Origami legetøj lavet af papir

Ordninger af papir origami

Origami er kunsten at folde alle slags håndværk ved hjælp af papir. I de fleste tilfælde involverer beskæftigelse ikke brugen af ​​lim og sakse. Denne retning opstod i 610, da hemmeligheden med at lave papir kom til Japan fra Kina. Munkene lærte at sætte figurer, der var dekoreret med templer, der blev brugt i ritualer. I middelalderen blev denne dekorative og anvendte kunst et element i kulturen af ​​japanske aristokrater. Hvis du vil mestre denne hobby, indeholder artiklen interessante ordninger fra origami papir.

Denne færdighed ligner et fokus - fra et simpelt blad er en smuk figur født om et par minutter. Lektionen kræver ikke store materielle omkostninger, det er helt sikkert selv for små børn. Origami skaber en hel verden uden særlige evner. Denne hobby udvikler sig i begynderens rumlige fantasi, fine motoriske færdigheder, motor og rumlig hukommelse, koncentration af opmærksomhed, kommunikative og legende evner, outlook, kreative færdigheder. De følgende ordninger af papir vil hjælpe dig med at lave originale, usædvanlige legetøj, gaver, figurer.

Før du begynder at beskæftige sig med origami, skal du fylde de nødvendige værktøjer. Først er det nødvendigt at hente et papir, det er bedre kontor, fordi det ikke er for glat og dens tæthed er nok til at folde i henhold til ordningerne. For at komme i forbindelse med små dele vil limning kræve en klæbende blyant eller PVA lim, og aerosol er nødvendig, hvis du skal lim to forskellige farvede ark papir. Det sidste skridt er at skabe interessante håndværk ved at kombinere teksturer og farver.

Du kan bruge en mere bekvem klæbemasse, hvorved en hvilken som helst del nemt kan fastgøres indenfor eller uden for båden, og derefter fjernes om nødvendigt uden at efterlade spor. Hvis håndværket er lavet af hvidt papir, er det dækket af maling fra dåsen. Nogle gange tager det et par par skarpe sakse med knive af forskellig form og længde. I nogle tilfælde kan de udskiftes med en fakkel. Dette værktøj er nødvendigt til trimning, skæring af lige linjer. Bladet skal skærpes for at opnå en glat, pæn snit.

For at markere ordningen, når man folder figurer, skærer bunden, observerer en bestemt samlingsvinkel, symmetrisk arrangement af sammensætningen på basis af paneler, har du brug for trekanter, linjaler, protractorer. Det vil tage en mekanisk blyant med en aftagelig skifer. Derudover bruger needlewomen klargjort legetøjs øjne, garnrester, bånd, klud, perler, perler, pailletter til dekoration, tråde med en nål til tilslutning af enkelte dele.

Det korrekte valg af papir afhænger af resultatet af arbejdet, fordi hele processen med at skabe origami ifølge ordningerne er at folde, bøje. Listen nedenfor hjælper dig med at bestemme hvilket materiale der er bedre og hvilket er værre for denne slags håndarbejde:

 • Office hvidt papir - tæt, ikke for glat, så når du tilslutter modulerne, hold den godt. Det er bedre at begynde at beskæftige sig med origami med sådant materiale, fordi den forkælet model er en skam at smide. Dens ulempe er, at mohrist vises på foldepladsen.
 • Farve kontorpapir - hvidter ikke på folderne, varierer i tæthed, bruges i modulær origami.
 • Klistermærker, notatpapir - kan males med forskellige farver, der bruges til at skabe kusudama, i modulær origami.
 • Skolefarvet papir - tyndt, løst, let revet, dårligt for denne hobby. På folderne er slettet, der er hvide striber.
 • Folieret papir - stærkt, ikke revet, bruges til at skabe på komplekse ordninger, snoet modeller, moduler. Når de rette sig, forbliver folderne tætte.
 • Bladene i blanke magasiner er tætte, godt bøjede, holder sig i form.
 • Kontantregninger - holdbar, slid ikke på folderne, der passer til små moduler, gør gaver.
 • Specialpapir til origami - sælges i sæt, med forskellige mønstre, kan være tosidet, monotont.
 • Ris, papyrus, kraft, pergament, cigaret, morbær, silke og andre dyre papirtyper - hver type har sine egne fordele og ulemper, tillader at skabe interessante håndværk ved hjælp af ordninger.
 • Tegning millimeter, sporpapir - egnet til de første prøver i oprettelsen af ​​komplekse værker.

Origami er en fantastisk mulighed for at besætte dig med noget interessant, nyttigt, spændende tid, udvikle nye færdigheder og evner. Ud over den klassiske retning er der mange andre alternative teknikker:

 • Enkel origami - interessant for begyndere og mestre. Når man samler i henhold til ordningen, anvendes folder af bjerget, når figuren skal foldes fra sig selv såvel som foldene af dalen til sig selv. Det mest kendte eksempel er kranen.
 • Modulær origami - produktet er lavet af flere identiske dele, kaldet moduler, der hver er tilføjet i henhold til reglerne i den klassiske origami fra et ark. Elementer er sammenføjet ved at folde ind i hinanden, og den resulterende friktionskraft tillader ikke strukturen at forfalde.
 • Kusudama - voluminøs origami, hvor dele af figuren ikke er indsat i den anden, men er limet eller syet. I de fleste tilfælde er håndværket i form af en bold.
 • Våd foldning - fugtet papir giver produkterne udtryksevne, stivhed, glatte linjer. Denne metode bruges til at oprette ikke-geometriske objekter (dyr, blomster). Til våd origami er papir velegnet, i hvilken produkt der tilsættes vandopløselig lim for at binde fibrene.
 • Aerogami er en simpel teknik til at skabe et fly.
 • Kirigami - denne teknik tillader brugen af ​​sakse med det formål at lave figurer. Det bruges til at oprette postkort.

Sådan lærer man at lave dyr - ordninger for børn

Børns pranks, manglende evne til at sidde på ét sted skyldes ofte det faktum, at der ikke er noget for krummen at gøre, og energien skal kanaliseres til en bestemt kanal. Inviter drenge og piger til at gøre origami, som vil roe dem ned, bære væk, få dem til at føle sig som små guider, der arbejder mirakler. Dette er en nyttig hobby, der udvikler opmærksomhed, tålmodighed, kunstnerisk smag, tænkning. At lære at lave dyr origami er simpelt: tag et blad, fold det i henhold til diagrammet herunder og få et sjovt lille dyr.

Sådan laver du en kasse med låg

Origami boks er en uundværlig ting, der er nyttigt til en gave. Du kan slukke det om et par minutter. For at skabe det behøver du ikke lim eller sakse, kun et par stykker papir. For en kasse er det bedre at vælge et farvet smukt papir. Under drift skal du huske på, at dækslet skal være større end bunden. Fra oven kan du dekorere kassen ved anledningen: bånd med nytårs udskrifter, knapper, andre indretningsprodukter. Trin-for-trin instruktion:

 • Vi tegner arket fra et hjørne til den modsatte diagonalt.
 • Vi bøjer et hjørne til midten.

 • Med resten af ​​hjørnerne gør vi det samme.
 • Vi bøjer de to hjørner tilbage, de resterende folder spoler med midterlinjen halvt som i billedet.

 • Med to andre vinkler vil vi gøre det samme. Som et resultat får du en tom, som i billedet.
 • Vi laver indsnit.

 • Dette er bunden af ​​boksen. I samme rækkefølge laver vi et låg 5 mm større på hver side.

Smukke blomster - steg fra papir

Rose origami - en populær håndlavet artikel i denne teknik. Det gøres hurtigt og nemt fra et kvadratisk ark papir, der er malet på begge sider i rødt. Trin-for-trin instruktion:

 • Fold arket i halvdelen.
 • Bøj igen i halvvejen.

 • Vi åbner og flader det øverste lag.
 • Vi drejer emnet over, vend om kvadratet.
 • Vi gentager det tredje trin.

 • To hjørner bøjer til toppen.
 • Vi folder trekanterne i halvt, markerer linjerne.

 • Udvid, flad trekanter, trækker ned hjørnerne.
 • De øverste dele af de resulterende lommer er bøjet nedad.

 • På den anden side gentages trin 6-9.
 • Lav en fold ved at bøje det øverste hjørne.

 • Den nederste del af emnet åbnes som en bog.
 • Vi tager vare på de steder, der er angivet på billedet, trækker, fladder, for at få to trekanter på siden.

 • Den højre bundkant er bøjet fra toppen ned diagonalt.

 • Vi roterer produktet 180 grader. Vi gentager den foregående fase.

 • Vi lægger emnet på venstre håndflade. Fingre af højre hånd, vi tager håndværkets vægge op, drej det med uret, indtil vi får en rose. Kronbladene er smukt snoet med en blyant eller en tynd stav.

Modulær 3 D origami af hvidt papir - en svane

Modular origami gør det muligt at skabe meget smukke, voluminøse håndværk. Denne mesterklasse viser dig trin for trin hvordan du samler en smuk svane. Et sådant produkt kan blive et smykke til dit hjem. Instruktioner trin for trin:

 • Under ordningen producerer vi 458 hvide trekantede moduler. En orange eller rød til næb.
 • Vi tager tre moduler, indsæt de to hjørnes hjørner i lommerne på den tredje.

 • Vi slutter to yderligere.
 • Ved samme ordning tilføjer vi to moduler.

 • Vi arrangerer strukturen som vist på billedet.
 • Vi lægger hjørnerne i lommene.

 • Vi samler så tre rækker, der hver består af 30 moduler. Vi lukker i en cirkel.
 • På samme måde sætter vi modulerne i fjerde og femte række.

 • Tag emnet med tommelfingeren, tryk forsigtigt på midten, og vend produktet ud.

 • Vi sætter på den sjette række og placerer modulerne i forskudt rækkefølge.
 • I det syvende lag laver vi vinger: vi sætter 12 moduler, vi passerer to hjørner, vi slutter 12. Mere på det smalle sted, der vil være en nakke og på den forbavede brede - en hale.

 • I næste række reduceres vingen med et modul.
 • På samme måde reducerer vi hver række indtil en trekant er tilbage.

 • Vi laver en hale med princippet om at falde med et modul i hvert nyt lag.
 • Lav halsen og hovedet 10 hvidt og 1 rødt modul, hvorpå du skal lime hjørnerne, således at næb ikke er forgrenet. Nakken er samlet som følger: Vi sætter hjørnerne af en ind i lommerne i det andet modul.

 • Så vi samler de andre og bøjer vores hals.
 • Vi sætter nakken på det rigtige sted.

Hvad mere kan du gøre fra papir: samlingsdiagrammer

Alle former for origami teknikker giver en masse interessante håndværk. Dette er det perfekte tidsfordriv for et barn i form af et spil. Sådanne dekorative og anvendte kunst står ikke stille: den blev efterhånden oplevet, den blev omdannet, hvilket resulterede i, at der opstod mange ordninger for montering af forskellige figurer af snefnug, biler, fly, møbler, dyr mv.

Mange i barndommen foldede fly fra bladene revet fra skolebogen og løb dem i en pause og så på flyet. I origami-teknikken er der mange variationer og former for dette håndværk, der starter med det enkleste og slutter med komplekse modeller. Diagrammerne nedenfor viser samlingen af ​​krigere, som kræver lidt tålmodighed og papir.

Det næste populære stykke papir er en skrivemaskine. Hver dreng elskede at spille dem som et barn. Hvis du ikke ved hvordan du gør det, vil de følgende lysordninger af racer og konventionelle biler, lastbiler, politibiler hjælpe dig. Hvis du følger instruktionerne, tager monteringen af ​​modellen ikke meget tid, og resultatet bliver fremragende.

Minecraft er et computerspil af genren "sandbox". Det giver spillerne mulighed for at skabe, ødelægge forskellige blokke, bruge objekter i det omgivende tredimensionale miljø. Hvis du er bekendt med spillet Mayncraft, vil du være interesseret i at oprette sine blokke og helte gennem de origami-ordninger, der er vist nedenfor. Du kan bruge hvidt papir ved at tegne det ønskede billede på det eller udskrive skabelonerne.

Det er meget spændende at lave origami møbler i henhold til papirordninger. Du kan oprette et vindue, en sofa, et bord, en seng, et skrivebord, en lænestol. Sådanne håndværk er velegnet til fremtidige børnespil, oprettelse af et dukkehus, appliqués. Papir kan vælge forskellige skygger. Efter at have lavet flere figurer, får du et helt sæt miniaturemøbler. Alle ordninger er lette, så selv et barn kan lave kunsthåndværk.

Papir snefnug origami og kirigami - en fantastisk måde at dekorere dit hjem til nytårsferien. Sådanne håndværk kan du hænge i nærheden af ​​vinduer, på et juletræ, en lysekrone, lave en krans af dem og hænge langs væggene, børns mobil. Hver ordning giver en unik, unik snefnug. Færdige produkter, som du kan male med sølv, blå med glimmer farve maling fra en container eller kanterne anvende limen med glitter at gøre udsmykningen mere interessant.

© 2010-2017. KOPIERING AF MATERIALE GIVES KUN MED INDIKATION AF AKTIVE HYPERLINER PÅ SOURCE

Dyr origami. Legetøj af papir med egne hænder.

Fra et papir i origami-teknikken er mange legetøj skabt af egne hænder, ofte dyr.

Animal hest origami:Til fremstillingen har vi brug for sort og brunt papir, sakse, linjal og lim. Skær ud to strimler på 30 til 3 centimeter: Fold i halvdelen: Vi trækker sig tilbage 3 centimeter fra kanten og bøjer, som i billedet, fra den ene side til den anden: Den anden strimmel er også foldet i midten: Vi bøjer vinklen omkring syv centimeter fra kanten: I en stribe indsætter vi den anden og lim dem: Hvis legetøjet ikke har stabilitet, skal bagbenene være nivellerede: Vi lim dyret: Fra sort papir gør vi mane og hale: Hesten er klar: Ladybug origami: Forbered en firkant med en side på 15 centimeter, tilføj den for at lave fire lige firkanter: Vi bøjer diagonalt: Vi bøjer de nødvendige sider indad, vi bør få en sådan konstruktion: Tegn på toppen af ​​trekanten en cirkel: Skær det ud: Vi gør fødderne af et insekt: Vi lim dem: Det er stadig at trække eller skære fra papirpunkterne på ryg og øjne: Sådan kan du lave en origami killing med dine egne hænder: Klargør to firkanter med sider på 10 cm: Fold en firkant diagonalt (dette er killingens hoved):Vi forbinder den venstre del med den centrale linje: Vi handler også til højre: Vi tænder og forbinder enderne: Bøjning to hjørner, som om at lave en rhombus: Der skulle være to ører: Sænk de brede hjørner bøjning opad, og derefter dens del ned: Tegn dine øjne: For et legetøjs bagagerum fra en firkant laver vi først en trekant: hale: Vi forbinder de færdige dele:

Sådan kan du lave animalske origami legetøj ud af papir med dine egne hænder.

Klik på "Like" og få kun de bedste indlæg på Facebook ↓

Hvordan laver du origami til børn?

Til at begynde med, lad os se hvad origami er? Dette er en subtil kunst, der stammer fra oldtiden. Dette er evnen til at tilføje artikler fra papir uden at bruge lim eller sakse i arbejdet. Historien hævder, at kendskabet til fremstilling af papir kom til japansk fra Kina i 610 e.Kr. Papiret blev lavet på denne måde: Kokoner af silkeorm blev anvendt og kogte dem derefter, slibedes og tørredes på en speciel matta.

Resultatet var et tyndt lag af materiale, silkeagtig til berøring, hvorefter det blev glattet og blev til papir. Men vi minder om, at sådant materiale som silkeorms kokoner var meget dyrt og snart begyndte at bruge billigere råvarer - træbark, bambusstængler og så videre. Et unikt materiale blev opnået, som, når det foldes, kan forblive i form og forblive i den udtænkte figur.

Denne papirfremstillingsmetode er stadig populær i Japan, selvfølgelig er produktionen under den nuværende standardopskrift meget større, men i små værksteder og nu laver de et specielt elitepapir.

Foto fra mau.ru

"Ori-kami" er et japansk ord, der bogstaveligt betegner foldet papir eller en foldet guddom. Det er ikke svært at forstå, hvorfor denne kunst betyder så meget for japanskerne, og en papirfigur, der er lavet af egne hænder, bliver helt sikkert meget kære for den, den blev præsenteret for. I første omgang tjente denne kunst som et ritualistisk ritual, og selv nu er der sådan en sakral ånd i origami, der ledsagede den siden oldtiden. Det antages, at donoren, som personligt lavede en papirfigur, giver en partikel af sig selv, og papir er den bedste bærer af energi.

I skolen læser alle en historie om en pige og kraner - det er faktisk en eksisterende overbevisning om, at tusindfoldede papirkraner kan opfylde det mest hemmelige ønske. Og hang over hovedet af sengen kusudama redde nødvendigvis drømmen om sin ejer. Dette er en subtil og smuk kunst, der kræver oprigtig interesse for forretning, vedholdenhed, undertiden langsommelighed og udholdenhed.

Origami har flere slags, for det første er det en klassiker. Klassisk origami indebærer at arbejde med et kvadrat med papir, hvor processen ikke kræver nogen lim eller saks, og for det andet, modulær origami, navnet taler for sig selv - dette arbejde er vanskeligere og kræver koncentration - fuldstændigt billede er skabt ud fra en række moduler, der kan være er stablet på forskellige måder.

Børns origami papir - en forenklet version, tallene er ikke så svært, og selvfølgelig, ikke kræver en sådan koncentration og udholdenhed, fordi alle udviklede ordning hovedsageligt fokuseret på udvikling af finmotorik og, selvfølgelig, det faktum, at fange din baby og gøre det til en fritid mere varieret og interessant.

Foto fra hjemmesiden komuchtopodarit.ru

Alle let origami for børn i papir skabt til 8-10 minutter, selvfølgelig, der er sådanne giganter til at skabe som tager omkring en halv time, men det er for dem, der er ældre og virkelig seriøst interesseret i beskæftigelse.

Vi vil bruge denne artikel til at skabe enkle artikler lavet af papir til børn.

Så kan du begynde træningen med børnene siden 4 år, som vi har sagt, denne aktivitet udvikler finmotorik meget godt, men bortset fra disse fordele, er der stadig nogle klart plus.

Først ved hjælp af denne fascinerende øvelse udvikler barnet koordinering af bevægelser, ligesom han lærer rumlig tænkning og anvender kreative evner.

For det andet lider ofte unge mødre af deres børnfidgets, som ikke kan blive på ét sted, og origami vil lære barnets tålmodighed og udholdenhed.

Nå, og for det tredje, at forberede sig til skole i denne alder, også kan bruge lektier skabe papir håndværk, for eksempel en lille ting i dag, samtidig med at udtale de indledende fundamenter, basen geometri.

Origami er en aktivitet, der udvikler barnet mangefacetteret og vil hjælpe dig med at forberede babyen til skole!

Så du lærer barnets elementære viden, han vil forstå figurernes struktur, blive bekendt med begreberne "radius", "top", "vinkel". Nå, lad os begynde at lave håndværk!

Dette er nok den mest populære form for origami legetøj! Husk hvordan i løbet af foråret var alle bølger og pytter fyldt med disse papirkrydsere og småbåde!

Foto fra lujayka.com

Vi har brug for et stykke papir i form af et rektangel, bøje det i halve, tilpasse hjørnerne sammen, så de vinkler, der er på toppen af ​​bøjet indad - vi bør få en trekant med en lille resten, resten af ​​rektanglet bøje på hver side og presser vores trekant, gøre det til en rhombus. Det foldes på midten anvende det ene hjørne til det andet, gør de opnåede tal fra pyramiden ved at tilføje de resterende mundvigene, og derefter skubbe skibet!

Nu kan du gå en tur for at kontrollere fregatten i aktion, og du kan teste det på badeværelset, det vigtigste er at føle sig som en kaptajn!

Sommeren er på vej, er det tid til bær og svampe, og nogle gange går en tur med dit barn ikke ved, hvor zabredesh, og ikke altid ved hånden til at yde den nødvendige emne - Kurve til bær, for eksempel, men papiret folder fundet meget lettere! En sådan kurv kan også bruges til at skrive materialer, men det er værd at tage papiret mere simpelt.

Foto fra webstedet www.detiseti.ru

Så vi bøjer vores folder på diagonalen, den resterende stykke vi ikke komme i handy, så klippe eller rive som unødvendig. Nu er firkanten, der viste sig, bøjet igen, men nu i retning af den anden diagonal. Vi har opbygget en linje, som vi arbejder, og nu tilføjer vi, der peger på centrum, firkantede hjørner, vendes den resulterende form bagsiden mod dig, nu får vi en fjerdedel - Bøj det ene til centrum og træk lidt hjørner, så det samme manipulation at lave og på den anden side.

Vi har små trekanter - vi bøjer dem indad og gør det samme med enden af ​​retvinkler. Tilbage drej emnet - forsiden til dig selv og spidserne med lige vinkler bøjer til siderne. Efter alle disse handlinger skal du trække indersiden og give kurven en firkantet form.

Nu har vi en kurv! du kan bruge den til det ønskede formål, i hvert fald vil barnet være glad for at indse, at han hjalp voksen med sit arbejde, så sørg for at tilpasse det til hverdagen. Kunsten til origami for begyndere kan være særligt vigtig med hensyn til at hjælpe forældre og slægtninge.

Fly, fly, tag mig på et fly! Denne origami-toy plejede at svinge i hver skole, i hver klasse og i hver lektion! Lad os lære at skabe det selvstændigt, det refererer til den enkleste origami for børn.

Så tag et almindeligt A4-ark, hvis du vil have flyet til at tage af, skal du ikke tage for tykt papir, men hvis det er et ornament eller en dekoration, så er papen ret egnet. Bøj papiret i halvt, tilslut de øvre hjørner, så de falder lodret sammen. Bokovushki bøjes indad igen, og vi får en trekantet figur, vi bøjer det igen i halv og - voila - de to vinger af flyet er opnået!

Foto fra arcticaoy.ru

Nu er den mest interessante del, som ikke er relateret til kunsten origami - lad dit barn føle sig som en pilot - Pynt med den deraf følgende skabelse, udvide fantasien på fuld kraft og med en smuk fly gå i flyvning, på udkig efter en gunstig vind. Eller måske hænger du på en lysekrone som et smykke? Dette er også en glimrende mulighed, vi husker, at det er meget vigtigt for børn at genkende deres talent som voksne.

Origami dyr fremstillet af papir til børn - det er meget interessant og spændende! Faktisk kan du skabe dig selv så mange venner som dine forældre aldrig får lov til at have hjemme! Nå, lad os lave os Murzik!

Vi har brug for et stykke papir med en firkantet form, vi bøjer det halvt for at få en trekantet form. Vi skal besætte de nederste hjørner - vi snor dem lige lige. Nu vender vi det øverste lille hjørne ned, vend tilbage og lad fantasien gå - maler venen som du ønsker, tilføj de manglende detaljer - du kan lave et overskæg fra tråde.

Billeder fra www.youtube.com

Og du kan forresten selv lave dine øjne, som f.eks. På købte legetøj. Tag pakken fra nogen tabletter med gennemsigtige kapsler og rense dem fra folien, er nu forsigtigt skåret ud cellerne selv, og sat i nogle perler i alle farver, lim øjnene.

Hurra! Barnet selv lavede en killing!

Selvfølgelig, ikke alle kan lide killinger og hvalpe, i origami dyr til børn er der også en sådan mulighed som cobra. Og måske kan de få venner med killing fra den tidligere lektion?

Foto fra webstedet www.detiseti.ru

For at lave en slange har vi brug for et firkantet stykke papir eller pap. Vi bøjer det diagonalt, så ret og vend siderne til diagonalerne. Efter dette, igen bøje sidedelene i midten af ​​figuren og de nederste panel sider fra bunden, gør det på en sådan måde, at der opnås to trekantede del - nu det øverste hjørne falder ned og nervepirrende vores håndværk - se, i form af en slange, men det skal være homoseksuelle farver - tilføje farve til Barnets kreative skøn og legetøjet er klar fuldstændigt!

Fuglen er heller ikke svært at gøre, foruden kan den bruges som en suspension på en lysekrone eller hængt på et juletræ som et legetøj til det nye år!

Vi skal bruge et ark papir med en firkantet form, vi bøjer det to gange i to retninger i forskellige retninger. det er nødvendigt at skitsere de hovedlinjer, som vi vil arbejde med. Efter at glatte papiret og bøje mod midten af ​​pladsen lidt hjørner, er tallet et kvadrat som før, og vi bøjer til højre og venstre af diagonalen, så den resulterende tal var en spids vinkel, og så bøje emnet i halve igen og wrap vinkel inde - vi fuglets næb og krop viste sig!

Billeder fra www.youtube.com

Tilføj hendes hale og øjne, for nu kan vi gøre næsten virkelige øjne, kan du lave en tot tykt papir, som han holdt på og ikke falde for det og vedhæfte en tråd, så du kan bruge legetøjet som en dekoration.

Dette er nok den nemmeste origami teknik til børn. Hvert barn vil være i stand til at mestre fremstillingen af ​​dette papirlegetøj.

Billede fra planetaorigami.ru

Tag et firkantet papirark, fold det i halvt, vælg en diagonal linje, nu udvide den og placer den foran dig, så foldelinjen er lodret før dig. Vi bøjer højre og venstre hjørner, så de ligger lodret og to fjerdedele af hele legetøjet, nu er det øverste hjørne bøjet nedad - og her er det - uglen!

Farve håndværket, træk øjne og fjer, du kan vedhæfte tæpper af pap eller tovværk.

Blomster fra papir - origami til børn er lidt mere kompliceret end tidligere legetøj. Dette er en fremragende gave til en mor eller bedstemor til ferien den 8. marts eller til moderens dag, og hvis du laver et postkort med denne origami, får du en unik og meget original gave til nogen. Men husk på, at disse tal vil kræve lidt mere tid og tålmodighed, så det er sandsynligvis ikke værd at tilbyde et så ulige job til en 4-årig.

Så, vi har brug for syv små kvadrater papir - det er fremtidens kronblade af vores anemone. Hver af dem foldes i halvt langs en vandret linje, så et lag bøjer opad langs en diagonal linje og drejer begge hjørner af bladet tilbage for at få et afrundet kronblad. Tag nu en af ​​dem, og til den del, der er forblevet fra et rektangel, indsæt det efterfølgende kronblad, så forbinder dem alle i en cirkel.

Foto fra lujayka.com

Anemone er klar, nu kan du lave en syvblomst blomst fra den, eller du kan dekorere et notesblok eller et postkort, dette valg er dit, eller rettere dit barn!

Vi håber oprigtigt, at denne artikel vil hjælpe dig med at diversificere fritid for dine børn. Du vil kunne finde et stort antal mere komplekse instruktioner på internettet, men det er den enkleste origami for børn, så de kan hjælpe dig med at begynde at mestre denne fascinerende kunst.

Artiklen er ganske interessant, men efter min mening er der for få færdige origami prøver. De er virkelig store. Min datter elsker at lave origami, og min far er glad for at hjælpe os i dette. Den mest elskede model er frøen, som hopper, når den trykkes)

Endnu mere populær blandt små børn er origami-tallene for "crow" (eller dens variation "dog-kusaka"). Og kendt for alle for skolen "fortune-teller." Disse er "interaktive" figurer, som du kan sætte på dine fingre og lege med dine venner.

Yngre datter er glad! Læsning kan endnu ikke og iver for at arbejde allerede har manifesteret) Har gjort med hende indtil kun et fly og derefter med min deltagelse, men hun griber videnskab i luften! Kun her er det en skam, at de små billeder med en detaljeret og et godt eksempel på, hvordan man gør .. ((og det er min ivrige og som jeg læser det bryder gøre et foto eller billede net..Vse alligevel tak, og hvis du kan tilføje flere billeder. Tak! )


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

95 − 93 =