Office blomster foto med navne

Top 10 indendørs blomster og planter til kontoret

Arbejder i et kontorrum, vil hver person undertiden gøre det mere hyggeligt og hjemligt. Til sådanne formål kan forskellige grønne planter, som udover den dekorative funktion, have stor fordel, også kunne bruges. De mætter luften med ilt, øger luftfugtigheden i rummet, renser luften af ​​bakterier og andre skadelige stoffer. Lad os se, hvilke blomster der kan opbevares på kontoret, og hvilke der ikke anbefales.

Hvilke blomster passer til kontoret

Men det er værd at huske på, at ikke hver blomst kan overleve et spændt stop på kontoret. Når du vælger en plante, skal du være opmærksom på følgende faktorer:

 1. En blomst er obligatorisk bør være uhøjtidelig både til levevilkår og pleje. Dette skyldes, at der ikke er tid til konstant vanding, top dressing og trimning på kontoret;
 2. Anlægget skal være lyst, Velkommen mættet grøn farve, som vil hjælpe med at beskrive syn efter et langt arbejde på computeren;
 3. også farverne på kontoret burde helt mangle lugten, fordi det kan forårsage irritation eller allergi, både blandt arbejdere og besøgende.

Buteia hedder hele gruppen af ​​palmer med pinnate blade, som omfatter 20 sorter. Det vigtigste kendetegn er træernes højde, som kan variere fra 40 centimeter til 10 meter. At vælge en plante til kontoret, du skal overveje højden af ​​lofterne og ledig plads i rummet.

Bladene fra Butia er placeret på lange petioles, har en bueform og en stiv struktur, deres længde kan nå 4 meter. Hver pladeplade består af 70-100 par smalle blade, hvis øverste del er mørkere end den nederste.

Blomstringen sker i slutningen af ​​foråret-tidlig sommer, Blomsterne selv er små, røde. I september modtager palmen lækre og spiselige frugter.

Anlægget er ret uhøjtideligt, det eneste kriterium er den regelmæssige luftning af rummet.

Sizigium er et tropisk træ eller en busk, 1-1,5 meter høj. Blade obovat eller ovalt med spidse kanter og glat lateral overflade. Blandt andet Bladpladen af ​​denne busk er læderagtig og let bøjet i halv, dens længde er 12 centimeter og bredden på 4 . Bladets farve er rig grøn.

Blomstringen af ​​en sådan plante falder om sommeren. På dette tidspunkt vises store blomstrer, der består af mange små. De kan være hvide, creme, lilla eller rosa. Kronblade falder meget hurtigt, og der er lange flerfarvede stammerne tilbage i bunkerne på bushen.

Efter blomstring producerer planten spiselige frugter. Den vigtigste betingelse for dyrkning af syzygium er tilstedeværelsen af ​​en stor mængde lys.

På en anden måde kaldes denne blomst ofte Teshchin-tungen eller geddehale, den er populær blandt mange kontormedarbejdere på grund af uhøjtidelighed over for levevilkår og pleje, kan i lang tid gøre uden transplantation.

Dimensionerne af sansevieria varierer afhængigt af sorten, nogle planter er egnede til dyrkning på vindueskarmen, mens andre skal placeres på gulvet.

Bladene vokser opad eller lateralt, formen er aflang med skarphed i enderne. Blomsterfarver er normalt grønne med mørkere pletter eller striber, mange moderne sorter kan prale af gul eller sølv farve af blade.

Planten er et stedsegrønne vinstok med store udskårne blade, hvis længde og bredde kan nå 45 centimeter.

Monstera kan vokse op til flere meter, godt tolererer lav luftfugtighed og mangel på naturligt lys.

Andre populære navne til denne plante er et dollar eller stedsegrønne træ. Denne urteagtige blomst vokser til 1 meter i højden. Bladene er ret tætte, mørkegrønne, karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​voksbelægning. Formen på pladen er rund med skarphed på enden.

Rødsystem i form af en knol er et naturligt vandreservoir, der beskytter planten under tørke. Zamiokulkas vokser godt i skyggen og er ikke lunefuldt for hyppigheden af ​​vanding.

En sådan blomst vil være en uundværlig dekoration til ethvert kontor. Det har et glimrende udseende og evnen til at rense luften af ​​forskellige skadelige urenheder.

Afhængigt af den valgte sort kan højden af ​​Spathiphyllum variere fra 50 til 100 centimeter. Bladene er store, mættede grønne med bølgede kanter og en voksagtig belægning.

Blomster spathiphyllum kan observeres i en temmelig lang periode. De er store, malede hvidt og formet som en båd.

Planten tolererer godt fraværet af lys og tør luft, men kræver regelmæssig vanding.

Bambus er en usædvanlig plante, der vokser i en vase med sten. Hovedplejen består i rettidig vanding. I gennemsnit er højden af ​​indendørs bambus 1 meter. Stænglerne kan være lige eller buede, enkeltfarvede eller spredte.

Planten er en samling af rosetter af lysegrønne blade, der producerer et overskæg med "babyer" i enderne. Særligt effektiv chlorophytum ser i de suspenderede potter på væggene.

Denne blomst renser luften godt og er berømt for sin uhøjtidelighed. Det tolererer let skygge, tørke og langt fravær af transplantation, det er ikke krævende for jordens sammensætning.

Afhængigt af de valgte arter blade af ficus kan være regelmæssig eller modsatte, hele, serrated eller lobate. I alle dele af denne blomst er der en mælkeagtig juice.

Blomstrer af en sådan plante er aksillære, de kan være placeret enkeltvis eller danne et særprægeligt øre.

En anden interessant funktion af ficus vil være evnen til at give det næsten enhver form. Derudover er blomsten uhøjtidelig at pleje, men kræver et højt fugtindhold i rummet.

Violet er en lille flerårig plante med en lys og meget smuk blomstring.

Bladene på den violette pind på stiklinger, og har en hjerteformet form, de er malet i en mørkegrøn farve. Blomster kan være af absolut skygge og størrelse. Normalt er de placeret enkeltvis.

Hvilke planter er ikke egnede til dyrkning på kontoret?

Når man vælger en blomst til kontoret, er det værd at huske, at han gerne vil have enhver arbejdstager Det er ikke nødvendigt at fokusere på lyse planter med stærk aroma. De kan forårsage en allergisk reaktion, og bare irritere udseendet.

Planter på kontoret bidrager til medarbejdertilfredshed og øger arbejdskraftens produktivitet

Du må heller ikke vælge de farver, der kræver lang og omhyggelig omhu. også plante på kontoret bør godt tolerere kunstig belysning og tør luft, Faktisk er disse faktorer de mest ugunstige i lukkede rum.

Office - dette er det sted, hvor medarbejderne bruger det meste af deres tid, så Værelset skal være hyggeligt og behageligt for boligen. Forbedre situationen og gøre det mere gunstigt ved hjælp af blomster.

Indendørs planter, have blomster, voksende grøntsager, omsorg for haven

I den moderne verden arbejder de fleste mennesker i kontorer til computere, blandt ansigtsløse møbler og andet udstyr, de bruger mest af deres tid. Kontorarbejdere bør holde meget information i deres opmærksomhed, hvilket gør det smertefuldt, øjnene bliver trætte af skærme og stress ophobes. For at forbedre atmosfæren i stuen vil hjælpe husplanter, er det nok at placere et par grønne kæledyr i et frit hjørne eller på vindueskarmen, så du kan oversætte planterne til en visning. Det er bevist, at grøn farve hjælper med at slappe af øjenmusklerne og lindrer følelsesmæssig spænding, hvilket bidrager til genoprettelsen af ​​arbejdskapacitet. I grønnere indretninger af kontorer er ikke kun arbejdstagere, men også virksomhedsledere interesserede. Indendørs planter er nødvendige for at skabe et hyggeligt, afslappet miljø, samt de renser luften af ​​skadelige stoffer og mætter det med ilt.

Hvilke køkkenplanter skal jeg vælge et kontor?

For det første skal planter til kontoret være uhøjtidelige, tilpasse sig godt under alle forhold og ikke kræve meget omhu. Så for eksempel kan friske orkideer, tropiske eksotika, som kun kan vokse med høj luftfugtighed, en bestemt temperatur og lys til at dekorere arbejdsstuen ikke fungere, da de simpelthen ikke vil overleve der. I kontorer er klimaanlæg traditionelt til stede, vinduer åbnes ofte, så udkast vil ødelægge sissiesplanterne, og i mangel af vanding i lange dage, med sjælden fodring og uden transplantationer kan kun hårdføre planter vokse.

For det andet skal planter til kontoret organisk passe ind i det strenge indre af faceless vægge, computerborde og skabe med papirmapper. I et sådant miljø vil planter med en regelmæssig silhuet, der har glatte linjer med store blade, være passende. Det er bedst for sådanne kriterier at passe dekorative løvfældende planter, fordi de forbliver attraktive hele året, mens potteblomster pryder pladsen kun i blomstringsperioden.

Placering af planter på kontoret.

Forsøg på at grønne arbejdsstuen, det vigtigste er ikke at overdrive det og ikke omdanne kontoret til et drivhus, dette vil skabe et ry for ufrivillig adfærd i firmaet. For landskabspleje lokaler til 10 kvadratmeter bør være fra en til tre indendørs planter. Et mindre antal potteplanter vil se skarpt ud, som tilfældige kæledyr, og flere blomster kan bruges til at garnere et kontorinteriør, hvis de er små i størrelse som violer.

Planter på kontoret skal have en streng forretningsmæssig udseende, ligesom medarbejdere, der overholder en bestemt kjolekode. Dekorativt løvfældende planter kan have en varieret farve af blade, men samtidig være placeret alene, for ikke at give indtryk af en modley blomsterbed, når de støder op til andre planter. For en plante velegnede planter med store ekspressive blade eller en streng regelmæssig form, for eksempel en pahira med flettet trunk, ligner et palme med en frodig krone af store lobede blade.

De udendørs planter i karrene vil vinde udad, de er normalt placeret ved indgangen for at skabe en ceremoniel zone. Frie vægge og hylder vil genopfriske store planter med lange grene og blade hængende ned. Små blomster og frodige buske i potter kan placeres i arbejdsområdet på et tomt sted eller på en vindueskarm.

I ét rum skal planter være lige indrettede og plantede i gryder eller potter af samme art uden lyse farver og mønstre, men potternes størrelse for hver plante udvælges individuelt i overensstemmelse med kendetegnene for dets rodsystem.

10 typer indendørs planter til kontoret:

Sansevieria eller blomsten af ​​"tunge tunge" indtager førstepladsen blandt uhøjtidelige kuplanter, og på overlevelse i forskellige forhold vil slå nogen optegnelser. Dekorative kvalitet Sansevieriya værdsatte så højt, hårde sværd-formede blade, blev fikseret med en usædvanlig farve ser original og spektakulære, ofte "Teschin sprog" dyrkes som udendørs planter i potter bred. Der er andre typer af sansevery, lille størrelse med blade indsamlet i stikkontakten, og kan sættes på en hylde eller vindueskarm.

Blomsten i "modersmålet" kan vokse både i det mørkeste hjørne og på et solrigt sted tolererer det let træk, varme og tør luft, uregelmæssig vanding, ingen befrugtning og kan vokse uden en transplantation i flere år.

Zamiokulkas eller dollar træ- Dette er den mest fashionable houseplant, det er ofte givet til at dekorere interiøret og som et symbol på at tiltrække penge. Tykke buede skud med skinnende grønne blade danner en frodig buske i gryden. At denne plante hurtigt ekspanderet, er det nødvendigt at observere flere regler i plejen af ​​det. Anbring planten på et lyst sted, men uden direkte sollys, for eksempel modsat vinduet. Vand zamiokulkas har brug for moderate, kun efter tørring af jorden i puljen, i den konstant fugtige jordens rødder og knolde af denne plante rådne. Dollar træ vokser og udskyder nye skud, som vi tager for blade, og i jorden dannes der nye knolde, så snart plantepladen er lille, er det nødvendigt at transplantere det i en større beholder.

Crassula eller penge træ- en hyppig indbygger i kontorlokaler Denne saftige plante vokser i form af miniature træer, det er dannet tyk stamme brunfarvning pinching forgrenet Kroon udformet med afrundede kødfulde blade som en mønt. For et penge træ fordelagtigt spredt belysning med noget sollys, i et mørkt sted vil skud strække sig, vokse svagt og tyndt. Vanding penge træ behøver moderat, efter tørring af jorden i potten, men en lang tørke, er planten ikke kan lide, og begynde at afhente fugt fra kødfulde blade, så de hurtigt bliver gule og visner. Du kan transplantere voksne planter om nogle få år.

Chlorophytum Er et sandt luftfilter, absorberer skadelige stoffer og frigiver ilt. Lange, smalle blade ser ud som krøller, der hænger fra en gryde. Chlorophytum kan placeres på en hylde eller vindueskarm på et vindue med en østlig eller nordlig retning, da varme solstråler kan brænde bladene. Chlorophytum kræver minimal pleje, planten overlever med uregelmæssig vanding og uden transplantationer, den kan formeres af børn, der vil hænge ud af gryden ved siden af ​​bladene.

Ficus- Universalplanter til kontoret, de lander perfekt i rummet, absorberer skadelige stoffer og vokser godt med simpel pleje. Ficus Benjamin et slankt lille træ med mange blade kræver diffus belysning, regelmæssig vanding og beskyttelse mod træk. Store ficuses er gulvplanter, der er plantet i store badekar, men de behøver ikke at blive genplanteret ofte, det er nok at erstatte det øverste lag jord i potten hvert år for at give planterne næringsstoffer. For at udvikle den korrekte krone skal den vendes af forskellige sider til lyskilden, ficuserne vokser godt under kunstig belysning.

Hibiscus Chinesevokser til et luksuriøst lille træ i rummet, mørkegrønne blanke blade og lyse blomster af en tragt med en lang pestle dens udsmykning, men hibiscus blomstrer kun i tilstrækkeligt sollys. Pleje af hibiscus er en regelmæssig vanding, befrugtning om sommeren og erstatning af det øverste lag af jord i et karbad om foråret. Selvom hibiscus ikke blomstrer i rummet, vil dens mørkegrønne blade med glitter pryder hele året rundt planten.

bregnerder er forskellige, og ikke alle kan overleve i ufrivillige kontorjungler, vil kun den uhøjtidelige bregne af nephrolepis modstå de spartanske forhold. Denne art kan vokse i penumbraen, den modstår tør luft i rummet og uregelmæssig vanding. Men ligesom alle bregner, kan nephrolepis altid lide en lidt fugtig jord i en gryde, hyppig sprøjtning og en årlig forårstransplantation i et let underlag. Ferns bruges i langline design, placere dem i hængende kurve, på hylder eller vindueskarme af nordvinduer.

peperomiya- Dette er et beskedent prydplante, twisty shoots dekorere runde blade med en voks skinne. Peperomy kan placeres på hylden ved siden af ​​papirerne, og denne simple plante vil genoplive det strenge inderside af kabinettet og vil ikke skille sig ud. Indsamling af støv på plantens blade kan hurtigt børstes med en børste. At vand et pererium er nødvendigt med jævne mellemrum for at transplantere om et eller to år.

Anthurium - en blomst for mænd, blandt sine hjerteformede skinnende blade på lange petioles, usædvanlige blomster blomstrer - cobs med en lys rød brik. Anthurium kan placeres på direktørens skrivebord eller på vindueskarmen, dets lyse udseende fremmer styrke og beslutningstagning. Anthurium er en tropisk plante, men meget uhøjtidelig, elsker diffust lys, moderat vanding, drysning, årlig transplantation i et næringsstof torvsubstrat.

violer - blomster overalt relevante, de ikke optager meget plads, når blad bloom stikkontakt fløjl sarte blomster, de ligner klaser. Violetter kan sættes på skrivebordet, på en hylde eller vindueskarme. Hvis mænd på skrivebordet foretrækker at starte kaktus, som beskyttelse mod stråling, så kvinder som violer som blomster af ømhed og ro. Violer kræver omhyggelig vedligeholdelse, regelmæssig vanding, belysning til blomstring i tilstrækkelig grad aktiveres i løbet af planten fra en bordlampe, under dannelsen af ​​knopper og blomster, der blomstrer ønskeligt at fodre for violer og repotted og forynge nødvendig.

Bedste blomster og planter til kontoret

Velvalgt til kontoret blomster og planter kan betydeligt udvide grænserne på din arbejdsplads og give det en følelse af komfort. Tro mig ikke? Og du forsøger at sætte på dit skrivebord et par typiske kontormaskiner - vedbend med frodige blade og lade dem flette på væggen, for eksempel, hvis bordet er ved væggen eller på anden understøttelse. Du vil straks bemærke, at atmosfæren på din arbejdsplads er ændret. Den naturlige og naturlige skønhed af blomster og planter på kontoret virker på en person beroligende og opløftende.

Ønsker du flere fakta? De fleste af de indendørs blomster, der normalt vokser i kontorer, renser meget luften, fjerner skadelige stoffer, tildelte møbler, linoleum, maling eller plast. Desuden producerer planter i lyset et kilo, så i et kontor med planter og er meget lettere at forfalde. Er det ikke nok for dig?

Undersøgelsen udførte en undersøgelse af indendørsblomsters rolle på kontoret. Og resultatet af disse undersøgelser var simpelthen fantastisk: hvis kontoret har indendørs planter, er medarbejdernes ydeevne steget med næsten 20%.

Bare tænk. prisen på to eller tre kopper kaffe (eller endnu mindre) kan du købe en fantastisk langtidsvirkende middel (i modsætning til den samme kaffe), som vil give dig med livlighed og godt humør, øge din produktivitet på arbejdspladsen og berolige spændte nerver.

I denne artikel har vi samlet nogle meget enkle og plejefrie og uhøjtidelige planter, der kan blive dine naboer på arbejdspladsen på kontoret.

Philodendron Ivy (Philodendron hederaceum), Også kendt som filodendron klatring eller filodendron clinging. Han hjælper dig ikke med at komme op på karrierestigen, men vil være med dig hele vejen. Det er meget populært på kontoret for en hurtigt voksende indendørs plante, tæt dækket med løv. Dens hjerteformede blanke blade i en ung alder har en bronzefarve og bliver med tiden grønne. Længden af ​​hver bladplade kan være 5-10 cm, og selve plantens højde - 1,2 m og mere. Philodendron føles fantastisk under fluorescerende belysning, meget tørke-resistent og vil være taknemmelig, hvis du ikke glemmer at sommetider vandt det. Læs mere.

 • Epipremnum- Under dette navn er elskere af indendørs planter kendt Epipremnum (Epipremnum) uhøjtidelig tropisk liana. Scindapsus vokser meget hurtigt, for et år vokser mere end en meter, kan klatre op ad væggen, hænge ned fra vedhængsbeholderen, men det er bedst at bruge en mosbeklædt særlig støtte. Dette er det nemmeste plejehus, du kun kunne møde. En temmelig uhøjtidelig plante kan tilgive dig, hvis du pludselig glemmer at vandre det. Dette bør bestemt ikke misbruges. Det er heller ikke nødvendigt at hælde planten for at undgå rottende rødder. Godt tåler mangel på belysning og tør luft i rummet. Til planten var fluffy, det skulle skæres flere gange om året. Læs mere om scindapsus.

 • Spathiphyllum (Spathiphyllum) - Dette er en af ​​de bedste naturlige luftrensere. Spathiphyllum er en flerårig evergreen fra familien Araceae med meget effektive farver. En populær kontorblomst, populært kaldet "kvindelig lykke" eller "kvindelig blomst", som kvinder eller unge piger gerne vil have i deres hjem. Ikke meget krævende i pleje, men de kan have brug for konstant fugtighed, sprøjtning, rigelig vanding, men stagnation af vandplanter tolereres ikke godt. Spathiphyllum vokser hurtigt - blomstrer på en kort dag, når rødderne flettes over puljen, så årsagen til manglende blomstring kan være for stor en gryde.

 • Cactus. Hvordan kan du undvære det? Alle husker sandsynligvis de gange, hvor disse planter forsøgte at beskytte sig mod strålingen fra skærmen! Denne plante er meget undemanding at pleje og har brug for en sjælden vanding. Det kan vokse godt og føles godt med kunstig belysning. Men man bør være forsigtig med det, da rygsøjlen nogle gange kan skade meget.

 • Dracena Sander eller bambus af lykke. Ønsker øjeblikkelig succes? Så er denne plante bare til dig! Du behøver ikke at gøre en stor indsats for at dyrke denne plante. Til denne plante er der nok vaser med vand og sten (eller hydrogel). Feng Shui eksperter mener, at denne plante ikke kun kan medbringe lykke, men også rigdom og succes. Og denne bambus ser fantastisk ud! Mere om bambuslyd og omsorg for det.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  35 − = 33