Nyårsgarner foto

Nytårskrans til festlig dekoration - 65 indretnings ideer

Hjem »Julkrans til festlig dekoration - 65 indretnings ideer

I afventning af det nye år er hele december, og meget snart vil luften være duften af ​​juletræer og mandariner. Og for ikke at spilde tid, kan du langsomt begynde at vælge gaver til slægtninge og tætte mennesker, samt dekorere dit hus til året for den gule (jordens) hund. Du kan påbegynde det forberedende arbejde med valget af et nytårs indretning, som vil hjælpe dig med at springe ind i den festlige atmosfære. Et af de vigtigste egenskaber ved ethvert nytårsindretning er en krans. I dag vil Dekorin fortælle dig om nytårs kranser samt give dig et par design ideer til indretning og udvendigt design til nytår 2018.

Nytårets krans af 2018 - hvordan man laver en festlig atmosfære

Nytårs kranser i 2018 er en vigtig egenskab for at skabe et festligt humør. Med deres hjælp kan du nemt lave en fantastisk belysning, der vil føje varme og komfort til dit hjem. Bemærk, at selvom du ikke fandt andre ornamenter, vil disse glødende lamper og uden dem hjælpe med til at dekorere nytårets interiør.

Ved at bruge nytårs kranse kan du:

 • dekorere juletræet;
 • dekorere pejsen
 • brug dem til at skabe nytårsbilleder
 • dekorere vinduet;
 • Brug til at dekorere gardiner, loft, vinduer og døråbninger;
 • hænge på væggen ved hjælp af i nytårets sammensætning
 • fremhæve arkitektoniske elementer;
 • forskønne ydre.

Så lad os se nærmere på mulige måder at bruge nytårs kranser til indretning.

Juletræ julklæde - outfit til en grøn skønhed

Stadig længe siden juletræ betragtes som den største heltinde i nytårets ensemble. Derfor har dets udsmykning altid været særlig opmærksom. Stjerne til højre tager et sted ovenfra, dekorerer en top af et fur-træ, og kugler, forskellige fur-tree legetøj, en regn og helt sikkert juletræsland kompletterer en festlig sammensætning.

Julgran-krans kan være af denne slags:

 • LED jul krans. Juletræet, dekoreret med sådanne kranser, ser særligt lækkert og elegant om aftenen: når lysene går ud og kun flimrende lys spredes deres blænding rundt i rummet;
 • Nytårs krans lavet af forskellige materialer. Denne krans kan have en række forskellige former. For eksempel, en stof krans i form af små mænd, flag, forskellige geometriske former eller en krans af knapper, kegler og andre improviserede materialer. Et sådant nytårs juletræsland vil effektivt se på træet om dagen. I aften, for et mere interessant udseende, anbefales det at bruge dem i en duet med LED julelys.

Pejs dekoration - Jul krans på pejsen

Ildstedet indtager som regel et centralt sted i lokalet og tiltrækker husstandens medlemmer og gæster opmærksomhed. Det føjer komfort, varme og fred til værelset i vintermånederne, og hjælper også med at give rummet en fantastisk udsigt over det nye år. Så gå ikke glip af muligheden for at bruge det som en del af nytårets indretning. Dekorer pejsen, du vil hjælpe juletøj, firgrene, stearinlys, julestrømper, bånd, grene med bær og selvfølgelig en juvelkrans til pejsen.

Julkrans på pejsen kan være kunstig, frisk (lavet af friske firgrene, kegler, bær) eller LED. Alternativt kan de alle kombineres.

Hvis du har en dekorativ pejs derhjemme, kan du skabe illusionen af ​​en flammende ild ved brug af nytårskrans og logs eller sætte LED-julelys i glasskruer, og installer dem derefter inde i pejsen.

Eksempler på registrering af nytårs brandkranser kan du se nærmere på billedet.

New year garland billeder - 5 smukke billeder

Meget effektive og festlige udseende New Year garland billeder. De vil være en original tilføjelse til nytårets indretning af huset og vil lette væggene i mørket. Hvordan det ser ud, foreslår vi, at du ser nedenfor på billedet.

Julklæde på vinduet - en ferie for både mig selv og mennesker

Når du udsmykker huset til det nye år, skal du ikke glemme vinduets udsmykning. Når alt kommer til alt, så vil du føje en festlig stemning ikke kun til dig selv, men til folk der passerer dine vinduer. Alternativt kan du simpelthen hænge et nytårs krans på vinduet, eller tilføje andre nytårs indretningsprodukter, lav en fabelagtig kærlig sang. Lad os bemærke, at figurative kranser, der udsender lys, vil være særligt effektive. Julkrans ved vinduet er en glimrende mulighed for at dekorere et hus og skabe et godt humør for dig selv og dine naboer.

Nytårsgardiner af gardiner - 8 billeder i interiøret

En smuk indretning til gardiner, vægge, loft, vindue, døråbning og endda det ydre af huset til nytår 2018 vil være en julklæde gardiner. De er "trickling trickles" dekoreret med lysende lys. På grund af dette ser nytårs gardiner af gardiner meget indbydende og blid. Efter at have set billederne nedenfor kan du se for dig selv.

Sådan udsmykker du det udvendige af huset inden 2018 - Julkranser på gaden

Til dit hus så festligt ud, ikke kun indeni, men også udenfor, brug nytårs belysning til dets ydre. Derefter kan du ikke kun nyde den glødende skønhed, men også dine naboer. Og ydersiden af ​​huset vil glitre med nye farver og byder på nytårets ånd.

Nyårsgarner til gaden kan udstedes i forskellige stilarter. Garland New Year's LED er perfekt til at dekorere huset udvendigt til nytår 2018. Også nytårs kranse til gaden kan dekoreres med brug af gran filialer, buer, kviste, kegler. Vi anbefaler, at når du opretter en krans for gaden, skal du bruge lys og LED-pærer, der vil hjælpe dig med at pynte dit hus og skabe et festligt humør blandt forbipasserende. Nedenfor er billeder af det smukke og originale design af huset til nytår.

Familieklyngen

Et websted for mødre og bedstemødre - Klipper af familiehunder

kategorier

 • 8. marts (11)
 • Ikke kategoriseret (4)
 • Smykker med egne hænder (4)
 • Valentinsdag (8)
 • bagning og bagning (7)
 • strikning til børn (2)
 • strik til hjemmet (5)
 • strik dig selv (2)
 • strikning (1)
 • strikning (3)
 • gæster på døren (1)
 • land håndværk (23)
 • landejendomme (24)
 • fødselsdag (3)
 • Børn kommunikerer (1)
 • interiør design (26)
 • spil til fods (1)
 • hvordan man klækker stilfuldt (46)
 • vi maler negle (søm kunst) (23)
 • nytår (41)
 • omeletter og gryderetter (6)
 • gaver (9)
 • papir håndværk (19)
 • håndværk fra stof (4)
 • naturligt materiale (23)
 • Arbejd og Erhverv (1)
 • reparation (1)
 • have og have (1)
 • salater (1)
 • bryllup (9)
 • lære at tegne (3)
 • syning af babyer (1)
 • syning til børn (2)
 • syning til hjemmet (5)
 • annonceenhed 1

  hjælpe børn

  Nytårs GIRLAND (48 håndværk af egne hænder).

  God eftermiddag. I dag vil jeg fortælle dig, hvordan man kan dekorere et hus til nytår med en krans. Vi vil gøre Nytårs krans. Og jeg vil vise 33 måder dets skabelse. Vi vil strikke en kranshæklet, skåret papir, skulptur ud uld, lav moduler til en krans saltet dej. Du vil lide denne samling af ideer. Især mange muligheder på grund af børns hænder, hvilket betyder at hele familien kan deltage i at skabe et nytårs indretning til dit hjem.

  Så lad os begynde at skabe smukke dekorationer til huset med egne hænder. Frem til det nye år!

  FRA PAPIR.

  I begyndelsen vil jeg vise, hvilke kranser børn kan lave til det nye år med egne hænder - i klasser i børnehaven eller hjemme hos deres mor.

  For de mindste vil en krans med små huse gøre. Fra det farvede karton skar vi silhuetterne af husene (femkant). Fra hvidt almindeligt papir udskærer vi den lavere snedrift og kulformen af ​​sne på taget. Skær også i 2 skåle - separat dørene og separate vinduer. Barnets opgave at indsætte lim på papsilhouetter af små huse snerriver (nedad og på taget) og døre med vinduer. Derefter vil læreren selv eller hendes mor strække husene i strenge og skifte dem med hvide papircirkler. For at huske ikke glide på tråden, skal du bruge en tyk uldtråd og fastgøre den med tape på husets bagvæg. Denne krans vil se godt ud på vinduet.

  Også børn vil gerne lave egne hænder Julkrans af tre stjerner (på højre billede nedenfor). Det er vigtigt her at lære barnet at lægge stjerner, så de lægger en bold ud af bjælkerne - de falder ikke sammen med stjernens nedre silhuet.

  fra sand mænd.

  Af grove brun pap skåret ud silhuetter af mænd og et barn af dekorerer (let at arbejde med bomuld sticks til at trække knapper point, kinder og øjne. Hvide bølgede strimler er vanskeligere at gøre, kan du hjælpe dit barn.

  Også børn kan lave blanke til en krans med papirblad af holly. Bær kan være rulle ud af rød filt (i varmt sæbevand, rul stykker af filt i kugler, som plasticin og lad tørre en nat). Denne metode kaldes felting.

  Du kan Røde bær fremstilles af bomuldsuld (bland lim med rød gouache (lim mere, gouache mindre) - blød stykker af bomuld i denne røde slurry, rul bolde ud af det, tør over natten.

  Eller du kan ruller for en krans - fra crepepapir (Rul kun klumperne af krøllet bølgepap).

  Rød og hvid krans. Hvis børn (selv de mindste) giver mønstre af julelegetøj i hvidt stort pap, en børste og en maling (kun rød). Så får du et godt resultat. Før dette arbejde er det nødvendigt at lære barnet at udføre forskellige typer af linjer:

  • (direkte (lodret og vandret)
  • kryds og tværs,
  • afrundet "Som et smil,
  • stor runde punkter (du placerer børsten lodret og vrid den med dine fingre som en spindel - du får en helt glat cirkel).

  Denne hvide og røde krans kan gøres ikke på basis af pap, men baseret på SALT TEST (som det er på billedet ovenfor).

  Et glas salt + et glas mel + 1 spsk vegetabilsk olie (så du ikke holder hænder) + vand (Hæld gradvist, stop med at hælde ind, når dejen bliver som en tæt leret.

  Rull ud på bordet (uden mel, rulle ud, takket være en ske olie, det holder sig ikke ved bordet). Skær figurerne af juletøj ud. Hvis det ønskes, kan du lægge på overfladen af ​​den rullede dej (selv inden du skærer ud silhuetterne) STRAIGHT STAMPS. I rollen som et frimærke, kan enhver lettelsespids eller et strikket serviet eller et stykke tapet med et relief konveks mønster forekomme. Vi sætter dette "frimærke" ikke med dej og ruller med en rullestift - tryk på det, så reliefen er trykt på overfladen af ​​dejen. Tallene er tørre i ovnen - maling i hvid gouache, tør. Og så giver vi barnet maling til at anvende linjer, strimler og ærter.

  FRA SHISSK.

  Også børn vil gerne lave en krans af naturmateriale. Hvis du har små fyrkegler, så er de perfekte til et nytårs krans. De er lette nok. Hvis keglerne tørres på et batteri eller i en ovn, åbner de deres skalaer, og de bliver let farvede gouache i lyse farver. Efter at malingen tørrer, er det bedre at drysses med hårspray - så farven bliver lysere og stopper farvning af dine hænder (farven er fast). Fra plasticine fremstiller vi øjne, næb og sy cape af rød filt (eller rødt papir). Vi sætter hætten på bumpen på limen.

  På basis af kegler kan du lave andre nytårs tegn, dværge eller julemanden. Hvis du male keglen i hvide, får vi grundlaget for sneen.

  IDEA MED MENNESKET.

  De enkleste kranser med hjorte er en flot silhuet af pap, der er dekoreret med en applikation af farvet papir. På en aften kan du klippe sådanne 20-30 silhuetter. Derefter indsættes muzzles, specks, gloss over hooves med en sort markør. Separat fra den sorte karton skærer vi hornene ud og fastgør den til hæftemaskinen.

  Men det interessante design af modulet til en krans i form af en tre-lags dør. Her er alt på billedet helt klart. Skær ud tre silhuetter og snor fra ikke et garn MELLEM dem indsætter tykke lag - enten fra perler eller fra hakket halm fra en cocktail eller blot fra klumper af papir.

  Til en krans med julemanden.

  Her er ideerne til pendantskrans med billedet af julemanden, den nemmeste måde er at skære trekanter fra rød karton til dem fra et beige papir til at indsætte en strimmel af personen og et skæg fra bomuldsuld.

  Men ideen om en hurtig krans af bomuldsuld. Her på lim-pva (eller varm lim) løser vi et ansigt fra pink papir, et overskæg (fra stykker af en disk) en rød næse og en kasket fra en pap.

  Ser god krans er ikke med små moduler, men med store elementer. For eksempel, på billedet nedenfor ser det nye års serie juleklausuler imponerende og lyst takket være størrelsen.

  FRA PAPIRSTRIP.

  Og her er et eksempel på en smuk krans med lygter. Til lommelygten har du brug for fem strimler - 2 lange røde, 2 lidt kortere end grønne, 1 korteste rød. Strimlerne går i kanterne STEPLEROM - fra den øvre ende og fra den nedre ende. Derefter lige under den øvre hæftholder gør vi et hul i hulhullet - til snor på reb.

  Ved den samme ordning er der lavet sådanne lanterne til en krans. En stribe papir folder i flere folder (i form af en diamant). Øverste kanter er forbundet med en hæftemaskine. Omkring denne øvre ende skaber vi en obkutku fra en grå båndpapir (lampehætte opnås).

  Og siden vi rørte ved temaet for lygter, har du her ideen om omfangsrige lyspære moduler til en krans. Lidt senere vil jeg lave og lave et diagram og en skabelon til dette lys.

  Og papirstrimler kan vrides - i flagellum twist. Og så får vi snoet moduler til et quilling håndværk. Fra modulerne tilføjer vi grønne nytårs kranser eller juletræer og strækker dem på en krans.

  Med DIPPED moduler.

  På billedet nedenfor ses et eksempel på, hvor smukt bladmodulerne ser på kransen. Hvordan man laver sådanne lobede tredimensionale figurer jeg viste i masterklassen nedenfor.

  I bladteknologi kan du ikke kun cirkler - men også andre figurer af SYMMETRISK FORM. Det er det vigtigste, at denne figur havde de samme sider - højre og venstre. Som en stjerne (med billedet nedenfor) og som en snemand, for eksempel.

  HUSKER MED DIN HÅND.

  Her er en krans med et minimalt papirforbrug. Skær trianglerne ud - Bøj trianglen halvt lodret (langs midterlinjen). Og gør skæringerne - også fra kant og side af foldelinjen (som vist i skemaet nedenfor - ved skakbræt). Herefter kan vores trekant strækkes - som en forår, og du får et juletræ.

  Du kan tilføje små fans fra korte strimler af papir (hæft dem med en kant) eller bøj dem halvt og lim halverne sammen (som vist på billedet). Og så fra fansen for samme hæftemaskine (eller lim) samler vi en farvet krans. Det kan hænge over døren, længe langs muren langs mantelpiece langs gardinerne langs trappeskinnerne.

  Denne krans kan laves af fans af forskellige højder. Og så vil de høje fans se ud som ELKIE. Fra dig kan du lave en grøn farve (som et juletræ), og mellemliggende midterfans gør hvid (som sne).

  Du kan klippe ventilatoren, så den har en fod i midten som billedet af kransen nedenfor.

  Og du kan også lave runde fans (som i billedet nedenfor). Da de er færdige, fortalte jeg detaljeret i artiklen «Nytår fra papir"

  Baseret på den runde ventilator kan du lave mange forskellige moduler til kransfjedringen til nytår. Med julemanden, med hjorte, med en snemand, med en pingvin.

  for det nye år med egne hænder.

  Men ideer, hvor kranse er lavet i form af et symbol på det nye år - stjernerne. På vores hjemmeside er der en artikel, hvor vi laver stjerner fra papir - der finder du mange forskellige måder. Og her spred jeg dem, der ikke er der.

  Jeg kan virkelig godt lide denne mulighed - han er meget økonomisk med hensyn til papirforbrug. Fra en hel stribe papir kan du lave en VOLUME stor stjerne. Det er fantastisk.

  Og følg reglen om kransen - alternative farver. Her på billedet nedenfor, hvis alle stjernerne var af samme farve, ville kranset være gået tabt. Og her slår skiftet mellem to kontrasterende farver og en krans øjet

  Men stjernen er lavet af tykt papir eller pap. Her beder jeg dig om at bemærke, at du har brug for et DOBBEL karton (at alle ansigter var farvede).

  Og det er muligt at simpelthen lave sådanne stjerner fra hvidt papir (tæt på tegning) fra økonomi og allerede med tør vokskridt til at tegne deres krølle mønstre eller stribet på dette hvidpapir.

  Og her er den nemmeste måde at hurtigt lave en stjerne ud af papir - med færdige folder til relief ribben (så stjernen straks havde et konveks volumen).

  Vi tilføjer det sædvanlige papirark til de metoder, der er vist i diagrammet herunder.

  Her ses vi igen, hvordan det ser ud på billederne.

  Fra ærmerne af toiletpapir.

  På en krans kan du strække disse nytårsnøgler. Ærmer fra toiletpapir vi male i forskellige farver gouache (eller indsat med farvet papir). Vi brækker uldtråden i flere folder - afskær enderne af bjælken, bøj ​​den i halve og lim den til ærmet med varmt lim fra pistolen. Ovenfra laver vi en kappe fra et papir - det er muligt hvidt, og det er muligt at farve (rød som hos frostens bedstefar med en hvid kant på kanten). Fælgen kan laves af hvid blonde fletning (i butikken af ​​knapper er der få pennies).

  Hvis ærmet fra papiret er skåret i ringe, så er det muligt at lave mange flere moduler til et rum nytårs krans fra dette materiale. F.eks. Opnås sådanne snefnug, hvis ringene skubbes ind i hinanden - forbinder dem i midten med tråde (søm som om vi syr på en knap og lukker den med en gnist). Ringene selv skal males i en snefnuges farve (hvid eller blå).

  Du kan lave lyse blomster - hvis omvendt side af ringen er forseglet med en farvet crepe med bølgepap.

  Sådanne blomster fra stakene fra busken kan dekoreres med en furry wire-brush. Eller quilling moduler fra papir spins.

  MED BELLER.

  Et fremragende materiale til et nytårs krans med egne hænder er CAPSULES fra en kaffemaskine. Brugte kaffekapsler er som små klokker. I dem laver vi et hul i bunden, vi sender et sølv- eller guldbånd på det, vi skærer en perle og knytter en knude (perler kan snoet af folieklumpen). På den lange og smalle pelsbørnebørste (fra butikken) strenger klokker - kan være parvis eller en ad gangen, og vi får en lang og strålende krans med klokker til nytår.

  Du kan gøre klokker til en krans til nytår fra æggebog, farvet papir (se nedenfor). Du kan lave klokker i teknikken til limning af knivene.

  Med egne hænder.

  På vores hjemmeside er der en artikel om, hvordan man skal strikke et juletræ hæklet. Og der giver jeg instruktioner om oprettelsen af ​​flade graner. Her som i billedet nedenfor.

  Hvis sådanne træer strammes på en lang ledning, vil vi modtage en krans for at dekorere væggene eller mantelpiece på nytårsdage. Nedenfor ser vi værker af Natalia Pushkina - kombinationer af to nuancer af grønne og røde perler gav juletræet en varm festlig farve.

  Du kan skabe til kransfladtræet efter en anden hækling. For eksempel er her som i billedet nedenfor.

  Du kan tage absolut et nytårs symbol som elementer af et krans. For eksempel en jul krans eller lyse pærer.

  Kransen strikker rundt om ringen (plastringe sælges i samme varehus som knapperne - dette er tilbehør til tøj). Vi binder en sådan ring med søjler uden at hækle og strikke blonder på den. Gennem blonderet passerer vi det røde bånd og får et hurtigt element i kransen.

  Du kan binde små snefnug og stryge dem ud på en krans. Mange snefnugsektioner hæklet, udlagt i en særlig artikel "Hæklede hæklede snefnug"

  Eller du kan knytte nytårsstjerner til en krans, som i billedet nedenfor.

  Nedenfor er masterklassen, hvor du kan se præcis, hvordan en sådan stjerne passer.

  Dine strikkede moduler på kransen kan skildre ethvert symbol på nytår - juledyr, helliges blade.

  Nedenfor lægger jeg en mesterklasse på strikning af et hollyblad.

  Fra de resterende blade efter kransen kan du tilføje denne julestrikkede krans.

  Det er disse tips til at skabe et nytårs krans med mine egne hænder, jeg præsenterede her. I dette nye år har du mulighed for at dekorere huset usædvanligt lyst og interessant - med dine børn.

  Jeg ønsker dig en god aften og et smukt resultat.

  MirTesen

  Alt for komfort og komfort i huset

  ideer med egne hænder til det nye år. garlands, fur-tree legetøj.

  Juletræ legetøj med egne hænder. Fejre det nye år er en af ​​de mest bemærkelsesværdige øjeblikke om vinteren. Glædelig travlhed og behagelige problemer fylder vores liv med varme og glæde. I den forrige artikel startede vi en historie om at skabe juletrælegetøj med egne hænder. Her finder du også master klasser og anbefalinger til at skabe smukke ornamenter, som du nemt kan lave hjemme med egne hænder fra bånd, snørebånd, perler, tråde, papir og endda skræl fra mandariner. Du kan gøre alle disse vidunderlige ting sammen med børn eller din sjælkammerat. Nytårsferien er en tid for enhed og sjov.

  Julekugle af ekkerner Materialer: Caps af egern (ca. en størrelse); Sølvfarvet eller gyldent maling; pailletter; Kugle (diameter efter eget valg). Hvis du har en skumkugle, skal du pre-male det; Twine (tråd); Bånd til dekoration; Pistolen er lim. Det er ret nemt at lave en sådan bold. Nedenfor er de trinvise fotos, hvor du nemt kan gøre dette juletræ legetøj selv.

  Nyårskugler af klud Har du en lys farverig kjole i dit skab, som du aldrig vil bære og aldrig bære? Så tag dristigt saks og begynder at skabe. For at lave en julkugle lavet af stof, skal du bruge: Base. Det kan være en skumkugle eller endda en gammel sok, der skal tætspændt, indtil der opnås en fast bold; Materiale til beklædning; Rope eller bånd til løkken, som vi vil hænge bolden på træet; Lim (limpistol) eller tråd med en nål. Der er mange muligheder for vedhæftning af væv. Dekorativ dekoration kan syes eller limes. I hendes rolle kan der være ruffede strimler af stof, som skal syes i cirkler. Du kan skære stoffet i små firkanter og sy dem til bunden, der tager bare midten af ​​hver firkant. Placer deres centre tættere på hinanden, og du vil få en charmerende shaggy bold.

  Julkugler af tråd og blonder En anden vidunderlig ornament kan være kugler af tråd. Du skal bruge: Ballon; Lim PVA; pailletter; Tråd af Iris type. Det er meget nemt at lave et sådant ornament. Vi opblæser en bold af den størrelse, der svarer til størrelsen af ​​det fremtidige legetøj. Tie den ene ende af tråden til den. Trådene kan sænkes ned i limen eller dækkes med en børste. Nede i bunden af ​​bolden forlad lidt plads. Stænk toppen med paljetter. Vi venter mens limen tørrer. Nu er det kun at gennembore bolden og trække det ud af emnet. Det er fortsat at hænge vores legetøj på en streng eller et bånd.

  Er dine børn eller kan du lide dyr? Du kan dekorere juletræet med charmerende pingviner lavet af gamle pærer. Det vil tage: Uegnede og gamle forkælet pærer; maling; maling; børster; Lidt lim; Tynde bånd.

  At lave en pingvin fra en gammel pære er meget enkel - bare male en pære. Efter malingene tørre, lim et bånd omkring soklen i form af en løkke. Det vil være bekvemt for hende at hænge vores pingviner på gran gren. Du kan låne hatte og tørklæder fra dukker eller bygge dem selv og pynte pingviner.

  For at lave hatte til pingviner eller bruge som selvstændig dekoration skal du bruge: Tykke tråde (du kan bruge resten af ​​garnet fra et hvilket som helst af dit produkt); Æsker af pap fra toiletpapir. Vi skærer kartonemner med ringe. Hættens bredde afhænger af ringens højde.

  Nu skærer vi tråden 30 cm lang.

  Simpel juletræ af filt

  Rigtig simpelt i præstationer og et lyst pels træ vil tjene som et fremragende udsmykning af dit hus i nytårsferien. Lav en kegle af tykt papir, lav en filt (helst flere farver, så dit juletræ bliver lysere), lim (du kan erstatte det med et dobbeltbånd) og saks.

  Skær et antal cirkler af forskellige diametre ud af stoffet, som vist på billedet. Forbered karton skabeloner, så det bliver lettere at skære cirkler. Lim tinsel til bunden af ​​emnet og skær i form af et kryds i midten af ​​hver cirkel. Skær ikke for stort, følte krus bør sidde tæt på bunden.

  Glødende juletræ.

  Et lyst juletræ vil være et glimrende supplement til nytårsindretningen i hele dit hjem. Forbered Blomster gitter (det ville være bedre, hvis du afhente et par nuancer) et stykke pap for kegle basen polyethylen bulavochki, guirlander, saks, lim, blomster wire, samt yderligere pyntegenstande efter behag.

  Først skal du pakke kartonkeglen med cellofan. Lav en opløsning bestående af lim (fortrinsvis PVA) og ikke meget vand. Skær blomstret i separate aflange rektangler, der skal sænkes ned i den færdige blanding. Lim nu alle stykkerne på bunden, indpakket i film. Placer gitteret i forskellige retninger, skifte mellem farverne. Alle kanter af rektanglerne skal også limes med lim, så de fastgøres så godt som muligt på bunden. Fastgør alle stykker med stifter og vent på, at klæbemidlet tørrer helt. Efter at strukturen er helt tørret, følg det andet lag på samme måde. Når limen er helt tørret, skal du fjerne strukturen fra substratet. Takket være cellofanlaget kan denne procedure gøres hurtigt og nemt. Indvendigt sæt kransen, fastgør den til bunden af ​​gitteret med floristisk wire. Dekorér juletræet i overensstemmelse med dine præferencer, og det vil fungere som en lysende accent i dit nytårs interiør.

  En fremragende løsning til udsmykning af en lille lejlighed vil være et juletræ lavet på væggen, det kan nå helt enhver størrelse.

  Juletræet, dekoreret med tørrede frugtskiver og kegler, ser usædvanligt og charmerende ud. Og det afhænger ikke kun af den generelle form for en sådan udsmykning, men den største originalitet ligger i foreningerne. Elk potpourri ser meget "lækker", eksotisk og rig. Blandede aromaer fylder vores hjem med den dejlige følelse af nærmer sig magi.

  Sådan korrekt tørre citrusfrugter.

  Frugt skæres i ringe behøver ikke tykkere end 0,5 cm. Dæk panden i bagepapir og læg den på stykker af frugt, er det vigtigt, at skiverne ikke kontakter overfladen af ​​gryden. Så skal den placeres i ovnen, opvarmes ikke mere end 50-60 ° C, processen tager cirka 5 - 6 timer. Forsøg ikke at øge hastigheden ved at opvarme ovnen til en højere temperatur. På denne måde vil du kun forkæle frugten, og du bliver nødt til at starte hele processen fra begyndelsen.

  Når frugten er klar, kan du dække dem med en speciel lak til bedre glans. Selvfølgelig bliver frugtstykker meget stærkere og stærkere, men duften skal glemmes. Selv om du forstår det, er det stærkt duftende duft af tørret citrusfrugter, som normalt falder denne funktion på kanelstænger og nellikerparaplyer.

  Færdiglavede citrusskiver skal strækkes på en snor eller linje og limes til en kartonbase.

  Virkelig vil det originale juletræ blive produceret, hvis du udover frugterne bruger nødder, kegler, snørebånd, bånd og andre dekorationer i indretningen, som du har nok fantasi til.

  Originale lysestager med egne hænder.

  Lysets flimrende lys på en vinternat er varm og skaber den magiske atmosfære i et vinter eventyr. Små og store stearinlys i de oprindelige lysestager lavet af sig selv vil blive en vidunderlig udsmykning af nytårsaften, gode og behagelige gaver til kære og kære. For at oprette disse magiske artefakter kræver gnist, fantasi, inspiration, lidt tid og de materialer ved hånden, hvilket er i hvert hus: reb, tråd, briller, krukker, nødder, kanel og, selvfølgelig, mandarin og endda et stykke træ. Generelt, vær ikke bange for at vise hele kreativiteten - enhver lille ting kan komme til nytte. Den enkleste løsning ville være at indpakke tykke stearinlys med kanelstænger, binde et bånd og et virkelig festligt og duftende kunstværk er klar.

  Følgende lysestage skal have:

  stearinlys; Kunstig sne Ler; krukker; Kegler.

  Det er meget enkelt - læg kunstig sne og lys i krukker. På kanterne af dåser og kegler anbringes en lille lim, dækker den med kunstig sne og fastgør den med tråd af sisal eller noget materiale du kan lide.

  Hvis du har birkeloger eller andre træer tilberedt til pejs eller grill, kan de lave et vidunderligt lysestage med deres hjælp. For ham er der faktisk kun birkebark, der kræves - den øverste del af barken, et glasbæger og et stearinlys. Du kan også bruge små logs helt. De skal bare hule ud eller skære sporene til lysene.

  I en gennemsigtig beholder - et glas eller en krukke - kan du tilføje lidt vand og forskellige dekorative detaljer - bær, juletræsgrene eller blomster. Sæt lyset derinde og det er klar!

  For at gøre en krans af fyrretræ grene, forberede wire, tænger, kanyler grene, jul legetøj og andre dekorationer i form af kegler, bånd, kugler, etc. Denne krans er uden tvivl i stand til at blive den bedste udsmykning af dit hus på tærsklen til nytårs fejringer. Brancher til fremstilling heraf kan bruges både af kunstige materialer (når det er nødvendigt at slippe af med den gamle kunstige gran) og naturlige, der let kan findes i skoven. Som dekoration af din krans bruger du alle de ornamenter, du vil kunne lide. I starten bør du begynde at lave en base, som vil blive brugt til at fastsætte nåletræer og julepynt. Lav et par ringe af tykk ledning. Diameteren af ​​en af ​​dem skal være lidt større end diameteren af ​​den anden. Fix dem sammen ved at binde alle de samme ledninger.

  Lav en trådramme, hvor alle legetøj sys. I betragtning af størrelsen af ​​bolde, streng dem på rammen, skifte mellem små og store. Pass det brede bånd gennem hele rammen og hæng en krans ved hoveddøren. Det kan også placeres på et sofabord eller en hylde.

  Nogle gange kan de mest enkle og velkendte dagligdags ting finde en ny, ekstraordinær og kreativ brug. For eksempel fra almindelige kaffefiltre kan du lave et vidunderligt nytårs krans.

  • en cirkel af skumplast;
  • omkring to hundrede kaffefiltre;
  • varm lim;
  • dekorere til din smag.

  Fold først filteret i halvdelen. Skær forsigtigt bunden af ​​filteret, så blomsten i den øvre del af det viser sig. Påfør varm lim på bunden.

  Lim den resulterende "blomst" på en cirkel.

  Gentag, indtil cirklen er helt dækket af filtre (undtagen den bageste del, der læner sig mod døren eller væggen)

  Flad kransen med en saks. Alt der er tilbage er at bruge en varm lim til at dekorere kransen efter dine smag og fantasier.

  Lys krans af tovekugler

  Du kan bruge farver, og om aftenen, når du tænder lyset, bliver rummet fyldt med meget interessante mønstrede skygger.

  Perlebolde bruges på forskellige måder, fra at dekorere lysekroner til at dekorere et spisebord, så hvorfor ikke anvende dem i et nytårs krans? De skaber en interessant lys effekt, og deres lyse farver vil altid glæde øjet.

  En blanding af lim og majsstivelse gør farven på garnet mere dæmpet, så hvis du foretrækker et mere dæmpet farveskema, er der ikke mere brug for. Men hvis du stræber efter en lysere og mere levende farve, anbefales det efter tørring at blive tæmmet med dåser. I dette tilfælde vil du også spare dig selv for de ekstra omkostninger for et flerfarvet garn.

  • garn - farve eller farveløs efter eget valg
  • lim PVA - ca. 0,5 liter;
  • majsstivelse;
  • varmt vand
  • oppustelige bolde;
  • en markør;
  • oliegelé;
  • gammel bakke til glutinøs opløsning;
  • En kost eller noget langt stykke træ til bolde;
  • lys krans til fastgørelse af kugler af garn;
  • fiskeri linje
  • En dåse med farve efter eget valg.

  Først og fremmest blæs bolde, en for hver fremtidig bold og træk en cirkel på toppen af ​​kuglerne, hvor du begynder at vikle garnet. Påfør derefter hvert kugle et tyndt lag petroleumsgelé, så strengen ikke holder fast i kuglerne.

  Bind et stykke tråd til enden af ​​hver bold og pakk den rundt om støtten, i vores tilfælde er det en træbjælke. Således bliver det lettere for dig at arbejde med hængende bolde. Spred noget på gulvet for ikke at plette det.

  Nu skal du lave en limopløsning. Tag den gamle bakke (du kan bruge en gang) og bland PVA limen, nogle teskefulde majsstivelse og varmt vand i det. Blandingen skal være homogen og ikke for flydende. Det skal være meget, da strengen meget godt absorberer væske.

  Dette er den mest beskidte fase af arbejdet. Tag garnet og sænk det i glutinøse blandinger, så det er helt imprægneret. Start derefter vikle det på boldene lodret og vandret, indtil du opnår den ønskede effekt. Afskær strengenes ende og hold den under den, der allerede er såret på bolden, så den ikke hænger. Gentag med alle boldene.

  Lad ballerne tørre om natten. Om morgenen skal de hærde. Hvis de stadig er bløde, giv dem lidt mere tid til at tørre. Når du tørrer, skal ballerne begynde at springe, men hvis det ikke sker, skal du bryde dem selv og trække dem ud.

  Nu kan du male ballerne i de ønskede farver og fastgøre dem på kransen. For at gøre dette kan du bruge en gennemsigtig linje.

  Garland af plastik kopper

  I dag vil vi omdanne den ansigtsløse krans til en stilfuld og moderne udsmykning til interiøret. En sådan prosaisk ting, som plastikkopper, vil hjælpe dig med at dekorere huset med en original til ferien.

  • en krans med ikke-opvarmning pærer;
  • plastik kopper (så mange som løg i en krans);
  • farve eller indpakningspapir, du kan beskære tapet;
  • dobbeltsidet tape;
  • saks;
  • papirvarer kniv.

  Først skal vi lave en skabelon. For at gøre dette skal du tage en plastikkappe, afskære bunden og den øvre grænse. Skær den i længderetningen, udfolder den omhyggeligt og gør den så flad som mulig. Tag nu arkene og tegne et mønster af "skjorter" til vores krans.

  Brug af dobbeltsidet scotch tape vores "skjorter" til briller. Sørg for, at papiret tæt dækker glasset, og plastiket "ser ikke ud" overalt.

  Du skal få disse kopper.

  Marker midten med hver blyant. Tag nu den klæbende kniv og lav små krydskæringer på alle kopperne. Husk på, at nedskæringerne ikke skal være for store, ellers vil glaset ikke holde fast ved lyspæren.

  Hver kransgarn skal forsigtigt indsættes i hullet i glasset. Garland er klar!

  Vi tog den enkleste farve af brillerne, så vi fik en blid og raffineret krans. Du kan tage mere levende farver, for eksempel at dekorere huset til nytår eller til en børnefest.

  Vi minder dig om, at når du arbejder med kranser, skal du være meget forsigtig: Sørg for, at plastik og papir ikke kommer i kontakt med de røde løg.

  En simpel, men spektakulær juledekoration - en krans af juletræer. Så enkelt at du nemt kan tiltrække børn til det.

  Først skal vi finde på internettet et billede af et simpelt nytårs træ og udskrive det eller bare tegne det.

  Vi vil bruge dette billede som en skabelon.

  Nu tager vi papir med mønstre. Det er ønskeligt, at der var flere forskellige mønstre, hvilket vil gøre vores krans mere forskelligartet.

  Det næste trin er at cirkulere vores skabelon bag på hvert ark.

  Derefter skal du tage et hul og gøre et lille hul øverst på hvert træ, hvorigennem vi vil passere garnet (kast ikke affaldet, de vil gøre dejlige konfetti).

  Næsten færdig! Nu skal vi sætte vores juletræer på en snor. For bedre stabilitet anbefales det at tråkke tråden gennem hvert hul to gange. Ellers vil træerne vippes til den ene side, og kransen vil ikke se så cool ud.

  Twine pålideligt holder juletræet på plads og ingen yderligere fastgørelse er nødvendig. For at hænge en krans, skal du bare pakke enderne af strengen rundt om knappen og trykke den ind i væggen. Et vidunderligt nytårs dekoration lavet af improviserede materialer, enkelt og billigt.

  Nytårs Garland

  Om vinteren vil jeg omringe mig med varme naturlige materialer for at skabe et hyggeligt og varmt. Vi laver en krans af kegler, tørrede appelsiner og figurer af rødt filt. Sådan en krans kan hænges på et vindue, væg eller pejs, det vil perfekt dekorere interiøret til ferien. Oprettelsen tager ca. 20 minutter.

  • bump;
  • tørrede appelsiner
  • reb;
  • varm lim;
  • filt, tråd, nål, sintepon;
  • anden naturlig dekoration.

  Vi afskærer flere lange stykker reb, ved spidsen knytter vi en knude. Noder limes til klumper og anden indretning.

  Fra følte vi skåret figurer - hjerter, stjerner, etc., 2 kopier hver. Sy figurerne med en søm over kanten og fyld den med sintepon. Lim til reb. Det er kun at hænge sammensætningen smukt.

  Reaktioner på artiklen

  Kommentarer

  Svar på kommentaren

  Svar på kommentaren

  Svar på kommentaren

  Svar på kommentaren

  Svar på kommentaren

  Svar på kommentaren

  Svar på kommentaren

  Svar på kommentaren

  • © 2007-2018. Ved brug af materialer er omtalen af ​​webstedet "dit hus" obligatorisk

  Mistænkelig aktivitet er blevet registreret fra din konto. For din sikkerhed vil vi sørge for, at dette virkelig er dig


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  83 + = 90