Pandekager med cottage cheese

Pandekager lavet af cottage cheese

Pandekager lavet af cottage cheese - meget blid og frodig. Smag som ostkager og pandekager. En fremragende mulighed for en afslappet morgenmad.

Ægene er opdelt i æggeblommer og egern. Proteiner afsat. Kombiner æggeblommer med hytteost, sukker og vaniljesukker, grind indtil homogen.

Hæld i mælken, bland.

Hæld mel med bagepulver, bland for at få en homogen masse uden klumper.

Proteiner slå i et stærkt skum med en knivspids salt og tilsæt dem til dejen.

Forsigtigt, med bevægelser fra bunden til toppen, bland proteinerne i dejen.

I en stegepande opvarmes vegetabilsk olie og stege pandekagerne fra hytteostet på begge sider.

Færdige pandekager strødt med pulveriseret sukker og serveret varmt med creme fraiche.

Bon appetit, venligst dine kære.

Kan du lide opskriften til "Pandekager fra cottage cheese"?

Pandekager fra courgettes og cottage cheese

Hvis du søger, end at diversificere menuen i den varme sæson, foreslår jeg.

Ved første øjekast kan kombinationen af ​​kucchini og cottage cheese virke usædvanlig. Men.

Alle yoghurtmuffins, der er favorit, kan varieres og tilføjer forskellige.

Pandekager og pandekager er en af ​​mine foretrukne godbidder til mine børn. Nogle gange vil du have.

Pandekager fra kyllingelever er gode både i en varm art med garnering og i koldt.

Jeg foreslår at du forbereder duftige, lækre, frodige pandekager på cremefløde. Gentle.

Pandekager lavet af linser, couscous og semolina

Pandekager lavet af linser, couscous og mango kan serveres til supper i stedet for brød. Meget.

Fritters fra kyllingfilet er meget sarte, lækre og selvfølgelig hjertelige. .

Pandekager med grøn løg på yoghurt

Pandekager med grøn løg på yoghurt er frodige, velsmagende og duftende. De er

Jeg ville gerne lave

Jeg ønskede at lave en pandekage, og en heldig chance gav mig din opskrift. I en halv time bagning på din opskrift meget! Jeg omvender, jeg piskede ikke egernene - dovne! Pandekagerne forsvandt inden for 10 minutter. Tak!

Tak. Meget velsmagende! Jeg er meget glad for at jeg kom til dit websted, jeg opdagede mange opskrifter for mig selv!

Meget flot, Elena! Bliv afstemt! Tak for billedet!

Så delikat, lækker. Og faktisk, og pandekager, og syrniki - 2 i en. Mange tak for opskriften)))

Vær venlig, Maria! Det er dejligt at du er glad!

Vkusnyatina, barnet kunne virkelig godt lide det. Tak for opskriften)

Tak, det var meget velsmagende.

Please! Jeg er glad)

Tak for opskriften forberedte jeg lidt alene, da der var mere cottage cheese, og det viste sig at være lækkert

Når det er lækkert, er det godt Tak!

Tak, god opskrift. I dag kogte jeg, alle er meget glade!

BREAD MED TILFÆLDE FRA MY GRANDMOTHER, BEDSTE BILL!

Jeg vil gerne dele med dig en klassisk opskrift på pandekager med cottage cheese fra min bedstemor. For mig i barndommen var det den bedste morgenmad. Jeg indrømmer, at jeg stadig nogle gange kan huske barndommen og forberede dem til mig selv.

Denne enkle opskrift på pandekager med cottage cheese er en af ​​mine favoritter. Disse fritters er frodige og delikate. Desuden holder de formen og falder ikke fra hinanden i stegepanden under stegningsprocessen. Prøv det, det er nemt!

 • Sukker - 80 gram
 • Curd - 200 gram
 • Kefir - 200 gram
 • Soda - 5 gram
 • Æg - 2 stk
 • Mel - 9 Art. skeer

Serveringer: 4-5

Sådan tilberedes "Pandekager med cottage cheese"

2. Sked skeen på en godt opvarmet pan (lidt) dej, for at få runde fritters. Steg fra to sider på medium varme indtil rouge.

 • Desværre, ingen kommentarer endnu. Vær den første!

  Hvordan laver man pandekager fra hytteost? Pandekager fra cottage cheese: en opskrift med et billede

  Fra cottage cheese pandekager er meget nærende og lækre. Du kan dog gøre sådanne pandekager ikke kun ved brug af et fint eller groft kornet produkt, men også med brug af yoghurt, creme fraiche, samt æbler og endda græskar. Alle de præsenterede muligheder vi vil overveje lige nu.

  Pandekager fra cottage cheese: en opskrift med et billede af en færdigretter

  Dessert, baseret på et granulært produkt, opnås ikke kun meget velsmagende, men også nyttigt. Det er trods alt ikke nogen hemmelighed for enhver, at cottage cheese er et lagerhus af vitaminer og mineraler.

  Så hvordan man laver en kagepandekage? Til dette har vi brug for produkter som:

  • Kødost frisk finkornet - ca. 250 g;
  • Æg frisk stor - 1 stk.
  • smør er blødt - en stor ske;
  • sandsukker - en stor ske (tilsæt smag);
  • vanillin-pinch;
  • salt havnekniv;
  • sodavandskab - klemme;
  • hvidt mel - fra 3 store skeer;
  • solsikkeolie - anvendes til stegningsprodukter;
  • mælk frisk fedt - ca. 140 ml.

  Fra cottage cheese pandekager laves temmelig hurtigt. Til at begynde med skal granulatblandingen blandes grundigt sammen med smør (blød), og tilsæt derefter sukker, vanillin, salt, sodavand og hæld i mælken. Derefter skal ingredienserne hælde i melet og blandes godt til en ensartet og viskøs tilstand.

  Fra cottage cheese pandekager bør steges i en tyk støbt stekepande. For at gøre dette er det nødvendigt at hælde lidt olie og omhyggeligt varme det op. I skålene er det nødvendigt at lægge et par skjeer af bunden og stege dem, indtil den øverste del er helt tør. Derefter skal pandekagen vendes om og koges på tilsvarende måde, indtil den røde side er rød.

  Hvordan man korrekt formidle til bordet?

  Pandekager fra cottage cheese, en opskrift med fotoprodukter, der præsenteres i denne artikel, bør præsenteres for husstanden i en varm eller varm tilstand. Samtidig skal de smøres med smeltet smør. Ud over denne dessert kan du servere kondenseret mælk eller honning. Bon appetit!

  Vi laver dessert på kefir basis

  Pandekager lavet af hytteost og yoghurt er mere følsomme og frodige end dem, der er tilberedt med tilsætning af et granulært produkt. For sådanne produkter skal vi:

  • Ferskkornet ost frisk ost - ca. 150 g;
  • Æg frisk stor - 1 stk.
  • smør smeltet - til smøring pandekager;
  • sandsukker - en stor ske (tilsæt smag);
  • vanillin-pinch;
  • salt havnekniv;
  • sodavandskab - klemme;
  • hvidt mel - fra 3 store skeer;
  • solsikkeolie - anvendes til stegningsprodukter;
  • kefir butik mellemfedtindhold - 2 kopper.

  For at lave pandekager fra hytteost og yoghurt skal du hælde den sure mælkedrik i en skål og varme den lidt op i mikrobølgeovnen. Yderligere i det er det nødvendigt at slukke bordet sodavand. Derefter skal kefir brydes ind i et kyllingæg, hæld i vanillin, sukker, sodavand og salt og tilsæt finkornet cottageost. Afslutningsvis bør basen udlægges sigtet mel. Som følge heraf skal du få et tykt fundament med synlige korn af mejeriprodukter.

  Varmebehandling på pladen

  Når ostemasse-dejen er klar, skal du begynde at stege den. For at gøre dette i en tyk stegepande, er det nødvendigt at opvarme solsikkeolie, og læg grunden med en spiseskefuld. At stege produkter på medium varme anbefales før rødhed på begge sider.

  Nu ved du hvordan man laver pandekager fra cottage cheese. Efter at alle produkter er stegte, skal de smukt smøres med smeltet smør og præsenteres for bordet med te eller kakao. Ud over denne dessert kan du servere syltetøj eller syltetøj.

  Pandekager fra cottage cheese og æbler vil tjene som en fremragende morgenmad for hele din familie. Desuden er det meget nemt og nemt at lave dem.

  • Kødost frisk finkornet - ca. 200 g;
  • Æg frisk stor - 3 stk.
  • æbler grøn saftigt - 3 stykker;
  • mel sigtet - fra 3 store skeer;
  • kulinarisk fedt - til smøring af færdige produkter;
  • Citronsaft og sodavand - et par dråber og knivspidser;
  • Salt og sukker - brug efter eget valg.

  For at forberede sådanne frodige pandekager er det nødvendigt at adskille proteinerne fra æggeblommer. Til den sidste ingrediens skal du tilføje finkornet ostemasse, sukker og salt. Også de er forpligtet til at lægge de saftige æbler gnides på en stor rive og bord sodavand, der slukker med citronsaft. Alle ingredienserne skal blandes grundigt og sprinkles med sigtet mel. Endelig er det i en separat skål nødvendigt at piske de afkølede proteiner og indsigt dem forsigtigt i dejen. Som følge heraf skal du danne en meget frodig og tykk masse med en behagelig aroma af frugt.

  Efter blanding af æbledejen til pandekager bør du begynde at stege dem. For at gøre dette er det nødvendigt at opvarme olien i en stegepande og derefter lægge substratet ud med en stor ske. Efter at produkterne er jævnt brunede på begge sider, skal de anbringes på en plade og umiddelbart smøres med madolie. Hvad angår de andre pandekager, skal de steges på nøjagtig samme måde, men uden tilsætning af olie i stegepanden.

  Korrekt til stede til morgenmad

  I modsætning til tidligere produkter er apple fritters meget mere aromatiske og saftige. Server dem til morgenmad anbefales, når det er varmt med kaffe eller te. Foruden dem er det også nødvendigt at præsentere æble syltetøj eller syltetøj. Bon appetit!

  Vi laver pandekager fra creme fraiche og cottage cheese

  Pandekager lavet af cottage cheese og creme er meget bløde og bløde. De serveres godt med te sammen med kondenseret mælk. Til fremstilling af sådanne desserter skal du købe produkter som:

  • Kødost frisk finkornet - ca. 100 g;
  • Æg frisk stor - 1 stk.
  • sød fløde butik tyk - et par store skeer;
  • mel sigtet - fra 3 store skeer;
  • mælk er frisk - ca. 70 ml;
  • kulinarisk fedt - til smøring af færdige produkter;
  • et bord af sodavand - et par knivspidser;
  • salt og sukker - tilføjes efter eget valg.

  For at ælte kageostdegen er det nødvendigt at piske ægget, tilsæt finkornet kaseost, salt, bord sodavand, sukker og creme fraiche. For at væske den resulterende masse skal den hældes og lidt frisk mælk. Derefter tilsættes det sigtede mel til bunden. Som følge heraf skal du få en viskøs og sandsynligvis en ikke-ensartet dej.

  I betragtning af det faktum, at cremefløden blev tilsat til pandekagerdejen, kan den holde sig til opvasken under stegning. I denne henseende skal panden varme op meget sammen med en lille mængde olie (solsikke). Derefter skal basen udlægges med en stor ske og derefter stege fra begge sider til rødme. Til sidst bør alle varme pandekager smøres med madolie og præsenteres for gæster sammen med te og kondenseret mælk.

  Pandekager lavet af græskar og cottage cheese: en opskrift på trin for trin madlavning

  At lave pandekager fra et græskar er en fornøjelse. Det skal bemærkes, at sådanne produkter ikke kun er lækre og smukke, men også ret nyttige. Det er trods alt ikke nogen hemmelighed for nogen, at græskar indeholder mange nyttige stoffer.

  Så for at lave græskarpandekager bør du forberede en række produkter. Disse er:

  • græskar friske - et stykke på 400 g;
  • ikke-syre cottage cheese - 2 store skeer;
  • mel sigtet - ca. 5 store skeer;
  • Æg frisk lille - 2 stk.
  • salt-medium knivspids;
  • sodavand - en lille knivspids;
  • solsikkeolie - til stegningsprodukter.

  Græskarde til pandekager er knæet ganske let. For at gøre dette skal et lille stykke af grøntsagen skrælles og skrælles og derefter revet. Derudover er det nødvendigt at tilføje de slåede æg, cottage cheese og også sodavand og salt. Endelig skal ingredienserne sigtes med sigtet mel. Efter kort blanding af alle ingredienserne skal du få en viskøs og lys orange base.

  Hvordan skal jeg stege grøntsagerpandekager?

  Madlavning græskarpandekager bør være nøjagtigt det samme som almindelige pandekager på kefir. For at gøre dette opvarmer du stærkt solsikkeolie i en stegepande og sætter derefter vegetabilske dej. Til stegning af produkterne anbefales på medium varme, indtil begge sider af ansigtet bliver røde. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at græskar er fuldt forberedt, og pandekager er godt bagt.

  Efter at alle pandekager er kogte, skal de placeres på en fælles plade og straks præsenteres for familiemedlemmer (i en varm tilstand). Ud over dem er det nødvendigt at servere sød stærk te, samt tomatsauce og tyk creme. Hvis du ønsker at få flere smagfulde pandekager, så anbefales det i dejen at tilsætte et lille løghoved, revet på en lille rist. Bon appetit!


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  22 + = 27