Nytårsaften

Nyårskabeloner 2015

Nyårsmaler for udskæring af papir. Nytårs favoriserer. Nytår stencils til dekoration af vinduer.

Der er mange navne, men det eneste er, at forberedelserne til det nye år begynder, og det er tid til at dekorere dit hjem, så stemningen virkelig er festlig. Tidligere blev vinduerne dekoreret snefnug, udskåret af papir , og nu er det fashionabelt at skære papir figurer, billeder i teknikken af ​​"vytynanka." Det ser meget smukt ud! Jeg forberedte mange skabeloner til dig, både enkelt og komplekst. Til skæring er det bedre at tage en særlig kniv og et tæppe, men også en skarp kontorkniv og en træplade, tynd manicure saks. Arbejdet er omhyggeligt, selvfølgelig, men resultatet er det værd!

Og her er en del af, hvad der skete med mig. Nu er vi nødt til at komme med en sammensætning og dekorere vores nytår vindue.

HELLIGE NYE ÅR!

Kære bloggere, når du kopierer til din ressource, er kilden med et live link nødvendigt!

Kan du lide artiklen? Efterlad en kommentar og del linket med dine venner. Tak!

ANDRE INTERESSERENDE ARTIKLER PÅ WEBBPLATSEN

27 kommentarer til indgangen "Новогодние вытынанки 2015"

Meget smuk ... Jeg var bare fascineret. Hvilket papir skal jeg bruge? Arbejder du med en kniv eller en saks?

Tak, Tanya. Papir er normalt for en printer. Det er bedre at skære små detaljer med en kniv, resten med saks. Held og lykke!

Mange tak. Alt er designet perfekt til enhver størrelse.

Håber, jeg er glad for at jeg kunne lide det! Hun tilføjede lidt mere, se. Godt nytår!

Alle skabeloner er forstørret til udskrivning, hvis der er lagt fejl på 50% af billedet, så jeg ønskede at skære alt, især tætningerne

Natalia, måske har du bare den forkerte papirstørrelse eller orientering i udskriftsvinduet. Alle skabeloner er optimeret til A4-papirportrætorientering. Eller prøv at udskrive "note på siden". Eller prøv at kopiere billedet og indsætte det i "Word" og justere det derefter til den korrekte sidestørrelse.

meget smukke og nemme at bruge skabeloner, mange tak til forfatteren, alle er glade og overraskede over arbejdet på disse skabeloner

Tak Tatyana, jeg er meget tilfreds.

Og på hvilken lim at lim disse detaljer? )

Irina, jeg limede til et lille stykke scotch. Nogle gør dette: sæbeopløsning påføres med en børste til delen og limes til et rent glas. For mig er scotch meget lettere.

Jeg prøvede at udskrive på et klistermærke (på bagsiden) på en almindelig laserprinter. Skær med en knivklinik. Det viste sig perfekt.

Ludmila, dette er en god ide!

God eftermiddag! og hvor du kan finde fortsættelsen af ​​træet med forseglingen (dens øverste del), og på den måde opnås ikke et komplet billede!

Godmorgen! En stor gran i hele glasset fortælle mig, hvordan man kompilerer?)) Tak på forhånd.

Jeg kunne også godt lide stencilsne, næsten alt blev skåret ud, kun den øverste del af træet mangler og driver 🙁 Fortæl mig, hvor kan jeg få det?

Tatiana, snowdrifts er meget let at skære. Klip båndet og gøre overkanten bølget. Inden skal du ikke skære eller gøre.

Træet er stort (fra flere ark papir), så jeg lavede kun det vigtigste fragment, og så bare penciled det rundt og klippe det ud. Det er ikke svært, jeg er sikker på at du bliver endnu bedre.

Bemærkelsesværdigt, du er sådan en maestress

Fortsæt og fortsæt med at gøre dette og gøre folk glade.

Med den kommende af dig.

Det er synd at kun 24 timer om dagen, du bliver nødt til at tænke på at skifte job med mindre arbejdsbyrde. For at skabe sådan mesterværk er værker meget smukke.

Skønhed! Overraskende festligt, skaber stemning, billeder. Tak for ideerne. Inspiration til dig.

Mange tak. Godt nytår! Der er også cockerels - et symbol på 2017. http://pesochnizza.ru/prazdnuem/novogodnie-vytynanki-2017

Godmorgen! Tanechka, du er så klog, bare en god fyr. Det er dejligt at der er mennesker, der hjælper dig med at blive inspireret af noget nyt og smukt. Mange tak og med det kommende 2017 nytår.

Helen! Jeg kaldte dig Tanya, vær ikke vred. Arbejde en dag lidt pisset. Jeg ønsker dig sundhed og succes i det nye år.

Hvordan kan jeg bestille stencils?

Jeg kan godt lide disse tegninger på vinduerne. Jeg går gennem byen og alle øjne på vinduerne, ikke under fødderne. Jeg købte en slags aerosol "Snow" og jeg kan ikke finde stencils. Hjælp mig venligst!

Tamara, dette er ikke stenciler til aerosol. Dette er billeder af papir. Du udskriver dem og skærer dem ud. Opnådde openwork billeder og indsæt dem på glasset. Og for cylindre med maling et lidt andet princip. Jeg ved, at de sælger sådan plast eller tykt pap. Men du kan selv gøre det. Godt Nytår.

Mange tak. Jeg forstod alt. Jeg udpakket, skåret ud, indsat, jeg har nu også skønhed. Mange tak for det gode festlige humør, du gav mig. Godt Nytår.

Prіkolno! Men Yak Yerina sagde, at jeg ikke kan finde et hul i træet med en kat.

Nytårsmønstre 2018: Skabeloner og ordninger til vinduer, foto

Den mest magiske ferie er ikke langt væk, og i hvert hus, i hver lejlighed, er den altid forberedt med stor glæde. De dekorerer huset som de kan lide sjælen: snefnug, skåret af papir, folie og tæt stivnet stof, kranser, tråde fyldt med stykker bomuldsuld, der minder om kunstig sne. Og selvfølgelig gør handlingen ikke uden nytårsstempler på vinduerne - vytynanok.

Vinduer dekoreret med julepynt

Hvad er et fræk og hvor kan jeg hænge det?

En prototype er en figur udskåret af papir med et andet mønster. Denne kunst kom fra Kina, hvor den dukkede op i det nittende århundrede i vores æra. Ca. samme tid brugte slaver sådanne udskårne mønstre som dekorationer til deres hjem. Gradvist begyndte denne kunst at erobre verden, og hvert folk troede på, at det kunne bringe noget til sig selv og finde en ny ansøgning om smukke tegninger. Så for eksempel i Altai blev fremstillingen af ​​lædersømme brugt til at dekorere tøj, og i Ukraine skabte de tegninger på keramik ved hjælp af dem.

Nu vytynanki aktivt brugt til at dekorere nytår og jul, ikke kun vinduer, men gardiner, spejle og i skoler de dekorere og bestyrelser. I almindelighed afhænger placeringen af ​​en sådan stencil kun af dens størrelse - jo større er det, jo mere plads kan det lukke og flere muligheder for placering. For eksempel kan små udskæringer, skåret af meget tykt papir eller endda pap, placeres på armaturer eller bruges som julepynt.

Ny tigger på vinduerne, foto

Nytår spiser på gardiner, foto

Hvordan laver man farvel i 2018?

Ingen speciel færdighed er nødvendig for at gøre stingene - det er nok at holde et par manicure saks og en kontorkniv med tillid.

Først skal du vælge de billeder, du gerne vil se som nytårsmønstre, og udskrive dem på almindeligt hvidt papir (for det meste A4-format, som de fleste printere tager det).

I tilfælde af at det umiddelbart er klart, at figuren skal skæres og hvad man skal forlade, skal de unødvendige elementer males over med en simpel blyant, nøje efter tegningen af ​​tegningen.

Skæring vil blive udført med skarp manicure saks eller en brevpapir kniv. Den anden metode er især god til fremstilling af komplekse mønstre, hvor billedets symmetri ikke spores. I dette tilfælde kan du lægge et bord under tegningerne og klippe stille alle de unødvendige dele stille.

Når alle de ekstra elementer fra tegningen er skåret ud, og hænderne håndterer håndteret saks eller en kniv i sådanne subtile ting, kan du forberede tredimensionale figurer. De er lavet af flere (fra to til de mest nødvendige mængder) skabeloner limet sammen med almindelig klisterlim.

Da du kan bruge stencils ikke kun på vinduer, vægge eller spejle, men i et hvilket som helst rum, hvor de frit kan flyde, skal der bruges forskellige måder at fastgøre stilter på.

Så for eksempel at lave openwork-julkugler svæve på grene og balleriner i skørt-snefnug for at danse under en lysekrone, kan du bruge en fiskelinje eller snor (hvilket vil være den mest varige mulighed og mindst muligt i hvert tilfælde).

Hvis du har brug for at lave billedet på et vindue eller et spejl, vil den mest bekvemme og let vaskbare måde at fastgøre mønsteret anvende en opløsning af vaskesæbe på glasset. For at holde tegningen endnu stærkere, kan du ikke bare lave en løsning, men udfør en befugtet børste i et stykke sæbe og derefter med en pensel - ifølge tegningen. Efter ferien kan mønsteret let fjernes fra overfladen ved dousing det med vand og vask derefter glasset med rent vand.

På møblerne kan du rette tegningerne med en enkel tosidet scotch, som efter ferien nemt kan fjernes med en speciel spray for at fjerne lim og spor. Hvis ingen af ​​metoderne er egnede, kan du bruge en hårspray ekstra stærk fiksering. Imidlertid vil dens fjernelse kun være mulig ved hjælp af specielle midler eller et opløsningsmiddel.

Hvis du ønsker at få et virkelig magisk billede på vinduerne, kan du fastgøre vytytnanku på glasset og derefter sprøjte hele rummet omkring det med tandpasta ved hjælp af en konventionel tandbørste og en finger.

Dekoration ved hjælp af skårne stencils, eller på en anden måde, sømme, vinduer, møbler elementer vil bringe en ferie atmosfære til huset, og når man ses fra gaden, vil det fortælle dig, at i dette hus eller lejlighed er der en rigtig tryllekunstner.

Vytynanki. Nyårsmønsterskabeloner

I de senere år er det blevet fashionabelt at dekorere vinduerne til nytår med papirsting. Vytynanka er en slags kreativitet, som er baseret på at skære mønstre fra papir. Til skæring brug almindeligt kontorpapir eller ark af Whatman papir. Du kan klippe det med en brevpapirkniv eller med en speciel kniv. For at skære skabeloner af masker bruger man ofte søm saks. Hvis du ønsker at dekorere vinduerne på en original måde ved nytår, skal du bruge skabeloner til nytårs stints. I dette afsnit har vi samlet dig for dig den største samling stenciler af nytårsaften på internettet. For nem brug kan alle skabeloner af nytårsskærme downloades som pdf-dokumenter. For at gøre det lettere for dig at finde passende skabeloner til nytårsfester, systematiserede vi dem i overskrifterne. At skære nytårssting på vinduerne bruger som regel hvidbogen. Du kan lim juledekoration på vinduerne ved hjælp af sæbe fortyndet med en lille mængde vand eller tape.

1. Udendørs på vinduerne. Nyårskabeloner

Her vil vi give dig nyttige anbefalinger om, hvordan du kan dekorere vinduer ved hjælp af New Year sashes.

I nederste del af vinduet er det bedre at arrangere sådanne skabeloner af stilter som: sne (drift), vinterlandskaber, småhuse, juletræer, børn, en snemand. Vinduets øverste del kan dekoreres med snefnug, julestjerner, engle, granbrænder dekoreret med julkugler. Nedenfor præsenterer vi billeder af vinduer, der er blevet indrettet med nytårs dekorationer. Hvis du lige er begyndt at mestre teknikken til at skære sting fra papir, er det bedre at bruge meget enkle skabeloner af nytårs dekorationer til vinduer i første omgang. For eksempel, sådan.

De, der allerede har mestret kunsten at udskære nytårs dekorationer på papirvinduer, kan du prøve at skære ud af skabeloner på nytårets æder mere kompliceret. Bare se, hvad et nytårs eventyr kan skabes på dit vindue ved hjælp af stymies! Det er bare magisk!

2. Fremragende nytårsordninger. New Year stencils

Dekorer med nytårs vytinkankami, ikke kun vinduer, men også for eksempel møbler.

En anden af ​​skabeloner i det nye års marcher kan laves en mobiltelefon. For eksempel, dette - med engle og en måned.

At dekorere væggene i huset ved nytår kan gøres ved hjælp af billeder lavet i teknikken af ​​applikationer fra sting, indsat på farvet papir.

3. Nytårsaften ud ved vinduet. Nyårsmønster Styles

Smukke nytår kort kan laves, hvis du dekorere dem med nytårs vytynankami. Til dette udformning ved nytår er stingmønstre det samme som mønstrene på nytårs masker på vinduerne.

Originale jule legetøj lavet med egne hænder ved hjælp af stencils af nytårsaften. For at lave dette håndværk skal du skære et papemballet fra nytårsmønsteret og derefter indsætte det på et pap med en anden farve.

Juledekorationerne på billedet nedenfor er udskårne fra farvekort i en hvidvaskes teknik. Da de blev lavet, blev enkelte dele af nytårs vynnanok indsat i hinanden og fastgjort ved hjælp af tråd eller tynd wire.

4. Skitse skabeloner. Nyårskabeloner

Vi viste og fortalte dig en masse interessante ting om, hvordan du kan dekorere dit hus eller kontor til nytår ved hjælp af nytårs aflytning. Vi håber, at i år vil du sikkert dekorere mindst et vindue ved hjælp af disse juledekorationer lavet af papir. Nå, nu lovet i begyndelsen af ​​artiklen, skabeloner af nytårs sange!

Nytårsaften Jul - Legetøj til jul

Vytynanki på vinduerne - engle

Nytårsmønstre - Juletræsmønstre

New Year Patties skabeloner - Julemanden, Snow Maiden, Snemand, Hjorte

Mønstre af papirmønstre - Vinterlandskaber

Nytårsaften er på vinduet - Bellflowers

Nyårsfester - Lys

Mønster mønstre - Børn

Mønster mønstre - Stjerner, Måned

Materiale udarbejdet af: Anna Ponomarenko

Nytårs snefnug med egne hænder

Nytårets træer med egne hænder

Julkugler med egne hænder

Nytårs papirhåndværk

Nytårsartikler fra kegler

Nytår håndværk og julekugler fra saltet dej


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

37 + = 45