Notebooks med aktiv køling

Sådan vælges en bærbar computer med køling: typer, funktioner og anbefalinger

Den største fordel ved en bærbar computer foran fuldskala personlige computere er et højt mobilitetsniveau. Derfor er den største ulempe, at påfyldningen er så tæt, at det ikke altid er muligt at ændre ud af orden eller uhensigtsmæssige dele. Bærbare computere leveres og bruges "som det er", så løse problemet med overophedning med eksterne enheder. Hjælp i disse specielle kølepuder, som var meget nyttige og nemme at bruge.

Men køb ikke den første model, du kan lide. Produktet kan være af ringe kvalitet eller være simpelthen ubelejligt at bruge. Helt i vores dags anmeldelse er en kølepute til en bærbar computer. Hvordan man vælger, typer, funktioner, fordele og ulemper ved forskellige modeller - læs mere om alt dette.

Når det er nødvendigt at bruge en stand med afkøling

Den bærbare computer har stort set to funktioner: den understøtter enheden i en bekvem position, hvilket gør det muligt at reducere belastningen på øjne, nakke og skuldre og forlænger enhedens levetid, køler det.

Køleanordning er nyttig i de tilfælde, hvor:

 • den bærbare computer er meget varm, hvilket får det til at virke forkert eller langsomt og hænger;
 • temperaturreguleringen for anordningens drift overskrides (ved en høj omgivelsestemperatur);
 • en bærbar computer er oftere på knæ eller på en seng;
 • brugeren arbejder med krævende programmer eller lancerer "heavy 9raquo; spil;
 • i den bærbare computer blev grafikkortet udskiftet eller repareret;
 • installeret AMD-processor: disse bærbare computere bliver som regel hurtigt opvarmede.

I alle disse tilfælde er det ønskeligt at anvende en yderligere køleanordning. Hvordan vælger man en bærbar computer? Tipene er nedenfor.

En bærbar computer kan blive overophedet af flere årsager. Først og fremmest er disse design ulemper: Forældet termisk pasta mellem hovedmodulerne i systemet og bundkortet, svage kølere, inkonsekvens af den maksimale produktivitet, som fabrikanten erklæret, den eksisterende påfyldning. Det støv, der uundgåeligt kommer ind i enheden, kan også provokere overophedning.

Købe en kølepude i mange tilfælde er en nødvendighed, der kan forlænge levetiden for en bærbar computer betydeligt. Men hvordan man vælger en egnet bærbar stand?

Sådan vælges en bærbar stativ med køling

Hvordan vælger du det rette sted for en bærbar computer med afkøling, for ikke at spilde penge, tid og nerver? Når du køber, skal du være opmærksom på flere parametre, blandt hvilke:

 • type stand (klassisk eller bord), dens størrelse og type af afkøling;
 • det materiale, som bæreren står til, er lavet;
 • vægten af ​​køleindretningen (især hvis du ofte skal bære en bærbar computer);
 • magt, diameter og antal fans, støjniveau
 • ekstra udstyr og funktioner
 • den overordnede karakter af brugerfeedback
 • producentens stand, model og værdi.

De fleste parametre afhænger af personlige præferencer, mens andre karakteriserer køleenhedens effekt og effektivitet.

Typer af stand-ins med valgfri afkøling til en bærbar computer

Stativ kan være i form af et foldebord med højt ben eller klassisk, løfte den bærbare computer et par centimeter over arbejdsfladen.

Standarden er en perforeret platform, der er mobil nok, billig, men har begrænset funktionalitet. Typisk giver sådanne enheder dig mulighed for kun at justere niveauet af vippe. Classic stand kan være hård eller blød: den første er installeret på bordet, den anden er udstyret med en pude af "breathing9raquo; materiale i bunden og er designet til at arbejde på knæene.

Stand-borde har en bred funktionalitet (justering til højden og hældningsvinklen) og er ofte udstyret med ekstra faciliteter (giver plads til en mus eller endda en lille boks). Tabellerne er ikke så mobile som platformene, de er tungere og større, de koster mere end klassiske stande, men de kan give maksimal bekvemmelighed.

Så vi har brug for en bærbar computer med køling. Hvordan vælger du typen og materialet, hvad skal fansne være? Der er to typer kølemekanismer: passive og aktive.

Passiv køling opnås ved samtidig at absorbere varme fra notebook'en og forbedre luftcirkulationen mellem den bærbare computer og overfladen, på hvilken den er installeret. Denne version af stativet er egnet til "forebyggende 9raquo; formål, hvis den bærbare selv ikke har køleproblemer.

Aktiv køling kræver indbyggede fans. Dette er meget mere effektivt, men sådanne stande er som regel dyrere, de bruger strøm og skaber støj. Enheden med en aktiv type afkøling kan reducere temperaturen på den bærbare computer med 5-15 grader.

Kvaliteten af ​​køling afhænger af ventilatorerne: deres antal, diameter, bladernes omdrejningshastighed og placering. Ikke altid et stort antal kølere - den bedste løsning. Så for eksempel er en fan med stor diameter og med høj rotationshastighed (fra 2000 omdr./min.) Meget mere effektiv end nogle få små. Hvad angår placeringen af ​​kølerne, er det ønskeligt, at de matcher hullerne i kølesystemet af den bærbare computer.

Antallet af fans, omdrejningshastigheden og typen af ​​leje afhænger af, hvor støjende enheden vil fungere. Den mest stille - står med en køligere og hydrodynamiske lejer. En blæser med lav hastighed vil fungere mere støjsvag end andre, men dette har en negativ indvirkning på standkølingens hovedfunktion.

Fremstillingsmateriale, vægt og dimensioner

Hvordan vælger man en bærbar computer med køling korrekt? Vi er også beslægtede med materialet. Materialet til fremstilling er især vigtigt for understøtninger med passiv type afkøling. Stativ kan være lavet af plast, træ, aluminium eller kobber. Den mest effektive er kobber eller aluminium stande. Træet ser imponerende ud, plastikstøtter kan laves af forskellige former, men begge materialer tager ikke varme væk.

Har du brug for en bærbar computer med køling, hvordan vælger du den optimale størrelse? Dimensioner på stativet afhænger af den bærbare computers diagonale. For at gøre det lettere at bruge disse indikatorer, skal de matche hinanden. Vægt bestemmer mobiliteten og komforten ved at bruge en køleanordning. Det er ønskeligt at forsøge at finde den perfekte balance mellem lethed og stabilitet.

Funktioner og udstyr til kølesystemer til bærbare computere

Hvordan vælger man en kølepude til en bærbar computer ved hjælp af funktionalitet og udstyr? Disse parametre er rent individuelle og afhænger af personlige præferencer. Nogle modeller af stativene kan give mulighed for at tænde og slukke en del af kølerne efter eget valg, justere hældningen, højden, blæserhastigheden og blæseretningen.

Der skal lægges særlig vægt på de funktioner, som standen har. De vigtigste løsninger, der bruges i moderne køleanordninger til bærbare computere, kan være som følger:

 • drevet af elnettet eller USB;
 • forskellige fastgørelsesindsatser;
 • flytbare fans;
 • Dynamik, der øger volumen af ​​den bærbare computer;
 • Baggrundsbelysning eller indbyggede lamper;
 • et bekvemt sted til musen
 • lille skuffe;
 • USB hub og meget mere.

Yderligere udstyr afhænger af brugernes behov og det beløb, som han er villig til at bruge ved køb af stativet.

De bedste modeller af køle stande

Ved ikke, hvordan man vælger en bærbar computer med køling? Billigt modeller med en passiv type afkøling fås i næsten alle mærker, og klassiske mediumkvalitetsstande fremstilles af Modecom, Gembird eller DeTech. Et fremragende valg - står producenter Logitech, Titan, Belkin, Maxxtro eller Cooler Master. Vælge køleservietabeller blandt følgende modeller:

 • Tsir Tech® TT-LD82 (bordet er udstyret med hjul, perfekt til at arbejde i din yndlingsstol).
 • Koolertron New Red Aluminum Nottable bærestativ (passiv køling, stativbøjningen tre steder).
 • PAG 4 Wheels Laptop Desk (meget stabil model, som giver dig mulighed for maksimalt at justere ikke bare vinklen på den bærbare computer, men også musestativet).

Checkliste: Et hurtigt valg af stativ til en bærbar computer

Hvordan vælger du en bærbar computer med køling til dem, der er langt fra tekniske detaljer? Du kan bruge følgende tjekliste:

 1. Klassisk stativ eller bord. Standardmodeller er begrænset i justeringsmuligheder, men de er lettere og mere mobile.
 2. Den diagonale af den bærbare computer. Det svarer til standens dimensioner.
 3. Passiv eller aktiv varmefjernelse. Parameteren påvirker køleeffektiviteten.
 4. Fremstillingsmateriale. Træet ser stilfuldt ud, plastik er lettere, og metallet er mere effektivt.
 5. Yderligere funktioner. Øger ikke kun bekvemmeligheden af ​​arbejdet, men også omkostningerne ved enheden.
 6. Design. Du kan finde ganske interessante modeller.

Den ideelle stand svarer til behovene, personlige præferencer og budget. Moderne producenter giver et valg til enhver smag og pung.

Kølepude til bærbar computer: Tips til valg

Den bærbare computer er en kompakt enhed, der kan rumme funktionaliteten af ​​en stationær computer. Lille størrelse og let at transportere design gjorde denne enhed ekstremt populær blandt brugere, der lever et aktivt liv. Med alle plusserne er der mange minusser. Opvarmning er en af ​​de største ulemper. Mange enheder modtager ikke tilstrækkelig afkøling, hvilket fører til en stigning i temperaturer og det hurtige slid på komponenter. Løs dette problem kaldet kølepuder. Indretningerne er ukomplicerede i deres design, men de hæmmer alvorligt opvarmning. At vælge en kølepute er ret simpelt, men der er nuancer, som vi vil tale om.

Hvad er en kølepute og hvorfor er det nødvendigt?

Enhver elektronisk enhed indeholder komponenter, der opvarmes under drift. Til køling anvendes særlige systemer. De giver en relativt stabil temperaturindikator for anordningen, hvilket gør det muligt at arbejde uden overophedning. Ikke desto mindre overholder det bærbare kølesystem ikke altid sine funktionelle opgaver. Denne negative faktor manifesteres oftest i kraftfulde enheder. Først og fremmest er en bærbar computer en lille computer. Det kan installeres en god "stuffing", men dens arbejde vil forbruge en stor mængde strøm. På grund af dette frigøres meget varme. Hvis du installerer det korrekte kølesystem, kan kompagthed glemmes. Derfor blev der udviklet specielle enheder, som supplerer "moder" kølesystemet på den bærbare computer. Tidligere var disse enheder en ægte ørken på markedet. I indeværende år 2016 kan disse enheder til køling af den bærbare computer ses i næsten alle computer elektronik butikker. Der er mange forskellige typer af disse enheder. Således står for køle den bærbare computer er en billig apparatur, som reducerer temperaturen af ​​den mini-computer.

Klassificering af køleanlæg

Som mange enheder kan notebook køle stande opdeles i flere betingede grupper, i vores tilfælde to. Klassificering opdeler enheder ved typen af ​​varmeafledning. Tilstanden kan de kaldes passiv og aktiv. Hvilken type ville passe mig? Nu finder vi ud af det.

Den nederste linje er, at enheden simpelthen forsvinder varmen, der kommer fra den bærbare computer. Sådanne køleholdere anvendes normalt til mobilt arbejde, da de er let bærbare. De er billige, de er nemme at bruge, og der er ingen problemer, når de transporteres. De fejler stort set ikke og vil tjene i meget lang tid. Effekten af ​​afkøling er de små, men den vigtigste kvalitet, som de køber på - bekvemmeligheden ved at bruge den bærbare computer. Operationsprincippet er meget simpelt: det materiale, hvor stativet er lavet, tager varmen fra den bærbare computer.

Med aktiv kølefunktion

Køling står med aktive elementer. I sådanne anordninger er der som regel ca. 4 kølere. Takket være udblæsningsvarmen fra den bærbare computer tages mange gange hurtigere. Ikke desto mindre har sådanne enheder en betydelig ulempe - de skal være forbundet direkte til netværket. Desuden producerer fansen en masse støj, som nogle mennesker bliver irriteret, når de arbejder.

I processen med at vælge en kølepude skal du først være opmærksom på dens type. Selvfølgelig afhænger alt i alt af køberens præferencer og formen af ​​samspillet med den bærbare computer. Hvis enheden overføres permanent, er det bedre at købe en model med passiv køling, da forbindelsen til netværket ikke altid kan realiseres. Men hvis du kan lide at spille, så er det bedre at se på mulighederne med aktive elementer.

Vi anbefaler at se interessant video

Varianter af køle stande

Så vi kiggede på funktionerne i hovedtyperne, men det er ofte ikke nok at vælge den rigtige køleplade til din bærbare computer i 2016. Fabrikanter, for at behage krævende brugere, fyldte markedet med modeller med en række funktioner og funktioner. For at du, kære læsere, har så få spørgsmål som muligt om valg af køleholder, har vi samlet en liste over sorter.

Modeller med mulighed for transport

En bærbar computer er en mobil enhed. Denne enhed er udtænkt som en bærbar computer. Derfor bør kølepuden vælges i kompakte dimensioner. Dette er især vigtigt for brugere, der aktivt bruger den bærbare computer både hjemme og på arbejdspladsen. Kølepuden til notebooken skal være nem at transportere uden meget besvær. Det vil ikke være overflødigt at kunne folde enheden på en bekvem måde til transport.

Stå med højttalere og USB-slot

Tilstedeværelsen af ​​en USB-stik og højttalere er mere som en god bonus end en obligatorisk del af en notebook kølepude. Ved hjælp af det første element vil indretningen interagere med den bærbare computer selv. Tilstedeværelsen af ​​et andet par højttalere udover de højttalere, der er installeret i den bærbare computer, giver dig mulighed for at lytte til musik i et bedre format. Og yderligere USB-porte og andre indgange på køleholderen (for eksempel under hovedtelefoner eller microUSB) udvider brugerens muligheder.

Et interessant udvalg, som brugerne nyder succes. Som du allerede kunne forstå, vælger du en køleplade til en bærbar computer med funktionen af ​​positionsjustering, får du den mest universelle model. Sort giver et mere behageligt arbejde, og giver dig også mulighed for at fjerne varmen fra dine ben. Især sådanne køleanlæg vil appellere til brugere, der ønsker at nyde arbejdet på computeren.

Faktisk er dette ikke engang en sort, men et bestemt kriterium for valg. Gummiindsatser anvendes desværre ikke i hver model, hvilket ikke indebærer den bedste stabilitet. Kølepuder til bærbare computere, udstyret med specielle elementer, giver bedre greb, og dermed pålideligheden af ​​designet. De er værd at være lidt dyrere end konventionelle modeller, men absolut fortjener opmærksomhed. Sådanne køleanlæg skal vælges af dem, der ofte bruger den bærbare computer på vejen.

Køleholder af aluminium

En vigtig faktor i varmeoverførslen af ​​bærestativet er det materiale, hvorfra det er lavet. Aluminium kølemodellen giver mere varme end plastik, men prisen på en sådan model er meget højere.

Hvis en person ofte arbejder i mørket, har han brug for en stand til at afkøle den bærbare computer med indbygget baggrundsbelysning. Selvom lyse farver snarere spiller en rent æstetisk rolle, og for deres tilgængelighed bliver nødt til at betale. Men alt ser temmelig usædvanligt ud. Der er mange typer køleholdere med belysning, hvorfra du kan vælge den der bedst passer til dine behov.

Stå til bærbar computer med flere køleskabe

I modeller med aktiv køling skal du overveje antallet af kølere. Reglen er dette: jo flere af dem jo bedre. Hvis der er flere kølere, opvarmes den bærbare computer slet ikke ved køleholderen. Derudover giver en stabil temperatur en høj ydeevne af enheden, og øger også tiden for dens drift betydeligt. Men i dette tilfælde er det vigtigt at overveje støjeniveauet for ventilatorerne, selvom det i god kvalitet er kølerne meget stille. Kølestativ med en flok afkøler bør vælges af fans af moderne computerspil.

I 2016 kan du købe en så interessant enhed som et kølebordstativ. Denne enhed er en speciel enhed, fremstillet af typen af ​​stativ. Men i størrelse ligner det et bord. Den er fremstillet både med et aktivt kølesystem og med et passivt kølesystem. Hvis du vælger en køleholder ved bordtypen, kan du arbejde eller spille uden at komme ud af sengen. I dette tilfælde kan du glemme ubehag i brug og stærk opvarmning.

I designet er det ikke kun et kølepude til en bærbar computer, men nogle gange endda separate hylder. Disse enheder er udstyret med alle de klassiske evner af konventionelle stands for køling af den bærbare computer. Den største forskel er i deres udseende. En sådan sort er perfekt til hjem og kontorlokaler. Men de er store, hvilket komplicerer overførselsprocessen betydeligt. Derfor, hvis en person fører en aktiv livsstil og er i konstant rejse, er det bedre at købe en mere mobil køleplade til en bærbar computer.

Vi anbefaler at se interessant video

Det er på tide at tegne en linje under dagens artikel. Valget af et kølepude til en bærbar computer i 2016 er kompliceret af en flok sorter, der slår ned endda en specialist. De ovennævnte typer og sorter vil gøre processen ikke blot enkel, men også interessant. Baseret på artiklen kan du vælge en god køleplade, der beskytter din bærbare computer mod overophedning, og arbejde vil gøre det mere behageligt. Du kan lære om funktionerne i de enkelte modeller på tematiske fora. Og først efter vejning af alle fordele og ulemper kan du gå til elektronikforretningen.

Top 9 står for bærbare computere, eller Hvordan vælger du det bedste kølepude?

I dag taler vi om kølepuder til en bærbar computer. Denne enhed vil medføre mange fordele for de mennesker, der kan lide at arbejde eller spille ikke på et computerbord, men sidder på en sofa eller ligger i en blød seng. Men du behøver ikke at score det med en sådan robot, den bærbare computer kan overophedes, især i den varme årstid, når lufttemperaturen og mængden af ​​støv stiger kraftigt.

PC'er er meget praktiske til brug hjemme, de er ofte billigere og mere kraftfulde. Men i det moderne liv kommer der en tid, hvor du skal skifte til en bærbar computer. Livets skøre rytme gør dig i dynamik og altid på farten. Forretningsrejse, ferie, rejse - en bærbar computer er nyttig overalt til at arbejde eller lege.

Og så er der en stor "but9raquo; I varmt vejr med en robot med en bærbar computer er der et meget stort problem - det er forfærdeligt overophedning. Ikke kun er det på gaden + 30, så også den bærbare giver varme, det er alt ubelejligt og ikke behageligt, så det er også meget farligt for helbredet. Mere om dette skrev min kollega Dr. anatom I gennemgangen af ​​sin køleholder. Overophedning er farligt ikke kun for dit helbred, men også for "zdorovya9raquo; den bærbare computer selv. Fra overophedning kan det ikke brænde, vil brand beskyttelse, at det vil lukke ned, men hvis den bærbare computer er slukket permanent vejen for det til at virke, eller endnu mere at spille. Forestil dig, at på det mest ubelejlige tidspunkt besvimede en ny bærbar computer, og du har ikke tid til at redde robotten.

Men ikke panik. I dagens gennemgang vil vi bestemme årsagen til sygdommen, lære at slå temperaturen ned til patienten og vælge den rigtige behandling, tidstestet.

Hvorfor overophedes den bærbare computer?

Vi håber, at du ikke vil bringe din trofaste hjælper til overophedning, men hvis pludselig, hvor går det ikke ... du skal vide, hvad du skal gøre ved det.

Den første grund er støv. Det træder i ventilationssystemet ekstremt hurtigt og tæt. Den luft, der skal afkøle hele systemet, når ikke destinationen, og derefter alt bliver overophedet.

støv - Dette er en smart termisk isolator, den vil pakke op, din processor og dit grafikkort, som i et slør og vil omhyggeligt helbrede. Du kan gemme og rense din bærbare computer fra støv derhjemme. Bare gå til YouTube, find den model, du har brug for, se hvordan du gør det rigtigt og gå efter det. Bare vær forsigtig, og følg tydeligt mesterens anvisninger, så dit ønske om at spare ikke bliver til køb af en ny bærbar computer.

Den anden grund er forældet termisk fedt. Dette problem kan du også løse hjemme, men her er det nødvendigt, meget mere tinkering end med fjernelse af støv. Punktet er, at forbindelserne mellem systemets hovedmoduler og bundkortet er smurt med termisk pasta. Dette er en speciel blanding, der fjerner varme. Over tid tørrer den op og taber dens egenskaber. Hvis du erstatter det, fungerer alt som før. Sådanne robotter er bedre for mesteren at gøre, for ikke at beskadige den bærbare hjemme.

Den tredje grund er svage kølere. Selv de fedeste og mest magtfulde bærbare computere har små og lavt strømkølere. Den nederste linie er, at en ventilator, der ville køle godt, vil være af en sådan størrelse, at den ikke passer i den bærbare computer, og en kraftfuld fan sidder meget godt med batteriet. I denne situation kan du hjælpe den rigtige løsning - vælg en kølepute til den bærbare computer.

Hvordan vælger man køling til en bærbar computer?

Ved valg af køling skal der tages hensyn til otte vigtige parametre. Vigtigst af alt, de fleste af dem kan vælges efter din smag.

 • Type afkøling - Der er to muligheder - aktiv og passiv afkøling. Hvis din bærbare computer ikke er varm nok eller du bare har brug for en stand til praktisk brug, så vil passiv afkøling gøre.

Hvis du vil fortælle mere simpelthen, læg en notat på en understøtning med huller, og takket være naturlig ventilation bliver det afkølet. Men hvis du har alvorlige problemer med overophedning, så har du brug for en aktiv type afkøling, med en køler.

Top-9 bedste kølesystemer til bærbare computere

For at gøre det lettere for dig at forstå specifikke modeller af køleanlæg, deler vi alle stillinger i tre kategorier. Også i hver kategori vælger vi det bedste i prissegmentet. Lad os gå!

1. Bedste bærbare køleskabe

Har en lav vægt og et meget fladt design, optager meget lidt plads. Takket være en stor blæser afkøler den perfekt notebook'en med en skærmdiagonal på op til 17 tommer. Der er to muligheder for at vippe stativet: det første er kun et "board9raquo;" det andet, når du drejer bagbenene, kan du bruge Cooler Master NotePal X-Slim i arbejdet ved bordet. Der er ingen yderligere funktioner i enheden. Fraværet af navet kompenseres af det faktum, at stativet ikke besætter dine porte - en gennemgående stikkontakt anvendes. Denne understøttelse passer til de fleste bærbare computere.

BESTEK® 10 "-15" bærbar / notebook kølepude

Denne model har sine fordele og ulemper. Første ulempe: På grund af den mindre størrelse på stativets overflade passer modellen ikke til alle bærbare computere - kun op til 15 tommer. Udviklerne har i modellen to fans. Denne beslutning påvirker stigningen i støj og et lille fald i kølefunktionen. Den store fordel er standbyens høje funktionalitet - 6 stillinger, som gør det muligt at bruge det frit. I dette eksempel er der en meget interessant funktion - bunden af ​​enheden kan f.eks. Fastgøres over overfladen af ​​bordet og roteres 360 grader. På propellerne er der en meget smuk blå baggrundsbelysning, på højre side kan du finde 2 USB-porte og en hjulkontakt.

Cooler Master NotePal ErgoStand Lite

Denne producent er en af ​​lederne af køleanlæg. Lad os se på en mere stativ fra Cooler Master. Denne version er meget mere interessant, den forrige, og den har flere plusser. Fem stillinger, to USB-indgange og mini-USB, en hastighedsregulator. Vægten vil være mere end den første model, men styrken bliver højere. Køberne kun positive anmeldelser, meget praktisk til brug derhjemme. Denne stand på gulvet er bedre ikke at falde, der er ringe chance for, at det vil forblive uhyggeligt. En funktion, der adskiller dette firma fra resten, er brugen af ​​en stor fan. Takket være dette er den bærbare computer afkølet så effektivt som muligt og forbruger relativt mindre batteristrøm.

2. De bedste gulv / sengeborde

Vi kom til den næste kategori af kølestrukturer. Denne gruppe af varer er egnet til fans til at arbejde sidde eller ligge på sofaen, også egnet til robotter på gulvet. Den vigtigste bemærkelsesværdi ved denne model er et ekstra rum til musen eller andre ting. iMounTek - er den mest budgetmæssige og enkle udformning af denne gruppe af kølere. Takket være to kraftige fans vil din bærbare altid føle sig godt. Arbejdsfladen er designet til en bærbar computer på op til 15 tommer. Det er meget bekvemt, at du kan bære et bord med dig - i samlet form er størrelsen den samme som en bærbar computer og kan passe frit i en taske. På trods af at iMounTek er lavet af plast, kan den sikkert modstå en tung belastning - op til 25 kg. Mange producenter gør køligere modeller svarende til vores, men under et andet navn og med tvivlsom kvalitet.

iCraze justerbar ventileret bærbar computer

Mange positive anmeldelser af ejerne gør denne model til en af ​​de bedste i denne anmeldelse. "Alle geniale er enkle" - dette princip blev guidet af producenten under udvikling, og det er det, der forklarer populariteten af ​​iCraze Adjustable Vented Laptop blandt brugerne. Sagen er lavet af aluminium, hvilket gør enheden letvægts, holdbar og giver fremragende varmeledningsevne, og 2 kølere kan nemt overvinde varmen under belastninger som GTA 5, Witcher 3 eller ved arbejde med enhver 3D redaktør. Du kan fuldt ud koncentrere dig om at arbejde, spille eller se film, når din bærbare computer er i den mest bekvemme position takket være en bred vifte af justeringer af unikke ben, der nemt og sikkert er fastgjort ved hjælp af sidestop. Desuden udvider funktionen stativet under musen eller et numerisk tastatur, som desuden er fastgjort til siden. At købe denne model er det bedste valg til et behageligt spil eller arbejde på din bærbare computer.

Deluxe Comfort Multi Functional Bordstativ

Denne model er lidt dyrere end andre, men den har sine egne egenskaber. Det ligner noget iMounTek, men omhyggeligt at se nærmere på, kan du se en række funktioner. Designmodellen er stærkere og mere pålidelig, det er muligt at indlæse mere tungt. Udstyret med en stor ventilator, der som vi allerede ved, har stor indvirkning på støjniveauet og køleeffektiviteten. På højre side er der en overflade til musen, der er også en silikonepude til håndleddet, det forhindrer tunnelsyndrom. Den egentlige ting for folk, der bruger meget tid på at arbejde på en bærbar computer. Der er også en LED lommelygte, hvis du er en amatør at arbejde om natten. USB-hub er 3 porte, og lommelygten drives af AA. Hvis din tegnebog tillader et så dyrt køb, tag det uden tøven, bare vær tilfreds.

3. De bedste gulvkøler til bærbare computere

Hvis du er bange for at falde i søvn mens du spiller på sengen, eller kan lide at spille mens du sidder. Et passende valg til dig er et gulvbord med en køler. Den mest overkommelige og nemme mulighed for dig er Tsir Tech®TT-LD82. For nem brug kan bordet justeres til enhver højde. Normalt har den bærbare computer en fan og et videokort til venstre, det er her fabrikanterne sætter fanen. Til din rådighed USB-hub til 4 porte 2.0 og en mini-USB. Om natten vil din assistent være en LED-lampe, der drives af batterier. Der er også et sted til skriftlige vedhæftede filer, hvor det er bekvemt at gemme alle små genstande og flashdrev. Bordet har hjul, hvilket gør det mere transportabelt.

Koolertron Ny Rød Aluminium Nottable Bærestativ

Som du ved, er der også indehavere med passiv afkøling. Denne model er meget lyst og attraktivt eksempel. På gulvet kan det kun kaldes på dokumenter. Selvfølgelig har den en stand på barken, den kan lægges på jorden, men takket være det faktum, at hovedstativet bøjer på tre steder, kan du arbejde på det i en hvilken som helst bekvem position for dig (siddende, liggende, stående). På grund af det faktum, at den bærbare computer drejer sig i forskellige retninger, og der er passiv afkøling. Stativ - en metalstænger, der understøtter den bærbare computer langs omkredsen. Derfor er der ikke overflødig overflade, der kan opvarmes. Modellen er også udstyret med et stativ under musen. Demonteres nemt og hurtigt uden brug af værktøj, det er meget bekvemt at bære.

Den mest stabile model. Den eneste model, hvor stativet under den bærbare computer og under musen er placeret på to separate akser. Dette design giver dig mulighed for bekvemt at tilpasse til roboten. Aksen på hvilken den bærbare computer er placeret roterer 360 grader. Din enhed køler to kraftfulde fans. Denne model har også hjul, men de er plastik, så de er ikke så holdbare og komfortable. En meget god mulighed for folk, der ønsker at gøre dette til deres vigtigste arbejdsplads.

Takket være disse tips og en gennemgang af markedet for at finde de bedste modeller, kan du vælge hvad der passer til dig. Valget er altid, men i vores tilfælde et meget stort udvalg, afhænger det nu af din smag og taske.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 2 =