Organza flise

Flise "Organza" i interiøret

Keramiske fliser bruges oftest til at dekorere badeværelser og toiletter samt køkkener. I øjeblikket tilbyder bygningsværker en bred vifte af forskellige muligheder for dette efterbehandling materiale, men nu vil vi være opmærksomme på produkterne fra firmaet "Keramin9raquo; fra Hviderusland. Især i dette firma skiller sig ud en række fliser "Organza9raquo ;. Et sådant dække er i stand til at dekorere med sit blonde mønster ethvert værelse i huset.

Tekniske egenskaber og træk ved fliser

I overensstemmelse med firmaets tekniske ark "Keramin9raquo;; produkterne fra samlingen" Organza9raquo; har følgende egenskaber:

 • Muligheden for at afvige størrelsen af ​​fliserne med flere procent.
 • Påkrævede lige vinkler uden fejl.
 • Vandabsorptionen af ​​den færdige overflade svarer til 15, 5%, som overstiger normen med 5%.
 • Styrkeindeks: til bøjning - 19,6 N / kvm. mm til destruktion - 673 N.
 • Høj grad af stabilitet af det ydre glaserede lag til revner.

 • Høj modstand mod høje temperaturer. Dette er især vigtigt, hvis et køkkenforklæde er lavet.
 • Modstand mod pletter og forurenende stoffer på overfladen.
 • Hvis det er muligt, for at rengøre kemikalier, opfylder dette materiale parametrene i klasse GA.
 • Stilen i denne samling er venetiansk og formidler hele skønheden og luftigheden af ​​blonderne skabt af herrene. Dette dækning er i stand til at give det indre storhed og et strejf af romantik.

  Det er meget bekvemt, at tegningen påføres hver tegl helt separat, det vil sige, hvert element er selvforsynende og kan placeres som mesterens fantasy ønsker.

  Samlingen er lavet i tre farvevariationer. Hvid og beige skaber en atmosfære af ro og ser ganske roligt ud. Denne dekoration vil dekorere køkkenet som et forklæde. Sort farve er tydeligere udtrykt på væggen og passer til dem, der kan lide ikke-standardiserede løsninger i indretningen. Dekorer rummet kan være et layoutpanel eller yderligere elementer i form af kantsten at vælge imellem. Designere af denne samling har skabt en helt unik mulighed for at skabe et originalt interiør både i et landhus og i en lejlighed. Og denne kendsgerning er bekræftet af det høje salgsniveau og entusiastiske tilbagemeldinger fra kunderne.

  Indsamling af keramiske fliser "Organza9raquo; fra "Keramin 9raquo; Det blev oprettet, så det var muligt at designe hele lokalet uden at bruge yderligere elementer fra andre firmaer eller samlinger. Den består af væg- og gulvfliser samt kantsten til dekoration.

  Vi starter med gulvfliserne. Dette omfatter følgende komponenter:

  • Gulvet er af monofonisk type. Den er tilgængelig med parametre 40 * 40. Overfladen af ​​fliserne er mat, hvilket er bedst egnet til gulvdesign i lokalerne. På dette omslag er et billede, der er lidt mørkere end hovedbakgrunden, men går ikke sammen med det. Ideelt set vil en sådan flise se i indretningen af ​​et klassisk badeværelse eller som et element af gulvet, som kombineres med et køkkenforklæde. Og det kan kombineres med andre variationer af flisen.

 • Gulvfliser "Organza Keramin Mosaic". Sådanne elementer udføres kun i størrelsen 30 * 30 cm. Udvendige design af fliser er det samme som i det foregående tilfælde, men billedet præsenteres i form af en mosaik. En sådan flise går kun ind i den sort sort af denne samling.

 • Denne dækning passer perfekt til det østlige indre og giver det mere mystik og unikhed. Hvis væggene er monofoniske, og gulvet er brolagt med mosaik, er det ikke nødvendigt at supplere et sådant badeværelse med dekorative elementer, det er nok til at lave en lille resonans af væggene med gulvet.

  Med hensyn til vægelementerne i samlingen kan man skelne mellem en monotont mursten, som ligner den seksuelle. Det udføres også med et mønster der efterligner tekstiler og påføres lidt lysere end hovedbakgrunden. Takket være denne kombination behøver du ikke at tænke lang tid om designet af et badeværelse eller køkken.

  Blandt de ekstra elementer af fliserne i denne samling er der et sted for indlæg, som i billedet.

  Størrelsen på et element er 40 ved 27,5 cm, ligesom bundvæggen fliser. Det øverste lag af den ekstra del er mat og har en mønstret tone, som er lavet i en lys skygge. Over den generelle baggrund er der et mønsteret mørkere lodret mønster. Sådanne indsatser bruges til at tilføje en ejendommelighed til væggens monokromatiske overflade og udføre dem i en ensartet stil med gulvet.

  Også i samlingen er utrolige skønhedspaneler, hvis størrelse også er 40 * 27,5 cm. På panelet anbringes et åbent mønster omkring periferien af ​​fliserne på en hvid baggrund.

  Tilbage i serien "Organza9raquo; der er friser for at fortynde baggrunden. De fås i forskellige størrelser: 27,5 * 6,2 cm og 40 * 13,2, som gør det muligt at bruge dem både på væggen og på gulvet. Disse detaljer kan placeres på nogen måde for at skabe et interiør, der kræver et design projekt.

  For at gøre det overordnede design komplet, anvendes formede elementer og grænser. Grænsen præsenteres i form af en firkant med et mønster af farven, der er symmetrisk med hensyn til overfladen, hvilket svarer til den valgte samling.

  Teknologien til fliserproduktion "Organza9raquo;

  Sammensætningen af ​​denne flise omfatter naturlig rød ler fra sine egne råmaterialer eller dets hvide type - fra fremmede. Ud over ler anvendes feldspar til fremstilling af fliser, hvilket reducerer krympningen af ​​de færdige elementer. Algoritmen til fremstilling af fliser er som følger:

  1. Bland i de rigtige proportioner af ler med vand og tilsæt spar og sand til blandingen. Som et resultat af disse handlinger opnås et produkt, der hedder slip.
  2. Bortskaffelse af vand og tilsætning af specialiserede stoffer i blandingen, oftest er det magnesium.
  3. Tør blandingen til pulvertilstand med en speciel indretning. Denne proces udføres under højt tryk.
  4. Processen med at trykke de færdige elementer ud af glideren.

 • Tørre halvfabrikata i ovnen.
 • Stegning, hvorpå fliserne falder på transportøren.
 • Slibning af elementet, som udføres med børster og ender med blæser og vask. Dette trin er nødvendigt, så det øverste lag, som vil blive anvendt senere, bedre ville klæbe til substratet.
 • Alle færdige genstande placeres i produktionsprinteren, hvor de trykkes med digital udskrivning med det færdige billede.
 • Gentagen fyringsproces i ovnen til fastgørelse.
 • En sådan faseteknologi, der producerer keramiske fliser "Organza9raquo; giver dig mulighed for at skabe et kvalitetsprodukt, der vil dekorere ethvert interiør.

  Flise serie "Organza9raquo; - En vidunderlig løsning til klassisk og orientalsk interiør. Med dets design er det i stand til at give et unikt udseende til ethvert rum. Samlingen indeholder mange komponenter, hvorved det er muligt at udføre en stil, der passer til stil.

  Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe motorvej 163a, bygning 1, -1 etage

  Organza Ceramin

  Matt keramiske fliser til badeværelset

  pakning I æsken: 15 stk; 1,65 m2

  pakning I æsken: 11 stk; 1,76 m2

  typen Dekorativt element

  overflade Glans - glas

  typen Dekorativt element

  pakning I æsken: 15 stk; 1,65 m2

  overflade Glans - glas

  pakning I æsken: 15 stk; 1,65 m2

  pakning I æsken: 11 stk; 1,76 m2

  typen Dekorativt element

  Arv fra den gamle familie, stilen i de tidligere epoker er præget i blonder af venetianske herrer. Alt ømhed, luftighed og raffinement af blonder har forsøgt at formidle vores designere i samlingen af ​​Organza. Det ornament, der vises på overfladen af ​​flisen udstråler auraen i den majestætiske og romantiske fortid.

  Beskrivelse af samlingen af ​​keramiske fliser fra Keramin-serien Organza

  Det hviderussiske firma Keramin producerer en bred vifte af keramiske dekorative fliser til overfor forskellige værelser. Særligt elegant kan betragtes som samlingen af ​​organza, der glæder øjet med en ædel figur af venetiansk blonder. Nedenstående beskriver egenskaberne ved samlingen, dens sammensætning og produktionsegenskaber.

  Beskrivelse af designen af ​​Organza serien

  I stil svarer samlingstegningerne til tendenser fra den tidligere æra, der bærer arv fra den gamle slægter. Decors formidle alle skønheden og luftigheden af ​​den delikate delikate blonder, der er skabt af venetianske håndværkere. Elegant ornament giver hele interiør storhed og romantiske stemninger fra fortiden.

  Samtidig påføres tegningerne på elementerne på en sådan måde, at hovedpladen ikke forpligter en bestemt lægeskema, mønsteret er selvforsynende og kan udlægges i enhver rækkefølge. Samlingen består af 3 grupper af nuancer:

  I den hvide serie er der kun en vægflise med blonder.

  Et eksempel på en kombination af fliser af forskellige farver

  Sådan oprettes en flise - produktionsteknologi

  For at producere keramiske produkter af høj kvalitet anvender virksomheden rød ler fra egne råmaterialer og kaolin eller hvid ler - fra fremmed ler. Også elementerne i Organza serien inkluderer feldspar, som hjælper med at reducere krympningen af ​​det færdige produkt. Nedenfor er stadierne af produktion af fliser med beskrivelse og illustration af processerne:

  • Måling af materialer til produktion.
  • Blanding af tørre ingredienser med vand. På dette stadium blandes lerarterne med vand i specielle turbiner, hvorefter spar og sand tilføjes til dem og bringes til ensartet konsistens. Resultatet er et mellemproduktslip.
  • Stamme og berige blandingen med særlige stoffer, for eksempel magnesium.
  • Tør blandingen til en pulverform ved hjælp af forstøvningsmidler. Processen foregår under højt tryk, tørrer opslæmningen i gasgeneratoren og får granuler ud af det.

  Atomizer til tørring af blandingen

  • Dosering og presning af pulveret fra glideren. Som følge heraf får du et bestemt "halvfabrikat" af den rigtige størrelse. I tilfælde af flise Organza vil dette være den grundlæggende flise størrelse på 40 ved 27,5 cm.

  • Tørring af halvfabrikata. Flisede halvplader falder her og allerede med nul fugt kommer ud på den første fyring i ovnen.
  • Fyring. Transportør måde flisen flyttes til en ovn med en temperatur på 1120-1140 ° C og tørret fra 40 minutter til 1,5 timer.

  Tørring i ovnen fra den berømte fabrikant SACMI

  • Slibning. Selv på vej til dette stadium er skæret poleret og børstet, derefter blæst og vasket med vand. Det er nødvendigt, at engobe (nivellerings- og maskeringslaget) og glasuret er bedre fastgjort til overfladen af ​​det keramiske halvfabrikata. Glaze giver igen vandtæthed, glans, styrke, samt fremragende dekorative egenskaber af færdige fliser.
  • Tegning af et billede. Når overfladen er justeret, sendes delen til en professionel digital printerproduktionsprinter. De elegante venetianske mønstre er indstillet af programmet, og deres anvendelse er lavet af dyser med keramiske blæk, hvilket er den ønskede tegning.

  Tegning et billede på en flise

  • Re-firing for at rette mønsteret. Hvis mønsteret ikke er fastgjort, bliver det simpelthen slettet. Derfor er det nødvendigt at genstyre nu ved en temperatur på 1020-1060 ° C.

  Den fantastiske indretning af Organza serien på fabrikken er produceret i en hvilken som helst farve på kun 1,5 timer.

  Indsamling og Element Parametre

  Samlingen indeholder et komplet sæt til udsmykning af hele rummet. Der er gulv- og hovedvægselementer, såvel som decors og grænser. Hvert element har sine egne egenskaber og parametre, tykkelsen af ​​hvert element er 7,5 mm.

  Seriens komponenter:

  Dette element i samlingen er produceret i størrelse 40 ved 40 cm. Strukturen i blonde mønster efterligner tekstiler. Overfladen af ​​pladen er mat, hvilket er praktisk til gulvbelægning.

  Gulvfliser 40x40 cm

  Denne plade har en mindre størrelse - 30 x 30 cm, men tekstur og overflade er den samme som for et monofonisk element. Indretningen er præsenteret i form af en mosaik. Dette element er kun inkluderet i den sorte samlingsgruppe.

  Gulv Organza Mosaic

  Formatet på dette element er 40x27,5 cm og kan stables i enhver rækkefølge, både i længde og bredde. Mønsteret er ensartet og indebærer ikke en vis dockning af elementerne under ligning. Pladens overflade er også matt.

  Tile Organza på væggen

  Størrelsen af ​​indretningen er 40 ved 27,5 cm, ligesom hovedpladen i samlingen. Overfladen af ​​flisen er mat, mønsteret er lysere end på hovedelementet, men med et mørkt symmetrisk lodret mønster i midten.

  Indretning med blonder

  Dekorationspladen på størrelsen er ligeledes lig med indsatsen og hovedflisen: 40x27,5 cm. Flisen er flad, mønsteret af blonder i hele elementet er markeret på en hvid baggrund.

  I samlingen er der friser af to størrelser: 27,5x6,2 cm og 40x13,2 cm. Tallene på hver er forskellige, men de er også symmetriske og ikke bundet til styling, de kan placeres på nogen måde og dekorere interiøret til din smag. Frisernes overflade er mat.

  Denne del har en størrelse på 27,5 x 2 cm og har en komplementær funktion til at gøre stylingdesignet komplet. Elementets overflade er mat.

  Samlingselementet har form af en firkant med en side på 98 cm med en mat overflade. På en lys baggrund af en flise sættes tegningen symmetrisk om centrum i farver af den valgte samling.

  Tekniske data og fordele ved Organza-samlingen fra Ceramin

  For dem, der kan lide nøjagtighed, er det værd at bemærke dataene på indpakningens emballage for at være sikker på at de har købt materialer uden tab.

  Pakningsliste til vægfliser Organza:

  • I kassen skal der være 15 stk. fliser.
  • Emballageområdet er 1,65 kvadratmeter. m.
  • I pallen - 36 kasser.
  • Pallens areal er 59,4 m2. m.
  • Boksenes bruttovægt er 20,9 kg.
  • Vægten af ​​pallen er 777,4 kg.

  Hvad angår de tekniske parametre for produkterne, opfylder de alle standarder og standarder for vægbeklædningselementer. Alle fliser testes i produktion og testes i henhold til EN ISO 10545-2 (3, 4, 9, 11, 12, 13, 14).

  På flisen kan der være betegnelser, der vil dechiffrere parametrene.

  Klassificering og mærkning af fliser

  Ifølge det tekniske ark Keramin har vægfliser følgende tekniske egenskaber:

  • Dimensionerne af fliserne kan afvige fra de deklarerede med 0,35%. Samtidig er tykkelsen af ​​flisen 4,67%.
  • Ligeudretning. Kontrolleret på ensartetheden af ​​hver flis ansigter, og afvigelser kan kun være 0,04%.
  • Vinkelrethed. En meget vigtig faktor, når du lægger fliser, så sømene mellem elementerne viser sig at være lige, er det nødvendigt, at denne parameter er så lav som muligt. I denne serie er det kun 0,22%.
  • Afvigelsen fra flyet er 0,09%.
  • Vandabsorption. Denne parameter er også meget vigtig, især hvis flisen er valgt som et foringsmateriale til et badeværelse eller køkkenforklæde. Absorption er 15,1%, hvilket er mere end minimumssatsen med så meget som 5%.
  • Brydebelastning. Flisen modstår 673 N.
  • Bøjningsstyrke. Denne parameter er 19,6 N / sq. mm.
  • Højtegrisbestandighed af glasur til revner.
  • En god modstand mod høje temperaturer, hvilket er fantastisk, hvis der laves et forklæde i køkkenet.
  • Da fliserne er beregnet til indendørs brug, er der ikke modstandsdygtighed over for lave temperaturer (frost).
  • Flisen er modstandsdygtig overfor dannelsen af ​​pletter af snavs og fedt på overfladen. Parameteren svarer til klasse 5.
  • Til modstand mod kemikalier (husholdningskemikalier og andre), opfylder fliserne normerne i GA-klassen.

  Tekniske parametre af gulvfliser

  Som det kan ses fra bordet til gulvfliser, er der nogle forskelle. Så for eksempel er vandabsorption 2,8%, og brydningsbelastningen er større i sammenligning med vægdelen, det er 1446,3 N. Bøjningsstyrken på gulvelementet er 40,7 N / sq. mm.

  Kopiering af byggematerialer er forbudt uden administrationens skriftlige tilladelse.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 + 1 =