Panno til køkkenet med egne hænder foto

Sådan laver du et vægpanel til køkkenet fra improviserede materialer

Ønsket om at opdatere et nyrenoveret, men allerede podnadoevshy køkkeninteriør, besøger ofte mange af os. En af måderne uden dramatiske ændringer for at bringe lyse rører til interiøret, og dermed puste nyt liv ind i rummet, er at dekorere vægdelen af ​​panelet med elementerne i maleriet. Panelet lavet af egne hænder - det "fremhæve", som er i stand til at afspejle karakter og præferencer hos køkkenindehaveren, idet den har tilpasset atmosfæren på den nødvendige harmoni. Hvilke typer paneler er egnede til at se i køkkenet og hvordan man laver et sådant element af indretning med egne hænder, lad os overveje mere detaljeret.

Panelets hovedtyper og teknikker ↑

Nogle mener fejlagtigt, at panelet er det samme billede. Faktisk er billedet et billedkunstværk. Panelet behøver ikke at være et mesterværk. Det er kun beregnet til at fungere som et lyst "plet", som opfylder rollen som finishet i indretningen af ​​køkkenet, hvilket giver integritet til udseendet.

Panel - en stilfuld måde at dekorere køkkenindretningen på

Panelet til køkkenet kan have enhver form og størrelse. Afhængigt af fremstillingsmaterialet anvendes de i flere former:

 • Stof. Appliques, broderier på stoffer og gobeliner kan udføres serielt eller manuelt.
 • Grafik. Tematiske billeder og reproduktioner af kunstværker er skabt ved hjælp af moderne trykningsteknikker.
 • Wood. Skårne paneler fra løvfældende og nåletræsarter suppleres ofte med indlæg fra halvedelsten.
 • Keramisk. Mosaic malerier er lagt ud af små elementer og fragmenter af keramiske fliser.
 • Skulpturel. De er mini-skulpturer lavet af metal, tekstureret gips eller almindeligt gips.

Separat er det nødvendigt at fremhæve de håndlavede paneler, der er lavet af mange forskellige materialer: ler og saltet dej, tørrede blomster og croups, perler og havskaller.

For at beskytte overfladen af ​​sprøde materialer, der lider af høj luftfugtighed og temperaturudsving i køkkenet, er sammensætningerne dækket med en gennemsigtig eller farvet lak af den valgte skygge

Det vigtigste, der bør overvejes, når du vælger eller selv laver et dekorativt element - køkkenet er et funktionelt rum. I sit rum ofte lugter alle slags lugt og på vægge de mindste partikler af madfedt. Af denne grund skal de dekorative elementer være fremstillet af praktiske materialer, der kan modstå fugtighedens virkninger under hyppig vask.

Valgmuligheder for placering af tilbehør ↑

Vægpanelet er placeret i de områder af rummet, som du vil visuelt fremhæve. Dette kan være et forklæde af arbejdsvæggen eller et sted nær spisebordet.

Skårne paneler ser godt ud i det klassiske interiør

Ved dekoration af et køkken med store størrelser anbefaler designere at bruge flere lignende elementer fra samme serie, suspenderet på forskellige vægge i rummet.

Tip: mosaik mønstre af keramiske fliser er modstandsdygtige over for fugt, og derfor er de bedre vant til at dekorere arbejdsområdet i køkkenet.

Keramiske paneler kombineret med andre efterbehandling materialer kan skabe et unikt interiør

Når man vælger et panel i køkkenet, er det vigtigt at overveje dens dimensioner. Mure af små køkkener bør være dekoreret med små kompositioner. De vil ikke tiltrække for meget opmærksomhed og derved reducere pladsen visuelt.

Store billeder forlade til store køkkener. De kan optage en væsentlig del af væggen, bygges i nicher og være baggrundsbelyst. Små billeder kan nemt "gå tabt" på en rummelig mur i et stort køkken.

Det vil være interessant at se på et panel med et billede af en vindeltrappe

Malet spiral trappe, der ligger i hjørnet af rummet, visuelt trykker grænserne. For at opnå den ønskede effekt af at skabe illusionen af ​​ekstra plads er det vigtigt at skrive panelet korrekt, så trappen organisk supplerer interiøret og ikke ligner et unødvendigt element.

Indretning til forskellige indretningsstile ↑

Når du justerer køkkenet, skal indretningen styres af reglen: hvert værelse er udseende, mønster og størrelse. Temaet for udsmykningen skal svare til indretningens stil.

For køkkener indrettet i klassisk stil, passer et panel med et billede af modne frugter og grøntsager, indbydende maleriske landskaber og reproduktioner af værker af fantastiske kunstnere.

Panelet med duftende kaffebønner vil hver gang hæve stemningen og huske et behageligt møde med venner

Carved træ og keramiske paneler passer perfekt ind i køkkenets indretning, dekoreret i stil med land eller Provence. Det kan være vægkompositioner med brug af tørrede frugter, krydderier og blomster.

Panel for landstil og Provence

En værdig tilføjelse til moderne interiører som højteknologi eller minimalisme vil være dynamiske billeder, der skildrer aftenens bybilleder eller usædvanlige abstraktioner. Her passer godt i grafikpanelerne i en minimalistisk, stram ramme.

Køkkenpanel til indretning i moderne stil

For at understrege den udsøgte rigor og skønhed i køkkenet i loft stil er vægkompositioner lavet af gamle plakater, gulvede sider af bøger og illustrationer fra magasiner.

Det er svært at tro, at en sådan original dekoration er lavet af almindelige vinkurve

Alle slags collager, abstraktioner og landskaber er perfekte til spiseplads.

Det er interessant at se på modulære kompositioner, hvor billedet er fragmenteret i flere separate dele

Hængende ved en række billeder skaber et enkelt integreret billede.

Korrekt udvalgt af panelets design og stil kan med fordel lægge vægt på indretningen, hvilket giver den sin "sjæl" og personlighed.

Opret et stille liv fra æggeskallet ↑

I moderne kunst er virkningen af ​​kunstig ældning af overfladen, kaldet "krakle", meget populær. Det opnås ved overtræk produkter med specielle aerosol maling eller carlic lak. Men det er muligt at skabe en sådan usædvanlig virkning ved hjælp af en konventionel æggeskal.

Den konvekse overflade af de knuste stykker gør det muligt at oprette tredimensionelle mosaikker

Teknikken til at lave et dekorativt panel lavet af æggeskallet er ikke for svært at udføre, alle kan lære det. Det omfatter en række grundlæggende faser.

For at skabe et lyst og appetitvækkende liv, skal du:

 • 2 stykker fibreboard;
 • servietter eller rispapir
 • skrællet æggeskal;
 • transparent format A4 eller A3;
 • akryl primer;
 • decoupage lim;
 • akryl maling;
 • lim PVA.

Som et solidt grundlag for at skabe en sammensætning er det praktisk at bruge hardboard. Den har perfekt form og har fremragende fugtighedshæmmende egenskaber. Arbejdsstykkets størrelse afhænger af dimensionerne af den oprettede sammensætning.

Anvend billedet bekvemt med en pensel og skumsvamp

På forhånd er det nødvendigt at forberede en skal fra flere æg. Til arbejde er skallen velegnet til både rå og kogte æg i enhver skygge. Skallen, der fjernes fra æggene, skal rengøres af spor af organisk materiale, fjernelse af den indre film og vaskning af dem i en sodavand.

Læg udskæringen ud af pladen emnet opad på en flad overflade, dækk den med en primer. Akrylprimer anbringes bekvemt med en skumgummisvamp. Så det fordeles mere jævnt, og det tørrer hurtigere.

Processen med at skabe et ægcricket er ret besværligt. Det tager mest tid. Spredes fra midten eller fra hjørnet af bladet og placerer æggeskallen med en konveks side udad.

På emneområdet, dækket af PVA-lim, læg et lille stykke ægskal og tryk let på

Når du trykker på en finger eller et tandstikker, er skallen dækket med et maske af revner og bryder op i flere stykker og lægger en del af overfladen af ​​bunden. Ved hjælp af en match eller tandstikker skal du flytte stykkerne, give dem den ønskede position og fylde hulrummet på arket.

Dækker bladet med stykker knust æggeskal for at give styrke til overfladen af ​​produktet, dække med et andet lag PVA

Stykker af skal dækker hele overfladen. Grundlaget med klarskallens mosaik forlades i 5-8 timer, indtil den er helt tør.

Efter at klæbemiddelet tørrer helt, er emnet dækket med akrylprimer og gentørret.

For at fremskynde processen kan overfladen tørres med en hårtørrer

Som et billede til decoupage kan du bruge et smukt flerlagsserviet eller en udskrift taget fra netværket. Fremragende til disse formål, rispapir, som kan købes i specialforretninger. Når du opretter et panel, kan du ikke tage hele billedet på en serviet, men bare skære et stykke af den rigtige størrelse ud af det.

Din opgave - at lim en serviet uden rynker

For at få en glat, uden rynker, skal du lægge det øverste lag af serviet, som billedet er trykt på, læg ansigtet på filen. Filen påføres forsigtigt på det tørre emne, så tegningen tager den ønskede position. Det påførte fragment er nivelleret med fingre. Rens forsigtigt filen.

Billedet er dækket med decoupage lim

Når limen tørrer, er der kun et par streger tilbage: Maler nogle elementer på maleriet med maling, hvilket giver dem mere udtryksevne og dækker panelet med lak.

Installationer fra improviserede materialer ↑

Panelerne lavet af egne hænder - den nuværende forfatters værk, der er i stand til at handle værdig dekoration af et interiør og et emne af stolthed hos sin ejer.

Stof "malerier" i patchwork teknikken ↑

En elegant udsmykning af køkkenet i form af shebbie-chic eller provence er i stand til at lave et tekstilpanel i patchwork-teknikken. Vægkompositioner, syet af stofresterne, som ekko design af møbler og vinduer, harmonerer harmonisk ind i rummets design.

Originale kompositioner af tekstiltilbehør

For at lave et sådant panel på et ark papir skal du tegne en skitse i fuld størrelse. Derefter, fra individuelle papirark, lav mønstre til elementerne i mønsteret til anvendelse. Efter at være sikker på at størrelserne svarer, overføres mønstrene til stoffets udskæringer. Efter at have nedbrudt elementerne i applikationen på basis, er de justeret til hinanden, netop fastgjort med stifter.

Tråde til vævsapplikation vælges i en tone eller gør kontrastkontur

Når man bruger tallene i kompositionen til at formidle volumetriske former, er de fyldt med resterne af en fin synton. Sammensætningen limes eller sys til basen.

På scrappy panelet vil være passende at se lommer til små genstande og kroge til håndklæder

For at skabe en funktionel sammensætning "billede" af stoffet kan suppleres med rummelige lommer til opbevaring af køkkentilbehør.

"Delicious" sammensætninger fra tørbær og krydderier ↑

Brugen af ​​tørrede blomster, frugter, nødder og aromatiske krydderier er et fashionabelt tema.

For at oprette en sammensætning har du brug for en ramme med baggrund og indholdet af dine skabe. Du er velkommen til at bruge:

 • kaffebønner;
 • citrusfrugter;
 • kanelstænger;
 • tørrede blomsterhoveder;
 • nødder og bønner;
 • enhver form for groats;
 • selv bagels og bagels.

Processen med at skabe en sammensætning er ret simpel. Et stykke karton, hvis størrelse svarer til rammens dimensioner, er foret med burlap eller et hvilket som helst andet udvalgte stof. Materialet er fastgjort på bunden, fastgøres med negle eller "plantes" det på smeltepunkt.

På den forreste side af kluden udforme de store kompositelementer, vælge den mest attraktive variant af arrangementet: et fælles mønster eller ornament fra individuelle mini-malerier.

Efter at have fastslået for sig selv, hvordan den færdige sammensætning vil se ud, bliver materialerne spredt ud på nettet skiftevis op over basen og efter påføring af limen spredt til det samme sted. Du kan hænge "billedet" på en almindelig ledning, eller fastgør den til en metaloverflade ved hjælp af magneter.

Grundlaget for fremstilling af luksuriøse installationer kan gøre improviserede materialer: gulede atlaser, låg fra flasker, bestik ... Valget er begrænset kun til køkkenets indretning og din fantasi.

Video mesterklasse: Et stort panel til køkkenet ↑

Tilføj en ny karakter og farve til det væmmede interiørdesign, samt lav en frisk strøm i køkkenets design, soveværelse, børn vil hjælpe de skabte malerier.

Sådan laver du stilfulde billeder til køkkenindretning fra dine egne materialer

Lukninger til gardiner - et universelt tilbehør, som ikke blot udfører en praktisk funktion, men også fungerer som et dekorativt element i interiøret. De vedhæfter.

Sådan laver du pluk til gardiner fra improviserede materialer

Gulvlamper, sconces, lysekroner, bordlamper og nattelys gør vores liv lysere og mere glædeligt. Korrekt rettet lys vil med fordel lægge vægt på interiørets fordele. .

LiveInternetLiveInternet

 • Autocraps (51)
 • Tilbehør (370)
 • Aforier (6)
 • batik (34)
 • bibliotek (129)
 • zhx (4)
 • informativ (15)
 • juridisk bistand (26)
 • kostume smykker (1479)
 • perler (397)
 • ledning (23)
 • filtning (64)
 • Tro (1)
 • aften biograf hal (2)
 • broderi (3)
 • strikning (139)
 • dekoration (7399)
 • krukker, kister (272)
 • bukett slik (124)
 • Flaskeindretning (552)
 • decoupage (51)
 • spejle, rammer (247)
 • af læder (143)
 • interiør håndværk (562)
 • indretning (efterår) (1)
 • modellering (539)
 • Møbler (897)
 • et panel i det indre (1403)
 • gaver (123)
 • reparationer (192)
 • Bryllup (295)
 • Lamper og lette produkter (222)
 • Tasker (263)
 • udstyr, fakturaer (688)
 • stencils. Skabeloner (182)
 • dekorere køkkenet (404)
 • design (2310)
 • landhus (1507)
 • interiør design (543)
 • Byggeri (165)
 • pakning (8)
 • gård (78)
 • sundhed (152)
 • sund kost (94)
 • behandling (8)
 • slank sten (10)
 • træning (6)
 • kunst (1244)
 • musik (7)
 • taler om kunst (38)
 • grafik (59)
 • Dekorative og anvendte (102)
 • Maleri (524)
 • maleri stilleben (24)
 • musik (2)
 • ornamenter (5)
 • eventyr verden (30)
 • stilarter, retninger (15)
 • hemmeligheder af sten (1)
 • Kunstnere om børn (80)
 • Kunstnere om dyr (49)
 • kunstnere om naturen (198)
 • Kunstnere om fugle (51)
 • Smykkerfremstilling (57)
 • historie (7)
 • kosmetik (48)
 • tegninger på negle (20)
 • Madlavning (5346)
 • Multivark (130)
 • Pandekager, tærter (246)
 • tallerkener i potter (27)
 • skåle af svampe (40)
 • retter fra korn (29)
 • lavaskevarer (93)
 • skaldyr specialiteter (79)
 • Kødretter (316)
 • tallerkener fra grøntsager (471)
 • Fjerkræ retter (328)
 • fiskekåle (301)
 • Skåle af slagteaffald (33)
 • tallerkener af ost, cottage cheese (106)
 • tallerkener fra æg (1)
 • sandwich og pita brød (67)
 • marmelade, syltetøj (38)
 • bageriprodukter (306)
 • gæster på døren (10)
 • desserter (152)
 • for den velholdte (5)
 • morgenmad (135)
 • snacks (364)
 • gryderetter, omeletter (133)
 • gryderetter, omeletter (2)
 • sund mad (34)
 • konserves (281)
 • manty, dumplings (34)
 • drikkevarer (161)
 • pasta, spaghetti, pasta (38)
 • første kurser (268)
 • picnic (168)
 • tærter (194)
 • pizza (86)
 • post (2)
 • krydderier, sauce (99)
 • salater (346)
 • saltet fisk, saltet fisk (53)
 • sushi (12)
 • kager (129)
 • kager, ruller, kager - uden bagning (54)
 • brænde, donuts (10)
 • brød (78)
 • master klasser (222)
 • træprodukter (103)
 • sæbefremstilling (8)
 • lærer (35)
 • teknikker (13)
 • programmer, tematiske planer (13)
 • kunstneriske materialer (5)
 • håndværk med børn (2977)
 • valentiner (77)
 • af bomuldsuld (5)
 • quilling (34)
 • nytår (666)
 • aber 2016 (16)
 • postkort (56)
 • papier-mache (67)
 • Påske (227)
 • pige (22)
 • håndværk fra affaldsmaterialer (212)
 • papir håndværk (1287)
 • håndværk af jern (22)
 • pasta fra pasta (35)
 • håndværk fra tråde (129)
 • artikler fremstillet af engangsbeklædning (65)
 • håndværk fra skaller (19)
 • håndværk fra kampe (5)
 • hund (17)
 • regler (5)
 • etikette (1)
 • psykologi (39)
 • kloge tanker (23)
 • test (2)
 • arbejdsprogrammer (8)
 • udvikling af børn (41)
 • musik til børn (1)
 • høflighed lektioner (etikette) (3)
 • tegning (1037)
 • akademisk tegning (56)
 • børn (16)
 • folkemusik håndværk (33)
 • pædagogiske tegnefilm (36)
 • farve antistress (7)
 • havearbejde (210)
 • rådgivning (48)
 • hjørner af verden (20)
 • usædvanlige huse (2)
 • roadwalk (1)
 • haver og paladser (3)
 • dekoration af retter (59)
 • Floristik (336)
 • blomster (201)
 • kunstmaleri (353)
 • farvet glas (23)
 • punktmaleri (109)
 • syning (1744)
 • dukker (510)
 • tøj (661)
 • puder (414)
 • gardiner (62)
 • humor (10)

-Abonner via e-mail

Køkkenpanel til dit køkken

Køkkenpanel - ideer og instruktioner

I køkkenet bruger vi meget tid - dette er madlavning og familie måltider og intime sammenkomster med venner. Hvordan man gør det mest foretrukne sted i huset endnu mere behageligt uden at bruge ekstra penge og endda give et nyt liv til de overstuffede vinstoppere, knapper, gulede bøger? Dekorer væggen, hængende på den lavet af egne hænder et panel! Desuden kræver en sådan vægdekoration ikke dekoratorens færdigheder.

Hovedtemaerne i køkkenpaneler

Vægpanelet til køkkenet er en tematisk dekoration, der giver mulighed for at skabe accent i interiøret eller at dele rummet i funktionelle zoner.

Temaet for udsmykningen skal svare til stilen på rummet. For landets stil, provence og klassikere kan det være billeder af landsbyens liv, stadig liv af frugter, grøntsager, paneler med krydderier, korn, tørrede frugter, blomster, herbarium.

Men for et klassisk køkken er disse paneler velegnede, hvilket ikke er vanskeligt at lave alene.

I interiøret i Art Nouveau-stilen vil der passe stilfulde grafiske paneler i en elegant streng eller minimalistisk ramme.

Og for de skandinaviske interiør hjemmelavede billeder i lyse eller kontrastmæssige rammer med bogstaver, ord, palæer, buer, billeder af sommerfugle, vil dyr nærme sig. Du kan lave sådanne billeder ved hjælp af negle, tråde, metal knapper, paljetter, krystaller, knapper, skaller, sten, aviser og magasin sider.

Til loftet stilfulde paneler i retrostil fra aviser, kridt tapet, gamle plakater, gulede sider af bøger, gamle brædder og vinkurve.

Indvendige bogstaver i loftet stil kan være zakzat på internettet, og du kan selv gøre det.

Vindende vil være tredimensionale billeder, der passer til emnet på den keramiske flise, der anvendes til beklædningen.

Køkkenpaneler i decoupage teknik

Panelet med egne hænder i decoupage teknikken er en rigtig forfatters arbejde, det vil dekorere dit køkken så længe du vil have det.

For at gøre en sådan udsmykning på væggen skal du:

Med hensyn til værkerne holdes de i flere faser med afbrydelser. På fiberboard svamp anvendt primer - et tyndt lag for hurtigt at tørre ud. Så skal du lave et ægkrikle, det er en efterligning af en volumen vintage tekstur. For at gøre dette knuses skallen i små stykker og påføres på overfladen af ​​fiberpladen.

Vigtigt! Skallen skal rengøres fra den indre film før brug. Det er også uønsket at bruge de dele, hvor der er et fabriksstempel.

Hele overfladen af ​​basen er klistret med stykker af skal - så der er små huller mellem dem. Når limen tørrer, vil det være nødvendigt at primer overfladen. Hvis du vil anvende billedet, skal du bruge papir med det valgte fragment (stadig liv, for eksempel). Hemmeligheden med at skabe et billede er simpelt - papiret er placeret på filen "face9raquo;, vandet, påført det primerede emne. Papiret er nivelleret, filen slettes, hvorefter det tørrede billede er dækket af lim til decoupage.

Ved hjælp af specielle servietter eller rispapir kan du lave et bredt udvalg af paneler - og de vil se på væggen som fantastiske forfatters billeder.

Køkkenpaneler fra improviserede materialer - applikationer og installationer

Køkken i Provence stil kan dekorere et tekstilpanel skabt i patchwork teknikken. Af den måde kan denne dekoration være praktisk - for eksempel "picture9raquo; fra et stof er det helt muligt at tilføje med rummelige lommer, hvor forskellige køkkenunderlag vil tage plads.

Hvis du kan lide brug af improviserede værktøjer, er det helt muligt at lave et billede af, hvad der er lagret i dit køkkenskab:

Egnede og sådanne improviserede (og endda gamle) materialer som:

Dette panel demonstrerer fuldt ud din kreative fantasi i køkkenets design og bliver den originale udsmykning af køkkenforkladen. Med hensyn til fremstillingsprocessen er alt meget simpelt:

Til køkkenet kan du lave og luksuriøse installationer - sige fra unødvendigt bestik. Det er bedre, hvis sådanne paneler vil være i overensstemmelse med designet af forkladen - for dette originale klistermærker vil gøre. Eller du kan gøre flere samme billeder på én gang.

Et sådant billede med egne hænder vil se ekstraordinært ud i ethvert rum - det vigtigste er at vælge instrumentets layout og farveskemaet korrekt. Som grundlag for plottet vælges ofte lyst tæt stof og indrammet af en malet træramme. På toppen af ​​stoffet placeres unødvendige knive, gafler, skeer - de skal rengøres, affedtes og farves for at skabe en skarp kontrast til baggrunden.

Erfarne needlewomen har længe vidst, at vinkurve ikke skal kastes væk, på grund af disse kan du lave disse stilfulde og funktionelle vægdekorationer.

Har du samlet mange magasiner og aviser? Er dit bibliotek fuld af gamle bøger med gulede sider? Så vil du godt lide ideen om at lave papirpaneler.

Et panel med blomster og planter er simpelt og smukt! Et sådant tilbehør kan dekorere køkkenet i stil med den klassiske, provence, cheby chic, land.

Ved hjælp af blonder, maling og lærred kan du oprette et elegant billede.

Andre teknikker til at skabe paneler - mosaik og broderi

Hvis du ikke vil bruge korn eller dekorere væggen med skeer, så kan du bruge traditionelle teknikker - især da implementeringen af ​​dig selv kræver et minimum af færdigheder og værktøjer.

De smukkeste køkkenmalerier på væggen opnås ved hjælp af broderi - kryds, bånd, perler. Der er mange "køkkener" 9quo; motiver - fra stilleben til etniske ornamenter, herunder blomster, tallerkener, mad. Arbejde med broderi med egne hænder tager lidt længere tid end et billede af papir, men resultatet bliver bedøvende.

Der er kun en, men broderi er uønsket at bruge til at dekorere et køkkenforklæde, det er bedre at hænge det på væggen ved spisebordet. Og glem ikke at lukke billedet med glas, ellers bliver lærredet meget hurtigt snavset.

Mange ideer kan realiseres ved hjælp af en mosaik. De resulterende malerier kan duplikere billeder på fliserne i køkkenforkladen og kan dekorere væggen som et selvforsynende kunstværk. Materialer til denne skabelse kan være krystaller, glas, brudte fliser, æggeskaller eller korn, palæer og så videre. Mosaikken er lagt på tykt papir eller pap med lim på toppen. Så er alle de udlagte elementer lakeret for styrke.

Meget modernisere det moderne køkken her er sådanne knapper af knapper. Gør dem meget nemme, og knapperne er single, hvilket det er en skam at smide vil finde et værdigt sted på væggen.

At lave køkkenpaneler er en behagelig og fascinerende proces, så vi kan se på de sædvanlige ting fra et ikke-standardmæssigt perspektiv. Vi ønsker dig kreativ succes!

Instruktion: Vi laver et billede med egne hænder til køkkenet

En smuk udsmykning til køkkenet er et panel lavet af dig selv. Udsmykning af køkkenvægge kan gøres på mange måder. Du kan hænge et billede eller et billede købt i butikken. Og du kan gøre noget mere usædvanligt - et vægpanel. Dette vil give køkkenet en særlig atmosfære af varme og hygge, fordi det er de håndlavede ting, der som ingen andre kan skabe en følelse af et hjem. At lave et panel er virkelig ikke så svært, som denne master klasse siger.

Her venter mesterne et stort rum for kreativitet. Faktisk kan panelet bogstaveligt talt laves af alt ved kun at bruge det, der er tilgængeligt i huset. Hvis der ikke er nok færdigheder, vil masterklassen, der ses på internettet, hjælpe med at klare sagen.

Vægpanelet, der er lavet af egne hænder, vil give køkkenet en hyggelig atmosfære

 • i form af en collage af fotografier og tegninger
 • sammensætninger fra saltet dej;
 • sammensætninger af tørrede blomster;
 • sammensætninger fra korn;
 • tekstiler;
 • ler;
 • fra filtulden.

Og dette er ikke en komplet liste over, hvad der kan bruges til at oprette et panel. Derfor er masterklassen den enkleste i at udføre et panel.

I hvert hus kan du finde en masse fotos, der enten er støvet låst i fotoalbum eller er på diske. Ingen ser dem, og billederne selv glemmer gradvis dem. Og hvorfor ikke lave dem tematiske paneler, der ville dekorere huset og glæde øjet? Det kan blive en vidunderlig hukommelse om en rejse eller en begivenhed.

For panelet skal du vælge billeder, der matcher emnerne. Og ikke nødvendigvis et panel i køkkenet skal afspejle temaet for produkterne. Det er helt passende her og et panel med temaet for den næste ferie.

Et panel af fotografier vil ikke kun dekorere dit køkken, men vil også konstant minde om de lyseste øjeblikke i dit liv

Nogle billeder vil se kedeligt ud. De skal suppleres med nogle memorabilia i forbindelse med billedet. For eksempel, hvis disse er billeder fra et hvilested, så kan du bruge indgangskort til museer og zoologiske haver (de er meget farverige), nøgleringe og flade magneter.

Som baggrund, hvor du lægger billeder og alle slags fine små ting, kan du bruge kortet på hvilestedet. Det placeres i tilfældige rækkefølge billeder og billetter og indsætter dem. Derefter placeres sammensætningen i en ramme, og panelet er klar til køkkenet. Denne enkle masterklasse hjælper med at lave sådanne kompositioner til forskellige rum.

Dekorative paneler med egne hænder, master class (video)

Bulkpaneler til køkkenet kan laves manuelt fra tekstiler, ler, saltet dej. I dette tilfælde kan forskellige figurer støbes fra ler eller saltet dej, og derefter for at gøre dem til en ramme, hvilket skaber en sammensætning. På samme måde kan figurerne simpelthen syes af forskellige stoffer med egne hænder, fyldt med holofayber og få meget voluminøse og dekorative paneler.

Vigtigt: At arbejde med ler er ikke så enkelt og kræver visse færdigheder. Derudover er der meget mudder fra ler. Derfor kan den erstattes af en saltprøve, som er meget lettere at arbejde med. Det er som plastik som ler, men det er meget lettere at skimmel og giver ingen snavs.

For at lave et vægpanel fra en saltet dej skal du have mel, salt, fantasi og en ramme.

Et panel af saltet dej kan blive et rigtigt mesterværk i dit køkken Et volumetrisk panel lavet af ler er let at lave

Plastmasse fra en saltet dej er lavet således:

 • bland et glas mel og et glas fint salt.
 • tilsæt 100 g vand
 • Tilsæt en spiseskefuld vegetabilsk olie.

I stedet for vand kan du bruge en pasta - i et glas vand tilsættes en spiseskefuld stivelse, koges og koges, indtil det er tykt. En sådan pasta kogt med egne hænder vil gøre dejen mere plastisk.

Vigtigt: en mesterklasse af mange herrer anbefaler i stedet for vand og pasta lavet af egne hænder, brug limbustilat, vinylklæbemiddel til tapet.

Du kan danne figurer fra den saltede dej. I køkkenet vil panelet se godt ud med hyggelige landsbyboere, figurer af retter og grøntsager. Tallene lavet med egne hænder, du skal bage i ovnen, som en almindelig dej. Du kan ikke brænde, men bare lade den tørre. Efter fyringen er tallene malet.

Bulkpaneler kan laves af absolutte materialer

Som grundlag for panelet anbefaler vi at bruge en ramme. I rammen kan du placere et passende stykke stof i form af en baggrund. For eksempel, hvis tallene fra den saltede de skal være imod himlen, så kan du bruge en blå klud. På baggrunden er vedhæftede figurer fra den saltede dej, og alt er indrammet.

Du kan med egne hænder lave et panel ved hjælp af forskellige gaver af naturen - blade, kegler, tørrede blomster. Panelet fra bladene til køkkenet ser fint og elegant ud, især hvis der anvendes meget usædvanlige prøver. Af de tørrede blade bragt fra fjerne lande kan du oprette en smuk collage, især hvis du føjer dem til lokale tørrede blomster og billeder. En detaljeret mesterklasse af arbejde med tørrede blomster kan ses på internettet.

Panelet af tørrede roser vil se elegant og udsøgt ud

Det vigtigste her er at arbejde omhyggeligt, fordi materialet er meget skrøbeligt. Bladets sammensætning skal først indsamles separat for at se, hvor harmonisk det vil se ud. Derefter skal du omhyggeligt overføre sammensætningen fra bladene til basisbaggrunden, lim et element ad gangen. Efter afslutningen af ​​arbejdet er bladets sammensætning belagt med glas og placeret i en ramme, så de tørrede blomster ikke er støvede. Panelet er klar til køkkenet!

Havpanel med egne hænder (video)

Panel af tekstiler med egne hænder

Det er ikke svært at lave et sådant billede, hvis du har evnen til at arbejde med et stof. Panelet kan let sammensættes af forskellige syede figurer. Stitched dukker i stil med tilde. De kan placeres i en ramme, og panelet er klar.

Et smukt panel vil vise sig, hvis du syer halvt fladt figurer. Sådanne tal er let fyldt med fyldstof - så de ser lidt større ud. Derefter udarbejdes en sammensætning af figurer. De kan så syes til basen eller limes.

Hvis du laver yderligere elementer fra træet, stikker, viser det sig endnu mere interessant.

Et panel af tekstiler kan fremstilles på forskellige måder Tegning på pap er lagt af fine fibre af uld

Hvorfor ikke lave et billede af uld? For at gøre dette skal du tage et ark karton og uld til at filtere forskellige farver. Uld revet til de tyndeste fibre. De begynder at sprede det valgte billede. For at gøre det nemmere skal tegningen tegnes ud fra et pap, hvor ulden er lagt ud.

Uld kan arbejdes som akvarel. Hver flok uld er overlejret på mønsteret, som et smør. Takket være uldens tekstur opnås næsten fuldstændig illusion af akvarelmaleri.

Dette panel skal altid være dækket af glas. Glaset vil straks trykke ulden og forhindre mønsteret i at straffe, og desuden beskytte kappen mod kontaminering med støv.

Sort-hvide paneler som gave (video)

Hvis du giver udluftning til fantasi, kan du komme op med mange flere forskellige typer paneler. På internettet kan du se en mesterklasse om at arbejde med materialer og begynde at implementere deres fantasier med egne hænder. Og køkkenet vil være hyggeligt og hjemme-varmt!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 5 = 2