Nytårs kort til quilling

Nytårs kort til quilling: 4 interessante muligheder

Quilling er en forholdsvis simpel teknik, som nemt kan klare selv nybegyndere i dag ganske populære form for håndarbejde er quilling. Dette er en simpel teknik, som gør det muligt at udforme forskellige billeder på karton eller enhver anden overflade. Som det dekorative materiale er en strimmel lavet af farvet papir. Producenter præsenterer til forbrugerne færdige kits til quilling, som omfatter skåret papir, papir værktøjer til stramning og pincetter til nem papirhåndtering. Quilling julekort kan gøres på en række forskellige stilarter og størrelser.

Postkort Quilling til nytår

Julen quilling indebærer at vælge temaet for plottet. På internettet kan du finde mange eksempler på arbejde, der kan blive skabeloner til fremtidig postkort eller bare inspirerer en ny mesterværk. De mest almindelige emner relateret til nytaar er klædt juletræ, julemand, Sne Maiden, snemand, engel, snefnug, symbol på det nye år.

I år vil en heldig gave være et postkort med billedet af Fire Cock - symbolet for dette år.

En glimrende tilføjelse til nytårsgaven er et smukt og originalt quillingkort

Du kan vælge forskellige størrelser for et postkort. Det kan være et stort panel eller et miniature postkort med et minimum af detaljer. Når man laver håndværk og arbejder med papir, er det vigtigt at huske, at quilling kræver omhu og nøjagtighed. For at lave et kort med et billede af en pik, er det nødvendigt at forberede en skabelon med sit billede. Nybegyndere bør bruge ordningen.

Master-klasse på produktion af postkort "Petushok":

 • Vælg et passende billede af hanen på internettet.
 • Udskriv billedet.
 • Forbered farvede strimler.
 • Skru strimlerne manuelt ved hjælp af et tandstikker eller en speciel quilling maskine.
 • Giv rullerne med farvet papir en drop form. For at gøre dette skal du trykke på den.
 • Brug limen, udfyld skabelonen med billedet af hanen.

Det er meget vigtigt at arbejde omhyggeligt. Det er nødvendigt at undgå at få overskydende lim på papir. Når billedet er fuldstændigt indsat, kan håndtaget sættes på batteriet og efterlades natten over. Et sådant symbol på postkortet vil bringe lykken til huset og gøre året vellykket.

Sådan laver du et nytårs kort, der kviller dig selv

Teknikken med quilling kan skabe ikke bare et postkort, og hele julesange, der vil opmuntre op venner og familie vil hjælpe dekorere huset og tune ind på den feriestemning. Kort kan gøre hele familien - det er bragt sammen af ​​familiemedlemmer, og sæt dem på en fælles fodfæste.

Før du begynder at lave et postkort, skal du først tænke over sit design

Hvis håndværk er lavet af børn, er det meget vigtigt at fortælle dem om sikkerhedsforanstaltninger, inden arbejdet påbegyndes og for at vise, hvordan man arbejder med saks, værktøjer og lim.

Det mest populære symbol på vinter og nytår er snefnug. De dekorere værelser, vægge og vinduer. Quilling-teknikken tillader ikke at skabe enkle snefnug. De vil være voluminøse, teknisk enkle, men de vil være originale.

Sådan laver du en snefnug trin for trin:

 • Skær papirstrimler eller køb et færdigt sæt med en specialbutik.
 • Ved hjælp af et tandstikker, drej spiralen. Giv hende lidt blomst og lim spidsen med lim.
 • Spiraler kan gives enhver form, som fantasi fortæller. Eller du kan se typerne af vridning og klik på internettet.
 • Det er at vende så mange elementer som vil være nødvendigt for snefnug. Her er det på tide at omfatte fantasi og samle præfabrikerede elementer i et mønster. En eller flere af snefnug kan indsættes på pap, præ-klistret et substrat hilsen: "Godt Nytår og glædelig jul"

Lim elementerne med en lim PVA og tang, hvis hænderne virker ubelejligt. Foma snefnug og mønstre kan være meget forskellige, ligesom farve snefnug. Det er vigtigt at huske at keving er en omhyggelig teknik, der kræver udholdenhed. Men det beroliger godt og påvirker positivt nervesystemet.

Quilling postkort til nytår med egne hænder

For at realisere ideen om nytårsbilledet er det først og fremmest nødvendigt at forberede fundamentet. Normalt er et kort lavet af et kvalitetsark karton. Det kan fås i mange forskellige former: Skær skarpe kanter, gør postkortet åbent på begge sider eller gå ensidigt.

Den vigtigste egenskab af det nye år i vores land er juletræet. Det er hendes billede, der minder om glæden og gaverne.

Interessant og usædvanligt vil være et postkort i stil med quilling med en lys snefnug

For at lave et juletræ skal du skære grønne striber af farvet papir. Herefter kan du begynde at rulle rullerne. For begyndere anbefales fagpersoner at bruge et specielt værktøj til vridning, da hænderne bliver meget trætte ved langvarig vridning.

Sådan laver du et postkort i faser:

 • Forbered grønne "dråber". De danner grundlaget for juletræet. Først rull rullerne, og derefter, med hjælp af hånden, give dem en "drop" form.
 • Skab et "juletræ" fra "dråberne", og læg sammensætningen på postkortet uden lim.
 • Separat ruller du en rulle fra en brun eller sort strimmel. Det bliver træstammen nedenunder.
 • Under træet kan du arrangere improviserede gaver, også snoet fra flerfarvede striber.

Denne option kort kan gøre selv dem, der er engageret i quilling for første gang. Juletræer kan få forskellige former, ændre elementer på steder eller give dem en anden form. Erfarne herrer bruger mange teknikker til vridningsteknikker, der giver dig mulighed for at skabe fantastiske billeder.

Tips: hvordan man laver et nytårs kort i 2018 i quilling

Det er interessant, at rullerne kan være meget forskellige. Og deres form og udseende er afhængige af viklingens kvalitet og stramhed. For at sikre, at slægten er stram, sår den tæt og straks stikker slutningen af ​​strimlen, så rullen ikke opløses.

Hvis rullen skal have en vis form, skal den efter lindning være lidt opløst.

Dit nytårs quilling postkort kan være usædvanligt og stilfuldt, hvis du giver ruller af forskellige former

Erfarne herrer koster ikke noget med en enkeltfingerhåndtag for at skabe en bestemt form. Jo mere i arsenalen af ​​mesteren af ​​variationer af former for ruller, jo mere interessant og originalt vil se sit billede. Postkort i stil med quilling - dette er en perfekt gave, især hvis man ved skabelse af postkort brugte forskellige teknikker til at lave ruller.

 • Øjet. Komprimér emnet fra to sider.
 • "The rhombus." Først skal du oprette en firkant, så lidt squash det.
 • Triangle. Den er lavet af en "drop", den er strakt, og vinklen er let fladt.
 • "Heart". Strimlen er delt i halv og snoet fra begge ender.
 • "Halvmåne". Rullen er fladt på begge sider og svinger lidt.
 • "Erased". Den er lavet af en "trekant", hvis top er fladt ud.

Fra rullerne kan du også lave "krøller", "kviste" og meget mere. Når du vælger et billede, er det vigtigt at være opmærksom på kompleksiteten af ​​dens udførelse. Det er bedre for begyndere at vælge enkle billeder og bruge diagrammer.

Smukke Nytårskort Quilling (video)

Jul og nytår - det mest passende tidspunkt for eksperimenter og nye begyndelser. Opret kort i quilling stil overraskelse kære vil sætte pris på dem, og direktionen vil bringe en masse af harmoni og ro under arbejdsprocessen. Nytår og julekort vil falde med den måde, når pengene til et dyrt køb nej. Men håndlavet gave - uvurderlige. Band til quilling du kan gøre dig selv, men du kan købe færdige kits i specialbutikker.

Nytårs kort til quilling

Vi beklager meget, men de anmodninger, der modtages fra din IP-adresse, ligner de automatiske. Af denne grund er vi nødt til midlertidigt at blokere adgangen til søgningen.

For at fortsætte søgningen skal du indtaste tegnene fra billedet i indtastningsfeltet og klikke på "Send9raquo;.

Din browser har cookies deaktiveret. Yandex vil ikke være i stand til at huske dig og identificere dig korrekt i fremtiden. For at aktivere cookies skal du bruge tipsene på vores Hjælp-side.

Sandsynligvis tilhører automatiske forespørgsler ikke dig, men til en anden bruger, der går til netværket fra samme IP-adresse med dig. Du skal indtaste tegnene en gang i formularen, hvorefter vi vil huske dig og være i stand til at skelne fra andre brugere, der kommer fra denne IP. I dette tilfælde vil CAPTCHA-siden ikke forstyrre dig i nogen tid.

Måske har din browser tilføjelser, der kan indstille automatiske forespørgsler til søgning. I dette tilfælde anbefaler vi, at du deaktiverer dem.

Det er også muligt at din computer er inficeret med et virusprogram, der bruger det til at indsamle oplysninger. Måske bør du kontrollere systemet for vira.

Hvis du har problemer eller gerne vil stille et spørgsmål til vores supportteam, skal du bruge feedback-formularen.

Hvis automatiske forespørgsler kommer fra din computer, og du ved det (for eksempel skal du sende lignende anmodninger til Yandex), anbefaler vi at bruge Yandex.XML-service, der er specielt designet til dette formål.

Nytårets kort i quilling-teknikken: en fremragende gave

Postkort i quilling-teknikken: Et storslået nytårs overraskelse for hele året 2018.

Hvordan laver man en god gave til sine kære og venner uden at bruge mange penge og tid? Det er meget enkelt. Til dette bruger vi smuk pap og et sæt til quilling. Sortimentet af nytårsmotiver er ubegrænset - fantasere, som du ved hvordan.

For at hjælpe dig vil der komme 20 varianter af postkort, som er afbildet på billedet.

Græskar til Halloween i 2018 er den vigtigste egenskab på ferien.

Vælg sko til en fest til Halloween: at oprette en komplet.

Casual og festlig mode make-up: Hvad er typisk for sæsonen.

Bordome manicure - foto. Bourgogne neglelak vil være perfekt.

At have et par stilfulde Converse sneakers er pligten til alle moderne mod.

Adidas varemærke, Selena Gomez, har prøvet sin næste kollektion.

Børnemode til piger og drenge fra Beneton (vinter / efterår 2017-2018) Se.

Og igen i vores magasin Justin Bieber (Justin Bieber). Denne gang besluttede vi os.

Børnemode 2018 Unge mødre til notat - 19 varianter af børnemode.

Utroligt lyse, originale promo fotografering af Justin Bieber.

Aftenkjole fra Selena Gomez På tærsklen til den nye skolesæson.

Efterårsmake til teenagere 14 billeder af ideer Efterårsmake til piger.

Moderigtigt gummi støvler model 2018 Gummistøvler - dette er det.

Tendenser af farven på den fashionable make-up af 2018 (efterår / vinter) Sæsonen er efterår-vinter.

Vælg de smukkeste tøj til piger. Introduktion af de bedste kilder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

53 + = 59