Origami vase af papir

En vaskepapir med egne hænder. Hvordan laver origami en "vaske papir"

En vase af papir kan blive en dekorativ udsmykning af huset og en usædvanlig souvenir gave. Du kan gøre det på en række måder fra materialer, lim og origami. Lad os starte med enkle, men usædvanlige papirhåndværk.

Til dette produkt skal du tage en gave og et hvidt kontorpapir, en saks, en tykk pap. Tag pap og lim det ind i røret. I princippet kan du bruge to eller tre ruller toiletpapir, som du skal lim sammen.

Dernæst vikle rullen med hvidt kontorpapir. Dette vil være grundlaget for vasen. Du kan tage en anden farve. Det vil afhænge af gavepapiret. Markér 1,5 centimeter fra to kanter på rullen, og træk en næppe mærkbar linje med en blyant i en cirkel.

Skær derefter gavepapiret på en 1,5 cm bred strimmel. Deres længde skal være sådan, at vippe 180 grader og holde lommelygternes form. I stedet for gavepapir kan du bruge dekorativt stof, som du skal indsætte på Whatman og skære i strimler.

Lim nu strimlen fra begge sider af rullen til blyantlinjen diagonalt, det vil sige den anden kant i forhold til den første skal være 180 grader. Strimlerne limes tæt på hinanden langs kanterne, og i midten dannes et bølget mønster. Det viser sig en original elegant vase af papir.

For at lave et usædvanligt håndværk skal du:

På en glasflaske måles højden og måles den på pap. Tegn en mønsterhalvdel af en vase eller en flaske. Disse flasker limes til flasken. Læg nu skabelonen på bogen, tryk let og skær arbejdsemnet med en lommelygte.

Prøv ikke at deformere bogen. Det er nok at skære to af dem i form af en vase. Derefter dannes en konvekse form af vasen, når dækserne foldes sammen. Med disse emner skal du dække glasflasken og klæbe dem til hinanden. Det viser sig en usædvanlig avis vase af papir til blomster.

Til dette håndværk er det vigtigt at tage flasken lige uden bøjninger. Afhængigt af skabelonen kan du oprette forskellige former for vaser, flasker, vaser. Jo mere du bruger bøger, desto mere tæt form opnås fra produktet. Ellers stikker siderne ud, og produktets integritet er brudt.

En anden mulighed for begyndere - at lave et originalt håndværk i teknikken til quilling. Til dette skal du tage flerfarvede logs, papir, saks og lim. Skær skiver i tynde strimler. Deres bredde bestemmer produktets tæthed.

At vasen var tæt, er det bedre at gøre det fra stramme ruller. For at gøre dette skal du strippe strimlen på blyanten og indsætte kanten. Hvis der ikke er noget særligt værktøj til indpakningspapir, skal du i tandstikket lave et snit og indsætte en stribe i det.

Rolls skal gøres meget, af forskellige størrelser. Derefter limes omhyggeligt sammen rullerne i form af en vase. Hver nye række limes kun, efter at den forrige er tørret. Du kan indsætte en færdig flaske med papiremner, så du kan sætte blomster i den.

Dekorative vaser kan laves af andre figurer. For at gøre dette skal du lave en gratis rulle, derefter indsætte enden af ​​papiret og skabe en form for et blad, en firkant og et øje. Men sådanne produkter vil være skrøbelige. En vase papir vil være flerfarvet, hvis rullerne er lavet af strimler af forskellige farver.

Hvordan laver man en vase af origami? Forberedende fase

Skåret fra 18 ark A4 560 hvid, fra 6 ark - 192 rød og fra 2 ark - 36 gule rektangler. Standardstørrelserne på rektanglerne er 5,3x7,4 cm eller 3,7x5,3 cm. Derefter gør modulerne:

 • Tag et rektangel og fold det halvt, så kantene lukkes langs længden;
 • bøje og rette strimlen langs denne linje flere gange;
 • derefter sætte det smalle rektangel opnået med den bøjede side op og fold den i halvt, lukke siderne i bredden;
 • Også flere gange langs denne linje bøj og ret lige rektanglet for at kortlægge en stabil foldelinje;
 • Unbend et smalt rektangel og bøj hjørnerne som et fly (bemærk at huset er udformet: trekant ovenfra og rektangler nederst);
 • vend figuren, så ansigtet er en solid trekant og bøj rektanglerne op;
 • Videre, ved rektanglerne, bøj ​​hjørnerne langs linjen af ​​figuren og hak dem indad (det vil sige, hjørnerne bør ikke vikle modulet, de krøller indad);
 • Nu er den trekant, der er opnået, bøjet i halvdelen.

Det viste sig som en trekant med lommer, hvor andre moduler vil blive indsat.

Modular origami er en slags designer fra papir. Modulerne er arrangeret i forskudt rækkefølge, og tilslut derefter to rækker på 16 stykker og luk i en ring. Lav en anden række i forskudt rækkefølge og drej emnet indad. Det viser sig, at midten er tæt mod bordet, og modulernes ender går op.

Dette er grundlaget for vasen. I denne position tilføjes en række hvide moduler. Næste række - vi begynder at tilføje røde trekanter.

 • 5 rækker: alternativ til slutningen 3 hvide (B) og 1 røde (K) moduler.
 • 6p: 2B, 2K.
 • 7p: 1B, 3K.
 • 8 rækker helt ud af røde trekanter, tilføj 4 moduler jævnt.
 • 9p: 1 gul (G), 4K (gule trekanter ligger under de røde moduler i femte række).
 • 10 °: 2 °, 3 °.
 • 11p: 3J, 2K.
 • 12p: 2J, 3K.
 • 13p: 1J, 4K. Vær opmærksom: fra gul viser de oprindelige mønstre, der ligner rhombusser.
 • 14p: Der vil være alle røde moduler og tilføje 4 flere trekanter jævnt. Det vil sige, alt bliver 24.

Det sidste stadium af origami vasen

Næste er vekslen af ​​røde og hvide moduler i henhold til ordningen. Bemærk, at hvidt er indstillet nøjagtigt over de hvide trekanter i den syvende række:

 • 15 række: 1B, 5K.
 • 16p: 2B, 4K.
 • 17p: 4B, 3K. Tilsæt jævnt 4 stykker hvid.
 • 18p: 5B, 2K.
 • 19p: 6B, 1K.
 • 20 række helt fra hvide trekanter, tilføj 4 flere stykker (i alt 32 stykker).
 • 21p: 32B.

En vase med blomster lavet af papir er næsten klar. Det er stadig at lave dekorative kanter. For at gøre dette skal du indsætte 4 hvide moduler i hinanden. Sådanne stativer skal fremstilles 16. Det samme antal buer skal være fremstillet af 13 trekanter og ben.

Nu fra stativene gør benene til vasen og indsæt dem gennem et modul til bunden af ​​vasen. Fra oven også gennem modulet installerer du racks, som du installerer buer på. En vase af papir i origami-teknikken er klar! Du kan sætte papir eller tørrede blomster i det.

Vase af origami

Denne origami refererer til en meget enkel og det tager ikke meget tid at lave det. Alt du behøver er bare at se på de billeder, der vil vise. hvad og hvordan du vil gøre.

Vase-origami lavet af papir kan muligvis ikke udføre funktionerne i en rigtig vase, men du kan stadig komme i brug. Det er praktisk at gemme alle slags trivia, for ikke at miste dem rundt om i huset, og du kan stadig trække ud af det fortabes i løbet af spillene.

Eller måske vælger du stadig at bruge en sådan original vase til det tilsigtede formål? Placer i det et fartøj med vand, hvor du lægger blomster. Bare ved at de ikke kan stå der for længe.

Origami vase trin-for-trin instruktion

 1. Først finder vi ud af, hvad vi har brug for. Denne origami kan laves enten fra et kvadratisk ark med dobbeltsidet papir eller to ark stablet på hinanden af ​​modsatte sider.
 2. Bøj arket diagonalt og unbend det tilbage.
 3. Bøj arket på den anden diagonal og forlæng det igen.
 4. Nu skal vi lave en vandret bøjning og derefter unbend vores ark igen.
 5. Dernæst ser du, at du har formet linjer - på dem vil vi folde papir i form af en diamant.
 6. Nu stryger vi vores rhombus ordentligt.
 7. Tag det højre hjørne og bøj det mod midten.
 8. På samme måde fortsætter vi med venstre vinkel.
 9. Vi vender vores model over og gør de samme manipulationer med de to andre hjørner.
 10. Lad os tage det venstre hjørne - den øverste - og bøje det mod midten, og derefter rette det.
 11. Vi sænker den centrale vinkel mod midten.
 12. Drej ventilen over og fortsæt videre på samme måde. Når det sidste højre hjørne er tilbage, vil vi handle anderledes med ham. Vi bøjer det mod midten af ​​modellen på en speciel måde (som før, kun i spejl), så vil vi rette og dreje vinklen indad, orientering langs de viste linjer.
 13. Hvad der har vist sig, ses i figur 19.
 14. Lad os nu tage det nederste hjørne af modellen. Vi poke det og unbend det - vores opgave er at lave en stabil bund, som vi ser så snart vi udfolder emnet.

Det er alt sammen, vores vase-origami er klar.

Endelig giver nyttig vejledning for begyndere - måske i samleprocessen, og du er tabt et sted lavet en fejl i den ønskede handling, så bare bare vende proceduren og returnere til scenen, hvor du gik galt. Så snart du har forstået, hvor du havde taget fejl - igen henvises til instruktionerne og gentages igen. Vær særlig opmærksom på rigtigheden af ​​fremstillingen af ​​bøjninger. Hvis de er færdige korrekt, vil det ikke være svært at genoprette origami. Derudover kan du se en video lektion om at samle en origami vase fra papir, hvilket er en nyttig mesterklasse for begyndere.

OrigamiArt

Profilvisninger:

Origami vase er gjort meget simpelt. Følg trinene, illustreret med fotos, og du får det! Hvad kunne være dens formål? Selvfølgelig vil friske blomster i det ikke vare længe, ​​medmindre et fartøj med vand er placeret inde i det. men smukke origami vase vil være i stand til at gemme små ting: klip, viskelæder, tilbehør, farveblyanter og også brugt til at spille forfeits eller for at kaste op på en fest.

Tag et firkant med dobbeltsidet papir eller stable to ark med ensidet papir med forkerte sider. (1)

Nu skal du bøje arket diagonalt og unbend det. (2)

Gentag den samme handling på den anden diagonal. (3)

Det næste skridt er at bøje og rette arket vandret som vist på billedet (4) og (5).

På linjerne skitseret, skal du folde arket i en rhombus som denne: (6), (7).

Den resulterende diamant skal stryges godt. (8)

Den rigtige vinkel bør bøjes til midten. (9)

Vi bøjer venstre på samme måde. (10)

Vi drejer emnet og gentager det samme med de resterende to hjørner. (11)

Øverste venstre hjørne af emnet skal bøjes til midten (12), unbend og sænk derefter den centrale vinkel til midten som i dette billede: (13)

Drej ventilen som en side og fortsæt analogt (12 og 13 billeder), indtil du har det sidste højre hjørne foran dig. Det skal bøjes til midten af ​​emnet, som i 12 billeder, kun på spejl måde, unbend og juster denne vinkel indad langs de skitserede linjer. (17 og 18)

Det skal vi få. (19)

Nederste hjørne af vores fremtidige origamivas skal foldes og udfoldes, så vi efter at have udfoldet emnet (22) lykkedes at lave en så stabil bund: 21

Hvis du på et eller andet tidspunkt ikke får det, du ser på billedet, skal du ikke bekymre dig. Udfold arbejdsemnet omhyggeligt og se hvilket trin du lavede fejlen. Det vigtigste er at gøre bøjninger korrekt. På dem kan du allerede og gentage origami vase.

dette simpel origami vase gøres meget hurtigt, og hvis du hurtigt har brug for en kasse til slik eller du vil dekorere interiøret med tørrede blomster og kunstige blomster, vil produktionen ikke vare lang tid. For at gøre det unikt kan du dekorere papiret med mønstre fra den velkendte kombination af lim + semolina, rhinestones, sparkles, tegne noget glitter. Også du kan organisk passe en sådan vase på Halloween - du bliver nødt til at gøre det ud af appelsinpapir og tegne et krus, der er skåret ud af et græskar.

Men mest af alt selvfølgelig sådan papirvaske kombineres med de samme farver. En fremragende gave til min mor den 8. marts eller fødselsdag - blomster fremstillet af egne hænder i origami teknik lige i vasen. Dette kunstværk til min mor vil ikke være en skam at vise og kolleger, sat på skrivebordet.

Lav en vase af origami For denne lektion, selv med børn, er de nødvendigvis interesseret i fælles kreativitet. Lad børnene male papiret, og de ældre sætter det ned usædvanlig origami vase.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 2 =