Pandekager lavet af leveren oksekød opskrift

Pandekager med oksekød lever

Leveren er et biprodukt, som mange er nedbrydende. Og forgæves. Det indeholder en lang række nyttige stoffer til kroppen. Nu vil du lære at lave pandekager fra oksekød.

Pandekager lavet af oksekød lever - opskrift

Lever og løg snoet i en kødkværn. Tilsæt cremefløde, kør i ægget, hæld i melet, samt peber og salt. Bland ingredienserne godt. Varm vegetabilsk oliebrønd i panden. Derefter reducere ilden lidt og brug en spisesked til at udlægge dele af levermassen. Steg vores pandekager til klar på den ene side og den anden.

Pandekager leverpandekager - enkel opskrift

Oksekød lever først i koldt vand. Derefter afskaler vi filmen med en skarp kniv fra overfladen. Hvis der er galdekanaler, fjernes de også. Vi rydder gulerødder og løg, og så grind grøntsagerne og smag dem let. Indtil de er klar til at bringe behøver ikke, bare lidt blødgøre. Derefter føres leveren og løgene gennem en kødkværn. I den resulterende fyldning, kør i 1 æg, tilsæt 2 spsk mel, salt, krydderier og bland godt. Hæld i olien op i stegepanden, varm det godt, og læg dem ud af hakket kød med en ske. På hver side af pandekage, steg i 5 minutter.

Delikate pandekager med oksekød lever

Hæld løgene i små stykker, og lad gulerne løbe gennem riveren. Rå lever, sammen med kartofler, snoet i en kødkværn. Hæld i den resulterende masse yoghurt og kør ægget. Yderligere tilsættes sodavandik, som slukker. Løg og gulerødder er stegte. Vi sender dem til resten af ​​produkterne, tilsæt salt, peber, hæld i melet og bland godt. Vi spred dejen på en varm stegepande med smør og stege leverpandekagerne fra to sider på en moderat ild.

Levende pandekager med oksekød og semolina

 • semolina - 5 spsk. skeer;
 • Lever af oksekød - 600 g;
 • æg - 1 stk;
 • creme creme 20% fedtindhold - 40 g;
 • hvidløg - 2 fedter;
 • løg - 130 g;
 • vegetabilsk olie.

Leveren skæres i stykker og snoet i en kødkværn sammen med løg og hvidløg. Vi tilføjer mango, æg, creme fraiche, peber og salt. Omrør og lad stå i ca. 40 minutter - i løbet af denne tid vil t-skjorten svulme godt. Herefter får vi en spiseskefuld lidt leverenmasse og spredes på en stegepande med en opvarmet olie. Stek fritter fra leveren på begge sider indtil rødmen.

Hvordan laver man oksekødspandekager med havregryn?

 • oksekød lever - 400 g;
 • brød forældet - 250 g;
 • æg - 1 stk;
 • løg - 150 g;
 • mælk - 200 ml;
 • små havreflager - 2 spsk. skeer;
 • salt;
 • peber;
 • vegetabilsk olie.

Skær skorpen med forældet brød, skar det derefter i store terninger og hæld mælk til at svulme. Leveren er jorden i en blender indtil ensartet. Tilsæt derefter løg, æg, salt, peber og slå igen. Derefter tilsættes presset brød, havreflager og bland godt. Dæk fyldet og lad det stå i 15 minutter for at gøre havregrynssvulmen. Hæld i olien op i stegepanden, varm den og brug en spisesked til at udlægge hakket kød. Steg på medium varme indtil rouge. Derefter hældes i ca. 40 ml vand og stuv pandekagerne minut 3 under låget.

Kopiering af oplysninger er kun tilladt med en direkte og indekseret reference til kilden

Pandekager med oksekød lever - opskrifter med et billede. Sådan tilberedes lækre leveren pandekager trin for trin

Retter fra leveren er specifikke og ikke alle kan lide. Men leverpandekager, ordentligt kogte, serveret med en lækker sauce, vil smag selv til et barn. Produkter til opvaskning er helt enkle og tilgængelige: lever, æg, løg, mel eller semolina. Du skal bare vide, hvordan man laver en dej til leverpandekager og bage en lækker godbid.

Sådan tilberedes leverpandekager fra oksekød

Inden du laver pandekager fra oksekød, skal du kende de grundlæggende regler for at vælge dette nyttige biprodukt. Frisk, kvalitetslever af mørkerød farve (den hedder "farven på moden sød kirsebær") med lys rødt blod, en behagelig karakteristisk lugt. Hvis du trykker på den med din finger, forsvinder denten hurtigt. Galdekanaler skal være lyse. Spots, bukser, skader på produktet bør ikke være. Billeder af god kvalitet lever findes på internettet og kogebøger.

Opskrifter af pandekager med oksekød lever

I madlavning er der mange opskrifter og sorter af leverpandekager. De er tilberedt på basis af en dej med tilsætning af sodavand, med gulerødder, ost og majones, med havreflager og endog med boghvedegrød. Store pandekager er smurt med fløde og danner en lækker leverkage-snack. Opskriften på denne kage er meget populær blandt husmødre.

Velsmagende, delikate, bløde pandekager garanterer selv den mest krævende gourmet. Enkle produkter, et minimum af komplekse processer og tid brugt - det er hepatiske pandekager med ris. Når du serverer bordet, er det tilrådeligt at supplere fadet med sourcreme sauce med grønne eller på basis af usødet yoghurt - dette vil understrege den specielle smag af biproduktet.

 • lever - 600 g;
 • lang ris - 100 g;
 • æg - 1 stykke;
 • Bulb large - 1 piece;
 • vegetabilsk olie - 50 ml;
 • hvedemel eller stivelse - 100 g;
 • salt, peber, krydderier - smagen.
 1. Først skal du forberede risen. Skyl det og dækk med saltet kogende vand. Lad koges til kogte - i 20-25 minutter. Kast kogte ris i en kolander og skyll med koldt vand.
 2. Mens ris er madlavning, forberede leveren til forarbejdning. Sådan tilberedes oksekødlever: rengør det forsigtigt fra kanalen og læg det under meget varmt vand for at gøre filmen nemmere at fjerne. Fjern det og skære biproduktet i små stykker.
 3. Pæren rengøres og passerer på samme tid med stykker af leveren gennem en kødkværn.
 4. I en dyb beholder kombineres alle ingredienserne i leveren dejen (ris, løg med lever, æg, mel), krydre med salt og krydderier og lad stå i 10-15 minutter.
 5. Brug en spisesked, placér portingsdejen på en stegepande med opvarmet olie. Skab smukke, runde pandekager.
 6. Skålene skal være dækket med et låg - så vil produkterne være godt pleje og blive luftige.
 7. Bages lækre leverpandekager til gyldenbrun.

Pandekager med lever og gulerødder og løg

Bløde, ømme leverpandekager med gulerødder vil ikke forlade nogen ligeglade. Selv små børn med fornøjelse spiser denne skål til begge kinder. For at forberede leveren korrekt skal du først forberede den: ren, frigør fra filmen. Billeder af alle disse processer kan nemt findes på nettet og kogebøger. Nogle husmødre anbefaler at stege fritter fra kylling eller svinelever, men gør det ikke - oksekød (kød og lever) er det mest nyttige.

 • lever - 800 g;
 • en stor pære - 1 stk;
 • gulerødder - 1 stykke;
 • mel - 150 g;
 • smør - 50 g;
 • salt, peber - smagen;
 • æg - 1 stk.
 1. Skræl grøntsagerne og hugg: løg - kuber og grød gulerødderne med små celler.
 2. Pass grøntsagerne i smør indtil det er blødt. Det er bedre at bruge denne slags olie - det gør pandekager ømt og velsmagende.
 3. Lever fri for vener, kanal og film. Skær biproduktet i mellemstykker.
 4. Pass det gennem en kødkværn eller hugg blenderen.
 5. I en dyb skål placeres leveren hakket kød, saltede grøntsager og æg. Rør og sæson efter smag. Indtast melet - fyldstofens konsistens skal svare til pandekagerprøven.
 6. Spred en spisesked dej på en opvarmet stegepande og steg pandekagerne i en lille smule smør.
 7. Glem ikke: Leverprodukter fremstilles meget hurtigt, og det er vigtigt ikke at overdrive dem.

Opskriften på pandekager fra leveren passer til dem, der ikke kan lide dette nyttige biprodukt. Hemmeligheden ligger i den korrekte behandling af leveren - den skal rengøres grundigt, fjern filmen, så den er så blød som muligt. For at slippe af med den specifikke lugt og smag, vil citronsaft også hjælpe - tilsæt bare nogle få teskefulde i dejen.

 • oksekød lever - 600 g;
 • manga - 100 g;
 • æg - 2 stykker;
 • gulerødder og løg - 1 stk;
 • salt, peber - smagen;
 • vegetabilsk olie til stegning.
 1. Behandle leveren på traditionel vis. Billeder af processen kan findes trin for trin i madlavningsbøger. Det vigtigste er at fjerne kanaler, vener og film.
 2. Grøntsager skræl og skåret i terninger.
 3. Læg leveren, grøntsagerne og hugge ind i blenderskålen indtil tilstanden i vandlederen.
 4. Tilsæt ægget, rør, krydre med salt og krydderier. I slutningen strø alle mangoene, rør igen.
 5. På dette tidspunkt skal du lade testen stå i 30 minutter for at svulme manga.
 6. Sæt dejen i en stegepande med opvarmet olie og brun den på medium varme, indtil den er kogt på begge sider.

Disse pandekager fra leveren er gode, fordi de på grund af indholdet af kartofler næsten mangler næsten smag og lugt af leveren. Skålen er god til at lave mad og til senere brug - efter genopvarmning mister den ikke smagegenskaber. En anden fordel ved denne opskrift er muligheden for at bruge kogte kartofler, som forblev efter gårsdagens middag.

 • Lever af oksekød - 400 g;
 • kogte kartofler - 3 stk.
 • pære - 1 stk;
 • æg - 2 stykker;
 • mayonnaise eller fedtsyre creme - 60 g;
 • kartoffelstivelse - 1 spsk. l.;
 • salt, peber, krydderier - smagen.
 1. Behandle leveren på en traditionel måde: fjern kanalerne, vener og film.
 2. Rengør pæren, og pass sammen med biproduktet gennem kødkværnen. Til dette formål kan du bruge en blender.
 3. Læg leverenmassen i en dyb skål og tilsæt ægget, stivelsen og saltet med peber.
 4. Skræl de kogte kartofler i forvejen og rist dem på en fin rist.
 5. På dette tidspunkt kombinere alle ingredienser og tilsæt creme eller mayonnaise. Disse komponenter giver en særlig ømhed til fritters.
 6. Rør forkog og lad stå i 20 minutter.
 7. Stek fritterne fra to sider til en rød skorpe i velopvarmet vegetabilsk olie.

Hvordan man laver hepatiske pandekager i ovnen

Pandekager fra oksekød lever er ømme, duftende, storslåede - de er meget nyttige for alle uden undtagelse! Der er en lille hemmelighed, der hjælper med at supplere den særlige smag af biproduktet - det er koriander. Det er værd at tilføje nogle få korn eller en knivspids af krydderurter, og smagen af ​​den færdige skål vil spille med nye farver. Forberedelse af parabolen i ovnen såvel som for et par vil minimere kaloriindholdet og gøre pandekager endnu mere nyttige.

 • lever - halv kilo;
 • pære - 1 stk;
 • havregryn - 1 glas;
 • forarbejdet ost - 150 g;
 • kartofler rå - 2 stykker;
 • en knivspids koriander;
 • salt - til smag;
 • mel eller brødkrummer til breading.
 1. Pechenka, kartofler og løg skræl og skær i store terninger.
 2. Gå gennem kødkværnen, spring over alle disse ingredienser og havreflager.
 3. Gnid den smeltede ost på et rist og tilsæt til pastaen.
 4. Sæson forcemeat til smag. Skal få en tyk masse.
 5. Form med våde hænder koteletter eller pandekager.
 6. Rul hver pandekage i brødkrummer og læg den på et bagplader foret med pergament eller folie.
 7. Bage pandekager fra oksekød i ovnen ved høj temperatur i 20 minutter.

Bløde pandekager lavet af oksekødlever

Forberedelsestid: Ikke specificeret

Især da de producerer en masse meget lækre retter, for eksempel sådan øm, bare luftpandekager fra leveren af ​​oksekød. Opskriften på dem at være blød vil være en af ​​dine favoritter.

Og alt på grund af et halvt kilo oksekød (du kan svinekød eller kylling) lever kan bage et helt bjerg af vanddypende, rødpandekager, som med glæde hele familien vil have aftensmad. I sidste ende viser det sig hurtigt og lækkert og billigt.

Vanskeligheder i fremstillingen af ​​leveren Rösti ingen specielle, fordi alt hvad der behøves i forberedelsesfasen - et twist frisk vasket gras sammen med oprensede løg i en kødhakkemaskine, og derefter tilføje de æg, creme fraiche, mel, salt og krydderier, bland hepatisk dej.

Så er der kun at bage rødpandekager. Det vil tage lidt tålmodighed, for det er en mekanisk og monotont proces, men det er meget vigtigt ikke at forbrænde maden, men for at få dem bløde og blide. Det er godt at lave mad i en stegepande med Teflon belægning, så de ikke brænder.

Levende forfriskninger kan serveres godt med creme eller tomatsauce.

Og en garnish for dem er en salat af friske grøntsager og grøntsager.

Formuleringen er designet til 6 portioner.

- frisk lever (oksekød) - 500 g,

- kyllingæg spisestue - 1 stk.,

- cremefløde (fedtfattig) - 1 spsk,

- mel (hvede) - 2 spsk,

- solsikkeolie - 2 spsk,

- salt hav eller madlavning,

Frisk oksekød lever til at forberede pandekager grundigt rengjort fra blodpropper og andre forurenende stoffer. Skylles godt i varmt vand, hvis der er tid, så blød med en halv time, og tør derefter og skær i små stykker (størrelsen er ligegyldigt, da vi så skal male dem).

Vi rydder løgeskæreren og skærer den i flere dele med en vilkårlig skæring.

Nu lægges stykker af lever sammen med løg i en kødkværn til en homogen masse.

Tilsæt det løse kyllingæg, cremen, salt og krydderier, og hæld derefter melet.

Vi knæder en homogen leverdej.

Vi opvarmer stegepanden, hæld olie og reducer ilden (vi har brug for en gennemsnitstemperaturregulering for diasene). Lozhko satte på stekepanna lememasse

Stek pandekager på begge sider i ca. 4 minutter.

Så kog ikke alle pandekagerne fra oksekødleveren til da, og tjen dem så varmt til bordet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 4