Ovn tandyr

Ovn tandyr

Historien om tandoor og kompleksiteten af ​​dens fremstilling

Tandyrovnen skylder sit udseende til Sart-stammen, der engang beboede det moderne Usbekistans område. Dette folk var en fan af ild, og derfor lagde Sarts en tandyrovn, der troede i den østlige spiritus peri, formentlig bor i tarmens tarm. Stammen boede i kort tid, da de med mongolens ankomst på deres land var slaveri. Mongolerne værdsatte på tilfredsstillende måde sartens opfindelse og begyndte at bruge den aktivt. Som følge heraf blev tandyret bredt spredt.

Takket være Timurs efterkommere dukkede en mirakelovn i Indien, hvor den fik sit moderne navn, og den mad, der blev kogt i det, blev kendt som tandoori. Dette spredning refererer til det XVI århundrede. I dag findes en så raffineret og nyttig udsmykning af køkkenet i mange lande i verden, hovedsageligt østlige. (Se også: Ovn til shish kebab med egne hænder)

Afrika er ingen undtagelse. Desuden er ovnen meget populær i Rusland. Takket være enhedens udsøgte design bruges det ofte som et element af landskabsdesign, hvis det er et spørgsmål om dets jordens sorter.

Hovedmaterialet til produktion af den østlige ovn er kaolin ler, som har en behagelig lys gul skygge. Ellers hedder ler også "live9raquo;" og dets udvinding udføres i Usbekistan selv under byen Akhangaran. Det overraskende er, at der ikke er nogen forarbejdning af ler, kun kamel og fåruld er tilføjet det. Efter at masterne har æltet "dej9raquo; ved hjælp af en speciel enhed, og også ramming det med hans fødder, får han tid til at infuse for en dag eller to.

Den færdige ler er trampet i såkaldt skæreark, der har en langstrakt form. For at sikre, at den usbekiske tandyr viste sig at være af høj kvalitet, er den støbt fra et "mønster 9raquo; under den brændende sol med hjælp fra flere herrer. Og arbejdet udføres på potterens hjul, i dette tilfælde ved metoden til båndstøbning. (Se også: Sitemap)

Når stuccoarbejdet er afsluttet, falder ovnen ind i skyggen, hvor den tørrer op inden for en måned. Hvis du ikke følger reglerne, og begynder at bruge ovnen, før leret tørrer ud, vil det helt sikkert springe ved første tænding. Standardstørrelsen af ​​denne trunkerede skib varierer fra 1 til 1,5 meter. For at opnå de bedste varmeisoleringsegenskaber viser det sig ved at forsegle beholderen med et lag af ler og overlejre det direkte på stedet med mursten.

Typer tandoor og instruktionsmanual

Sammen med den overliggende jordbaserede armatur, i den moderne verden er jorden tandyret blevet meget populær, ellers kaldes det også en pit. Foruden jordbunden er denne art kendt fra oldtiden. I dette tilfælde virker ler med urenheder af chamotte som et materiale, og grus kan også bruges som et yderligere element.

Det er vigtigt at huske, at skabelsen af ​​dette emne for orientalsk madlavning skal ske i de varmeste sommermåneder. Designet af tandyrovnen er ret simpelt, og processen med oprettelsen omfatter flere faser:

 • Før du begynder at bygge en komfur, skal du grave et hul omkring en halv meter dybt.

 • Endvidere er rillen tæt tæmmet med en mursten lavet af højkvalitets ler, mere præcist er den beklædt.

 • Det færdige foringsrør skal være tæt tækket med en forberedt ler "test" 9quo; så væggene er lige.

 • For at opnå den bedste antænding er det nødvendigt at tilføje to huller i bunden af ​​enheden, hvilket sikrer forsyning af ilt.

 • Efter at konstruktionen er klar, skal den stå i flere dage.

 • Det sidste trin er at hærde ovnen. Dette gøres med brænde og penseltræ, der antændes. Temperaturen skal nå 400 grader Celsius, så vil leret passere den nødvendige hærdning.

  Konditioneret pitched enheder kan opdeles i to typer, hvoraf den første er en variant fremstillet i henhold til ovenstående instruktioner. Den anden mulighed er meget lettere at installere, da det er et færdigbygget ægformet skib, der er installeret i en tidligere forberedt pit. I dette tilfælde skal den øvre del af fartøjet stige lidt over jorden, ca. 4-5 centimeter. Den nederste del er udstyret med luftblæsning, såvel som i den første variant. Begge ovneanordninger skal være dækket af keramikdæksel.

  Et karakteristisk træk ved jordvarianter er deres ekstremt lodrette installation, mens jordanaloger kan installeres vandret, hvis det ønskes. Og sidstnævnte mulighed ligner meget den russiske ovn, den eneste forskel, den har ikke en skorsten.

  Anvendelse af den østlige ovn enhed

  Før start af præparater skal Turkmen tandoor og andre analoger udarbejdes. Først og fremmest fjernes låget og den såkaldte askepit åbnes, hvorefter ca. 2/3 af det tidligere tørrede træ lægges i karret.

  Desuden antændes brændstoffet, og enheden opvarmes i en time, hvorved driftstemperaturen indsamles. Denne tid varierer dog afhængigt af ovnenes volumen og kvaliteten af ​​det træ, der anvendes. En betinget indikator for arbejdsløshed kan være forsvinden af ​​sod på skibets vægge. Når alt brændstof er blevet til kul, skal de fjernes med en poker eller anden enhed. Ovnen skal være dækket af et låg, og askeskallen skal lukkes - den er helt klar til madlavning.

  Hvis tandyr anvendes første gang, skal varmeprocessen udføres jævnt og præcist, det bedste brændstof i dette tilfælde er trækul. Vær heller ikke bange for udseendet af hårspræk på væggene, når de opvarmes, de påvirker ikke på nogen måde apparatets kulinariske arbejde.

  For at undgå udtørring af madrester, samt dens nemme fjernelse, skal væggene være lidt overstrømmet med vand, men overdriv det ikke. Det er også værd at gøre med selve fødevaren, især hvis det drejer sig om brødbakning. Vand vil tillade det at forblive luftigt og blødt.

  Ovnen er placeret til fremstilling af helt anden mad, men de mest populære var lækre flade kager i tandyr. Fremgangsmåden til deres forberedelse er meget simpel, dejen sidder fast på fartøjets indre vægge, strømmet med vand, efter madlavning fjernes de let med en speciel spatel. Kødforberedelse udføres traditionelt på spydspidser, som i sin tur i lodret stilling passeres gennem hullerne i låget. Det er yderst bekvemt at lave grøntsager og andre retter. I dette tilfælde er metalpladen med indholdet fastgjort til holderne.

  Den største fordel ved denne enhed er ensartetheden af ​​opvarmning, hvilket undgår irriterende brande. Mad, der er kogt gennem denne ovn, kan prale af saft og nytte, for ikke at nævne den ineffektive smag. Forskere har fundet ud af, at madlavning i tandoor giver dig mulighed for at redde nyttige stoffer og vitaminer af fødevarer.

  Uafhængig ovnkonstruktion

  Meget bekvem og varieret anvendelse af tandyrovne i dag populariserer køb af dette mirakuløse "apparat9raquo; eller skabe det selv. Sidstnævnte mulighed giver dig mulighed for at oprette på din egen side en ovn af to prøver - klassisk eller moderne. Og den moderne version i dag kan findes meget oftere, da det er meget nemmere at udføre. Til dette vil der være brug for får, ler og sand, mursten og cement, der er brug for halm.

  Vi kan sige, at skabelsesprocessen ligner installationen af ​​en stationær ovn, da den omfatter:

 • Udvælgelse af et byggeplads

 • ensartet placering af et 20 centimeter lag af sand;

 • lægning af den primære kreds af mursten, hvis diameter skal være 80 cm, og det er nødvendigt at forlade et hul til at blæse;

 • lægge følgende cirkler, fastgørelse mursten med cement;

 • Stramningen af ​​strukturen i en højde på 40 cm fra niveauet af "bunden" ved beskæring af en mursten med en bulgarsk

 • forlader en åbning 40 cm i diameter (sidste cirkel);

 • lermurer fremstillet med ler med en blanding af uld og halm;

 • fuldstændig udtørring af enheden og prøveundersøgelse.

  Den klassiske tandyrovn med egne hænder gøres meget mere kompliceret og mere varig. For at gøre dette skal du lave følgende forberedelser: Forbered ler og lamuld, naturlig solsikkeolie og en træ tønde samt svær sand. Tønderen skal svare til den færdige fremtidige ovnanordning, da den vil blive brugt som ramme. Tønderen skal hældes med vand og holdes i denne tilstand i cirka en dag, så slippe af med vand og gnide væggene med solsikkeolie. Igen, lad det brygge for en nat eller en dag.

  "Testo9raquo; Den fremtidige enhed er knæet i følgende proportioner - 1: 2 ler og sand, til den resulterende opløsning blandet uld i sådanne mængder, at det var umuligt at lægge mærke til i "grøden". Opløsningen skal være ret tyk, så dens applikation på tønderen ikke ledsages af spredning. "Testo9raquo; Det anbefales at insistere i to dage, og fortsæt derefter til udsmidningen af ​​tønderen. Denne proces udføres fra bunden, og lagets tykkelse må ikke overstige 3 cm. Øverdelen skal nødvendigvis være lidt indsnævret. Når beholderen er støbt, skal det indre rum behandles med en trowel.

  Det færdige fartøj skal være helt tørret, og erfarne herrer forenkler denne procedure ved at bruge elektriske lamper, der er anbragt i en beholder, eller installere det i et udkast. Efter en og en halv time skal tønderen bevæge sig væk fra lejren, den skal fjernes. Når tørringsprocessen er afsluttet, er ovnen sat til det sted, der er udpeget til det og fyret.

  Ovn Tandoor: aromaer i Asien

  I dag har vi et meget usædvanligt emne. Vi vil overveje spørgsmålet om, hvordan man laver en tandoor selv. Da vores hjemmeside er dedikeret til opførelsen af ​​ovne, pejse og skorstene, fokuserer vi på den tekniske side af problemet i vores artikler. Selvfølgelig vil vi i denne artikel også fokusere på, hvilken enhed tandyr har, og hvordan konstruktionen skal fortsætte.

  Men i starten mener vi, at det er nødvendigt at lave en lille udgravning fra den rent tekniske del, og det er derfor.

  Ordet tandyr, selv om det bliver mere almindeligt i vores ordforråd, men for det meste ikke alle, ser selv denne ovn kendskab til principperne for dets arbejde, for ikke at nævne dets struktur.

  Så er tandyrovnen en slags russisk ovn i Asiens lande. Designet hovedsagelig til bagning af brød og brødprodukter, men det kan med succes koges kød, kylling, bage grøntsager og lave mange forskellige retter.

  Hvad er forskellen mellem det asiatiske område og Rusland, hvorfor syntes ovnen lige der? Svaret på dette spørgsmål ligger i tandoorls økonomi. Selve begrebet Asien er forbundet med sand og bjerge. Naturligvis, når de repræsenterer Asien, vil de store skovstrækninger ikke svømme før vores øjne.

  Selvfølgelig vokser der også træer, men de er helt klart ikke nok til at bruge, som i Rusland, til at opvarme huse og lave brød.

  I modsætning til den russiske ovn behøver tandyr kun en lille flok saxaul, så den kan bage en stor mængde brød. Han kaldes på disse steder, tandyr-nan.

  Det er interessant: Nan i den turkiske dialekt er oversat som "brød". Derfor er tandyr-nan "brød bagt i tandoor".

  Vores reference: saxaul - en slags woody busk. vokser på sandet i ørkenen. Når det brændes, producerer det en meget høj temperatur.

  I Asien anser næsten alle ejere det nødvendigt at bygge en tandoor i gården af ​​hans hus. Men nogle gange bruges en stor tandyr, der er arrangeret på gaden, af flere familier sammen.

  For eksempel høstede kvinder i Usbekistan tidligt om morgenen brød til deres hjem. Direkte på gaden blev den installerede tandyr opvarmet, for dens protopka blev der anvendt en relativt lille armfulde saxaul.

  Et par timer senere gik de hjem. Hver barede en anstændig stak friskbagt tandyr-nan. Ugentligt lager for en stor familie. Lugten var betagende i luften.

  Som du kan se, bruger ovnen lidt brændstof, og samtidig er det muligt at tilberede en tilstrækkelig mængde mad. Hvad er princippet om tandoors arbejde?

  Princip for drift af tandyr

  • Tandyret selv er en slags lerpotte, vendt på hovedet med bund og med hul i toppen.
  • I den nederste del er der et hul.
  • Udenfor er tandooret muret, ler, sand eller salt begravet mellem mursten og tandyr.
  • Som det bliver klart, er alle disse materialer fremragende varmeakkumulatorer, og selve formularen bidrager til den fremragende fangst af termisk stråling fra ild.
  • Faktisk absorberes al varme af tandooren, og så begynder han at give den væk langsomt, men ikke udad, men indeni.
  • Således høj og samtidig selv temperatur og muligheden for at bage eller lave mad selv med helt fjernede kul.

  Vores reference: Når brænde er brændt, hvis du ikke ønsker at få mad med en "røg", kan kulene fjernes helt. Dette påvirker ikke en tandoors evne til at lave mad. Shish kebab med denne metode er mere saftig, det vigtigste er ikke at overforecere det.

  Gør tandyr: de vigtigste vanskeligheder

  Mange læsere har sikkert spekuleret på: hvordan man laver en tandoor med egne hænder og hvad der kræves for dette?

  Lad os bygge en tandoor komfur med egne hænder fra materialer, der kan købes i Rusland.

  Vores reference: I hjemlandet, når du bygger tandyr, er ler tilsat med får eller kamelull. På grund af dette opnås god varmeisolering, og tandoor selv erhverver den nødvendige fæstning, men vi foretrækker at vælge mere tilgængelige materialer.

  Traditionelt fremstilles tandyret som følger:

  • Normalt højden af ​​en tandoor overstiger ikke 1-1,5 meter.
  • Diameteren i den centrale del er omkring en meter.
  • Leren fremstilles ved omhyggeligt at strække, mens æltning ikke med hænder, men for at opnå den ønskede tæthed med dine fødder.
  • Herefter får lejen stå i 24 timer og knæede endnu engang godt.
  • Selvom tandoor er i form af en stor lerpotte, er den ikke lavet på et konventionelt keramikhjul, men ved den såkaldte båndstøbningsmetode.
  • Leruller ruller ud af ler tykkelse ikke mindre end 60 mm.
  • Derefter begynder tandyret at danne sig bag tieret.
  • Rygene er fladt og bundet lidt op.
  • Resultatet er et skib med en afkortet form.
  • Derefter bliver tandyret tørret i solen i mindst en måned.

  Fejl ved forberedelse - arbejde på vinden

  Som du kan se, er det ikke let at bygge en tandoor af sig selv, arbejdet kræver en vis færdighed. Vi vil ikke være bange for at sige, at det næppe er muligt at gøre en tandoor på en sådan teknologi fra første gang, og derfor er det.

  Det er nødvendigt at vælge og forberede leret korrekt. Det er ikke engang, at det skal være ordentligt knæet, nemlig at observere proportionerne for fedtindhold. Den mindste afvigelse fra de krævede normer vil føre til krakning af tandyret. Vi vil gerne give dig en præcis opskrift til forberedelsen af ​​løsningen, men vi tør at forsikre dig om, at det simpelthen ikke eksisterer. Trods alt er selv opløsningen til ovnen ikke kompileret i henhold til visse proportioner, men ifølge konsistensen af ​​den eksisterende ler. Når du laver tandyr, gælder de samme regler, men i en strengere udgave.

  Hvis ovnens søm er 3-5 mm, Her er det muligt at tolerere små afvigelser, og de resulterende revner i murværk er nemme at reparere manuelt under drift.

  En fejl ved forberedelsen af ​​en tandyropløsning vil gøre opbygningen af ​​ovnen ubrugelig og ødelægge arbejdet på flere tiere dage.

  Derfor kan bygningen overlades til en erfaren mester og ikke kun en mester, men en fyrmand, en specialist i tandyr.

  Hvad skal jeg gøre for at give mulighed for at have en vidunderlig komfur i mit eget sommerhus og fratage mig selv og mine kære at spise lækre shish kebab og ægte tandyr kager?

  Ikke alt er så trist. Om ønsket kan tandyret ved dacha med egne hænder udføres ved hjælp af de tilgængelige færdigheder og materialer. Vi finder ud af, hvordan man bygger en tandoor af mursten med egne hænder.

  Det må siges, at tandoor lavet af mursten har sine fordele. Det vigtigste er det Til produktion er der brug for standardmaterialer, som anvendes til opførelse af murstenovne.

  Så, for at lave en tandoor af mursten på dacha med egne hænder, har du brug for:

  De vigtigste fordele ved denne model

  I denne artikel vil vi ikke overveje spørgsmålet om, hvordan man vælger mursten og mørtel til murværk. Vi har allerede skrevet meget om dette. Lad os gå direkte til beskrivelsen af, hvordan du opbygger din egen tandyr fra dine egne hænder.

  Figuren viser en tandyr af mursten med en ekstern murstenforing og sandfyldning.

  Hvad er fordelene ved denne tandyr før den traditionelle?

  • Tilgængelighed af materialet.
  • Muligheden for at rette fejl efter fremstilling.
  • Gode ​​tekniske parametre.

  Selvfølgelig er vi mere interesserede i spørgsmålet om mulige fejlkorrigeringer. Da hovedkroppen er lavet af mursten med indvendig lerlære, er det altid muligt at smøre de revnede sømme dannet på grund af forkert udvalgt ler.

  I en ægte tandoor er det umuligt. Jeg skal færdiggøre hele arbejdet helt.

  Lad os begynde at bygge tandoor med egne hænder.

  Denne tandoor har følgende dimensioner:

  Vores råd: Når du arrangerer fundamentet, skal du beregne stedet for en mursten.

  Begyndelse af murværk: først og fremmest

  Grundlaget er klar - vi begynder murværket. For at gøre dette skal du tegne den rigtige cirkel på fundamentet. Først er en cirkel lagt ud, og først er det indre rum fyldt.

  • Som du kan se på billedet, skal du ikke glemme den kanal, der er blæst.
  • Mursten er lagt på en ske, mens den indvendige knæksiden er i kontakt med hinanden.

  Vores rådgivning: Spredning af tandyr, producerer straks en intern lerleje. For at gøre dette er det bedste en chamotte snøstorm. Belægningen er fugtet med vand.

  Vi fortsætter murværket: gitteret

  • I anden række er kanalen blokeret. I modsætning til ovnen er der ikke behov for en stor kanal, i vores tandyr er den 68x200 mm.
  • Risten er placeret på den anden række.
  • Resten af ​​serien er lagt ud på samme måde.
  • Det vigtigste er at lave en god belægning. Glem ikke om den korrekte bandage af mursten. Og så alle 8 rækker.

  Den 9. række begynder med dannelsen af ​​kuplen.

  • Her skal du korrekt beregne skiftet.
  • Du skal bruge en trimning. Brug kværnen.
  • På vores tandyr er hovedhullet 500 mm.
  • Derfor fra den oprindelige med en diameter på 1000 mm vi skal komme til 500 mm til 8 rækker.
  • Enkel beregning - 500/8 = 62,5 mm.
  • Dette tal er opdelt i to, da vi indsnævrer på to sider. 62,5 / 2 = 31,25

  • Vi afslutter koblingen.
  • Nu er det nødvendigt at dække tandoor fra ydersiden godt. Her kan du bruge ler anvendt til murværk.
  • Udfyld alle sømme udefra.
  • I denne form bør tandooren tørre i solen i et par timer.
  • Derefter kan du fylde det med penseltræ eller træ til toppen og sætte det i brand.
  • Det er bedst at bruge penseltræ.
  • Efter at ilden er brændt, er leret, der anvendes til murværk, godt hærdet.

  Vi fortsætter koblingen: den ydre liner

  • Dernæst er den ydre tandoor påkrævet.
  • Tandoor er strengt lodret. Linerne på linerne skal være i kontakt med tandyrens lodrette vægge.
  • Nå udfyld alle hullerne mellem dem.
  • En sådan teknologi vil gøre det muligt for denne enhed at opbygge tilstrækkelig varme til madlavning uden brug af brændstof.
  • Når mursten tørrer godt, skal du fylde rummet over vaultet med ler eller sand.
  • Du kan bruge tandoor til destinationen.
  • Glem ikke at lave et låg af træ eller metal til det.

  Vi arrangerede en grund tandoor.

  Den næste mulighed er en jord tandoor

  Der er også en anden måde at installere denne enhed på. At bruge det er meget mere praktisk.

  • Grave fundamentet af den passende størrelse.
  • Udfør alt arbejde på fundamentet.
  • Udsæt tandoor som beskrevet ovenfor.
  • I dette tilfælde forbliver den lodrette del under jorden, kun kuplen vil være udenfor.
  • Glem ikke om kanalen til bluffen. Vi vil ikke dybe dybere ind i hans enhed, men det er nemt at gøre det nemt. Figuren viser tydeligt sin øverste del.
  • I dette tilfælde kræver kuplen en mere grundig belægning.

  Til sidst vil jeg sige en ting. Før du bager kagen i en tandoor, skal du dække sit interiør med solsikkeolie og brænde det godt. Derefter bliver kager godt bagt og ikke brændt til overfladen.

  Brug af tandyr til madlavning

  Ved at bruge ganske store retter eller svejsning en speciel rist på hullet, kan du bruge en tandoorovn til at lave ægte usbekisk pilaf eller shish kebab ved at hænge spydene ned. De behøver ikke at blive vendt om under stegning. Vi forsikrer dig, rostningen vil være ideel.

  Dette er dog allerede et emne for kulinariske sider, hvor du altid kan finde den krævede opskrift.

  Held og lykke og en behagelig appetit!

 • Alle spørgsmål og forslag, du kan sende til vores kontakter

  Tandoor: beskrivelse, video, ovnens historie

  Når du hører ordet "tandyr", vises den fantastiske øst med sin unikke natur, kultur, livsstil og unikke retter for dine øjne. Når du smagte, vil ingen glemme de utroligt saftige og hjertelige retter kogte i den nationale ovn ─ tandyra.

  Tandoor - Dette er en østlig ler eller keramisk ovn med karakteristisk form. I oversættelse fra tyrkisk betyder dette ord "stegeso, ler ovn". Det var oprindeligt et mobilportabelt fokus for de nomadiske folkeslag i Kaukasus og Asien. Over tid afgjorde nomaderne, og tandyrens udseende ændrede sig.

  Den rigeste i traditionen med tandoor køkken er det usbekiske folk. Og derfor er herrerne i Usbekistan de mest erfarne og producerer kvalitetsovne.

  Egenskaber og typer af tandyrovne

  I dag er der mange typer ovne, forskellige i formålet, form og materiale, som de er fremstillet af. Deres vigtigste kvalitet er lejers levende ånd.

  Gamle mestere i ler, der var belagt med indvendige vægge, tilsat får eller kamel uld. En sådan blanding gjorde ovnen "levende". Fødevarer kogt i tandoor absorberede lerens ånd og brandens energi. Høj temperatur giver dig mulighed for hurtigt at behandle fødevarer, holde alle saft, vitaminer og næringsstoffer.

  Tandoor sker jord, land og bærbare.

  Stationær, jord og jord, installeret i den private sektor, i landet. Disse er analoger af vores russiske ovne. Som regel er de store og designet til permanent madlavning.

  Folk, der kan lide at slappe af i naturen, er det mere bekvemt at bruge bærbar tandyr. Det sker 4 slags.

  Den største er øst. Væg en sådan helt omkring 150 kg. Det kan holde op til 20 spydspidser med kød. Eller på samme tid flere kilo fisk og grøntsager. Østtandyr bruges i vid udstrækning til ordre i restauranter og caféer. I byer åbnes mini-bagerier overalt.

  En uerstattelig assistent i landet er Sarmat stor. Den er mindre og vejer ca. 100 kg.

  For fiskere, jægere, elskere af picnics, Sarmat middle eller Donskoi tandyr bliver assistent. De vejer fra 40 til 50 kg. Hverken stærk vind eller frost forhindrer dig i at forberede mad i fri luft.

  På videoen kan tandoor og dens typer blive overvejet og beslutte, hvilken du virkelig har brug for.

  1. Undemanding for en bestemt type brænde, deres kvalitet eller mængde.
  2. Enkelhed af design. Enten en tøndebrønd eller en sideladovn.
  3. Lille størrelse.
  4. Lille tid til madlavning.
  5. Kræver ikke konstant opmærksomhed under madlavning.
  6. Ovnen er meget nem at rengøre.
  7. Tandyrvægge holder varme i lang tid.
  8. Kogt i ovnen beholder fadene fugt.

  Eksperter mener, at det bedste brændstof til disse ovne er kamelens torn eller stængler af bomuld. Hvordan er man der ikke har denne vegetation? Du kan sikkert bruge lille brænde.

  Passer ikke kun på nåletræer, som ved opvarmning udsender harpiks. Og hvis du bruger frugttræer, bliver fadet gennemblødt med en delikat aroma. Køkkenet på restauranter og cafeer bruger kul, brændstofbriketter og pellets.

  Ved køb af et design indeholder kittet forskellige tilbehør.

  1. For spydstykker brug en spyd af usædvanlig form. De skærer ud små grunde. Kødstreng og krumtap. De spydspidser, der produceres på denne måde, tillader ikke skiverne at glide og falde.
  2. Og til madlavning af grøntsager, fisk, for at slukke kartoflerne, brug en grillgitter.
  3. Under tændingen af ​​ovnen kan du tilberede de første retter. Til dette gøres en speciel adapter på tandoorns hals. Sætet indeholder og kazanok.
  4. Ordet "tandyr" er forbundet med ordene: ovn, kage, samsa. Til deres bagning er der specielle garn, hvor de kogte produkter spredes.
  5. Et juletræ med støbegods gør det muligt for dig at lave både kød og garnering på samme tid. I panden spredt grøntsager, og på juletræstrengen kød, løg, svampe. Juice, udskilt af kød, vil berige smagen af ​​kartofler.
  6. Til kogning af store stykker kød brug en særlig krog.
  • Kindle ilden gennem en askepit. For hurtig opvarmning af ovnen og for at reducere dannelsen af ​​røg vælges tørt træ.
  • Så snart den første parti brænde brød ud, tilføj en ny.
  • Efter flammen sprængte fra nakke til frihed, lad ilden "trække vejret" og dække ovnen med et låg.
  • Vent, indtil tandoor samler varme og varme, og det sorte damp falder fra væggene.
  • Efter 30 minutter vælger du kul fra asken.

  Nu er alt klar til madlavning. Så vi får økologisk mad. Hvis der er et ønske om at få mad med en røg, så er det bedre at lade kulene stå i ovnen.

  For at lave en mirakelovn har du brug for råmateriale, stort ønske og video, tandyret, som er bygget med detaljerede instruktioner og anbefalinger. Og gør dig klar tandyr, der er en mulighed for at glæde dig selv og venner med lækre retter. At have en tandyr derhjemme er drømmen om enhver person. Men det er muligt.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  36 − = 26