Originale blomster

De mest fashionable blomsterbuketter af 2017-2018, fotos, trends i floristik

Smukke buketter af blomster - det er ikke kun dejligt, men også altid et godt supplement til gaven ved enhver fest.

Moderigtige buketter af friske blomster vil glæde enhver pige og kvinde, og det er ligegyldigt, den donerede buket er simpelthen og uden særlig grund eller rettet til en vigtig begivenhed.

Smukke modebuketter kan være meget forskellige og nogle gange usædvanlige. Det er vigtigt, at sammensætningen af ​​levende blomster er harmonisk og bedst udtrykker dine følelser.

Som i andre områder og i floristik er der trends og modetrends i floristikken i 2017-2018, der bestemmer de mest fashionable blomsterbuketter, hvoraf billederne kan findes i vores udvalg.

Varianter af smukke buketter af friske blomster er enorme. Smukke fashionable klaser af blomster 2017-2018 kan pakkes så beskedent og simpelt og meget usædvanligt og originalt.

Det kan være smukke buketter af blomster i papir, kurve af friske blomster, fashionable buketter i en kasse. Glem også om blomsterne til de brudsmodefulde bryllup buketter, som er specielt originale og smukke.

Modetrends i blomsterbutik 2017-2018 tilbyder os de smukkeste og originale mønstre af naturlige blomster, som helt sikkert vil appellere til de mest dejlige damer. Meget populær er smukke modebuketter af blomster i en delikat lyserød farve eller en kombination af hvide og lyserøde blomster i en buket.

Også smukke udseende kompositioner fra ægte blomster, der kombinerer lyse og delikate blomster i en buket. Denne farvekontrast ser utroligt imponerende og original ud. Meget populær hos blomsterhandlere er pionformede roser, anemoner i hvide og lyserøde nuancer.

Populære er også kombinationer af vildblomster med klassiske og alle de velkendte farver. Moderigtige buketter af 2017-2018 bør være lidt disheveled og uforsigtige.

Vi har samlet originale og meget smukke fashionable blomsterbuketter af 2017-2018, hvor billederne er præsenteret i vores fashionable udvalg. Vi foreslår at du gør dig bekendt med de nyeste tendenser inden for floristik og vurderer de mest fashionable blomsterbuketter i 2017-2018, som er i højeste popularitet denne sæson.

De mest fashionable trends i blomsterbutik 2017-2018: smukke blomster i en kasse

En win-win-trend er de spektakulære blomster i æsken, som er meget populære og relevante i dag. En sådan sammensætning af friske blomster i en hatkasse ser meget højtidelig ud.

Moderigtige buketter i en kasse er en win-win gave mulighed for enhver ferie - Fødselsdag, 8. marts og andre festligheder. Meget ofte smukke fashionable buketter i en æske suppleres med slik, som en meget populær trend - blomster i en kasse med macaroons.

Trends in Floristry 2017-2018: Moderigtige bryllup buketter af blomster

Smukke bryllup buketter af 2017-2018 er skabt under hensyntagen til bryllup mode og generelle trends i mode trends trends i floristik. Denne sæson er bryllup buketter arrangeret ved hjælp af træblomster, pæoner, roser, anemoner, orkideer samt feltblomster.

En populær trend at bruge i bryllup buketter er en stor blomst, som for eksempel et protein. Sådanne kæmpe blomster komplementere og dekorere med grønne, bånd og andre ornamenter.

Populære er fashionable bryllup buketter i ømme hvide og lyserøde toner, samt bryllup buketter med vilde blomster. Sådanne buketter skaber lidt disheveled og uforsigtige, hvilket giver dem naturlighed og lethed. Bryllup buketter i denne stil er temmelig usædvanlige og ser meget flot ud.

Det er også vigtigt at tage højde for, at brudens bryllupsbuket svarer til den samlede stil af hele brylluppet og supplerer brudens påklædning, dekorationer og alle elementer i bryllupsfesten.

Trends in floristry 2017-2018: smukke blomster i kurven

Populære er også sammensætninger af friske blomster i kurven, som ikke er mindre smukke end buketterne i kassen, men det er stadig en mere almindelig version af buket. Buketter i en kurv kan skabes af en række forskellige typer blomster, der smukt slår forskellige farver og farver.

Blomster i kurven kan være både blide og raffinerede og lyse. Blandt de mange muligheder er blomsterne i kurven en god gaveide til enhver ferie, en kat

Moderne trends inden for blomsterarbejde 2017-2018: blomster i papir

Blomster i papir, måske, den mest almindelige måde for os alle at designe kompositioner af blomster.

Til dato er en bestemt type papir brugt til at pakke en blomsterbuket, som kan have forskellige nuancer, men uanset dette ser blomsterbuketter i papir udseende stilfuldt og smukt.

Modetrends i blomstervirksomhed 2017-2018: fotos, blomstertrender, de smukkeste modebuketter

Vi tilbyder interessante ideer til blomsterbuketter, fotos, floristiske tendenser, som præsenteres i vores samling nedenfor ...

2 Kommentar til "De mest fashionable blomsterbuketter 2017-2018, fotos, floristiske tendenser"

Jeg kunne godt lide buketterne denne camille! Åh, det er meget ked af det, at blomsterhandlere i vores by ikke gør dette, der er ingen smag, der er ingen skønhed, men kun den samme bukets skændsel.

På forespørgsel og forslag, desværre. Alle disse buketter er værd at mange penge, men i din by synes tilsyneladende ikke mange at bruge)))

Blomster til buketter foto og navn

Bryllup portal DreamBride har lavet et stort og meget nyttigt materiale til brude og blomsterhandlere. Roser synes at være banale, og du vil have noget usædvanligt? Måske kunne du lide en buket, men ved ikke, hvordan disse blomster kaldes? Derefter forberedte vi dette indlæg ikke forgæves. Her samles de smukkeste, usædvanlige og endda eksotiske blomster med fotos, navne og eksempler på brudens buketter.

Bordeaux eller fuchsia blomster er små blomster, der falder af en kaskade af spikelets. I en buket ser disse lyse bluser meget originale ud.

Store, lyse og forskellige blomster, der ligner liljer.

Disse blomster er som valmuer, de kan være lyse og farverige. Der er ofte hvide anemoner med en mørkblå kerne.

Store hætter af farverige, lyse, furrige farver, som består af mange smalle kronblade. En række nuancer giver dig mulighed for at skabe buketter til enhver smag.

Grå, runde, små kugler af blomster, fra en afstand som store bær. Disse sølvkugler er specielt komplementære til vinterbuketter.

Dahlias er som asters, som frodige og lyse hætter af blomster, har kun kronblade en bredere form.

Endnu lyse og muntre blomster, der ligner flerfarvede, store kamilleer.

Hyacinter er som store lilla blomster, der passer til blå og lilla buketter.

Hortensia - små blomster, der ligner en violet. Ofte er der blå, blå og hvide kransetter af hortensia. De ser meget kærlige ud.

Spikelets med blå, blå og lilla små blomster.

Iriser formes lidt som orkideer, kun kronblade hænger ned. Ofte er der lilla med gule indeslutninger eller helt gule, hvide.

Callas er usædvanlige og meget smukke blomster, ligner liljer, som ikke er helt blomstrede. Formen af ​​knoppen ligner et glas. Ofte er der hvidt med et gult centrum. Der er andre nuancer: orange, pink, lilla, vin.

Hårete mellemstore og store kronblade, ofte seks stykker.

Runde, gule blomsterballer, der ligner et stort hjerte af kamille. Det er en rigtig sol på en stilk.

Han er en sød ærte. Latirus smukt supplerer brudens blomsterbuketter. Blomsterne er små, lidt uregelmæssige i form, bølget kronblad.

Ofte er der blå brudebuketter med muscari. Blomsterne selv er som lilje af dalen knopper.

Bryllup buket påskeliljer foto

Ofte er der hvide blomster med en solorange.

Dejlige blå eller lilla blomster, der ligner violer

Protea er en usædvanlig og eksotisk stor blomst. Ofte findes i koral, orange eller pink. Har en meget stor kerne og hårede kronblade.

Bryllup buket Ranunculus

Ranuncles er som små, tætte roser med mange kronblade.

Disse blomster er som majsblomster. Perfekt komplement til sommer og eng buketter.

Sukkulenter findes i alle nuancer af grønt. I lighed med små grønne roser er nogle arter som kaktus eller små træer.

Stor flerfarvet og lyst, som asters og dahliaer. Sådanne blomster bruges ofte i buketter af bruden.

Eustoma er som en calla blomst, kun lille. Ofte er der i buketter en hvid eustoma med et gult center, men der er også andre farver: pink, lilla, gul. Når knoppen ikke er helt blomstret, ligner den en lille rose.

Buketter af blomster (foto)

Fotovalg: Buketter af blomster.

Fotoet af blomsterbuketter er, hvordan naturens skønhed kombinerer med en blomsterartners arbejde. Centurerne gik, menneskets mode og smag ændrede sig, men traditionen med at lykønske blomsterbuketter forblev. Mangel på ord, farver, stor for dig selv, men for at gøre en buket, så den naturlige skønhed ikke går tabt og ikke rastanula og blev lysere og klarere - dette er absolut en kunst. Kunsten at danne en buket og skabe flotte kompositioner. På denne side har vi valgt de smukkeste billeder af blomsterbuketter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − 9 =