Orange Badeværelse Tile

Orange Badeværelse Tile

Alt om badeværelset er simpelt og overkommeligt

Orange fliser til badeværelset - dette er en fantastisk mulighed for at skabe et lyst og ikke-trivielt interiør. For at gøre værelset virkelig behageligt og hyggeligt, skal du også tænke grundigt på, hvordan materialet du kan lide passer, og hvis du ønsker det, skal du vælge en anden farveflise, der vil se godt ud med orange. Sådan gør du det for at undgå fejl, kan du lære af denne artikel.

Badeværelse i orange toner

Særlige træk af orange farve

På effekten af ​​appelsin på mennesker

Badeværelset er et værelse, hvor de fleste vil slappe af og hvile. Når du vælger materialet til vægdekoration af solfarven, kan du opnå den ønskede effekt med minimal investering.

Ifølge ledende psykologer fremmer oransje et lykkeligt og energisk humør, et positivt udtryk. Det er derfor, at en person, der er i rummet, for udsmykningen som et sådant lyst materiale er valgt, sjældent støder på melankoli og stress. Han er ofte i et godt humør.

Hvad kombinerer appelsinfliser med?

Orange badefliser anvendes ekstremt sjældent monokromt, da der i dette tilfælde opnås en overmættet atmosfære, hvilket fører til den modsatte virkning. Derfor fortyndes materialets overdrevne lysstyrke med andre toner. Oftest er materialet i orange farve erhvervet af flisen:

Orange med grønt

Det ligner også en kombination af appelsinfliser med fløde, fersken og tætte fliser.

Fra den valgte kombination vil den resulterende virkning i mange henseender afhænge af:

 • Tilføjer orange i blåt eller grønt, du kan regne med et godt humør og godt humør hver dag;
 • Orange og hvid vil skabe et klassisk interiør;
 • Kombinationen af ​​en lys skygge og en dæmpet halvtone vil gøre lokalet meget blid;
 • Tilsætning til orange sort eller stål, kan du dekorere rummet i en højteknologisk stil.

I kombination med hvid

Hvad du skal huske

I alt, og især når du dekorerer et lille badeværelse, skal du vide omfanget. Hvis nummeret er for stort, vil der opstå en trykkerisk atmosfære, hvor det vil være meget ubehageligt. Derfor vælger du orange toner til design af dit eget badeværelse, det er vigtigt ikke at overdrive det.

Nøjagtig brug af orange

For at få stemningen virkelig solrigt, skal du være opmærksom på detaljerne, når du udsmykker et lille rum. Fremhævende opmærksomhed på forskellige tilbehør, du kan realisere en smuk indvendig løsning, der giver rummet en individualitet og unikhed. Sådanne detaljer kan være:

 • gardin til badeværelset;
 • en plafond til en lampe;
 • Smukke sæbefade og kopper til pensler;
 • håndklædetørrer;
 • hylder.

Du kan også male farven på sanitetsartikler og mixer. Mange butikker tilbyder at købe lignende produkter af enhver ønsket skygge på bestilling.

Til ejere af en rummelig forudsætning, hvor der er vinduer, er det ikke nødvendigt at bekymre sig om det. Selv en monokrom version er mulig her. Det er imidlertid foretrukket, selv i dette tilfælde at blot placere de nødvendige accenter ved hjælp af en lysmættet nuance.

Metoden til at lægge fliserne kan have en signifikant effekt på det endelige resultat. Med hensyn til orange flise er forskellige løsninger mulige:

 • En vandret indstilling, der giver dig mulighed for visuelt at udvide det ledige rum, hvilket især gælder for små badeværelser. Ved at give orange bands på en lys baggrund, kan du opnå en virkelig fantastisk effekt.
 • Lodret stabling, hvor loftet bliver noget højere. Forudsat lyse striber, kan du fokusere på dem. Som følge heraf følger alle ind i lokalet deres øjne, så loftet ser meget højere ud end det rent faktisk er.
 • Den kombinerede mulighed er den ideelle løsning til et lille badeværelse. Forudsat lyse bånd i begge retninger kan du visuelt øge det tilgængelige volumen.

Orange samlinger af berømte producenter

Juicy orange farve bliver ofte en stjerne af professionelle fliser samlinger. Derfor, hvis appelsin er dit valg, anbefaler vi dig at gøre dig bekendt med sådanne designløsninger fra professionelle:

 • Tweed Orange fra Asori. Flisen er præsenteret i to farver, orange og blød beige, og er ideel til indretning med geometriske motiver. Udsmykningen af ​​fliser minner engelsk tweed, hvilket giver det en særlig komfort, og grænsen "Rainbow" vil hjælpe med at bringe lyse noter af mischief.

Hyggeligt hjem badeværelse interiør

 • By 3 fra Kerabud. Den rige appelsin i denne samling er i stand til at bringe varme til ethvert badeværelse. Farven på fliserne er ikke ensartet, men med en lav stribe, hvilket gør den endnu mere munter. Der skal lægges særlig vægt på Floras indsættelse og kantsten i form af flerfarvede flyvende mælkebøtter. De kan bruges til lodrette sektioner, nicher eller indramningsspejle.

Naughty orange mælkebøtter fra Kerabud

 • Akvarel fra Keramabud tiltrækker dem, der er bange for at bruge for lyse farver på badeværelset. Orange er ikke for lyst og samtidig er det ret "varmt", mens det er fortyndet med blød beige og lyselilla. Generelt er denne kombination lidt som en akvarel tegning. Flise har en blank overflade og blomsterdesign i form af liljer.

Delikate orange liljer "Akvarel"

Således, hvis du allerede har fliser i badeværelset orange, kan du helt sikkert skabe et lyst og brugerdefineret interiør. I et sådant rum vil stressfulde situationer blive glemt, det generelle helbred vil blive genoprettet hurtigere. Men hvordan man opnår denne effekt, ved du nu. Du kan let påbegynde udførelsen af ​​din ide til virkelighed.

Orange flise til badeværelset: indretning i stil med en appelsin

Den orange farve er den varmeste og mest behagelige i hele farvepaletten. Uanset kombinationen med andre nuancer tiltrækker den altid og forbliver den samme varme. Utvivlsomt ændrer nogle toner stadig indtryk af denne farve, men det fortsætter generelt med at udstråle varme og tiltrækningskraft.

Orange farve åbner store perspektiver i design af lokaler med ethvert formål. På grund af sin "varme", som ingen andre, er den bedst egnet til et koldt klima. Så alle værelser vil skabe en følelse af varme, hvis de er dekoreret i orange.

Orange farve kan bruges som hoved i design af badeværelser. Men da der i badeværelset altid er forøget fugt, vil denne farve give ham ekstra energi. Det er kun nødvendigt at anvende kompetent alle fordelene ved denne farve.

Orange fliser på badeværelset, som du kan se i galleriet i denne artikel, tilføjer energi om morgenen, når der er forberedelse til vækkelse. Hun er i stand til at justere kroppen til en aktiv rytme, hjælpe med at slippe af med resten af ​​søvn og føje et godt humør.

Så, når du har udstedt et badeværelse i orange farve, vil du helt sikkert modtage den nødvendige byrde for livskraft.

Derudover vil det oransje badeværelse tilføje en følelse af plads. Afhængig af den ekstra tone vil farvefølelsen ændres.

Kombination med hvid og sort farve

Hvis du vil tilføje en lille sol til badeværelset, kan du kombinere den orange farve med hvid.

En sådan forbindelse har følgende funktioner:

 • Fremhæver hovedets lysstyrke
 • Tillader dig at få en særlig varm og lys atmosfære i badeværelset;
 • Specielt velegnet til små badeværelser;
 • Dette badeværelse giver livskraft og en følelse af komfort.

Du kan bruge hvid farve til at afbalancere de varme kvaliteter af tyk gul. Så hvis du har brug for at moderate varmen af ​​orange lidt, kan du sikkert tilføje elementer af hvid farve til den. Omvendt for at skabe et særligt varmt miljø kan du give interiøret mere orange.

Brugen af ​​sort har sine egne egenskaber. Dette er en temmelig dyster og dyster farve, så med sin overflod sammen med orange kan det endda ødelægge indretningens rigdom. Derfor kan sort bruges til at lave nogle ekstra accenter i badeværelsesdesignet.

Og en for stor mængde sort farve kan skabe en følelse af aggressivitet, og i et sådant badeværelse bliver det ubehageligt. Kun dristige og overbevisste mennesker kan bruge en så dristig beslutning - at tilføje mere sort til interiøret.

Orange fliser til badeværelset, hvis foto kan ses på vores hjemmeside, kombinerer perfekt med grøn. Et sådant farve ensemble er som om inspireret af naturen selv. Trods alt ser appelsinen godt ud på baggrund af grønne blade.

På samme måde kan du skrive en naturlig og diskret harmoni i badeværelsens design. På samme tid, hvis du giver tilstrækkelig belysning i et så orange-grønt badeværelse, vil denne sammensætning ophidset øjet perfekt.

Tilføj til den valgte levende atmosfære kan møbler i passende farver.

Kombinationen af ​​brune og grå farver

Brun, og endnu mere, chokoladefarven kompletterer også orange. Du kan få den originale farve duo. Det vil vise sig ikke kun varmt, men også ret energisk. Orange samme nuancer på baggrund af chokolade vil se meget harmonisk og attraktiv.

For at gøre badeværelset ser solidt ud, kan du bruge en blank chokoladefarve. Denne kombination er særligt velegnet i tilfælde, hvor andre værelser i huset eller lejligheden er lavet i samme stil.

Grå farve fortyndes brunt og orange. Derudover tilføjer han til badeværelset følelsen af ​​ekstra plads, hvilket er meget vigtigt for værelser med et lille område. Du kan ganske enkelt bruge denne kombination af farver både på et enkelt plan og anvende det på loft og vægge.

Denne form for appelsin giver rummet lidt glathed og ro. Så afslappende behandlinger i et sådant badeværelse vil producere en reel spa-effekt. Samtidig skaber pastelfarver samtidig en usædvanlig kraftig atmosfære, som helt sikkert er velegnet til dem, der fører en aktiv livsstil.

Pastell nuancer af orange kan suppleres med beige møbler. Hun tilføjer til badeværelset et par glatte rammer og ro. Kombinationen af ​​pastellorange med rolige møbler giver dig mulighed for at opnå en hyggelig atmosfære på badeværelset.

Hvis du ikke ønsker, at badeværelsesdesignet skal være lyst og farverigt, kan du lave en pastellfarve. Andre elementer i interiøret kan suppleres med orange tilbehør.

Kombination af appelsin med kolde nuancer

På en gang vil vi bemærke, at en sådan kombination møder i moderne registrering af et interiør, sjældent. Hvis du vil bruge den blå til designet, skal du huske, at det skal være ganske lidt. En lille smule kold blå skygge vil tilføje lidt komfort til badeværelset indvendigt og lade det køligt af.

Mørkere variationer af blå gør den primære orange farve lysere og juicier. En lyseblå farve reducerer intensiteten af ​​hovedorange, og i sidste ende får du et mere afslappet farveskema.

Husk, at når du bruger blå som tilføjelse, forbliver den primære farve accent uændret. Men vi skal omhyggeligt vælge møblernes farve, ellers kan hele sammensætningen fusionere i en og vil rive øjnene.

Du kan også kombinere med orange andre muligheder - for eksempel forskellige nuancer af træ. Deres kolde eller varme nuancer harmonerer hele interiøret.

Hvad er mulighederne for at lægge orange fliser

Orange badeværelse design, hvis foto er tilgængeligt på vores hjemmeside, foreslår forskellige muligheder for æglæggende fliser. Alle har en stor indvirkning på det endelige resultat. Til en flise af en så lys farve kan du anvende følgende styling muligheder:

 1. Vandret. En sådan styling udvider visuelt rummet i badeværelset, og det er meget vigtigt for små værelser. Du kan lægge fliser i form af orange striber på en lys baggrund. Dette giver en enorm effekt.

Når du planlægger at vælge den type emballage, skal du huske, at det er størrelsen på badeværelset, der dikterer dens type. Hvis området med en lille størrelse er en for stor mængde lys finish, så vil det kun irritere. Generelt vil der for små værelser være tilstrækkelige bands.

I små badeværelser kan du begrænse dig til en lille accent af orange farve. Det kan være gardiner, et håndklæde, hylder eller døre i bruser. Alt dette skal være designet og designet i et design.

Hvis badeværelset er stort, så kan du anvende al rigdom af nuancer af orange. Men den vigtigste ting på samme tid - stadig ikke lade loftet være mørkere end væggene. Du kan også maksimere mængden af ​​orange ved hjælp af sanitærudstyr i den passende skygge.

Hvad du behøver at vide, dekorere badeværelset med lyse fliser

Når du designer ethvert værelse, herunder et badeværelse, skal du vide omfanget af alt. Du kan ikke lade antallet af prangende elementer være overdrevne. Ellers vil atmosfæren i badeværelset trykke, vil ikke hjælpe afslapning.

For at placere en lille størrelse er det meget vigtigt at bruge en lys orange farve i detaljer. Når der lægges vægt på forskellige tilbehør, opnås en original atmosfære, som opmuntrer til afslapning og afslapning.

Du kan dekorere et badeværelse, som ingen andre vil have.

Tilbehør, der fremhæver detaljerne og gør badeværelset unikt:

 • gardinet;
 • loftslamper;
 • sæbe fade, kopper, hylder og andet tilbehør;
 • håndklædetørrer;
 • hylder af forskellig størrelse.

Du kan også bruge forskellige versioner af mixere med den passende farve. Butikker tilbyder at købe alle former for produkter med forskellige nuancer.

I store rum kan du give orange farve, men det er ikke nødvendigt at overdrive det. Det er muligt at bruge lyse farver i detaljer.

Hvis badeværelset er orange, behøver du ikke at misbruge de lyse lys. Det er nødvendigt, at det er diskret og roligt.

Med en sådan opgave er spotlights og sconce fremragende.

Og i små badeværelser og central belysning løser perfekt sådanne problemer. Hvis du bruger økonomiske lamper, skal du ikke købe dem med en kold skygge.

Det er nødvendigt, at møblerne var af en kontrastfarve. Du kan tage orange møbler med hvid og grå - det vil se særligt interessant ud. Kombinationen af ​​disse farver kan bruges til at designe værelser i jugendstil. Møbler af orange farveafgifter med positive og fremragende følelser.

Orange møbler mod baggrunden af ​​de samme vægge ser smeltet ud. Kontrastløsninger ser meget mere attraktivt ud.

Sammenfattende kan vi sige, at badeværelset er designet i appelsin - opgaven er ikke deres enkle. Det skal huskes, at hovedtrompet i farvedesign af ethvert rum i lyse farver er moderat og diskret. I almindelighed bør en sådan lys farve bruges meget doseret, med smag. Kun i dette tilfælde vil indretningen være attraktiv eller original.

Orange badeværelse kan være både forfriskende og beroligende - det hele afhænger af den anvendte nuance.

Orange badeværelse - 75 bedste billeder af lyse farver kombination ideer

Badeværelse interiør i orange farve

Udsmykningen af ​​lokalerne i lyse positive nuancer er en fremragende løsning i de grå sten jungler af megacities.

Hvis familien er uenig om valget af farve til stuen, køkkenet eller soveværelset, så er designen af ​​badeværelset i den orange farve helt sikkert til at tilfredsstille alle.

Efter en hård dag afslappende hygiejniske procedurer med havsalt under den fortryllende musik i et harmonisk interiør, vil tilbagevenden styrke og returnere et positivt humør.

Men for at skabe et sådant design. Det er vigtigt at kende funktionerne i farve og dens kombination i en fælles palette.

Egenskaber ved at afslutte badeværelset i orange toner

Orange - en af ​​de få farver, der sjældent forekommer i sin rene form i naturen, men det betragtes som en af ​​de mest munter farver i en varm palette.

Det er forbundet med sommeren solnedgang og lyse blomster buketter og modne frugter. Det er for frugttemaet, at dets grundlæggende nuancer er bundet:

 • orange (lys orange);
 • fersken (en blid skygge);
 • abrikos (gul-orange).

Disse er de vigtigste favoritter i indretning.

Meget mindre ofte brugt er lyse og aggressive toner - syre og rød-orange, der bruges som separate accenter.

For mørkebrune, terracotta og rustne farver er der også en applikation i udsmykningen af ​​lokaler, især i kombination med en lys baggrund.

Disse muligheder er gode på deres egen måde, dømme efter fotos af de orange badeværelser.

De mest naturlige er terracotta nuancer i keramiske fliser og håndlavede figurer, for eksempel til design af økologisk design eller etniske motiver.

Opmærksomhed: Eftersom de naturlige nuancer af orange er få, bruger indvendige designere den samme farve af forskellige mætninger, får et interessant spil med sløret baggrund og mættede accenter.

En bevist følelsesmæssig modtagelse er en kombination af hvid og grøn i badeværelset design i orange.

Denne "trio" giver en positiv, især ved brug af udskrifter eller tegninger med frugtmotiver i dekoration.

Og den traditionelle "tiger" -kontrast af sort og orange opfattes aggressivt og kræver fortynding med gul, brun eller hvid.

For dem, der har besluttet selvstændigt at designe det oransje badeværelse, anbefaler eksperter ikke at eksperimentere, men brug dokumenterede kombinationer af farver og nuancer.

 • Orange harmoniserer perfekt med beige og brunt, burgunder og fløde.

  Brug denne farve som accenter, hvis den næste reparation stadig er langt væk, og det uinteressante udseende af et gråt eller hvidt badeværelse er ikke behageligt.

  Spred orange bademåtter, hæng håndklæder og læg et gardin over tanken med et lyst mønster i samme rækkevidde.

  En anden måde at omdanne et ansigtsløst interiør på i et badeværelse, brusebad eller badeværelse er at lægge gulve med fliser med et muntert mønster.

  En god tilføjelse vil være en malerisk tæt på flisen, en dekorativ indsats på flisen eller en farvet kant i lyse munter farver.

 • At slå interiøret i lokalet til hygiejniske procedurer vil hjælpe oransje badeværelse fliser af forskellig tekstur.

  Du kan for eksempel variere det glatte fliser og "marmor" porcelæn stentøj med en grov tekstur. En sådan overflade er mere velegnet til gulvet, så det ikke er glat.

  Wall dekoration kan være matte:

  • blank eller mat;
  • granulære eller spekulære;
  • under træ eller sten.

  Når man vælger et loft til et badeværelse i orange farver, vælges hvid normalt. Men den himmelblå eller blå vil ikke se noget værre ud.

  De mest praktiske er fliselagte belægninger, malerier eller plastpaneler, men stræklofter er også mulige.

  Selvniveauende gulve med et originalt mønster vil dekorere et lille rum af enhver funktionel, herunder et badeværelse eller et badeværelse.

 • Først når man vælger et mønster, er det vigtigt ikke at gå over med indretningen. Hvis badeværelset har et farvet gulv, er det bedre at gøre væggene klare eller med et mindre end indbydende mønster.

  Tip: Når du vælger finishmaterialet til badeværelset i orange toner, er det vigtigt at fokusere ikke kun på designidéen.

  Praktikken kommer først, fordi det hygiejniske hjørne af lejligheden ofte vaskes, rengøres og tørres af fra fugt.

  Bad, toilet, håndvask eller bidet i farve er ikke en nyhed i dag. Det er muligt at købe hele sættet til et kombineret badeværelse eller separat for at købe sanitetsarmaturer.

  Hvis den orange finish af væggene og gulvet viste sig at være overkill, så teknikken skal være hvid, mælkeagtig eller beige.

  På baggrund af creme eller bløde ferskenvægge og oransje gulve ser det grønne eller terracotta VVS fantastiske ud.

  I det orange-sorte badeværelse er det bedre at sætte et hvidt sanitetsudstyr.

  I et smalt rum er det ikke nødvendigt at bade, det er lettere at gøre med et brusebad med en dyb pall hvor du kan svømme mens du sidder.

  Badeværelsesmøbler og tilbehør i orange

  Møbler til hygiejniske rum i hyggelige farver i det varme spektrum bør holdes tilbage, næsten minimalistisk.

  På baggrund af slørede orange farver ser vasken, blyanthuset og hængekabinerne sammen med spejldøren godt i kontrastfarver. Men sådan et kit er kun egnet til et rummeligt badeværelse.

  I et smalt brusebad er det bedre at begrænse sig til glashylder og en bøjle til håndklæder og tøj. Farven skal forsigtigt kontrast eller matche den overordnede palette.

  Orange møbler på en hvid baggrund er næsten en klassiker, og denne duo vil organisk komplementere trætekstur eller natursten.

  Hvis efter indretningen af ​​et appelsinbad er interiøret ikke perfekt, er det værd at tænke på genopfyldning eller accenter.

  Designere tilbyder flere originale løsninger, for eksempel at designe et hygiejnisk rum i form af et billedgalleri i stil med "nøgen".

  Og du kan skjule VVS'en bag skillevægge og lave et malerisk hjørne, der ligner din yndlings udvej. Endnu mere originale løsninger findes i vores kunstgalleri.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 5 = 3