Pandekager uden mælk

Fritters på vand: 3 enkle opskrifter til bagning med gær og uden gær

Fritter på vand, opskrifter til madlavning simple bagevarer fra et minimum af produkter, er almindelige pandekager med gær eller uden gær.

Hjemmelavede fritters er tilberedt på basis af et flydende produkt - mælk, kefir, cremefløde, yoghurt - men det enkleste grundlag for æltning af dejen er almindeligt vand. På vandet pandekager uden æg er frodige, luftige, ikke værre end almindeligt mejeri med æg.

Vi tilbyder et bekvemt udvalg - opskrifter til magre fritters uden æg: med gær, pandekager med sodavand og uden gær.

Efter at have oplevet vores pandekager opskrifter på vand, er det nemt og nemt at sikre, at den sædvanlige magert dej uden æg og uden mælk virker vidundere. Pandekager fra dej, vandbaseret bagt krumme, ikke blot som følge af gær, æg og mejeriprodukter, men også den rette kombination af ingredienser i opskrifter.

Udvælgelse af opskrifter er særligt nyttig i en situation, hvor du skal bestemme, hvor hurtigt det er at fryse lean fritters fra næsten ingenting.

Pandekagepandekager giver en stor fordel for værtinden, når de forbereder morgenmad, snack. Produkter, der indgår i testen for pandekager med vand uden mælk, er enkle og overkommelige. Helt enig i hvert hus og uden tur til butikken er der rent vand, mel, tørgær eller i værste fald sodavand?

Rådgivning fra Miracle Cook. Husk! Efter blanding blandes gærprøven ikke straks. Pandekager bliver mere storslåede, hvis dejen får tid til korrektur. Soda og bagepulver, som gær, gør dejen luftige, porøse, ikke tætte og færdige pandekager på vandet er storslåede.

Fritters på vand uden æg og gær

Lad os starte med den mest populære metode - klassisk madlavning pandekager på vandet: en opskrift passer til alle, og alle, selv uerfarne kok, bagning vender luften mild.

Denne metode er ideel til kost, baby mad, folk, der er tilbøjelige til allergi over for kyllingæg, og selvfølgelig til vegetarer.

Derudover anbefales det, at folk noterer sig de klassiske troende og inkluderer klassiske pandekager uden æg på listen over tilladte produkter, mens man observerer den store og juleaften.

 • hvedemel - 1 kop;
 • vand - 1 glas;
 • bagepulver - 1 tsk. med en bakke
 • sukker-2 spiseskefulde;
 • salt - 1 knivspids;
 • vanillin - halv pose
 • raffineret vegetabilsk olie.

Forbedre smagen af ​​bagning kan gøres med forskellige tilsætningsstoffer. For at gøre dette skal du sætte en håndfuld dampede rosiner, stykker bananer eller kandiserede frugter i dejen i slutningen af ​​batchet.

 1. I varmt vand, hæld sukker, salt, bagepulver, rør.
 2. Derefter tilsættes 2 spsk. olie og sigtet mel, bryd forsigtigt dejen med en visp eller en blender, så der ikke er nogen klumper.
 3. Vi laver dejen i 10-15 minutter på bordet.
 4. Derefter samler vi en fuld spiseske med dejen og spred den på en opvarmet stegepande, smurt med olie. En skefuld dej er en pandekage. Det vil sige, størrelsen af ​​kagerne afhænger af mængden af ​​dej, som du scoop op med en ske.
 5. Vi reducerer varmen og lukker stegepanden med et låg. Stek fritter på den ene side i ca. 1-2 minutter indtil gyldenbrun.
 6. Drej derefter over til den anden side, men dækker ikke længere låget. Stik således resten af ​​fritterne fra den tilberedte dej.

Frodige pandekager på vand uden æg er klar. Vi overfører dem til en tallerken og serverer dem varme med et bord med syltetøj, syltetøj eller rømme.

Hvis du vælger opskrifter til hjemmelavet mad, skal du ikke glemme, at det magre bord kan være velsmagende og uden produkter af animalsk oprindelse, du behøver kun at vide, hvordan man laver mad.

Den anden magert opskrift på pandekager på gær. De fleste kokke foretrækker denne form for sammensætning af magert dej, ælt dejen på tør øjeblikkelig gær. Gærpandekager på vandet er frodige, velsmagende og bløde.

Rådgivning fra Miracle Cook. Det sædvanlige vand i opskrifter kan erstattes med kulsyreholdigt sød eller mineral. Derudover anbefaler vi at bruge naturlige juice eller frugtdrikke til basis for bageri uden æg. Lyse drikkevarer vil give pandekager en tydelig smag og frugtagtig aroma.

 • hvedemel - 200 g;
 • tør gær - 0,5 tsk
 • vand - 1 glas;
 • sukker - 2-3 spsk;
 • lugtfri olie til stegning;
 • pulveriseret sukker.

I en knudet dej kan du tilføje en lidt kanel eller muskat til denne sammensætning. Desuden er bærrene gennemblødt tørrede kirsebær, rosiner, kandiserede orange skiver gøre gær pandekager lysere og mere lækker.

 1. I varmt vand, hæld ud gær og sukker, rør.
 2. Derefter tilsættes mel, blandes igen.
 3. Dæk skålen med dejen og lad den stå på et varmt sted i ca. 30-40 minutter.
 4. Derefter steges tortillaerne som beskrevet i den foregående opskrift.

Klar gær pandekager serveres ved bordet lidt køligt og drysses med flormelis eller hælde honning, flydende chokolade.

Opskrift på pandekager på vandet frodigt uden gær

Mineralvand mætter dej til pandekager oxygen, og i kombination med sodavand mineralvand til en vis grad erstatter gær, så meatless pandekage på soda kan frodig, porøs og velsmagende uden anvendelse af æg og gær.

 • hvidt mel - 1 glas;
 • stærkt kulsyreholdigt mineralvand - 1 glas;
 • mad sodavand - 0,5 tsk
 • Citronsyre eller saft - på spidsen af ​​en teskefuld
 • sukker - 3-4 spiseskefulde;
 • salt;
 • Lenten olie.

Soda kan erstattes med et bagepulver, hvis størrelse skal øges 2 gange i forhold til sodavand.

 1. Hæld det sigtede mel, sodavand, blandes i en skål.
 2. Dernæst i mineralvandet hæld i citronsaft eller smid en syre.
 3. Derefter tilsæt vandet til skålen med mel, rør til klumperne spredes.
 4. Derefter hældes sukker og hæld 3 spsk. magert olie.
 5. Vi blander massen igen.

Steg de magre fritters på en klassisk måde, der tages i betragtning i den allerførste opskrift i en pan-pandekage eller støbejernspande med olie.

Vi serverer fritters på bordet med bærestop, sød sirup, hjemmelavet syltetøj, chokoladepasta Nutella.

Vi håber, at disse hjemmelavede opskrifter som pandekager meatless faste, mennesker, der lider af laktoseintolerans, og til alle, der er en vedvarende kamp med overvægt, fordi fastetiden pandekager i vandet - det er nemt, lækkert og hurtigt!

Vi ser som sædvanlig frem til din feedback og forslag i kommentarerne.

Tak for de magre opskrifter og så vidste ikke, hvad jeg skulle lave mad?

vi elsker den frodige dej, så øjet smed på gæren 🙂 Jeg tager notat-

Hvad er alle tre opskrifter egnet til faste? Fremragende. Jeg må prøve at bage pandekager i morgen, jeg vil overraske mit folk.

Jeg kan ikke spise magert - (

Først er alt godt og da. halsbrand begynder.

mb har du prøvet en opskrift med sodavand? p.ch. Jeg kan ikke se en anden grund. godt, vælg nogle andre fritters på almindeligt vand. de er alle magert.

Jeg er selv en erfaren kulinarisk ekspert, men jeg tænkte altid på pandekager på vandet som noget ikke alvorligt! Mange tak for opskrifterne, mens hun mestrer 1. Baget er storslået som i billedet.

for mig er det vigtigste - det skal være lækkert, på vandet eller ej - ikke så vigtigt. Tak til forfatteren for opskriften!

Det forekommer mig, at hvis fritters er magre, skal du i det mindste gøre dem på lees. Uden gær - det er en eller anden måde ret)) Hvor pryden stadig tager.

Brea ja nej, jeg gør recepten uden gær, det viser mig storslået for mig.

Mange tak for opskrifterne, i dag bragt, halvt stegt og resten af ​​dejen blev sat i køleskabet. Jeg tror indtil i morgen, vil han ikke være?

Jeg har ikke tid eller glemmer) - dejen varer i flere dage. det er i køleskabet. med ham og i en uge intet vil ske. IMHO.

Jeg kunne godt lide fritters på gær med vand, fortyndede dejen filtreret ud med lidt lunken det viste sig for at være pyshnenko.

tak for de gode opskrifter! Pandekager virkelig lækre selvom kogte på vandet!

Pandekager uden mælk og yoghurt

Ønsker du at se, hvordan man laver pandekager uden mælk og kefir, egnet til fastende? Åbn så denne opskrift og lav mad med os. Fremragende overdådige bagværk til morgenmad eller snack.

 • Vand 2 kopper
 • Sukker 2 Art. skeer
 • Mel 500 gram
 • Salt 0,5 tsk
 • Vanillin Til smag
 • Gær 2 teskefulde
 • Vegetabilsk olie 100 Milliliters

Forbered alle nødvendige produkter. Vandet opvarmes lidt og opløses i det gær.

Alternativt, stænk sukker og salt med gær, tilsæt lidt vanilje. Så gradvist begynder at hælde i melet og ælte dejen konsistens tyk creme. Lad dejen stå i 30 minutter.

Gennem den tildelte tid Grå pan med vegetabilsk olie, sprede pandekager med en ske og steg på begge sider indtil de er gyldenbrune. Klar kan lægges på et serviet for at fjerne overskydende olie.

Frodige pandekager uden mælk

Mulighed 1: Lune pandekager uden mælk - en klassisk opskrift

For at lave pandekager behøver du ikke bruge mælk. Og du kan gøre dem storslåede på mange måder. Først vil vi overveje den traditionelle udgave af frodige pandekager på vand, kogt med tør gær. Hvis det ønskes, kan du tilføje en lille vanille, så de bliver endnu mere lækre.

 • to glas vand
 • to spiseskefulde sukker;
 • et halvt kilo hvedemel;
 • en halv teskefuld salt
 • klem af vanillin;
 • to skeer tørt gær
 • et hundrede gram madlavningsolie til stegning.

Steg-for-trin opskrift på fluffy pandekager uden mælk

Forvarm vandet, men lad ikke koge. Fjern fra varme og hæld tør gær. Rør godt.

Hæld i en stor beholder og til gengæld indtaste sukker, salt og vanillin. Rør til homogen.

Det er bedre at hælde melet i små portioner, mens du fortsætter med at ælte dejen med en ske. Vi skulle få en masse, der ligner tyk cremefløde.

Dæk med en film eller låg, lad være med at insistere i en halv time på et varmt sted.

Nu, når dejen er steget og steget, kan du begynde at grille pandekager.

Varm olien i en stegepande, tag den nødvendige mængde dej med en ske og læg den på overfladen.

Første steg fra den ene side under det lukkede låg til en gylden skorpe. Drej forsigtigt om spatelen og kog den på den anden side.

Det er bedre at sprede pandekagerne først på papirhåndklæder og derefter på en stor skål. Så vi slippe af med overskydende olie.

Mulighed 2: En hurtig opskrift på frodige pandekager uden mælk

Til frodige pandekager kan du bruge yoghurt, dejen vil vise sig lige og uden at tilføje gær. Det vigtigste er at observere de nødvendige proportioner. Desuden reduceres tiden til at tilberede en lækker morgenmad.

 • 250 g yoghurt med et hvilket som helst fedtindhold
 • 1 knivspids salt
 • to borde sukker brød;
 • 1 kyllingæg
 • 230 g mel
 • en halv teskefuld sodavand;
 • dyrker olie til stegning.

Sådan laver man hurtigt frodige pandekager uden mælk

I en skål, bryd ægene, tilføj straks sukker og salt, slå visp.

Kefir hæld i en lille scoop og varm det lidt op. Det vigtigste, kog ikke.

Hæld i ægmassen og arbejde med en visp.

Flour sigtes gennem en sigte, tilsæt sodavand.

Nu introduceres melet i massen i en tynd dråbe, der konstant omrøres med en visp.

Vi fjerner alle klumper, massen skal være tæt og homogen.

I en stegepande hældes 3 spiseskefulde vegetabilsk olie og varme. Dette beløb skal være nok til den første del. Tilsæt derefter olien, da den absorberer i fritterne. En stor ske tager dejen og sætter den på panden.

Steg under et lukket låg indtil rødmosset og vend om. På samme måde forbereder vi pandekager på den anden side.

Tip: Hvis du ser at olien er meget lille - hæld. Stegepanden skal være tilstrækkelig fedtet.

Mulighed 3: Lune pandekager uden mælk fra havregryn med æbler

Hvorfor ikke tilføje lidt havregryn for at lave lækre, delikate og frodige pandekager. Lad os færdiggøre opskriften med grønne og røde æbler.

 • et glas havregryn;
 • tre bord med brød hvedemel:
 • et grønt æble
 • et rødt æble
 • to glas varmt vand
 • tre tabeller af sukker brød;
 • en knivspids salt
 • en klip kanel;
 • dyrker olie til stegning.

Først og fremmest skal vi vaske havregrynet grundigt. Skift vand og skyl indtil det bliver klart.

Hæld vand, læg grynene på ilden. Så snart vandet koger, kog havregryn i otte minutter, konstant omrøring med en spatel eller ske.

Sluk for ilden, sej.

Mine æbler er under rindende vand, skræl huden med en kniv eller vegetabilsk peeler - som du foretrækker.

Skær i skiver. Vi har ikke brug for en kerne med frø - vi skærer det ud og smider det væk.

Rist nu lobulerne på et stort rivejern.

I den afkølede havregryn tilsættes æbler, sukker, kanel og rør.

Mel sigtes gennem en sigte og trænger ind i beholderen i små portioner. Samtidig æltes dejen. Forresten kan du bruge en mixer, så det bliver meget hurtigere og mere bekvemt.

Lad os begynde stegning. Varm olien i en stegepande, tag en sked dejen og form kager. Steg i to minutter på hver side under det lukkede låg.

Når alt er klar, tjen med honning. Det supplerer perfekt smagen af ​​æbler og kanel.

Mulighed 4: Lune pandekager uden mælk på rømme

Rå creme producerer også frodige og lækre pandekager. De er forberedt meget enkelt og hurtigt. Følg trinvise instruktioner, og du vil lykkes.

 • 300 gr sur creme 30% fedtindhold;
 • et kyllingæg
 • en knivspids salt
 • to borde sukker brød;
 • 150 g hvedemel;
 • en teskefuld sodavand;
 • olie til stegning.

Rå creme ved stuetemperatur er placeret i en dyb skål.

Vi bryder ind i en beholder koldt æg, kun fra et køleskab og rør.

Nu kan du drysse med sukker, tilsæt en knivspids salt og rør igen med en visp eller en ske.

Først sigtes melet, og derefter tilsættes det lidt til cremen massen. Rør til en tyk konsistens.

Dæk nu dejen med en film og lad den stå i to eller tre timer på et varmt sted. I løbet af denne tid vil dejen fungere, pandekagerne viser sig at være meget storslåede, ligesom vi ønsker.

Efter den angivne tid fortyndes sodavand i 20 ml vand, omrøres.

Vi tager dejen, fjern filmen og hæld i en opløsning af sodavand - rør grundigt.

Hæld vegetabilsk olie i stegepanden, varm op. På mellemlang varme steg frugtpandekager til gyldenbrun.

Dejen vil ikke sløre. Det vigtigste er at hjælpe med at forme pandekagerne og vente til den nederste del går i stykker.

Stek bedst under det lukkede låg, så de er ordentligt brændt indeni.

Mulighed 5: Lune pandekager uden mælk på en fermenteret kvinde

Ud over det faktum, at vi ikke bruger mælk, vil vi gøre uden æg. Men grundlaget for os vil tjene en lækker burger. Du får frodige, porøse og ømme pandekager.

 • 200 g gæret bagt mælk
 • 1 tsk sukker;
 • 1 knivspids salt
 • 1/2 tsk sodavand;
 • 170 g hvedemel;
 • dyrker olie til stegning.

Først har vi brug for en burger. Du kan f.eks. Tage 4% fedt. Selv om i princippet enhver tilgang.

Det vigtigste er, at burgeren ikke var kold, men ved stuetemperatur.

Hæld det i en dyb skål, hvor vi skal ælte dejen.

Sæt sukker, lidt salt og bland godt.

Hvedemel sigtes gennem en sigte og i små portioner sætter vi det i en skål og blander det konstant.

Tilsæt sodavand, rør godt og lad dejen stå i en kvart time. Soda skal reagere med den fermenterede kvinde.

Hæld lidt olie på stegepanden og varme. Skænk dyppet i koldt vand og tag en del dej. Form de resterende pandekager på samme måde, indtil stegepanden er optaget.

Steg i tre minutter på hver side over medium varme.

Klar pandekager sted på papirhåndklæder, og så, når du forlader overskydende olie, allerede på en stor servering skål.

Virkelig lækre og frodige fritters er klar - ring alle til bordet.

Mulighed 6: Lune pandekager uden mælk på yoghurt

Sådanne pandekager vil have en behagelig, lidt frugtagtig smag. En delikat og velsmagende konsistens vil også blive nydt af alle. Yoghurt kan tages enten afhængigt af hvilken smag du ønsker at få.

 • 350 gram drikker frugt yoghurt;
 • tre kyllingæg;
 • 300 g hvedemel;
 • 1 tsk sodavand
 • 1/2 tsk salt
 • 4 bord af sukker brød;
 • 5 bordet af lodge vokser smør til dej;
 • dyrker olien til stegning - hvor meget vil gå.

Drik yoghurt i en dyb skål. Yoghurt med stykker frugt vil gøre. Eksperiment i din egen fornøjelse.

Smad æg der og tilsæt sukker, bland alt.

Hæld nu i vegetabilsk olie, tilsæt salt og tilsæt sodavand. Rør corollaen med alle ingredienserne.

Forsigtet mel tilsættes lidt, i små portioner, så du får en homogen dej uden klumper.

Til sidst vil dejen være ret tyk, som en pandekage.

Hæld den første del af vegetabilsk olie i stegepanden. En spisesked tager den nødvendige mængde dej og danner en pandekage.

Friture yoghurtfritters på medium varme i to til tre minutter på hver side. Du kan vende den over, når undersiden rødmer.

Færdigfremstillede pandekager er frodige, ømme med lette frugtsmag. De kan spises uden yderligere tilsætningsstoffer. Hvis du vil sødes, server med syltetøj, honning eller endda yoghurt.

© 2016-2018 "Kogens spisesal."

Redaktionel adresse: Presnenskaya dæmning 6, bygning 2

Redaktionskontorets telefonnummer: +7 925 3175370

Redaktør: Samsonova Olga Gennadievna


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 12 =