Mousetrap fra en plastikflaske

Mousetrap med egne hænder - hvordan man gør det. Instruktioner til at lave hjemmelavet musefælde derhjemme

Små dyr bliver en katastrofe for ejerne af grøntsagshaver og hytter, ofte rammes beboere i private boliger af deres invasion. Den ødelagte afgrøde og produkter er ikke hovedproblemet. Gnavere som bærere af alvorlige sygdomme kan inficere dem med mennesker. Det er nemt at lave hjemmelavede musefælder fra improviserede materialer.

Mousetrap med egne hænder - fordele

Få enheden til at fange mus simpelthen, kun fabrikkemekanismen med en metalfjeder er ikke human, især hvis barnet ser et blodigt resultat af arbejdet. Manglen på en sådan mousetrap og høj pris. At forgifte gnavere med kemikalier er farligt, hvis der er andre dyr derhjemme. I en sådan situation er det mere hensigtsmæssigt at lave en fælde til mus med egne hænder.

Hjemmelavede designs er meget billigere. De er lavet af ethvert materiale, som hvert hjem har og ikke har lyst til at smide væk, hvilket sparer penge. Fordele ved et musefælde med egne hænder:

 • enkelthed af udførelse
 • designet fratager ikke musen i livet, men begrænser friheden;
 • det tager ikke meget tid til fremstilling;
 • mus er ikke bekendt med den nye enhed, ved ikke hvordan man undgår fare;
 • når en brud hurtigt bliver lavet en anden fælde;
 • sikkerhed for børn og kæledyr;
 • arbejde giver dig mulighed for at vise dine færdigheder til dine nære personer.

Du kan gøre med dine egne hænder en genanvendelig hjemmelavet musefælde, der er fremstillet af en glasburk, plastflasker. Dyret vil forblive i live, musen kan frigives ikke i gaden eller ind i skoven, fælden skal bruges igen. Disposable musefælder er fremstillet af en glasflaske med bred hals, hvor dyret får og kan ikke komme ud. For at frigive musen skal fælden være brudt.

Du kan lave en række forskellige håndtyper med dine hænder:

 • ved hjælp af plastflasker
 • Opførelsen af ​​en spand med vand, hvor musen kan falde;
 • En fælde lavet af pap med specielt påført klæbrig lim til gnavere;
 • en musefælde fra en flaske eller en glasburk;
 • smække konstruktion fra en pande, et fartøj af passende volumen;
 • enheden er lavet af træ eller metal;
 • mousetrap-afgrund, hvor dyret falder fra en højde til en spand;
 • elektronisk fælde.

Fælder fremstillet til gnavere med egne hænder, har forskellige ordninger af enheden. Hvordan fungerer mousetrap? Fældens handling er baseret på princippet:

 • forskydning af tyngdepunktet - en spand vand
 • smække - en glasburk, en kasse fra kagen;
 • foråret aktivering - træ konstruktion;
 • limning til en smurt overflade
 • Ændringer i kredsløbsbestandighed - Elektronisk musefælde;
 • umulighed at komme ud af høj kapacitet - en dåse med et papir låg;
 • fastgjort i en plastikflaske med skarpe kronblade.

Lokke for mus i en musefælde

Lure dyret i en fælde, lavet af egne hænder, du kan sætte en agn i musefældet. Der er en vedvarende misforståelse, at mus som ost. Talrige forsøg har ført til den konklusion, at dette produkt ikke anses for at være deres prioritet. Det skal bemærkes, at gnavere elsker frisk og kvalitetsfødevarer, vil passere ved en musefælde, hvis de tvivler på, at produkterne er harmløse. Det er nødvendigt at smøre enheden med olie eller alkohol for at afvise en persons lugt.

Produkter er at foretrække at vælge med en stærk aroma, imprægner dem med solsikkeolie eller sesamolie. Den bedste agn til mus i et musefælde:

 • røget eller saltet bacon - du kan stege på en kamp;
 • solsikkeolie, fortrinsvis uaffineret;
 • et stykke sødemuldende brød, en ønskelig frisk en;
 • solsikkefrø;
 • skiver af pizza;
 • frø af boghvede, hvede, ris;
 • røget pølse;
 • nødder;
 • friskt eller kogt kød.

For at lave en fælde til mus for hånd skal vi først bestemme designet, afhente de nødvendige materialer. Du kan lave et musefælde ved hjælp af:

 • en unødig spand eller beholder
 • en plastikflaske;
 • en dåse af glas;
 • plast og papir;
 • En kasse med kage med bomuldsknopper og sæbe til last;
 • træstænger;
 • celle og elektroniske kredsløb.

Mousetrap med dine hænder fra en plastflaske

Håndværkere gør undere fra denne husstandsartikel. Mousetrap fra en plastflaske, som du lige lavede med dine egne hænder, var ingen undtagelse. Musen, der kommer derhen, kan ikke komme ud, forbliver der, indtil den er smidt ud. En af fremstillingsmulighederne:

 • tag flasken
 • at adskille halvdelen af ​​det;
 • på den del, hvor bunden er, lav en sakse med en længde på ca. 2 cm, svarende til 1/2 diameteren af ​​cirklen;
 • skærpe hvert kronblad
 • bøj indersiden af ​​flasken;
 • sætte agn på bunden;
 • musen vil gå ind, og kronbladets skarpe tænder forhindrer dig i at komme tilbage.

En musefælde med egne hænder fra en plastflaske udføres på en mere måde ved hjælp af sådanne trinvise instruktioner:

 • tare skåret i halvt;
 • Nakken er forkortet, så musen nemt kan passere gennem den;
 • smøre med olie;
 • sætte agn på bunden;
 • indsæt den øverste del indad med den nederste hals
 • musen vil skynde sig for mad, falde i en flaske og kan ikke komme ud.

Der er en anden effektiv mulighed for hurtig produktion af dine egne hænder - en musefælde, der fungerer uden fejl:

 • Afskær flaskeens ende ved indsnævringspunktet;
 • lav et hul, binde et reb til det;
 • inde løg agn;
 • Placer flasken på kanten af ​​bordets overflade - de fleste bør hænge;
 • Den frie ende af rebstangen eller limen med tape, så at beholderen ikke når gulvet på tidspunktet for efteråret
 • musen trænger indad, bevæger tyngdepunktet;
 • Flasken hænger med gnaveren.

Som fælde til mus kan du bruge en gammel spand. At gennemføre ideen du har brug for:

 • bore 2 huller ovenfra;
 • at passere dem vandret en metalstang;
 • læg den på en tom flaske med låg, olieret - beholderen skal dreje frit om aksen;
 • Stram beholderens hals til kanten af ​​skovlen;
 • musen, scenting duften, vil klatre op til flasken;
 • hun vil vende, og dyret vil falde i vandet.

Du kan også overveje muligheden for at bruge en spand til at lave en fælde for hånden, hvor væske hældes i en tredjedel af volumenet. En musefælde fra en spand vand gøres sådan:

 • på toppen af ​​beholderen, nær kanten, med et isolerende bånd fastspænde spidsen vandret;
 • til det i en vinkel på 90 grader lim en linjal eller rake, der med den ene ende hviler på kanten af ​​spanden og den anden løst hænger;
 • en lokke er sat på den;
 • En stang er placeret ved siden til skovlen i en vinkel;
 • musen på den stiger til agn;
 • Den frie ende af linjalen under vægten er vippet
 • fælden udløses.

Meget enkelt at lave for hånd, en engangs musefælde lavet af en kalender, der ligner en form for et hus. I denne situation er skovlen placeret på gulvet nær bordets kant. Mousetrap er lavet i overensstemmelse med princippet om tyngdepunktets forskydning:

 • kalenderen er sat på bordet af bordpladen, så kanten er halvt ud af enden;
 • i den fjerne ende er velsmagende mad;
 • musen går til agn;
 • huset er vippet med det i en spand.

Mousetrap med egne hænder af træ

For dem, der ikke lykkes regelmæssigt at komme til dacha for at kontrollere, om nogen er faldet i fælden eller ej, kan du lave en flersædet konstruktion. I dette tilfælde udføres musefeltet med egne hænder af træ straks for at fange flere gnavere, for eksempel seks. Til produktion har du brug for:

 • træ blok 4 x 10 cm, længde 40 cm;
 • cykel strikkepinde - 6 stykker;
 • tynd wire;
 • stærk tråd.

Processen med at bygge et musefælde er som følger:

 • i enden af ​​baren for at bore huller på 2 cm i diameter og 1 cm i dybden - disse er mink;
 • trække sig tilbage fra kanten på samme side 10 mm;
 • lav langsgående snit til bunden af ​​hullerne;
 • skift linjen 2 cm fra den;
 • at bore vinkelret på mink to huller med en diameter på 2 mm;
 • udfør samme øvelse med en mere i samme plan, tættere på den anden kant;
 • Collapse fjederen fra talet;
 • i slutningen fixer sløjfen af ​​ledningen.

Saml en musefælde med denne sekvens:

 • Indsæt den frie ende af fjederen i hullet i flyet;
 • sløjfe at skjule i skåret for at falde sammen med minkets kontur;
 • gennem 2 små huller for at passere tråden, fastgør fjederen;
 • Sæt agn dybt ind i mink;
 • musen, der ønsker at have en godbid, biter tråden;
 • foråret er udløst, kun halen stikker ud af mink, som ikke skræmmer andre dyr, der kommer ind i de nærliggende huller.

En meget enkel måde at lave en fælde med dine egne hænder på fra en glasburk, som du først skal skylle godt ud. At producere en musefælde:

 • på toppen lav et låg papir;
 • Fix med malingstape eller garn;
 • lav to vinkelret snit med en skarp kniv;
 • agn er suspenderet over krukken;
 • musen vil gerne spise den, stå på papir og fejle.

En musefælde fra en krukke kan fremstilles på en anden måde, som en mønt er nødvendig for. En vigtig betingelse - du har brug for en stor diameter, for eksempel 5 rubler. Med henblik på efterfølgende fjernelse af musen skal hele konstruktionen placeres på bunden - et ark karton. Mousetrap er udført som dette:

 • et stykke fedt er fastgjort til en dobbeltsidig scotch;
 • fastgjort på bagvæggen indefra;
 • den modsatte ende hæves;
 • under den er en mønt placeret på kanten som en støtte;
 • musen, forsøger at spise agn, rører krukken;
 • Mønten falder, mousetrap slams;
 • dyret kan ikke undslippe.

Elektronisk musefælde med egne hænder

For dem, der forstår elektronik, vil det ikke være svært at lave et musefælde ifølge ordningen, der præsenteres på billedet. Designet består af et bur på den ene side, hvor der er monteret en glidegrænse på lodrette løbere. På enheden ovenfor, nær indgangen er der en elektromagnet, hvor armaturen er fjederbelastet mod porten, og spidsen er spids. På lukkeren bores 2 huller foran ankeret;

 • Når porten er helt hævet, falder spidsen ned i det nederste hul;
 • ved den sænkede position, på grund af foråret, kommer ind i den øvre.

En elektronisk musefælde kan laves af en entusiastisk person. En spidselektrode er tilvejebragt i strukturens yderste hjørne. Velsmagende agn er plantet på den. Elektroden og magneten er forbundet til det elektroniske kredsløb. Mousetrap fungerer som dette:

 • Spjældet stiger til den øverste position, hvor den automatisk fastgøres af en fjeder;
 • musen kommer ind i buret;
 • berører agn.

Derefter starter det elektroniske kredsløb:

 • Når musen berører agn, ændres modstanden i kæden hurtigt;
 • elektromagneten er forbundet til en lagerkondensator;
 • Porten sænkes, lukker indgangen;
 • armaturet på elektromagneten låser klappen nedenunder;
 • den akustiske alarm er aktiveret og advare ejeren af ​​udseendet i buret af en uventet gæst.

Video: Fælder til musens egne hænder

Александра, 57 år gammel

De plantede en afgrøde til vinteren i en pit, og en måned senere opdagede de, at grøntsagerne begyndte at gnave musene. Sendt sin mand til butikken for en fælde, men der er priser, der gør pensionister ikke træk. Jeg besluttede at lave en musefælde fra min spand med vand. Han fik et stykke fedt på linjalen, og om morgenen fandt han et gnavere i bunden af ​​spanden. Musene kom på tværs i en uge.

Elizabeth, 45 år gammel

Vi ankom til foråret ved dacha og så mange spor af mus. Det er godt, at min mand er venlig med elektronik - Jeg søgte efter en måde at afhente en musefælde, fandt en ordning og loddet fælden med mine egne hænder. Når de blev leveret hjemme, blev gnaveren straks fanget som angivet ved et lydsignal. I to dage, brugt på dacha fanget 10 mus. De slap dem ud i nærmeste skov.

Jeg er bange for mus forfærdeligt, så da jeg så gnaveren i spisekammeret, skreg jeg, så jeg skræmte alle. Min mand beroligede mig og besluttede at lave en fælde med egne hænder for at fange mus. Jeg fandt instruktionen, hvordan man laver en fælde for mus fra en tom plastflaske. Jeg troede ikke, at han ville lykkes. Sæt agn, og efter en time blev musen inde.

Vi laver en musefælde med egne hænder fra improviserede midler

Gnagere kan bo i et rum, hvor adgang til produkter lejlighedsvis forekommer. Konsekvenserne af dette kvarter er skuffende. Foruden irritation og angst er mus bærere af infektioner, aktive skadedyr til mad og møbler i hjemmet. Løsningen på problemet kan være en musefælde med egne hænder, fremstillet af improviserede midler. Nedenfor er vurderingen af ​​de mest effektive muligheder for fælder, som du selv kan gøre.

Hvad er fordelene ved mousetraps fra improviserede materialer?

Før man overvejer funktionerne i mousetraps fra toppen, flere bemærkninger om deres fordele i forhold til klare fælder eller så fashionable enheder som et elektronisk musefælde til udryddelse af gnavere.

Hvis vi sammenligner de fælder, der er lavet hjemme med de præparater, der anvendes til baiting gnavere, vil de første vise sig at være mere humane og sikre. Fang ubudne gæster med selvfremstillede kasser, spande og flasker til enhver tid uden at kræve fjernelse af husstandsmedlemmer hjemmefra. Men insekticider af tilstedeværelsen i hus af børn, giver kæledyr ikke, hvilket skaber visse vanskeligheder.

Den ubestridelige fordel ved en selvfremstillet fælde til gnavere er tilgængeligheden af ​​midler. Du kan lave en fælde til mus fra noget uden ekstra omkostninger, der starter fra en papkasse under kagen og slutter med en plastflaske.

En vigtig fordel ved håndlavede musefælder er deres genbrugelighed. Desuden fungerer de fleste fælder på en sådan måde, at de ikke kræver konstant overvågning.

Hemmeligheder for at vælge den rigtige agn

Du kan lave en musefælde, som gennemtænkes til mindste detalje, er designet til genanvendelig brug i automatisk tilstand, men effekten opnås kun af den rigtigt valgte agn.

Det antages, at rotter og mus er vanvittige om ost. Faktisk er dette en stereotype. Faktisk forlader produktet ikke dyrene ligeglade, men er ikke deres yndlingsbehandler. Hvor større interesse for gnavere skyldes løse partikler med en skarp lugt, f.eks. Agn fra:

 • solsikkefrø;
 • skorpe brød gennemblødt i solsikkeolie;
 • kiks i sesamolie;
 • fedt og blodpølse.

Alle disse produkter vil tiltrække gnagernes opmærksomhed, hvilket betyder at de vil blive fanget i forberedte fælder.

Hvordan laver man en fælde fra et træ derhjemme?

Ønsket om at lave en fælde for mus eller rotter med egne hænder og fra improviserede midler retfærdiggør sig helt i alle henseender. Ved hjælp af tidligere unødvendige materialer (rester af reparations- eller byggearbejde) kan du bygge rigtigt aktive enheder til at fange skadedyr.

Mousetraps af træ er en af ​​de mest praktiske muligheder. Sådanne indretninger kan anvendes hele livet, idet de har udryddet enhver generation af gnavere. I første fase er det værd at forsøge at lave en fælde til 5 celler. For at gøre dette er et lille stykke bar med parametre på 180 × 100 × 60 mm fra ethvert træ, to stykker ståltråd med en diameter på 2 mm og 0,2 mm såvel som et naturligt trådnummer 30 egnet.

Fremstillingsprocessen begynder med forberedelsen af ​​huller i indretningens træbase. I alt vil disse huller have brug for 35 stykker med en diameter på 1 mm hver. Det næste trin vil være bor 5 nicher med en diameter på 30 mm og en dybde på 65 mm. For enheden skal man bruge hæfteklammer og fjedre - de er fremstillet af trådens forberedte dele. Så snart fjedrene er fastgjort på bunden, fastgøres tænger af tynde ledninger med en kant på 15 mm.

En klar musefælde er indlæst ved hjælp af en streng. Den er indsat i en stor nål, fjederen er komprimeret og knutet i flere knuder. På samme måde fremstilles de resterende celler også. Når alle rum er opladet, forbereder de agn. Sådanne fælder for mus arbejder på et simpelt princip. Gnagere er som duften af ​​agn, bide tråden for at komme til det, udløst af en fjeder med en spinder.

Bank og papir - hvordan virker fælden?

En simpel mulighed er en musefælde fra en dåse, som endog et barn kan gøre. For at gnavere kan stige til kanens hals, er der bygget en "rampe" for dem, mens agn er placeret inde i krukken og strammer halsen med papirskåret i tværs.

Så snart musen rører ved papiret, vil dens dele åbne og offeret falder ind i beholderens inderside. Dette humane musefælde er egnet til dem, der ikke er klar til at tage ansvar for udryddelsen af ​​mus. Det har en betydelig ulempe - et lavt effektivitetsniveau. Ofte føler mus, især med erfaring, et snavset trick og må ikke røre det skårne papir. Kun unge mennesker falder ind i banken, ude af stand til at mærke faren på forhånd.

Bank og mønt - hvordan man laver en musefælde?

En anden version af enheden til at fange mus fra en dåse, denne gang med en knap eller en mønt. Ligesom den foregående version dræber banken ikke, men hjælper kun med at fange gnavere på en human måde.

Operationsprincippet er mere end simpelt. En knap, en mønt eller en hvilken som helst skive anvendes i kvaliteten af ​​understøtningen, løfter krukken (du kan udskifte gryden eller spanden). En stærk tråd med en krog er fastgjort til støtten, en stang er anbragt inde i beholderen for at fastgøre tråden, og en agn er anbragt på krogen. Duften af ​​delikatesse vil trække musen til banken, den vil trække krogen, tråden vil strække og slippe pucken i rollen som støtte, som følge heraf gnaveret vil blive fanget uheldig.

Ved samme princip kan en fælde fremstilles fra en kasse, for eksempel fra under en kage. I låget, nøjagtigt i midten, laves der et hul, hvor halvdelen af ​​staven med en vatpind er indsat i enden, så den er udenfor, og delen uden en tampon inde i kassen med agn.

På låget af kassen, læg nogen belastning, det kan forhindre musen i at forsøge at flygte efter fælden er smækket. En agn er fastgjort til stokken inde i kassen, kanten af ​​låget løftes og anbringes på en lille understøtning. Gnaveret vil tiltrække duften af ​​agn, den kommer ind i kassen, og når den forsøger at fjerne mad fra stokken, lukkes kassen med lasten på låget.

Sådanne hjemmelavede mousetraps er ret effektive, men har en betydelig ulempe - de arbejder en gang og kan derfor fange en mus.

En spand vand ved bunden af ​​fælden er en anordning

Arbejde musefælder fra en spand vand laves simpelt og hurtigt. For at gøre dette bores to huller i spanden, en metalstang passeres gennem dem med en plastflaske forvævet i den med et låg smurt med olie for nem rotation.

Flaskens hals trækkes til spandenes kant, agn er fastgjort til midten. Musen, der lugter duften af ​​mad, vil pope en flaske, kan ikke holde på en glat overflade og falde i vandet.

Enkel og samtidig effektiv konstruktion af disse typer mousetraps gør det muligt at fange flere individer på en gang i mangel af ejerne af huset.

En simpel musefælde fra en blomsterpotte er en hemmelig enhed

De ejerløse blomsterpotter i huset kan bruges. En af dem er en fælde for mus med egne hænder. Primitiv og samtidig gør det effektive arrangement af en musefælde det muligt at fange gnavere uden stor indsats og omkostning på kort tid. Den fungerer simpelthen: Gryden er vendt på hovedet, placeret under en skråning på en lille "vagt" analogt med banken beskrevet ovenfor.

Lokalet er placeret på enden af ​​"lodge". Så snart gnaver kommer til lugtens duft, vil han forsøge at fjerne det fra punktet, hvilket vil få potten til at falde og slam fælden. For at forhindre fangen i at flygte, giver det mening at installere sådanne fælder på plader af krydsfiner, der forhindrer undergravning.

Adhesive mousetraps - hvordan man arbejder?

Selvklæbende fælder kan også nemt laves med egne hænder, der har lim til mus, en base, for eksempel en krydsfiner eller plastpalet og selvfølgelig en agn.

Basen er belagt med en speciel lim til mus (købes kun i en specialbutik), en fælde er placeret i midten. Der er ikke noget kompliceret i, hvordan en musefælde af denne type virker: En mus eller en rotte vil hente en godbid og holde sig til pallenes sammensætning.

Ulempen ved fælden er ikke den mest humane metode til at fange. Gnaveret, der holder fast ved basen, dør ikke, men længe forsøger at frigøre sig, desperat suger og krøller, men samtidig er det ikke længere muligt at ungdommes det. For dem, der har svært ved at udholde dyrs elendighed, synes denne mulighed som hjemmelavet velcro for mus, at være upassende.

Enkel fælde af plastikbeholdere - fremstillingsalgoritme

Mere end en simpel og vigtigst human måde at fange gnavere hjemme er at lave en fælde ud af en plastikbeholder. For at gøre dette har du brug for følgende elementer:

En musefælde er simpelthen fremstillet af en plastikflaske. Beholderen er afskåret fra halsen, der er lavet to huller til fastgørelse af tråden. Agn sættes i den indre del. En del af tråden er bundet til en belastning eller limet til kanten af ​​bordet. Kapaciteten er sat på bordet på en sådan måde, at det meste hænger fra det.

Så snart musen kommer til agnens duft, vil den klatre ind i flasken, og tyngdekraften vil spille en rolle her - flasken falder til gulvet sammen med gnaveren, hænger over gulvet på grund af den rigtigt valgte længde af tråden. Det fangede bytte kan frigives hjemmefra uden stress for hende og husstanden.

Effektive fælder til mus derhjemme, også egnet til at fange rotter - "toppe". Visuelt er disse strukturer baseret på aflange celler med en konisk indgang. På niveauet af den afskårne ende af konstruktionen starter endnu en indgang - dette er en blindgyde. Dens nederste del er bunden af ​​en glat plade, fastgjort af en bred base. Pladen presses mod keglen under bunden og maskerer slagtilfælde som modvægt.

En rotte eller mus vil forsøge at trænge ind i agnens lugt. Når forsøgene fejler, forsøger hun at træde tilbage for at sikre sig, at udgangen er sikker, hvorefter hun igen vil gå ind og falde ind i den anden kegle. Under dyrets vægt vil stedet falde, og offeret falder til bunden af ​​fælden, hvorefter strukturen vil blive sat i produktion igen til en ny produktion. Lav et design med dine egne hænder, kommer med en færdig tegning af fælden.

Zurners musefælde - hvordan man laver huse?

I lighed med det tidligere design - Zurner-fælden i bunden med kassen, som er maskeret udefra med skråt dæksel, indvendigt ved polstring med galvaniseret jern. De to modsatte sider har indløb eller vinduer modsat hver fastgjort en bro på hængslet, hvis ender hviler på hullernes kanter. De indre ender uden støtter udgør en lang bro strækket "over afgrunden". Over zonen af ​​lukkede broer fastgør en krog med agn og fastgør den på låget af kassen.

Bygningen fungerer i overensstemmelse med følgende princip:

 • musen løber langs broen til agn;
 • under sin vægt bøjer broen og dyret falder til bunden;
 • broen vender tilbage til sin oprindelige position.

Kan jeg lave en fælde hjemme med en sådan enhed? Dette er muligt, og processen med at konstruere strukturen vil være mange gange enklere end processen med at konstruere den tidligere mousetrap "verha".

Kopiering af materialematerialer er kun tilladt, hvis der er et aktivt link til webstedet.

Den enkleste musefælde fra en flaske om 1 minut

Den enkleste musefælde fra en flaske om 1 minut

Dette er et ret nemt og nyttigt design. Det vigtigste er, at hun ikke skræmmer natten med bomuld, som gamle sovjetmuslister). Gnaveret forbliver i live og godt. Men husk at gnaverne skal fodre katte, men lad det ikke gå, ellers vil han returnere 100% til huset)

Til fremstilling af et musefælde har vi brug for materialer som:

- en plastflaske på 0,5 liter

- dække (fortrinsvis fra 5 liter aubergine);

Nåudover gjorde jeg en video af, hvordan det virker, jeg råder dig til at se, fordi videoen viste sig meget positiv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 58 = 65