Parret billede

Foto af indretningsprojekter

Efterbehandling badet inde er baseret på korrekt placering af hylder, bænke, komfurer, men kvaliteten og holdbarheden afhænger af de anvendte materialer. Det er bedre at ty til naturligt træ, som det mest miljøvenlige og æstetiske. Forøg sikkerheden og modstandsdygtigheden over for ilden vil hjælpe specielt imprægneringen og male overfladen. Valget af et specifikt design af finish er bestemt af smag præferencer og økonomiske muligheder.

Foto efterbehandling bad inde med dine egne hænder: projekter

Mange ejere af landejendomme ønsker at udstyre badet med egne hænder. Og det er korrekt, for med den rette forberedelsesproces vil det ikke være meget svært. Derfor skal du oprette projekter under hensyntagen til de nødvendige størrelser og antal steder. Til at begynde med skal et indbygget bad sidde ned. Dernæst kan du gå videre til designet af et dampbad, et påklædningsværelse, et hvilestue. Ofte er det et træbræt lavet af gran eller linden, birk, der er underlagt isolering og beklædning med vandtætningsmaterialer.

Stilfuld udsmykning af badet med egne hænder ved sommerhuset

På billedet er projektet præget af en hyggelig atmosfære

Et eksempel på den praktiske placering af hvert element af det indre for antikviteter

Træramme, som i billedet, ser altid dyre og æstetisk glædeligt ud

Et kompakt arrangement bidrager til en kvalitetsmæssig og sikker rekreation

Efterbehandling badet inde i det enkleste interiør

På billedet, et bad med et lille område, er det velegnet til flere personer

Tømmerhytte - meget rentabelt materiale til badet

Afslutning af venterummet afhænger helt af fantasien

Pejs i badet - en integreret konstruktion

Den æstetiske komponent er en vigtig parameter til hvile af sjæl og krop

Bad fra arbolta med egne hænder - resultatet af brugen af ​​nye materialer

Billede af afslutning af dampbad i et russisk bad indeni

Som dekoration til et russisk bad med egne hænder er en linden og asp ideel. De vil bevare deres oprindelige udseende i lang tid, de kan ikke brænde, men tørre ud ganske hurtigt. Derudover har de en behagelig aroma, der påvirker menneskekroppen positivt. Billederne nedenfor hjælper dig med at forberede omhyggeligt for at gøre badet indenfor.

På billeddesign af det russiske bad med et universelt materiale - foring

Bad i en krydret russisk stil

En af de bekvemme muligheder for design af dampbadet

Damprum, som i billedet, er moderigtigt og stilfuldt

Russisk dampbad med brændeovn

Utility kombineret med skønhed og kompaktitet - Badets grundlæggende parametre

Pejs, som i billedet - en lys højdepunkt i badet

Et rummeligt dampbad i et russisk bad

Damprummet med vægge, loft og gulve lavet af lime

Usædvanlig udgave af arrangementet af det russiske bad

Russisk dampbad i flere niveauer - evnen til at dampe ved forskellige temperaturer

Ovnen til dampbadet er hovedelementet. Dets valg afhænger af det opvarmede rum

Damprum fra pladen med egne hænder

Et eksempel på et nej-frills dampbad

Billede af smukke efterbehandling

Ved udrustning af et bad skal der tages behørigt hensyn til fritidsrummet, hvor møbler spiller en vigtig rolle. Derfor skal det være modstandsdygtigt over for høje temperaturforhold. Med hensyn til interiøret skal det være varmt og hyggeligt, da det er det vigtigste hvilested for kroppen. Effektivt ser ethnol ud med gamle russiske attributter, såvel som eklekticisme, der kombinerer flere stilarter. Velegnet til alle og yndlings minimalisme.

På foto fashionable smukke rustik stil

Enkel og smagfuld - de accenter der er forbundet med minimalistisk interiør

Eksempel på et hvileværelse foret med træbeklædning af egne hænder

Rent mandligt interiør med temmelig ru møbler og fyldte dyr

Smukke træmøbler supplerer hyggelig atmosfære

Anvendelsen af ​​miljøvenlige materialer er en absolut prioritet

Et smukt billede viser rummelighed og bekvemmelighed af minimalisme

Restzone, lavet i gammel russisk stil

Enkelhed og plads, som i billedet, er alle også værdsat

Komfortabelt hvilestue, opdelt i flere zoner

Stort værelse med en smuk udsigt

Spektakulært design af rummet vil give dig mulighed for at få en god hvile og slappe af

Varme farver, komfortable møbler, det rigtige arrangement - alt er skabt til afslapning af høj kvalitet

Du har set et udvalg af fotografier af badet indeni. Flere billeder kan ses i afsnittet Dacha.

Billede af arbours til sommerhus

Billede af gazebos med grill

Billede af hus design inde

Billeder af blomsterbed i landet

Et stort udvalg af smukke foto dekoration bade inde i god kvalitet.

Gratis katalog med billeder af naturen, kvinders skønhed og interiør af lejligheder.

Du kan se billedet online, samt lægge et billede på dit skrivebord eller på et fly.

Alle rettigheder forbeholdt og beskyttet ved lov.

Enhver gengivelse af materialet på webstedet uden vores skriftlige samtykke er FORBUDDET!

Det bedste billede af efterbehandling bade inde og beskrivelse af stadier af arbejde

Når man ser på de indvendige badeværelser inden i, er det ikke altid muligt at forstå sekvensen for udførelse af reparationshandlinger. Derfor er det mere detaljeret om hovedpunkterne.

Kompakt parret med naturligt træ

Hovedtrinnet i badets arrangement er valget af materiale til dekoration, som bør have en række fordele:

 • modstand mod varm luft og fugtighed;
 • hygiejne;
 • fravær af toksiner frigivet under varme
 • styrke og holdbarhed
 • fremragende ydre egenskaber;
 • flot tekstur.

Det indre af dampbadet med en behagelig kombination af træ, sten og stål

Den bedste mulighed for indretning er foringen. Det har fremragende helbredende egenskaber, materialet er sikkert, har æstetiske fordele. Som råmateriale til det er cedertræ og linden optimalt, og lærk er også perfekt. Men fyrbeklædningen bør kun bruges til at dekorere venteværelset. Kombinationen af ​​forskellige træer gør det muligt at bringe en vis skum ind i badehuset.

Korrekt belysning lægger vægt på den naturlige skønhed af naturlige materialer

Nyttig rådgivning! For at få kvalitet og original finish er det uønsket at bruge det samme træ i forskellige rum.

Traditionelt, i et moderne bad, er indretningen indeni, som jeg gerne kunne lide foto, begyndt at blive udført fra gulvet. Til dampbadet er det mere tilrådeligt at hæve det lidt. Dette er ønskeligt at gøre for at beskytte rummet mod unødvendige udkast, hvilket giver bedre varmebesparelser. Gulvbelægningen er lavet med fliser, selv om kantningen også er velegnet, såvel som pladeskallet.

Hylder i dampbadet er lavet uden brug af metal negle

Temperaturen på overfladen af ​​gulvet overstiger ikke 30 ° C, så ruvningsniveauet kan være beton, jord eller ler. Den grundlæggende regel - organisationen af ​​den mest hurtige tilbagetrækning fra rummet af vand. For at sikre bevægelsessikkerheden er det nødvendigt at dække et så groft gulv med en belægning lavet af kork, det er muligt at anvende en fibrøs matte, plankegulve. Flise eller grundplade er også ideel.

Ventilation i badet med egne hænder: hvordan man gør det rigtigt. Hvorfor har du brug for ventilation i badet, hvordan man laver ventilation i badet selv, enhedens principper, ordninger, instruktioner, fotos, videomateriale.

Processen med at bygge gulvet med træ er ret simpelt. Først lagene lægges, så lægges plankerne. Logerne er lagt på murstenstolpe, som er placeret på den grove jord.

Specielle paneler til sauna har fremragende egenskaber og ser godt ud

Den valgte størrelse på lagret varierer fra 20 × 20 til 25 × 25 cm med et installationstrin på omtrentlig meter, da gulvet ikke vil opleve betydelige belastninger. Til gulv brug kant, bedre plade. Det anvendte træ skal have en tykkelse på ca. 30 cm. Alt materiale skal på forhånd behandles med et antiseptisk stof, hvilket vil beskytte mod svampens vækst og spredning af skimmel.

Indretning af et bad med et rummeligt hvilestue

Hvis flise er valgt til gulvarrangement, er installationen den følgende. Foreløbigt er gulvbelægningen lavet, og overfladen skal blive helt jævn. Monter flisen med en speciel lim. For at behandle sømme skal du anvende en fugtighedsbestandig fugemasse, som gør det muligt at beskytte materialet mod forme.

I dampbadet er det nødvendigt at bruge ikke-harpiksartede træarter

Dernæst er der på et sådant gulvbelægning nødvendigt at lægge lave skjold eller trægitter, som efter hver badprocedure skal tages ud for tørring. Dette gøres for at forhindre glide på den våde overflade.

Nyttig rådgivning! Gulvet i badet udføres nødvendigvis med en lille forspænding, så vandet vil strømme godt over det og ikke stagnere.

Foto af efterbehandling bade inde og stadier af arbejdet

Foderets popularitet skyldes, at det samtidig løser to problemer - vægafslutning og opvarmning af lokaler.

Placeringen til ovnen skal være fremstillet af ikke brændbare materialer

Dette materiale er lavet af træ, det er et ideelt beklædt panel. Dekoreret af foring væggene ser godt ud. Derudover justerer planerne visuelt enhver overflade. Dette er den bedste mulighed for at dekorere vægge, da det giver fremragende ventilation til alle andre byggematerialer. Foringen gør det muligt for væggene frit at "trække vejret", det tillader ikke kondensdannelse og dermed støber.

Det bedste betragtes som en lindenbræt. Teknologien til at færdiggøre dette materiale er simpelt. Først indføres foringen i termaen, hvor materialet tilpasser sig rummets mikroklima. Hvis væggene har svingninger, bliver de udjævnet af lameller.

Fra en metalovn skal du beskytte dig selv med træpaneler for at undgå forbrændinger

Led og revner forsigtigt pozvopachivayut. Arbejdet påbegyndes ved at montere lathen, der udføres fra skinnerne. De er fastgjort til væggene på en afstand af en halv meter. I første omgang bliver de mest ekstreme stænger slået for at fastgøre en tråd på dem, som vil tjene som en vejledning til sikring af de resterende skinner.

Selv om kassen ikke kan monteres i nærværelse af en flad overflade af væggene. I denne situation fastgøres beklædningsmaterialet direkte til væggene. Denne mulighed for indretning med træ vil imidlertid være stærk, smuk og holdbar, kun med helt flade vægge.

Termometer og ur er de nødvendige funktionelle detaljer i dampbadets indre

Efter færdiggørelsen af ​​forberedelsesfasen begynder de processen med at afslutte badet indeni - billedet hjælper dig med at navigere i rækkefølgen af ​​handlingerne. Det er nødvendigt at vælge passende fastgørelsesdele fremstillet af materialer, der ikke er farlige for fugt og høj temperatur. Umiddelbart glemme traditionelle negle, da de hurtigt vil undergå korrosion, vil væggene forkæle med rustfletter. Og når temperaturen i dampbadet stiger, er det farligt at røre neglene. Det kan brænde huden.

Foringen skæres straks til størrelsen, styres af badets højde og fastgøres derefter til den tidligere forberedte rist (eller direkte til væggene) med specielle hæfteklammer. Om nødvendigt kan bredden af ​​foringen skære lidt i hjørnesamlingen.

Et værelse til hvile i badehuset, det sted hvor den største mængde tid er brugt

Til afslutning af dampbadet skal der anvendes kvalitets træ, der er i stand til at modstå høje temperaturer og stærk luftfugtighed.

Alle handlinger skal udføres ved hjælp af et niveau for at opnå en perfekt flad struktur. Efter at slagtekroppen er lavet, er den dækket af et antiseptisk middel. Det er også nødvendigt at forarbejde foringen, men inden installationen startes på rammen. At lægge materialet starter fra hjørnet. Negle, hæfteklammer og klemmer anvendes som fikseringsmidler. Materialet, der blev brugt til at afslutte overfladen af ​​væggene, er det muligt at påføre og til dekoration af loftet.

Lys træarter er bedst egnet til små værelser

Det er nødvendigt at forstå, at den maksimale temperatur holdes under loftet, derfor er det nødvendigt at vælge en beklædning til denne overflade fra sten, hvor der er en lille mængde tjære, ellers kan dråberne brænde huden, når de falder. Afslutning af stedet, hvor ovnen skal stå, skal være lavet af ubrændbare materialer - fliser, mursten.

Nyttig rådgivning! Til dampbad anbefales det ikke at vælge gran eller fyr. Bedre end dette materiale at slå på påklædningsrummet.

Gulv i badet kan være lavet af glidende fliser

Indvendig efterbehandling af badet indebærer også en løsning på spørgsmålet om isolering af rummet. Nogle gange anbefaler eksperter at bruge en mineralvarmer. Den passer under kassen, men i denne sag vil alt afhænge af bygningsvægens type. I tilfælde af at badet er lavet af sten- eller betonblokke, er det bedre at undvære en varmelegeme, ellers vil det være nødvendigt at løse problemet med dårlig ventilation.

Enhedsplanen er et dampbad: 1) Ydervæg; 2) Isoleringsmateriale; 3) drejning 4) boarding

Derudover er det nødvendigt at udføre den rigtige vandtætning af overflader. God vandtætning beskytter materialet i alle bærende strukturer. Det mest almindelige materiale er aluminiumsfolie samt dampspærrefilm som sin mere moderne modstykke.

Når badets overflade er færdig indefra, forbliver den udstyret med møbler og fortsættes med vandprocedurer. Nemt par!

Opførelse af bad (video)

Interiør af et træhus fra en log ind: Foto og beskrivelse af stilistiske løsninger

En baldakin over verandaen til et privat hus. Billede af arbejdsstadier

Projektet med et bad med en terrasse og en grill: billeder af varianter af byggeri

Projekter af et bad med pergola under et tag: de bedste ideer til realisering

Efterbehandling træhuset inde. Billeder af originale interiører

Mulighed for at afslutte loftet med egne hænder, foto og design

Hvordan og hvad man skal gøre med et bad inde: en gennemgang af materialer og foto ideer til inspiration

Hej alle sammen! Du ser igen gennem siderne på siden om dacha, og vi har igen noget at fortælle om og vigtigst er der noget at vise! I dagens spørgsmål vil blive overvejet i detaljer indretningen af ​​saunaen foto eksempler er naturligvis vedhæftet. Og hvis du tror, ​​i dette tilfælde er alt så entydigt, så vil vi være glade for at afskrække dig. Vi læser, se, kommentere. Vi håber, og i dag vil du aktivt deltage i vores anmeldelse.

Leder du efter materialer til et dampbad

Ja, selvfølgelig, for at afslutte parret, skal du have et træ, der er to sandheder og kan ikke være, men det er bare hvad? Efter alt er det savne tømmer anderledes. Du vil lægge sengene fra egen, og gæsterne behøver ikke at blive inviteret til dampbadet, og trække dem med magt. Desuden kan svage slag eller udpressning ikke virke.

Og alt fordi tætheden af ​​brugt træ burde være minimal, og for "solid" er det tæt på stål. Den samme opvarmede eg kan brændes ikke værre end en varm poker.

Så hvad er problemet? Måske vil læseren fortsætte med at blive forundret. Vi tager al din favorit fyr, forretning. Tætheden i det er ikke for stor, og prisen er så generelt uønsket. Men der er flere problemer på én gang.

 • For det første med opvarmning, med nogle få undtagelser, udsender alle nåletræer (og fyr på denne liste) tjære. Og hold dig i badehuset til solbadet eller væggen fornøjelsen. I det mindste blive beskidt med en garanti.
 • Og for det andet er træmaterialet, der leveres på markedet, i sit flertal ekstremt knotty. Og da, under normale forhold, selv sådanne plader kan sættes ind i sagen, viser sig at alle, der er ved at opbygge en slags rustikke, eller i det mindste en hytte i rummet med luftfugtigheden store forskelle og temperaturen i hver sådan defekt - et fuldt hul, men fordi "zatarilis "Du bliver heller ikke billigere.

Den mest overkommelige af høj kvalitet savet tømmer er lime træet. Træet er blødt, smukt, med minimal varmekapacitet. Og alligevel sprækker den ikke godt og modstår den våde driftstilstand. Brug det oftest som en foring, selvom for dine penge, selvfølgelig vil de ikke kun sælge et bord, men en hel stråle.

Hvis du har for lidt budget til et kalkbad, kan du bruge sin billigere analoge, aspen. Med sine tekniske egenskaber er den ideel, men duften vil være lidt bitter, og teksten af ​​dette materiale er langt fra det kunstneriske ideal. Selvom du ikke tager ud af dekorationen, kan du ikke genere det.

Nå, nu materialer til "særligt fattige." Og den første her vil uden tvivl være canadisk ceder. Forresten gjorde vi ikke forgæves et valg, at det var "canadisk"! Og det handler ikke om manglen på patriotisme, det er simpelt, det træ, der almindeligvis hedder cedertræ i vores land, er kun sibirisk fyr med alle de omstændigheder, der følger herfra. Hvis du endnu ikke har forstået, hvad vi fører til, er det den allerede nævnte ovennævnte juice. Denne ceder er mere modstandsdygtig over for høje temperaturer og strøer ikke overalt med dets harpiks.

Og alligevel er det mest egnede træ bragt til os fra Afrika. Abasha ikke ophobes varme, har ingen knuder, fremragende modstandsdygtighed over for "laset" temperatur-tilstand, og oven i det hele har en dejlig bleg gul farve. Det er klart, at i vores skov bælte er et mirakel tog til at drikke, men i specialforretninger købe Abashev kan dog i nøje overensstemmelse med dollaren, og nu er han ikke glad.

Nuancer af at færdiggøre et dobbeltværelse

Vi vil ikke bore dig, min læser med de iscenesatte detaljer om byggearbejde. Teglsten er en mursten, foringen er foring, og hvis du har arbejdet på byggepladsen med dine egne hænder, så fortæller du i alle detaljer hvordan man kan hamre et søm ikke er nødvendigt. Ellers kan du nemt uden at forlade siderne på vores blog finde mesterklasser på det grundlæggende i din interesse, og feltet kan gå tilbage til læsning af dette materiale.

 1. Så den første regel i dampbadet: "Der er ikke åbent jern"! Vi fastgør kun beklædningen gennem kleimerne. Alle skruerne er skjult i sveden. Og selv små kobberpinde slutter vi med en piercing, det for dem var det umuligt at komme i berøring. Og ja, tænk ikke på at lægge en metalpen på døren, sådan et fejlstik ser sjovt ud i billige komediefilm.
 2. Den bedste gulv til bad er ikke træ, men sten. Og det er ligegyldigt, om det er en flise eller granit. Det vigtigste er, at sådanne materialer ikke rotner, holder rent vand og er nemme at vaske. Og for ikke at blive brændt, skal du bruge træstiger. De skaber effekten af ​​fuld træ.

 • Tænk på skønhed, glem ikke om dampbeskyttelsen. Selvfølgelig, hvis væggene du har fra skumblokken, så er der ikke noget vand for ham, men hvis du bruger sin enklaveanalog (gasblok), skal væggene være dampisolerede.
 • Må ikke anvendes i malingmaterialer. Det maksimale du har råd til, så det er pletter og antiseptika. Men mens sidstnævnte er yderst nødvendigt, så er det muligt at undvære træets kunstige farve.
 • Det minder endda om dette, men: tapet, linoleum, spånplader, laminat, MDF, PVC-foring og anden "kunst" ikke til dampbadet. Hvis det er muligt, bør du undgå at bruge disse materialer selv i omklædningsrummet, i et dampkammer er de endda teknisk afviselige.
 • Før du fortsætter med al den kritikalitet til visning af fotos, bør du forstå: dampbad - et lille rum, og a priori, da det var kreativt kan du reagere på sagen, er der ikke meget klart op, men du kan prøve.

  Nå, lad os nu gå ind på omklædningsrummet.

  Dekoration af afslapningsrummet inde i badet

  Men hvis vi taler om et hvilestue, på en anden måde kaldet et påklædningsværelse, har en designer råd til meget mere. Og valget af materialer her er mere forskelligartet.

  Så i udsmykningen kan bruges nåletræ, eller den samme sten, at de vigtigste ting at huske, at omklædningsrummet er ikke et dampbad og temperaturen sjældent passerer her for en standard værelse, men luftfugtigheden kan være meget høj.

  Hvis du sammenligner afslapningsrummet med en termæ eller et vaskerum, så kan du straks skelne forskellen i det seksuelle omslag. Så i et venteværelse vil fælderne være ude af plads, hvilket betyder at gulvene helst skal være træ.

  Ja, og en sten her kan du forkæle og ikke nødvendigvis "brandsikker". Til efterbehandling brug og almindelig sandsten, og endda dens gip imitation. Den eneste betingelse er atmosfæren. Værelset skal udstråle en hygge og naturlig natur af naturlige materialer. Resten er et spørgsmål om smag.

  Men sådanne ideer om design tilbydes af de rigtige herrer i kreativt design. Kig og kig efter interiøret for dig selv.

  På dette siger vi farvel til dig. Farvel og se dig snart på sidens sider om dacha.

  Vi er nu ved at bygge et bad, så snart skal vi lave badets indvendige efterbehandling. Har endnu ikke besluttet om typen af ​​træ. Tak for gennemgangen.

  Elena, jeg er glad for at du kunne lide artiklen. Ja, i badbyggeri er det af stor betydning fra hvilken slags træ væggene i badet og hylderne er lavet.

  Webstedet om Marina Makarova dacha. Drej dacha ind i et paradis

  Den, der stjæler indholdet, vil lide en afgrødefejl, invasion af skadedyr, ubudne og fuld overgrowing af ukrudtets udgivelse.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  63 − 54 =