Pandekager lavet af rivazhenka opskrifter med foto

Fritters med burger

Pandekager på en fermenteret kvinde viser sig altid at være ømme og velsmagende. De kan koges fluffy og tynde med forskellige fyldninger og saucer, på gær og med bagepulver, selv mel kan tages på forskellige måder - smagen vil stadig være fremragende! Efter den smeltede mælk gør et så håndgribeligt bidrag til smagen af ​​pandekager, at enhver lille ting bare falmer mod dens baggrund. Ønsker du at spise noget usædvanligt til morgenmad? Lav pandekager på den fermenterede kvinde! Og med rømme skal du tjene dem eller med honning - det er op til dig.

Dette afsnit præsenterer de mest succesfulde opskrifter af pandekager med et trin for trin foto og instruktioner. Vi vil fortælle dig og vise dig hvordan du laver lækre pandekager på en fermenteret kvinde!

Frodige pandekager med burger

Blandt de mange morgenmuligheder er varme og appetitvækkende pandekager betragtes som et glimrende valg, som kan serveres til et bord med forskellige frugter eller bærsyre, kondenseret mælk eller honning.

Der er ret mange forskellige opskrifter til denne skål baseret på forskellige ingredienser. Præsenteret her er en kulinarisk opskrift - frodige pandekager på en fermenteret kvinde.

Ryazhenka, som det er kendt, er et fermenteret mælkeprodukt opnået ved opvarmning af komælk. Den er bredt udbredt på de slaviske landes territorium og bruges ofte ikke alene som en selvstændig drik, men også som en grundlæggende ingrediens til bagning.

 • Ryazhenka - 250 ml;
 • Hvede mel - 180 g;
 • Æggekylling - 2 stykker;
 • Sukker - 1,5 spsk;
 • Salt - 1 knivspids;
 • Soda - 0,5 teskefulde;
 • Vegetabilsk olie - 2 spiseskefulde (+ til stegning).

Sådan tilberedes lækre og lækre pandekager lavet af ryazhenka

Til bagning af velsmagende og tilfredsstillende pandekager med brugen af ​​et sådant mejeriprodukt som ryazhenka tilbereder alle de nødvendige ingredienser i overensstemmelse med det angivne beløb.

For at blande dejen til frodige pandekager, brug en passende plade (skål, kop). I det bryde et par kyllingæg.

Til næste fase tilføjer de sukker og en knivspids salt.

Ingredienserne fremstilles til en homogen masse. Til denne procedure anbefales det at bruge den sædvanlige manuelle pisk eller en mere moderne version til blanding af ingredienserne - en mixer.

Når resultatet opnås, hældes al den deklarerede mængde ryazhenka i den resulterende søde ægmasse. Det anbefales at få mælkeproduktet fra køleskabet på forhånd, så temperaturen er ved stuetemperatur.

Følg ryazhenka og hæld sodavand i pladen. Det er ikke nødvendigt at slukke det, fordi der er syrer i den fermenterede kvinde, der selv vil klare denne opgave. Alle ingredienser blandes grundigt.

Dernæst injiceres den resulterende blanding med sigtet hvedemel. Dette skal ske i små portioner i dele, hvilket forhindrer dannelsen af ​​klumper.

Dejen til frodige pandekager på en fermenteret brygge opnås ved en homogen, ensartet konsistens til tyk creme. Af de ovennævnte ingredienser forlod fritterne vegetabilsk olie. Det hældes i dejen og blandes igen. Du kan begynde at bage pandekager.

På den valgte stegepande opvarmes vegetabilsk olie. Den færdige dej spredes ud med en ske, der danner ovale fritter.

Så snart en side af pandekagerne får en gylden nuance, bliver de vendt med en skovl på den anden side.

Frodige pandekager på en fermenteret kvinde er klar.

Du kan opnå det ønskede resultat ved at følge et par tip erfarne ejere:

 • lækre pandekager komme, hvis at forberede dem på en støbejern stegepande: tyk bund og vægge af køkkengrej vil muliggøre testen perfekt propechsya og volumenforøgelse, vil produktet være frodige og luftige;
 • under hensyntagen til en så vigtig nuance som den specifikke, lidt sure smag af ryazhenka, kan normen for granulat, der er angivet i opskriften, reguleres - for at øge eller falde efter din smag. Dette afhænger stort set af, hvad der er planlagt til at servere pandekager på bordet. Hvis tilsætningen af ​​skålen er honning eller kondenseret mælk, må du ikke ælte dejen med overskydende sukker. Hvis pandekagerne foretrækker at spise med sur syltetøj, kan du introducere lidt mere sukker i dejen;
 • For at undgå overskydende fedt på fritters er det muligt at erstatte vegetabilsk olie til stegning af produkter på fedt; Den stegte bund af stegepanden vil lade fritterens overflade tørre, og berøve dem også af den karakteristiske lugt af solsikkeolie.

At drage fordel af den foreslåede opskrift og hemmeligheden bag bagning, vil enhver elskerinde kunne huske hendes husstand med en lækker skål.

Usædvanlige pandekager på en burger: 3 opskrifter

Den meget opskrift at lave pandekager er enkel nok og er tilgængelig for alle. Enhver værtinde kan bage dem, men først lær de nuancer, der er angivet nedenfor.

 1. Ryazhenka - 500 ml;
 2. Æg - 2 stykker;
 3. Salt - ca. 2-3 g;
 4. Mel - 2 kopper;
 5. Soda - 0,5 tsk;
 6. Sukker - 2-3 spsk. l.;

Vi laver pandekager med en lavendel bouquet: Fremgangsmåden til fremstilling

Processen med at lave pandekager på en fermenteret kvinde er ret simpel, men samtidig kræver det visse færdigheder, så pandekagerne virkelig bliver lækre og frodige.

For at sikre, at pandekagerne på den fermenterede kvinde viste sig storslåede, i dejen skal du tilføje lidt sodavand

 1. I den mellemstore beholder hælder den fermenterede brygger, og der tilsættes æg til den, blandingen slås med en visp eller blender til en homogen tilstand. Derefter kan du tilføje sukker og salt, med sukker er det bedre ikke at nidkære, for ikke alle mennesker kan lide sødt. Det er bedre at tjene pandekager på bordet med syltetøj, syltetøj, honning osv.
 2. Halvdelen af ​​melet at finkæmme, føje til mix, sammen med sodavand, omhyggeligt uden piske, alt hvad du behøver, så snart blandingen bliver nogenlunde ensartet at røre, kan du tilføje resten af ​​melet, på dette tidspunkt, skal dejen være blandet piskeris bare at blande, i stedet for at røre blanding bør blive tyk.
 3. I en stor gryde til opvarmning af vand (men ikke kogende vand), og dertil udeladt beholder med opnås klar dej, derved skal vandbad, top dej dække håndklæde. Opbevar dejen på et vandbad i ca. 25-30 minutter.
 4. Stegepande opvarmes, det hældes på nogle vegetabilske olier til madlavning, fra cafeteria beholdere falsk vundet dej (dej ikke omrørt), og er lagt på en opvarmet pande.

Når stegte pandekager på begge sider i 1,5-2 minutter, vil de have tid til at blive stegt indefra og samtidig forbliver de frodige og velsmagende.

Fritters på en bondekvinde: En opskrift med fotos og madlavningshemmeligheder

Opskriften til at forberede pandekager trin for trin på en fermenteret kvinde, herunder sur, er enkel og adskiller sig ikke meget fra forberedelsen af ​​klassiske pandekager.

Den eneste forskel er, at gær ikke anvendes til madlavning.

Her undgås andre komponenter.

 1. Den fermenterede brygger hælder ud i krukken, efter at have bryd 2 æg, drys sukker, salt, og hele blandingen blandes jævnt. Efter det har tilsat sodavand og mel, i stedet for sodavand, kan du sætte en picker.
 2. Til pandekager viste sig fluffy og lækker, er du nødt til at ælte blandingen piskeris, gaffel over en tilstrækkelig lang periode, men i intet tilfælde kan ikke bruge blender når det anvendes, pandekager er ikke frodige. Hvis der er klumper i testen, så er det okay. Du kan tilføje lidt vegetabilsk olie til blandingen.
 3. Dejen skal være tyk, hvis den er flydende, så vil alle puffer i pandekager også komme til intet, og du får almindelige tynde frittere. Hvis dejen virker væske nok, kan du tilføje lidt mel til det.
 4. Den færdige dej kan ikke omrøres mere, beholderen med den skal anbringes på et varmt sted i 20-30 minutter. Derefter steges pandekagerne i en opvarmet stegepande, steges hver pandekage i tilstrækkelig mængde vegetabilsk olie fra den ene side til den anden i 1,5-2 minutter.

Hvis det under blandingsprocessen ser ud til, at dejen er tyk nok, så kan du tilføje lidt mere ryazhenka, og hvis det ikke er mere, kan du tilføje lidt yoghurt.

Lækker pandekager lavet af fermenteret bagt mælk: opskrift med courgette

Pandekager kan praktisk taget laves af noget mejeriprodukt, selv for sent og surt, mens de vil vise sig lækre og nærende.

For at tilberede dem og desuden på en relativt kort tid kan du bruge en burger.

Du kan bruge andre ingredienser, der er tilgængelige, for eksempel at introducere et par courgetter i blandingen.

Ganske usædvanlige og originale opnås pandekager, der er tilberedt på en fermenteret kvinde og courgette

 1. Æg i mængden af ​​1 eller 2 stykker med en knivspids salt er slået med en visp eller gaffel, også du kan tilføje bogstaveligt 2 g sukker. I en klar blanding er det nødvendigt at hælde i fermenteret fermenteret, og igen bliver alle blandinger malet.
 2. Efter courgetterne skales af skræl, frø, skæres i halvringe og derefter gnides på midterristen.
 3. Ristet zucchini tilsættes til blandingen, og igen er alt blandet, om ønsket kan du tilføje nogle krydderier eller urter til det. Herefter tilsættes blandingen sigtet mel, idet tilsætningen af ​​mel skal blandes konstant.
 4. Dejen skal være tilstrækkelig flydende, hvis den er for flydende, anbefales det at tilsætte lidt mel. Og hvis det tværtimod bliver for tykt, skal du tilføje lidt ryazhenka eller andre mejeriprodukter.

Når alt er klar, spredes på en opvarmet stegepande med vegetabilsk olie en spiseskefulde pandekager og stegt fra den ene side til den anden indtil udseendet af en gylden skorpe. For at fjerne overskydende olie udlægges pandekager på en plade, der er dækket af et papirpapir.

Hjertelig pandekager på en bikini (video)

Du kan servere sådanne pandekager i varm form, eller du kan også servere dem i en kold skål med creme eller andre krydderier.

Pandekager med en buket er frodige: recept (foto)

I en lille beholder hæld i en ryazhenku stuetemperatur. Vi tilføjer æg, mel, sodavand og sukker til smag, omhyggeligt at blande alt

Dej til konsistens skal ligne tyk creme

I en varm stegepande med solsikkeolie, steg fritter på begge sider indtil gyldenbrun

Før servering skal pandekager tørres lidt på en serviet

Server pandekager på en fermenteret kvinde er bedre end varmt. Bon appetit!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

38 + = 41