Orange farve i interiøret

Kombinationen af ​​orange med andre farver: Interiørideer

Kombinationen af ​​orange med andre farver er en kunst, som hver nybegynder designer skal drømme om, drømmer om en "solrig 9raquo; interiør. Denne farve, der er i stand til at give et godt humør, har visse hemmeligheder, som kan forhindre det i at blive kombineret med andre. At lære dem, det er nemt at lære at lave par korrekt. Så i hvilke tandem kan orangfarve tage del?

Orange i det indre: en uventet union

I dag er avantgarde-stilen i alle dens manifestationer meget populær. Et karakteristisk træk ved denne trend i design er sammenslutning af farver og nuancer, som ved første øjekast kan virke provokerende. For eksempel kan fans af interiøret i avantgarde-ånden, på udkig efter en interessant kombination af orange med andre farver, være opmærksomme på sorte nuancer.

Selvfølgelig, hvis vi begrænser os til de ovennævnte to farver, bliver lokalet for meget, selv aggressivt. Men ved at fortynde foreningen med nuancer af andre deltagere i farvepaletten kan du få et glimrende resultat. For eksempel kan du kombinere orange og sorte toner, du kan tilføje små inklusioner af grå, rød eller hvid.

Selvfølgelig kan du ikke ignorere nuancer af hvidt, vælge en interessant kombination af orange med andre farver. Denne løsning kan rådes til dem, der drømmer om et muntert og forfriskende interiør. Hvid absorberer succesfuldt nogle varme af orange farve, som igen har en blødgørende effekt på sin kolde hvidhed.

Hvid og orange - en interessant tandem, der kan blive en ægte højdepunkt i indretningen, der udviser de grundlæggende postulater af en sådan retning som minimalisme. Den mest populære sådan union bruger i køkkenets design. F.eks. Vil appelsinemøbler facader se spektakulært ud mod baggrunden af ​​snehvide vægge. Det er også muligt at arrangere lyse sanitetsudstyr mod baggrunden af ​​lyse vægge.

Selvfølgelig er det ikke kun det orange køkken, der kan blive et felt for eksperimenter af begyndende designere. Fotoet ovenfor viser, at kombinationen af ​​en orange skygge med hvid har ret til at eksistere i andre rum i huset. I dette tilfælde er tandemet nødvendigvis fortyndet af andre deltagere i farvepaletten.

Forestil dig en vellykket kombination af orange med andre farver, det er svært at sætte en blå tone i et par orange nuancer. Faktisk er denne tandem blevet anvendt af designere til at skabe moderne interiør i mere end et årti. Det vigtigste er at give præference for de varme toner af blå, kategorisk afvisning af kolde nuancer.

For eksempel findes en alliance af orange og blidblå toner ofte i naturen, der forårsager foreninger med den skyløse himmel. Sådanne tandems er nemme at møde i interiøret, der er dedikeret til tropiske temaer, de bruges og når man laver design i Provences bedste traditioner.

Fire orange tone i dette tilfælde kan ikke bruges, det er bedre at stoppe på abrikos, ferskenfarver.

Ofte kombinerer appelsin med grøn. En sådan union forårsager foreninger med en blomstrende eng, derfor godkendt af naturen selv og glædeligt for øjet. Hovedreglen - kun varme nuancer af græsfarve bruges, fra brugen af ​​kolde dem er det bedre at afstå.

Orange og grøn - tandem, som er mest relevant i køkkenet. Det antages, at det har en positiv effekt på appetitten, der fremkalder en kurv med lyse og modne frugter. Det er ønskeligt at gøre fersken og abrikos nuancer af farve en del af en sådan union. For eksempel vil møbler, der er udstyret med orange facader, se godt ud på baggrund af lysegrønne fliser. Disse farver kan trygt anvendes i tekstiler, dekorelementer. Tandem vil kun gavne, hvis du fortynder det med andre nuancer - beige, creme.

Orange farve i interiøret er elegant kombineret med næsten alle gråtoner. Denne farve har en beroligende effekt på lysstyrken af ​​den orange tone, reducerer dens aktivitet. En lignende tandem bruges ofte i stuen, for eksempel ser appelsinemøbler spektakulært ud, og er nær de grå vægge. Det er interessant, at i et sådant miljø vil det være hyggeligt at føle både energiske og forretningsmæssige personligheder, såvel som folk, der stræber efter fred, drømmer om hvile.

Det er værd at vide, at oransje og grå - en fremragende løsning til design, som belyser træk ved modeudviklingen i hi-tech. I dette tilfælde kan du sikkert vende sig til de kolde toner af grå.

Kombinationen af ​​orange med andre farver i designet er fyldt med mange overraskelser, der kan forårsage overraskelse. Er det for eksempel muligt at kombinere nuancer af orange med toner af rødt? Teoretisk set har denne union ret til at eksistere. Designeren bør dog ikke glemme den røde styrke og hovmodighed, idet man ser øget forsigtighed.

For eksempel, hvis interiøret er domineret af en rød farve, kan orange kun bruges som et lille sted. Måske vil døren i denne tone blive malet, eller det vil blive valgt til sofapuder. Tilføj også nødvendigvis andre farver: hvid, grå. En lignende fremgangsmåde gælder for designet, hvor der er mange orange toner. Rød i dette tilfælde tilføjes kun som et ubetydeligt sted.

Kombinationen af ​​appelsin med andre kræver selvfølgelig forsigtighed. Denne regel kan imidlertid glemmes ved at kombinere den med brunfarver. Orange og chokolade eksisterer sammen side om side, sådan en alliance er relevant for ethvert rum i huset, fra køkkenet til gangen. Resultatet vil glæde dem, der drømmer om et indre, der er energisk og hyggeligt på samme tid.

For eksempel i stuen kan du sikkert kombinere tapet, have en skygge af orange koral, med brune møbler. En interessant løsning er en chokoladefarvet stol med orange sæder. Det er ønskeligt, at interiøret domineres af lyse farver.

Orange kombinerer med de ovenfor beskrevne deltagere i farvepaletten, men der er også uacceptable alliancer. Eksempelvis må du ikke eksperimentere, kombinere orange og lyserøde toner. Psykologer er overbeviste om, at en sådan situation kan blive en kilde til depression.

Derudover anbefales det ikke at kombinere orange nuancer med den lilla tone. At bruge mere end fem minutter i et sådant miljø vil kun være muligt for en mand, der er en skør beundrer af ekstravagance.

Orange og gul - en tandem, også berettiget til livet. Ingen af ​​disse nuancer bør dog dominere rummet, ellers vil interiøret producere en presserende virkning på psyken. For eksempel kan du bruge gule og orange toner i små mængder, tilføje dem med tilbehør, tekstiler. Som det vigtigste i dette tilfælde er det værd at vælge en kaffetone.

Union af gul og orange er mest relevant i sådanne lokaler som en stue, spisestue og køkken. En interessant løsning er at bruge denne tandem i et af zoner i rummet og vælge beige eller grå som den primære farve.

Så ovenstående betragtes som en orange farve, en kombination med andre. Billeder af forskellige muligheder for at kombinere orange nuancer med andre deltagere i farvepaletten ses i artiklen. Imidlertid er holdning til farve fra professionelle designere af stor interesse. Hvad siger eksperter om det, hvordan man bruger det korrekt?

Orange farve bruges bedst, når der oprettes en interiørmetode. Med andre ord bør dens nuancer indføres ved hjælp af tekstiler, tilbehør - i en lille mængde. For at give præference for lyse møbler eller vægge bør være med stor forsigtighed. Det er tilrådeligt at gøre dette i værelser, hvor vinduerne ser mod nord, da en lys farve kan kompensere for manglen på sol, gøre rummet varmere.

Orange accenter fylder rummet med varme og komfort, danner et munter stemning for alle, der er i dem. Anvendelse farve til design af store fly, kan du overdrive det, i hvilket tilfælde interiøret vil være irriterende og træt, snarere end glædeligt øjet. Derfor anbefaler designerne ikke kategorisk at overdrive med orange toner i sådanne lokaler som et soveværelse og en stue. Det er bedst at begrænse dig til køkkenet, spisestuen, kontoret.

Der er indvendige retninger, hvor den orange farve er velkomne, såvel som stilarter, hvor brugen heraf anses for upassende. Blandt de første er selvfølgelig så populære i vores dagsretninger, som minimalisme, land, retro, kan lide orange toner og etnisk stil. Dominerer denne farve er i stand til interiør, indrettet i avantgarde-traditionerne, pop art, art deco.

For orange er der ikke plads i de lokaler, hvor den klassiske stil er valgt. Også dens nuancer passer absolut ikke i retninger som rococo og imperium. Selv kombinationen af ​​orange med andre i indretningen i et lille antal af ovenstående stilarter er ikke velkommen.

Orange farve i interiøret - kombinationer og design muligheder

En vigtig rolle i indretningen af ​​interiøret spilles af et farveskema. Miljøets vigtigste farve i rummet kan udføre flere praktiske funktioner på én gang. Med det kan du visuelt ændre parametrene for et begrænset rum, justere kvaliteten af ​​det synlige lys. Således er han i stand til direkte at påvirke ejerens stemning. For at opnå den ønskede effekt skal du kende de grundlæggende farvekombinationer. Harmoniske nuancer vil skabe et behageligt miljø for at finde eller bo i dette rum. En af de lyse tendenser i nyere tid kaldes orange farve i interiøret. Tilpasning af en positiv, men noget aggressiv farve under forholdene i rummet er en ganske udfordring. For at klare det er det værd at være bekendt med dets fysiske egenskaber og psykologien af ​​indflydelse på mennesket.

Orange er præget af dets selvsikkerhed, provokerende udseende. Han kræver opmærksomhed for sig selv og påvirker aktivt alle uden undtagelse, selvom han gør det på forskellige måder. Afhængigt af formålet med rummet (om det er et soveværelse eller et køkken), bør dens nuancer variere. Da det ikke bør prioriteres så meget at skabe et fashionabelt interiør, som vedligeholdelse af en forudsætning med en atmosfære af en hygge.

I farvespektret er appelsin den varmeste nuance og ligger mellem de røde og gule farver. Dette bestemmer stort set sin symbolske komponent, som kan beskrives som livbevidst, sensuel, dynamisk. Det er ikke tilfældigt at blande værdierne af de to omgivende farver her, men akkumulerer deres samlede energi.

Foreninger med styrke, fart, ungdom, nogle forkæle kun komplementere billedet af en karismatisk farve. De hjælper til at klare negative tendenser i en persons liv, rense sig for skidt og simpelthen kedeligt humør. Hans tilstedeværelse kan symbolisere hurtige ændringer, åbningen af ​​nye horisonter.

Disse omfatter følgende:

 • Orange farve udelukker kolde nuancer, den er kun iboende i varme;
 • Det har en gavnlig effekt på den menneskelige krop og stimulerer forbedringen af ​​de vigtigste organers arbejde (hjernen, maven);
 • Gunstigt påvirker stemningen, skaber en følelse af lykke. At give glæde er en af ​​hovedfunktionerne;
 • Evnen til at aktivere menneskelige kræfter og energi til sin energi gik til orange fra en rød nabo. Samtidig er der ingen negativ aggression eller en følelse af angst, der er forbundet med rødt;
 • Orange farve i interiøret er i stand til visuelt at udvide rummet og øge volumenet af objekter;
 • Dens effekt på omgivende genstande kan karakteriseres ved en ændring i renheden af ​​deres umiddelbare farve. Han gør dem blødere;
 • Tilstedeværelsen af ​​appelsin i interiøret er den motiverende faktor, som er nødt til at stole på menneskelig kommunikation. Hans sensualitet og følelsesmæssighed kan endda "gå ud af skalaen".

Den orange farve har et helt univers i forskellige nuancer afhængigt af graden af ​​tilgang til den røde eller gule nabo i spektret. Det er også i stand til at absorbere andre farver (lyserød, grå) og danner dermed helt nye toner. For eksempel til lyset de omfatter creme, blidt fersken eller lys abrikos nuancer.

Til lyse, selv fiery nuancer kan tilskrives tangerine, koral eller rav, som perfekt blander ind med andre farver, der danner et rigt gamma. Til de dæmpede er de, der indeholder begrænsede nuancer af beige, og er ikke iboende provokerende (terracotta, oker). Ofte bruges de som hovedfarve i design af stuer.

Valget af denne dynamiske farve er karakteristisk for det optimistiske, sundhedsfremmende og positive. Deres overbevisning i deres egen evne til at klare livets vanskeligheder er beundringsværdig. Demonstrationen af ​​overlegenhed, der kommer fra dem, vidner varmt om, at der ikke engang er et antydning af et overskyet humør.

Stabile foreninger med sol, havsand og appelsiner kan simpelthen ikke handle ellers. Det gamle Østes vismænd hænger fast sammen med kirkeklokker, som gavnligt påvirker den menneskelige livs åndelige side. Sejlere og erobre af bjergtoppe har længe brugt denne farve som et symbol på frelse, der er synlig selv i stor afstand.

Alle disse egenskaber overføres også til skabelsen af ​​et behageligt interiør i huset. Orange nuancer bruges i en række stilarter, der passer til værelser af enhver destination. Farverens universalitet gør ikke forskel på, hvem der bor i dette rum - en mand eller en kvinde, en dreng eller en pige. Derfor er appelsin det bedste valg til at arrangere et børnerum.

Den unikke evne til den orange farve i interiøret er også, at den nærmer sig de omgivende genstande - hvad enten det er et møbelsæt eller vægge. Dette kræver behovet for en kompetent tilgang til designdesign, da misbrug kan føre til en visuel formindskelse af rummet. Ud over at nærme sig, øger det også visuelt deres masse. Gulvtæpper af orange nuancer synes noget større end deres modstykker af en anden farve.

I design af indretning er de mest brugte nuancer fersken, græskar og terracotta, da de opfattes som underbevidst bedre end lyse aggressive toner.

Varianter af brug i det indre af huset

 1. Kombination med pastellfarver. Essensen af ​​denne metode er at skabe et konkret indtryk: For at gøre orange kun næppe mærkbar, skal den drukne i neutrale, tilbageholdte farver. Disse er pastellmine og delikate cremefarver, som ikke tillader aktiv farve at rydde op. Det er kun designet til at genoplive det kedelige interiør, mens det drukner i den overordnede lyspalet.

For eksempel, hvis ejeren af ​​huset har købt en lys orange sofa, der tiltrækker for meget opmærksomhed - kan hans lyse polstring delvis dækkes af en let kappe. Denne metode giver dig mulighed for at udjævne en overdreven giftig skygge, men efterlader dens synlige solens essens.

 1. Afkøling af farvespektret. For at berolige opstanden af ​​en stærkt ildfuld farve er det nok at huske tilbageholdende indflydelse af blå. Kold palette nuancer af sidstnævnte kan neutralisere tangerine vanvid af den første. Det anbefales at bruge disse to farver i lige store mængder for at afbalancere indtrykket. Du bør også være opmærksom på harmonien af ​​deres kombination. For eksempel vil diskret terracotta se godt ud med stål nuancer af blå (som en mulighed - kobolt). Mere lyse, gulerod eller appelsin bør kombineres med så kolde nuancer som turkis eller azurblå.

 1. Vis fed fantasi. Her har vi i lyset af det psykologiske øjeblik. For at dekorere rummet med en orange farve, har du ikke brug for meget mening, men dens korrekte anvendelse vil gøre interiøret mere sjælsomt. For eksempel bør en mættet ikke bruges i et lille rum, det er meget mere egnet til et rummeligt værelse. Ellers vil en lys skygge give anledning til bekymring for en person. Et vigtigt punkt er også valg af et passende møbelsæt. Det bør skabe en vis kontrast med en usædvanlig skygge af orange. For at gøre dette anbefales det at bruge lyse farver.

 1. Lav en orange sammensætning. Det kan være flere emner, i stil med hvilken den orangent accent vil blive fremhævet. Boldness er karakteriseret ved brug af en dyb skygge af rust eller mandarin, da dens tekstur altid vil aflede al opmærksomhed for sig selv. De resterende nuancer af appelsin vil passere lidt før sit pres, understrege den dominerende stilling.

Det er vigtigt ikke at indrømme farve misbrug. For at gøre dette skal rummet omkring sammensætningen laves så neutral som muligt, hvid, sand eller mørkegrå.

 1. Orange accent på usædvanlige genstande. At føle færdiggørelsen af ​​interiøret er ofte ikke nok "ild", et catchy element. Dette kan være en hvilken som helst del af møbelsættet - et toiletbord eller en orange ende på alle emner. Meget vil afhænge af ejeren. Kun han ved, hvilken genstand der skal blive central. Der er ingen regler eller undtagelser, alt er givet til manden selv. Mod og beslutsomhed skal ledsage det rigtige valg.

 1. Ornament af orange små dekorelementer. Er den mest nøjagtige og omhyggelige modtagelse. Giver dig mulighed for hurtigt at organisere en lys accent i interiøret, som altid kan fjernes senere. Med orange nuancer er dette mere relevant, da stemningen i en person ikke er konstant, kan ofte ændres. Derudover bør du ikke rabat de forskellige modetrends i designdesign. Et eksempel er brugen af ​​lyse tekstiler, uanset om det er et tæppe i soveværelset eller en mønstret dug i køkkenet. Du kan også hurtigt dekorere køkkenredskaber. Der er mange muligheder her.

De fleste designere er enige om, at brugen af ​​lyse orange nuancer er passende i køkkenet (hvor det vil have en venlig samtale), i børnehaven (symbolet på sol og lykke er nødvendigt for børn) på kontoret (det er meget vigtigt at tænke positivt) og også spisestuen fordi det stimulerer appetitten).

Og tværtimod, brug ikke lyse farver i resten af ​​værelserne, for da vil du ikke være i stand til helt at slappe af, noget vil være distraherende. Også, en mandarin skygge kan negere hele romantik i soveværelset.

Kategorisk kontraindiceret brugen af ​​ild orange i solværelser. Og så varmt rum er varmt rødt varmt. En sådan virkning skal undgås, neutraliseret af andre nuancer.

Hvad angår stilistik, er de mest populære retro (denne stil refererer til 60'erne), mexicansk stil, land. Orange bruges også i mere moderne popkunst, minimalistiske design i øst. Men sådanne klassiske stilarter som imperium eller rokoko forsøger at undgå det, kun lejlighedsvis at kombinere med brune.

Dens brug i stuen skyldes primært forholdet om venlighed, farvebarhed. Du skal dog bruge pastell nuancer, der ikke spænder dine øjne. Faktisk brug af orange kan gøre stuen udgang til nordsiden.

Så skal du bare bruge orange indlæg til at varme det op på denne måde. Det kan være orange gardiner i kombination med en lys sofa i samme nuance. Eller tekstil tilbehør på lette genstande.

Maling af hele rummet i rummet med fast orange er overhovedet ikke det værd. For en fælles harmoni af opfattelsen af ​​orange indsatser anbefales det at anvende en kombination med farver som blå, grå og også snehvid.

Nogle designere anbefaler derimod i stuen at vise mod og give udtryk for fantasi. For eksempel male loftet i orange. Dette sikrer en varm og fremragende stemning for alle gæster. Bare husk at ren appelsin bør foretrække ferskenfarver eller den samme okker.

Da forskere har længe bekræftet den gavnlige virkning af farve på mave-tarmkanalen, er dens anvendelse i køkkenet næsten et optimalt kursus.

Varmt ferskenfarver vil øge appetitten betydeligt. Det kan ikke kun være tapet eller fliser på væggene, men også servietter, køkkenudstyr, tallerkener i en karakteristisk orange farve. Hvis vi taler om møbler, så er det godt at kombinere med facadens glans.

Den vigtigste betingelse i dette tilfælde er renheden af ​​den valgte overflade, da snavsede orange fliser vil negere hele den komfortable effekt.

For at slappe af i et varmt rum er det nok at bruge farverige møbler, forskellige skabe.

Matchende sort og grå og orange

Deres refleksion i spejlet vil bidrage til at få personens ansigt til at se lidt friskere og yngre ud. Hudfarve vil erhverve en smuk naturlig skygge.

For at sætte dig selv i orden er denne følelse simpelthen nødvendig. Således kan intimt rum varme den indre verden.

For børn er denne farve anderledes, den formidler en følelse af livlighed, aktivt liv.

Givet en harmonisk kombination med himmelske nuancer, fra hvid til rig blå, vil dets tilstedeværelse betydeligt påvirke den generelle udvikling af et positivt barn.

Glem ikke, at det er appelsinen der er ansvarlig for munterhed, lykke og sjov. Ja, der selv farven på et barns overraskelse kan forårsage latter i forældre.

Det kan ikke siges, at det bruges for ofte i soveværelset, men pastellfarverne i orange vil bidrage til en følelse af ro, varme i sjælen.

Det anbefales at bruge lys pink, abrikos eller laks nuancer. Mættet er bedst til venstre for stuen eller i køkkenet. Der er faktisk ingen begrænsninger her.

Du kan vælge tapet som et orange element i indretningen, eller du kan blive på hyggelige tekstiler.

Mere munter og optimistisk farve eksisterer simpelthen ikke. Det er kendetegnet ved dets varme og evne til at have en gavnlig effekt på menneskers sundhed. Men man bør huske følelsen af ​​proportioner, da for meget appelsin ikke vil føre til noget godt.

Køkkenindretning i orange farve - kombination med andre farver foto

De fleste ejere udsmykker køkkenet i neutrale farver. Dette er en universel mulighed. Men hvis du vil fremhæve køkkenet, gør det unikt, så skal det være mættet med lyse farver. En af de populære farver, der bruges i køkkenet er orange. Denne forfriskende farve anbefales ikke til brug i soveværelset, men til køkkenet passer den perfekt. Men med hvilken farve passer den oransje farve i køkkenets indre?

Interiør af et orange køkken med et sort forklæde

Årsagerne til at vælge en orange farve til køkkenet

Orange - en munter farve forbundet med den varme sol og saftige appelsiner. Det er mellemliggende i spektret mellem rød og gul. Orange er så dynamisk og energisk som rød, men det er ikke så aggressiv. Som den gule farve forårsager citrus foreninger med sommer, varme og sol.

Fotoprint med billedet af en appelsin på facaderne i køkkenet

Årsagerne til, at en orange farve passer til et køkken:

 1. Det er altid en varm farve;
 2. Han opfrisker, fylder med energi, optimisme, skål op, hjælper med at klare depression;
 3. Denne farve øger appetitten, derfor anbefales det ikke for folk, der er på kost
 4. Han inspirerer kreativitet, så elskerinde i appelsin køkkenet vil have et ønske om at skabe kulinariske lækkerier;
 5. Denne farve er aktiv, den skiller sig ud og fremhæver opmærksomhed;
 6. Et stort antal nuancer: kobber, honning, terracotta, abrikos, græskar, fersken, rav og andre.

OBS venligst! Hvis orange i indretningen er for meget, så vil det virke irriterende.

En mere afslappet skygge af orange i køkkenets indre

Mange ved ikke med hvilken farve den orange farve kombineres i køkkenets indre. Det kombineres med næsten alle farver. Det vigtigste er at vælge egnede nuancer for at kombinere dem harmonisk med hinanden.

Orange møbler i det indre af et let køkken

Kombination af orange med kolde toner

Til kolde farver bærer: violet, blå, blå og en del af nuancer grøn. De skaber en frisk atmosfære i rummet, men for at forhindre interiøret i at blive for koldt, udefra uegnet til beboelse, skal de fortyndes med varme farver, hvoraf den ene er orange.

Orange og blå er modsatte farver. Varmen af ​​den orange farve kompenserer for den kolde af blå. Sammen udgør de en harmonisk kombination med naturlige overtoner. Disse farver symboliserer den blå himmel eller havet og den varme sol. Den blå-orange kombination kan bruges i designet af et enkelt headset.

Blå og blå i kombination med oransje facader

Kølig blød blå farve kombineret med en varm "orange" skaber en balance mellem farvetemperaturen. Som følge heraf ser køkkenets indretning frisk ud, ikke koldt eller varmt. I den blå farve kan du dekorere køkkenets vægge og i peachy tone - hent et køkken sæt med glasdøre af de øverste moduler.

Flere pastell nuancer af blå og orange i køkkenets indre

Med orange, kombinere alle nuancer af blå og blå: turkis, mynte, safir, kobolt, denim. Disse toner, sammen med oransje og blomstermønstre, bruges aktivt til at skabe et interiør i stil med Provence.

Orange og blå i køkkenets indre "Provence"

Grøn farve er forbundet med græs eller blade af træer, hvilket er meget harmonisk med sommeren solrig orange farve. Disse farver er behagelige for øjet. Sammen skaber de en vis balance, som oransjen forfrisker, og den grønne roer ned. På baggrund af citrusfarvede vægge ser grønne møbler, samt dekorelementer, og især naturlige grønne, spektakulært ud.

Grøn arbejdsvæg i kombination med et orange køkken sæt

Til den orangefarvede egnede lys nuancer af grønt, for eksempel lysegrøn eller æble. Sådanne kombinationer bruges ofte i jugendstil eller øko-stil.

Orange og grøn facader fra MDF i det indre af hjørnet køkkenet

Tip! I det indre af det orange køkken skal du ikke bruge mere end 3 forskellige farver, så det ikke bliver farverigt og smagløst.

Orange og lilla - en meget aggressiv kombination, der er karakteristisk for den futuristiske stil. Men denne mulighed i interiøret kan afspilles korrekt. For at gøre dette skal begge farver have de samme egenskaber: være i interiøret lige lyse og "urolige" eller dæmpede og støvede.

Brug af appelsinretter som en dekoration i et violet køkken

Orange og andre varme farver

Orange kommer i et varmt udvalg af farver. Det er i harmoni med andre farver af denne farvetemperatur, især med brun og gul.

Brun er farven på naturligt træ, det er et symbol på stabilitet, harmoni og hygge. Hans appetitvækkende nuancer er forbundet med luksus og velstand: kaffe, chokolade, kastanje, karamel, cappuccino. Træet giver det indvendige sofistikeret, men det kommer ikke frem i forgrunden, og i kombination med orange bliver baggrunden. Så det oransje sæt vil se smukt ud mod baggrunden af ​​en parket eller laminat af let træ. En fersken tapet vil være en vidunderlig baggrund for et sæt hvidkalkede træ i Provence stil.

Orange og brune facader i køkkenet fra MDF

Ser solidt ind i køkkenet med møbler af en græskarskygge og et trægulv med dyb chokoladefarve. Til dette interiør skal tilføjes lysblanke overflader.

Gulvet på dette orangebrune køkken er lavet af laminatræ

Den brun-orange kombination skaber en atmosfære af naturlig natur i indretningen. Disse farver ser så harmonisk sammen, at de ikke kan fortyndes af andre. Er det tilføjet hvid som en accent.

Kombination af solskinsfarvet skygge med brune facader under et træ

Den gule farve er ved siden af ​​orange i farveskemaet. Begge farver er varme, solrige og munter. Kombiner dem anbefales ikke i mættet, men i mere rolige, dæmpede toner: lys citron og fersken, rav og honning. For køkkenet i stil med den klassiske fersken passer fløde gul og koralfarver. For moderne stilarter kan du bruge mere dristige kombinationer. Smukt og diskret i køkkenet ser ud som vægge af æggeblommefarve. Moderne møbler skiller sig ud mod deres baggrund: Et blankt sæt ren hvid med gulerodsforklæde og de samme lyse stole med kromben.

Køkken i stil med "moderne" kombinerer den orange og gule farve på kabinets overflader

Rød og orange har en særlig energi. Til indretningen viste sig ikke at være for aggressive, forstyrrende følelser, det er nødvendigt at bruge disse to farver sammen meget omhyggeligt, i modsætning til kombinationen med andre farver. I køkkenets indre i rødt, som på billedet, kan appelsin kun bruges i små dekorelementer. Og omvendt: hvis for eksempel væggene i køkkenet er dækket med orange tapet, kan røde pladser tildeles stole eller gardiner. Det er bedre at vælge nuancer af hindbær og fuchsia.

Orange øvre frysere i kombination med den røde farve af de nederste skabe

Kombination af orange med neutrale farver

Neutrale farver tjener som baggrund for andre farver. De kan forbedre eller berolige den lyse oransje farve. De vigtigste neutrale farver omfatter hvid, sort og grå.

Hvid farve er som et blankt ark papir, hvor du kan tegne noget. På baggrund af hvid ser orangen lysere, mere mættet, mere ekspressiv ud. Kombinationen af ​​hvide vægge og et lyst mandarin headset med blanke facader kan bruges i mange moderne stilarter: minimalisme, højteknologi, moderne. Ikke mindre imponerende er de hvide møbler på baggrund af væggene i lakseskyggen.

Lyst lineært køkken med orange facader og hvid bordplade

Hvid-orange kombination kan kaldes en win-win. Denne universelle kombination kan suppleres med enhver farve.

Hvid-orange hjørne køkken sæt på en brun væg baggrund

Ifølge forskere har kombinationen af ​​grå og appelsin en gavnlig effekt på psyken. Grå farve virker beroligende, det pacificerer den spændende energi af "orange". For eksempel kan du installere et sæt med fronter af varm brandfarve og kold metalkant og beslag.

Køkken i orange-gråtoner

Denne kombination ser ud som en varm flamme, indesluttet i ilden. Med moderne møbler ser ferskenfarvede moderne husholdningsapparater godt ud. Du kan se et sådant design i interiøret i stil med hi-tech eller techno.

Orange og grå i køkkenet i stil med "moderne" skaber et storslået ensemble

Kombinationen af ​​sort og orange ser aggressiv ud. Disse farver i store indvendige elementer bør kun bruges i store rum. I køkkener med et lille område spiser disse farver det allerede begrænsede rum, hvilket gør rummet stramt, dyster og ubehageligt. Orange og sort vil se sammen i sådanne stilarter som high-tech, art deco og neo-gotisk.

Sort og orange nuancer passer perfekt ind i det moderne køkken

Så du kan installere et sort / hvid sort headset og fremhæve det med et lyst tangerineforklæde og tilbehør. Vægge og gulve i et sådant rum skal være hvide. Sort-orange design er valgt af kreative personer eller bare selvsikker personer.

Mørke facader nyder godt nyanser orange, lyst forklæde og stilfulde penne

Oprettelse den rette blanding af orange med andre farver i det indre af køkkenet kan skabe en lys, saftig, rig design, der er kendetegnet ved en person. Ved at kombinere farverige farver sammen kan du give dit køkken sit eget humør, uden at være opmærksom på konventioner og stereotyper.

Der er ingen kommentarer endnu.

Du skal registrere dig for at forlade kommentarer.

Hver bruger med en køler ved, hvad den er beregnet til. Cooler.

Indholdsfortegnelse1. Praktiske PVC vinduer: Priser for hver1.1. Profitable vinduer.

Indholdsfortegnelse1. Mulighed for udformning af facadegips1.1. Hvad.

Til dato er beskyttelsen af ​​forskellige genstande privat.

Indholdsfortegnelse1. Forberedelse til reparation2. Udskiftning af kommunikation3. Udskiftning af vinduer.

Indholdsfortegnelse1. Funktionalitet af køkken 10 kvm. m2. Typer af planlægning2.1.

Velkommen! Mit navn er Dmitry Voronin, og jeg oprettede dette websted, da jeg har et firma, som reparerer og designer lejligheder og huse af forskellig slags kompleksitet. Virksomheden beskæftiger kun meget professionelle og erfarne specialister.

Omfattende erfaring inden for byggeri og faglig viden, legemliggjort i praksis ført mig til at oprette denne hjemmeside, hvorigennem enhver internetbruger, der ikke har erfaring i dette eller hint spørgsmål, efter at have læst en artikel om det med klare trin for trin instruktioner og praktiske råd vil være i stand til at eje hænder udføre deres ideer eller bruge tjenesterne i dette firma, hvis specialist kan konsultere gratis om ethvert problem, er kommet til dig.

© 2015-2018. Portal om konstruktion, reparation og design


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 2 = 3