Motoblok på larver med egne hænder

Caterpillars til motoblock med egne hænder - vil øge passabiliteten betydeligt

Ejere af motoblocks mere og mere ofte Gå til alle slags hjemmelavet fremstilling af forskellige komponenter til denne enhed.

Som følge heraf får vi vedhæftede filer fra os selv, omdannelsen af ​​motoblok til en mere kraftfuld, gennem installation af en ny motor, samt en vifte af alle former for ændringer og tilføjelser.

Selvfølgelig er dette ikke alt sammen fra et godt liv, fordi de fleste ejere af motoblocket forsøger ikke kun at spare på deres køb, men også for at reducere omkostningerne ved den videre drift.

Især mange ønsker at lave hjemmelavede spor til motoblock, Ønsker at øge egenskabernes karakteristika.

Sammenfattet bag traktoren på larver bliver nødt til at udføre en lidt anden rolle i en persons private sektor, fordi det er blevet et fuldgyldigt køretøj, noget, der ligner mini traktor crawler.

Derfor åbner han for ham en meget bredere front af arbejdet, hvilket på mange måder retfærdiggør denne form for uafhængige ændringer.

Crawler kanaler meget mindre almindeligt, end deres hjul modparter. Forklaringen på dette er helt klart - Læssemaskiner fræsere Cayman, Patriot, Texas, Foreman, Crosser, Viking, Forza mere egnet til pløjning jord, dvs. dets design er bedst egnet til arbejde på jorden.

Således består al omdannelse af hjuloboblocket til larven i tilsætning af et hjul på hver side. Som følge heraf får vi en 4-hjulet motoblok, hvor du allerede kan bære caterpillere (hjemmelavet eller købt i butikken).

Ekstra hjul

Forresten, Yderligere hjul kan gøres aftagelige, så du hurtigt kan vende den tilbage til en standard motoblok til at arbejde i haven. Dette kan gøres ved at fastgøre hjulene til aksen, som vi allerede har, gennem en fleksibel eller stiv transmission.

Denne løsning er mest hensigtsmæssig, fordi der ikke er behov for at svejse yderligere fastgørelsesdele.

Hvad angår enheden af ​​sådanne motorblokke, er de helt identiske med de motorblokke i hjulet:

 • Motoren. I larvermodeller anvendes en kraftigere 4-taktsmotor, der har en aksellåsfunktion.

Dette er vigtigt, fordi det gør det muligt for Caterpillar motoblock at udfolde sig på plads uden at beskrive den fulde cirkel for svinget.

Før man fortsætter med beskrivelsen af ​​metoden for uafhængig produktion af larver, ville det ikke skade at evaluere udbuddet af nogle specielle butikker, der sælger motoblok og tilhørende materialer. Især vil vi estimere prisen på nogle sorter af larver til kendte motorblokke.

Rostre til motoblok Neva

Så larverne til Neva-motorblokken, hvis pris er ca. 28 tusind rubler, er en fuldvurderet snescootervedhæng. Separat kan du købe pladser til chauffører, takket være, at Neva's motoblok svarer til en minilæsser til crawler, omend med mindre ydeevne.

 • Den udviklede hastighed (med Neva motorblokken) er ca. 18 km / t;
 • den samlede vægt af fastgørelsen er 37 kg;
 • længde - 100 cm;
 • bredde - 60 cm;
 • højde - 34 cm;
 • Antallet af passagerer er en fører og en passager.

For mere information om crawler-drevet til Neva motorblokken se videoen:

Derudover er der på salg et præfiks til motorblokken på larverne, beregnet til tilslutning til Agat og Salute-modellerne. Dens omkostninger er 25-27 tusind rubler. I dette design er der ingen mulighed for at montere førersædet, hvilket begrænser evnen til denne enhed noget.

Men for kørsel off-road og snow cover er det helt egnet. Snescooter vedhæng på larver til motorblokken er ret almindeligt, hvilket viser et ret stort antal forskellige modeller i onlinebutikker.

Deres karakteristiske træk er evnen til at styre dem ikke kun ved hjælp af to hænder, efter motoblocket, men også sidder i en sleigh folding type, som dog skal købes separat.

Hvis vi mener, at den gennemsnitlige pris på disse konsoller er omkring 30 tusind rubler (plus prisen for at folde slæde - omkring 5000 rubler), kan vi sige, at den uafhængige produktion af sporene er en temmelig optimal løsning for dem, der ikke behøver at bruge ekstra penge til at købe .

Som allerede tidligere sagt til omdannelse af hjul Sadko haveredskaber, Don, Huter, Pro, Ploughman, Champion, Carver, Huskvarna brug for at spore tilstedeværelsen af ​​en temmelig kraftig motor med aksial låsning.

Effekt er vigtig, fordi en sådan motoblok vil blive brugt på en forholdsvis kompleks overflade, hvis patency kræver yderligere tekniske data.

Materialer til larver

Et kort resumé, vi kan identificere de vigtigste materialer, som vi har brug for:

 • Tilstedeværelsen af ​​motorblokken med gearkassen, der har en kraftig 4-takts motor med aksel låsning.
 • Et par ekstra hjul, så du kan trække larven på dem.
 • Den selvfremstillede larve, lavet af praktiske værktøjer.
 • Afhængigt af hvilket materiale der skal bruges til fremstilling, kan det være nødvendigt to store bildæk, eller et transportbånd.

Ved hjælp af disse materialer er det muligt at producere en fuldt funktionel Caterpillar motorblok.

Samtidig er det muligt at lave en komplet mini traktor på spor ved at tilføje ekstra belastning platform, eller anvendes som et terrængående køretøj i sneen, tilføjer en platform på løbere. Generelt, fuld af plads til fantasi.

Mange undrer sig - hvordan man laver larver på en motoblok med egne hænder? For at besvare dette spørgsmål vil vi overveje flere effektive måder til selvfremstillede larver, testet i praksis.

En af de enkleste metoder er fremstillingen af ​​en larve fra et transportbånd ved hjælp af en muffer-kæde. Den lethed er, at du ikke behøver at bruge et stort antal værktøjer og værktøjer til at gøre dem.

Trafikbånd

For at forlænge transportbåndets levetid i Caterpillar modoblock kan du sy langs kantens kanter og observere et trin på 10 mm. For at forbinde båndet til den ring, vi har brug for, kan du skylle det på enderne eller bruge hængslet.

Der bør lægges særlig vægt på tykkelsen transportbånd, fordi det direkte afhænger af belastningsgraden på enheden. Optimal valg af båndtykkelse på mindst 7 mm. Derudover skal vi passe på ekstrahjulet på hver side.

Tag det med dig fra den gamle bil, men husk at diameteren skal være identisk med hjulet på motoblokken.

Rupser af dæk til motorblokke også er ganske almindelige selvfremstillede, karakteriseret ved høj pålidelighed af byggeri. Men for den resulterende Caterpillar Motoblock at være praktisk, skal du passe på at finde de rigtige dæk.

Ejere af gårde har i stigende grad tyet til køb af særlige tekniske anordninger - zernodrobilok, der kan bruges til at behandle råvarer, madlavning, så maden for mad på egen hånd. Ved at klikke på linket vil du introducere, hvordan man laver en kornknuser fra en vaskemaskine med egne hænder.

På hjemmemarkedet af landbrugsmaskiner er der forskellige versioner af kultivatorer, ikke kun russiske, men også fremmedfremstillede. Cultivator Mantis - pålideligt og praktisk udstyr i årtier.

For nylig er små landbrugsmaskiner meget populære, der gør det muligt at udføre det samme arbejde som deres "ældre brødre", men de er en størrelsesorden mindre. Her handler alt om de forskellige typer og egenskaber ved mini mejetærskere.

De skal især have det nødvendige slidbanemønster, fortrinsvis fra traktorer eller store maskiner. Slidbanemønsteret er meget vigtigt, fordi det virker som en grouser, og øger også sporet af sporet til overfladen.

Bil dæk

Vi deler fremstillingsprocessen i flere trin:

 • Vi har fundet passende dæk skære et spor for larver. Dette er et ret besværligt arbejde, som skal tilbringe en masse tid.
 • Til skæring kan du bruge en godt skærpet skokniv, som fra tid til anden skal du suge i en sæbeopløsning - dette vil hjælpe med at skære gummi bedre.
 • Behøver også skære begge sider fra dækkene. For at forenkle processen kan sidevæggen skæres ved hjælp af en elektrisk jigsav med fine tænder.
 • Hvis det er nødvendigt, Fjern overskydende dele inde i dækket. Denne manipulation bør udføres, hvis sporet er for hårdt indefra.

Fordelen ved denne metode er, at det ikke er nødvendigt at forbinde det med ringen, fordi Dækket har allerede en lukket struktur. Dette øger pålideligheden af ​​sådanne spor, hvilket er ret vigtigt under forhold med store belastninger.

Sådanne larver opnås dog ret begrænset længde - præcis længden af ​​bildækket.

Langrendskøretøjer på larver fra motoblok er det muligt fremstilles ved hjælp af de mest almindelige bælter, har en kileformet profil. Tilslut båndene til hinanden ved hjælp af en klemme, der er fastgjort til stropperne ved hjælp af nitter eller skruer.

En anden måde er at producere en larve fra kæder af samme størrelse. Lignende materialer er i bulk i garagen for mange sommerboere, hvilket forenkler søgespørgsmålet. Hele fremstillingsprocessen reduceres til følgende punkter:

 • To kæder er taget af samme størrelse.
 • seneste Lænkerne i disse kæder skal løsnes, Tilslut dem derefter til en lukket ring.
 • Næste gang klemme linkene og bryg dem.

Fastgørelse af kæder indbyrdes udføres ved hjælp af grousere, der kan fremstilles af almindelige stålplader af den krævede tykkelse. De forbinder med kæden ved hjælp af bolte.

Ordningen

Hvis du ikke ønsker at lave larver selv, så kan du låne den fra den gamle teknik. For eksempel et godt stykke arbejde viser et motoblok på larver fra Buran.

Det er tilrådeligt at bruge den gamle del, fordi den nye Buranovo larve vil være ret dyr, og formålet med sådanne ændringer er de maksimale omkostningsbesparelser.

Yderligere tip og advarsler

Før man påbegynder produktionen af ​​en selvfremstillet larve, Det er nødvendigt at forstå de nødvendige parametre klart. Faktum er, at i tilfælde af at der fremstilles en meget høj larve, vil tyngdepunktet for motorblokken selv blive ændret, hvilket uundgåeligt fører til visse problemer under bøjninger, dvs. E. enheden vil falde på sin side.

For at undgå dette skal den anden drevne akse øges med flere centimeter. Du kan også lidt udvide akselafstanden af ​​den eksisterende motoblok. For at gøre dette kan du købe en busk i en specialbutik og derefter installere den på drivakslen.

Motor blok motor

Ud over kravene til motorkraft, Det er værd at være opmærksom på kølesystemet. Faktum er, at luftkøling ikke er meget god ved høje belastninger, hvilket fører til en betydelig overophedning af motoren.

Det er således bedre at give præference for den vandkølede motor, som viser mere stabil præstation under drift.

Sammenføjning af larver til motorblokken Evnen til at øge passabiliteten betydeligt denne enhed. Dette fører til en stigning i rækkevidden af ​​potentielle værker, som den resulterende motoblok kan klare. Med andre ord vinder larverbasen i nogle positioner på den sædvanlige akselafstand.

En sådan modifikation af motoblokken er imidlertid ikke egnet for alle ejere af disse enheder. Først og fremmest taler vi om særlige krav til den brugte motor, som skal have tilstrækkelig kraft.

Med hensyn til forandringsprocessen er de ganske rigtige hjemme, så dette er et vægtigt alternativ til larvekonsoller, der sælges i butikker.

Caterpillars til motoblock: produktionsmuligheder til egne hænder

Lavet af egne hænder eller købte larver på en motorblok øger transportens transportkapacitet til tider. Ved hjælp af en sådan enhed kan du selvstændigt udstyre en snescooter eller et terrængående køretøj. Den færdige fabrik Caterpillar Triangular Drive GP N1 er en temmelig dyr enhed. Derfor tilbyder vi en alternativ mulighed - selvfremstillede motoblok larver i flere versioner og modifikationer.

Hvordan laver vi larver til en motoblok med egne hænder?

Det er ikke svært selv for en begynder at mestre selvstændigt at forbedre en motoblok med en larveplatform. Når man vælger et materiale til en fremtidig gander, skal niveauet for den kommende belastning tages i betragtning: caterpillerne skal være stærke og så lyse som muligt for ikke at rive under drift og ikke overbelaste motoren.

Et af hovedpunkterne under konstruktionen af ​​crawler modulet til motorblokken er installationen af ​​et ekstra par hjul af samme størrelse. Et bånd er fastgjort på hver hjulaksel. Som et gandermateriale kan der anvendes et transportbånd med en bøsningsvalsekæde, bælter og kæder, bil- eller traktordæk.

Fra et tandhjulstransportbånd

Den nemmeste måde at genbruge dit udstyr på er ved hjælp af et tandbånd. I dette tilfælde behøver du ikke specielle færdigheder og færdigheder, materialet er let at bruge. Vær opmærksom, tykkelsen skal være fra 7 til 10 millimeter, det tyndere bånd vil simpelthen bryde under drift. Så, ved hjælp af en fiskelinie og en akv eller en tykk nål, sy strimlen langs kanten for at beskytte den mod ragging. Rulle- og rullekæden er monteret i den indvendige del af konstruktionen, der giver greb med køredele. Den syede tape er syet i en ring, der tæt dækker akselafstanden.

Et sådant crawler modul til motorblokken er den mest alsidige - det kan fremstilles i enhver størrelse. For at fremstille enheden kan du bruge et universalvogn spor på en firehjulsdrift.

Nem at fremstille med egne hænder og er en larvefastgørelse til motorblokken fra lastbilens eller traktorens dæk. For at gøre dette har du brug for to identiske dæk med en udtalt beskytter, en skarp kniv og en elektrisk jigsave. Når du vælger et materiale til en gander, skal du huske at dækkets indvendige diameter skal passe til dækningen på akselafstanden. Når du har valgt materialerne og forberedt de nødvendige værktøjer, kan du begynde at arbejde:

 • Ved hjælp af elektrisk stiksav eller gennemblødt i en sæbekniv, skære dækets sidevægge af;
 • så er det nødvendigt at rengøre den indvendige del af dækket fra de stive fremspring;

Du kan installere sådanne spor direkte på hjuldækene

 • gående traktor;
 • Du kan oprette en kompliceret version med en stjerne i stedet for hjul, som i tegningerne nedenfor.

Ifølge rovdyrsprincippet er en larvefastgørelse til motorblokken fra bælter og kæder lavet af et transportbånd. I stedet for en nav-rullekæde anvendes to identiske segmenter af den sædvanlige kæde, hvortil båndsegmenterne med en kileformet profil er fastgjort. Til båndets længder er stålbolte fastgjort med bolte. Kædelens ekstreme ledninger efter tilslutningen af ​​larven skal svejses for styrken af ​​strukturen. Dette design er universelt, egnet til mange mærker af motoblocks, oftest til snescootere og ATV'er, enhederne af mærkerne "Neva" og "Salute" bliver omarbejdet.

Gruntozatsepy kan ikke kun være stål, de kan laves af træstænger, fra skårne plastrør - materialevalget afhænger af formålet med terrængående køretøjet på larvebaner. Hvis der ikke er en stor belastning, er det bedre at vælge et lettere materiale. Træ eller plast tog er perfekte til en hjemmelavet snescooter med en lille motor, men hvis du skal bruge den som minitraktor, er stålelementer og en motorblok med en kraftig motor mere foretrukne.

Vi laver selvfremstillede larver på en motoblok: fotos, videoer, anbefalinger

Mange mennesker, der beskæftiger sig med fremstilling af hjemmelavet udstyr, udvikler sig også, terrængående køretøjer på larvebaner og selvfremstillede larver på en motorblok. Når denne idé er implementeret, anvender folk en række forskellige løsninger. Men fremstillingen af ​​larver er fortsat et stort problem for fans af denne type transport.

Når alt kommer til alt, hvis en terrængående køretøj eller en snescooter er lavet for hånd, så skal larverne være selvfremstillede.

Hvordan man laver hjemmelavede larver på en Motoblock

Her vil vi overveje flere måder at lave caterpillars med egne hænder med gode præstationsegenskaber.

Den enkleste udgave af selvfremstillede larver

Til lette terrængående køretøjer og snescootere kan larver fremstilles af et transportbånd og en nav-rullekæde. For at lave en sådan larve behøver du ikke at eje et specielt værktøj, alt kan gøres "på knæet".

For at forlænge båndets levetid er det nødvendigt at sy det langs kanterne af linjen med et trin på 1 centimeter, som beskytter båndet mod ruffling. For at blive med i båndet kan du sy båndet fra enderne eller bruge et hængsel.

Valg af tykkelsen af ​​båndet skal være baseret på motorens effekt. Hvis man skal bruge motorer fra indenlandske motorcykler, er det nok at tage et tape på 8-10 mm tykt, der anvendes på transportører i landbruget.

En sådan larve til en snescooter fremstillet af egne hænder har en god ressource og repareres let om nødvendigt.

Selvfremstillet larve til motoriseret slæbebåd

Blandt hjemmemagerne er det meget almindeligt at lave caterpillere med bildæk. Derved vælges dæk med passende slidbane mønster fra lastbiler.

For at lave en sådan larve skal du klippe ud dækkets sider og forlade løbebåndet. Dette er et ret hårdt arbejde, der kræver god tålmodighed, fordi det brugte værktøj er en skærpet skokniv.

For at arbejde var lettere, kan knivbladet blødgøres i en sæbeopløsning til hurtigere skæring af gummi. En mulighed er at bruge en hjemmelavet enhed til skæring, eller brug et elektrisk stiksav med en filet med en lille tand.

Efter afskæring af siderne, hvis sporet er for hårdt, kan du fjerne overskydende lag gummi inde i den resulterende ring. Hvis slidbanemønsteret ikke er egnet til brugsbetingelserne, skæres en ny rillestruktur.

Den utvivlsomme fordel ved selvdrevet larve fra et dæk foran en larve er fra et transportbælte i et oprindeligt lukket kredsløb og dermed pålidelighed. Minus denne larve i en begrænset bredde af emnet, som kan korrigeres ved at bruge en dobbelt bredde indstilling.

Denne version af larverens produktion er attraktiv på grund af den relative enkelhed.

For at gøre dette skal du forbinde bælterne med kileformede profiler i ét stykke med skruer eller nitter, ved hjælp af lugs fastgjort til stropperne.

For at lave sådanne huller i larveåbningerne under drivkædehjulet, skal du lave huller mellem bælterne.

Du kan finde mange måder at lave larver på dine egne hænder - det vigtigste er at have tålmodighed, lyst og vedholdenhed - så bliver alting ude.

De bedste ædelstene fra motoblok på larver Foto

God eftermiddag. Fortæl mig, hvor du kan købe en stjerne til Zhigulevsky-disken til Buranovo guslyanka.

Den mest tilgængelige måde at kontakte virksomheden, hvor laserskæring af metal er produceret: De vil tegne sig selv, de vil skære sig ud af ethvert metal. Kun betale)

Fortæl mig, er det muligt at blive enige om en ordre til produktion af et lille gåsdrænet terrænkøretøj på indledende skitser?

Det er muligt, kontakt e-mail: [email protected]

God eftermiddag! Spørgsmålets interesser. Er det muligt at bestille larver til en snowplow?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 19 =