Niche i væggen til sengen

en l til ca. i

niche i væggen til en seng

• En niche i rummet, adskilt fra hovedrummet med et gardin, en bueskrunge eller kolonner, og designet til at rumme en seng eller en sofa i den

• niche i væggen, som normalt tjener som soveværelse

• et soveværelse, et lille sideværelse uden vinduer, tændt gennem glasdøre eller en niche med en seng adskilt af et gardin

• rille, niche i væggen (normalt til sengen)

• Intim niche til sengen

• niche for det intime liv

• Uddybning, niche i indretningens væg

• Uddybning i væggen

• niche i væggen til sengen

• niche for sex

• Fransk "niche i væggen"

• niche i indretningens væg

• barneseng i væggen

• sovende rille i væggen

• sovende niche i væggen

• soveværelse niche af en aristokrat

• en fordybning i væggen til sengen

• den forsænkede del af rummet

• en niches tilfælde amorøs

• Den forsænkede del af rummet, normalt til en seng

• Et anagram til ordet Koval

• m. Fransk. en stor niche, for eksempel en depression i væggen. til sengen; en kant, en hall, en sinus, en baldakin, en blindgyde. Alkovye dekorationer

Wall niche i soveværelset - en gennemgang af effektive designmetoder (68 billeder)

Hvis du forsøger at skabe et originalt indretning af dit hjem, skal du bruge ikke-standardiserede ideer.

En af dem foreslår at arrangere funktionelle nicher i vægudsparingerne. Montering dem i soveværelset, du kan dekorere sengens hoved og løse problemerne med opbevaring af ting.

Til fremstilling af miljøvenlig konstruktion, brug gipsplader, der er fastgjort på en ramme fremstillet af aluminium.

Egenskaber og sorter af nicher i soveværelset

I det indre af soveværelset anvendes en gipsvægs niche som et dekorativt element. På hylderne i den centrale del kan du gemme små genstande, små kunstværker og stilfulde tilbehør.

De laterale områder af strukturen fungerer perfekt som interne bogreoler eller som et installationssted for akvariet. Beslutter at lave en gipsplader niche, husk at der er to typer af dette funktionelle, miljømæssigt rene og smukt smukke design.

Hvis du ejer en dobbeltseng eller en enkeltseng, skal du oprette en dyb niche med dekorative belysning. I det nederste område er der perfekt arrangeret hylder, hvor det er tilladt at opbevare sengelinned.

Installer hylder til tv-apparat og forskellige tunere i nicher af dekorativ type. Udvid visuelt rummet visuelt ved at dekorere strukturen med et spejl eller et fotografisk tapet.

Desuden dekorere en niche med tekstilmaterialer, teksturerede plaster eller glaselementer.

For at lave en gips karton selv, udfør tre faser af arbejdet. Først udvikler du et detaljeret designprojekt, skaber de nødvendige markeringer og monterer aluminiumsrammen fra de tilsvarende profildele. På de rigtige steder skal du rette alle de strukturelle elementer med dowels.

Hvis du vil oprette et produkt med en ikke-standard geometrisk form, skal du først beregne parametrene. På gulvet og loftet skal du vedhæfte vandret placerede profiler, og derefter styrke stivheden af ​​hele strukturen med yderligere elementer.

På næste trin, belæg rammen med gipsplader dele, forudskåret med et elektrisk stiksav.

Begynd at udstyre belysningen, inden i nichen lå en skjult elektrisk ledninger. Endedækslet sammenbygningsstruktur kit blanding serpiruyuschey bånd styrke samlinger ved hjørnerne mount nivellering hjørner zashpaklyuyte placering skruer.

Helt tørt niche er forberedt til dekoration. For at udjævne uregelmæssighederne, sand overfladen. For at forbedre vedhæftningen af ​​finishen skal du også anvende et primerlag.

I soveværelset er nichen udstyret over sengen. Dens design kan optage hele området på væggen eller kun halvdelen af ​​denne parameter. Takket være denne funktion kan du nemt vælge soveværelse og klædeskabsområde på værelset.

For at skabe en interessant visuel effekt skal du installere gennemsigtige hylder og armaturer. Vælg dybden af ​​nichen i flere nuancer med nok lyse accenter.

Du har lov til at designe en eller flere forskellige størrelse nicher, og derefter arrangere dem i en hvilken som helst rækkefølge.

 • Udvikle den oprindelige nicheindretning i soveværelset, se gennem forskellige versioner af designideer. For at danne stilfulde effekter, brug tapet, maling, dekorative plaster, PVC dele, træ, syntetiske sten, spejl og glasoverflader.

  Maling materialer og tapet kan straks dekorere den forberedte overflade. Når du vælger plaster, skal du studere oplysningerne på deres pakker.

  Træ, plast og andre materialer er fastgjort med flydende negle. Omkredsen af ​​det færdige produkt er dekoreret med stuckatur, der fastgøres til overfladen med flydende negle.

  Ved montage af belysning skal du montere ledningerne i konstruktionen, og efter dekorationsprocessen skal du tilslutte projektørene. I hver niche er flere flerfarvede LED-bånd frit placeret.

  Til den oprindelige udsmykning af en stor niche, der er placeret i et soveværelse, bestil et kæmpe billede.

 • Luftenergien er lavet med glashylder. I hvert design kan du placere flere stykker af disse elementer. Derefter funktionelle gipsokartonnye nicher ideelt dekorere forskellige interiører.

  Seng i nichen - indvendige træk, modeller af modeller

  Målsporet i væggen (alkove) kan bruges til at rumme en behagelig seng. Tilstedeværelsen af ​​en niche vil komplicere processen med at arrangere lokalerne, men det vil skabe en hyggelig atmosfære.

  Seng i alkove - indvendige funktioner

  Interiøret med en niche ser godt ud både i luksuslejligheder og i små lejligheder af gammel konstruktion. Sporet i væggen er også skabt ved omformning af et standardrum. For eksempel vil i en lejlighed-studio alkove spare plads. Sengen i nichen er velegnet til værelser designet i moderne eller klassisk stil.

  Indretningens indretning med en seng i en alkove:

  • Layoutet med en niche passer til en en-værelses lejlighed, der sikrer en vellykket zoneinddeling af lokalerne.
  • Udformningen af ​​recessen skal svare til den generelle designbeslutning for at organisere rummets rum.
  • Placering af en massiv seng i nichen vil visuelt skjule møblernes dimensioner. En sådan farverig indvendig detalje tiltrækker ikke opmærksomhed, hvis man bevidst ikke fokuserer opmærksomheden ved hjælp af lyse dekorelementer.
  • Det korrekte arrangement af møbler i alkove vil skabe en intim atmosfære.
  • Størrelsen af ​​nichen giver dig mulighed for at placere en fuld enkelt- eller dobbeltseng.
  • For visuel udvidelse af rummet anbefales det at bruge møbler og sengetøj med lyse farver.
  • Tankevækkende kunstig belysning i form af belysning og spotlights giver dig mulighed for at gøre de nødvendige accenter i designet af rummet.

  Visuelt soveplads skal harmonisk kombineres med andre elementer i rummet, herunder de der anvendes til dekoration af alkovmaterialerne. Til loft, techno eller hi-tech stil skal der anvendes møbler med diskret design. I klassisk design er væddemål lavet i en massiv og luksuriøs finish.

  Der er flere populære muligheder for at placere en seng i en niche. Afhængigt af rummets layout anbefaler designere at bruge standard senge, indbyggede eller podium modeller af møbler. Hver af sorterne har sine fordele.

  Klassisk seng beliggende i en niche i væggen

  Standarden er egnet til et rum, hvor en niche indtager en stor del af rummet. Sengenes seng kan strække sig ud over rillen i væggen, mens hovedgærden altid er i dybden af ​​alkoven. Nichen i væggen til sengen har ofte form af en bue eller en lille depression nær vinduet.

  Fordele ved standardkonfigurationen:

  • I nærheden af ​​sengen kan du installere et kompakt natborde.
  • Sengen vil tiltrække opmærksomhed for sig selv og blive det centrale element i interiøret.
  • For at rumme et soveværelse kan du bruge udsparinger fra 80 cm i bredden.
  • I modsætning til de indbyggede analoger kan du flytte de separatstående møbler.
  • Til installation i en niche kan du bruge standardiserede senge.

  Den eneste væsentlige ulempe ved standardkonfigurationen er den begrænsede funktionalitet. Denne mulighed for at placere en seng i en niche giver ikke mulighed for at tilføje mange lagerbeholdere.

  Brug af en seng af et klassisk design gør det muligt at forbinde en niche og den grundlæggende del af en forudsætning i en enkelt helhed. Tilslutningsforbindelsen er den højttaler, der stikker fra depression. Alkovens størrelse er praktisk taget irrelevant, da sengen kun kan optage en del af nicheområdet.

  Den indbyggede seng er den ideelle løsning til at spare plads. Denne version af designet bruges til små soveværelser. Alkovens design er afgørende, derfor er møblerne til indlejring i de fleste tilfælde lavet til ordre.

  Fordele ved den indbyggede struktur:

  • Tillader dig at spare plads i rummet.
  • Sengen vil være usynlig, hvis den ikke er særlig understreget.
  • Enkeltstående modeller og polutoraky dag kan udføre sofaens funktioner.
  • Rummet i nærheden af ​​sengen kan bruges til at placere åbne hylder og skjulte kasser.
  • Ved hjælp af skærmen kan soveren isoleres fra resten af ​​rummet.

  Indbygget niche seng er ideel til at arrangere et børnelokale og studielejlighed. Til installationen skal afsætte mindst en reces bredde på 180 cm og en dybde på mere end 80 cm. Sengen bygget ind i en niche vil tillade betinget opdele rummet i to zoner, der har en hyggelig opholdsstue i en lejlighed. Kunstig alkove til indbyggede møbler er skabt på et stadium af ombygning af lejligheden ved at oprette gipsstrukturer af forskellige konfigurationer.

  Nichesengen på podiet kombinerer kvaliteterne i to populære designløsninger. Podiet vil betydeligt forbedre sengens funktionalitet takket være den vellykkede tilrettelæggelse af et ekstra opbevaringssystem.

  Typer af senge på podiet:

  • Installeret i nichen er en standardkonstruktion på dais.
  • Indbygget alkoveplatform med linnedskuffer.
  • Indtrækbar køjeseng, foldet op under podiet.

  Platformen i nichen med en udtræksseng er en eksklusiv løsning til arrangement af boligkvarter. For at installere en lignende seng skal du bruge transformationsmekanismen med specielle guider, der gør det muligt at skjule sengen under den funktionelle platform.

  Fordele ved et soveværelse på et podium:

  • Attraktivt design, der passer til zoneindretninger.
  • Betydende pladsbesparelse.
  • Tilgængeligheden af ​​plads til organisering af lagringssystemer.
  • Mulighed for at skjule forskellige tekniske kommunikation under sengen.

  Installation af en platform i en niche er velegnet til arrangement af elite boliger. Den eksklusive seng vil tiltrække opmærksomhed for sig selv, hvilket betydeligt udvider rummets funktionalitet.

  Hvordan man vælger en god seng i en niche-alkove

  Tilrettelæggelsen af ​​en seng afhænger af lejernes behov og præferencer, men sengen er forpligtet til harmonisk at supplere den valgte stil i interiøret. Til dette er det nødvendigt at være opmærksom på valget af ramme, fundament og madras.

  Træ er det bedste materiale til fremstilling af en møbelramme. En solid stenmasse vil give øget styrke og økologisk renhed. Metal smedet og rørformede komponenter anvendes i design designet til indretning i moderne stil. Træ kompositter (MDF, DSP) til produktion af senge anbefales ikke, da de hurtigt fejler.

  Seng base af sengen

  Sengens bund er lavet af metal eller træ i form af en kontinuerlig klud eller et ortopædisk gittersystem. Den anden mulighed er at foretrække, fordi de indbyggede fleksible lameller øger madrassens ortopædiske virkning og forlænger dets levetid. For at producere en stiv solid base anvendes krydsfinerplader eller træplader. Rackbasen består af en smule konkav lameller, der understøtter madrassen.

  Komfortabel seng i en alkove er ikke ringere end almindelige møbler med hensyn til komfort, men dimensionerne af sådanne senge er desuden justeret under hensyntagen til dimensionerne af recessen. Den typiske længde af sengen mere end 180 cm. Hvis alcove bredde er meget ringere end dette indeks skal fravælge den indbyggede senge, vælger standard konfiguration. Dybden af ​​udsparingen skal være mindst 60 cm i bredden Enkeltseng tager fra 80 til 100 cm, og den lastbil -. 120 til 140 cm dobbelt møbler skal placeres, vil fordybningen omfatte 200-220 cm ..

  Under valget af madrassen skal måles grunde og bestemme den optimale grad af stivhed i sengen. Hygiejniske og hypoallergeniske hjælpestoffer anbefales til daglig brug. Fremstillingen af ​​forårsløse madrasser anvender naturlig latex og kokosnødder. Disse stive fyldstoffer skelnes af den optimale ortopædiske virkning.

  Ved at vælge en fjedermadras anbefales det at give produkterne på en uafhængig blok. Stivhedsniveauet justeres afhængigt af designfunktionerne, så modellen med flere hundrede forstærkede fjedre understøtter perfekt ryggen. Uanset påfyldningsindstillingen er et kvalitets aftageligt madras cover lavet af deres naturlige stoffer.

  Billede af interiør med senge i alkove

  Hvis det drejer sig om arrangementet af en lille lejlighed, udfører et soveområde i en niche samtidig en funktionel og dekorativ funktion. Denne form for layout vil se godt ud i soveværelset, kombineret med stuen.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 + 4 =