Pandekager med sodavand

Frodige pandekager er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes lækre pandekager på den rigtige måde.

Frodige pandekager - generelle principper og metoder til forberedelse

Pandekager har længe været betragtet som velsmagende og hjertelig mad. De serveres til morgenmad og som dessert til frokost eller middag. Nogle bage pandekager udelukkende på spring og grænser og tro på, at kun denne måde kan du lave rigtig storslåede pandekager. Men til deres forberedelse har du brug for en vis tid, fordi disse pandekager er storslåede, fordi deres dej stiger takket være gær. Derfor foretrækker mange andre opskrifter af overdådige pandekager, hurtigere madlavning.

For eksempel kan vidunderlige frodige pandekager fås fra dej på yoghurt eller yoghurt. De fremstilles meget hurtigt, men de er ikke værre end gær. En anden version af frodige pandekager er pandekager lavet af dej kogt med sodavand eller bagepulver. I dette tilfælde er hemmeligheden med pragt, at når man bruger disse komponenter, frigives kuldioxid, og dejen stiger også. I et ord er princippet om at forberede frodige pandekager altid det samme - at forberede en storslået test, der kan "ånde" og stige. Først da, som i tilfælde af gærprøven, vil pandekagerne vise sig at være rigtig storslåede og forbliver så ikke kun i en stegepande, men også på et bord.

Frodige pandekager - forberedelse af produkter

For melpandekager er kvaliteten af ​​mel meget vigtig. Samtidig skal den sigtes mindst 3 gange, så melet er mættet med ilt og vores pandekager er bedre opdrættet.

Fedtet af kefir eller curdled mælk, som vi vil bruge i opskrifter, betyder ikke meget, disse produkter har ingen særlige krav. Men nogle elskerinder hævder, at jo mere sur kefir eller yoghurt får de mere storslåede og smagere pandekager.

Frodige pandekager - de bedste opskrifter

Opskrift 1: Lush fritters med yoghurt og rosiner

De siger, at de mest storslåede pandekager opnås i yoghurt. Tilføjelse af rosiner til dejen, vil du få en meget velsmagende og nærende sød skål. Om ønsket kan rosiner erstattes med tørrede abrikoser, æbler eller anden frugt efter eget valg.

200 gr. yoghurt eller kefir;

sol. olie til stegning.

1. Hæld curdled milk eller kefir i en gryde eller skål (det er bedre at tage en dyb og behagelig skål for at forhindre dejen i at sprøjte på siderne). Vi kører i samme æg og tilsæt vanillin, bland alt godt.

2. Rosiner er godt vasket og gennemblødt i ca. en halv time. Derefter tørrer vi vandet, vi tørrer det med et papirhåndklæde.

3. Tilsæt mel til skålen og ælt dejen. Så fortsætter vi med at blande, sender vi der rosiner. Vi skal få en dej så tyk, at vi kan sprede den med en ske i en stegepande.

4. Skal opvarme stegepanden med solsikkeolie, bage vores kager på den, så de bliver rosenrøde.

Server med cremefløde.

Opskrift 2: Lune pandekager med cottage cheese og ost

Efter at have lavet pandekager med ostepapning, får vi en meget velsmagende og original skål. Selvom, hvis du ikke finder ost til påfyldningen, og disse pandekager på ostemasse testen altid altid gå lækker og frodig.

2 fed hvidløg;

at smage salt og grønne grønsager.

1. Til fyldningen skal du gnide osten på en fin rist, hugge hvidløg og finhakket dild. Tilsæt cremefløde, bland alt. Påfyldningen skal blive meget tyk.

2. Til dejen bland melblanderen med æg, hytteost, kefir og sodavand. For at absorbere mindre olie, når du steger pandekager, er det bedre at tage komponenterne til dejen ikke fra køleskabet, men ved stuetemperatur. Til sidst skal vi også få en tyk dej.

3. Skal opvarme stegepanden, hæld den vegetabilske olie der og spred en dej på den med en ske, oven på hver betjening, hvor vi sætter fyldet på toppen igen dejen. Derefter steges som sædvanlige pandekager.

Opskrift 3: Fancy fritters på kefir uden æg

Nogle mener, at jo flere æg vil blive sat i pandekagerne, jo mere storslåede vil de vise sig. Faktisk, efter at have forsøgt at lave disse frodige pandekager helt uden æg, vil du forstå, at hemmeligheden med pragt ikke overhovedet ligger i æggene. Og i hvad? Prøv at gætte ved at gøre disse frodige, bløde og meget velsmagende pandekager.

30 gr. sol. olie i dejen;

sol. olie til stegning.

1. Blander i en dyb skål med kefir med salt og sukker, vi tilsættes mel med sodavand. Mængden af ​​mel i opskriften er omtrentlig, det bestemmes af densiteten af ​​yoghurt og kvaliteten af ​​mel. Bland hurtigt dejen fra ingredienserne, hvilket ikke tillader udseende af klumper. Det er bedre at gøre dette med en visp eller en gaffel.

2. Efter at have modtaget dejen med en tæthed, som sur creme, sætter vi en stegepande med vegetabilsk olie på ilden for at varme det godt op. Det er bedre at tage en stegepande med en tyk bund. Når den er klar til at bage pandekager, tilsættes vegetabilsk olie til dejen, bland det hurtigt og begynder at sprede små pandekager i panden. Steg dem på en lille ild, der dækker stegepanden med et låg.

Frodige pandekager - nyttige råd fra erfarne kokke

Frodige fritters uden gær kan kun komme fra en temmelig tyk dej. Det skal ligne dets konsistens til en meget tyk creme creme.

Hvis du er vant til at stege på en lille mængde smør eller ikke fedt, for eksempel i en non-stick stegepande, så vælger du bedre tynde pandekager. Disse frodige pandekager kan kun fremstilles i tilstrækkelig mængde vegetabilsk olie, ellers vil de ikke blive bagt og samtidig brænde de. Som en mulighed - kan du prøve at bruge en ovn til disse formål.

Nogle kulinariske eksperter anbefaler også følgende. Hvis du tilbereder overdådige pandekager på sodavand, skal den sættes i dejen i begyndelsen af ​​tilberedningen, og i slutningen tilføjes citronsyre fortyndet med vand (en tredjedel af tsk syre pr. 1 spsk vand). Når den opløste citronsyre introduceres i dejen, er det ikke længere muligt at tilsætte mel til det, så pandekagerne ikke afregner, så bliver de ikke værre end gær.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Pandekager med yoghurt og sodavand

I dag har jeg en meget enkel og hurtig opskrift på at lave lækre pandekager, blandet med kefir og sodavand. Sådanne pandekager kombineres perfekt med honning, creme fraiche, syltetøj. Jeg tilføjer en lille mængde sukker i fritterne, så de kan bruges som mini sandwich til morgenmad, for eksempel med en salt fyldning af hytteost og ost. Selv om sukker kan tilsættes og efter din smag gør pandekager sødere. Det er dog vigtigt at huske - jo mindre sukker i testen, jo mere overdådige får du pandekager ifølge denne opskrift.

kefir - 1 kop (250 ml);

mel - 1-1,5 glas (et glas 200 ml uden hump);

vegetabilsk olie til stegning.

Dejen er lavet af de enkleste ingredienser: I varmt kefir tilsættes salt og sukker.

Tilsæt derefter melet.

Rør dejen, den opnås ved konsistens, som tyk creme, men den er meget luftig. I slutningen tilføjes sodavand og blandes igen. Lad dejen stå i 7-10 minutter.

Forbered pandekager i en opvarmet stegepande i vegetabilsk olie over medium varme. For hver pandekage tager 1,5-2 teskefulde dej. Roastpandekager på begge sider indtil gyldenbrun (i flere minutter på hver side). Pandekager absorberer ikke meget vegetabilsk olie, så det er ikke nødvendigt at sprede sig på et papirhåndklæde.

Vores lækre pandekager, blandet med kefir og sodavand, er klar.

Kan du lide opskriften til "Pandekager med kefir og sodavand"?

Lækker og frodige fritters på kefir

Pandekager er en af ​​de yndlingsmorgenmad i vores familie. Jeg vil bage dem nok.

Jeg vil gerne invitere dig til at prøve nogle lækre pandekager med rosiner på kefir, hvilke.

Frodige pandekager med kefir uden æg

Jeg bager ofte alle slags pandekager til mine familiemedlemmer. De kan især lide den kurvede.

Jeg foreslår at lave enkle fritter på yoghurt med courgette, og ikke med revet.

Jeg bager ofte pandekager med kefir og græskar. Pandekager viser sig meget.

Pandekager og pandekager er en af ​​mine foretrukne godbidder til mine børn. Nogle gange vil du have.

Til morgenmad kan du forberede store, lækre pandekager fra manga på kefir. Hvis i.

Pandekager med havreflager på kefir

Pandekager med havregryn og manga, blandet med kefir, fremstilles uden.

Pandekager blandet med yoghurt og honning er så lækre og frodige.

Frodige, cool og ved,

Frodig, klassisk og jeg ved, Marinochka, ifølge din opskrift, vil være lækker-velsmagende. Tak.

Pandekager med sodavand

Pandekager lavet af sur mælk med sodavand er meget frodige.

Forbered produkterne i overensstemmelse med opskriften på pandekager på sodavand.

Sådan tilberedes pandekager med sodavand:

Æg er slået med sukker.

Mel blandet med sodavand, kombineres med yoghurt eller kefir.

Tilsæt æg, revet med sukker-sand, salt.

Alt blandes godt.

Så pandekager med sodavand i olie. For at gøre dette opvarmes en spiseskefuld olie i en stegepande. Sked dejen i smør. Stek fritter på sodavand over medium varme først på den ene side i 2-3 minutter, indtil den er gyldenbrun.

Og så på den anden side i endnu 2-3 minutter. Så er alle pandekager stegt. Olien hældes efter behov.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

62 − = 53