret med svingdøre, som åbner hver vej. Denne mulighed er igen ikke for praktisk at bruge: En af delene er utilgængelig.
 • Et skab med en top i form af bogstavet "G". Disse modeller er udstyret med en foldedør. Det er en, men består af to halvdele, der er tæt fastgjort sammen. Når de åbnes, foldes de simpelthen som ligner siderne i en børnebog.

Vinkel moduler af forskellige typer

De ekstreme køkkenskabe kaldes endeskabe. De er åbne type - med hylder, eller lukkede - med døre. Moduler med hylder ser ikke så "tunge" ud, men intet funktionelt kan placeres på dem. De er snarere dekorative. Hvis der er plads nok i køkkenet, kan du tage enden af ​​åbne frysere og lægge dem på dekorelementer.

Endeskabet er ønskeligt - de har en afrundet form og blå mærker bliver mindre

Hvis køkkenet er lille, og du skal få et sted, er det tilrådeligt at sætte skabe med døre og bruge dem til deres tilsigtede formål. Et andet plus ved denne løsning er, at du bliver nødt til at rydde op mindre. Alle vandrette overflader i køkkenet skal tørres ofte, og der er mange af dem i den åbne version.

På hængende skabe kan døre svinge eller løfte - på elevatorer. Løfte er sikrere - hovedet rammer ikke den åbne dør. Men mekanismen er meget værd, så kabinetter med løfte døre er dyrere. Så modulære køkkener i en økonomiklasse med sådanne døre møder du sjældent - deres omkostninger er over gennemsnittet.

Der er forskellige typer døre

I de udendørs køkkenskabe kan dørene være almindelige - svingende eller glidende, som, når de åbnes, bevæger sig til siden. De er gode, hvis afstanden mellem to parallelle linjer af kabinetter er lille. Men bag guiderne, hvorpå dørene bevæger sig, har du brug for regelmæssig pleje - de er tilstoppet af støv og snavs. Desuden er kun halvdelen af ​​kabinettet tilgængelig ad gangen. For at komme til den anden skal begge døre flyttes til den modsatte side.

Dimensioner af kabinetter i modulære køkkener

Modulære køkkener i økonomiklasse kendetegnes ved, at elementerne er lavet i forskellige størrelser. Den samme garderobe kan være i flere størrelser. Det er det, der passer til en sådan form for frigivelse: På grund af det store antal variationer kan du samle sætet af præcis den længde eller dybde, du har brug for.

Skabets bredde er:

 • Smal - 150-300 mm;
 • Standard - 520-600 mm;
 • Bred - 650-800 mm.

Dimensioner - bredde, dybde, højde - er forskellige, som giver dig mulighed for at vælge et modulært køkken i både et lille rum og en rummelig

Der er ingen enkelt standard, fordi producenterne gør bredden anderledes. Nogle størrelser findes oftere, nogle sjældnere, men du kan skrive den ønskede længde af køkkenvæggen. Du skal bare arm dig selv med et stykke papir og en blyant, sæt de nødvendige dimensioner af køkkenmøbler. Vælg et kabinet, trække dets længde, vælg den næste. Og så videre, indtil det krævede sæt er skrevet.

Dybden af ​​kabinetter er ikke meget forskelligartet. Dybest set er der sådanne eksemplarer:

Forskellige skabe og skabe kan være mange, og de kan være i forskellige størrelser

Kabinets højde er også anderledes. Som regel vælges den i henhold til væksten fra værtinden. Det er praktisk, hvis bordpladen er 20-30 cm over det niveau, hvor hænderne på hænderne sænkes ned. Gulvskabe i modulære køkkener er af sådanne højder: 700-750; 800-850; 900-950 mm. Lejlighedsvis kan du finde og mellemliggende muligheder.

Modulære køkkener i økonomiklasse: rækkefølgen af ​​valg af frysere

Køkkenmøbler ændres i to tilfælde: under eftersyn eller om nødvendigt / ønsker at erstatte den gamle. Hvad er forskellen? Most. Hvis du har brug for reparationer, kan du først vælge køkkenet, og derefter ændre fordelingen af ​​rør til vand og kloakering, flyt til den ønskede placering af stikkontakten, omplacér pladen osv. I dette tilfælde kan du skrive den funktion, du har brug for fra elementerne i det modulære køkken, især ikke bundet til noget.

Modulære køkkener i økonomiklasse vælges af element

En anden tilgang til valg af moduler, hvis reparationen ikke giver mulighed for globale værker. Ingen vil bære en vask og en gaskomfur. Og dette skal tages i betragtning. Først og fremmest trækkes køkkenets plan med dimensioner, det bestemmer placeringen af ​​vasken, trækker en plade, et køleskab. Alt det, der ikke kommer til at bevæge sig. Tegn alle elementerne på en skala. For eksempel kan du bruge et blad i en celle og tage to celler som 10 cm. Det vil også være nemt at tegne, størrelse også. Efter at planen indeholder enheder, som ingen vil flytte, er algoritmen til valg af modulerne som følger:

 • Tag bordet op under vasken.
 • Hvis der er, skal du vælge hjørneskabene.
 • Bestemt med kabinettens dimensioner for indbyggede apparater.
 • Bestem om du har brug for slutskabe og hvilke størrelser de vil være.
 • Det resterende ledige rum er fyldt med lineære kabinetter og vælger deres bredde og funktionalitet.

Denne algoritme giver dig mulighed for at samle et elementbaseret modulært køkken i overensstemmelse med din størrelse på få minutter. Kun du skal pre-måle, i hvilken længde på hver væg.

Modulære køkkener

Modulært køkken økonomi klasse element efter element?

- Nem med møbelsæt fra Lovi Møbler

Vælg dit køkken med element takket være de modulære køkkener fra producenten i online-butikken "Lovi Furniture Ru". Lavpris, økonomiklasse. Levering af køkkener i Skt. Petersborg, Krasnodar, Moskva og i hele Rusland!

Modulære køkkener i økonomiklasse: er det værd at spare

Til sin lave pris er mange modulære køkkener af økonomiklasse lavet af højkvalitets og pålidelige materialer, så du kan ikke tvivle på, at disse sæt varer lang tid. I de fleste tilfælde har kunden valg af materialer, komponenter og tilbehør, og endda et billigt "budget" sæt kan blive en praktisk og stilfuld tilføjelse til interiøret.

Køkken økonomi kan kombineres i enhver konfiguration

Køkkenet er et specielt rum, hvor værtinden bruger meget tid. Som en konsekvens heraf, manglerne og manglerne i køkkenet, som en person snuble dag efter dag, er ikke bare irriterende, men de bliver alvorlige hindringer. Dette gælder især for køkkenlayout i lejligheder af små størrelser, hvor det er svært at kombinere funktionalitet og ergonomi uden forudgående planlægning ved hjælp af 3d-programmet.

Vælg den rigtige mulighed for dit køkken

Men der er en vej ud af sådanne situationer - disse er små køkkener bestående af moduler. Normalt i sådanne headsets er der kun nødvendige moduler i form af skabe og borde uden overflødige elementer og overbygninger. Moduler er praktisk i, at de kan samle og omstruktureret efter eget skøn, og deres antal kan være enhver, og som en lille beløb, der uden den øverste kabinet, og en fuld, men små-mellemstore hjørne køkken.

Dette køkken er lettere at afhente

Nogle gange kan du møde køkkener i økonomiklasse, som ikke er udstyret med nogle typer tilbehør, for eksempel - kabinetter kan være uden håndtag eller dørlukkere. I visse tilfælde er det fordele og fordele for køberen: første, er det muligt at installere hardware efter eget skøn, og for det andet, nogle egern værter er med gamle møbler fittings.

Interessante facader bliver højdepunktet i køkkenet

Når du vælger modulære indstillinger, er der også den fordel, som evnen til at "montere" headsettet i dele. I modsætning til luksusmøbler, i tilfælde hvor et designprojekt er udarbejdet i lang tid, og så foretages en individuel bestilling af sættet, I modulkøkken kan elementerne ikke kun købes separat, men også om ønsket erstattet af deres steder.

Sådanne køkkener er produceret i mange linjer

I nogle tilfælde er modulære køkkener i økonomiklasse den eneste mulige mulighed, men når man vælger et sådant sæt, skal forbrugerne have en ide om fordelene:

 • Dette er et rummeligt og funktionelt køkken, designet under hensyntagen til, at forbrugeren skal placere alle retter, apparater og andre ting i et lille rum;
 • Moduler af økonomiklasse med deres kapacitet har små dimensioner, Det giver dig mulighed for at installere et sæt, selv i de mindste køkkener;
 • Afhængigt af lokalområdet, økonomiske muligheder og personlige præferencer Køkkenets ejer kan oprette sit eget sæt af standardstørrelser af køkkenfacader fra alle tilgængelige moduler, og følgelig - at skabe de mest behagelige og bekvemme betingelser for et bestemt rum;
 • Omkostningerne ved økonomiklassekøkkener er flere gange lavere, Prisen for standard eller elit headset.

På trods af det faktum, at producenter, der annoncerer økonomiklasse køkkener insisterer på holdbarheden af ​​sådanne møbler, er dette kun delvis sandt. Faktum er, at materialer til alle møbler er stort set de samme, men i økonomiklassemoduler bliver de ikke altid tilstrækkeligt behandlet. Så, nogle ender af dele fra spånplader kan ikke behandles med en kant, og udskæringer under en vask behandles ikke af vandafvisende strukturer.

Modulære køkkener hvordan man monterer:

Nogle håndværkere kan eliminere sådanne mangler alene, men de fleste borgere udnytter møblerne præcist i den form, hvor de blev købt. Som følge heraf fører indtrængen af ​​vand på ubehandlede områder til hævelse og deformation af modulerne.

Møbler i en økonomiklasse kan have en sådan ulempe som fremmede lugt, men det gælder køkkener lavet af spånplader og MDF. I billige møbler anvendes billige materialer, og reduktionen i omkostningerne ved deres produktion er forbundet med forældede eller forkerte teknologier. Således, ved fremstilling af spånplader og MDF, som har en stikkende lugt, anvendes deklasserede billige kemiske urenheder for eksempel - skadelige i høje koncentrationer formaldehyd klæbemiddelsammensætning (sin karakteristiske lugt husker dem, der findes billig køkken indstiller slutningen af ​​90'erne).

Selvfølgelig er disse stoffer er ikke så skadeligt for en eller anden måde påvirke sundheden for selv små og følsomme kæledyr, men de kan ikke lugte ubehageligt eroderende i årenes løb, især fra moduler, der er sjældent brugt og åbnet.

Materialer til økonomiklassekøkkener

Vær opmærksom på facaderne

I køkkener i økonomiklasse, for eksempel i de færdige køkkener i Ikea, anvendes de samme materialer ofte som ved fremstilling af konventionelle sæt (med undtagelse af arboreal arrays, som aldrig bruges til "budget" muligheder). Her er fire hovedtyper af materiale opført i rækkefølge af stigende popularitet og relevans:

 1. Rammefacader. De bruges både til billige sæt, men også til produktion af køkkenfacader fra matricen. Strukturelt består disse facader af fire elementer, der kan vedlægge en indsats fra ethvert materiale: fra glas til fiberboard eller krydsfiner. En sådan ramme kan være lavet af aluminium, MDF eller plast, men udgifterne til disse tre materialer afvige lidt, så hvis som et indstik til at bruge krydsfiner eller dekoreret film Fiberplade - indrammet facader kan godt bære en "titel" forlangte materiale til køkkener økonomi klasse.
 2. plast. Dette materiale bruges i 99% af sagerne til facaden, for de resterende 1 procent er forsiden af ​​de synlige dele af headsettet nødvendigt. For eksempel i sidebæggen på venstre bord med tre skuffer, der er dekoreret med den samme plastik under facadefarven, i billedbilligt plastikfacade.

Faktisk "plastik" - dette er et betinget navn, hvilket ikke indebærer fremstilling af et møbel fra et enkelt stykke sådant materiale. Faktisk anvendes det sædvanlige spånplader (mindre ofte - MDF) som basis, som er dækket af plastikplader 0,6-1,2 millimeter tykt.

 1. MDF ("Lille træfraktion"). En anden misforståelse, som købere ofte står over for, er skjult i den mest forkerte sætning "køkkener fra MDF". Af dette materiale fremstilles kun facader, men rammerne i økonomiklassemoduler er altid lavet af spånplader. Men facaderne til køkkenet fra MDF kan tilskrives billig, da i dag udviklingen af ​​produktionsteknologier til dette materiale og konkurrence blandt mange producenter gør dem væsentligt reducere priserne på deres produkter. Det er bemærkelsesværdigt, at sådanne facader i Rusland i begyndelsen af ​​2000'erne ikke producerede: de blev leveret fra Riga, og prisen på sådanne facader var i det mindste prisen for hele køkkenet.
 2. Spånplade og spånplader - De mest almindelige materialer til fremstilling af økonomiklasse møbler. Forskellen mellem disse materialer er, at spånpladen ikke har lamineret belægning, der udfører både dekorative og beskyttende funktioner. Sådan ser disse to materialer ud:

IKEA katalog har mange linjer

Men selv for økonomiklassemoduler til brug af et konventionelt spånplader og selv som nogle usynlige elementer til forbrugeren betragtes som en dårlig form. Hvis sådant materiale anvendes til møbelproduktion - det er dækket af plastik, men det gøres med hånden, og kvaliteten giver undertiden meget at ønske, selv om prisen på sådanne møbler undertiden er meget fristende. Under alle omstændigheder køkken facader lavet af plast, dækket med laminat på fabrikken - dette er den bedste mulighed for kvalitet og omkostninger.

Billig facade kan dekoreres

Hvordan vælger man en køkkenøkonomisk klasse

Når du vælger en køkken økonomi klasse, er det vigtigt at overveje kun to regler: Kontroller omhyggeligt hvert modul og glem ikke at medbringe din roulette.

Selve ordet "økonomi" sælgere kan ikke fortolkes korrekt. Forbrugere i mange fora beskriver ofte tilfælde, hvor konsulenter talte bogstaveligt i salgslokalerne: "Dette er en økonomiklasse suite, det koster en krone, så kvaliteten er passende, kan ikke lide det - tag det ikke."

Men kun kvaliteten af ​​udførelsen skal være på et normalt niveau: til økonomiens spørgsmål i dette tilfælde kun de forenklede moduler og brugen af ​​billige materialer. Derfor er det nødvendigt at sikre, at møbler i økonomiklasse opfylder følgende krav ved valg:

 • Hvis møblerne sælges i samlet form, så kan sådanne beslag som håndtag, ben på gulvborde, dørlukkere og hyldeholdere ikke være til stede delvis. De kan ikke være overhovedet, men dette skal angives, når de sælger;
 • Vær opmærksom på enderne af modulets dele (se billedet). Alle åbne og synlige ender skal nødvendigvis indsættes med en kant, der kan være en tykkelse på 0,4 eller 2 millimeter. Bemærk, at den anden type praktisk taget ikke findes i økonomiklassemøbler.

Næsten altid modulære møbler i økonomiklasse er færdige møbler. derfor før du køber de tiltrukkede moduler - sørg for at måle dit køkken, og når du vælger møbler, brug et målebånd til måling. Hvis længden af ​​væggen på kittet ikke "passer" - skal den korrigeres alene. Hvis møblerne er steget til den plads der er tildelt det, men der var et hul (for eksempel hvis længden af ​​væggen er 3 meter, er længden af ​​sættet 2,8 meter), det er ikke meget skræmmende: et hul på 20 centimeter kan bruges til at gemme alt. Men hvis møblerne derimod ikke passer i dimensionerne - skal du skære et af modulerne, som du kun kan gøre med egne hænder, hvis du har et bestemt værktøj og færdigheder.

Modular Kitchen Economy

Det er vigtigt at vælge moduler fra en serie

Nogle gange i møbler kan der være forskellige defekter og defekter, der kan repareres eller genoprettes. Men nogle gange kan forbrugeren ikke vride hængslerne eller lime kanten, men mesteren, der tager disse handlinger fem til syv minutter, vil tage penge til dette arbejde. Derfor er det værd at overveje mulige problemer og muligheder for deres eliminering.

  1. Peeling edge. Kanten i enderne af delene kan simpelthen afskrække og kan komme helt ud. I det første tilfælde (se billede) er det nemt at gå gennem afskallingsområdet med en jernindstillet til en gennemsnitstemperatur, men rør ikke kanten direkte med et jern: det sker gennem et fint materiale.

  Hvis kanten er slået ud - det er lettere at købe en ny: Dette materiale koster kun nogle få rubler per meter og sælges i mange møbler og byggeforretninger. Videoen viser princippet om limning og behandling af kanten, men i dette eksempel er masteren nemmere, da han passer et stykke separat. Hvis du af en eller anden grund ikke vil eller vil være i stand til at adskille modulet og skrue afsnittet, bliver opgaven meget mere kompliceret.

  1. Nogle gange kan du se det i en ukorrekt drift kanten af ​​chipboard modul-sink begynder at svulme. For at forhindre dette anbefales det at behandle kanterne på modulvasken og de nærmeste med en silikoneforsegling eller en speciel vandafvisende mastiks.
  2. Det er værd at overveje det i møbler af økonomiklasse anvendes ikke den dyreste, men heller ikke det værste tilbehør til køkkenskabe. I sådanne møbler kan det mest udsatte sted være hængsler til facader, Lukkerne til bokse kan løsnes eller fejle. Når du vælger sådanne møbler, skal du derfor straks kontrollere deres kvalitet, og det er meget nemt at gøre det selv: Når du åbner og lukker facaderne, bør sløjferne ikke syltetøj og frembringe fremmede lyde i form af klik og knæk. Herudover bør hængslerne ikke forblive bevægelige (ikke spille) i løbet af lukkeprocessen.

  Restaureringen af ​​et sådant køkken kan forandre dets udseende

  Restaurering af køkkenmøbler:

  Sådanne facader er kendetegnet ved minimalisme

  Lyse facader tiltrækker opmærksomhed

  Smukt køkken er harmonien mellem forskellige elementer

  En interessant løsning er at dække med en facadefilm

  Således er ethvert modulært køkken en slags "konstruktør", og hvad der i sidste ende kommer af det - afhænger kun af ejerens fantasi. Derudover styres oplysningerne i artiklen, kan du ikke kun vælge modulære møbler i en økonomiklasse selv, men også at genkende og rette nogle fejl.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  25 − 23 =