Plexiglas foto

Akrylglas (akrylplast, plexiglas) i skabe.

Akrylglas - Den mest berømte type plastik, som også bruges som skær i profilen af ​​dørene på skabet. Opfundet akrylglas i 1928, hovedkomponenten i sammensætningen af ​​akrylglaspolymer er polymethylmethacrylat eller kort PMMA.

Siden 1933 begyndte akrylglas at producere under varemærket " plexiglas " (fleksibelt glas). I Rusland blev akrylglas syntetiseret i 1936 og blev kaldt det sædvanlige ord for organisk glas eller plexiglas. På nuværende tidspunkt lederne i produktionen af ​​akryl plast Europa.

Eksempler på forskellige akrylplaster.

Akrylglas passerer perfekt lys, behandles, skæres uden problemer. Fremstil akrylplast i en bred vifte af farver med varierende grad af glans og grad af gennemsigtighed, en række overfladestrukturer.

Skabeskab med akrylplader med biofiller.

De utvivlsomme fordele ved akrylglas er materialets lethed og dets sikkerhed for at bryde den for at bryde den mere tungt end et spejl, almindeligt glas.

På grund af sin fleksibilitet har akrylglas fundet anvendelse i fremstillingen af ​​påfyldning af radiusdørene i rumskabene.

Radiusskab med akrylplast.

De vigtigste typer af akrylglas, der anvendes i møbelindustrien:

1. Akryl frostet glas på begge sider - ridsefast glas. Aktivt anvendt i skabe. Interessante løsninger til fremstilling af lysbokse.

Skab med farvet mat gennemsigtigt akrylglas.

2. Akrylglas er blank, med en flad glasoverflade. Udseende af kabinettet i rummet med indersiden af ​​blank akrylglas kan ikke skelnes fra kabinettet i rummet med malet glas.

Døre i garderobeskabet med en solid indsats af akrylglas vil ikke gøre det, fordi det stadig er fleksibelt og vil bøjes. Derfor anbefales indsatser til at lave små i højden, tilføj skillevægge i døren til coupe.

Skabsafdeling med blank akrylglas.

3. Akryl glansglas med perlemor effekt, eller i en anden metallisk, giver dig mulighed for at skabe usædvanlige i designskaberne coupe. På billedet af kabinettet i rummet nedenfor kan du selvfølgelig ikke se, hvad det er, men på billedet af udformningen af ​​prøverne af akrylglas øverst på artiklen skal du være opmærksom på prøverne med gnistre i nederste højre del af billedet.

Skab med akrylglas med metallisk effekt.

4. Akrylglas " plexiglas " Akrylglas med forskellige visuelle og funktionelle egenskaber.

plexiglas GS er lavet ved støbning i form af plader, blokke, rør og stænger med en glat eller satin overflade.

plexiglas mærke ХТ fremstilles ved ekstrudering i en konventionel format eller en slagfast (Plexiglas RESIST) acrylsyre med en glat, tekstureret eller mat (Plexiglas SATINICE) overflader i form af plader, bølgeplader, rør, stænger, ark spejl, og også i form af film (Europlex).

Plast Plexiglas overflade kan være modstandsdygtig over for slibende kræfter, tekstureret, metalliseret, eller overtrukket med, fx VARMESTOP belægning (solvarme refleksionsegenskaber), SATINICE (en satin overflade) og NODROP (dispergerer vandet og forhindrer dannelsen af ​​små dråber).

Den mest interessante farve mat akryl plast plexiglas SATINICE, især når man laver produkter med belysning.

Skab med indlæg fra plexiglas SATINICE.

Eksempler på akrylglas Plexiglas SATINICE.

Plexiglas XT MIRROR (spejl akryl) kan bruges som en analog af spejle i kabinettet i rummet.

I modsætning til Sibu-spejlplastet er spejlet akrylplastens reflekterende lag placeret på bagsiden af ​​pladen som i et konventionelt spejl.

Skabsafdeling med sikker akryl spejl plast i børnehaven.

Den kreative tilgang til brug af spejlplastikskårne figurer af mennesker, det viste sig usædvanligt, som figurerne af udlændinge i filmen "Predator9quot;.

Du kan skære et dekorativt panel fra en spejl plast.

Og for at sætte en stopper for dette emne, giver jeg eksempler strukturel akrylplast plexiglas . Påfør akrylplast med en struktur for det meste til fremstilling af baldakiner, baldakiner, reklamestrukturer, i ringe grad til dekorationsskabe coupe.

Eksempler på strukturel akrylplast Plexiglas.

plexiglas sælges i store plader, der er sammenlignelige i størrelse med pladerne af spånplader. Overfladen af ​​plexiglas er dækket af en beskyttende film, der beskytter mod ridser.

Plexiglas ark med beskyttende film.

1 . Materialer fra fabrikanter.

2. Ny på webstedet vil regelmæssigt blive genopfyldt.

4. Glas og spejle i garderobene i rummet.

" Akrylglas (akrylplast, plexiglas) i skabe.

Hvor der anvendes mat plexiglas. Funktioner i arbejdet med materialet

Matte plexiglas er en syntetisk plade, der hovedsagelig består af akrylharpiks. Specialiserede sammensatte additiver giver en mat overflade af pladen. Så bliver det uigennemsigtigt med bevarelsen af ​​de tidligere egenskaber, som åbner nye muligheder for brug.

Graden af ​​lysoverførsel af et hvidt plastprodukt varierer fra 20 til 65%, hvilket giver en gennemsigtig og gennemskinnelig version. Under alle omstændigheder har brættet en glat, jævn overflade med mærkbar dobbeltsidet glans. Hovedfunktionen er dannelsen af ​​en beskyttende skærm, når en lysestrøm rammer.

Matte plexiglas er blevet udbredt på grund af den lysreflekterende egenskab inden for lys- og lys- og belysningsudstyr. Der er også en aktiv anvendelse i dørruder på grund af justering af belysning og manglende mulighed for at se, hvad der sker bag døren. Produkter er ofte malet i grøn, rød, blå og andre nuancer.

Blandt de positive aspekter skal det bemærkes manglen på særlig pleje under drift, lang brugstid, plasticitet, pålidelighed, slidstyrke, letvægt. På grund af brugen af ​​specielle harpikser i produktionen skrider den frostige plexiglas til loftet op og går ikke som normalt. Sådanne egenskaber bidrager til brugen som interroom partitioner og andre elementer i kontorlokaler, natklubber og cafeer.

Værktøjet, der er baseret på hacksagbladet, forenkler i høj grad skæringen af ​​arket. For at skære produktet i to dele, er en linje markeret i midten med en bjælke eller linjal, så skal den skærpes flere gange. Efter brud er materialet opdelt i to dele.

Matte plexiglas er let at bore uden forekomsten af ​​uforudsete situationer, og de endelige produkter kendetegnes ved manglende burrs.

Elektriske og manuelle stiksav er velegnede til at arbejde med materialet og give mulighed for at få lige dele. Det er værd at bemærke opvarmning af arkene under savningsprocessen, så en systematisk afkøling af emnerne er nødvendig for at forhindre termisk deformation.

støbning teknik gør det muligt at opnå en fleksibel og nem at bruge akryl mat hvid, hvorved det skaber mere synlige kurver, ikke anderledes end ekstrudering fremstillingsmåde. I sidstnævnte tilfælde bliver materialet densitet karakteriseret ved øget spænding som følge af hvilken arkene er sprøde og hårde samtidigt, hvilket kan føre til revnedannelse eller beskadigelse af elementet i gennemførelsen af ​​folderne og deformationer. For at forenkle arbejdet opvarmes emnerne.

Suspenderede lyselementer til loftet med en mat finish bliver en original mulighed for indretning af badeværelser, kontor og endda boliger. Dannelsen af ​​en ikke-standardkasse kan introducere futuristiske noter i designet, samt tilføje elegance.

Loft design skabt af glas med kraftig mat effekt, skaber en behagelig diffust lys i hele rummet, mens skjul fra nysgerrige blikke selv belysning på grund af sin gennemskinnelige formular. Som en kilde til lys kan det fungere lygter af enhver art, herunder LED og filament.

Sandpapir med finkornet struktur giver dig mulighed for at lave en mekanisk matting af materialet. For at gøre dette er et stykke papir med en størrelse på mindst 5x5 cm passende. Alt arbejde skal udføres med beskyttelseshandsker. For at forhindre træthed kan du skifte mellem højre og venstre hånd. Efter at produktet har erhvervet den ønskede matte overflade, er behandlingen færdig.

Det er sikkert og på kort tid at få frostet plexiglas ved at påføre et tyndt lag hvidlakeret på indersiden af ​​strukturen. I dette tilfælde må du ikke bruge sandblæsningsanordninger og specialkompositioner til matting, da de er skabt til konventionelt glas.

Den kemiske metode kræver mere forsigtighed og koncentration. Ved hjælp af det er det muligt at behandle små elementer helt anbragt i en syrefast kyvette. Det er vigtigt at sikre korrekt ventilation eller åben luft under arbejdet. En detaljer af plexiglas hældes med myresyre og efterlades i 30 minutter, mens det er nødvendigt at systematisk blande væsken med en stålstang. Efter at plexiglas er fjernet fra beholderen, vasket og forbliver, indtil den er tørret. Til denne proces er det obligatorisk at bruge personlige værnemidler og pincet til at ekstrahere arket.

Beskrivelse og anvendelse af skillevægge fra plexiglas

I moderne hjem ser kontorer, kontorbygninger, gennemsigtige eller gennemskinnelige skillevægge godt ud. Med deres hjælp kan du opdele rummet på en original og stilfuld måde. Stærk, plastisk og æstetisk akrylglas - en ideel mulighed for lignende produkter.

Beskrivelse af skillevægge fra plexiglas

Til fremstilling af disse indvendige emner anvendes ekstrudering eller blokeret (støbt) akrylglas med en tykkelse på 0,5 til 25 millimeter. Hvert af disse materialer kan være enten gennemsigtige eller uigennemsigtige eller farvede. Derudover er der et spejl ekstrudering plexiglas med et amalgam lag påført overfladen. Der er stadig dekoracryl - det originale materiale, inden i hvilket ornamenterne smeltes.

Afhængigt af designet af produktet indrammet af en metalramme eller lavet med glas (materialets styrke tillader dette).

 • De er meget udbredt i moderne kontorbygninger. De giver dig mulighed for at gøre i et stort rum mange separate skabe, samt tildele et sted til hvile, modtagelse, mødelokale.
 • På hotellet ved hjælp af akrylskillevægge kan du smukt dekorere hallen og skabe komfortable og behagelige hjørner for besøgende. Og i restauranten, hvis du arbejder med zoneinddeling plads, vil du tilføje komfort.
 • I museets galleri, på udstillingen vil lette glas mobile partitioner hjælpe med at organisere en udskiftelig udstilling på kontoret - arrangere en smuk præsentation i supermarkedet - for at afholde en kampagne.
 • I lejligheden, opdeling af soveværelset eller stuen, få to i stedet for et værelse. Ved at udstyre skillevæggen med skydedøre kan du omdanne rummet. Og adskille et stykke rum er det muligt at organisere en sovende eller arbejdsplads, computer eller spiseplads.
 • Ved hjælp af en plexiglas-opdeling er problemer, der opstår, når der er et kombineret badeværelse, let løst. Og stadig fra dette materiale opnås smukke gennemsigtige vægge af et brusebad.
 • Glidende skillevægge fra plexiglas kan erstatte væggene på verandaen, i poolen. Med deres hjælp er det let at dele terrassen og terrassen, lave smukke døre ind i vinterhaven.

Afhængigt af formålet er der flere typer plexiglaspartitioner. Nogle af dem er designet til at fordele rummet mellem rum, andre zonere og dekorere lokalerne, mens andre hjælper med at rationalisere kontorlokalet. Produkter til altan og haven er også produceret.

For at få mest muligt ud af passagen mellem to små værelser er det praktisk at sætte på dette sted en glidende skillevæg af økologisk glas. Den kan være mat eller gennemsigtig, med et trykt mønster eller en farve. Vidunderlige ser farvede glas. Efter at have opdelt rummet mellem et af værelserne og gangen, kan du føje til lysets mørke korridor og samtidig udvide den visuelt.

Nogle gange er der et problem med manglen på værelser i lejligheden. Antag et barn voksede op, og jeg vil give ham mit område. Med en stor stue er det helt muligt at opdele det i halvdelen, og det er gennemsigtigt plexiglas, der gør det elegant og smukt. Så den del af værelset, der er tilbage uden vinduer, ser ikke ud som et skab. Glidende glasmosaicer - den bedste mulighed i dette tilfælde.

Og i studiolejligheden vil indvendige skillevægge give dig mulighed for at ændre interiøret i overensstemmelse med dit humør, smag og lyst. Med dem er det lettere at lave to eller tre af et stort rum, og derefter bringe det tilbage.

Dette afsnit præsenterer et billede, der viser forskelligheden af ​​akrylglaspartitioner. Rigt, buet, dekoreret, med ramme og alt glas, fastgjort til loftet, vægge eller gulv - alle disse produkter passer perfekt til det moderne interiør.

Billede af skillevægge fra plexiglas

Meget interessant se dobbeltvægge, mellem lagene, hvor belysningen er monteret. De er ikke kun beundringsværdige, men tjener også som en ekstra kilde til lys. En anden original løsning - akryl paneler med mange bobler inde.

Hvis det personlige rum i lejligheden ikke er nok, så skal du kigge efter det. Ved hjælp af plexiglasvægge kan du finde en hurtig, smuk og billig løsning på dette problem. For eksempel:

 • I den fælles stue adskiller en buet skillebord computerbordet, en krybbe, et sted for spil eller et tv.
 • I børnehaven for flere børn i forskellige aldre at organisere for hver deres eget hjørne.
 • I soveværelset får du et glimrende omklædningsrum, adskilt fra ægteskabssengen. Eller for eksempel et kontor.
 • I en 1-værelses lejlighed er der et spisestue og soveværelse. Derudover spiser spisepladsen fra det store køkken.

Plexiglas er fugtbestandig, og den er perfekt kombineret med badeværelset. Derfor er det passende fra dette materiale at oprette objekter til dette rum. For eksempel gør skillevægge, der tillader fra et kombineret badeværelse, næsten adskilt.

Du kan dog eksperimentere i et stort badeværelse, hvis området tillader det. For eksempel hegn med plexiglas plads til vask, skabe en mini-vaskeri. Og badet selv, så sprayen ikke flyver overalt, er det også godt at lægge en væg af akryl i stedet for et gardin. Med en glidende eller åbningsdør - kan nogen lide det. Eller sluk sjælen.

Bekvemmelighederne ved disse indvendige emner er allerede nævnt. Vi bemærker, at flere typer af lignende produkter kendetegnes ved design. For eksempel kan de arbejde på princippet om døre til en garderobe eller fold som en koncert. Radius-, suspensions- og transformationsmekanismer skelnes også.

Denne type partitioner giver dig mulighed for at få mest muligt ud af det nyttige område - du mister ikke næsten en centimeter. Med dem kan du øjeblikkeligt omdanne rummet (for eksempel lave en af ​​to - eller omvendt). Og selve værelset synes større.

Omhyggelige ejere af firmaer har længe indset, at et stort rum koster mindre end mange små. Det er ligegyldigt, om det er at købe eller leje. Derfor lejer de i dag mere og mere ofte på kontoret et stort tomt rum, og derefter dekorerer det efter deres smag. Gør det billigt, smukt og hurtigt med plexiglaspartitioner. Trods alt kan gode mestere installere dem selv natten over. Og ingen snavs og snavs.

Og nu har alle medarbejdere gode arbejdspladser, og chefen gennem de gennemsigtige vægge vil kunne se, hvem der arbejder, og som er tomgang. Adskilt af en stiv frostet glasforhandling vil der blive skabt ideelle betingelser for transaktioner, og et hyggeligt hvilested vil hurtigt genoprette styrken. Kontor partitioner kan glide eller solid, mobil eller stationær.

I dag er brusekabiner meget populære, og mange afviser endda dem fra omfangsrige støbejernsbade. Deres vægge er ofte lavet af økologisk glas, hvilket er stærkere end normalt. Med ham får du absolut ikke et traume.

Plexiglas føles fantastisk under alle vejrforhold: hverken kold eller varme, eller regn med sne vil forkæle det. Derfor anvendes den på altanen. For eksempel at erstatte balkonen glider adskilt med en balkon dør. Eller dele en stor balkon i separate zoner. Det viser sig smukt og pålideligt.

fordele

 • Disse produkter er sikrere og lettere end glas og ser ikke værre ud og er meget billigere.
 • Sortimentet af design og finish gør det muligt at skabe eksklusive indvendige elementer.
 • Plexiglas skillevægge passerer fremragende lys, ekspanderer visuelt plads og sparer plads.
 • De er hurtigt og enkelt monteret, uden snavs tilbage.
 • Skillevægge udfører ikke en strøm, er ikke bange for vand, tjener meget lang.

Skillevægge af organisk glas er et glimrende valg for dem, der stræber efter at holde trit med tiderne, idet de har udstedt deres lejlighed eller kontor med minimale udgifter. De giver dig mulighed for hurtigt og smukt at zonere plads og fylde det med lys.

Videoen viser partitionerne af plexiglas:

Varianter og beskrivelse af volumetriske bogstaver fra plexiglas

Karakteristika og varianter af plexiglasstande

Typer og funktioner ved information stammer fra plexiglas

Interesserede partitioner af plexiglas. Hvordan kan jeg kontakte dig?

Interesseret i indvendige skillevægge af plexiglas

Interesseret i svingdøre til badeværelse og toilet

Velkommen! interesseret i bruservægge fra plexiglas. Hvordan kan jeg kontakte dig?

Er interesseret i indvendige skillevægge af plexiglas og hvad er de fundamentalt forskellige fra glas, lydisolering, tykkelse og hvordan for allergikere? Hvor meget er en kvadratmeter og installation + forsendelse

Hej, interesseret i partitionen 100 * 200 fra plexiglas med levering.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 2