Pasta vægge med tapet

Sådan indsættes tapet af to slags (kombination)

En af de seneste tendenser i design af lokaler er brugen af ​​forskellige farver på væggene. Denne teknik giver dig mulighed for at diversificere designet, fokusere på en del af rummet. For at rette op på manglerne i layoutet, brug forskellige tegninger i samme farveskema. Alle disse teknikker fungerer perfekt sammen med tapetet: de har forskellige teksturer, farver, tegninger. Og resultatet kan estimeres på forhånd - rul ud to ruller ud for væggen. Det er derfor, at wallpapering af to typer tapet bliver stadig mere populært: det er moderne og det gør det muligt at gøre værelserne interessante.

Varianter af klistermure med tapet af to farver er uendelige

Reglerne for at kombinere wallpapers og teksturer

I et sådant tilfælde er registrering som uden regler uundværlig, og endnu mere, når man kombinerer farver, mønstre og teksturer. At lim wallpapers af to typer så harmonisk, er det nødvendigt at tage hensyn til en række parametre.

Det er denne egenskab af rummet, der dikterer valget af tegningstypen og bestemmer på mange måder også tekstur og farve. Hvis lofthøjden er mindre end 2,5 m, skal du bruge tapet lyse farver uden en grov tekstur med et mellemstort mønster. Hvis lofterne er meget lave, rette op på situationen, kan kombinationen af ​​lys den vigtigste baggrund med blødt tekstureret eller mønstret lodret stribe (tegning, eller blot en anden farve stof), der kan være placeret på samme væg, men bedre end de fordeler sig i to eller endda tre.

Lodrette striber "løft" loftet

Høje lofter - fra 3 m og derover - kræver en radikalt anderledes tilgang. Her har du tværtimod et stort billede, strækket i bredden. Du kan bruge den vandrette deling af væggene ved hjælp af forskellige farver i den øverste og nederste halvdel (se detaljer nedenfor). For at gøre dette blik moderne - det er stadig en klassisk teknik - du skal prøve meget hårdt med et valg af farver og / eller tegninger.

Udover højde og bredde skal du være opmærksom på geometrien. Først til pladsen. Hvis rummet er stort, kan du bruge mere mættede eller mørkere nuancer. Dette vil visuelt reducere størrelsen. Hvis de monotone mørke vægge ikke behager dig - find tapetet af en mørk tone med et let stort mønster. Som regel er disse plantemotiver, der er en abstraktion eller geometri.

Horisontale striber gør rummet bredere

I små værelser er alt ret modsat: brug lyse farver. Hvis med tekstur, så lille, er billedet lille, ikke særlig udtalt.

For det andet gør vi opmærksomheden ikke på geometri. Hvis værelset er langt og smalt. I dette tilfælde vil situationen blive gemt ved at klæbe tapet af to typer: På de korte vægge limes lysere, og en del af dem "går" rundt om hjørnet. Således er geometrien justeret visuelt.

Fjernvæggen ser ud til at være tættere på bekostning af tapetet på væggen

Der er en anden metode, der bruges, hvis indgangen til et smalt rum ligger på en af ​​de lange sider. Så er det værd at markere midten af ​​den modsatte væg med en anden farve, hjørnerne er klistret med samme tapet, der er designet til korte. Opfattelsen af ​​rummet vil ændre sig betydeligt: ​​det vil ikke længere virke så længe.

Generelt kræver wallpapering to typer tapet omhyggeligt valg af tekstur og tykkelse af lærredet. Når man kombinerer det, er det ønskeligt at anvende den samme type klud. Hvis dockingen kun finder sted i hjørnerne, kan du ikke være særlig opmærksom på tykkelsen og teksturerne, men du vil ikke overveje det på et sådant sted. Men hvis forbindelsen mellem malerierne på en flad væg, vil tykkelsen kun tyde på overgangen. Det ser som regel for overdrevet ud.

Hvis teksturerne er tydeligt udtrykt, skal tapetkammerater have samme eller meget lignende

Et andet øjeblik. Hvis du stadig har besluttet at lime lommetørklæder af forskellige typer, skal du bruge dem til den lim, der passer til dem. For eksempel til tapet på en ikke-vævede base, dens - på papir - sin egen. Det samme til belægning - til vinyl og strukturerede klæder - din type, til akryl - en anden. Vil du ikke narre dit hoved? Køb universal. Der er også sådanne forbindelser.

Hvis rummet er for let, eller hvis interiøret er for monotont, behøver du ikke bruge mørke tapeter på alle vægge. Du kan dække væggen overfor vinduet med en mørk, lad de andre være lyse. Som følge heraf bliver værelset ikke meget lyst, og du vil slippe af med den undertrykkende atmosfære, der skabes af de mørke vægge.

Den mørke mur foran vinduet mørkner hele rummet

Denne metode virker og omvendt: For at lette rummet er det nok at klæbe lærredet af lysfarve på væggen overfor vinduet. Det bliver meget lettere.

Der findes flere måder at lime baggrunde af to slags på, som kan bruges i ren form eller kombineret to eller tre ad gangen. Det er vigtigt at forestille sig, hvad du vil opnå.

Sandsynligvis ved alle, at lodrette striber giver en visuel forøgelse i loftets højde. Og båndene behøver ikke at være regelmæssige. I moderne fortolkning på en væg kan der være tapet i striber, og resten - glatmalet eller med et blødt, let mærkbart mønster.

Takket være et vertikalt arrangeret ornament synes lofterne at være højere

Men det er ikke altid tilfældet. Du kan distribuere de lodrette striber på forskellige vægge. Og de kan være regelmæssige - gentag med et konstant interval. Som du kan se på billedet, kan intervallet på forskellige vægge være anderledes.

Måder til tapet: skiftevis vertikale striber

Båndene kan være forskellige - efter farve eller mønster. Tekstur med denne kombination af tapet skal være den samme, ellers vil det være en uforståelig mishmash. For denne kombination er det nemmest at arbejde med en samling. Faktum er, at de fleste kampagner producerer flere tegninger, der matcher hinanden. Som regel er de i flere skalaer. I en samling er der to eller tre monotone baggrunde og flere varianter med tegninger.

Det andet sæt farver af samme samling af baggrunde

Et eksempel på at bruge tre wallpapers fra en samling, du ser på billedet nedenfor og over. Kombinationen er næsten perfekt - de blev gentagne gange testet for kompatibilitet, før man startede produktionen. Af de fleste andre billeder er baggrunde også kombineret fra en samling. Kun en anden tekstur er normalt svært at komponere.

Baggrund af tre typer

Med lodret kombination er der stadig en interessant teknik, der giver dig mulighed for at gøre loftet højere. En af strimlerne "går" til loftet. Samtidig er overgangsgrænsen sløret, hvilket giver en større volumenfølelse.

Strimlen på loftet blurs grænserne

For at gøre princippet om strip-arrangementet lidt mere forståeligt, giver vi flere varianter i den grafiske repræsentation. Tegningerne er lavet som set ovenfra.

Sådan indsættes tapet af to slags

Dette er en win-win-mulighed, som når du vælger en klud fra en samling "vil altid spille". Hvis du har brug for en garanti for, at wallpapering to typer tapet vil være spektakulære - brug en af ​​disse ordninger. Dette design af væggene er blevet testet tusindvis af gange, og hver gang resultatet er fremragende.

Modtagelse, som kan henføres til designernes klassikere. Det har været brugt i lang tid, men med den nuværende overflod af farver og teksturer har den erhvervet en helt ny lyd. Denne teknik bruges oftest i værelser med et lille område, men højt til loftet. Fjern effekten af ​​"brønden" og den vandrette deling af rummet hjælper. Det kan kun være en vandret stribe, der omgiver rummet. Ofte er det fastgjort til vindueskarmernes højde og udføres generelt når man deler planet i tre dele og kan være i den nederste eller øverste tredjedel.

Horisontal strimmel, når du indsætter tapet

Denne regel brydes ofte: Sommetider er bandet lavet på øjenhøjde, og på dette niveau hænger nogle dekorative elementer. Det ser ofte ud til at være meget godt. Denne teknik findes ofte i udformningen af ​​korridorer og gange.

Ofte er det nødvendigt at reducere visuelt højden af ​​lofterne i gangene

Fissionszonen kan også passere over. Traditionelt er den nederste del lavet i mørkere farver, den øverste er lettere. Men denne regel er også overtrådt. Et eksempel er på billedet nedenfor.

Overtrædelse af reglerne kan også være interessant

Traditionelle varianter af en kombination af tapet-ledsagere af to slags ved vandret opdeling:

 • bund (1/3) - tapet i strimlen. top - glat malet eller i fint mønster
 • bund - 1/3 - i et fint mønster, øverste - store monogrammer eller monofoniske;
 • 2/3 i bunden af ​​det store monofoniske billede op.

Traditionel pasta med vandret opdeling er en af ​​mulighederne

Baggrund af forskellige farver i samme rum bruges, og hvis det er nødvendigt at understrege zoneinddeling. For eksempel i forskellige lejligheder er forskellige funktionelle zoner opdelt på denne måde: spisning og hvile.

Fritidsområdet er fremhævet med tapet med et stort mønster

Det samme princip kan anvendes i børnehaven. I dette tilfælde tjener wallpapering to typer tapet til at adskille spildelen, sengen, bordet. Kom også, hvis der er to børn i børnehaven. Kun dette er muligt, hvis der ikke er konkurrence mellem dem, ellers kan antallet af konfliktsituationer øges.

Zonering af børnenes værelse med forskellige baggrunde

Med denne kombination kan du bruge forskellige teksturer. Men adskillelsen af ​​deres lister anvendes meget sjældent. Prøv at enten docke i hjørnerne eller hente tapet, så krydset ikke ser træt ud.

Panel eller dekorative indlæg

Forskellige baggrunde i et rum blev limet i lang tid, først en gang de var lavet af stof, og de var indrammet i "rammer", fordi de kostede meget og kun var tilgængelige for overklassen. Siden disse tider var det stadig sædvanligt: ​​klæbende tapet af to slags i form af et panel. Og i dag så design det klassiske interiør, ved hjælp af silketryk indsættelse, præget eller tekstureret versioner til indsættelse.

Panel fra tapet anvendt i det klassiske design af lokalerne

Hvis stilen tillader, er elementer af en anden farve indrammet i en støbning. Denne version passer perfekt til det klassiske interiør eller i Provence, landets stil.

Dette panel er også muligt i mere moderne stilarter - moderne, for eksempel. Men så kan rammen laves af en kant af samme farve - fra samme samling, eller skåret fra "krop" af tapet.

Panel af tapet af en anden farve i et moderne interiør

En anden mulighed - okayit i nichen. I dette tilfælde er tegningen og teksturerne valgt i henhold til stilen, såvel som til andet design.

Interessante muligheder for vægpapir: En niche af en anden farve

Og i dette tilfælde er det bedst at bruge tapet fra en samling. En professionel dekoratør vil afhente dem ved erfaring eller ved hjælp af en flair, men for amatører kan det ikke fungere. Hvis du ikke ønsker at tage risici, skal du bruge en samling.

Der er to principper for anvendelse af denne teknik. Den første er at aflede opmærksomheden fra noget element, som du anser uklart. For eksempel ujævne vægge. I nogle lejligheder kan de skrånende. For at se på denne kendsgerning klamrede ikke den modsatte væg med tapet af en anden farve, med eller uden et billede. Det er vigtigt, at de tiltrækker opmærksomhed.

Klæber vægge med forskellige baggrunde: fremhæver accentet

Den anden metode - wallpapering to typer tapet til at henlede opmærksomheden på et emne i det indre. I soveværelser er det ofte enten en seng eller en væg modsat. Her, hvem vil gerne understrege (om valget af tapet i soveværelset, læs her). I køkkener vælges et bord ofte - hvilket danner et spiseplads. Dette er delvis zoneinddeling, dels - en accent. Alligevel er opmærksomheden distraheret fra køkkenområdet.

Accenting væggen nær noget møbel er en interessant måde at indsætte tapet af to farver

Faktisk kan accentet ikke kun være en lodret rettet strimmel, selvom denne mulighed er mere almindelig: Vores værelser synger ikke højt til loftet, fordi ethvert middel er godt. I et højt rum kan accentet være en bred vandret strimmel - eller en del af væggen som på billedet nedenfor.

På samme tid to modtagelser: både forskellige farver og forskellige fakturaer

I nogle værelser er der fremspring af bærende vægge eller nicher. Ofte forsøger de at forkæle dem. Det er absolut ikke nødvendigt at gøre dette. Ved at fremhæve dette område med tapet af en anden farve, kan den omdannes til en arkitektonisk højdepunkt, som vil give individualitet til rummet.

Tapetlimning af to typer: De udragende "rester" af bærende vægge kan omdannes til værdighed

Generelt er mulighederne for at indsætte tapet af forskellige farver i et rum uendelige. Vælg hvad du bedst kan lide, og for at få flere ideer, herunder er der stadig et helt afsnit med forskellige billeder.

Baggrund af to typer: foto-ideer

Baggrund af tre farver i ét rum: Det er bedre at bruge en samling

Strimlen kombineres ikke kun med monofoniske overflader, men også med et mønster. Det er vigtigt, at interiøret var i samme toner

Lyse hæle i monotont interiør - ideel til limning af tapet af andre typer

På billedet er forskellige baggrunde i et rum valgt godt, farven gentages også i tekstiler

Dekorer rummet med to slags tapet? Det er nemt! Og tre?

Zonering med forskellige farver er en gennemprøvet metode

Fjern effekten af ​​"trailer" - for at bryde den lange væg med en partition, som skal indsættes med fremtrædende tapet

Indstillinger for limning af den kombinerede tapet: tre forskellige typer

Lodrette bands "hæve" loftet

For børns vægpapir er to typer tapet også relevante

Vilkårlig opdeling af væggen er en anden interessant tilgang

Traditioner er brudt: den nederste del er lettere end den øverste

Tapetkammerater kombinerer altid godt

Sådan original tapet tapet

Accentet er en maroon væg. Gør netop opmærksomhed

Klæber vægge med dit eget tapet

 • Creme til eksotisk fodsvamp
 • Kapsler fra parasitter
 • Kompleks Sustalife til fælles restaurering

Pasta vægge med tapet er en slags indretning af lokaler. Med dette rullemateriale kan du skabe et stilfuldt og attraktivt interiør. Alt der er nødvendigt for dette er at forberede overfladen, vælge typen af ​​belægning og udføre arbejdet med overholdelse af teknologien.

De vigtigste sorter af væg tapet

De er de mest populære, priserne på sådanne baggrunde er forskellige, men ikke høje. Producenter producerer enkeltlags simplex-materialer og duplex med to lag. Der er glat tapet med prægning og relief.

Dette er en relativt "ung" type tapet. Og selvom det ikke syntes så længe siden, har det allerede taget et værdigt sted på byggemarkedet. Materialet har alle de nødvendige kvaliteter til at skabe et hyggeligt og effektivt interiør.

Disse tapeter har en betydelig holdbarhed, perioden for deres drift kan overstige 15 år. Ofte har vinylduvaser en non-woven base, det vil sige, dette materiale koncentrerer de bedste kvaliteter af begge typer produkter.

Beregning af antal tapet til vægge

Tæl den rigtige mængde tapet til at klæde væggene i rummet - besættelsen er alvorlig. Den nemmeste mulighed er at bruge et specielt program til at beregne antallet af ruller. Sådan en regnemaskine findes på mange byggepladser. Selvberegning skal begynde med bestemmelse af rummets størrelse.

 • For det første skal du måle rummets omkreds og vægens højde. For eksempel tage et værelse 6x3 m. Dens omkreds vil være 18 lm. Hvis limning af vægge ikke er planlagt til loftet, beregnes der ved den faktiske højde.

Funktioner ved beregning af mængden af ​​materiale efter område:

 1. Når rummet er 3x6 = 18m2, er dets omkreds 3 + 3 + 6 + 6 = 18 pm. Hvis du multiplicerer perimeterværdien ved højden af ​​pastaen, kan du få det samlede areal af alle tapetmønstre. For eksempel forlader H = 2,5 m, 2,5 x 18 = 45 m 2.

Tapet med geometriske mønstre eller udsmykkede mønstre kræver bevarelsen af ​​sælens integritet med mærket. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at overveje rapport - afstanden mellem periodisk gentagende elementer. Rapport er angivet, samt andre størrelser af tapet, i instruktionerne til produktet.

For arbejde af høj kvalitet er det nødvendigt at observere ikke kun teknologien til at indsætte vægge med tapet, men også at lave det rigtige valg af lim. På trods af de mange forskellige typer, der præsenteres på byggemarkedet, skal du købe en sammensætning, der er designet til en bestemt type webmateriale.

 • Læs gennemgangen af ​​et omfattende middel til hæmorider Proctolol
 • Sådan taber du på 20 kg - rigtige anmeldelser af Guarchibao

Forbereder vægge til vægpapir

Fremstillingen af ​​vægge er afgørende for at opnå et kvalitativt resultat af deres efterfølgende indsætning. Først skal du fjerne den gamle belægning, inspicere væggene og justere dem om nødvendigt, forsegle hullerne og revnerne.

 • På første trin skal udføre æltning af gips indtil konsistensen af ​​tyk fløde og sprayen et lag af 3-9 mm i væggen ved hjælp af et specialværktøj maling "Falcon". I dette tilfælde skal alle uregelmæssigheder udfyldes.
 1. For at rense væggene skal du have en metalspatel, rent vand, rengøringsmiddel eller eddike og en sprøjte.

På overfladen af ​​vægge dækket af maling, vil klæbende tapet ikke holde ordentligt. Derfor er det vigtigt at rense dem helt, og ikke at lave snit på den gamle belægning, hvilket ikke medfører det ønskede resultat. Malingen fra væggene kan fjernes på følgende måder:

 1. Bygge tørretumbler. Dette er et langt og vanskeligt arbejde, der kræver tilstedeværelse af åndedrætsværn og periodisk ventilation af rummet.

Efter rengøring af malingens vægge skal de pudses og dækkes med et lag af penetrerende primer. Hvis malingen ikke kunne fjernes, kan overfladen dækkes med en opløsning "Betonkontakt" eller fortyndet med vand klæbemiddel til vinyl wallpapers, selvom det ikke er den bedste løsning. Ny tapet i dette tilfælde vil ikke vare længe på væggen.

Mærkning af væggens overflade før tapet

Efter færdiggørelsen af ​​væggene er det muligt at udføre deres mærkning for korrekt placering af lærredene. Til dette formål skal du bruge en lomme, kridt og en lang metal linjal. Markeringen starter fra vinduet med en gradvis bevægelse til venstre side langs omkredsen af ​​rummet.

 • Fra vinduet til venstre skal mærkningene laves op til hjørnet af væggen, hvor døren er placeret. De markerede sektioner anbefales at nummereres.

Teknologi til at indsætte vægge med tapet

Det afhænger af hvilken type tapet der vælges og indeholder to metoder til deres mærkning: Butt og overlapning. Den første metode til at indsætte vægge med tapet er moderne og involverer kombinationen af ​​tilstødende strimler med kanter. Ved anvendelse af den anden metode overlapper webene skiftevis hinanden med en afstand på 1-1,5 cm.

 1. Fri gulvfladen af ​​rummet fra alt, der kan forstyrre processen, og dække det med en ren plastfolie.

Ved limning af tapetet med stød skal alt overskydende materiale straks fjernes med en skarp kniv. Nær gulvet eller sokkel tapet skal også beskære. Ved limning er det nødvendigt at overvåge det glatte arrangement af lærredet på væggene, fraværet af huller og bobler. Sektionerne af væggene placeret over åbningerne og bag radiatorerne af opvarmning bør indsættes på det sidste sted.

 • Klæder i hjørnerne skal forbindes således, at de ikke vikles på nogen af ​​overfladerne af væggene mere end 4-5 cm.

Nyttige tips til vægpapir

Der er nogle nuancer til at arbejde med tapet, som skal tages i betragtning for at opnå det bedste resultat:

 1. Før man maler væggene, anbefales det at slukke for rummet og fjerne dækslerne på alle udtag og kontakter. Huller til dem skal skæres umiddelbart efter mærkning af kluden, og vent ikke, før det tørrer.

Sådan limer du tapet på væggene - se videoen:

Det er alt sammen. Vi håber, at vores materiale har været nyttigt for dig. Held og lykke!

Hvordan tapet tapet: en trin-for-trin beskrivelse af teknologien

Alle vil have et smukt og høj kvalitet indvendigt i deres eget hus. Et af dets elementer er udsmykningen af ​​væggene, som oftest udføres ved limning af tapetet. I denne artikel vil vi overveje alle finesser af denne begivenhed, så du kan undgå mulige fejl i processen med at udføre reparationsarbejde alene.

Wallpapering dine egne hænder

I modsætning til forventningerne skal starten ikke være fra det rum, hvor udskiftningen af ​​modstanden er planlagt, men fra en specialbutik. Når alt kommer til alt, før du limer noget, skal du købe det. Og der finder du en meget bred vifte af egnede produkter. Hvad skal man vælge?

Til overflod af forslagene ikke fange dig ved overraskelse og du kunne finde egnet til dit tilfælde design, med Orienten, hvor meget er plads til at indsætte tapet, lader gå videre med de særlige kendetegn ved de mest almindelige modeller:

 1. papir. De mest populære eksempler på forrige århundrede, men det bør nævnes her, at de generelt ikke havde konkurrence. De vigtigste fordele er lav pris og en bred vifte af dekorative ornamenter. Men svage styrkeegenskaber og hydrofobicitet gør deres anvendelse ikke rationel.

Billede shop vindue med ruller af papir tapet

 1. Non-woven fleecehandsker. De mest praktiske modeller til dato, med en ideel balance mellem omkostninger og kvalitet.

De har følgende fordele:

  • Vandmodstand. Tillader brug af sådan tapet i værelser med for høj fugtighed og brug af vand for at fjerne snavs fra deres overflade.

Du bør vide: Niveauet af modstandsdygtighed over for væsker bestemmes ved hjælp af specielle symboler i form af bølger og en pensel.

For fugtige områder med højt forureningsniveau er det værd at vælge produkter med tre bølger eller med en bølge og en børste, der tåler selv brugen af ​​husholdningskemikalier og mekaniske rengøringsmetoder.

Mærkning af vandmodstandsniveau

  • Høj modstandsdygtig over for slid, mekaniske skader, temperaturændringer og ultraviolet stråling. Samlet set garanterer en tilstrækkelig lang driftsperiode.
  • Muligheden for at maskere mindre vægfejl.
  • Enkelhed og økonomi i færdiggørelsesprocessen. Brug ikke lim på selve lærredet, og sørg for forsigtig udjævning over væggen.
  • Vanddamppermeabilitet. Tillader vægge at "trække vejret" og danne et gunstigt mikroklima.
  • Kan være som med det allerede dannede dekorative lag og beregnet til yderligere belægning af maling. Dette udvider designmulighederne meget.

Tekstureret tapet baseret på non-woven stof til maling

 1. Foto vægmaleri. Har en fantastisk visuel effekt, da de kan have næsten ethvert billede på deres forside. Men de kræver en absolut flad overflade og specielle færdigheder i forbindelse med limning. Og i kombination med en høj pris bliver det en ganske alvorlig hindring for deres udbredte applikation.

Jungle lige bagud

 1. naturlig. Der er sådanne tapeter fra to lag, hvoraf den første er papir eller ikke-vævet stof, men den anden kan være af jute, bambus, træfiner eller mange andre eksotiske græs. De udgør en utrolig æstetisk og miljøvenlig indretning. Men de kræver omhyggelig omhu og er dyre, da naturlige materialer til manuel behandling anvendes til deres oprettelse.

Naturlig væg efterbehandling

 1. tekstil. Lignende i deres struktur og iboende træk med naturligt, kun som et dekorativt lag er stoffet. Se perfekt sammen med stofindretningen i soveværelset eller stuen.

Tekstiler på væggene

 1. glasfiber. De er også to-lags, men i modsætning til de tidligere versioner er forsiden repræsenteret af glasfiber. Et sådant materiale garanterer høj styrke til forskellige påvirkninger og modstandsdygtighed mod slid. Hvis du bruger en sådan finish til maling, vil den modstå mindst femten cyklusser. De har også antifungale og brandsikre egenskaber. Negativet er igen en relativt høj pris.

Fiberglass passer selv til badeværelse beklædningsgenstande

Denne liste skal være nok for dig, efter at have valgt dine ønsker og muligheder, for at gøre et valg, der er egnet til din reparation. Så nu gå til designet.

Rådgivning: Når du køber en tapet, får du straks og passer til dem lim.

Det er bedre at gøre det i samme butik, fordi i en anden virksomhed kan sortimentet af tapet og de tilsvarende klæbende løsninger være forskellige.

Før du kan tapet tapetet, bør de være forberedt på forhånd. Og mængden af ​​dette arbejde afhænger direkte af den valgte tapet. Hvis det ikke-vævede stof tåler forekomsten af ​​små uregelmæssigheder, vil tapetet kræve en fuldstændig udjævning af basen.

 1. Fjern den gamle finish:
  • For at fjerne malingsbelægningen bruger vi en skraber i kombination med en industriel hårtørrer eller specielle kemiske forbindelser.

Rengøring af malingens bund

  • Gamle tapet fugtet grundigt med vand, derefter fjernet ved hjælp af en akut spatel.

  • Vi fliser fliserne med en metalmej og en hammer.

Eliminering af keramisk belægning

Råd: Det anbefales at bruge et hul til at fjerne fra teglens vægge.

Så du vil i høj grad fremskynde og lette arbejdsgangen.

 1. Slib et eventuelt slibemaske fremspring.
 2. Vi fjerner alt formet affald og byggestøv.
 3. Shpaklyuem betydelige revner og fordybninger.

Tip: Hvis der er store revner, anbefales det at forsegle dem med et slangetæt.

Så du forhindrer dem i at projicere på en ny finish.

Polymerlaget dannet af primeren udfører flere funktioner:

  • Forhøjer substratets adhæsionsniveau.
  • Forhindrer overdreven limabsorption ved væggen.
  • Fremmer ensartet fordeling af klæbemidlet i hele overfladen.

Efter hærdning af primeren, fortsæt direkte til finishen selv.

 1. Vi spred limet i henhold til de instruktioner, der er vedlagt det.

Blanding af klæbemiddelopløsningen

 1. Vi måler afstanden fra gulvet til loftet og lægger det på den udfoldede rulle af tapet. Derefter afskæres dristigt af markeringen.

Skærer den rigtige størrelse

Tip: Det anbefales at lave en længde med en margen.

Da det ikke bliver svært at afskære overflødige dele, men det vil være problematisk og ikke æstetisk limet.

 1. Vi anvender ved hjælp af en rulle til wallpapers eller maklovitsa den resulterende blanding på bagsiden af ​​nettet. Det er bemærkelsesværdigt, at uvævede produkter ikke har brug for dette trin.

 1. Så behandler vi den forberedte del af væggen.

Behandling af væggen med makrel

 1. Påfør et stykke fra top til bund og niveller det med en tør lap, svamp eller pensel, så luftbobler ikke dannes under overfladen. Værktøjet skal flyttes fra midten til bladets kanter.

 1. På samme måde fylder vi hele væggen.
 2. Højttalere til fileten klippe klippet med en skarp kniv, der fastgør dem en spatel eller flad bar.

Ordningen om likvidation af de fremspringende dele

Hvordan kan jeg dekorere et værelse med to slags tapet? Kombination af en meget almindelig måde at diversificere interiøret på og opnå nogle visuelle effekter.

Her er et par tricks:

 • Asymmetri. Over baggrundsrammen limes en strimmel af kontrastfarve langs midten af ​​en væg og to langs kantene på den modsatte væg. Så du kan visuelt øge rummet.
 • Symmetry. To strimler på tværs af hinanden. Smækker for langt rum.

Væggene er tapet symmetrisk til hinanden

 • Accent væg. Hvordan kan jeg dekorere hallen med forskellige tapet for at vælge et element i det? Bare skab for ham en baggrund fra et andet ornament.

Som du kan se, er der intet kompliceret i limningsprocessen. Vælg en passende type tapet, forberede overfladen korrekt og anvende produkterne på væggen. Følg anbefalingerne, og du vil lykkes.

Resultatet af det udførte arbejde

Video i denne artikel vil gøre dig bekendt med yderligere oplysninger. Glad stak!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

64 + = 71