Nytårs legetøj fra farvet papir

Sådan laver du julegave på et træ papir med dine egne hænder

Der er mange måder at lave smukke, usædvanlige julegave på juletræet med dine egne hænder: fra forskellige materialer, forskellige farver. Men i dag taler vi om, hvordan du kan lave smukke legetøj på et juletræ lavet af papir. Overvej forskellige muligheder for at skabe ornamenter på juletræet: fra de enkleste versioner til mere komplekse origami legetøj på juletræet.

Sådan laver du juledyr fra papir på juletræet med dine egne hænder

En af de enkleste muligheder, som alle kan klare, er at lave legetøj på et juletræ fra strimler af papir. Så tag dit yndlingsfarvede papir, skær strimler af samme størrelse og fastgør dem sammen som vist på billedet nedenfor.

Og således er det muligt at lave papirbolde, og det er muligt at bøje strimlerne halvt - det vil være usædvanligt.

Hertil kommer, som du ved, kan du bruge et andet antal barer, og sluttede legetøjet kan være dekoreret med blomster, snefnug ud af papir i en anden farve eller indsatte pailletter, perler - efter eget valg.

Ikke mindre smuk papirbold viser sig vævet i henhold til ordningen, der præsenteres nedenfor. Det er rigtigt, at han bliver nødt til at bruge mere tid sammen med ham.

En anden måde at bruge strimler på: Skær fire lange strimler af papir og fire mindre (det er tilfældet, hvis du ikke har tosidet farvet papir). Lim strimler i par, tilføje dem som vist på billedet og en fastgørelse hæftemaskine, lim i midten af ​​båndet (til at hænge legetøjet på juletræet) - det viser sig, der er sådan en smuk papir hjerte. Bunden kan dekoreres med bånd og paljetter.

Derudover kan en stribe papir lave en stjerne. Klip 12 strimler (6 lange, 6 korte) og lim dem sammen som vist nedenfor. Det viser sig en smuk papirstjerne.

Og du kan lave en blomst (det er bedre at tage et tykt papir). Og hvis du vil male det, er det bedre at male detaljerne, inden du limer blomsten.

En anden mulighed værdig opmærksomhed er en julegave lavet af bølgepap.

Bølgepap er skåret i strimler, smurt med lim og limet sammen med et tandstikker ind i "rosen" (foto nr. 3). Dernæst tag en aftagelig bold, pakk hver halvdel af madfilmen, lim dem med vores roser. Det skal være 2 detaljer, som, når limen tørrer, fjernes fra madfilmen og forsigtigt limes sammen.

En papirkugle på træet kan laves på andre måder, sammenklæber detaljerne i cirklerne som vist nedenfor. Smukt indsat med paljetter - og det viser sig et usædvanligt nytårs legetøj.

Og du kan gå videre - for at gøre tredimensionelle legetøj på juletræet fra papir af en anden form.

Og hvis du har tid, så kan du arbejde hårdt og lave følgende papirlegetøj på juletræet, der består af flere dele.

Ved hjælp af et andet antal detaljer kan du oprette mesterværker af forskellige former.

Forresten kan en tredimensionel legetøj laves uden en enkelt dråbe lim. Det viser sig en meget smuk ornament origami på træet.

For at gøre det skal du bruge 12 dele (detaljerne er præsenteret nedenfor - du kan lave en skabelon, og du kan udskrive dem på farvet papir og derefter skære ud).

Uden lim kan du lave en papirstjerne, som kun består af to dele.

Faktisk, hvis du har tid og lyst, kan du lave mange forskellige papirstjerner på juletræet.

Forresten kan du ikke bare lave en stjerne legetøj på træet, og så at sige en lysende stjerne (et stjernelys). Vi lim stjernen fra papiret og sæt kransen indeni.

Forresten, vi kan lave papir lanterne fra vores barndom om lygter.

Eller en papir lommelygte i en mere moderne fortolkning.

Lad os vende tilbage til nytårs legetøj origami på træet.

Til at begynde med, den mest spektakulære og smukke. For at skabe sådan et papir skønhed, skal du arbejde hårdt. Først tilføjer vi fra papirblomstene som vist i diagrammet, og lim dem forsigtigt sammen, i midten af ​​hver blomst limer vi perlen. Det viser sig meget smukt.

Fra papir og lim kan du skabe mange flere smukke legetøj.

Og endelig kan du ikke glemme resten af ​​toiletpapir. Du kan simpelthen klippe ud cirkler fra bunden af ​​toiletpapir, hvor du kan indsætte en papirstjerne eller noget legetøj, dekorere med paljetter på ydersiden.

Og du kan lave et så usædvanligt nytårs legetøj. Vi maler, glitter palæerne, en smuk broche og ingen vil nogensinde gætte hvad det virkelig er lavet af.

Og det sidste inspirerende eksempel: Det originale legetøj i form af is.

Smukt til dig legetøj og godt nytår!

Nytårs legetøj lavet af papir

Nogen forbereder sig på det nye år, juletræ udsmykning design dyre smykker, og nogen - en munter multi-farvede elektriske guirlander og glaskugler ud af butikken.

Sådanne julepynt vil uden tvivl gøre det nye års skønhed stilfuldt og smukt, men desværre kan det ikke sammenlignes med legetøj fremstillet af egne hænder. Processen med at skabe dem øger ikke alene forventningen til ferien, men giver også uvurderlige øjeblikke til kommunikation til alle familiemedlemmer.

Der er mange muligheder for at lave nytårsdekorationer selv for det kommende år, men det mest overkommelige og ikke kræver specielle håndværk i at lave er nytårs legetøj af papir. Du behøver kun materialer, der er tilgængelige i ethvert hjem, lidt tålmodighed og kreativ fantasi.

De mest almindelige og alsidige legetøj til det nye år er julekuglerne. Du kan gøre dem med dine egne hænder fra noget tykt papir: farvet pap, farverige postkort eller gamle magasinomslag. Monokrome kugler vil give en enkelt stil til rummet og farverige - en atmosfære af sjov og eventyr magi.

Så før du begynder at arbejde med at lave sådanne papirlegetøj, skal du forberede følgende:

 • tæt papir med en tegning du kan lide;
 • saks;
 • lim PVA;
 • Kompasser eller noget objekt, der beskriver hvilke, du kan reproducere cirklen (krukker, låg, briller osv.).
 • Tegn på papir 21 den samme cirkel og skær dem med saks.

Forbered cirklerne som følger:

 • bøj cirklen to gange i halvdelen (dette er nødvendigt for at bestemme centret);
 • Fjern bøjlen og bøj den ene side af den, så kanten af ​​cirklen er nøjagtigt centreret;
 • bøj de to andre sider af cirklen for at lave en trekant med lige sider;
 • Skær den resulterende trekant ud, som vil spille rollen som en skabelon for resten af ​​detaljerne;
 • Sæt en trekant på de andre cirkler, cirkel med en blyant og bøj kanterne udad langs linjerne.
 • 10 cirkler, lim mellem de to sider på en sådan måde, at der dannes en strimmel: 5 cirkler på toppen og 5 - nedenunder. Strimlen skal limes i en ring. Dette vil være grundlaget for bolden.

 • 10 resterende dele fordeles med 5 stk., Som er limet ind i en cirkel. To "caps" blev opnået.

 • Top og bund "låg" konsekvent limes til bunden.
 • Den sløjfe, for hvilken bolden er ophængt, kan laves af en tråd, der passeres gennem legetøjets top med en nål eller fra et smukt bånd. En løkke fra båndet er fastgjort med en knude og føres gennem toppen af ​​"låget" af bolden, inden det limes til bunden. Knuden er tilbage inde i legetøjet, og sløjfen er udenfor.

Det originale papir legetøj er klar til det kommende år!

En anden uundværlig egenskab af det nye år er snefnug. De kan være de mest enkle, skåret ud fra et ark papir med et vilkårlig mønster, og kan være tredimensionale i origami teknik. Vi tilbyder at lave den nyeste version af nytårs snefnug.

For at gøre dette skal du skære seks firkanter af samme størrelse, fold dem hver i en diagonal og derefter i halvdelen. Parallelle indsnit laves langs folden. Firkanten udfolder sig, de indre tunger er pakket og fastgjort sammen.

De ydre lobes er forbundet med de samme kronblade af de resterende firkanter. Kobling dem kan være ved hjælp af lim, og en konventionel hæftemaskine.

En sådan voluminøs snefnug kan strøes med paljetter, pailletter og dekorere som et juletræ, en væg eller samle en hel krans.

Originale og mindeværdige legetøj til nytårsferien kommer fra papirkuber med billeder af familiemedlemmer eller arrangementer i det forløbne år.

Desuden kan sådanne juletræ legetøj laves for hånd hvert år, klæber det faktiske billede i øjeblikket.

Således vil du om et par år have et helt juletræsfotoalbum.

For at danne en sådan terning, skal du skære seks identiske cirkler af papir eller firkanter. Kanten af ​​hvert element er bøjet på en sådan måde, at der dannes en firkant i bunden. Derefter limes de bøjede kanter mellem de øvrige dele i kassen. På siderne af legetøjet indsatte dine yndlingsbilleder i løbet af det sidste år og glider øjet.

På tærsklen til det nye år kan du lave en original magisk lampe fra en enkel LED-krans. For at gøre dette behøver du bare at skære almindelige papir snefnug med dine egne hænder.

Hvis du ikke har tid og lyst til at gøre dette, kan du købe lacy servietter fra papir i butikken og bruge dem som snefnug.

Bliver kun for at passere lyset på kransen gennem de færdige snefnug og hænge det på træet, væggen eller vinduet. Flimrende farverige lys gennem indviklede mønstre vil skabe en helt fantastisk atmosfære i det nye år.

Funny juletræ legetøj lavet af papir er lavet med et lille stykke pap, lim og felt-tip pen. Du kan mestre enhver ny eventyrkarakter for et nyt år, men den mest aktuelle er julemanden.

(Klik for at forstørre billedet).

En rød firkant af pap rulles op af et rør og fastgøres med lim. Toppen af ​​legetøjet er bøjet i form af en trekanthætte, bunden knuses af en halvcirkel i form af ben. Et hvidt trekantskæg limes på hætten, et ansigt er tegnet med en sort spidspen. Det er kun at løse sløjfen.

På samme måde kan du udføre et helt nytår af juleklausuler og dekorere dem med hele træet.

Sådanne usædvanlige legetøj med egne hænder til det kommende år vil forblive i mindet af alle husstandsmedlemmer i lang tid, især for de yngste.

Mere julemanden fra papir til træ

 • Vi laver tredimensionale snefnug fra papir
 • Ballerina snefnug fra papir
 • Sådan laver du en snepige fra papir
 • Nytår flag med egne hænder

Meget seje billeder

tak! Jeg selv 11let-made sådan legetøj mor var glad! Selv glad! meget lys i min mening, men meget smuk og original !! =)

Jeg gjorde hjemme på samme måde. Det viste sig generelt cool!

Jeg gjorde en masse ting. Jeg kan godt lide

Tak for rådene

mange tak, hjalp mig, klasse

Meget flotte ornamenter. Jeg dekorerede dem med et hus, og det var meget smukt.

LiveInternetLiveInternet

 • legetøj (408)
 • Dørstoppere (12)
 • butik af mester Elena Voinatovskaya (3)
 • Nkale (2)
 • decoupage master klasser (391)
 • decoupage teknikker (118)
 • Legetøj til jul (73)
 • ideer (67)
 • kufferter (48)
 • møbler (39)
 • tehus (19)
 • kuffert (15)
 • redskaber til decoupage (11)
 • gryder (11)
 • overførsel af billedet til stoffet (9)
 • flasker (5)
 • plader (4)
 • lakker (3)
 • decoupage på stof (1)
 • vævning fra avisrør (262)
 • kurve, kasser, fletter (114)
 • typer vævning (90)
 • gryder (12)
 • bakke (10)
 • hvordan man drejer rørene (7)
 • træk af vævning (6)
 • video-mc telshchenko (5)
 • blog af richard (3)
 • en side af natalia shorthair (2)
 • vævemønstre i vævning (1)
 • madlavning (260)
 • bageriprodukter (129)
 • salater (19)
 • kartofler (19)
 • fisk (12)
 • pickles (10)
 • nytår (127)
 • diverse (105)
 • syning (99)
 • scrapbooking (87)
 • kunstige blomster med egne hænder (71)
 • hyggeligt hus (67)
 • strikning (59)
 • krog (49)
 • papir (53)
 • gaveindpakning (39)
 • Påske (32)
 • poser (31)
 • møbler med egne hænder (31)
 • have (25)
 • billeder til decoupage (25)
 • indretning (23)
 • frisurer (20)
 • alt til computer (20)
 • Hvorvidt py (12)
 • filtning (18)
 • belysningsarmaturer (15)
 • kranse (13)
 • broderi (12)
 • Medicin (9)
 • pap (7)
 • modellering (7)
 • panel (6)
 • bordindstilling (6)
 • online shopping (5)
 • min decoupage og ikke kun (5)
 • links til udenlandske hjemmesider (4)
 • Engelsk kurser (3)
 • kosmetik (2)
 • hvad skal man se (1)
 • master klasser fra marat-til (1)

Vævning haveskal fra avisrør. Havskal. Forfatter Svetlana Zueva. .

Skorpionen MK ANASTASIA GOLENEVOY.

Monkey fra pelsen Sød abe fra ulden vil være en fremragende gave til nytår.

Sy et rostometer Master klasse Forfatter: Olga Almukhametova En dukke omkring 85 cm høj.

-referencer

-Abonner via e-mail

-statistik

tredimensionelle fur-tree legetøj fra et papir. Håndværk med børn

Legetøj på træet med egne hænder. Julkugler

For at gøre denne juledekoration skal du have farvet papir, tynd wire, hæftemaskine, lim. Bolden du ser på billedet ovenfor var lavet af papir af tre forskellige farver (lyserød, blå og blå).

1. Tag et lille glas eller et glas (vin glas) og cirkulere det på papir med en simpel blyant 12 gange. Du skal få 12 cirkler (4 cirkler af hver farve). Skær cirklerne med en saks.

2. Bøj hver cirkel halvt og fold dem sammen som vist i nedenstående figur. Når vi laver dette juletræ, bruger vi papir af tre farver (A, B og C). Fold krusene i stakken i følgende rækkefølge - ABBCCAABBCCA. Hvis du brugte papir af to farver (A og B), da du lavede et nytårs kugle, var det i dette tilfælde nødvendigt at tilføje cirklerne i en sådan rækkefølge - ABBAABBAABBA.

3. Fastgør papirmalkene sammen med en tynd tråd, og pakk den rundt om dem langs foldelinjen. Trådens ender twist sammen. Hvis du ikke har en ledning, kan du fastgøre cirklerne med en konventionel hæftemaskine.

4. Spred cirklerne og lim de tilstødende halvdele af cirklerne sammen. Hver halvdel skal være forbundet med en der støder op til toppen og på den anden - til bunden.

2. Julekugler med egne hænder (valgmulighed 2)

Skåret ud af farvet karton eller kraftigt papir tre cirkler af samme størrelse, men forskellige farver. I det første indsnit korset (figur a.), I anden runde lav et vandret snit i midten og vinkelret på det to snit i en retning fra omkredsen mod midten af ​​cirklen, og den tredje (figur b.) - de fire hak af et indlæg, for retning fra omkredsen mod midten (fig. b). omgang "v9quot; tråd i en cirkel "b9quot; I cirklen "a9quot; bøje hjørnerne dannet som et resultat af dets hak; du får et firkantet hul. I den, cirkel "b9quot; og "i 9quot; pre-fold dem. Derefter bøjes hjørnerne igen (figur d). Vedhæft en tråd til den resulterende bold.

Det er slet ikke nødvendigt at lave en stor, kompleks bold, du kan lave en lille julegave med færre detaljer.

Meget simpelt i at lave en julkugle lavet af papir. For at gøre det skal du have farvet papir og lim.

2. Bøj hver cirkel halvt, forsiden indad.

3. Lim halverne af cirklerne sammen som vist på billedet nedenfor. Limen påføres på den forkerte side af cirkelens halvdele.

4. Før du endelig limer et nytårs kugle, træk gennem det en tykk tråd eller bånd. Du kan også lave en vidunderlig juletræsland fra et stort antal papirbolde.

Bemærk: Denne juledekoration kan laves ikke kun i form af en bold, men også af enhver anden form.

Når du laver julkugler, kan du bruge strimler af papir af forskellige farver og perler til at dekorere nytårs legetøj med dine egne hænder.

Hvis strimlerne af papir er bøjet i midten, så kommer denne juledekoration ud.

6. Sådan laver du et nytårskugle (valgmulighed 6)

1. Tegn og klipp 8 otte identiske cirkler ved hjælp af et lille glas eller et glas.

2. Brug en anden genstand med en rund bund, men mindre diameter, til at trække og skære to små cirkler.

3. Fold hver stor cirkel i halvdelen, og så igen i halvdelen. Se billedet nedenfor.

4. Stick fire foldede store cirkler på en lille cirkel, de resterende fire på den anden. Som følge heraf får du to halvdele af dit fremtidige juletræ.

5. Nu skal du kun lim de to færdige halvdele sammen, og når limen tørrer, spredes alle lommerne ud. Nytårskugle er klar!

7. Papirkugler med egne hænder (version 7)

8. En kugle af tråde med egne hænder (bolde-spindelvæv)

Gør kugler af tråd:

2. Vi laver PVA lim med vand, ca. 3: 1.

3. Vi opblæser bolden til den ønskede størrelse, vi giver den en rund form, vi binder den med en streng.

4. Sæt den nødvendige mængde garn af, læg den i en skål og lad den stå i 5 minutter.

5. Vi spreder perlen med en fed fløde og pakker den med garn, først for at forlade en stor afstand mellem tråden.

6. Gradvist er afstanden mellem trådene reduceret, indtil bolden er pakket ind i garn og ligner en kokon.

7. Klip tråden og lim den til bolden. Vi lader det tørre (ikke mindre end en dag).

8. Afbinding af ballonen gradvist, blæs forsigtigt af og fjern den fra trådkoconen; vi binder et reb til fastgørelse til strengen på toppen.

Når du laver en bold, kan du bruge garn (tråd) af enhver farve eller maling med nogen maling eller paljetter (spray). Især til det nye år kan du dekorere denne trådkugle med klip, stjerner. Små bolde hænger på juletræet, stort dekorere rummet. Fantasere mere dristigt!

Hvis du ikke kan spole den klæbede tråd på bolden, kan du vind en tør tråd og derefter forsigtigt imprægner den med lim ved hjælp af en pensel eller en svamp.

I stedet for lim kan du bruge sukker sirup eller stivelsespasta. For at forberede pastaen, tag 3 teskefulde stivelse på et glas koldt vand, bland godt og kog. I stedet for en tråd kan du tage en tynd kobbertråd og også pakke den rundt om bolden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 25 = 29