Motoriserede blokke af hjemmelavede varer

Hvordan laver man en hjemmelavet motoblok?

Mange dacha-ejere er ofte interesserede i spørgsmålet om hvordan man monterer en motoblok med egne hænder og sparer et rundt beløb samtidig? Før du fortsætter med opførelsen af ​​denne enhed, er det nødvendigt at studere dets struktur i detaljer.

Hvad er dette design?

Faktisk er motoblocket en moderne version af hesten. Når du opholder dig i landsbyen, er det en uundværlig enhed.

Ofte sker det, at der ikke er nogen måde at køre en traktor på en privat grund til at plove jorden på grund af sin store størrelse. Motoblock er også i stand til at arbejde på de mest utilgængelige steder og endda behandle tomter, størrelsen på en kvadratmeter.

En af de største fordele ved denne enhed er det minimale brændstofforbrug. Som regel er en fuld tank med et volumen på 4,8 liter tilstrækkeligt til en halv dag med arbejde, og nogle gange mere. Hvis vi mener, at mange typer arbejde på jorden skal udføres af egne hænder, er et sådant aggregat uundværligt i landbruget. Gravning, hilling, opmåling, plantning og gravning af kartofler kan placeres sikkert på hans stål skuldre, hvilket sparer meget tid og kræfter.

En sådan fabrikationsanordning koster fra 30 til 200 tusind rubler, startende fra kinesiske producenter og slutter med kraftige diesels BMW og Toyota. En billig kinesisk mulighed kan mislykkes på ethvert tidspunkt, og det er dyrt at købe en samling af fremtrædende virksomheder. Det er meget nemmere at bruge gammelt udstyr som donor og have købt nogle reservedele til at montere en motorblok alene. Det vil koste mindre, end den kinesiske version.

Værker, der kan udføres med denne enhed:

 1. Godstransport, den maksimale belastning er 250-300 kg. Til dette gøres vedhænget med sædet og stedet under den transporterede tyngdekraft tilkoblet til kobling af motorblokken.
 2. Pløjning og harrowing med en kniv, kultivator og harve.
 3. Plantning af både kartofler og enhver anden kultur.
 4. Jordgødning.
 5. Hilling.
 6. Høstning af kartofler.

På grund af det brede udvalg af ekstra udstyr, kan denne enhed bruges til fejning, boring og snerydning. For at installere ét udstyr kræves der en hitch, og den anden er tilsluttet direkte til gearkassen.

Før du fortsætter med samlingen, er det nødvendigt at bestemme enhedens kapacitet. Afhængigt af denne parameter vil der blive opbygget yderligere arbejde.

Reservedele kan bruges fra en motorcykel eller motorsav. Motoren er velegnet til ethvert design. Den bedste mulighed er IZH Planet 5.4 eller Sport serien. Den gennemsnitlige kraft af "Planet" er 16-22 hestekræfter, det er nok. Sådanne modeller var meget almindelige i deres tid, så mange i denne lada vil kunne finde en sådan model. Men motorsaven skal være kraftig, "uralen" er ideel. For at samle motoblocket skal du:

 • donor af reservedele;
 • svejsemaskine;
 • Tegninger (kan findes på internettet eller tage betjeningsvejledningen fra enhver anden motoblok);
 • et sæt værktøjer.

For at opbygge en sådan enhed med egne hænder skal du mindst have et minimum af kendskab til driften af ​​forbrændingsmotorer. Ved hånden skal der være en svejsemaskine - intet vil fungere uden det.

Ordning af enheden motoblok

 1. Motorens motor- og motoblok-motorens principper er lidt forskellige fra hinanden, så motoren skal optimeres. Kølesystemet fra luftpassivet skal omdannes til aktivt. Stadig brug for at øge trækkraften for nemmere start. For at gøre dette er det nødvendigt at udskifte ventilen med en klap, hvilket vil medføre brændstoføkonomi.
 2. En af hovedparten af ​​den fremtidige enhed er reduktionsanordningen. Ideel til en scooter "Ant".
 3. Rammen af ​​strukturen kan laves fra rammen af ​​donorens motorcykel, idet den har ændret sig lidt. For at gøre dette er det nødvendigt at afskære forhjulets forhjul og andre dele fra rammen, som vil forstyrre installationen af ​​udstyret. På bagsiden af ​​rammen skal du svejse fastgøreren, så hitchen passer komfortabelt.
 4. Da motoren på en motorcykel, især IZH "Planet Sports", kan være for kraftig, er det nødvendigt at indføre en hastighedsreduktion.
 5. Designet kan om ønsket installeres hjul fra den klassiske Lada. Dette vil sikre en højere cross-country evne. Aksel til hjul er lavet af et solidt rundved, røret i denne situation vil ikke være et pålideligt materiale. Du kan installere larver eller fræsere.

Motorcykel IZH Planet Sports

På nogle punkter i fremstillingen af ​​en selvfremstillet motoblok er det umagen værd at stoppe i detaljer. For dem, der ikke overlevede førstehånds med indsamling af denne enhed, kan mange ting forblive uforståelige.

 1. Underlaget er en del af gearkassen, som er ansvarlig for drift ved ekstremt lave hastigheder. Som regel er det installeret på et multimonteret apparat, motorblokken er bare en sådan enhed. Mange af det arbejde, der udføres af denne enhed, skal udføres med lave hastigheder, f.eks. At grave kartofler eller skære riller til plantning af noget. På fabriksmodellerne er hastighedsreduktionsanordningen installeret på reduktionsanordningen, derfor er det absolut nødvendigt at installere det på det hjemmelavede apparat. Hvis dette ikke er gjort, vil motoblokkens evne for det meste være begrænset til godstransport, på trods af at pløjningen udføres uden at medtage denne enhed. En helikopter er nødvendig for at plove små arealer, såvel som mellem træer og nærhegn.
 2. Reduktionsapparatet er en konverteringsenhed, som overfører motorens drejningsmoment til individuelle mekanismer. På motorblokken er gearkassen normalt installeret mellem motoren og hjulene, men når der installeres nogle vedhæftede filer, er det nødvendigt at overføre strømmen til den. For eksempel, hvis en fræsning, en boremaskine, en snerplov eller en larve er installeret på motorblokken, transmitterer gearkassen nøjagtigt dem. For øvrig er det nødvendigt at bruge en hastighedsreduktion, når der er tale om borinstallation, fabrikkens gearkasse er allerede udstyret med dem. Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring med kommunikation med udstyret og dets reparation, er det ikke nødvendigt at forsøge at montere reduktionsanlægget alene og installere det på køredrevet. Det er nemmere at få dem i den rigtige butik eller tage afsted fra det gamle udstyr.

Hvis der for at samle en selvfremstillet lastbil er det nødvendigt med viden, så er der ikke behov for erfaring for at samle yderligere enheder. Alt der er brug for er tegninger, materiale til montage og værktøj.

Nogle mennesker har brug for en adapter til nem bevægelse. For det meste er det upraktisk, det er meget nemmere at lave en trailer med et sæde. Ikke desto mindre er det værd at nævne, hvordan man laver en adapter til en motoblok med egne hænder.

En hjemmelavet adapter af det enkleste design er en simpel enhed, som alle kan gøre. handling flytte:

 1. For det første skal du sørge for, at der er en transaktion på motoblokken, for hvilken adapteren skal tilsluttes. Hvis ja, så kan du fortsætte.
 2. Det vil tage et rektangulært rør, hvis dimensioner er som følger: længde - 1,7 meter, bredde og højde - 4-6 centimeter.
 3. Ved hver ende af røret vinkelret er det nødvendigt at svejses et rør, 0,5 meter lang, det bliver basis for hjulboltene. Højden på stativet fra midten af ​​hjulet til bunden af ​​fastgørelsen skal være 35 centimeter.
 4. Rammen under sædet kan laves af ethvert design og størrelse efter eget valg. Det skal selvfølgelig ikke overskride dimensionerne af hele konstruktionen, dimensionerne 45 × 45 cm er ideelle.
 5. For at sikre pålideligheden af ​​konstruktionen fra tværgående rør, er det nødvendigt at svejses i beslagene. De kan laves af samme rør som bunden.
 6. Nogle på bagsiden af ​​adapteren installerer kobleren og ekstraudstyr, som f.eks. En plov, er allerede forbundet med den. Det er frygteligt ubelejligt, enheden bliver besværlig, men som de siger, har alle deres egne behov. Kobling købes i butikken.
 7. Fastgørelseshåndtaget er monteret på rammen. Her er faktisk alt, enheden klar til brug.

Opsummer kort de materialer, der er nødvendige for at samle den hjemmelavede adapter:

Til motorblokken, som vil blive brugt i landbruget, er der i de fleste tilfælde behov for en anordning som en trailer. At lave en hjemmelavet trailer er lige så nem som en adapter. For at forbinde det til hele strukturen er der brug for en hitch. Det er muligt at lave en trailer til en motoblok med dine egne hænder uden belastning. Denne proces er ekstremt enkel. Det kan gøres straks med sædet eller kan tilsluttes adapteren. I det andet tilfælde, som det er blevet sagt før, vil bygningen vise sig at være ekstremt besværlig. Det er bedst at forbinde alt udstyr direkte til motorblokken, og brug adapteren som en selvstændig bageste enhed.

For at konstruere en selvfremstillet trailer skal du:

 • rør med rektangulært snit;
 • hjul;
 • ark jern: 0,2-0,3 millimeter;
 • hjørner;
 • Skruer og bolte af forskellige størrelser;
 • sæt af værktøjer;
 • svejsemaskine;
 • boremaskine.

Rammen er en endelt rektangulær konstruktion. Fremstillingsforløb:

 1. Fra hjørnet er det nødvendigt at lave to tværsnit: for og bag. De skal tilsluttes af fem vinkelrette rør med rektangulært tværsnit. Resultatet skal være et gitter.
 2. Fire søjler skal svejses til de langsgående tværstykker. De vil tjene som grundlag for siderne. Til konstruktionens pålidelighed kan der tilføjes en rack langs længden af ​​påhængskøretøjet, men i dette tilfælde kan sidepladerne ikke foldes.
 3. På toppen af ​​gitteret er lagt strygejern 0,3 mm, kan perlen sys med en tyndere - 0,2 mm.
 4. Til de to første kryds-medlemmer er det nødvendigt at svejse sparsen. Ved hjælp af dem vil der blive forbundet en bjælke ved hjælp af fjedrene.
 5. For at frembringe strålen skal to identiske kanaler indsættes i hinanden på en T-formet måde og udstyret med hjulakslerne.
 6. For at skabe en trækstang har du brug for et rektangulært rør, det skal svejses i en trekant og for at styrke konstruktionen fra toppen af ​​trekanten til hovedrammen, svejs et andet rør.

Den selvfremstillede trailer er klar, det er kun at installere sædet. Det kan sættes på både trækstangen og påhængskøretøjet.

Nu ved du hvordan man laver en motoblok med egne hænder og forbereder yderligere udstyr til det.

Nogle håndværkere installerer også på konstruktionen af ​​larven, som generelt er praktisk i vådt vejr og om vinteren. Efter at have etableret dem, kan du ikke bekymre dig om at passere igennem. Walk-hjulet traktor på larvefødder vil ikke glide på isen, og i det regnfulde våde vejr kan også udføre visse typer af arbejde på grunden, selvfølgelig, hvis gaden er ikke meget, "sumpen".

Caterpillarer kan købes i butikken eller laves med egne hænder fra det mest almindelige transportbånd eller fra gamle dæk med en beskytter. I det andet tilfælde skal dækkets sidedel afskæres, idet kun den cylindriske arbejdsdel forlades. Det er vigtigt, at gummitræsmønsteret falder sammen med hjulets slidbanemønster, fordi det vil blive installeret på det selvfremstillede larver, så der ikke var ledige ruller under kørslen.

På den ydre del af båndet eller dæket er det nødvendigt at lave hæle af tykt jern. Det er alt, larverne er klar, du kan installere dem på motoblocket. Præcis samme effekt kan opnås ved at trække på kæden. Den eneste ulempe ved brug af kæder er det hurtige slid på gummi og mindre patency.

Caterpillar fremstillet af dæk

Nu kan du bruge motorblokken og udstyret på gården.

Det er ikke nødvendigt at tage den uafhængige produktion af denne enhed op, uden at kende det omtrentlige princip for forbrændingsmotoren, gearet og hastighedsreducer. Og selv efter at have læst om dette i denne artikel og lærer at kombinere alt dette, er det værd at tænke omhyggeligt: ​​forstod du alt.

Med udstyr til motoblok er alt meget nemmere. Alt, hvad der er brug for, er grundlæggende færdigheder til at holde værktøjer og bruge en svejsemaskine.

Gem linket for ikke at tabe, du skal bruge det:

Hjemmelavede tilpasninger til motoblok, beskrivelse, video, foto

De første tanker om at lave hjemmelavede tilpasninger til en motorblok fremkommer efter behovet for at transportere varer, så jeg startede en episk med nyttige tilpasninger til en motorblok og lavede først en selvfremstillet vognvogn.

Gør hjemmelavede til at motoblokke med egne hænder

Til hurtig og højkvalitets jordbehandling er det nødvendigt at lave hjemmelavede fræsere som "kragefødder" til motorblokken, som vil blande jorden til en tilstrækkelig dybde og bryde faste klumper.

Hjemmelavet rake til motoblock er også en nyttig vedhæftning. Det er mere korrekt at have flere sådanne rake af forskellige typer.

Hjemmelavet hiller til motoblock vil også være nødvendig for hver lastbil. Hiller vil give mulighed for at danne lige og høje højder i alle senge med rodafgrøder.

Hjemmelavet blad til motorblokken vil lette rensning af sne og sand fra jorden, vil skabe gode betingelser for yderligere forarbejdning af jord.

Hjemmelavet rake til motoblock

Hvis du ønsker det, kan du nemt lave hjemmelavede rake til en motoblok. Til højer med et stort greb til hø, kan du bruge almindelige vandrør, der afviger i deres diametre. Du skal lægge en speciel muffe på den runde stang, så tryk på dens overflade, svagt svingende.

Ved fremstillingen er den runde stang den bedste. De fleste dele af raken forsegles ved elektrisk svejsning, da denne metode er enkel, og således opnås en pålidelig konstruktion.

En større enkelhed af design kan opnås, hvis de drejelige dele på akslerne er fastgjort uden lejer.

Rake til hø til motorblokken er bedre at gøre foldning, da dette vil forenkle deres transport.

Hvordan man laver et midlertidigt dump for en motoblok

Motoblock kan tjene som bulldozer til udjævning af jorden, rengøring af fortove eller veje mod snavs og sne. For at gøre dette er det nødvendigt at lave en selvfremstillet dump til en motorblok, som regel anvendes 1-2 mm tykt metalplade. Inden i bladet er fire stålribber (stivere) svejset af et ark 3-4 mm tykt.

I dem bore huller på plads for at fastgøre bladet med stængerne i en ret lodret position i forhold til motorblokens forside. Bunden af ​​bladet er også bedre at være flisebelagt, så det ikke går ned i jorden.

 • 1-blad blad (tin);
 • 2 - rack 4 stykker (stivere);
 • 3 - bladets bundplade (tin);
 • 4 - Kniven, 5 - Stødets øje.

Praktisk hjemmelavet planter til motorblokken

Tilsyneladende er frøplanter til motoblokke opdelt efter antallet af samtidige såede rækker - fra 1 til 5 er også frøplanter og præcisionsfræsere udpeget.

Vegetabilske frøplanter anvendes til stiplet såning af grøntsager: gulerødder, løg, rødbeder. Frøføderen drives fra sektionens understøtnings- og drivhjul. Desuden er enhedens rotationshastighed indstillelig med udskiftelige stjerner.

Frø af grøntsagspræcisionssåning har en børsteanordning. I en sådan indretning rører en roterende børste et lag frø i kassen, så de spilder ind i hullet i bagvæggen. Hulet er lukket af en roterende skive med huller med forskellige diametre. Ved drejning af drejeknappen er det muligt at ændre hullernes størrelse og dermed ændre sårhastigheden.

En hjemmelavet planter til en motorblok forbindes normalt til en motorblok ved hjælp af en universalkobling, hvorved det er muligt at færdiggøre en motorblok med to-rækker og fire-radsåmaskiner.

Hjemmelavet skovl til motoblok

Motoblock virker ofte som en bulldozer, udjævning af jorden, samt rengøring af fortovene eller vejen mod snavs. For den er udstyret med et skovlblad.

En hjemmelavet skovl er lavet til motoblok uden problemer, hvis du har en "bulgarsk", en boremaskine og en svejsemaskine.

Det er ikke nødvendigt at søge efter et egnet metal i lang tid, da en konventionel stålplade på to hundrede liter er egnet til fremstilling af et skovlblad. Skær forsigtigt i tre dele, så får du tre buede segmenter til skovlen. Svejsning to af dem langs konturen, få et skovlblad med en tykkelse på 3 mm metal, hvilket er ret nok til den krævede stivhed af skovlbladet.

Vi laver en selvfremstillet diskhakke til en motoblok

Hjemmelavet Disc Hyppeplov til motoblock begynde at lave en søgning unødvendig i en økonomi dækker fra stål gryder (ikke emaljeret bedre, men bare metal). Den nødvendige diameter på omkring 40-50 cm i betragtning af, at dybden af ​​spiring i jorden kartoffel rødder gjorde ikke større end 15-20 cm. Yderligere skærpe bladet dækker, og i vores tilfælde de allerede Hiller diske, på slibemaskinen. Hvis dækslet er fladt, er de lidt bøjet til den ene side med en hammer.

For at gøre en bekvem hiller er det nødvendigt at lave en vogn, til hvilken skiverne, der skifter jorden, vil blive fastgjort. Dette kan være et design af rør og bøsninger, til den nederste ramme vi vedhæfter små støttehjul.

Derefter kan du fortsætte med at teste en sådan hiller direkte på kartoffelhaveplottet.

Sådan laver du en selvfremstillet plov til en motorblok

Skal jeg lave en plov til en motoblok, hvis der ikke er særlige metalbearbejdningsfærdigheder? Ja, det er det værd. Opførelsen af ​​disse landbrugsredskaber er ret simpel, og derfor er det rigtigt at lave en selvfremstillet plov til en motoblok ifølge alles kræfter.

Før du begynder at implementere din ide, skal du gennemgå de tidligere indlæg på vores websted, hvor i detaljer med tegningerne vi beskriver fremstillingsprocessen.

De bedste værktøjer til at arbejde er professionelle værktøjer, de giver dig mulighed for at udføre alle de teknologiske operationer med dine egne hænder på det krævede niveau og samtidig bevare deres kvalitet. Et amatørinstrument til denne form for arbejde er ikke egnet, fordi dets styrkeniveau ikke er tilstrækkeligt til at udføre nogle af operationerne.

Hjemmelavede fræsegods, til motoblok

Dette er en all-svejset, ikke-demonteret stålfræser, som giver den meget større styrke end konventionelle kultivatorer. Hjemmelavet goose paw cutter, til motoblock, viser stor effektivitet og bruges succesfuldt til pløjning af hård jord. Den kan monteres med næsten enhver motorblok eller motorkultivator med en passende diameter på aksen.

Cutter "kragetæer" er meget godt at bruge, når pløjning jord til plantning kartofler, især hvis jorden er fast med store jordklumper, eller når til forebyggelse af Colorado kartoffel bille, wireworms og andre haven skadedyr har brug for at pløje haven accelererede "om vinteren."

"Goose Paws" sælges normalt ikke skarpt, og mange gartnere, der allerede har testet disse fræsere, anbefales det at skærpe dem for lettere og hurtigere plove.

Nedenfor er tegningerne af en hjemmelavet skære "kragefødder" med en diameter på 520 mm, et greb på 1250 mm., I alt 30 bjælker. 3 stykker hver. pr. sektion. Strålen er fastgjort til spolerne på boltene.

Ved pløjning af jorden med en sådan fræsning, løsner den og stiger til en dybde i gennemsnit fra 40 til 100 mm afhængigt af fugtindholdet.

Der er ingen kommentarer, men du kan være den første til at skrive en kommentar.

Mini traktorer - selvfremstillet af motoblok. Selvdrevne selvdrevne kanoner med egne hænder

Fordelen ved motoblock til gartnere og gartnere er uvurderlig. Men det kan stadig ikke sammenlignes med mekaniseringen af ​​værker af en fuldstrøget traktor. Enhver, der havde erfaring med at arbejde med en motorblok, tænkte nok på, hvordan man kunne forbedre sin ensidige drev.

Nogle håndværkere beslutter endda at konvertere den til en miniatyr firehjulet traktor. På nuværende tidspunkt kan hjemmelavede varer fra motorblokken findes overalt. På trods af at mange vedhæftede filer er produceret af dem, tilpasser vores herrer dem efter eget valg.

Motoblock - overkommelig mekanisering til feltarbejde

Løs problemet med at behandle haven er mulig ved hjælp af en motorblok og ved hjælp af vedhæftede filer til den. Ved hjælp af sådanne anordninger er det muligt at sikre på et tilstrækkeligt højt niveau pløjning og dyrkning af jorden, forberede den til at plante de vigtigste afgrøder og også høste. Dette resulterer i besparelser i tid og lønomkostninger, da manuel grave og ukrudt selv på seks hundrede hektar ikke er et let job.

Når man arbejder under forhold med begrænset plads og overflod af forskellige kulturelle plantager på stedet, er det ønskeligt for operatøren at have gode færdigheder i at styre en tohjulet enhed. Hængsler-selvtillid til motoblok med egne hænder laves under hensyntagen til erfaringerne med deres anvendelse til særlige betingelser for ledelsen. Sådanne designs har i det mindste et upræcist udseende, men de sikrer opfyldelsen af ​​hovedopgaverne.

Motoblokets designfunktioner

En sådan samling består af et drev, transmission, undervogn og hjul. Styring modoblock udføres ved hjælp af håndtag og stænger monteret på styret. For lette og mellemstore enheder er drevet normalt en benzinforbrændingsmotor. Tunge motoblokke er udstyret med dieseldrev.

Smøring, tænding, gasfordeling, køling, brændstofforsyning og startmekanismer er obligatoriske. De har deres egenskaber, afhængigt af hvilken type motor der anvendes som en drivenhed.

Gearkassen, koblingen og gearkassen (i nogle modeller også en differential) giver omdannelsen af ​​motorakselets drejningsmoment til rotation af et par hjul. De kan være pneumatiske eller heavy metal med ekstra lugs at arbejde under belastning.

Minitractor-hjemmelavet fra en motorblok har plads til at sidde og et ekstra par hjul. De kan styres eller drives. Afhængigt af designet omdannes den motoriserede enhed til en firehjulet enhed med et drev på bagsiden eller forakslen.

På trods af at der er et tilstrækkeligt valg (til prisen og kapaciteten) af midler til småskala mekanisering til salg, er der i hjemmet nogle gange originale hjemmelavede produkter. Med egne hænder kan motoblok ikke samles "fra bunden" af alle. En person, der er bekendt med teknologi, der har det nødvendige udstyr og komponenter, kan dog gøre det selv. I nogle tilfælde kan sådanne designs endda konkurrere med fabriksprøver.

Materialet til fremstilling af hjemmelavede varer er som regel dele af deres motorcykler og alle slags skrot. Motoren kan anvendes lige fra Druzhba9raquo; Der er herre, der foretrækker drevne fra scooteren. Sådanne motorer har god tvungen køling og kan bruges i lang tid ved belastninger selv ved minimumshastigheden.

Til feltarbejde er trucken pasform, men ikke alle kan styre det. For eksempel skal en ældre person, der ikke har et godt helbred, bruge sig meget i manøvrering. Et andet punkt er en konstant belastning på benene. For at motoblokke behandlet jord skal den køres "ved hornene".

Enhver, der nogensinde har arbejdet med en motoriseret enhed på pløjning, dyrkning eller anden jordbearbejdning, forstår, hvor meget strøm det tager at styre det. Hold med en snatch, direkte i en rulle, implementere, trække tilbage ... På samme tid, ikke forvirret i styrehåndtagene og gå ikke hvor du ikke har brug for - ofte er dette et svedjob. Mange ejere af motorblokke, der har forsøgt en sådan mekanisering, sælger deres enheder og ikke har tilpasset forvaltningen af ​​dem.

Det er et helt andet spørgsmål at styre minitraktoren. Hvorfor gå rundt på marken bag enheden, bruge energi, hvis du kan styre det, sidder strid. Drevet er det samme, hastigheden er den samme, men det sidder og losses. Hjemmelavede motoblokke giver et tilstrækkeligt niveau af komfort. Betjeningshåndtag til hånden er der en bremse.

Et ekstra par hjul, fortyndet til en tilstrækkelig (1-1,2 m) afstand, giver en pålidelig støtte. En anden fordel er evnen til at transportere varer i en trailervogn eller et krop monteret på den bageste drivaksel.

Mini traktorer. Hjemmelavet motoblok

Fremstilling af en minitraktor "med øje" eller endda ved færdige tegninger indebærer som regel behovet for forbedringer efter de første tests. Ikke alt kan kun løses af bulgarsk og svejsning.

Ofte er der behov for yderligere drejning eller fræsning. Ofte ser et design, der ser godt ud på papir, ud som det er ubrugeligt efter brug.

For dem der ønsker at lave en mini-traktor-hjemmelavet fra en motoblok, men som ikke har erfaring med at designe, er der en overkommelig løsning - at købe et færdigt sæt til genbrug. Det er ikke billigt, men alle dets komponenter er fremstillet i en fabriksproduktion. De blev testet og netop monteret til hinanden og kraftværket.

Et sådant sæt indbefatter normalt: en ramme, som har fastgørelser til motoren; pålideligt sæde footboards med manipulatorer; Frontbjælke med styreforbindelse, hjulnav og bremseskiver; beskyttelsesvinger til hjul; tilbehør med manuel løft.

Ejeren, der har erhvervet et sådant sæt, kan selvstændigt adskille sine motorblokkomponenter, og ifølge ordningen skal alle detaljerne monteres på en ny ramme.

At købe en motoblok uden rigning eller med kun en plov til at pløje og dreje sømmen i jorden er i de fleste tilfælde upraktisk. Et sæt ekstraudstyr kan betydeligt udvide enhedens evner.

I et sådant tilfælde kan det bruges til plantning og høstning af rodafgrøder, til behandling af rækkeafstand og hylde senge til slibning, slibning og plukning. Trailer vogn med sæde giver dig mulighed for at bære belastninger.

Om vinteren kan trucken udstyres med en frontskraber og rydde den med sne fra vejen. Alt udstyr kan købes, og ikke anvendes forskellige hjemmelavede produkter. Til motoblocket "Nevara9raquo;" producerer producenten f.eks. Nok vedhæftede filer.

Men ofte gentager ejerne det for sig selv. For nogle er fabriksladningen ikke stærk nok og tåler ikke belastningen, andre mangler justeringer for at tilpasse den til arbejde under visse forhold, mens andre blot er vant til at lave værktøjet selv.

Hjemmelavet til en motoblok med egne hænder

Det komplette udstyr er ikke altid egnet til ledelsesforhold. For ikke at skære individuelle dele permanent, må du ikke svejses for at forstærke strukturen eller yderligere beslag til fastgørelser, du kan selv gøre det.

Selv en plov og en skovhøne fremstilles derhjemme. For at gøre dette er et ønske, tegning og materiale uundværlig. Der kræves yderligere udstyr: en gasskærer, en svejsemaskine, en bulgarsk og praktisk færdighed i at arbejde med dem.

Hjemmelavet til motoblok med egne hænder kan laves ved hjælp af reservedele fra gamle biler. Påhængskøretøjet kan fremstilles ved at bruge bagakslen fra "light car" 9raquo; Hvis du kaster gearkassen og forbinder semiaxisrøret, får du en pålidelig baglygte. Brew rammen og trim den med en tin eller et bord er ikke et problem. Du kan tage fjedre fra Moskvich9raquo; - vil få et pålideligt design med en anstændig lasteevne.

Hjemmelavet skraber kan være lavet af metalplade 1-2 mm tykt. Hvis du svejser til det buede ribblad på profilen, kan de ikke kun rense sneen, men også bruge en bulldozer spand til at jorde jorden eller humus.

På basis af en motorblok er det muligt at lave et terrængående køretøj til rejser til fiskeri eller jagt på vanskeligt terræn eller i terrænforhold. Til dette erstattes standardakserne af langstrakte og dermed øge akselafstanden på enheden.

Meget ofte er ATV'er baseret på motorblokken udstyret med kammer med stor diameter fra lastbiler eller traktorer. De bruges uden dæk og monteres på navene ved hjælp af stropper. Trykket i dækkene vælges lavt for at øge permeabiliteten.

Ifølge samme princip gør mestere snescootere - selvfremstillet af motoblok, designet til bevægelse om vinteren. Kameraer med lavt tryk giver dig mulighed for at køre selv på dyb løs sne. Et simpelt snescootert design indebærer brugen af ​​en uniaxial motorblok med en øget afstand mellem hjulene og en bred skib bagved med et førersæde.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

58 − = 51