Montering af plastpaneler på loftet

Loft fra PVC (plast) paneler: trin for trin instruktion

Plast har mange tilhængere og ikke færre modstandere. Men hvis du har brug for billig, hurtigmonteret og attraktiv finish, så er en af ​​de mest populære muligheder plastplader. Hvert år er deres rækkevidde stigende. Der er monofoniske, stribede, i et bur med blomster og planteelementer, efterligner murværk, natursten osv. Af alt dette sortiment er loftet lavet af plastpaneler normalt monofonisk. Og oftest - hvid eller meget tæt på den - med en lysfarve som "smeltet mælk", ecru, elfenben osv.

En lille del af sortimentet af plastpaneler

Af overfladetype kan de være glatte eller matte. Der er samlinger med en grov overflade - for dem der foretrækker originale løsninger. Der er også med skinnende indlæg. Men da loftet på plast-paneler gør næsten altid på tekniske områder - køkken, badeværelse, toilet, balkon - nogle små, som regel tvunget til at vælge størrelsen på den blanke overflade: den er visuelt løfter loftet, og ved at reflektere rummet synes mere rummelig. Også overvejelser om loftet øge belysningen - med en mat loft er nødvendigt at tage et større antal lamper eller øge deres magt.

Ofte kan man høre, at plastik i huset ikke er stedet. Måske, men vi har plast næsten overalt. Det pakker endda varer, vi har mange produkter i køkkenet og også i badeværelset af plast. PVC paneler er lavet af samme plastikgruppe som sprøjter og fødevarebeholdere. Det er dejligt, at dette materiale ikke har porer, hvor bakterier og andre mikroorganismer kan slå sig ned. Hvis overfladen har et dyrkningsmedium og forholdene er gunstige, de formere sig, men du kan slette dem i én bevægelse klud vædet i sæbevand eller en desinficerende opløsning. Plastpaneler er meget hygiejniske. Beviset kan ses i det faktum, at den sanitære station tillader at trimme deres hospitaler.

Der er spejlet plastpaneler eller med spejldele - striber

Det andet punkt, som mange stopper: plastens brændbarhed. De brænder virkelig. Begynd at opretholde flammen ved en temperatur på + 360 ° C. Til sammenligning: Spånplader og fiberplader begynder OSB at brænde ved + 250 ° C. Hvis vi sammenligner disse materialer med mængden af ​​udstødt røg, isoleres plasten med 40-50% mindre.

En anden grund: Loftet på plastpanelene trækker ikke vejret. Hvis du bor i et privat hus, og på toppen af ​​du har et ventileret loft, er luftudveksling vigtig. Hvis du bor i en fleretages bygning, skal du stadig udstyre ventilationssystemet, hvilket er absolut nødvendigt i køkkenet og i badeværelset og toilet. Og for at forhindre kondens fra at akkumulere bag loftet, bygg et par ventilationsgitter i de modsatte hjørner i loftet. Selvom loftet stadig er utæt og med tilstrækkelig luftudveksling, opstår der ingen problemer.

Typer af plastpaneler

Alle PVC-paneler er opdelt i to kategorier: væg og loft. De adskiller sig i stivhed og vægt: Loftet er ikke vigtigt mekanisk styrke, fordi materialet er lavet let, med tynde vægge. Håndter dem med omhu: Du kan knuse endnu to fingre. Er det muligt at montere vægpaneler på loftet. Det er muligt, men de er dyrere, og deres højere styrke er ikke hævet. Derudover er de tungere, fordi belastningen på rammen vil blive lidt forøget (hvis dette er tilfældet) og når du installerer det, skal du tage højde for dette.

Nu om dimensioner af panelerne og typerne af deres overflader. Der er et materiale, hvis udseende ligner en foring: de samme striber, kun af plast. Loftet fra sådanne paneler kaldes stadig rack-and-pinion, fordi overfladen i udseende er meget ens.

Rack plastloft

Næsten glatte, uden sprækker, er der vanskeligt at skelne leddene fra sømløse plastpaneler. Leddene af paneler er næsten usynlige: den forreste overflade er flad og glat, og siderne har en tunge og en rille, som på en konventionel vægpaneler, hvorved foringen og går.

Loft fra sømløse plastpaneler

Der er stadig plastikplader. Arbejdet med det er sværere, og det bruges lidt: det er nødvendigt, hvis kolonner eller andre ikke-lineære overflader er trimmet, og loftet er mere bekvemt at samle fra stativ.

Der er PVC pladepaneler

Til lofterne af lofter fra plastpaneler, kan man tillægge pleje af dem: praktisk talt bliver noget snavs skyllet af med varmt sæbevand. Den uændrede art forbliver i størrelsesordenen 5-10 år - afhænger af plastikets kvalitet.

Hvordan man laver et loft fra plastpaneler

Når du køber PVC-stativer, skal du have færdigprofiler - lister - som du laver ender og led. Deres valg afhænger af konfigurationen af ​​dit værelse og hvordan du skal lave loftet. Der er to muligheder: at lave et falsk loft eller at vedhæfte plast direkte til den primære.

Typer af profiler til montering af plastpaneler

Afhængigt loft fra plastpaneler

På den ene side giver det ophængte loft dig mulighed for at skjule kommunikationen uden at skjule væggene. På den anden side spiser han noget højde. Minimalt vil det tage 3 cm. Men det er tilfældet, hvis armaturerne sættes konventionelle og ikke indbygget. For at installere den indbyggede lampe skal de falske lofter sænkes fra hovedloftet med 8-12 cm. Der findes ikke mindre lamper end møbler eller LED. Hvis du sætter dem i tilstrækkelig mængde og separat gør belysningen af ​​spejlet, bør belysningen være tilstrækkelig.

Afhængigt loft fra plastpaneler

Ved installation af et falskt loft monteres en ramme fra styrene. Mest almindeligt anvendte profiler til at arbejde med gipsplader. Hvis loftet er lavet i badeværelset eller i køkkenet, skal du tage galvaniserede profiler og fastgørelsesdele. I tørre værelser er dette ukritisk. En anden samling af rammer fra træstænger 30 * 30 mm eller større sektion.

Negle bjælkerne eller profilerne først langs omkredsen, udsætte dem alle for niveauet. Derefter fastgøres mellemliggende skinner i trin på 50-60 cm på standardophængninger (der er to typer) eller træblokke. De er også justeret, så de er i samme plan som tidligere installeret (lettere at gøre, hvis du trækker trådene mellem de allerede installerede og udjævnet på dem).

En færdig ramme under et falsk loft lavet af plastpaneler

Hvis du beslutter dig for at lave et minimum indrykning, kun for at lægge en bølgepumpe - 3 mi, så bliver lamellerne fastspændt direkte til loftet. Om nødvendigt er niveauet nivelleret ved hjælp af puder - stykker af krydsfiner, kiler af træ mv. I dette tilfælde ser rammen sådan ud.

For ikke at sænke loftet kan hullet laves minimalt

Når rammen er monteret, kan du begynde at installere plastpaneler. Det begynder med installationen af ​​startprofilen. I tilfælde af loft brug en loft støbning.

Fiks først en af ​​disse profiler

Den er fastgjort tæt på profilen eller stangen, fastgjort på rummets omkreds. Kanterne arkiveres i en vinkel på præcis 45 °. Længden måles meget præcist: den mindste uoverensstemmelse fører til huller. På baggrund af et hvidt loft og hvide profiler (eller farve dem, er det ligegyldigt), slidserne sværger meget tydeligt. Hvis de er små, vil det være muligt at dække med kittet, men det er bedre at skære det klart: præcis i længden af ​​væggen eller med en lys - i en 1 mm afstandsstykke.

Klippen kan limes eller skrues med skruer. Loftsstøbning er bedre - at klæbe (til flydende negle). Så det viser sig den ideelle fælles: klistre du trykker baren stramt skrue på "bugs" i denne effekt ikke opnås, da dens små drejninger forude.

På den side, der går til væggen, påføres en tynd strimmel lim i zigzag. Overfladen af ​​væggen er affedtet (du kan tage 646 opløsningsmiddel). Efter tørring sættes stykket på plads, stramt presset mod hele længden og tårer af. På væggen skal forblive lim. Lad det tørre det i et par minutter (4-8 afhængig af viskositeten, skal linjen ikke svømme, men klæbemidlet skal holde brønd) og derefter påført på et sted. For at være sikker på, at stangen er lige, skal du tage reglen, linjalen, den flade bar og kontrollere niveauet for den limede startprofil. Om nødvendigt, indtil limen endelig klæber, bliver stangen rettet.

Indstilling af startprofil for plastpaneler

Efter limning af startprofilerne fra tre sider (bogstavet P), bliver de tørre, ellers kan du flytte dem, når du installerer lamellerne. Efter 8-12 timer hærder limmen, og det vil være muligt at fortsætte installationen.

Hvis der under klæbningen "Flydende negle" et sted stikker ud, skal du ikke rense det. Vent, indtil det er helt tørt, så skyll med en skarp kniv. Limen slår simpelthen af ​​og der bliver ikke spor. Hvis du forsøger at fjerne det med væske, vil det kun smøre og bløde alt rundt.

Montering af plastpaneler på loftet

Når limen er tørret, kan du begynde at installere plastpanelerne selv. Mål størrelsen fra en sammenføjning af skørtplader, der allerede er monteret til den anden, tilsæt 1,5-1,8 cm til denne værdi. En sådan længde skærer panelerne. Behøver ikke at gøre dem over hele bredden eller længden af ​​rummet - de bliver ikke en profil. Hvis rummets geometri er ideel, kan du skære meget på én gang. Hvis der er afvigelser i størrelse - lav et par stykker, og juster længden undervejs. Du kan skære plastik med et elektrisk stiksav eller en bulgarsk.

Det første panel på tre sider kommer ind i den tidligere installerede støbning. Hun sættes torn fremad - ind i baren. Nogle gange, hvis en afsluttende profil lavet af blødt plastmateriale, den øverste del (hylde montering) flex, hvilket skaber problemer under installationen. For en afbøjning til at være mindre, kan denne kant grebes med skruer. Så indsæt stangen bliver nemmere, ellers skal du rette den med en spatel, og installere panelet på plads. Hun skulle gå ind i soklen eller startprofilen nøjagtigt langs hele længden. Den indsatte strimmel er fastgjort til hver selvstyrende skrue. Til fastgørelse til en træramme, kan du bruge en hæftemaskine med hæfteklammer (hvis mount i badeværelset eller køkkenet, derefter tage hæfteklammer af rustfrit stål eller galvaniseret).

Montering af den første stribe af plastpaneler på loftet

Installere efterfølgende strimler af samme. De installeres første kant - i formdelen (han træder ind i soklen med 6-7 mm), derefter indsætte den anden ende. Efter denne linje baren, hæve sin hånd og fjerne midterste afbøjning, rap på kanten af ​​hans hånd, tvinger låsen ind i rillen. Stor indsats er ikke nødvendig, bare for at lukke landsbyen. Nedenfor kan du se, at spalten uden krydset, så blev bandets okay.

Hvis der er en assistent, understøtter den det installerede panel, så det ikke falder sammen, mens det fastgøres på skruerne (hæfteklammer). Hvis du arbejder alene, kan du fjerne den aftagende fjernelse ved at holde på profilen små stykker dobbeltsidet scotch tape. De vil holde baren, indtil du løser det. Så saml alle paneler.

Under installationen, skal du sørge for at klippe huller til montering af lysarmaturer. Du kan gøre dette Ballerina eller ring dyse, kan du prøve en stiksav, men hvis du har en måde med værktøjet og være i stand til at lave et rundt hul. Da det viser sig, kan det være sdelatotverstie konventionel boremaskine med en tynd boremaskine ... hvordan? Se videoen. Der er et par praktiske råd.

Efter at have etableret en strimmel eller striber, hvor der er en åbning under armaturet, monteres den straks og forbindes og kontrolleres. Hvis du ikke gør det straks, så har du muligvis problemer: Hvordan kan du forbinde ledningerne, hvis hele loftet allerede er monteret? Kun for at adskille sin del. Og hvis du lægger den sidste strimmel på limen? Det er nødvendigt at bryde. Derfor etablerer og kontrollerer vi effektiviteten med det samme.

De fleste problemer opstår ved installation af det sidste bånd. Det skal normalt beskæres. Mål den faktiske afstand fra den ene side af loftet og den anden. Forskellen kan være et par centimeter. I dette er der intet usædvanligt eller kompliceret. Men her er to muligheder:

 • Den trimmede strimmel er simpelthen indsat i den tidligere fastspændte profil eller en plastplade. Med en tilstrækkelig bredde af panelet er dette muligt. Men fra den målte afstand er det nødvendigt at tage væk omkring 5-7 mm og så afskære strimlen. Ellers vil du ikke indsætte det. Og så skal det omhyggeligt justeres med noget tyndt (stålspatel) for at gøre det på plads. Efter flere forsøg er det stadig viser sig ... Men ud over de vanskeligheder med installationen er, der er én ulempe: efter et stykke tid siden bandet lidt kortere, det afviger (nedsænket mere i støbning) og et lille hul vises i loftet.
 • Den anden mulighed er at holde en stribe. Derefter udskæres det sidste panel, udsætte afstanden målt tidligere i loftet som det er. Og ikke fra begyndelsen af ​​panelet, men fra den stædige bar. Derefter limes den i sin rene form til "flydende negle". Kun limen påføres ikke på strimlen, men på alle styrene. Og den der er langs væggen og vinkelret på stuen (som fastgjort med skruer). Endvidere er teknologien den samme: Anvendt, knust, sat til side i et par minutter, og så endelig installeret. Ulempen ved denne metode er, at dette bånd ikke kan fjernes. Om nødvendigt er det nødvendigt at bryde det. Forlad derfor i lagrene en mere - bare i tilfælde.

Montering af plastloft fra PVC-paneler er næsten færdig. Det er fortsat at installere det sidste plastikplank. Det skærer først monteringspladen: Lad kun skørtpladen stå. Efter det også i hjørnerne, der er skåret under 45 °, skal du prøve det, skal du bare klippe det af. Efter at have prøvet en gang "tørløb" og sørge for, at størrelsen er korrekt, lim soklen gips, kun at have to ben: og en, der vil blive limet til loftet, og en, der er limet til væggen.

Montering af den sidste bjælke

Faktisk er installationen færdig. Men nogle gange er det nødvendigt med en yderligere operation: Smøre alle hullerne med hvid akryl. Denne operation er ikke nødvendig, hvis du har købt kvalitetspaneler med den ideelle geometri - fransk og belgisk. Efter deres samling er der ikke behov for korrektion: der er ingen sagging, som dannes på grund af at panelerne er ujævne. Ellers skal du tage akrylforseglingen, indsætte røret i monteringspistolen og fylde alle revner og huller. Normalt er det led og hjørner, og også stedet for tilslutning af plastplanken med loftet. Ofte er der så mange huller, at du skal gå gennem hele omkredsen.

Fyld slots i små områder på 30-40 cm, fjern alt unødvendigt og nivellerer sømmen. Akryl godt justeret, indtil han greb, og dette - et spørgsmål om sekunder. Fordi - smurt et stykke, rettet. Hvis alting er fint, smør det videre. Fjern overskydende akryl kan være en blød klud, men nogle gange er det mere hensigtsmæssigt at bruge en finger - af en eller anden grund viser det sig. Dække et stykke, tag et objekt med en skarp og glat kant (en lille spatel) og en våd svamp. Overskydende kitt smidigt afskåret med en skarp hjørnespatel, og gnid det hele med en fugtig svamp, indtil den er ren, ellers vil du ikke tørre af. Så gå gennem hele omkredsen og lad tørre i 8-12 timer.

Friske akrylservietter godt

Efter akryltørringen kan den trækkes i sømmen. Vi skal igen tage røret og fylde det hul, der har dukket op, gnid det, fjern overskydende og vaske væk den smurt. Dette, anden gang, er normalt finishen. Efter tørring og dette lag er der pletter på plastloftet. De tørrer dem med en fugtig, ren svamp, og forsynes forsigtigt med en blød klud, indtil den skinner. Nu er loftet på plastpanelerne klar, og efter installation af lamperne kan man overveje at reparationen er færdig.

Hvis loftet allerede er i niveau og ikke behøver korrektion i niveauet, kan plastpanelene fastgøres direkte til det. Arbejdsrækkefølgen er den samme: Først startprofilen, indsæt derefter strimlerne i størrelse og fastgør ikke mindre end 50 cm.

Fastgørelseselementer vælger afhængigt af det materiale, hvor overlapningen er lavet. I et træ kan du slå fedter eller hæfteklammer fra en hæftemaskine. Med beton er det vanskeligere: Selvdrejende skruer vil ikke gå, men at bore for hver fastgørelse er et hul under dyvelen tortureret. Så er det bedre at samle rammen med et minimalt indryk fra loftet og derefter samle alt som beskrevet ovenfor.

Ramme med minimal indrykning

En anden mulighed - at klæbe på flydende negle. Teknologien er velkendt, og dens ulempe er, at et sådant loft lavet af plastpaneler ikke demonteres, og det skal om nødvendigt afmonteres, hvis det er nødvendigt.

Lamper i loftet af plastpaneler

Det handler ikke om design eller kvantitet - det er op til dig at bestemme hver enkelt, men om typen af ​​lamper og strømforsyning. Der er to muligheder: at installere konventionelle lysarmaturer på 220 V eller med en trinvis transformator på 12 V. I den første version skal du sætte konventionelle glødelamper eller husholderske i den anden - halogen eller LED. Under alle omstændigheder skal en separat automatisk enhed med en RCD tildeles til belysningen af ​​badeværelset eller køkkenet, hvilket vil afbryde strømforsyningen i tilfælde af en kortslutning.

Funktioner ved installation og valg af lamper til 220 V

Hvis du installerer armaturerne på 220 V, og sætter dem i selvom lav-effekt (40-60 W) glødelamper, vil du på en eller anden måde tage hånd om isolering af sagen. På grund af at lampen opvarmes, bliver huset også meget varmt. Fra det opvarmede plastikhus bliver det mørkere og crimson med tiden. Derfor lim på et lag et slags fleksibelt varmeisolerende materiale på kroppen.

En af varianterne af en loftslampe til 220 V

Det andet punkt vedrører elektrisk sikkerhed, når du arbejder i belysning ved 220 V. På badeværelset skal du sætte armaturer med høj grad af beskyttelse: ikke lavere end IP44. Det betyder, at lampehuset er beskyttet mod vandstråler. Sådanne lamper er meget værd: teknologien er kompliceret. Det andet punkt: De fleste af dem er ret store, da kroppen normalt er keramisk. Bare hænge det på plastik vil ikke fungere: du skal bruge realkreditlån. De installeres under montage af rammen: disse er ekstra jumpers på de steder, hvor armaturer vil blive rettet.

Da der kun kræves 12 V lamper af denne type, er kravene til elektrisk sikkerhed her lavere. I princippet er ethvert design egnet. Strøm fra klappen, efter at maskinen er forsynet med transformatoren og fra den - til armaturerne. Fra en transformer kan du foder op til 4 lamper, men i instruktionen er der en begrænsning: Ledningens maksimale længde til lampen må ikke overstige 2 meter. Lygterne arbejder normalt også i en afstand på 2,5-2,7 meter. Ved et større spændingsfald er allerede signifikant, og gløden er svagere.

Fire halogenlamper på et plastloft drives af en enkelt transformer

Hvis du har besluttet at sætte en transformer udenfor badeværelset for at forbedre sikkerheden, er dette en alvorlig afgrænsning, især hvis badeværelset er ret stort. Derefter skal det overføres til badeværelset og gemt bag et ophængt loft lavet af plastpaneler (tykkelsen af ​​enheden er ca. 3-4 cm).

Nogle gange sætter hver lampe sin egen transformer. Dette er normalt, bare dyrere, men med stor afstand mellem lamperne er berettiget.

Plastpaneler til loftet: Selvmontering

Blandt det eksisterende sæt af materialer, der er beregnet til efterbehandling af lokalerne, især dekorative plastpaneler til loft og vægge. Plastpaneler er overkommelige, pålidelige i drift, nem at installere. Produceret af indenlandske og udenlandske industri i snesevis af forskellige former og størrelser, farver og nuancer, former og teksturer, de er i stand til at levere indbegrebet af stort set alle design ideer i boligindretning og brugt i efterbehandling og reparation arbejde i mere end 15 år.

Plastpaneler er overkommelige, pålidelige i drift, nem at installere

Plastpaneler til afslutning af loftet - hvad er fordelene?

De vigtigste kriterier for at vælge den type finish finish i alle lokaler, både bolig og offentlig brug er:

 • enkel installation og montering
 • Sikkerhed og pålidelighed i drift
 • modstand mod påvirkning af negative faktorer (fugt, høj temperatur, forurening);
 • bekvemmelighed i at opretholde renlighed
 • Enkelthed af demontering for at eliminere konsekvenser af nødsituationer
 • overkommelig pris, både det fineste materiale og de værktøjer og fastgørelsesdele, der er nødvendige for dets installation;
 • muligheden for at skabe en række dekorative kompositioner baseret på et begrænset antal standardstørrelser af materialer og metoder til dets installation.

Plastpaneler i indretningen kan med succes erstatte dyre naturlige materialer

Udsmykningen af ​​vægge og loft fra plastpaneler i køkkenet og i badeværelserne opfylder disse kriterier på den maksimale mulige måde takket være egenskaberne af deres materiale og design. Plastpaneler er et hult "bord" af PVC, forstærket med indre ribber af stivhed. Producenterne producerer paneler af følgende størrelser:

 • længde 2,7-3,0 eller 6,0 meter;
 • bredde 25 eller 50 centimeter;
 • tykkelse 5-10 mm.

Nyttig rådgivning! Plader til loftet er lysere og tyndere end dem, som væggene dækker. Derfor skal du være forsigtig, når du monterer loftet fra plastpaneler: Du kan beskadige dem med dine egne hænder lige så nemt som at bruge værktøjer.

Ved brug af PVC-paneler kan du ikke blot lave lofterne i køkkenet, men også vægge, der er lette at holde rene

Indsamlet fra plastik paneler til loft og vægflader bekvemme under samlingen, hensigtsmæssig i drift, er stabile over for langvarig udsættelse for varm gas, snavs og fugt. De er i stand til at udholde ekstrem belastninger, dvs. i tilfælde af uheld (breakout vand kommunikation, bugten og så videre.) kan holde en stor mængde vand og til at modstå opvarmning til 70-80 ° C I dette tilfælde det materiale, som gjorde loftspladerne (PVC), ikke bryder og ikke mister sine egenskaber. For at reparere strukturen er det nok at fjerne det fra loftet, tørre det og derefter genoprette det på plads.

Plastpaneler til loftet er en hult bar af PVC, forstærket med indre ribber af stivhed

Montering af plastpaneler på loftet

Hele komplekset af værker om installation af loft fra plastpaneler (video- og fotoinstruktioner er meget nyttigt i dette tilfælde) kan opdeles i følgende faser:

 1. Udvælgelse og beregning af materialet.
 2. Bestemmelse af afstanden mellem de suspenderede og bundlofterne.
 3. Montering af skelettet af det hængende loft.
 4. Kabelføring.
 5. Montering af plastpaneler.

Plastpaneler er ideelle til efterbehandling af badeværelset

Sortimentet af plastpaneler til loftet, præsenteret på markedet for efterbehandling materialer, er usædvanligt bredt. I overensstemmelse med den valgte metode til efterbehandling vægge og lofter plast-paneler kan pick-dedikeret eller skjulte sømme. rådighed også paneler af forskellige farver, mønstrede og uden den matte, skinnende og spejlende samt en efterligning af naturlige overflader såsom træ, sten, metal, etc. Den mest populære forbruger plasticpanel størrelse 2,7-3,0 meter 25. cm hvid farve, som nemt passer ind i ethvert interiør. I dette tilfælde er plastpaneler i et badeværelse eller køkken blankt: de øger visuelt det lille interiør visuelt.

Hvide paneler i loftet øger visuelt højden af ​​rummet

Nyttig rådgivning! For et rum, hvis højde er over 2,70 meter, er paneler af enhver farve velegnet, men det er bedre at bruge pastell, neutrale toner. Det er ønskeligt at trimme lave lofter med spejlplader eller lyse farver for visuelt at udvide rummets rumfang.

Plastpaneler til loftet må kun modstå deres vægt, så de er tyndere og mindre holdbare end tilsvarende produkter til vægge.

Loftet og væggene i stuen er dekoreret med hvide glatte PVC-paneler

For at beregne, hvor meget plastpaneler der kræves til loftet, er loftsdimensionerne (dets område) opdelt i et panels område, hvilket er angivet på pakken. Den opnåede værdi afrundes opad og yderligere 15-20% tilsættes til nedskæringer og forsegling af diskontinuiteterne.

Nyttig rådgivning! Det er nødvendigt at beregne det nødvendige antal plastpaneler korrekt ud fra rummet i rummet. Loftet i loftet i dette tilfælde vil tage den mindste mulige tid.

Plastpaneler til mørkt træ i kombination med lyse vægge

Ud over plastpladerne til det hængende loft skal du:

 • metalprofiler til rammen;
 • U-formede elementer til deres fastgørelse til loftet;
 • startprofil;
 • UD profil 28 mm;
 • loftslisterplade;
 • F-profil og / eller hjørner eksternt og internt for at fjerne slidser i hjørnerne;
 • H-formet forbindelsesstøbning (hvis længden eller bredden af ​​loftet er længere end panelets længde);
 • selvdrejende skruer og dowels;
 • lim eller "flydende negle".

Arrangement af et skelet til et falskt loft fra plastpaneler

Følgende værktøjer og enheder er nødvendige for arbejdet:

 • boremaskine eller perforator;
 • måleinstrumenter: målebånd, linjaler;
 • vandstand
 • kniv med udskifteligt blad;
 • saks til metal;
 • en hacksav på træ eller gips
 • skruetrækker;
 • maleri tape;
 • blyant.

Laserniveauet er meget bekvemt at bruge, når man markerer højden af ​​loftet

Forberedelse af loftet til efterbehandling med plastpaneler

En af fordelene ved at bruge PVC-paneler er manglen på behovet for komplekse overfladebehandling. Panelerne selv på en bemærkelsesværdig måde vil skjule ujævnhederne i loftet, dets små revner og mangler. Det er nok til at rense den smuldrende hvidkalk, hvis nogen. Derefter er det nødvendigt at rengøre overfladen og behandle den med en speciel sammensætning fra svamp og skimmelsvamp.

Nyttig rådgivning! Det er muligt at bruge træstænger til at lave et loftsskelet lavet af plastpaneler i rummet. Foto eller video detaljer om installationen af ​​en sådan ramme er let at finde på netværksressourcerne dedikeret til reparation og konstruktion.

Brug af komponenter til PVC-paneler med forskellige monteringsmetoder

Paneler bør lægges på en ren, tør og jævn overflade, før de påbegynder installationsarbejdet, så de ligger væk. Dette vil i høj grad lette processen.

Rackloft på badeværelset. Fordele og installationsregler. Funktioner af design af rackloftet, finheden af ​​dens installation. Plast tagstativ.

For at bestemme det laveste punkt af bunden af ​​loftet er nødvendigt at tage hensyn til eksistensen af ​​uregelmæssigheder, projektioner og bjælker, kommunikation, begravet ledninger og dimensioner af lysarmaturer. Fra dette punkt, begynde at tælle rammen flyet, hvilket gør en fordybning fra loftet til den ønskede afstand. Normalt mellem det nedhængte loft og basen gør interval 6-7 cm. Efter at have defineret position af slagtekroppen på væggene vinkelret på den, hvor døren er placeret, mark plads til at understøtte og føre linjer for andre profiler eller U-formede elementer.

Ordningen med installation af et falsk loft fra plastpaneler

Nyttig rådgivning! Væggene og loftet skal kontrolleres for skjulte ledninger. Dette gøres ved hjælp af en speciel detektor eller af en ekspert.

Profiler er monteret i trin på 60-100 cm, hvilket bekræfter niveauet.

Hvis der skal lægges ledninger eller ventilationsrør mellem bunden og det hængende loft, skal de fastgøres mellem rammelementerne inden montering af plastpanelerne.

I rammen af ​​det hængende loft fra PVC-paneler er det praktisk at skjule layoutet af kommunikationen

Afslutning af loftet med plastpaneler

Videoer og billeder giver en meget større ide om hvordan man laver et loft fra plastpaneler end verbale beskrivelser af processen.

Nyttig rådgivning! Det er bedre at placere loftpanelene parallelt med væggen, hvor indgangsdøren er placeret.

Du bør være opmærksom på de vigtigste punkter:

 • Plastpaneler skal udarbejdes på forhånd;
 • Skær pladen med 5 mm længere end længden af ​​rummet;
 • For at få lige skiver, skal de slibes med sandpapir;

Som et skelet ved montering af plastpaneler på loftet er det muligt at anvende trærejki

 • Pas på ikke at skade panelet, med en kniv eller en boremaskine med en speciel dyse, lav huller til belysningsarmaturerne;
 • Før du installerer fra panelerne, skal du fjerne plastikfilmen.

Så en af ​​de største fordele ved at bruge plastpaneler til loftet er den unikke lethed, der er forsynet med funktionerne i deres design. Stødlås på sidevægge gør det muligt at montere loftet fra plastpanelerne med egne hænder. Video og fotos sammen med instruktioner, der kan findes på netværket, viser klart hele arbejdsgangen.

Plastpaneler til vægge: Foto, typer og måder at installere

Skråninger på installerede plastikvinduer med egne hænder: video- og installationsvejledning

Opvarmning af loftet i et privat hus med egne hænder

Lofter fra gipsplader i hallen: foto, designfunktioner, montage af egne hænder

PVC paneler: Dimensioner og egenskaber ved produkter til vægge og lofter

Ventilation i rammehuset med egne hænder. Ordning, beregning og installation af ventilationssystem

Egenskaber ved at afslutte loftet med PVC paneler

Afslutningen af ​​PVC-panelet med egne hænder er ret simpelt arbejde, som nemt kan gøres af dig selv og spare penge på ansættelsesspecialister. Dette færdiggørelsesmateriale er ret let og holdbart, mens det har en lang levetid. Særlige tilsætningsstoffer giver sin temperaturstabilitet, ubrændbarhed og fravær af ubehagelige lugte. Afslutning af loftet med plastpaneler kræver ikke en forudgående udjævning af overfladen. Med sin hjælp kan du skjule ingeniørkommunikation, men du er nødt til at ofre nogle få centimeter af højden af ​​væggene.

Det moderne byggemarked tilbyder paneler, der efterligner farver og tekstur af naturlige materialer og blot farverige produkter. Det er kun vigtigt at huske, at loftet med loftet med plastpaneler ikke kan udføres ved hjælp af vægprodukter. Lofter er lette og mere plastiske, takket være dette er det lettere at arbejde med dem i højden, og de falder ikke under tyngdekraftens indflydelse.

Parametrene på plastpladerne er som følger: Tykkelsen varierer fra 5 til 10 mm, bredden varierer fra 250 til 500 mm, længden varierer fra 2700 til 3000 mm. Monteringsprofilerne fås i en standardlængde på 3000 mm.

Først skal du beregne arealet af et panel (multiplicere bredden efter længden) og derefter arealet af loftet. Det andet tal skal opdeles i det første, og derefter tilføjes 15% til beskæringen og bestanden. Det resulterende tal anbefales at rulle op til et større antal, så det ikke var nødvendigt at købe materialet under arbejdet.

Det er også meget vigtigt at beregne antallet af metalprofiler eller træskinner korrekt. Til dette formål skal du tegne en forholdsmæssigt reduceret loftplan på papir. Efter dette anbringes langsgående linjer langs en væg, indstil afstanden mellem profilerne til 400-600 mm. Nu er det nemt at beregne, hvor meget materiale der skal bruges til hele rummet.

For at finde ud af det krævede antal profiler og bøjler skal du tegne en plan, hvor du skal angive afstanden mellem elementerne i strukturen og derefter lave en beregning

Efter afslutningen af ​​beregningerne tegner du langs linjen om loftet en linje på væggene: Her vil de mere stive profiler blive lagt, der kan holde hele strukturen. Disse data skal også skrives ned. Antallet af dowels er beregnet ud fra antallet af profiler og trinnet med montering af skruer på 30 cm i størrelse. Det anbefales også at tilføje lidt til lageret. For at reducere arbejdsomkostningerne kan du erstatte metalprofilen med en træ og fastgørelseselementerne med hæfteklammer.

Hvis du vil installere et loftplade, skal du bare beregne længden af ​​perimetervæggene. En sådan profil har som regel en standardlængde på 3000 mm, så en stor del af materialet kan forblive i slutningen af ​​arbejdet.

Som allerede nævnt er det ikke nødvendigt at udarbejde loftet med plastik, men det er nok at gøre følgende:

 1. Fjern den gamle belægning, demonter alt belysningsudstyr, ledninger og rengør loftet for snavs og støv.
 2. Tryk på hans overflade med en hammer og kontroller for svage fragmenter.
 3. Hvis sådanne blev fundet, skal de fjernes, og de resulterende defekter og detekterede revner bør cementeres med en cement-sandmørtel.
 4. Vent nogle dage, indtil opløsningen har tørret og påfør en antiseptisk primer.

Faser af forberedelsen af ​​loftet for montering af paneler

Nu skal du forberede følgende værktøjer og forsyninger:

 • Bygningsniveau, blyant eller markør, målebånd.
 • Dowels-skruer eller hæfteklammer, saks til metal, profiler eller træplader, puncher.
 • Hacksaw, skruetrækker.

Denne metode til at afslutte loftet med PVC-paneler med egne hænder er blevet den mest udbredte. Før du trimmer loftet med plastpaneler, skal du markere og montere rammen til et fremtidigt design, som bliver til en hård og pålidelig base.

Først og fremmest er det nødvendigt at identificere loftet i loftet ved hjælp af et bygningsniveau. Dette vil være bundpunktet. På grund af dette niveau bør du tegne linjer langs væggenes omkreds under loftet. Hvis du planlægger at montere suspensionen, er det vigtigt at tage højde for den afstand, som du skal bruge til at sænke overfladen. Herefter skal du finde loftets centrum og tegne en langsgående linje ved hjælp af bygningens niveau. Hvert nyt markupelement skal kontrolleres for korrekt placering. Anvend derefter langsgående linjer langs det resterende område og trækker 400-600 mm tilbage.

Brug af bygningens niveau, markering af overfladerne til montering af skelet på loftet

For at trimme loftet med plastpaneler med egne hænder er det nødvendigt at montere rammen korrekt. Denne fase består af følgende trin:

 • Metallprofilen trimmes langs længden og læner sig mod markeringen. I profilen og væggen i en afstand af 300 mm fra hinanden laves huller, i hvilke dowels er installeret.
 • Herefter installeres suspensionerne, og metalprofilen er i en bestemt højde fikseret. Løs det derefter med skruer.
 • Suspensionsprofilens kanter skal vikles i holderen af ​​bæreren langs omkredsen og også fastgøres med skruer.

Montering af tagbeklædning til loftet under installation af PVC paneler

Til noten! En metalstråle på 60x27 kan være ret dyr for store områder, så du kan spare lidt og købe en træramme.

Hvis belysningsinstallationen er planlagt, er det nødvendigt at styrke konstruktionen ved hjælp af jumpers på stederne for fastgørelse af armaturerne. Disse produkter monteres ved hjælp af specielle fastgørelsesanordninger - krabber. Du kan også klippe profilerne i hjørnerne og bøje dem i en ret vinkel.

Montering af rammen direkte på overfladen

Til tagdækning med PVC-paneler kan følgende monteringsramme anvendes:

 1. Montering af understøtningsstrukturen sker på samme måde som i det foregående tilfælde. Kanterne af profilerne er også fastgjort af fastgørelseselementer.
 2. Til overfladen af ​​loftsprofiler eller bjælker er fastgjort ved hjælp af dykker. Det er vigtigt, at længden af ​​produktet er tilstrækkelig, så det anbefales at vælge fastgørelsesdele med en længde på 60 mm.
 3. Hvis indretningen af ​​loftet kræver installation af stænger, er de først vedhæftet og allerede til rammen.
 4. Ved hjælp af bygningens niveau og under hensyntagen til markeringen er rammen fuldstændigt samlet.

Montering af rammen til loftet uden brug af bøjler

Loft af loft med plastpaneler udføres ofte for at skjule ingeniørkommunikation og installere punktbelysning. Installation af disse systemer skal gøres på dette stadium. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det elektriske ledninger at trækkes i et forudinstalleret bølgepapir. I tilfælde af en gnist vil kassen slukke den og dermed forhindre en brand. Dette element er monteret på suspensionen eller sidestøttestrukturen.

Vigtigt! Ved ledning af ledningerne behøver du kun at arbejde med produkterne, der er afbrudt fra netværket. Forbindelsen kan kun foretages, efter at loftpanelerne er installeret.

Af disse to muligheder foretrækkes metalrammen. Plastloftet i huset, der er monteret på en sådan ramme, vil vare i lang tid. Træplader har en relativt kort levetid, men er billigere og lettere at installere.

Afslutningen af ​​lofterne med plastpaneler er som følger:

 • På den installerede understøtningsstruktur langs væggenes omkreds er en speciel U-formet profil monteret. Self-tapping bruges til fiksering. Du kan også bruge skinnen til at installere loftsplanken.

Montering af plast U-formet profil

 • Herefter monteres et loftsplank i den installerede profil. Som et resultat dannes et lille mellemrum mellem dette element og understøtningsstrukturen, som vil blive anvendt til montering af panelerne.
 • Nu er den første bjælke indstillet. Den er monteret på en U-formet profil eller i det resulterende hul. For at gøre dette er spidsen af ​​panelet fastgjort til rammen ved hjælp af en skrue med en bred motorhjelm, og rillen forbliver intakt.

Installation af det første panel

 • Korrekt installation af efterbehandling materialer kontrolleres af bygningens niveau.
 • Næste er et sæt loftpaneler, der er monteret i sporet af det foregående element. På dette tidspunkt er det vigtigt at sikre den nærmeste kontakt mellem produkterne med hinanden. Det anbefales også at tjekke installationsniveauet oftere.
 • Efter plettering af området nær væggene er det nødvendigt at skære åbninger i panelerne under spotlysene og installere dem i overensstemmelse med ovenstående skema. For nemheds skyld anbefales det straks at få ledningerne ud.

Armaturhullerne skæres i løbet af installationsarbejdet

 • Så er hoveddelen af ​​loftet beklædt. For at installere det sidste panel skal du skære materialet. Derudover anbefales det ikke at spilde meget tid på installationen, men det er simpelthen at feste panelet på væggen med to skruer, hvorefter denne forbindelse vil blive gemt af loftplanken.
 • I slutningen skal du montere nederdelene og lukke hjørnerne med specielle plastikhætter.

Klædning af loftet med plastik er afsluttet. Det er kun at forbinde armaturerne til de tidligere udførte kabler, montere dem i de forberedte huller og tilslut dem til lysnettet.

Afslutningen af ​​lofterne med paneler kan også finde sted uden montering af rammen. Bare bemærk at denne metode kræver en perfekt forberedt og plan overflade. Som arbejdsstof anvendes flydende negle eller fliserlim. Inden belægning af loftet med plastpaneler skal overfladen rengøres og primeres. Forbered derefter en klæbrig opløsning i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. Anvend en spatel på et tyndt jævnt lag på bagsiden af ​​panelet og fastgør det med en spids til hjørnet. Følgende paneler er monteret på samme måde, idet spidsen sættes ind i rillen. Det sidste element skæres om nødvendigt. I slutningen monteres loftsplanken. På dette loft færdiggøres panelerne.

For at trimme loftet med plastpaneler, behøver du ikke en profiluddannelse og et professionelt værktøj. Det er nok at følge ovenstående instruktioner og husk sikkerhedsreglerne, når du arbejder med byggeværktøjer.

 • Indvendig finish
  • loft
  • vægge
  • Paul
  • Døre, buer
  • vinduer
  • Komfur, pejs
 • Afslutning af lokaler
  • køkken
  • Badeværelse, toilet
  • Korridor, entré
  • Balkon, loggia
  • Andre værelser
 • Afslutning af bygninger
  • Sommer og private huse
  • Træhuse
  • Badehuse, saunaer
 • Efterbehandling materialer
  • gips gipsplader
  • Facing paneler
  • Baggrund, kork
  • flise
  • Laminat, linoleum
  • Dekorative gips
 • Afslutningsarbejde
  • gips
  • underuld
  • caulking
  • Maling, hvidvaskning
 • Udvendig finish
  • facade

Afhængigt af valget af fliser, kan du slå selv et lille badeværelse til en stolthed af ejeren.

Det menes at det er svært at lave acre fra gipsplade selv. Men det er ikke sådan.

Spørgsmålet om, hvordan man limer loftsplanken på tapetet, opstår, når alt efterbehandling sker.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

72 − = 65