Plint til stræklofter

Vælg en sokkel til strækloft

Mange af en eller anden grund er sikre på, at planker ikke bruges med stræklofter. Men i virkeligheden er der flere typer loftrør til stræklofter.

Typer af planker til stræklofter

Først og fremmest klassificeres soklen (eller fileten) under det nedhængte loft ifølge materialerne. Nemlig: gummi, skumplast, plastik, polyurethan og træ.

Med andre ord kaldes de stik, camouflagebånd eller sokler. De lukker afstanden mellem loftet og væggen. Fastgør direkte til baguetten ved hjælp af specielle riller. Afhængigt af baguettens form kan sporet være af forskellige former: T, TM, TL, TLP osv.

Ved køb eller bestilling er det vigtigt ikke at forvirre skørtplader med baguetter til et strækloft. Disse er helt forskellige ting. Hvad er baguetter og hvorfor de er nødvendige - denne artikel er afsat til en særskilt artikel på vores websted

På hvordan man tegner et rør eller stigerør i et strækloft, læs her: http://remontspravka.com/obvodku-trubyi/

Artikel "Sådan repareres strækloftet?" Vil du lære de generelle principper for restaurering af stræklofter, hvor du kan sætte dem og soklen

Gummi sokkel til stræklofter er ikke kendetegnet ved noget specielt design. Formen er oftest flad eller kantet (se fig. foto). Farven er standard hvid. Derfor, hvis du vil have noget særligt, er det ikke for dig.

Lim under et strækloft på væggen. Ikke så godt som gummi: det bryder let. Derudover kan det bryde ned fra limopløsningsmidler.

Til montering af skumplastdørbeklædning anvendes et specielt klæbemiddel til udvidet polystyren eller kitt.

Hvorfor har vi brug for en sådan sokkel? Det er ikke noget, der hedder dekorative. Ofte dekoreret med bas-reliefs, som giver loftet en særlig "imponerende". Der er også en glat form, som også ser anstændigt ud. Størrelse - 5x5 cm og mere. Farven er hvid, men hvis den ikke passer dig, kan du male gulvpladen.

Instruktioner til limning af soklen finder du i en anden artikel på vores websted: "Arbejdsordenen: tapet eller strækloft?".

De er specielle, som gummi dem (jfr. foto) og konventionelle som skumplast. Og den anden anvendelse til stræklofter anbefales ikke. De er for tunge og til sidst sag. Den eneste vej ud er at spike dem til væggen.

Plastplanker til stræklofter er hvide, farvede og tekstureret. Dette er når soklen er lavet til træ, sten osv. Derfor, hvis du er fan af billig "eksotisk", skal du vælge denne mulighed.

Ellers kaldes de skørtplader lavet af blød plastik. I modsætning til plast er de mere fleksible. Derfor egnet til værelser med afrundede vægge.

Ofte, i stedet for den sædvanlige skørt, der limer på væggen, bruger lister. Disse er dekorative overhead barer. De har en bredere overflade af anlægget til væggen, så de ikke hænger længere.

Denne sokkel til et strækloft er altid fastgjort til væggen. Og selv om det er meget smukt, brug det kun med stofstræklofter. Og med PVC lofter, ak, ah, ser han ikke ud.

Sammen med vægfileter sælger specielle "dele", som kan være nødvendige til installation. Disse er ydre og indre hjørner, tip, mellemforbindelser og dekorative indlæg.

Køb nu fælles væg sokkel det er muligt i enhver byggeri butik. Men den særlige loftsplanker sælge på samme sted hvor de selv stræklofter med tilbehør for dem. For eksempel i Moskva er disse butikker "Genvik" (Http://www.genvik.ru/natyazhnye-potolki/complete/), "Din himmel" (http://www.tvoe-nebo.ru/komplekt/) og andre.

Hvor mange lofter er der i Moskva nu? Læs om det her: http://remontspravka.com/stretchceilbath/

"Indstillinger for at fremhæve stræklofter" - denne artikel er nyttig for dig, hvis du sammen med installationen af ​​skørt beslutter at dekorere dine lofter med lyseffekter

På hvordan man hænger en lysekrone til et spændingsloft, læs vejledningen på vores hjemmeside

Med hensyn til Priser for sokkler til stræklofter, så afhænger de af materialet.

Plint til stræklofter: Grundlæggende regler for udvælgelse og installation

Stræklofter har længe ikke været en nysgerrighed. Smuk, holdbar, de giver loftet et perfekt udseende, afstød støvet, ikke frygt for vand. Strækkap er ikke kun i stand til at lukke uregelmæssigheder, det skjuler også eksternt ledningsføring eller plastrør. Loftet monteres meget hurtigt og fuldstændigt uden snavs, der ledsager andre reparations- og byggearbejder. Det er kun nødvendigt at skjule kløften mellem lærredet og væggen. Hvordan man gør det, kan du se på billedet, hvoraf mange er på internettet. For at gøre dette skal du bruge et maskebånd eller soklen til et strækloft.

Et vellykket valg af skørt til loftet giver interiøret et komplet udseende

Maskeringstape til strækloft

Maskeringstape, eller en hætte til stræklofter, leveres ofte af fabrikanten i sættet, samt andet tilbehør til stræklofter. Monter den direkte i sporet af profilen. Det forhindrer dannelsen af ​​støv og snavs, som uundgåeligt ophobes i det åbne hul.

Nyttig rådgivning! Plus maskeringsbånd til strækloft - muligheden for gentagen brug. Hvis der er behov for at demontere loftet (oversvømmelse, reparation af ledninger osv.), Kan båndet nemt fjernes og også let fastgøres tilbage.

Maskeringsbåndet kan matches til strækloftets overfladefarve

Maskeringstape bruges til at dekorere lofter på flere planer, som det fremgår af billederne af sådanne eksempler, samt når splejsning af dåser. Et dekorativt indlæg til stræklofter anbefales at bruge på flade områder, ellers vil det kun understrege alle uregelmæssigheder.

En af de betydelige ulemper ved camouflagebånd er dens lille bredde. Afstanden mellem væggene og strækloftet kan være ujævnt, og nogle steder bliver det så bredt, at maskeringsbåndet ikke kan lukke det. I dette tilfælde er det bedre at vælge et loftplade.

For et bredt lister til loftet kan du skjule gardinestangen til gardiner

Loftslister udfører ikke kun en camouflagefunktion. Stræklofter uden skørt ser ikke så spektakulært ud. Som vist i video- og billedeksemplerne på interiørområder, kan plinten til strækloftet give rummet et færdigt udseende, gøre designet mere interessant, understrege den overordnede stil, der gunstigt skygger strækloftet. Hvilket fodplade at vælge afhænger kun af din fantasi. Billeder viser, at soklen til stræklofter kan males i enhver farve, det kan simulere stuck eller endda et træ. At vælge et tavler efter din smag og tegnebog er ret nemt, du skal bare forstå, hvad der passer til dig.

Nyttig rådgivning! Før du kommer på arbejde alene, skal du studere materialerne, læse artiklerne og se videoen, hvordan du klæber soklen på strækloftet.

Installationen af ​​maskeringstape er meget enkel

Sådan limes soklen til strækloftet

Strækloftet er udsat for naturlig deformation, afhængigt af temperaturforskelle. Derudover er der nogle gange behov for at afmontere loftet. Derfor skal skørtet til spændingsloftet kun fastgøres til væggene. Flere nuancer, du vil lære af videoen, hvordan man limer soklen til strækloftet.

Ved afgørelsen af ​​hvilken sokkel der passer bedst til lofter, er det vigtigt at vide, at der sættes særlige krav til soklen til strækloft:

 • det skal være så let som muligt
 • Skørtet skal sikre en tæt pasning til væggen;
 • til installationen brug en særlig lim eller kit.

Struktur af skumplint

Hvis der i stedet for en sokkel vælges en bred støbning, vil dette minimere problemet med, hvordan soklen fastgøres til strækloftet. Støbemøbler er oprindeligt designet til fastgørelse til vægge.

Nyttig rådgivning! Ved støbning, forskudt 10 cm fra loftet, kan du sætte et skjult baggrundsbelysning. Dette vil øge effektiviteten af ​​dit interiør. Strømforsyningen bør ikke placeres under loftet, da det er ret varmt og har en anstændig vægt.

LED stripe som baggrundsbelysning kan skjules i en bred støbning

Sådan vælges en sokkel til stræklofter

Loftsplader under loftet er hovedsageligt fremstillet af skum (udvidet polystyren) og polyurethan. Styrofoam er et meget let materiale. Det er godt limet, let skåret og overkommeligt. Dens ulempe er skrøbelighed og brølthed, for lofter af komplekse konstruktioner vil det ikke fungere. Styrofoam brænder, mens du frigiver giftige stoffer, er det bedre ikke at bruge det i børnenes værelse og soveværelset. Skumplast er ikke egnet til lim, nogle aggressive medier kan ødelægge det. Stiften af ​​udvidet polystyren kan blive gul med tiden, det anbefales at male det inden fastgørelsen.

Træplanker giver interiøret et elegant udseende

Loftsplint til strækloft af polyurethan er mere fleksibelt, det kan tage forskellige former (se billede). Polyurethan er modstandsdygtig over for limens virkning, den kan vaskes, til badeværelse og køkken passer den perfekt. Men polyuretan sommetider sager under sin egen vægt. Derfor skal montering af underdelen fra polyurethan være meget omhyggeligt, og hvis den er meget bred, er det mere hensigtsmæssigt at fastsætte det med selvdrejende skruer, og fastgør monteringsstedet.

LED strip til belysning lofter. Vigtigste indkvartering muligheder. Regler og subtiliteter i valget af sådanne muligheder for fremhævning. Placering af LED-tape på loftet, dets installation.

Træloftlister anvendes meget sjældent på grund af materialets høje pris og kompleksiteten af ​​installationen. Desuden vil det ikke lykkes at maske fejl i leddene på et træplade. En plastplade til et strækloft er også ikke særlig velegnet, fordi den har en lille bredde og en stiv konstruktion, kan den ikke maske fejlene på væggene.

Plastplade med efterligning af kunstnerisk modellering

Farven på skørtbrættet kan matche eller kontrast med loftets farve. I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt at vælge en farve, der er kompatibel med det indre af rummet. Butikkerne tilbyder et rigt udvalg af planker til stræklofter. Hvordan man vælger det mest egnede, kan du fortælle konsulenten. Og vi foreslår at se videoen i slutningen af ​​artiklen, hvordan du indsætter soklen på strækloftet.

Nyttig rådgivning! Til et klassisk interiør er et bredt loftsplankatur med efterligning af stukkegods egnet og til et moderne ungdomsrum - smalle snævre fileter til stræklofter. Billeder af sådan nederdel kan findes på specielle steder. Når du vælger et mønster, skal du ikke glemme, at jo mere komplekse mønsteret er, jo vanskeligere vil det være at justere vinklerne.

Baggrundsbelysning gemt bag loftet cornice

Beregning af materiale og værktøjer

For at beregne den krævede mængde materiale skal du beregne rummets omkreds. Dette vedrører i første omgang værelser med komplekse geometrier. Det resulterende tal skal divideres med længden af ​​linjen for den valgte model, og som følge heraf får vi den rigtige mængde.

Det anbefales at købe en ekstra bar for at undgå behovet for køb, hvis der opstår uforudsete vanskeligheder under arbejdet.

Skære hjørner af tilstødende fileter

Fra de værktøjer, du har brug for:

 • en konstruktion kniv, en hacksav, sandpapir;
 • skærekasse. Dette er et specielt værktøj, som i billedet, som giver dig mulighed for nemt og præcist at se hjørnerne. Det er vigtigt at kontrollere klippens retning
 • linjal, målebånd, grader (hvis hjørnerne ikke er helt lige);
 • en simpel blyant til mærkning;
 • gummi og metal spatler.

Trimmingsbase til planker

Når du vælger et klæbemiddel, skal du overveje funktionerne i soklens materiale. Således kan et polymerbaseret klæbemiddel indeholde et opløsningsmiddel i dets sammensætning, der kan beskadige soklen fra skummet. Og for polyurethan er den perfekt, takket være koblingens pålidelighed og en kort indstillingstid. Før limning af loftsplanken til strækloftet er det bedre at kontrollere materialernes kompatibilitet på et lille stykke.

Velprøvede såkaldte flydende negle. De er sikre for enhver form for skørtmaterialer og har en meget høj klæbemiddelevne. Vælg flydende negle, baseret på rummets funktionalitet. Akryl er sikrere og har ingen skarp lugt, men de bruges ikke i rum med høj luftfugtighed. Til badeværelset og køkkenet er egnede sammensætninger baseret på organisk opløsningsmiddel (neopropylen). Når man laver dette job, hvordan man limer listerne på stræklofterne, skal man følge sikkerhedsreglerne.

Inden montering af loftsplanken udføres mærkning, langs hvilken den nederste kant skal limes

Nyttig rådgivning! Professionelle bruger ofte akrylbaseret fyldstof. Denne blanding griber meget hurtigt og er helt sikkert for mennesker. Derudover kan den dække alle leddene i hjørnerne såvel som sprækkerne mellem soklen og væggen.

Inden du fastgør soklen til strækloftet, skal væggene være tilberedt - rengøres af støv og snavs, justeret, primet, tørret. På toppen af ​​tapetet kan du kun indsætte skumplinten, under polyurethan, væggen skal rengøres.

Begynd at stikke nederdelene fra hjørnerne

Som du kan se på billedet, er loftplanker til stræklofter bedst dækket med vanddispersion, latex og akryl typer af maling. Hvis du har brug for at male loftsplanken, skal du gøre det bedre, før du limer loftsplanken til strækloftet. Ellers skal loftet være dækket af polyethylen for at undgå maling pletter.

For det første laves en mærkning, hvorigennem bundens bundkant limes. At fastgøre en loftsplank til et spændingsloft følger med en afstand på 3-5 mm.

Loftsplade malet med vanddispersion maling mættet farve

Begynd at montere skørt fra hjørner, og lim derefter lige områder. Hvis hjørnerne i rummet er helt lige, kan du købe færdige hjørneelementer, deres installation vil i høj grad forenkle arbejdet. I alle andre tilfælde er det nødvendigt at skære hjørnerne ved hjælp af en afføring og en hacksav, rengør kanterne med sandpapir og juster så omhyggeligt som muligt.

Klæbemidlet anbringes kun i henhold til instruktionerne til de pletflader, der støder op til væggen, og til leddene lige før limning af soklen på strækloftet. Hvis fileten er for lang, skal du bruge en anden persons hjælp til at presse det jævnt. De sidste elementer før de er vedhæftet justeres langs længden.

Stretchloft med maskeringsindsats

Når soklen er fuldstændigt limet, med hjælp af fugemasse eller kittet, er det nødvendigt at forklæde små revner i stederne for sammenføjning af elementer.

Installation af strækloftets nederdel - arbejdet er ikke så kompliceret som arbejdskrævende. For mere selvtillid, se videoen om, hvordan du klæber plinten selv til spændingslofterne.

Stræklofter til haller. Billede af stræk loft design i hallen

Elvarme sokkel: Installation og betjeningsfunktioner

Bred gulv plastplint: Egenskaber og finhed valgfrihed

Gulv polyurethan sokkel: Valg af valg og anvendelse i interiøret

Loftspolyurethan sokkel: en praktisk og dekorativ ramme

Spotlights til stræklofter. Indstillinger for billedinstallation

Typer af loftsplanker til stræklofter

Installation af strækloftet slutter ikke med skabelsen af ​​en perfekt glat overflade. Den installerede struktur bliver kun færdig, når skørtet er blevet fikset. Vi vil forsøge at finde ud af, hvordan man vælger loftloft til stræklofter. De typer, der præsenteres i supermarkeder, giver mulighed for at forbedre indretningen i enhver stil.

Formål med sokkel til strækloft ↑

Hvis vi sammenligner de to loftflader, fodpanel med eller uden det, når det bliver klart, at det ikke er indrammet omkring omkredsen af ​​loftet viger for en alternativ udførelsesform for en trim. Glat og ribbede, almindelig og farvet, geometriske mønstre og blomster lindring langstrakt skinne af et fleksibelt materiale - harmonisk ekstra dekoration, og nogle gange det vigtigste dekorative element af loftet plads.

Cream ramme - udsøgt og forsigtigt

Design af rollen som dekoration er ubestridelig, og hundredvis af billeder af forskellige typer loftsplanker til stræklofter placeret på siderne med virtuel "glans" tjener som bevis herfor. Men glem ikke om den tekniske funktion af cornices. De dækker med succes det mellemrum, der opstår mellem loftets kant og den ujævne væg på grund af installationsarbejdet. En tynd slids, der kan forstyrre konstruktionen af ​​den nybyggede struktur, sker ikke, medmindre det er under forudsætning af perfekt justerede vægge.

Lys forgyldning på en hvid baggrund

Hvis vi opsummerer fordelene ved at bruge en baguette, får vi:

 • tydeligt markeret stilistisk orientering af loftet rum;
 • det endelige tryk, understreger kompositionens fuldstændighed;
 • maskering af spaltet, der opstår ved krydset af den vandrette struktur og den vertikale overflade;
 • Yderligere muligheder for belysningsenheden.

Flere udsøgte baguetter langs omkredsen - og det ansigtsløse hvide rektangel modtager en storslået ramme, som passer perfekt ind i stilkonceptet i stuen eller soveværelset.

Inden du installerer loftrør på loftet, skal du huske en vigtig nuance: De dekorative detaljer er ikke fastgjort til den vandrette overflade, men kun til væggen. En film eller et stof er et uegnet grundlag for limning af cornices, selvom de har en mindste vægt.

Lette baguetter (af PVC, polystyren, plast) limes direkte til tapetet, og tungt (træ, polyurethan) fastgøres til væggen ved hjælp af skruer eller specielle fastgørelsesdele (guider).

Materialer til fremstilling af loftet cornice ↑

En af grundene til det rige sortiment af lister, der præsenteres i supermarkeder og indretningsstudier er den mangfoldighed af materialer, som de er lavet af. Takket være de tekniske egenskaber og muligheden for nem behandling bliver plastik og polyuretan dele til elegante dekorelementer. Overvej de vigtigste typer af materialer til fremstilling af baguetter.

Hvis du vil spare på design af lejligheden under reparationer, skal du være opmærksom på produkter fremstillet af polystyren. Lette, bekvemme til montering og transport af lamellerne er lavpris, hvilket er hvad kundernes kærlighed fortjente. Glem det dog sammen med bonusen i form af budgetanskaffelse, at du får ret skrøbelige og sprøde produkter.

Varianter af detaljer fra en skumplast af forskellig bredde

Håndter lamellerne, især smalle i tværsnit, bør være meget omhyggeligt - prøv ikke at tabe dem, bøj ​​dem ikke eller lim dem uden præcis mærkning. Hvis du løser et element fra skummet, vil det være meget svært at låse det op og sandsynligvis rack vil bryde under demontering.

Det vigtige punkt: Skumplastik smelter fra virkningen af ​​mange kemikalier, så til installation skal du købe en speciel lim.

Grundfarven på skumprodukter er hvid, men du kan finde modeller af neutrale og pastellfarver: lysegrøn, lyserød, lyseblå, sand. Det er ikke nødvendigt at købe farveprodukter. Hvis du har brug for en speciel skygge (for eksempel turkis), er det lettere at købe hvide kronblade og vælge den rigtige maling til selvbetjening, det bedste er akryl.

Med hensyn til tekniske egenskaber vinder loftindretningen af ​​polyurethan før skum og PVC-produkter. Fleksibelt og samtidig hjælper stærkt materiale, når væggene er ujævne og har mærkbare mangler i plastering. Detaljernes plasticitet kan være nyttig ved udformning af en ikke-standardform - afrundet, bøjet i forskellige retninger.

Fleksible baguetter bruges af designere til at dekorere spændinger og ophængte strukturer samt dekorationer til nicher i vægge eller begrænsninger til zonering.

Luksuriøs ramme lavet af polyurethan

Designet af polyurethanelementer er forskelligt: ​​Du kan finde både brede 2-3-tierede fileter uden ornamentation og udsmykkede dekorative lister dekoreret med lindring af forskellige emner.

Vigtigt punkt: Hvis loftet er dekoreret med farvede indlæg eller kombineret design, er det bedre at bruge enkle detaljer, der fremhæver mønster og dekorative elementer.

Der er to ulemper for polyurethan. Den første er prisen, der overstiger prisen på skumplastanalogen flere gange. Den anden er en relativt stor vægt, på grund af hvilken polyurethan cornices ikke kan limes til en upålidelig base, for eksempel til tapet. Modsætning skum og PVC-produkter, som holdes godt og ikke-vævede vinyl, er polyurethan lister udelukkende fikseret på overfladen af ​​væggene, der anses de mest holdbare bindinger særlige vejledninger.

Loftsplader af PVC er et alternativ til skumprodukter. De har også en lille vægt, en solid, men ikke en plastikstruktur, en lav pris. Mere egnet til at dekorere traditionelle kvadratiske eller rektangulære lofter, da de ikke har evnen til at bøje. Når man forsøger at montere på en afrundet bund, brydes stængerne straks ned.

Til salg kan du finde en række forskellige muligheder, der er forskellige i farve og bredde. Blandt de forskellige modeller præsenteret er efterligning af træ og metal. Lighed opnås ved fabriksmaling på overfladen af ​​PVC med specielle maling. Hvis du bruger enkle hvide detaljer, bliver du skuffet: Efter et stykke tid bliver de gule, især hvis de er i køkkenet eller udsat for direkte solstråler.

Plastens perimeter fusionerer med spændingsfladen

På grund af skrøbelighed skæres to meter lange længder omhyggeligt med en skarp kontor- eller konstruktionskniv og til behandling af brede produkter - en hacksav.

Detaljer af PVC-plast adskiller sig fra skum eller polyurethan. De er ikke så voluminøse i forbindelse med en anden fremstillingsmetode. Plaststrimmelen foldes på en sådan måde, at en tresidet kasse viser sig: To sider og en ekstra fane er beregnet til fastsættelse, den tredje er dekorativ. Takket være de hule midterste hjørner har en mindste vægt, derfor kan de let lime til enhver overflade. Hvis det ønskes, kan isolerede ledninger placeres inde i kassen.

Praktisk plastikprodukt

Den lave pris og brugervenlighed er fordele, hvilket er en stor ulempe: Udseendet af PVC kan ikke kaldes præsentabelt. Nye elementer ser strenge og pæne ud, men med tiden bliver de gule og mister æstetisk appel. Plastprodukter er mere egnede til udformning af hytter eller kontorinteriører end til dekoration af lokaler til fast bopæl.

Støbemøbler og hjørner fra træ er stødt mindre og mindre, men som nogen sjældenhed, går de gradvist ind i elitafsnittet. Ingen vil dekorere et værelse i en bylejlighed med plastiske dele, der er vanskelige at forme: det er lettere at købe et billigt og "lydigt" alternativ fra polyurethan. Men træet nyder glæde af designere, med succes brugt det til at producere dyre præmie kompositioner.

Træ dekoration i interiøret

Nogle gamle italienske virksomheder specialiserer sig i den integrerede produktion af trærum. Deres produkter er fuldt færdige boligkvarterer, hvor absolut alle elementer i interiøret er lavet af værdifulde træ, herunder loft, vægge, gulv, møbelsæt og mindre dekorative detaljer såsom skørtplader.

Sommetider er træbaguette traditionelt brugt til design af landinteriør, især for huse bygget af tømmer eller runde logs. De hjælper med at bevare stilenes enhed, oftest landdistrikterne. Fastgør trækornene på skruer eller negle.

Hvad er et dekorativt indlæg ↑

Hvis væggene er forholdsvis flade, behøver hjørnerne på leddene med loftet ikke at være dækket af smalle fodplader eller brede lister. Nogle gange er det tilrådeligt at forlade kun en flad dekorativ strimmel, som er inkluderet i installationen af ​​spændingsstrukturen. Som regel gentages farverne på lærredet og tjener til visuelt at glatte ud den smalle slids, der opstod som følge af installationen.

Ud over plastplader anvendes tykke ledninger, der består af sammenflettede farvede tråde, ofte guld eller sølv.

Dekorativ indsats i form af en ledning

I modsætning til faste fastgørelsesplader holdes indsatsene på bekostning af egenskaberne i deres design, og hvis det er nødvendigt, kan de derfor hurtigt og nemt fjernes. Cornices skal også slettes, hvorefter de fuldstændigt mister deres operationelle kvaliteter.

Om ønsket kan indretningens indretning ændres, fx erstatte farven med en kontrast for at gøre loftet lyst.

Går produktets bredde ↑

Lister og skørtplader adskiller sig ikke kun i fremstillingsmateriale, men også i størrelse. Den mest populære længde af dele er 130, 150 og 200 cm. Ved at kende størrelsen af ​​omkredsen kan du beregne, hvor mange detaljer det vil tage for værelset.

Et produkt med standardbredde

I modsætning til standardlængden kan bredden være alt:

 • minimum (3-4 cm), typisk for lave omkostninger modeller af ukompliceret design;
 • Maksimum (35-40 cm), typisk for luksuriøse flerværdige fileter med en ekspressiv relief eller ornament.

Men produkterne har stor efterspørgsel, hvilket kan tilskrives den "gyldne midten" - fra 5 cm til 12 cm i bredden.

Ikke favoriser stil for at vælge brede elementer til et lille rum og omvendt. Det er vigtigt at overveje rummets rumfang Anbefales baseret på almindeligt anerkendte standarder, i henhold til hvilken i loftshøjde på 250 cm bredde af gesims bør ikke overstige 4 cm henholdsvis for de tre meter til loftet bedre at vælge en model med parametrene for 5-12 cm, til højere -. 12 cm.

En bred cornice, matchet med indgangen i interiøret

Hvis du begår en fejl med valget af bredde, kan interiøret generelt lide. For eksempel vil tunge teksturstrukturer installeret på et 6-meters køkken visuelt gøre rummet endnu mere stramt, og smalle glatte baguetter tværtimod simpelthen vil "gå tabt" i høj højde. For at afgøre, hvilken skørt der er bedre til stræklofter i dit interiør, anbefaler vi at bruge et foto med lignende layout og møbler.

Særlige træk ved loftet corners ↑

Funktionaliteten af ​​loftets finish går ud over oprettelsen af ​​typiske rektangulære loftdesignmodeller. Nogle typer af planker kan helt sikkert klare yderligere opgaver, for eksempel tillade at dække et loftbelysning eller deltage i udlevering af mønstre af den afrundede form.

Mulighederne for moderne belysningssystemer er uendelige. Selv på en spændingsstruktur, hvis hovedelement er en tynd film, klarer man at montere lysekroner, spotlights og hele kompositioner fra forskellige former for instrumenter. Ikke overraskende, for at skabe en speciel dæmpet atmosfære, brugte designere ofte en lille niche dannet over en baguette monteret på væggen.

Gul baggrundsbelysning i tone tapet

I det smalle rum, der tidligere er placeret miniaturlamper, men med fremkomsten af ​​LED-tapesbelysningssystem er mærkbart forenklet. Båndet eller LED-ledningen vælges i farve og lægges simpelthen i en niche mellem baguetten og loftet, hvilket gør overfladen af ​​sidstnævnte smukt belyst langs omkredsen.

LED baggrundsbelysning

Særligt effektiv er belysningen af ​​det blanke loft: strålerne reflekteres og blinker, gradvist reducerer intensiteten til midten.

Hvis der var behov for at lukke leddene i strukturen af ​​den afrundede form, er det usandsynligt, at konventionelle baguetter passer. Nogle typer af bøjninger er kontraindiceret, mens andre mere elastiske kategorier kun er i stand til delvis deformation. De mest egnede er polyurethanprodukter, men de er ret tunge og ikke altid passende.

Fleksibel støbning Europlast

Ideelle er specielle lister, der kan tage absolut nogen position på grund af en unik ejendom - øget fleksibilitet. Med deres hjælp kan du dække leddene selv på svært tilgængelige steder, og udseendet af plastprodukter adskiller sig ikke fra polyurethananaloger. I stedet for specielle lister anvendes der undertiden dekorative snore og bånd.

Skjulte taggrunde - design ↑

Hvis du ser på billedet af skjulte kroppe til stræklofter, vil vi højst sandsynligt se ikke en loftsplank, men gardinskinner fastgjort over lærredsniveauet. Den strakte film skjuler helt fittings og cornice selv, som kun udfører en teknisk funktion. Sådanne indehavere behøver ikke dekoration, fordi de simpelthen ikke kan ses.

Skjult gardinstang til gardiner

Nogle gange kaldes de skjulte tagbøjninger profilen, som er knyttet til spændingsstrukturen. Det opretholder systemet omkring omkredsen og giver gennem hele livscyklussen den nødvendige grad af spænding. Hvis du vil fjerne strukturen (for eksempel til reparation), demonteres denne profil.

Speciel monteringsprofil

Også det skjulte loftet cornice og stretch loft er nævnt sammen, når det kommer til baguetter med belysning. Det er meningen, at belysningsanordningerne placeret på cornice er skjult for øjnene.

Tips til valg af skørtbræt ↑

Når du vælger en loftsindretning, skal du fokusere på interiørets stil i almindelighed samt design af loft og vægge. Oftest hentes baguetten under strækloftet eller under tapetet.

Harmonisk tofarvet kombination

Faktorer der påvirker valget af planker:

 • størrelsen af ​​rummet
 • funktioner tildelt cornices;
 • farve og tekstur af den omgivende finish
 • tekniske egenskaber af produkter
 • omkostninger til baguetter og lim (eller andre fastgørelsesanordninger).

I sidste ende bestemme, hvilke loftsplanker du vælger at strække loftet til, skal ejerne af boliger, men glem ikke det vigtigste: lister og lister skal ikke modsige resten af ​​målingen enten i stil eller i værdi. Hvis loftet er dekoreret med en reference tekstil klud, er det usandsynligt, at unimpressive lameller af skum passer til det. Og omvendt er forgyldte tre-tierede baguetter i et lille køkken helt overflødigt.

Hver type loftdesign har forskellige egenskaber og designfunktioner, henholdsvis, og adskiller sig fra installation. For eksempel giver vi en instruktion om limning af en budgetvariant - cornices fra skum. Tidligere skal du fylde med den nødvendige mængde dele, speciel lim, børste, kniv til skæring, markeringsværktøj.

Præ-tagging

 • kontrollere kvaliteten af ​​dele, om nødvendigt skære lange produkter i ønskede fragmenter; Skær forsigtigt hjørnerne - i en vinkel på 45 grader;
 • bestem det nøjagtige sted for hvert element, mærker direkte på væggen (tapet); rør ikke loftfilmen;
 • Vi anbringer lim til skørtpladerne - kun på overfladen, der er specielt designet til dette;
 • Vi lim elementerne på væggen, strammer tæt sammen på leddene; Til loftet er det ikke nødvendigt at klæbe;
 • Fjern overskydende lim, så der ikke er spor tilbage.

Vi kontrollerer kvaliteten af ​​arbejdet, gentag proceduren om nødvendigt.

Moderne modeller - indretning ↑

Hvis der også er mulighed for at dekorere lokalet, hvorfor ikke bruge det? Der er mange måder at dekorere et værelse ved hjælp af strenge eller omvendt prætentiøse skørt.

Bulk baguetter til soveværelse dekoration

Hvis området tillader det, kan smukke relief-baguetter indgå i ethvert stilrum - fra klassisk til barok og moderne.

Brede fileter til udsmykning af køkken-spisestue

Hvis det ønskes, kan du bruge en lys baggrundsbelysning, som vil understrege stilen og dekorere spændingsstrukturen.

Prægede støbning med belysning

Men hvis installationsteknologien forudsætter en tæt montering af loftsystemet på væggen, kan du nægte baguetterne.

Video til valg og installation af loftsplanker ↑

Vi tilbyder en interessant video om, hvordan man korrekt klæber soklen på strækloftet.

Professionelle tip til installation af baguette:

Hvad ser strækdesign med baguette ud:

Vælg og installer hjørner til indramning af strækloftet kan være uafhængigt, afhængigt af de almindeligt anerkendte regler for indretning. Men høringen af ​​designeren eller hjælp fra professionelle bygherrer forhindrer heller ikke.

Lofter reechnye - en særlig slags loft indretning, som er meget udbredt i byggemarkedet. Sådanne lofter er attraktive.

Fordele ved at bruge køkkenlofter i køkkenet: ekspertvurdering og fotofakta

Køkkenet er ikke kun aromaerne af kogt mad, men også en masse forurening, herunder luft. En pålidelig assistent i kampen for renlighed kan blive.

Ventilationsrør til køkkenhætter: Typer og egenskaber ved selvmontering

Der er mange originale ideer til indretning af køkkenet. En af de mest succesfulde er udsmykningen af ​​arbejdsområdet med fotopaneler. De er ikke kun meget smukke.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 43 = 48