Nytårs dekorationer til gaden med egne hænder

Instruktioner til oprettelse af hjemmelavet nytårs tilbehør

Alle forventer et nyt år, især børn. De vil være meget interesserede i at lave juledekorationer med egne hænder. Og voksne har ikke noget imod at eksperimentere og fantasere om temaet for det nye år. Når alt kommer til alt, kan sådanne håndværk dekorere juletræet eller rummet i huset, gøre nytårsgaver tæt. Derudover er det hurtigt, enkelt og billigt. Juledekorationer med egne hænder kan laves ikke kun hjemme, de er nemme at dekorere grupper i børnehave. Ofte er sådanne håndværk brugt til at dekorere mødelokalet.

Intet forener alle familiemedlemmer som en fælles udsmykning af huset. Udenfor skal huset også være smukt. Du kan omdanne det selv og behage dig selv og forbipasserende. Du kan dekorere huset udefra med dine egne hænder på følgende måder:

 1. Køb street garlands. Hæng dem på forsiden af ​​huset, buske og træer. Hvis dette ikke er muligt, kan du hænge dem på vinduerne indefra, i huset.
 2. Hvis du har et træ i gården, skal du dekorere det med farverige bolde og tinsel. Du kan have kunstige juletræer og endda lavet af pap. Du kan dekorere et par juletræer på én gang, alt afhænger af din fantasi.
 3. Dekorer hver busk og træer, de er også værd at dekorere. Hvis du køber juledekorationer til gaden kostbar, kan du forberede papirkranser sammen med børn.
 4. Højdepunktet i populariteten af ​​den nye sæson er lysende tal i gården. Det er svært at lave et sådant mirakel med dine egne hænder, men hvis du forsøger, vil alt vise sig. Det er nødvendigt at skabe silhuetter af den ønskede figur fra ledningen, for eksempel rensdyr i en sele osv. Sæt derefter ledningen med kranser. Dekoration til gården er klar.
 5. For at skabe en indretning af vinduer til nytår med egne hænder, skal du fylde på papir, saks.

Således vil det være muligt at dekorere ikke kun huset, men også gårdspladsen på børnehaven.

Et fremragende materiale til at skabe juledekorationer kan være farvet papir. Håndværk fremstillet af papir kan være enten kompliceret eller simpelt.

Vi foreslår flere variationer på hvordan man laver juletræer og julepynt af papir.

Papirbolde. Til arbejde skal du forberede følgende materialer:

 • pap af den farve, du kan lide;
 • saks;
 • kompasser;
 • lim.

For at lave en papirkugle skal du klippe 8 identiske cirkler. Og 2 krus er lidt mindre end de grundlæggende emner. Store cirkler er værd at folde i fire.

Til hvert lille krus limer vi 4 store stykker foldet i fire. Derefter limes de resulterende halvdele og retes. Klar nytår balletøj på juletræet.

Juletræ. En sådan lille grøn skønhed kan dekorere nytårs interiør ikke kun hjemme, men også på arbejde.

Medarbejdere i børnehaven kan arrangere udsmykningen af ​​borde med disse juletræer. For at skabe et sådant mirakel vil følgende materialer være nødvendige:

Arbejdet udføres som følger:

 1. Lav et juletræskabelon på et separat pap.
 2. Overfør dem derefter til et stykke af en anden pap og skær 2 stk.
 3. Bøj hver sildben vertikalt og forbinde stykkerne, så et voluminøst juletræ viser sig. Løs det med lim eller tråde.
 4. Dekorer den forberedte gran med rhinestones.

Flerfarvet julis. Håndværk fra bølgepap med egne hænder ser originalt og meget festligt ud. Det næste produkt kan laves sammen med børn (for øvrigt kan denne metode og børnehaver notere), da det er meget enkelt. Forbered følgende på forhånd:

 • tæt karton (det vil være nødvendigt for kurve);
 • bølgepapir af forskellige farver;
 • saks og lim.

Udførelse udføres som følger:

 1. Af det tætte karton skal der skæres et par cirkler, hver diameter er 11 cm.
 2. Cirkler skæres i 2 dele og danner dem horn.
 3. Tag stykker bølgepapir og form bolde af dem.
 4. I hornene placeres et par bolde, limes sammen.
 5. For at dekorere dem med et juletræ lim en tråd i form af en løkke til toppen af ​​isen.

Volumetriske snefnug fra papir. For det første skal du forberede 6 firkanter af papir af samme størrelse, hver side skal være ca. 10-25 cm. Selvom alt afhænger af dit ønske.

Snefnug er lavet som følger:

 1. Hver firkant bøjer i halv diagonalt. Tegn på halvdelene 3 parallelle linjer. Begynd at klippe det sidste, begynder fra kanten og ikke når lidt til midten.
 2. Nu åbner pladsen. Den første række af strimler skal rulles op og hæftes med en hæftemaskine.
 3. Derefter vendes firkanten og næste række fastgøres på samme måde, kun i modsat retning. Ved den samme ordning er de resterende kanter fastgjort i modsat retning.
 4. Gør det samme med de næste 5 firkanter.
 5. Nu er det fortsat at hæfte alle emnerne. Først fastgør de første 3 dele, og tilslut dem derefter sammen.
 6. At snefnagen ikke blev adskilt, er de øverste dele forbundet sammen.
 7. Hvis du ønsker det, kan du dekorere den færdige snefnug med paljetter, pailletter osv.

Det mest populære dekorative materiale er den sædvanlige fyrkegle. Nytårs dekorationer af kegler med egne hænder som fremstilling og børn. For at skabe et mesterværk fra denne upåklagelige ting, skal du forbinde fantasi. I mellemtiden tror du, her er nogle færdige ideer.

Sildben på grundlag af efterårskegler. I første omgang skal du forberede følgende materiale til arbejde:

 1. Kegler skal tages i store mængder.
 2. Saks.
 3. Limpistolen.
 4. En ballon-sprøjte med en maling af guld og sølv nuancer.
 5. En præfabrikeret brun kegle kegle.
 6. Karton cirkel, også brun.

Vi begynder at arbejde med rengøring af hver bump fra snavs, skylles i vand og tørres. De sprøjtes med en sprøjtepistol af den rigtige farve.

Derefter limes cirklen og keglen sammen. Derefter limes bump i en cirkel. På den nederste række er der knyttet stor, med hver cirkel bliver de mindre. På spidsen af ​​keglen vælges den mindste. Prøv at fastgøre elementerne tæt på hinanden. Når hoveddelen af ​​arbejdet er afsluttet, er det stadig at dekorere træet til din smag.

Hvordan laver man en krans af kegler spiste? Indledningsvis væve en krans af den rigtige størrelse fra grenene af nytårstræet. Derefter dekorere det til din smag, her kan du bruge kegler, julelegetøj, farverige bånd, granbrænder. Cones sprøjter spraybeholderen med maling. Forbered lim, saks, scotch tape. De kan have brug for dig i færd med at arbejde.

Håndværk fra plastflasker

Idéer til julepynt med egne hænder af plastflasker. Ofte er de vant til at dekorere rummet.

Her er et af de muligheder, du kan skabe interessant for nytår. Nytårets klokker. Kom i gang betyder at skære bunden af ​​flasken. Men gør det ikke i bunden: Du skal skære ca. en tredjedel af flaskenes længde. På den nedskårne nederste del laver vi kronblade, der ligner klokker. Kanterne viser sig at være skarpe, så hvis dit barn er involveret i processen, skal du sørge for, at han ikke skærer sig selv. Drej de resulterende kronblade med et knivblad, så de er bøjet til siden og ligner en klokkeblomst.

Derefter opvarmes ilden på ilden og på bunden af ​​det færdige produkt, gør 2 huller. I fremtiden vil en tråd blive gevind gennem dem, så du kan lave en loop.

Så skal klokken males. Det er bedre, hvis du vælger guldmaling. Klokken vil blive hængt på granen, og den gyldne farve kontrasterer perfekt med grønt.

Et af symbolerne i det nye år er gyldne klokker. Efter at produktet tørrer, dekorere det med tinsel eller gnistre, på et juletræ ser sådanne klokker godt ud i et par.

Julepynt af tråde med egne hænder, hvis opbygning er meget spændende for både voksne og børn, er en ret kreativ proces. Det kan være de originale dekorationer på juletræet i form af bolde, asterisker, fyrretræer mv.

For at komme i gang skal du gemme følgende komponenter:

 • tråd til strikning af den rigtige farve, du kan tage en mulina;
 • silikatklæbemiddel;
 • luftballon;
 • forskellige ornamenter allerede til det færdige produkt.

Arbejdet udføres som følger:

 1. Luftballon bør opblæses så meget som du planlægger at gøre dit legetøj ud af tråden.
 2. Derefter bør krukken med lim gennemboret to steder og passere tråden gennem disse huller.
 3. Limen gennemblødt i lim er viklet rundt om bolden.
 4. Lad derefter tørre et stykke tid.
 5. Efter at produktet er tørret, bliver ballonen gennemboret og trukket ud af afstanden af ​​trådene.
 6. Den resulterende bold er prydet på vilje med paljetter og ved hjælp af vedhæftede hængsler hænger på træet.

Dette håndværk kan selv lave et lille barn. Til fremstilling af juletøj fra pasta har du brug for følgende materialer:

 1. Clay.
 2. Makaroni produkter af forskellige former, skall skallene se original.
 3. tråde
 4. En ballon med en maling af gyldne farver.

Lim muslingeskaller, så stjernen viser sig, til toppen af ​​denne dekoration, lim tråden, for hvilken legetøjet kan hænges. Når de limede dele tørre, hæng legetøjet ved øjet på gaden eller på balkonen og drys det med en sprøjtebeholder.

Forbered gaver og dekorationer til det nye år med egne hænder vil ikke være meget vanskelige, foruden det er ikke så dyrt, og du vil være i stand til at behage dine venner og familie med sådanne originale håndværk.

Nytårets produkter med egne hænder vil interessere børn, sådanne aktiviteter udvikler barnet perfekt.

Bedøm denne artikel: (Ingen værdsat denne artikel, vil du være den første?)

Hvor smuk at dekorere gadesiden af ​​huset?

Gadejulepynt er et glimrende værktøj til at skabe en festlig atmosfære, ikke kun i huset, men også i gården. Nytår er den mest foretrukne ferie i vores land. Det er forståeligt, ønsket om at skabe et passende miljø, hvor blikket er rettet.

For at gøre dette, bruger ikke nødvendigvis en stor sum penge, køber julelegetøj, belysningsudstyr og figurer i detailkæder. Du kan gøre julepynt til dig selv med dine egne hænder helt gratis.

For at gøre dette kan du bruge mange forskellige ting, der har akkumuleret i huset i mange år. Til processen med fremstilling af håndlavede artikler kan du tiltrække hele familien, herunder små børn.

Med egne hænder kan du lave smykker, der ikke mister kvalitetsprodukter fra fabrikken. Lad os overveje forskellige varianter af arbejdet, hvoraf resultatet bliver nytårs gadedekorationer, hvilket giver stolthed.

Kranser i mange århundreder var forbundet med lykke og lykke. Hvis en person negle en krans på døren, så betragtes dette som et godt tegn.

Hertil kommer, at denne ret spændende vare hæver stemningen allerede fra tærsklen. Hvis det kommer til gaden, så hænge disse dekorationer kan være overalt: på rækværk, porte, wicket og grene af træer.

Det første du skal beslutte er, hvad er grundlaget for legetøjet. I huset kan du finde mange unødvendige ting, du har brug for, når du laver smykker.

Ring til krans er lavet af følgende materialer:

Den mest overkommelige løsning er pap. Forskellige kasser findes i alle hjem. Pap er let at behandle. Fra egne hænder kan du lave tal af kompleksitet.

Den eneste ulempe ved dette materiale er dens lave modstand mod fugt. Men hvis det nye år ikke regner, kan kransen bruges i flere år.

Til arbejde skal du:

 • blyant;
 • saks;
 • papirvarer kniv;
 • lim PVA;
 • lametta;
 • gran kegler;
 • Souvenir tilbehør (bolde, klokker, stjerner);
 • syl.

At arbejde har du brug for en masse plads. For ikke at plette overfladen af ​​bordet, skal den være dækket af aviser eller cellofan. Når alle ingredienserne er klare, kan du fortsætte.

Kransen er lavet i følgende rækkefølge:

 1. På pap er flere ringe af samme størrelse trukket. For at skabe konturer kan du bruge en ale, et stykke smadre og en blyant.
 2. Ringene er skåret og limet sammen. Tykkelse er vigtig, hvis papen er tynd.
 3. I emnet er der lavet et hul i, hvorpå glitter er indsat. Papen er smurt med lim. Ringens vikling er klitter. Enden er fast fast.
 4. Efter limens tørring er kegler og forskellige skinnende detaljer fastgjort på kransen.

Om nødvendigt laves en løkke med hvilken kransen er hængt på negle, grene og andre fremspringende genstande.

Efter reparationen er der ganske mange forskellige byggematerialer - rør, brædder og lameller. Af disse kan du lave helt interessante dekorationer til gaderne.

Ikke hver gård kan prale af at have en bue. Du kan gøre det selv ved hjælp af praktisk materiale.

Dette vil kræve:

 • plastrør;
 • loddejern til rør;
 • fittings (tees, crossings);
 • LED strip eller krans;
 • flerfarvet tinsel;
 • fur-tree legetøj.

Buen er udført som denne:

 1. Spidser til stativer, tværsnit og øvre buer er savet ud.
 2. Rørene er bøjet langs den ønskede radius.
 3. Blankerne er forbundet med hinanden ved hjælp af loddejern.
 4. Buen er indpakket i glans og krans.
 5. Det færdige produkt sidder fast i sneen.

Om nødvendigt kan buen nemt flyttes til en ny placering. Efter vinterens afslutning kan den gemmes i en stald, hvor den forbliver uden tab af kvalitet indtil næste ferie.

Figurer og figurer fra skumplast

Du kan differentiere gaden med dine egne hænder til et nytårsferie med forskellige figurer af skumplast.

Dette materiale er lavt og meget let. Det sælges i store pakker med kvadratmeter plader. En pakke er nok til at omdanne værftet uden for anerkendelse.

Tallene kan være flade eller omfangsrige. Det anbefales at installere flade tegn i baghaven.

Volumetriske figurer er bedre placeret, hvor de bliver synlige for alle. At lim pladerne indbyrdes er bedst med flydende negle. Denne forbindelse har fremragende vedhæftning og er modstandsdygtig over for negativ temperatur.

Fra skum er det muligt at lave følgende tal:

For at fastgøre komponenterne i produkterne til hinanden, er der nok stifter af stærk ståltråd. Med hende kan du rette tallene i sneen. For at gøre statuetter mere farverige, bruger de malinger, perler og klitter.

For at gøre krebsplastik skabt om natten kan de fremhæves. Til dette er der ikke behov for at bruge et industrielt elektrisk netværk. Denne metode er ret dyr, farlig og upålidelig.

Hvis der er problemer med stearinlys, så for at skabe dekorative landskabspleje belysning helt vil komme ned LED lygter. De giver en lys og mættet stråle, som kan ses for flere tiere meter.

Således, med minimale omkostninger, kan du hurtigt og smagfuldt dekorere gaden.

Bedøm denne artikel: (1 stemmer, gennemsnitlig score: 4,00 af 5)

Nytårs dekorationer med egne hænder

I festsæsonen ønsker alt omkring dig at dekorere: et juletræ, en lejlighed, en gård og en have. Selvfølgelig tilbyder butikkerne dekorative produkter til enhver smag. Desværre flyver deres omkostninger i penny. Men du kan gemme og lave gadejulepynt med dine egne hænder - omkostningerne ved at lave dem er ofte minimal. Det vigtigste er at forbinde fantasi og fantasi. Hvis der ikke er nogen ideer, læs artiklen, som vi vil fortælle og vise nogle få muligheder for budgetindretning.

Kranse er meget almindelige nytårs dekorationer. Gangen indgangsdøre vil blive transformeret ved hjælp af en sådan indretning og vil give en festlig stemning lige fra døren. Meget billig vil koste en smuk krans af kegler.

Gør det simpelthen uanstændigt - på grund af at de tog en bøjle fra en ledning, bøjede den ind i en cirkel. Så sad de fast på keglerne med plastikringe og trådte dem på tråden. Dekoreret med en stor bue og kunstig sne. På lignende måde fremstilles også en lys krans, der er vist på nedenstående fotografi.

Selvfølgelig vil omkostningerne blive højere, men fremstillingsprocessen er endnu nemmere - da ballerne allerede har en sløjfe, som de kan skrues på på en retstænger.

For nylig reparerede? Hvis du har stykker af PVC-rør med forskellige diametre, må du ikke smide dem væk - de vil gøre smukke nytårsdekorationer. Gadekroner af plast vil vare i mange år uden at miste et æstetisk udseende. Til fremstilling af dem er det nødvendigt at skære rør af forskellige diametre i stykker af samme længde og lim dem sammen med stærk lim. Så skal du bore huller i 2 sideelementer for at passere et stærkt reb eller kæde til at hænge dekorationen.

For at han helt ophørte med at opgive sin uretlige oprindelse, skulle kransen være malet med gylden maling og limet ind i rørkuglerne. Men hvad nu hvis du kunne lide denne idé, men har ikke materialer? Brug paprør, som tjener som basis for ruller af toiletpapir eller køkkenhåndklæder. Selvfølgelig vil en sådan krans kun tjene en sæson, men det er let at lave uden specialværktøj.

Hvis ikke langt fra dit hus er der et lille stillads, så kan du gøre gadejulepynt med dine hænder næsten for ingenting. Af de store kegler kan man ikke kun lave en krans, men også en lang krans, der vil dekorere hoveddøren. Løs bare dem på ledningen med limede plastringe og tilføj smukke bånd, lette ubrydelige bolde, kunstige bær.

En tom spand kan omdannes til en originalpotte. For et bevidst uslebne, rustikke udseende, læg lange poler i det, kviste af gran og kegler. For et mere festligt billede, tilføj legetøj, et bånd langs fælgen og en krans for at belyse indholdet af spanden indefra. Og at sammensætningen ikke var "vedhæftet" 9raquo; Til stikkontakten kan du bruge små stearinlys med LED-LED'er, der kører på batteristrøm.

Flammen af ​​stearinlys om vinteren finder en særlig skønhed og charme. For eksempel direkte til nytårsaften kan du lave elegante og smukke nytårsgadedekorationer med dem. Billeder af mulige muligheder er præsenteret nedenfor.

Hvis du har thujas eller boxwood på stedet, kan du knuse nogle kviste, tage glasbriller, læg et tykt lys i dem og fyld det med et lag salt og røde bær. Lige før kampen om klokkene lyser lysene: Nu er du klar til at fejre nytår og fyrværkeri.

Og du kan give et nyt liv en tom bank. Ved hjælp af akrylmaling og kunstig sne er det let at tegne en snedækkede by, og et par små stearinlys inde vil fylde det med en varm glød. Sådanne krukker er bekvemme at omarrangere og skabe forskellige kompositioner med dem. Hvis du laver halsen på dåserne af øjenlåg fra ledningen, kan de bæres som lommelygte. Bare glem ikke at kunstig sne er et brændbart stof, så sprøjt det kun på ydersiden af ​​glasset.

Skinnende lys er måske det mest spektakulære nytårs dekorationer. Street garlands omdanner øjeblikkeligt udseendet af huset udefra og skabe en fantastisk atmosfære på nytårsaften. Klassikere af genren - dekorere huset langs lysets kontur, men der er flere originale løsninger.

Ved hjælp af flere tomme ølflasker kan du effektivt dekorere stien til husets veranda - en del af kransetrykket skubbes gennem flaskehalsen, efterlader ca. en meter til sag og igen dekorerer flasken. Så vil ledningen ikke røre jorden og vil ikke blive beskadiget af fugt.

Du kan lave og det såkaldte garagetræ - på garagedøren gør en kontur af et træ fra en lang krans og lim tape flere lette plastikbolde. En stor rød bue vil dekorere sammensætningen og give den fuldstændighed.

Hvis du har et levende juletræ på gården, pakk det med en krans omhyggeligt.

Det er ikke nødvendigt at købe nye ting for at gøre nytårs gadedekorationer til huset. Som du kan se, kan du til tider bruge unødvendige ting og tilbehør. For eksempel fra de enkelte planker eller paller kan du lave det oprindelige træ, som vist nedenfor.

Hun er ikke bange for sne og regn. Et sådant peltræ vil tjene mere end en sæson. Et andet ukonventionelt eksempel på at bruge gamle træstykker er snebold. For at male dem, behøver du ikke være kunstner. Derudover kan du lave smukke tøj til dem fra kludspåner.

Nyårsgadedekorationer med egne hænder af pap kan ikke prale af en sådan holdbarhed som et palle eller en krans af rør, men det betyder ikke, at du kan glemme dem. Store kasser kan indpakkes med smukt foliepapir og dekoreret med buer fra blomsterbånd. Med sådan beskyttelse bliver pap ikke våd i løbet af ferien. Gamle dæk tog også et ærefuldt sted i gadeindretning. Men i form af store bolde har du sandsynligvis ikke mødt dem endnu.

For at gøre sådanne gadejulepynt med dine egne hænder, skal du skære en cirkel af krydsfiner. De skal lukke hjulets inderside. Dernæst maler alt i en smuk, elegant farve og maling med skabeloner. Som du kan se, med små udgifter kan man lave smukke nytårsdekorationer. Gadeindretningselementer derhjemme er en fantastisk måde at dele en ferie med andre, skabe en særlig atmosfære og blot afsløre din kreativitet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

88 − 86 =