Polstring på toilettet

Toilettet skål til vandforsyningen og kloaksystemet

Ved installation af toilettet lægges der særlig vægt på tilslutning af sanitetsartikler med spildevand og vandrør. Toilettet skal være forsigtigt og tæt lukket. Ellers vil det ikke være muligt at undgå lækager og spredningen af ​​en ubehagelig lugt i toilettet.

Toilettet er forbundet med vandforsyningen og kloaksystemet

Moderne toiletskåle er tilgængelige med vask:

 • vandret til gulvfladen;
 • placeret vinkelret på gulvet;
 • placeret i en vis vinkel (oftest er vinklen 30 °).

Arrangement af afløbshuller på toilettet

Tilslutning af toiletskåle med hjørne og vandret udløb

Afhængigt af lokaliseringen af ​​toiletskålen i forhold til kloakindløbet til forbindelsen gælder:

 • excentriske manchetter. Enheden er en løsgørelse af et stift, oftest et plastrør, der er forsynet med en forskydning af den centrale åbning. Forskydningsvinklen kan være anderledes. Manschetten er valgt ud fra de nødvendige forbindelsesparametre;

Stiv manchet til tilslutning af toiletskålen

 • Bølgepap-manchet. Sådanne tilpasninger ændrer nemt deres form og er universelle til forskellige typer toiletskåle.

Bølgepuder til kloakforbindelse

Manchetforbindelsesordningen afhænger ikke af sin type og består af følgende trin:

 1. Den ene ende af enheden, der er smurt med et siliconeforseglingsmiddel, indsættes i kloakrøret;
 2. Kontroller justeringen mellem den anden ende af manchetten og udløbet fra toilettet. Hvis der opstår en stor uoverensstemmelse, kræves der en manchet med stor vinkel, eller en toiletskål er samlet fra flere excentriske manchetter. Ved brug af en korrugeret manchet rettes den vinkel, der kræves til forbindelsen;
 3. Den anden ende af manchetten, også ved brug af et tætningsmiddel og en yderligere tætningsring, er forbundet med toiletskålens udløb;
 4. tætheden af ​​de opnåede forbindelser kontrolleres. Til dette hælder en spand koldt vand gradvist ind i toilettet og øger strømstyrken. Hvis lækager ikke opdages, er leddene pålidelige.

Tilslutning af toiletskål med kloakering med forskellige manchetter

Tilslutning af toiletskålen med lodret afløb

Toilettet med en lodret arrangeret afløb (toiletskål "bundindløb") er monteret i henhold til følgende skema:

 1. i kloakhullet, der tidligere er rengjort af snavs og overlapninger, hvis en udskiftning af hygiejneudstyret er lavet, er der installeret en gummiskrueflange;

Montering af adapter til installation af toiletskål

 1. Afstanden mellem flangen og indløbet behandles med et tætningsmiddel;
 2. En toiletskål er monteret på flangen. Forbindelsen behandles også med et silikoneforseglingsmiddel.

Toiletskål med lodret udløb

Vandhaner til dræning er forbundet med toiletskålen på en af ​​følgende måder:

 • bundlinjen. Toilettet med bundrørene adskiller lydløsheden under drift. Når der installeres en sådan afløbstank, er det dog nødvendigt at være særlig opmærksom på forbindelsens stramhed;

Toilet med vandforsyning i bunden af ​​tanken

 • lateral forbindelse. Toilettet med side vandforsyning er nem at installere. Den eneste ulempe ved designet er forekomsten af ​​støj ved rekruttering af vand i tanken. Nogle producenter af tilbehør til downcomers, for at slippe af med denne ulempe, forlænger indløbsslangen, som forhindrer dannelsen af ​​støj.

Tanken med vandforsyning på siden

Ved tilslutning kan den bruges:

 • fleksibel eyeliner. En fleksibel bulkslange er fortrinsvis forbundet med vandrør og en tank installeret direkte på toiletskålen;

Slange til tilslutning af ekstern afløbstank

 • En stiv forbindelse til tanken, skjult i væggen. I denne situation er fleksible slanger praktisk talt ikke brugt, da de har et relativt kort levetid.

Forudsætning for tilslutning af den skjulte toiletspyltank

Uanset hvilken type forbindelse der benyttes, er tankforbindelsen som følger:

 1. På koldtvandsrøret, der leverer vand til toilettet, er der installeret en separat vandhaner. Udstyret er nødvendigt for at slukke vandforsyningen af ​​sanitetsartikler i tilfælde af nødsituationer. Tapping af kranen udføres i overensstemmelse med alle sikkerhedskrav;
 2. Den ene ende af rørledningen er forbundet med hanen og strammet med en fastgørelsesmøtrik på slangen.

Tilslutning af linjen til et separat tryk

 1. Den anden ende af forbindelsen er forbundet med afløbstanken og er også fastgjort med en møtrik;

Tilslutninger af forbindelsen til afløbstanken

 1. Kontrollér, at vandhanen fungerer og den resulterende forbindelse til vand for lækager.

Hvis toilettet med sideledninger eller bundrør lækker, kan du tage en af ​​følgende handlinger:

 • Monter en ekstra gummipakning i lækagestedet;

O-ring til vandforsyning

 • at behandle stedet for vandstrømning med silikoneforseglingsmiddel;

Midler til tætning af leddene

VVS-tape til tætning af gevindforbindelser

Processen med at installere og forbinde toilettet til vandforsyningen og kloakken er beskrevet i videoen.

For at erstatte eller installere toilettet selv, og også tilslutte VVS-produktet til spildevandet og vandrøret, kan det ikke engang være en professionel blikkenslager. Hovedregelen er at udføre alt arbejdet klart i henhold til ordningen i artiklen og overvåge forseglingen af ​​de enkelte elementers ledd.

Enhver kopiering af materialematerialer er tilladt, forudsat at der er placeret et aktivt link til kilden.

Nuancer af vandforsyningen til toilettet, specificitet af arbejdet

Toilettet er en vigtig del af ethvert badeværelse, og samtidig er det med sin hjælp, at hver moderne menneskes komfort er sikret. Normalt er udvælgelsen og installationen af ​​dette element ikke betalt meget opmærksomhed og tid, hvilket anses for fejlagtigt og ukorrekt, da det er yderst vigtigt at vælge en sådan enhed, som vil have mange nødvendige parametre og funktioner. Det er også vigtigt at installere produktet korrekt, så det er stabilt og sikkert at bruge.

Vandforsyningen til toiletskålen samt dens forbindelse til kloaksystemet skal implementeres i overensstemmelse med nogle usædvanlige krav og med brug af passende ekstraudstyr og værktøj. Derfor er det vigtigt at vide præcis, hvordan toilettet er fuldt installeret, hvordan det er forbundet med forskellige systemer, og hvordan det bruges korrekt.

Princippet om vandforsyning til toiletskålen

De vigtigste trin i installation af toiletskålen

I første omgang er det vigtigt at vide præcis, hvordan installationen af ​​denne sanitære enhed udføres, og dette arbejde skal udføres korrekt og i overensstemmelse med en bestemt række handlinger. Dette omfatter:

 1. Valg af toilettet, som ikke betragtes som for enkelt, da disse produkter er repræsenteret i et stort antal arter, og dermed kan have mange forskelle og træk. Det er vigtigt at vælge en VVS-armatur, der er praktisk til brug, smuk, høj kvalitet, nem at rengøre og ikke for stor og velegnet til et bestemt rum, hvor installationen vil blive udført.
 2. Udvælgelse af udstyr og værktøj, og her er det vigtigt at forud bestemme hvilken metode der skal bruges til at reparere enheden, og derfor kan du købe et specielt epoxyklæbemiddel eller skabe en cementopslæmning. For nylig anvendes en metode, der involverer anvendelsen af ​​forskellige fastgørelseselementer, såsom ankre eller dowels, i stigende grad. Derfor skal du vælge de elementer, der skal bruges i forbindelse med arbejdet. Derudover købes forskellige slanger til vandforsyning, silikoneforsegling og andre elementer.

Installation af vandforsyning til toiletskålen

Funktioner af vandforsyningen til VVS-anlægget

Dette arbejde gøres nemt af dig selv, og det er vigtigt at vide præcis, hvilke nuancer der findes, for kun på denne måde er det muligt at gennemføre alle trin hurtigt og korrekt. Før selve arbejdet er det nødvendigt at lukke vandet helt i vandforsyningssystemet, så der ikke er lækager eller andre uforudsete situationer.

Derefter vælges, hvilken type rør der skal bruges til at bringe vand til afløbstanken. Ofte er det den stive rørledning, der dannes ved hjælp af specielle rør af stål. Desuden anvendes fleksibel liner ofte, som kan skabes fra forskellige slanger, der har stor fleksibilitet, mens de kun er i stand til at klare opgaverne, ikke ødelægges under drift og uden at miste deres parametre.

Gummi rør er betragtes som det mest optimale valg i dag, og der er også en speciel beskyttende belægning, der er lavet af små filamenter af metal. Hvis du installerer dette element korrekt, kan du være sikker på at det vil vare meget lang tid, men det er vigtigt, at kun koldt vand leveres. Under udvælgelsen af ​​dette element er det vigtigt at være opmærksom på dets kvalitet, hvilket skal være ret højt, da hele levetiden for hele systemet afhænger af dette.

Metalrør anvendes også ofte, baseret på et korrugeret rør. Dette element anses for at være meget pålideligt, holdbart og slidstærkt, og alle elementer, der på en eller anden måde er i kontakt med vand, dannes ved hjælp af rustfrit stål, der er modstandsdygtigt over for korrosion og andre defekter. Derfor vil en sådan linje tjene meget lang tid, og det vil også være en glimrende måde at klare effektiv og hurtig vandforsyning på toiletskålen på.

De vigtigste sorter af vandforsyning

Det er muligt at identificere flere typer podvodki, og en bestemt mulighed afhænger af det særlige design af et bestemt toilet. Faktum er, at disse VVS-inventar kan være helt forskellige, derfor leveres de med forskellige elementer på forskellige steder. Tanken kan simpelthen fastgøres på toilets skål eller den kan være adskilt, som følge heraf skal den fastgøres til rummets væg. Du kan også bruge en skjult tank, som enten er lukket med specielle dekorative paneler eller blot gemmer sig i rummets væg. Du kan selvstændigt udføre enhver form for liner, men det er vigtigt at bestemme på forhånd, når du køber en toiletskål med hvad det skal være.

Vand- og dræningsenhed

I dræncisternerne kan vandforsyningen være anderledes, men det afhænger af det område af elementet, hvori der er en tilsvarende åbning. I denne henseende kan vi skelne mellem følgende typer podvodki:

 • Toilettet med sidevandforbindelse findes ofte, og samtidig tilslutte enheden til vandforsyningssystemet er der en særlig åbning på siden af ​​tanken. At arbejde med at forbinde dette element vil faktisk være meget simpelt, da der normalt altid er lidt plads på siden af ​​hvert toilet. Men hvis der er en skal på bagsiden, kan der opstå nogle problemer. Det er bedst at bruge fleksibel liner i dette tilfælde, som kan bøjes let, hvis det er nødvendigt.
 • En tank med en bagføder anses ikke for meget populær, men det forklares ved, at det ikke er så nemt at bringe det til vand. Faktum er, at du bliver nødt til at installere toiletskålen ikke tæt på væggen, men i en vis afstand, så det ikke er muligt at skade podvodkaen under drift.
 • Lavere vandslanger til toilettet betragtes som den mest attraktive og diskret, men også vanskeligt at fastlægge, for her er det vigtigt at begynde med vil forbinde reservoiret til vandsystemet, og først derefter vedhæfte den til væggen eller til bunden af ​​skålen.

Systemet til montering af vandforsyningen til toiletskålen

Montering af vandforsyningen til VVS-armaturet

Dette arbejde udføres i etaper:

 1. Det er først og fremmest vigtigt at lukke vandet helt i vandforsyningssystemet.
 2. Den ene ende af rørledningen, som kan være fleksibel eller stiv, er forbundet med rørledningen, nemlig til dens stigningsposition, og for dette kan du bruge en almindelig stikkontakt.
 3. Den anden ende er vigtigt at forbinde til toiletskålen selv, for hvilken den har en tilsvarende åbning.
 4. Kvaliteten, pålideligheden og tætningen af ​​alle tilslutninger kontrolleres, og specielle gummipuder og tætningsmidler kan bruges til at sikre, at vand aldrig strømmer gennem disse områder.
 5. Derefter skal du kontrollere flere gange effektiviteten af ​​hele toilettet, for hvilket vandet fra tanken fletter flere gange, mens det er vigtigt at sikre, at der under processen ikke er nogen problemer. I dette tilfælde kan vi sige, at vandforsyningen blev udført korrekt, så der ikke er lækager eller andre fejl i driften af ​​udstyret.

Denne instruktion betragtes som enkel og forståelig, derfor er det meget nemt at bringe vandet på toilettet, uden at der anvendes nogen specielle værktøjer eller materialer, og der er ikke nogen væsentlig menneskelig indsats.

Således kan forskellige rørtyper med brug af forskellige materialer udføres hurtigt og nemt nok, og det er således muligt at opnå et ideelt resultat af arbejdet. På grund af det arbejde, der udføres af egne hænder, er der ikke behov for ekstra og ekstra udgifter til andre menneskers arbejde.

Fleksibelt vandindløb. Virkelige liv.

Mange mennesker er bekendt med situationen - fleksibel tapping i mixeren eller toiletskålen har bristet, alle nederste etager er oversvømmet.

Desværre er problemet ret tilfredsstillende, så i dag vil jeg gerne komme nærmere ind på dette emne.

Lad os huske, hvor det startede.

Behovet for fleksibel podvodkah var altid. Mange sind hjemsøgt idéen er at lette arbejdet for installatøren og fremskynde den, og som altid den første til at tænke over det "zabugornye" producenter, mens den indenlandske vedvarende udgivet mixer "sildeben", som kan roligt beskrives som: - "samt , prøv at forbinde! ".

Den podvodki, der på billedet,

er velkendt for os i dag, i virkeligheden, dukkede bare i det sidste årti, efter at have gennemgået en række ændringer - først fremstillede kobberrør med krave nødder, blussede i enderne. For mig er det en ideel, pålidelig løsning, men fra det synspunkt - for at opnå maksimal fleksibilitet, efterladt meget at ønske.

"Minds" spændte og udviklede plastik, samme princip, men de var også udstyret med nødder med plastik, de viste sig at være ulækkert - springende på kroppen. Som et resultat, bemandet med messing nødder, og materialet blev forbedret.

Som regel sådan foring anvendes i statsopbygning, og kun når du tilslutter det kolde vand forsyning til cisternen på toilettet, vores egne håndværkere, der tager dette mirakel af "kammerateri" (i butikkerne fandt ikke), let at installere og varm vodichku samt materialet var ikke designet til at arbejde ved høje temperaturer, ofte var der ulykker.

Smeknuv, "håndværkere" fortsatte - begyndte at bruge iltslanger, der fastspændte stropperne på messingbeslag. Stykket blev slibet på fabrikkens værktøjsmaskiner, i roen fra myndighederne. Sagen kan siges at være sat i gang, på markedet var det muligt at købe denne montering med den nødvendige tråd (ekstern, intern, korrekt diameter). Parallelt var der også en anden type fleksible foring - en højtryksslange anvendes i hydrauliske systemer, ikke tror det, folk lykkedes at samle alle ledninger i lejligheden (huset) af disse rør, selv om der var vanskeligheder med at forbinde brystmøtrik med rørgevind.

Faktum er, at udskæringen her var metriske, og vi var nødt til at lave forbindelser via specielt bearbejdede adaptere. Dette materiale var meget modstandsdygtig, og minus - henholdsvis den tekniske gummi, vandet fra hanen havde en ikke behagelig lugt.

Det næste skridt i kvaliteten af ​​den fleksible liner var brugen af ​​metalplastrør. Jeg bemærker, at dette materiale har fået en meget bred anvendelse op til fuldstændig udskiftning af vandforsyningen ved at annullere det sorte metal, men det er ikke problemet i dag.

Betingelser og regler for installation af fleksible stik.

Så vi kom til den rørledning, som vi ser i dag overalt. Det er universelt, der bruges både på koldt og varmt vandforsyning. Består af en gummislange indeni og metalfletning på ydersiden, er lavet af forskellige længder - fra 15 centimeter til 2 meter. Slutter med nakidnymi nødder eller fagforeninger med ekstern tråd, forskellige diametre.

1. I første omgang blev dette værktøj designet som forbinder vandrør til VVS elementer, intet mere, men opfindsomme fyre for at spare penge og ikke særligt peretruzhdaetsya skåret næsten alle ledninger, så der virkelig er der ingen hemmelighed - det hele! ... set nok.

2. Materialet, der anvendes til fremstilling af råmaterialer, er helt identisk, henholdsvis levetiden på koldt vand og varmt er pludseligt anderledes.

3. Levetiden afhænger udelukkende af hovedets egenskaber, det vil sige som angivet ovenfor på temperaturen plus trykket i systemet. Vi forstår, ja? Der er et system med et tryk på ikke over 2,5 - 3 point, og der er 7 og højere.

4. Slangens vægtykkelse er højst 1 millimeter.

5. Udover ovenstående er det meget vigtigt at overholde installationsreglerne:

a) det er ikke tilladt at installere laster

b) når møtrikken strammes, er det ikke tilladt at dreje slangen efter det;

c) hvis det er nødvendigt at sløjfe, så skal ringen være så stor som muligt i diameter.

Med mixeren er der en instruktion, der angiver reglerne for tilslutning af fleksible rør, der er også et kredsløb i det.

Det næste billede er en nødsituation:

Dette er trenden i vores konstruktion. "Zabugornye" -producenterne lugter disse afsætningsmuligheder med deres VVS-enheder, og selv bruger de ofte kun en sådan forbindelse:

Fleksibel slange på randen af ​​en ulykke.

Spørgsmålet er: - Hvad skal du ikke sætte?

Put! Bare vær ikke doven for at overvåge vandforsyningssystemet, med jævne mellemrum være opmærksom på tilstanden, visuelt og følelsen.

1. Hvis fleksible ledninger har udstødt fremspringende "hår" af ledning, så er dette en ulykker, der skyldes ulykken, fordi hvis det stikker ud, sker det samme indenfor fletningen.

2. Hvis de brune pletter bliver mærkbare, betyder det, at der er mikrokasser i gummislangen, så vil der være et haste.

Vær opmærksom på vandforsyningen på dit hus og undgå mange problemer.

3. Lad huset i lang tid afbryde vandforsyningen, brug kranerne til indgang. Hvis du stoler på nogen fra naboerne, skal du forlade nøglerne til din lejlighed i tilfælde af en ulykke.

Hvem opfatter information bedre i videoformat, se videoen

Læs et andet par nyttige indlæg:

Jeg har i dag alle, der har trist "oplevelse" af de konsekvenser af en ulykke, eller har noget at tilføje til artiklen, er du velkommen i kommentarfeltet, så husk at du lever i et samfund, for at beskytte dig selv og andre fra problemer!

Jeg anbefaler, at du abonnerer på at modtage opdateringer til din blog. Du skal indtaste dine e-mail-data i formularen, den åbnes, når du ruller ned på siden.

Til læsere af succeser i privatlivet og til montører i arbejde, med respekt for Andrey.

Kan du lide artiklen? Vil det være nyttigt for venner? Del ved at klikke på ikonet for socialt netværk.

Del med venner online:

Jeg havde en sag: For nylig flyttet til et af værelserne har bemærket opvarmning radiator tilsluttet sådan en foring, jeg bare opupel, lejlighed passerede i dette rum (jeg ved boede en mor med et lille barn, bare forfærdeligt, de levede på en krudttønde, jeg flyttede i september, opvarmning var ikke engang i de første par dage ændret til forstærket PPR, selvom alt for mange meninger på internettet, boligblokke, kun metal, men jeg har en 9 gulv, fodring fra bunden (gør overlap), så jeg tror ikke meget farlig, tak Andrew, en meget god artikel!

Noget jeg savnede for at reflektere brugen af ​​brugen i opvarmning, men det er en naturlig debilizm! Forstår folk virkelig ikke?

Andrew, tak for videoen!

Det var interessant at studere historien om udviklingen af ​​forbindelser af sanitære instrumenter med rørledninger, metoden med en klud tog på våben. Hvis der er en oplevelse med Rehau, bedes du lave en video på dette system: indlysende plusser, minusser (inklusive omkostninger).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

22 + = 30