Påfyldning af påklædningsrum

Vi overvejer at fylde kabinetter og garderobeskabe

Til dato er omklædningsrummet meget populært, fordi det er præget af praktisk og funktionalitet. Hver af os står over for problemet med opbevaring af ting. Desværre er det meget ulejlighed. For at finde det rette objekt, skal du bruge en masse tid og kræfter. Men i øjeblikket kan et lignende problem løses, for dette skal du købe en påfyldning til skabe og påklædningsrum, der er specielt designet til at lette søgning og opbevaring af ting. Funktionalitet, sortiment af design og fremragende kvalitet på at arbejde ud af hvert element vil ikke forlade nogen ligeglade.

Positive aspekter og påfyldning af garderobeskabet

Omklædningsrummet er drømmen om alle kvinder og endda mange mænd. Tidligere blev det betragtet som en afviselig luksus, men nu tænker flere og flere mennesker på sit udseende hjemme, selv uden at have ekstra gulv til dette.

Fordelen ved klædeskabet er, at det giver dig mulighed for hurtigt og kompakt at skjule ting fra fremmede visninger

Omklædningsrummet er godt, fordi:

 1. Hver ting ligger i sin plads. Alt er ved hånden og kræver ikke søgninger. Tid og nerver bliver reddet i hverdagslige sammenkomster;
 2. Omklædningsrummet hjælper med at aflæse hele lejligheden uden at skulle købe separate skabe eller et stativ;
 3. Omklædningsrummet hjælper med at spare penge. Det er meget mere rentabelt end at købe skabe og kommoder i hvert værelse. Alt hvad hun behøver, er installationen af ​​skydedøre, der adskiller omklædningsrummet fra hovedstuen og udstyre det med stativer og bøjler. Den samme Ikea eller Leroy Merlin tilbyder et stort antal billige muligheder for at løse problemet med opbevaring af ting;
 4. I omklædningsrummet kan ikke kun være tøj. Det har god kapacitet og kan blive et lager af sengelinned, puder og tæpper. Varer som strygebrætter og støvsuger kan også placeres inde i omklædningsrummet.

At reflektere over påfyldning af omklædningsrummet, bør man tage højde for det faktum, at ikke kun skønhed er vigtig, men først og fremmest bekvemmelighed. Det er nødvendigt at distribuere alle rum korrekt, fjerne unødvendige hulrum og brug hvert centimeter. Der er ingen specifikke standarder for påfyldning, ethvert rum og hylde beregnes efter behovene hos ejerne af lejligheden. Hvis der er meget vaskeri, vil mulighederne med vandrette hylder passe, kurve vil også være nødvendige. Tøj med skuldre vil kræve et stangsystem, skuffen hjælper med at redde små ting.

Der er en langsgående og en ende bar, de refererer til stationære bøjler til at fylde omklædningsrummet. Til skuldrene er der egnet elevatorkonstruktion.

Tre zoner eller påfyldning af påklædningsrummet

Den vigtigste funktion af garderoben er at gemme tøj fra familiemedlemmer. Der kan du sætte en taske og kuffert, sengelinned og endda en støvsuger. Hvis dimensionerne tillader det, kan du bruge dette værelse til at skifte tøj.

Enhver garderobe skal indeholde åbne hylder, skuffer og opbevaringsplads til sko

Indholdet består i sig selv af:

 1. Åbn hylder og skuffer. Dette er den midterste zone. Hylder bør placeres ikke højere end øjenhøjde, da det er nødvendigt at se hele deres indhold. Også egnede wire kurve, kasser og kasser. Hæng ikke tøj på kroge - dets form vil blive forringet;
 2. På den øverste zone af omklædningsrummet skal hoveddresses placeres. Hylder til hatte skal være mindst 17 cm i højden og i dybden - ca. 24 cm;
 3. I den nederste zone lagres sko. Normalt er det installeret i kasser eller specielle kassetter. Til støvler med høj bootleg, er opbevaring i suspenderet form egnet til at holde formen. Sko, som ikke er brugt i øjeblikket, er placeret på mezzaninen, og hverdagens par er tæt på gulvet.

Separat er det nødvendigt at placere bøjler til slips og tørklæder. De kan fremføres eller hænge og cirkulære, i dette tilfælde sætter de dem i hjørnet af omklædningsrummet. Du kan også hænge et par kroge og klemmer ved døren.

Husholdnings tilbehør skal være skjult for øjnene bag døren i specielle rummelige sektioner. De er ofte uinteressante og kan ødelægge omklædningsrummets udseende. Det ideelle omklædningsrum har også spejle: en fuld længde, der ligger på døren til kabinettet eller væggen, og en mobil, der vil stå alene. Hvis der er plads, er en pouffe eller en bænk ønskelig.

Organisation af rummet inde i omklædningsrummet

De rigtige kvinder i mode og bare mennesker, der bryr sig om, hvad der ligner deres udseende, vil bruge meget tid i omklædningsrummet, prøve på tøj, justere makeup eller vælge sko. Derfor bør alt i rummet være så komfortabelt som muligt inde i rummet.

Særlig opmærksomhed på designerne anbefaler at trække på udseendet og farve styling garderobe

Et par tips hjælper med at gøre værelset mere hyggeligt:

 1. Vær opmærksom på belysning. Den bedste mulighed vil være spotlights, deres lys vil spredes rundt i rummet. Gør ikke belysningen gul eller andre farver. Nødvendig objektivitet ved vurdering af make-up og kombinationen af ​​farver i tøj. Suspenderet lysekrone til et lignende rum virker også ikke - noget uforsigtigt slag i hånden kan beskadige det;
 2. Det er nødvendigt at etablere ventilation for at forhindre ubehagelige lugte og holde tingene friske;
 3. Når du planlægger et påklædningsrum, skal du starte med høje sektioner, hvor der er langt tøj. Derefter fordeles de resterende elementer;
 4. Stationære hylder må ikke overstige 100 cm dybde, mens de skal gøres tilbagetrækkelige;
 5. Under stangen, der har en længde på 100-120 cm, skal der understøttes, ellers kan strukturen falde sammen.
 6. Mellem hylderne skal der være mindst 60 cm. Hvis der er indtrækningsmekanismer, skal du tilføje 50 cm ekstra plads til bekvemt at bruge modulerne.

I små lejligheder er der ofte ikke plads til omklædningsrum. I dette tilfælde kan den placeres i en niche og indhegnet hylder med bøjler med smukke gardiner, der kommer fra selve loftet.

Uafhængig påfyldning af garderobeskabet

Nu er spørgsmålet om, hvad man skal fylde garderobeskabet, meget relevant. I sovjetiden var det ikke vigtigt, at folk havde begrænsninger i tøj og midler. Men nu har hver pige i garderoben kjole, bukser og mange forskellige tilbehør. Alt dette skal sættes et sted. Nu kan du bestille et individuelt projekt og med dine egne hænder for at fylde garderobeskabet eller et skab.

Hvis du selv ønsker at installere et påklædningsværelse, bør du i forvejen tænke på designen af ​​rummet og udarbejde en passende plan

Det er bedst at bruge et påklædningsværelse udelukkende til opbevaring af tøj og sko. Ekstreme ting vil være upraktiske. Gem ikke ting i et pænt værelse. Ved at udstyre omklædningsrummet skal det opdeles i to dele. På et sted vil den bar, på hvilken det ydre tøj bliver opbevaret, på andenpladsen hylder og kasser.

Tænk på følgende områder:

 1. Til overtøj;
 2. Til sko;
 3. Til korte tøj;
 4. Zone hvor de ændres.

Når du installerer belysning selv, kan du bruge LED lamper på tøjspidser. Sådanne lamper kan placeres tæt på tøj.

Hvad skal være påfyldning til skabe og omklædningsrum (video)

Forklædningsrummets hovedfunktion er at opbevare tøj sikkert og i lang tid. Nu kan udstyr til garderobeskabet købes hos enhver byggeværksted, så den interne påfyldning af kabinetter er længe ophørt med at være et problem. Der er sådanne systemer, som i tilfælde af bevægelse kan demonteres og monteres igen uden at bryde designet. Det er kun at købe tøj, nedbryde det og nyd resultatet.

Optimale muligheder for påfyldning af påklædningsrummet

Hver pige drømmer om et rummeligt omklædningsrum, som passer til alle tøj. I dag er det helt enkelt at indse denne drøm. På internettet og specialiserede blade er der masser af interessante ideer, hvordan man opretter et komfortabelt omklædningsrum derhjemme. Men det er ikke slutningen af ​​omklædningsrumsorganisationen. For at hver ting skal tage plads, skal du tænke på, hvordan man korrekt fylder skabene og stativene i strukturen. Tænker på muligheden for at fylde omklædningsrummet, kan du opnå funktionalitet og orden, hvilket er vigtigt for opbevaring af ting.

Faktisk er et klædeskab eller et stort skab til ting, et design bestående af hylder, skuffer, hylder og bøjler, som er tøj, som i billedet. For at tingene skal være i orden er det nødvendigt i planlægningsfasen at overveje, hvilke elementer der vil blive inkluderet i omklædningsrummet. Hvis familien består af to personer, vil nogle få kasser og hylder være nok til at gemme tøj. For større familier skal omklædningsrummet indeholde flere opbevaringselementer, så alle familiemedlemmer kan placere deres ejendele. Indvendig påfyldning af omklædningsrum skal nødvendigvis omfatte et sted til opbevaring af sko og sæsonbestemt overtøj. Som regel er det for disse detaljer, at lejligheden mangler tilstrækkelig plads.

I lejlighederne og husene i det gennemsnitlige område er det ikke muligt at tildele et separat rum til opbevaring af ting. Men som en øvelse viser for en gennemsnitlig familie er det nok nok garderobe, et areal på 4 kvm. For at den indre fyldning skal rumme alle detaljer i beklædningsgenstanden, anbefales det at udstyre Ikea eller Leroy Merlin garderobesystemer, som vist på billedet. Disse virksomheder tilbyder en bred vifte af hylder, skuffer, hylder og holdere, beregnet til tøj. Tænker på at fylde skabet, skal du vurdere den eksisterende garderobe. Hvis antallet af sko dominerer, skal du allokere det maksimale plads til opbevaring af støvler, sko, sandaler. Hvis værtinden har en stor samling af kjoler, så er det nødvendigt at udstyre et rummeligt og rummeligt sted for deres opbevaring.

Påfyldningen af ​​Ikeas garderobe skal gennemtænkes til mindste detalje. For at undgå fejl i denne sag anbefales det at følge visse regler. Så, hvis rummet er lille, så optager alt det ledige rum fra loftet til gulvet. For at arrangere en familie omklædningsrum, tildele et særskilt rum til mænds og kvinders ting. Da mænd bærer bukser og skjorter, har de brug for hylder og bøjler til deres opbevaring. For kvinders garderobe er tilstedeværelsen af ​​lange ting - kjoler, nederdele. Det betyder, at den kvindelige del af kabinettet skal være højere. Glem ikke om børns bekvemmelighed. Deres ting kan placeres i kasser og på stativer placeret i bunden af ​​strukturen.

Fyldning af garderobeskabet Leroy Merlin, med egne hænder, er det tilrådeligt at ændre afhængigt af årstiden. Så om vinteren bør der opbevares yderbeklædning tæt på dørene. Om sommeren, ikke dette sted kan du opveje solbriller, bluser, nederdele, sommerdragt.

Ejere af rige garderobeskabe, anbefales det at hænge ud i farver. Dette sparer tid, når du vælger det rigtige ensemble.

For at gemme sko, skal du købe specielle tilbøjelige mønstre på billedet, som er placeret i nederste del af kabinettet.

Hvis omklædningsrummet ikke anvendes som et påklædningsrum, kan det udstyres med store skuffer og kantstener.

For nemheds skyld er Ikeas indbyggede lagringssystemer bedre at udstyre med gennemsigtige døre og dæksler. Dette vil hurtigt finde det nødvendige.

Hvis området tillader det, skal påfyldningsrummet på billedet suppleres med et stort spejl.

Virksomheder Ikea og Leroy Merlin tilbyder forskellige muligheder for at fylde skabe og omklædningsrum. Rammens strukturer er meget populære. Disse er metalstøtter, der er monteret mellem gulvet og loftet. Disse racks er udstyret med separate moduler, der er beregnet til opbevaring af tøj. På grund af det faktum, at der er ekstra riller på understøtningerne, kan modulerne flyttes afhængigt af brugerens ønsker. Fordele ved rammestrukturer er lille vægt og nem installation.

Mere solid udseende har panelkonstruktioner til garderobe. De er lavet af træpaneler, de har pålidelighed, styrke og fremragende udseende. Panelkonstruktioner er stationære. De installeres en gang for alle. Hvis det er nødvendigt, flyt enhver hylde og rack, skal du bruge værktøjer og ekstra armaturer.

Varianter af indvendig påfyldning af omklædningsrum kan være meget forskellige. Men for at den afdeling af ting, det var funktionelt, er det nødvendigt at overveje antallet af hylder og skuffer til at gemme detaljerne i garderoben. Hvis flere korte T-shirts, tank tops, gardiner, bukser, bør arrangementet af garderoben omfatte, så meget som muligt hylder. For indehavere af formelle dragter, kjoler og nederdele, bør garderobe består af en rummelig, høj-divisioner.

Påfyldning af påklædningsrum

De bedste nyttige hjemmelavede runer! Sådan gør du det selv, master klasser, fotos, tegninger, instruktioner, bøger, videoer.

1. Kartoffelplante til motoblok egne hænder

2. Selvfremstillede kultivatorer til motoblok

3. Hjemmelavede plottere til motoblok

4. Hjemmelavet hiller til motoblok

5. Selvfremstillede slåmaskiner til motoblok

6. Selvfremstillede grousers til motoblock

7. Hjemmelavet kartoffeloptager til motoblok

8. Selvfremstillet træ splitter til motoblock

9. Selvfremstillet snowplow til motoblock

10. Selvfremstillet sæde til motoblok

11. En hjemmelavet trailer til motorblokken

 • vigtigste
 • Design Idéer
 • Interiør. Design Idéer
 • Hvordan man korrekt fylder skab, omklædningsrum og ideen om at lagre ting

Hvordan man korrekt fylder skab, omklædningsrum og ideen om at lagre ting

Garderobe og opbevaringsideer

Vurdere den hjemmelavede, master klasse, ideen. Kommentarer

EuroSamodelki.ru - Dette er en enorm mængde hjemmelavede produkter, som ledsages af detaljerede illustrerede instruktioner til selvfremstilling. I vores katalog er der allerede mere end 2200 hjemmelavede håndværk. Bliv medlem med os, vær med i vores sociale gruppe VKontakte. Vi venter på dig! Gør noget nyttigt for dig selv, til dit hjem, for dine kære.

Kopiering er kun tilladt, når du bruger et aktivt link til webstedet


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 4