Plakater på muren på billedet

Plakater på væggen (50 billeder) - plakater i interiøret

Plakater på muren syntes relativt nylig, men de har allerede fået stor popularitet. Plakater til interiører er meget originale, men samtidig meget moderne, en måde at dekorere dit hjem på. De kan placeres i værelser, i køkkenet, på toilettet, i gangen og i andre lokaler. De kan være af forskellige størrelser: fra A4-størrelse til fuldvæg-billede. Plakater kan udskrives både på papir og på lærred. Plakater på lærredet er mere holdbare, holdbare og egnede selv for værelser, hvor der er en høj fugtighedskoefficient (for eksempel et badeværelse), men de er dyrere.

Så hvad er plakater på væggen? Plakater er kunstnerisk designet plakater til reklame eller dekoration af lokaler. Det er udsmykningen af ​​værelser med plakater, der i stigende grad er efterspurgt.

Den første ting, der kan tilskrives plakater, er de agitational plakater fra XIX og XX århundrede, som er populære i vores tid, foruden er originalerne af disse plakater meget, meget dyre.

Fotostoffer og wallpapers betyder ofte det samme. Normalt er dette en stor tegning med noget indhold. Alt der kommer til kunstnerens hoved eller den fremtidige ejer af en plakat vil gerne blive afbildet på den. Og oftere fylder denne plakat (eller fotobaggrunde) hele væggen og danner så pladsen i rummet.

Plakatmalerier udskrives sædvanligvis på lærred og repræsenterer reprintede gengivelser af malerier af store mestere. Meget praktisk og ikke så dyrt som at købe originalen.

Plakater kan placeres på tomme vægge eller sektioner af vægge til afbalancering, zoneinddeling eller tildeling af en del af rummet. Der er flere måder at placere plakater på.

Symmetrisk er at hænge plakater på to modsatte vægge, de samme plakater, samme størrelse. På den måde skaber du en spejl effekt og forstørrer visuelt rummet.

Asymmetrisk placering - den hænger på væggen af ​​plakater i forskellige størrelser, og inden for en væg skal plakater supplere hinanden, og inden for de tilstødende vægge kan være helt forskellige emner.

Vandret placering er en teknik, når flere plakater er hængt i en række, der optager næsten hele væggen langs længden.

Rektangulær placering er normalt lavet af fire identiske i størrelse og komplementære hinanden med emner af plakater, der fylder hele væggen i højden.

Således er plakater ikke dyre, men meget moderne og fashionable måde at dekorere dit hjem på.

Plakat malerier i det indre af moderne boliger (foto)

Plakaten er normalt forbundet med en papir plakat, som oftest viser berømte personligheder - sangere, musikere, fotomodeller og skuespillere, mindre ofte - tv-præsentere, atleter, politikere osv. Men billede plakat alt kan afbildes, fra populære folk, smukke landskaber og fotos af dyr til kostume smykker, etiketter, personlige billeder og endda reklame slogans.

Sacramental mening var igen den fejlagtige antagelse, at plakater - det er bare et tyndt papirark med en blank eller halvfarvet belægning påført den. Faktisk udskrives plakater ikke kun på almindeligt avispapir, men også på fotopapir, tykt papir med efterligning af lærredseffekten og producerer også på et rigtigt lærred, som tilnærmelsesvis plakater at elite billeder.

Trods de mange meninger - hvorfor der er brug for plakater og hvordan man bruger dem - Der er ingen spørgsmål til nogen, fordi formålet med disse plakater er indlysende og koger ned til en dekorativ funktion. Deres popularitet er lettere ved en let produktionsproces og som følge heraf et stort udvalg til en temmelig lav pris.

Poster kan købes i store møbelforretninger og indretning, i mange kunstsaloner og endda i avisboder, som igen forklarer populariteten af ​​disse produkter. Derudover kan billedplakater eller, som de også kaldes - modulære malerier - gøres på egen hånd.

Udsmykningen af ​​værelser med plakater, især udsmykningen af ​​værelser, bylejligheder og landehuse, betragtes dels som en budgetmulighed. Men med den rigtige tilgang er det omhyggeligt at vælge plakater og deres succesfulde placering - den dekorative egenskab af disse billige (ved første øjekast!) Plakater er ikke ringere i kvalitet til interiør dekoreret med dyre reproduktioner af malerier.

Hvordan man kan dekorere interiøret med malerier med plakater? Faktisk er spørgsmålet ikke let, men det vigtigste er at vælge det rigtige billede, farve design og skala, der passer til indretningen og dimensionerne af det indrettede område.

Om ønsket kan plakater placeres i billedrammerne.

Store plakater det er mere korrekt at hænge særskilt.

Små billeder er mere rimelige at samle i kompilering, hvilket gør dem af rektangulære eller firkantede "kombinerede lærred".

I det indre hus passer perfekt sort / hvid billed plakater, som tilføjer lidt ekstravagance og elegance til rummet.

Valg og placering af malerier-plakater er imidlertid en individuel smagsbeslutning af hver af os og instruktion her er overflødig.

Gem dit link

Jeg kan virkelig godt lide disse plakater, som moderne indretning i værelserne.

Jeg er enig med dig, Olya. Faktisk er det i dag fashionabelt at dekorere væggene med plakater.

Meget interessant dekoration af interiøret med plakater, nogle billeder skubbet nogle ideer til deres lejlighed. Tak, Olya! =) Tweet

Jeg elsker plakater. Jeg havde lige hvile og så på sådan skønhed. Tak.

Jeg er glad for, Irina, at du kunne lide mit udvalg af plakater.

Billederne er meget interessante. Med glæde så jeg eksempler på at placere plakater i det indre af hjemmet. Jeg kan lide plakater.

Skønhed! Tak!

Original, og ser meget flot ud! God ide, sig ikke noget!

Korrekt udvalgte plakat supplerer interiøret og bliver en integreret del af det. Meget flotte plakater, kiggede med fornøjelse!

Jeg elsker sådanne plakater, i Ikea er i øvrigt ofte interessante. zdes kunne godt lide meget - en gaffel med en ske, så original

Ethvert liv fortolket som ude af modefoto tapet, og i nyfangede plakater organiserer rummet, bringer trøst og en tilstedeværelse af noget levende, venligt.

med en fantastisk hest!

Smukt, med glæde kiggede jeg Tak for billedet!

Jeg er glad, Natasha, at du kunne lide mit udvalg af plakater!

Plakaterne er meget stilfulde udseende, dette er et ægte fund for et moderne interiør!

Jeg er enig med dig, Irina!

Plakater - Den oprindelige løsning i designet, du kan sige: En ny og endnu ikke slået måde at bringe positive følelser til huset.

Med sådanne billeder ser rummet mere hyggeligt ud, mere raffineret. Det føles, at en person, der har et sæt af malerier, perfekt udvalgt har en god smag, selv om det er en ide om en professionel. =)

Et rigt udvalg! Jeg har bare en væg tom. Det er på tide at gøre hendes indretning! Olga, mange tak for mange ideer!

Svetlana, jeg vil være glad, hvis en af ​​de mange ideer dekorerer din væg! 🙂

Hvor smukt. Jeg fandt endda velegnet til mit hus. Tak for ideen.

Jeg indrømmer, jeg kan ikke rigtig godt lide denne slags plakater. Men mine børn ... Og nu er mit barnebarn vokset. Han skælder sine afguder på væggene. Men i deres rum er de frie til at gøre, hvad de vil have.

Jeg troede ikke engang, at plakater kan så dekorere og genoplive det indre af ethvert rum. Great!

Elena, hvis det er smukt og præcist at udstede plakater - de er i stand til at bringe en zest til interiøret.

Olga, tak så meget for sådanne interessante oplysninger. Jeg bliver bekendt med dette koncept for første gang. Meget flot udseende på væggene, godt komplement til interiøret. Jeg forstår bare ikke, men hvordan kan jeg gøre det? Er dette alt et billede? Smukke eksempler på plakater, du viste, så alt er smagfuldt. Jeg ønsker dig held og lykke og kreativitet!

Olga, hej! Tak for publikationen er der et spørgsmål - hvor skal man tage de ønskede billeder, fordi de burde være en stor opløsning? Er der nogen tanker om denne sag. Skriv venligst til mig på posten.

Svyatoslav, på internettet kan du finde forskellige billeder, herunder store. Eller køb færdige plakater.

Ideer til interiøret

Alle materialer på webstedet Zhitiebitie.ru er informative og informative.

Delvis eller fuldstændig kopiering af materialematerialer er kun mulig med tilladelse fra administrationen og med et aktivt link til webstedet.

Plakater til interiør (65 fotos) - Design plads kreativt

Plakater til indretning - et meget vigtigt element i indretning

At arrangere værelset i et individuelt format hjælper plakater til interiøret, lavet på bestilling eller med egne hænder. Kreative ideer til designere er i konstant efterspørgsel. Giv rummet dit eget ansigt ved at placere plakater på væggen i stuen, kabinettet eller hyggeligt stille soveværelse. Standard interiør fratager smagens liv.

To plakater passer perfekt til hinanden

Galleri i en individuel stil

Kunst plakater i indretningen kan gøre dit hus til en slags museum. Dette er godt, hvis alle værelser er designet i stil med luksuriøse barok. Men hvad er løsningen for fans af højteknologisk, folkelig eller patriarkalsk land design?

Plakat - panelet ser godt ud i en rummelig lejlighed

En plakat med en livskredit

Plakat med kultfilmens hovedperson

Ikke alle beundrere af maleri kan få en originalhistorie udført af en kunstner, eller blive en glad ejer af et mesterværk af gamle mestere. Dette er ikke et problem, billeder og plakater kan udskrives i enhver organisation, der leverer trykningstjenester: et trykkeri, et reklamebureau eller et designbureau.

Tre forskellige men tematisk relaterede plakater

Akvarel World Map

En plakat med en peeping hest

I forbindelse med indretningen af ​​interiøret er trykning af plakater en fantastisk mulighed for at legitimere designidéerne i et økonomisk format. I dette tilfælde garanterer mestrene bevarelsen af ​​fremragende billedkvalitet. Billeder, illustrationer, fotos, plakater udskrives med høj opløsning.

Plakat kan også være kunstværker

Plakat med en trykning af læber af guldfarve på en hvid baggrund

Stor plakat med en hvid papegøje på en lyserød baggrund

Når man vælger plakatets størrelse, tages der ikke kun billedparametrene i betragtning, men også antallet af trykte genstande, der er placeret på væggene. Du kan lave et stort billede eller en collage af små billeder. Originalgalleri af familieportrætter ser originalt ud.

Harmonisk sammensætning af syv plakater

En stor plakat klarer sig perfekt med sin dekorative funktion

Kombinationen af ​​en sammensætning af fire plakater og en stor

Interiør i ansigter: Smil af forfædre med et billede

Når du vælger en plakat fra fotos, skal du ikke falde ud af den generelle stil. Hvis du har til hensigt at lave et udvalg af gamle forfædres prints, skal du forprocessere dit eget foto i enhver grafikeditor - anvende et lille strejf af subtile vintage.

Familieportrætter med pixel stylisering

Processen med dekoration og produktion af plakater fra billedet indeholder mange design nuancer. Du kan kombinere portrætter med spejle. Hvis ideen er at oprette et mini galleri, skal du vælge en kvalitetsramme i baguette værkstedet. Glædelig oval frame i form af medaljoner. Vintagerammer er altid i trend.

Sammensætning af sort og hvid portrætter af rektangulær form

Stor betydning for portrættet spilles af det øjeblik, hvor billedet blev taget

Hvis designen af ​​rummet er lavet i high-tech format, er kunstmesterens arbejde helt passende. Disse er stiliserede plakater eller plakater med personlige fotos, bar-billeder, blyantskitser. Usædvanligt ser et billede med et billede af kul- eller gouache-billedmotiver.

Det reproducerede portræt er en komplet kunstsammensætning

Til plakater, den del af portræt

Enkel farvebehandling hjælper med at prefigure et portræt i en stilfuld indvendig detalje

Hvor længe har du gået langs loppemarkederne? Prøv at trække vejret et halvt århundrede siden. Unikke elementer af moderne design: vintage plakater og slogans, cirkus plakater, teatralske annoncer. Selvfremstillede plakater er en fascinerende kreativ proces.

Plakat - plakat Dali

Plakater med vintage grafik

Hvis loppemarkedet ikke fandt hvad du har brug for, kan du gå til tematiske websteder. Samlinger af billeder af enhver kvalitet og størrelse kan bidrage til at realisere den mest usædvanlige idé. Udformningen af ​​et individuelt interiør afhænger af den personlige vision om rum og holdning.

Lys styliseret vintage plakat ser godt ud på den grå væg

Rummets accent er en lys plakat

Det er ikke nødvendigt at købe malerier og grafik. Du kan skabe et smukt design med dine egne hænder. I trenden, sort og hvid plakater til indretningen: Tegn kontrasterende geometriske former, striber eller formløse pletter. Det vigtigste er, at billedet er organisk og kan tilpasses dit humør.

Mini galleri af plakater med simple geometriske mønstre

Plakat med flerfarvede lodrette linjer under glas

Sort og hvid plakat med en inverteret kat

En interessant ide er en herbarium af tørrede blomster. Du kan skabe et stille liv fra naturlige materialer. Et udvalg af lyse blomster og urter ser godt ud. Efteråret efterlader varme rummet med en varm farvetone.

Galleri af plakater med herbarier

Plakat med et stille liv

Plakat med dit kæledyr vil være en vidunderlig tilføjelse til ethvert interiør

Ethno understreger den usædvanlige landestil. Placer nogle lyse billeder eller billeder af tegn i nationale kostumer. Du kan lave et udvalg af pastorer eller varme landskaber.

Plakat med et landskab i interiøret i stil med 60'erne

Portræt af en afrikansk kvinde hjælper med at skabe en særlig etno-atmosfære

Den unikke og charisma af interiøret vil blive fremhævet af gamle kort eller tabeller. Her har fantasy ingen grænser overhovedet. Du kan lave en plakat til enhver størrelse og farve. Hvis det er muligt, alder billedet. Der er en lille hemmelighed - suge papir eller klud med stærke te blade. Sådanne interiører er nu særlig populære.

Plakater i interiøret med de gamle planer for de franske haver

Plakater stiliseret som sider af botanik lærebogen

Grafisk og kunstnerisk udsmykning af boligareal

I stuen er plakater placeret over hvilestedet - en sofa, et blødt hjørne. Her kan du slippe af fantasien i en gratis flyvning. Det vigtigste er, at billederne på væggene passer ind i farvebakgrunden. Det kan være som gamle gobeliner og "udsigt fra vinduet." Du kan "flytte" dit hus til Paris og se Eiffeltårnet hver dag. Eller til Rom, der nyder skuespillet i Colosseum.

Godt gennemtænkt og korrekt udvalgt indhold til plakater vil skabe en speciel, unik atmosfære

En plakat med en kalligrafisk indskrift

Plakater af tre kultfilm

I soveværelset er det bedst at "lave et vindue" i en blomstrende have eller på en stille slette. Rummets atmosfære skal være at hvile. God pasform i sommerhuset, søde dyr. Animalistics er en universel stil. Det kan være både billeder af katte og hunde, og eksotiske firebirds, fortryllende løveprides eller lokkende skovmotiver.

Plakat med havoverflade

Plakat efterligner et vindue med udsigt over grenene mod himlen

Stor plakat med hvid hest

En lille indskrift på det store panel ser meget lakonisk ud og passer perfekt ind i soveværelset

Gør det indre ud, overvej belysningen. Du kan placere en prikket symmetrisk baggrundsbelysning under plakater og spejle. I stuen ser du pænt nicher med indbyggede minions, som fremhæver opmærksomheden med lys på gamle gobeliner.

Sort og hvid plakater passer perfekt til den røde væg

Plakat i en lille niche ser meget imponerende ud

Plakater i baglokalerne er ret relevante. Meget usædvanligt flotte badeværelse, dekoreret med grafiske billeder. Animiske motiver er også hensigtsmæssige. Det vigtigste er at organisk indsætte billedet af billedet ind i interiøret. Kubisme og kunst er simpelthen bedt om i den strenge klassiske stil i marmorbadeværelset. Og havmotiverne giver dig mulighed for at slappe moralsk og fysisk i et skumbad med duften og smagen af ​​virtuel salt på dine læber.

Vintage plakat på badeværelset. Naturlig belysning på badeværelset

En plakat med et geometrisk mønster i mørke toner på et hvidt køkken

Hvordan oversætter ideen til virkelighed? Stil dette spørgsmål personligt, forestil verden i din egen fantasi og gå efter det. Individualitet i interiøret vil understrege din personlighed og åbne sjælens hemmelighed for venner og familie. Style er født i vores tanker og fantasier. Det vigtigste er at kunne åbne og frigive kreativets individuelle impuls.

Plakater med en kombination af farverige figurer

Plakat som en del af den samlede dekorative vægkomposition

Du ved hvordan du kan se verden anderledes, selvom du ikke har tænkt på denne nuance. Design er et bredt område for kreativitet. Tag et skridt i verden af ​​dine egne drømme!

Plakater med lyse abstraktioner i stuen

Plakater til indretningen - en god mulighed for at øve sig i kreativ tænkning


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 39 = 40