Online program til indretning

Online lejlighed design

Programmer til oprettelse af 3D-design lejligheder online, gratis

Præsenterede programmer tjener til at skabe et 3D-design af lejligheder og værelser med egne hænder. Al funktionaliteten er tilgængelig i online-tilstand helt gratis. Du kan oprette det nødvendige layout af rummet, vælg væggenes finish, gulv, loft. Uden hjælp fra en designer kan du selv lave møbler og tilbehør. For dem, der skal reparere, vil planlæggerne hjælpe med at udarbejde estimatet: Beregn overfladen af ​​overfladen, der skal dekontamineres.

For at arbejde i programmer behøver du ikke købe licensnøgler. Tilstrækkeligt installeret i din browser plug-ins. Du skal bare vente på, at redaktørerne skal indlæse. Alle programmer-planlæggere af interiører er russificeret og har en klar grænseflade.

I denne 3D-online indretningsarkitekt anvendes følgende programmer: Autodesk Homestyler, 5D planner og Apartama. Disse værktøjer omfatter et stort sæt af møbler og tilbehør fra ægte producenter. Takket være det, du kan skabe indretningen af ​​lejligheder, huse og individuelle værelser: badeværelser, køkkener, soveværelser, børneværelser mv. Det resulterende interiør kan gemmes som billeder og virtuelle ture (i tilfælde af Autodesk Homestyler). I nogle værktøjer til at gemme resultatet skal du registrere eller logge ind ved hjælp af sociale netværkskonti.

4 online-programmer til indretning

Du kan oprette et interiør i et hus eller et separat rum ved hjælp af en pen og et stykke papir. Men på den måde er det umuligt at vise alle dine ideer fuldt ud, især hvis du ikke er en meget god kunstner. Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at tegne et layout af endnu et værelse. Men vi har gode nyheder!

Takket være innovativ teknologi og tilgængeligheden af ​​onlinetjenester blev det lettere at oprette et husdesign. Nu tager det meget mindre tid og penge. I denne artikel vil vi introducere dig til specialiserede applikationer, som du kan "legende" skabe design af ethvert rum. Nu behøver du ikke bruge penge på arkitekter og indretningsarkitekter. Du selv er i stand til at placere på planen alle de objekter, du gerne vil se i dit hus. Desuden kan de applikationer, der er nødvendige for dette, nemt findes på internettet. De giver dig mulighed for at bruge lige møbler modeller, så du bedst kan se, hvad din plan ser ud i virkeligheden.

Autodesk Homestyler - programmet på russisk

Autodesk Homestyler online interiørdesignsystem er ret simpelt. Det består i at trække objekter på et dimensionsgitter. Således kan du placere nogle elementer - fra møbler til huller i væggen. Når du har installeret objektet, skal du klikke på dets billede og redigere den nøjagtige størrelse og form. Hvis du klikker på "Room plan", vises et kontrolpanel, hvor du kan justere forskellige data (type værelse, dens præcise dimensioner og mange andre oplysninger).

Der er et stort udvalg af møbler, så brugeren kan skabe den mest præcise plan for hans drømmes hus. Desværre kan indvendige emner ikke ændres, som i andre lignende applikationer. Men takket være et stort sæt forskellige elementer er det stadig muligt at vælge de mest egnede. Det færdige projekt kan gemmes eller udskrives. Du kan også eksportere en DWG-fil til et 2D- eller 3D-billede.

For brugere, der straks bestemmer den omtrentlige pris for det skabte interiør, er der en sektion Shopping. Her er anført forskellige materialer og priser for dem. Ikke desto mindre skal man tage højde for, at disse priser er omtrentlige, og listen over materialer er ufuldstændig.

Autodesk Homestyler tilbyder som en behagelig bonus en bred vifte af værktøjer til at skabe et landskabsprojekt omkring huset. Du kan bruge til denne grus, græs, vand og meget mere. Der er et russisk sprog.

Gulvbelægning - lav en ny eller vælg en færdig indretning

Brug af Floorplanner til at skabe de ideelle konturer af rummet vil være i stand til designere med hvilket som helst færdighedsniveau. Denne applikation bruger snapværktøjet, som giver dig mulighed for at tegne forskellige hjørner af værelser eller konvekse vægge. Når væggene er malet, kan de flyttes, forøge pladsen eller omvendt, hvilket gør rummet mindre.

I ansøgningen et stort udvalg af typer af vinduer og døre, hvor du kan ændre dem efter eget valg. Dette giver dig mulighed for at justere deres størrelse og form i overensstemmelse med de tilgængelige produkter i dit område. Møbler kan være detaljerede for at give det dimensioner af de faktiske elementer i miljøet.

Floorplanner giver udviklere mulighed for at udskrive færdige interiører eller dele dem i sociale netværk. Du kan publicere projektet på Facebook eller Twitter, sende det via e-mail eller sende det på siderne på dit websted. Så denne app er ideel til udviklere. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en kunde placeret overalt i verden for at præcisere detaljerne.

I Floorplanner kan du udvikle en plan, ikke kun med udsigt ovenfra. Programmet giver dig mulighed for at oprette projekter i en tredimensionel dimension. Det skal dog tages i betragtning, at alle ændringer kun kan foretages i todimensionelle mode, og om nødvendigt forvandles til en tredimensionel. Mellem modes kan du hurtigt skifte for at se, hvad de ændringer, der er foretaget til "reality", ser ud.

Roomle - skaber lejlighedskompleks i 3D-tilstand

Program Roomle giver dig mulighed for at eksportere færdige indvendige projekter til JPG-filer. Derfor kan du altid udskrive det skabte layout af rummet, ændre alle detaljer, og enhver størrelse kan præsenteres i både engelske og metriske målesystemer.

Programmet giver dig mulighed for nemt at navigere mellem 2D og 3D-visninger. I en tredimensionel tilstand kan du se den skabte situation med en visning "over hovedet" eller "fra den første person". Dette giver dig mulighed for nøjagtigt at vurdere det færdige projekt.

Sættet af elementer i applikationen er lille. Men ved hjælp af fleksible indstillinger kan du nemt ændre deres størrelser. Så mange ting er ikke påkrævet. Interfacet af scheduleren er praktisk og nem at lære. Væggene er "bygget" meget hurtigt, og du kan flytte dem eller slette dem med et enkelt klik.

Den eneste ulempe ved Roomle er manglen på 3D-tilstand. Ikke desto mindre er det en meget god planlægger, så du kan bruge en række muligheder for at skabe det perfekte hjem eller kontor projekt. Der er ikke noget russisk sprog.

IKEA Home Planner - interiør med svenske møbler

IKEA Home Planner ansøgningen tilbyder et begrænset udvalg af faciliteter, som du kan placere for at skabe et køkken eller spisestue interiør. Planlæggeren har allerede et bestemt sæt elementer, men du kan også tilføje dine egne for at få en mere præcis designløsning. På trods af at valg af emner er begrænset, er det muligt at ændre deres størrelser. Dette giver dig mulighed for at udvikle en plan under hensyntagen til dimensionen af ​​lejligheden.

3D-visualisering fungerer fint, og du kan straks se alle detaljerne i rummets interiør indefra. Ved hjælp af kontrolpanelet kan du "gå" rundt om det skabte rum for at evaluere det udførte arbejde. Arrangementet af elementerne i situationen udføres i 3D, og ​​ændring og kontrol af dimensionerne er i 2D.

Selvom dette er en ny udvikling, er det sandsynligt, at nye muligheder vil komme frem med tiden. Men i øjeblikket er de ikke tilgængelige, og derfor har Home Planner ret begrænsede muligheder. Programmet er snarere et marketingværktøj end en rigtig planlægger. Dette er den mest ubehagelige planlægger i anmeldelsen. Der er ikke noget russisk sprog.

Specialiserede programmer giver mulighed for at sørge for enhver bagatellik - fra vinduets størrelse til placeringen af ​​afsætningsmuligheder og afbrydere. Du kan f.eks. Placere forskellige slags vinduer på planen for at se, hvilken passer dig bedst. Lav flere designindstillinger og udskrive for at vise dem til mesteren. Dette vil hjælpe ham med at mere præcist forstå, hvad du vil have. Sådanne programmer vil også være nyttige for dem, der gerne vil udføre designarbejde. Med deres hjælp kan du skabe et unikt interiør til enhver klient. Hvis du bruger disse applikationer korrekt, er det ikke svært at finde den rigtige designløsning.

10 gratis programmer til indretning

 • Det XXI århundrede med sin avancerede teknologi forenkler livet, både i dagligdags og i professionelle aktiviteter. Arkitekter har ikke brugt papir, blyant eller linjal til at lave planer i lang tid. Desuden blev processen selv meget enklere, mere produktiv og mere interessant, der minder om spillet i stedet for det besværlige arbejde. Nu kan alle tænke over deres drømmes hus ved hjælp af gratis programmer til indretning og lejlighedslayout. Ved ikke hvor man skal starte? Vi viser dig!

  Du kan starte med programmet Astron, som gør det muligt at arrangere emner i rummet med de ønskede parametre. Dette er ikke et alsidigt værktøj til design, men den installerede funktionalitet er nok til at tænke gennem projekter.

  Du kan vælge din variant af færdiggørelse af nøglepartitionerne, idet du tidligere har angivet deres dimensioner. Lidt fantaserende eller beregning af alle detaljer, i det skabte rum kan du placere møbler, indretning, samt bestemme placeringen af ​​døre og vinduer. Et relativt stort katalog er nok til dette.

  Der er to versioner af programmet: Betalt, med avanceret funktionalitet til fagfolk og gratis. Men det betyder ikke, at den anden mulighed giver begrænsede muligheder for at skabe renderere.

  Med sin hjælp vil det være muligt at designe kvalitets tredimensionale designmodeller, "spille" med layout, farve, møbler. Den eneste ulempe er et lille udvalg af objekter, men de er nemme at finde på internettet.

  Når du har downloadet SketchUp, kan du straks begynde at arbejde, da grænsefladen er meget enkel og ligetil. Et vigtigt værktøj er evnen til at underskrive dimensionerne af de enkelte elementer.

  Den færdige gengivelse er placeret på nettet eller omvendt - de søger inspiration der og studerer andres arbejde.

  Forhåbentlig er dette program ikke kun egnet til design af huse og lejligheder - med hjælp kan du oprette tredimensionale modeller af et websted, vej, bil eller andre objekter.

  Måske vil dette program ikke tilfredsstille seriøse designere, men almindelige brugere kan finde det meget nyttigt og vigtigst af alt, simpelt. Ved at skabe komplekse projekter hjælper Sweet Home 3D ikke, men små eksperimenter med denne applikation er nemme at implementere. For eksempel, hvis du vil se, hvordan skabet ser ud ved sofaen, og om du vil sætte fjernsynet tæt på denne væg. Bogstaveligt om fem minutter kan du nemt skitsere udformningen af ​​lokalerne.

  Desværre er det installerede katalog af objekter ikke stort nok, det tilbyder ikke variationer i former, størrelser eller beslag. Dette kunne være en betydelig ulempe, hvis de manglende emner ikke kunne hentes på den officielle hjemmeside, men dette problem er let at løse. Sweet Home 3D er et udenlandsk program, men for brugere der ikke forstår engelsk godt, er der gode nyheder: Der er en russisk version.

  Hvis du tænker på at købe Ikea møbler, så vil dette gratis program helt sikkert komme til nytte. Det er meget enkelt og forståeligt, giver dig mulighed for at tænke over det indre af værelser ved hjælp af møbler fra en nederlandsk producent. Du kan hente den nødvendige vare fra kataloget, vælge størrelse, stil, tilbehør eller farver.

  Ikea-kataloget er ret omfattende - fra store sæt til forskellige baggrunde, som giver dig mulighed for at skabe et komplet interiør ved at beregne omkostningerne. IKEA Home Planner giver mulighed for at gemme resultatet af arbejdet og afslutte køb af alle udvalgte varer. Et kvalitativt billede i 3D-format hjælper med at evaluere det valgte design i detaljer.

  Ikea har også et separat køkken design program kaldet IKEA Kitchen Planner. Operationsprincippet er det samme, men valget af møbler specifikt til disse rum er meget bredere, så vi anbefaler, at du downloader separat og denne applikation.

  Fremragende program til indretning og lejlighed layout fra skaberne af 3ds Max og AutoCAD.

  Running Homestyler, du skal vælge en af ​​de tre foreslåede funktioner: Interiør fra bunden, ved hjælp af en færdig skema eller et færdigt projekt fra et omfattende galleri. Samtidig vil du have mange muligheder for dekoration, farve løsninger og rigtige møbler, som er inkluderet i katalogerne for kendte mærker.

  Et andet redskab til at skabe interiør med rigtige møbler fra butikker, i stedet for fiktive modeller. Der er tre måder at arbejde med programmet på: en onlinetjeneste, en gratis demoversion eller en betalt for fagfolk. Samtidig fortsætter Planoplan med at udvikle og opdatere konstant. En anden fordel er tilstedeværelsen af ​​den russiske grænseflade.

  Arbejde på indretningen af ​​lejligheden kan du selvstændigt komme med et layout eller vælge standardindstillinger. Der er en virtuel tourfunktion til det færdige projekt med evnen til at se på smartphone.

  Planplan er ikke kun egnet til at tænke over det generelle layout, men også mere detaljerede punkter. For at spore, hvordan skyggen vil bevæge sig i løbet af dagen, kan du justere sollyset afhængigt af tidspunktet på dagen. Mange materialer, du bruger til indretningen, er der specifikationer. For at forstå alle funktionerne har webstedet videoinstruktioner, der klart viser programstyringssystemet.

  I modsætning til andre onlinetjenester og -programmer med en simpel grænseflade, skal du bruge lidt tid på at lære PRO100. Dette er en mere professionel applikation, der giver dig mulighed for at omdanne alle detaljer i det valgte element: fra tekstur til gennemsigtighed. Demoversionen har begrænset funktionalitet, men det vil være nok til planlægning eller skitsering.

  En nysgerrig ejendom, der sjældent findes i gratis programmer til indretning og lejlighed layout: evnen til selvstændigt at tegne noget objekt, justere sin form, størrelse eller tekstur, især hvis du har varer fra butikken i tankerne. Før du starter, skal du angive parametrene for lokalerne, hvorefter du kan designe drømmets hus.

  Dette program tilbyder et stort katalog af møbler, finish og farver. Selvfølgelig begrænser prøveversionen de rigtige egenskaber, men de er nok til at skabe en høj kvalitet.

  Opret dit eget layout, angive nøjagtige parametre eller vælge typiske dem, der hele tiden tilføjes til programdatabasen.

  En simpel grænseflade på russisk, hvilket er vigtigt. Ifølge det færdige projekt i lejligheden kan du "gå" ved hjælp af en virtuel tour. 3D-planlægger tilbyder at gemme den færdige plan, redigere den eller udskrive den.

  Produktet adskiller sig generelt ikke meget fra dem, der ligner det, men det passer til dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at udvikle en ny svævefly.

  Konstant udvikling og opdateret program til indretning med et omfattende katalog. Tjenesten blev skabt af russiske udviklere til det russiske publikum, så du kan hurtigt vænne sig til funktionaliteten.

  Der er mulighed for ikke blot at blive inspireret af andres værker, men også at bruge dem, redigere efter vilje. For eksempel kunne du lide en andens projekt og for at undgå at spilde tid, kan du justere det til parametrene i dit hjem.

  Klare renderere ser meget høj kvalitet og detaljerede ud, som om professionelle designere arbejdede på dem. Derudover har Planner 5D en mobil applikation, så du kan tegne drømmets hus i undergrundsbanen eller på vej til arbejde.

  Og endelig - et værktøj til rigtige designere, som er flot og nemt at arbejde med. Med ham kan du ikke bare skitse layoutet på flere rum, men også at tænke over hele stedet, i betragtning af hver detalje.

  Ud over standardmøbler har du et stort katalog over blomsterbed, buske, hegn, stier, der giver dig mulighed for at skabe et landskabsdesign rundt om i huset.

  Det endelige billede ser meget realistisk ud, og muligheden for at "gå" gennem haven eller værelset giver dig mulighed for at evaluere projektet fra alle sider, herunder af indbyggeren.

  Der er en demoversion til reference, den russiske grænseflade. Ulemperne er ret teknisk af natur: Faktum er, at den installerede FloorPlan 3D vejer meget og har høje systemkrav.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 + 2 =