Pandekager med gulerødder

Gulerodspandekager

Forberedelsestid: Ikke specificeret

- æg kylling 1 stk.

- hvedemel 7 el. l.,

- bagepulver 0,5 tsk,

- solsikkeolie til stegning.

For at gøre fritterne saftige og velsmagende, tag en god gulerod med en rig orange farve og sød smag. Gulerødder skal være saftige. Skyl under rindende vand fra snavs og støv, tør med en serviet. Afskal huden. Gnid på gnisten. Grate gulerødder kan være på medium eller lille rist, afhængigt af din smag. Du kan male i en blender eller en kødkværn.

Tilsæt kyllingæg, rør.

Hæld kanelgrunden, salt, sukker. Bland lejen for at sikre, at alle ingredienserne er jævnt fordelt over gulerodsmassen.

Hæld det sigtede mel med bagepulveret. Rør og lad den brygge i 10-15 minutter.

Hæld i solsikkeolie i panden. Genopvar det godt. Sæt små portioner gulerod dej. Steg på moderat varme indtil gyldenbrun, på begge sider.

Rør stegte gulerodspandekager på et papirhåndklæde for at fjerne den resterende olie og straks tjene til bordet. Bon appetit!

med respekt. Svetlaya.

Vi minder dig om, at vi sidste gang forberedte gulerodpandekager med æbler

Pandekager med gulerødder

Pandekager med gulerødder meget glad for børn, fordi de er søde og har en munter farve. Mere om fritters gulerod .

Disse pandekager kan tilberedes både søde og salte. For at gøre dette skal du justere mængden af ​​sukker og salt i opskriften.

Forsigtigt nærende, nyttig. Og det handler alt om dem. Jeg anbefaler til morgenmad lækre pandekager med gulerødder - lyse som solen.

Det er nyttigt og meget velsmagende. Jeg vil foreslå dig til morgenmad fritters af gulerødder, hvis opskrift tager ikke lang tid. Gulerødder - en af ​​de bedste restaurerende, tonic. Gulerødder er bare et lagerhus af vitaminer!

For en god start på dagen, tilbered en morgenmad med nyttige gulerodspandekager med en manga og et æble.

Jeg kan godt lide draniki, men nogle gange laver jeg lignende pandekager fra forskellige grøntsager. Grøntsager kogte på denne måde, spis selv de mest kedelige babyer!

I disse vidunderlige og nyttige pandekager er der alt hvad børn synes om - nødder, ananas og gulerødder. Den vigtigste af dem er kombinationen med ostemassefløde!

Og til morgenmad har vi pandekager gulerod og æble. Lækre og sunde.

Disse fritters er ligesom draniki. De ser også appetitvækkende, endnu lysere og smager lige så vidunderligt.

Vi tilbyder dig en opskrift på pandekager med blæksprutte. Pandekager, kogt i denne opskrift, viser sig meget velsmagende, fordi dejen for dem er lavet af fint pasta, gulerødder, blæksprutte, løg og urter.

Vegetarisk skål af indisk køkken, kogt i ovnen.

Gulerodspandekager kan sikkert betragtes som en af ​​de mest nyttige. Hvis dit barn ikke kan lide at spise gulerødder, er en god måde at fodre ham med denne nyttige grøntsag at lave pandekager fra gulerødder. Opskriften på gulerodspandekager ligner en almindelig opskrift på fritters. Med den eneste forskel er den vigtigste ingrediens i gulerødder en rå gulerod. Du kan dog tilføje zucchini til det og lave pandekager fra courgetter med gulerødder. Gulerodspandekager kan gøres med tilføjelse af cottage cheese. Sukker er nødvendig mere end almindelige pandekager, fordi du skal få søde pandekager fra gulerødder. Opskriften på gulerodspandekager kræver, at du har mælk eller kefir, mel og æg. Blanding alt dette vil du få meget for roasting. Et par minutter i en stegepande med smør, og dine gulerodspandekager er klar. Opskriften på en gulerodspandekage kan ikke bruge mælk, i stedet for det gulerodspandekager kan koges på en gærdej. Gulerodspandekager serveres med rømme, og gulerodspandekager kan drysses med pulveriseret sukker.

Gulerodspandekager

Gulerodspandekager - lyder usædvanligt, men smagen er storslået, delikat og saftig og endda lyse farver. Forbered et sådant originalt wienerbrød er på ingen måde sværere end stegning simple fritters på kefir eller creme creme.

De kan gøres søde ved at tilføje græskar, æbler eller pærer. Denne mulighed for bagning er en fantastisk måde at fodre en baby med nyttige grøntsager og frugter. Også gode er ikke søde pandekager fra gulerødder med tilsætning af greens og andre grøntsager. For at gøre fordelene ved den tilberedte tallerken umulig, kan mel i opskriften erstattes med semolina eller havreflager. Efter stegning spredes altid pandekager på et papirhåndklæde for at slippe af med overskydende olie.

Pandekager fra gulerødder kan laves på kefir eller cremefløde. Men Lentenpandekagerne er ikke mindre gode, denne mulighed er velegnet til folk der ser kirkens ortodokse faste.

En fremragende morgenmad mulighed - gulerod pandekager med æbler. Det vigtigste er, at for sådan en skål, behøver du ikke at gå til købmanden specielt til mad, gulerødder og æbler sikkert der er i hvert hus. Du skal bare stå op lidt tidligere end alle de andre husstandsmedlemmer og vække dem med duften af ​​lækker og sund bagning.

 • gulerødder - 500 g;
 • æbler - 200 g;
 • sukker - 2-3 spsk. l.;
 • æg af kylling - 2 stykker;
 • hvid hvedemel - 7 el. l.;
 • vegetabilsk olie (til stegning) - 70-80 ml.

Sådan tilberedes lækre gulerodspandekager med æbler

Gulerødder og æbler vaskes, skrælles og skæres i små stykker.

Brug en kødkværn eller en blender til at hugge gulerødder og æbler i forskellige skåle. Den resulterende æblepuré skal presses lidt, før blandingen med gulerødder. Du kan selvfølgelig gnide produkterne på gitteret, men husholdningsapparater sparer stadig din tid, og bagestrukturen bliver mere homogen.

I en separat skål, slå æggene med sukker.

Kombiner den slagne æg-sukker masse med æble og gulerod. Tilsæt mel, sørg for at sive det gennem en sigte. Knead dejen, konsistensen, den skal langsomt afløb fra skeen. Måske vil du ikke have nok af den angivne mængde mel, og måske bliver det lidt for meget. Det hele afhænger af dets kvalitet, så tilføj mel gradvist.

I en stegepande opvarmes vegetabilsk olie meget. Dipp i en skefuld vand, spred dejen, form pandekager og steg dem over lav varme indtil rødmosset.

Sæt forsigtigt wienerbrødet over til den anden side og brune også til rødt. Det første parti er altid forsøg, vurder dets smag. Tilsæt eventuelt sukker eller mel til dejen.

Klar pandekager til bordet med creme fraiche og en kop varm te.

Storslåede gulerodspandekager på yoghurt

For at opnå en frodig gulerod boller til yoghurt, vegetabilsk først nødt til at gnide på et rivejern, derefter sauter i vegetabilsk olie, og derefter male til en puré, og først derefter gøre dejen. Pandekager opnås især luftige og blide, når de er baseret på sådanne stewed gulerødder.

 • gulerødder - 1 stk. (Gennemsnit);
 • vegetabilsk olie (til passage) - 1 spsk. l.;
 • kefir (fedtindhold 1-2,5%) - 250 ml;
 • granuleret sukker - 2-3 spsk. l.;
 • jord kanel - ¼ tsk;
 • kyllingæg - 2 stk.
 • hvid hvedemel - 250-260 g;
 • bagepulver - ½ tsk;
 • bordeddike - ¾ st. l.;
 • vegetabilsk olie (til stegning) - 30-40 ml.
 1. Vask gulerødderne, skræl, rist dem på et lille eller medium rivejern. I en stegepande varm 1 spiseskefuld vegetabilsk olie, skift gulerødderne, lav en lille ild og send den. Lad det ikke steges, lad det bare komme i blød tilstand. Nu cool, overfør til en blender og hugse kartoffelmos.
 2. Hæld i en dyb skål med yoghurt, varm det lidt op. Overfør det til gulerodpuré og rør med en corolla indtil glat.
 3. Bland i en separat skål kanel med sukker, hæld i kefir masse, bland. Juster mængden af ​​sukker til din smag, og også afhængigt af sødheden af ​​gulerødder.
 4. Nu tilsæt æggene og bland dem grundigt i en kefir blanding med en visp.
 5. Hæld gradvist det sigtede mel og ælt dejen. Det skulle vise sig at være viskøst og tæt, så det ikke ville strømme fra skeden med en dråbe, men med bølger.
 6. For at give den færdige bagt puff, tilsæt sodavand, fugtet med eddike, i dejen. Bland igen hele tiden og giv massen 10-15 minutter til at stå, slappe af.
 7. I en stegepande opvarmes vegetabilsk olie. Våd en sked af dejen med en våd skje og spred pandekagerne i en stegepande i afstand fra hinanden. Brand gør lidt mindre end gennemsnittet. Når den rå overflade af fritterne begynder at boble, drej dem over til den anden side.
 8. Stek på den anden side, skift de færdige fritters til en skål, dæksel, og læg den næste del på stegepanden.
 9. Server de lækre pandekager med creme eller en syltetøj med surhed. Som en drink er kakao og frugt te meget velegnet.

Disse pandekager er ikke så enkle som i de to foregående opskrifter. Her er du nødt til at tinker lidt, du skal på forhånd afsætte gulerødderne i mælk. Dette er en mulighed usødet pandekager, når dejen tilsættes stegte løg. De er helt egnede til middag eller som en anden aftensmad. Sådanne kager kan foldes i en plastikbeholder og tages med dem for at fungere som en snack.

 1. Vask gulerødder, skræl og gnid på medium rist.
 2. Overfør gulerødderne i en gryde, hæld vand på bunden (lidt, 30-40 ml) og send til en lille brand. Protokol 15-20 overløb.
 3. Mælk varmt næsten til kog, hæld i en gryde gulerødder, rør og kog i 30-40 minutter, indtil grøntsagen er helt blød.
 4. Når guleroden er blød, hæld halvpastaen i gryden og kog i yderligere 10 minutter, omrør konstant. Sluk derefter varmen og lad den resulterende masse afkøle.
 5. I mellemtiden engagere sig i løg. Skræl det fra skallerne, vask og skær i meget små terninger. Varm et par spiseskefulde vegetabilsk olie i en stegepande, skift løgene og steg den til guld.
 6. Nu i gulerødder og semolina masse, slå i ægget, tilsættes salt og stegte løg. Rør godt. På dette stadium kan du i tillæg til salt også tilføje dine favorit tørrede urter (basilikum, dill, persille, timian).
 7. Spred olien, tag en dej gulrot-manna dej i en våd sked, læg den i en stegepande, der danner en pæn pandekage. Steg over medium varme i 2 minutter på hver side.
 8. Sådanne gulerodspandekager med en manga skal serveres varmt og med creme fraiche.

 • Hvis du beslutter dig for at erstatte melet med semolina i opskriften, skal du lave dejen, ikke bage pandekagerne på en gang. Vægten skal stå i 20-30 minutter, så manchaen svulmer.
 • Til stegning gulerodspandekager er det bedst at bruge en støbejernspande eller non-stick pan.
 • Hvis du sikkert vil servere fritters med syltetøj eller kondenseret mælk, så sæt dem i mindre sukker, ellers bliver det for sukkerholdigt.
 • I dejen til salte pandekager kan du også bruge gulerødder courgetter, kartofler og friske urter af dill.
 • Gulerødder med ost eller hytteost er meget velsmagende.
 • Pandekager fra gulerødder kan spises næste dag efter madlavning, de vil ikke miste deres smagskvaliteter. Det er nok at varme dem lidt, men mange foretrækker at bruge sådanne bagværk i kold form, dypning i creme eller syltetøj.
 • Pandekager, der er tilberedt med tilsætning af semolina, kan let omdannes til koteletter. Du skal blot øge del af manga, da dejen bliver tyk, det vil holde formen godt. Fra en sådan masse er det hensigtsmæssigt at lave koteletter, først før stegning skal de flaske i mel eller brødkrummer.
 • Det er meget vigtigt, at gulerodspandekager har tid til at blive stegt i midten. Derfor må du ikke lave en ild for stærk. Og når du drejer fritterne over til den anden side, skal du lukke stegepanden med et låg.
 • Hvis pludselig, når du tager en prøve, vil du opdage, at pandekagerne ikke viste sig at være sødt nok, rolig. Riv dem med pulveriseret sukker eller hæld flydende honning.
 • Alle ovenstående opskrifter er særligt velegnede til dem, der om morgenen drikker friskpresset gulerodssaft. Her er den mest værdige anvendelse af kage, som tidligere blev smidt væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 25 = 26