Polycarbonat hus over verandaen

Visir over verandaen af ​​polycarbonat. Foto og design funktioner

De seneste år er blevet præget af indførelsen af ​​gennembrudsteknologier, der forbedrer hver enkelt persons livskvalitet betydeligt. Et af de højteknologiske materialer i den nye generation er polymerplastik. Det anvendes med succes i forskellige brancher, herunder i hjemmet. I denne artikel vil vi blive bekendt med hvordan man udstyre visiret over polykarbonat verandaen. Billeder af disse baldakiner er forskellige, og designfunktionerne er ikke komplekse.

Visor-polycarbonat markise over indgangen til et privat hus

Materialegenskaber og typer af polycarbonat

Polycarbonat er en polymer plast, der er fremstillet af polycarbonatgranuler og har høje driftsegenskaber. Dette materiale er et glimrende alternativ til PVC paneler og er blevet brugt i forskellige industrier og byggeri.

Sheet polycarbonat - et populært materiale til arrangement af baldakiner og baldakiner

De vigtigste egenskaber, der sikrer den udbredt anvendelse, er:

 • plasticitet;
 • slagfasthed;
 • lethed;
 • optisk gennemsigtighed
 • modstand mod temperaturændringer;
 • høj æstetiske muligheder
 • lave omkostninger;
 • enkel installation og vedligeholdelse af konstruktioner
 • holdbarhed.

Stilfuld visir lavet af transparent polycarbonat

Dette højteknologiske syntetiske materiale er nu vellykket anvendt på steder, hvor tidligere brugte dyrere naturmaterialer: metal, træ og glas.

Veranda med visir i et privat hus, et billede af mulige muligheder. Designløsninger. Udarbejdelse af de nødvendige materialer og værktøjer. Varianter af indgangskonstruktionen

Typer af polycarbonat og dets anvendelsesområde

Denne polymerplast er tilgængelig i to former: monolitisk og cellulær.

Monolitisk polycarbonat er et polymert arkmateriale med høj gennemsigtighed, slagfasthed, brandmodstand og brandsikkerhed. Disse egenskaber har sikret brugen af ​​denne plastik i bilindustrien, i udformningen af ​​militære anlæg, i skabelsen af ​​maskiner, i reklame, i byggeri,

Mobil polycarbonat fås i en bred vifte af farver

Cellulær polycarbonat er et optisk transparent eller matt holdbart og letvægtspanel, der har en flerlags konstruktion. Alle elementer er indbyrdes forbundet internt ved stivning af ribben som bihoneycombs. Luften inde i lagene giver varmeisoleringsegenskaber og kanterne - plasticitet. Takket være disse egenskaber har dette materiale fået udbredt brug i konstruktion, især når der designes baldakiner og markiser over en polykarbonat veranda. Billeder af disse designs kan ses i forskellige magasiner om opførelsen af ​​private huse.

Indgangen til huset er indrettet med en bred baldakin af polykarbonatark

Nyttig rådgivning! Mobilpolycarbonat kan blive et moderne alternativ til glastav og vægge til forskellige bygninger: drivhus, verandaer, veranda, balkon, baldakin over en bilplatform eller en terrasse til udendørs rekreation.

Cascadevisor lavet af polycarbonat

Farve manifold indstillinger fra gennemsigtig til uigennemsigtig, og evnen til at skabe komplekse geometriske former, forudsat særligt populære polycarbonat konstruere åbne verandaer, tage over døren eller baldakiner løbet veranda. Fotos og videoer af selvmontering af sådanne designs findes på internettet.

En bred baldakin over indgangen til det moderne hus

At være en fremragende erstatning ruder, polymer-plast fandt vej ikke blot at skabe markiser og baldakiner, men også i udformningen af ​​veranda af polycarbonat i et privat hjem. Billeder og eksempler på dette arrangement af indgangen til huset er tilgængelige på mange byggepladser.

Visor fra cellulær polycarbonat med et skelet fra smedet metal

Anvendelse bred æstetiske muligheder, gennemsigtighed og plasticitet af materialet, ved indgangen til huset kan montere et moderne veranda med en visir af polycarbonat enhver form. En lille vægt af polykarbonatark giver en bekvem selvmontering af en sådan veranda. Fra polykarbonat over verandaen installeres en smuk baldakin på en solid ramme.

En bred visor lavet af polycarbonat med en aluminiumsramme

Rammeindstillinger: Foto og fordele

Installationen begynder med konstruktionen af ​​rammen. Når du opretter et baldakin eller våbenhus, kan følgende materialer bruges som grundlag:

Visor og sidepanel af gennemsigtigt polycarbonat

Valget af materiale afhænger af bygningens samlede æstetik, dets design samt ejerens økonomiske muligheder.

Når du vælger en træramme, kan du vinde i pris og nem montering, men tabe i holdbarhed og kvalitet. Dette design har lav ydelse egenskaber, da træet er ringere end andre materialer i styrke og holdbarhed.

At trærammevisor varede længe, ​​det skulle behandles med en speciel imprægnering mod råtning

Nyttig rådgivning! At træet har tjent længere, før samlingen behandler det en tørringsolie eller andet imprægneringstrængende forfald.

Hovedelementerne i aluminiumrammen til polycarbonatvisiret over døren er aluminiumprofilen og selve polymerplastikken. Denne mulighed sikrer nem montering, da aluminiumsprofilen let kan skæres og bøjes. Derudover er aluminium et let og stærkt metal, så det behøver ikke særlig behandling. Den eneste ulempe ved arrangementet af denne variant af visiret fra polycarbonat er dets høje pris.

Stilfuld kombination af gennemsigtig og lys salatpolycarbonat i baldakin design

Det næste populære materiale til rammen er stål. Stålrammen til visiret over verandaen af ​​polycarbonat er ret tung. Det er muligt at montere en sådan baldakin, men samlingsteknikken adskiller sig i kompleksiteten ved at fastgøre delene.

Nyttig rådgivning! Det er muligt at fastgøre stålrammens dele sammen med bolte, men konstruktionen ser stærkere og smukkere ud, når man slår sammen leddene ved elektrisk svejsning.

Polycarbonat er meget let og slidstærkt materiale

De fremlagte billeder viser, at en fremragende version af rammen til verandaen eller baldakinen fra polycarbonat også er et stålrør. Fordelen ved dette design er dens lette vægt og høj styrke. Minus er kompleksiteten af ​​leddene i slagtekroppens dele: Montering af en sådan ramme er kun fremstillet ved elektrisk svejsning.

Visor lavet af transparent polycarbonat med stålrørramme

Et alternativ til stålrøret er Kraft metal. Som du kan se på billedet, med hjælp kan du samle et smukt åbent arbejde som et smedet design. Detaljer af rammen, der har en firkantet sektion, sælges allerede i bøjet form. Og du kan også forbinde dem sammen ved svejsning.

Illusionen af ​​den smedet struktur for polycarbonatvisiret imiterer med succes kraftmetallet

Visir over verandaen af ​​polycarbonat. Foto og design funktioner

For selvstændigt at udstyre et visir over indgangen fra polycarbonatet er det først og fremmest nødvendigt at oprette en god skitse, hvori detaljerne skal beskrives nærmere.

Nyttig rådgivning! Sammensætningen af ​​visiret over verandaen sker bedst i den varme årstid eller i lokalet, da det ikke er ønskeligt at bøje polycarbonatet ved en lav temperatur.

Ved lystransmission kan polykarbonat konkurrere med glas

Indstilling af visir af polycarbonat over våbenhuset, være opmærksom på, at dets vigtigste funktion - at tage på sne, vand og snavs, beskytter indgangen til huset. Og det betyder, at den bedste form for dette bygningselement er den buede en. En sådan baldakin vil tillade nedbør ikke at samle sig på taget, men det er let at rulle ned til jorden.

Visiret over verandaen beskytter indgangen til huset mod regn og sne

Efter at have defineret formen af ​​visir af polycarbonat på veranda ramme skal monteres og skæres baldakin elementer, uden at glemme udhæng længde mindst 80 cm. Detaljer er fastgjort til hinanden, enten ved hjælp af møtrikker og bolte eller svejses ved elektrofusion. Du kan købe en præfabrikeret baldakin fra polycarbonat, som allerede har de nødvendige huller i forstærkningen af ​​basen.

Dobbeltskinnet visir lavet af transparent polycarbonat

Skærende polycarbonatark udføres på beskyttelsesfilmen med en kontorkniv. Hvis panelernes bredde er mere end 8 mm, kan de skæres med en cirkelsav med fine tænder. Montering af polykarbonatpaneler er lavet af en beskyttende film udenfor, da dette lag er beskyttet mod UV-stråling. Efter samling af hele strukturen fjernes beskyttelsesfilmen.

Visiret af en blå polycarbonat i kombination med aluminium passer godt ind i stilen af ​​huset

Det sidste element i installationen er beskyttelse af udsatte områder af polykarbonat endeflader fra støv, vand og snavs. For at gøre dette skal du bruge et specielt aluminiumstape, som er installeret på enderne af panelerne (som vist på billedet).

Elementer af opførelsen af ​​et visir lavet af honeycomb polycarbonat

At være et glimrende alternativ til dyrt glas, metal eller træ - traditionelle materialer til fremstilling af markiser og baldakiner, har syntetisk polycarbonat flere fordele i forhold til dem, hvilket gjorde det så populært. Sort paletten, nem og nem installation gør det muligt at realisere de mest dristige designfantasier.

En baldakin over verandaen til et privat hus. Billede af arbejdsstadier

Foldedør. Billeder i indretningen, design og drift funktioner

Sådan tilslutter du en veranda til et hus lavet af polycarbonat. Billede af forskellige typer verandaer

Baldakiner af polycarbonat i gården af ​​et privat hus: Billeder af originale strukturer

Veranda med visir i et privat hus, foto af mulige muligheder

Greenhouse Butterfly: egenskaber til selvmontering

Visor-overhæng over verandaen af ​​polycarbonat med egne hænder

Mange vil være enige om, at baldakinen over verandaen er et yderst funktionelt og smukt element i udvendigt af et privat hus. Forestil dig en grim regnvejr, jeg ønsker at hvordan at komme ind i huset så hurtigt som muligt, men skal du først låse hoveddøren nøgler, der zapropastilis et eller andet sted i posen. Det er naturligvis meget mere bekvemt at bruge dette øjeblik under et baldakin, gemmer sig fra vejret.

Visiret over verandaen udfører faktisk ganske vigtige funktioner. Således er det ved hjælp af en polykarbonat baldakin fremstillet af egne hænder muligt at helt udelukke sne og anden nedbør til tærsklen til et privat hus eller direkte til korridoren.

Selvfølgelig kan du vælge materialet til en sådan baldakin, men den mest almindelige og effektive mulighed er polycarbonat. For at se dette er det nok bare at se på nogle billeder af sådanne visorer.

Mange spørger: "Og hvorfor er polycarbonat det mest effektive materiale til at lave en baldakin over et visir med egne hænder?". For det første er det værd at vide, at det i vores tid er meget vanskeligt at finde det samme nemme at bruge materiale, der også opfylder visse krav, som polycarbonat.

Polycarbonat kan prale af liste over fordele, som skelner det fra almindelige materialer, hvilket ikke er meget praktisk at bruge til en veranda våbenhus i et privat hus.

Nedenfor kan du finde en liste over fordele ved dette materiale:

 • Gennemsigtigheden af ​​polycarbonat er kun lidt ringere end almindeligt glas.
 • Lille konstruktion vægt. Denne vare er en af ​​de vigtigste fordele ved materialet. Og enhver, der nogensinde har været involveret i at installere en vinduesramme uden tøven, vil bekræfte, at et sådant skrøbeligt materiale er ekstremt tungt, hvilket i høj grad komplicerer installationsprocessen. Med polycarbonat kan sådanne problemer simpelthen ikke opstå: På trods af arkets store størrelse er det ekstremt let, hvilket gør det så nemt som muligt at fremstille visiret fra polycarbonat over egenskabens veranda med egne hænder.
 • En unik indikator for styrke kan også kun glæde. Ifølge denne indikator er polycarbonatstrukturen den mest solide blandt alle i denne retning.
 • Med hensyn til materialhåndtering under drift er det også meget enkelt. Faktum er, at for at overvåge renheden af ​​polycarbonatbaldakinen over verandaen er en simpel besættelse. Årsagen til dette er simpelt: Polycarbonat indeholder særlige stoffer, som øger dets modstand over for stoffer med kemiske komponenter.
 • På grund af det faktum, at polycarbonatet er lavet i form af plast, fleksibelt og let materiale, kan processen med sin installation ikke tage meget energi selv fra den person, der er involveret i denne type arbejde for første gang. Derfor kan enhver gøre visir over verandaen til et privat hus.
 • Beskyttelsesegenskaber af polycarbonat lindrer visiret fra muligheden for overgang til en ubrugelig tilstand. Selv med tiden vil polycarbonat ikke ændre sin farve, det vil ikke knække og forblive så gennemsigtig. Forresten, selv med anvendelse af brutal fysisk kraft mod en sådan baldakin over verandaen, vil det være meget svært at bringe det i en dårlig tilstand.

Typer af baldakiner over verandaen af ​​polycarbonat

Selv om polycarbonatbaldakinen over det private hus er en ret simpel konstruktion, der uden meget anstrengelse gøres af sig selv, er der mange arkitektoniske løsninger til skabelsen.

Det er således muligt lav et hus af polycarbonat:

 • single-slope;
 • slæde med udsigt
 • konkave;
 • direkte;
 • buet;
 • bue med forlængelse;
 • gavl;
 • i form af fortelt;
 • hvælvet;
 • kuplet med forlængelse.

Som du kan se, er det muligt at konstruere en visir over polycarbonat verandaen i næsten enhver form. Alt afhænger af din smag. For mere synlighed på alle typer baldakiner, kan du se billedet.

Selvfølgelig kan du som i enhver anden konstruktionsretning ikke kun bruge den færdige struktur til en polykarbonat baldakin, men også komme op med din egen. Men for dette skal du have et tilstrækkeligt niveau af kreativitet og forstå driftsprincippet for dette system.

Materialer og værktøjer til baldakin med egne hænder

Som vi fandt ud af lidt tidligere, er det nemt for alle at lave en polykarbonat baldakin på verandaen i sit eget private hus. I denne henseende skal du først starte installationen, kun få specifikke værktøjer og materialer.

Værktøjer, som du måske har brug for, kan du finde nogen selvrespektive ejer af et privat hus. Så skal du:

 • den mest primitive svejsemaskine (220V);
 • den bulgarske
 • bore;
 • skruetrækker (med en dyse til selvskærende skruer).

Med hensyn til polycarbonat selv er det bedst at vælge arktykkelse på ca. 8 mm. Til rammen er det bedst at bruge sådant materiale, som du kan lide. Imidlertid er det mest almindelige materiale til konstruktionen af ​​polycarbonatkappen formede metalrør. For dem er det nødvendigt at få:

 1. Særlige skruer, som udelukker muligheden for vandlækage i fastgørelsespunkterne. I deres kit skal du købe ekstra termoplader.
 2. Maling, primer og afisning til alle metaldele af rammen.
 3. Speciel film beregnet til endeflader.

Et af de vigtigste faser af at gøre en visir fra polycarbonat til verandaen i et privat hus er designprocessen.

Det er meget vigtigt at tage højde for polykarbonat ark dimensioner, at beregne den nødvendige bredde af baldakinen, såvel som dens længde. Det er nødvendigt at udføre alle beregninger på en sådan måde, at polycarbonatarket kan skæres i flere emner uden noget særligt affald.

En af delene vil blive brugt direkte til fremstilling af polycarbonatbaldakinen, og resten af ​​materialet forbliver "i reserve".

Det er meget vigtigt at huske at i dette tilfælde er det strengt ikke anbefalet at udføre alt arbejde "med øje". Hvis du behandler processen på denne måde, så er sandsynligheden for et mislykket baldakin design meget højt. Derfor er det nødvendigt at nærme processen med al alvorlighed.

I tilfælde af at du ikke har meget erfaring i projektet, eller er bare bange for at gøre en uoprettelig fejl, er det bedst at henvende sig til en specialist i denne retning. Og du kan gøre det helt gratis ved at bruge internettet. I netværket kan du finde mange færdige fototegninger og design, der kan hjælpe dig.

Også jeg vil gerne være meget opmærksom på rammen. Faktum er, at polycarbonat er et universelt materiale, der er fremragende kombineret med ethvert design.

Men valget af materiale til rammen bør næres med al alvorlighed, da dette valg afhænger af den endelige form af dit design.

Af de mest almindelige materialer, der bruges i denne retning, vil jeg gerne fremhæve følgende:

 1. Træ:
  • Rammen lavet med et sådant materiale er det enkleste og billigste. Men samtidig anbefaler ikke alle eksperter træ til en baldakin over verandaen. Det skyldes, at selv på installationsfasen kan dette materiale give nogle problemer, for ikke at nævne processen med den faktiske drift.
 2. aluminium:
  • Rammen lavet af aluminium, forholdsvis woody, har en række væsentlige fordele, der gør det nødvendigt at bruge det. Disse omfatter:
   • lethed;
   • høj metal styrke;
   • plasticitet;
   • muligheden for mekanisk samling
   • der er ingen grund til at bruge maling og lak.
 3. stål:
  • En svejsemaskine er absolut nødvendig for montering af en sådan struktur. Så hvis der ikke findes en sådan enhed i dit lager, er det bedst at gå tilbage til den tidligere version.
 4. Smedet ramme:
  • Det eneste særpræg ved dette materiale er, at ejeren har mulighed for enhver arkitektonisk løsning.

Nu er det værd at snakke om nogle finesser i at arbejde med polycarbonat. For det første skal du huske at for at arbejde med polycarbonat skal du vide, hvordan du håndterer det korrekt.

Ved montering af polycarbonat kan den kun bøjes i den retning, hvor de interne kanaler er parallelle med generatoren af ​​en sådan fold. Bukning af polycarbonat er bedst Kun med en profil base, som den allerede er monteret på.

Hvis du gør hullernes diameter større end diameteren af ​​fastgørelseselementerne, vil den under drift, især når den udsættes for materiale ved forskellige temperaturer, have mulighed for relativt fri bevægelighed.

Hvis du ønsker at forbinde individuelle materialematerialer, kan du i enhver byggeforretning købe specielle byggeprofiler, hvor processen bliver ret simpel.

Hvis du har spørgsmål, er det bedst at se på billedet.

Så som vi allerede har set, tager processen med at installere en polykarbonat baldakin til verandaen i et privat hus ikke meget arbejde og tid. Derudover kan enhver gøre et sådant arbejde uden at henvise til en specialist, som utvivlsomt er et andet plus ved sådanne designs.

Canopy over polykarbonat veranda med egne hænder (foto): layout, installation

Arrangement af et baldakin over verandaen er et must, fordi designet beskytter hoveddøren mod regn og brændende sollys. Egnet materiale til konstruktion er let at finde, men det er bedre at bruge universelle muligheder, der ikke vil miste æstetik, når du skifter husets facader. En af disse er polycarbonat.

Det er en god lyskilde, nem at håndtere, i modsætning til plast og glas. Takket være stivhedens ribber kan belægningen modstå betydelige belastninger fra sne om vinteren. Ændringen i materialets temperaturregulering er ikke forfærdelig, ligesom effekten af ​​aggressive medier. Men den største fordel er evnen til at give arkene en buet form, hvilket gør baldakinens originale. En sådan løsning vil se harmonisk ud med enhver facadeindretning.

Se video hvordan man laver en polykarbonat markise med egne hænder

Canopy over verandaen af ​​polycarbonat: layout

Selv små tilføjelser til huset kræver omhyggelig planlægning, tegning af tegninger og beregning af antal materialer. Ved udviklingen af ​​metalrammen tages tykkelsen af ​​de anvendte profiler eller rør og designfunktionerne i betragtning. Dette er et vigtigt stadium, fordi beregningernes rigtighed afhænger af baldakinens holdbarhed og sikker drift.

I planlægningen fortjener følgende faktorer:

• Strukturens størrelse og de enkelte elementer i rammen;

• anvendte materialer

• type polykarbonatark (honningkage / monolitisk);

• hvordan strukturen er fastgjort til huset

• Feste og hardware, der er nødvendige for at oprette forbindelse

• Tegninger fra forskellige vinkler.

Til installation af et baldakin af polycarbonat er materialer påkrævet:

• Stålprofiler eller metalhjørner til rammefremstilling;

• Afslut forbindelsesprofil;

• primer, maling til metal.

Hvis rammens struktur giver tilstedeværelsen af ​​understøtninger, er det nødvendigt at forberede sand, cement, knust sten og støtterne selv. De er ofte lavet af metalrør eller stålprofiler. Træelementer er ikke egnede til dette. At udføre beton vil kræve:

• 2 skovle (skovl, bajonet);

• beholder til batching

Du skal også bruge værktøjer:

• måleudstyr (målebånd, niveau)

Hvis rammen samles ved svejsning, er det umagen værd at forberede en svejsemaskine.

Sekvens af montage af polycarbonat baldakin på understøtninger med egne hænder

1. Ryd stedet ved verandaen. Grave ud et sted under pits for betonering af støtterne. Antallet af gruber bestemmes af den teknologiske afstand mellem dem (fra 1 til 1,5 m). Dybden er 0,6-0,8 m, afhængigt af designparametre og jordfunktioner.

2. Isolér bunden af ​​grubet med en ramme og lav en hældning af sand og ruiner (5 cm hver). Installer forskallingen.

3. På væggen af ​​huset for at rette vandret strålen på niveauet af rammens tværgående stråle.

4. Svejse enderne af antennernes søjler fra ankeret for at give yderligere stabilitet. Sæt støtterne i gruberne, juster lodret og hæld beton.

5. Når betonen endelig er størknet, er rammen fastgjort til stolpen, som er lavet af en metalprofil (60 x 60 mm eller 100 x 100 mm). Parametrene af metallet afhænger af belastningen. Tilslut rammeelementerne med bolte eller svejsning. Specialister anbefaler at anvende en svejsemetode til store baldakiner, hvilket gør bygningen holdbar og pålidelig i drift. For at udføre ledningen anvendes mindre sektioner (20 x 20 mm).

6. Monteret på støtterammen for at dække anti-korrosionsforbindelsen og dekorative belægning efter tørring af det første lag.

7. Ifølge tegningerne skæres polycarbonat. Parametrene på tagdækket overskrider rammens dimensioner med 10-15 cm fra tre sider. Kun i stedet for docking med huset, er en stigning ikke påkrævet. Tykkelsen af ​​materialet til baldakin bør ikke være mindre end 8 mm. Hvis designet har en afrundet form, kan du bruge et otte millimeter ark, og når du bygger et fladt tag - mindst 10 mm.

Skæring sker ved hjælp af en cirkelsav eller en savsås. Under skæring må du ikke tillade bladets vibrationer, ellers kan der forekomme revner. For at reducere risikoen for beskadigelse af materialet hjælper en beskyttende film, så den fjernes ikke fra overfladen til slutningen af ​​installationen.

8. Før du fastgør polycarbonatet på rammen, skal du lave huller i den til fastgørelse til forbindelsesprofilerne. De installeres først på rammen. Under boringen er det nødvendigt at sørge for, at hullerne er lidt større end skruens diameter. Dette vil forenkle installationen og forhindre deformation af polycarbonatet.

9. Læg taggulvene på kassen og fastgør det med skruer. På de steder, hvor arkene er sammenføjet, anbefales det at forlade et mellemrum på 2-3 mm. Dette vil gøre det muligt at udvide materialet, når det opvarmes, uden at danne revner og chips.

10. Fastgør endeprofilen til polycarbonatets endeflader.

Hvis forbindelserne blev fremstillet ved hjælp af bolte, skal du regelmæssigt kontrollere graden af ​​deres tilspænding. I gusty vind og cykloner kan disse zoner slappe af, hvilket vil føre til skævhed af strukturen.

Tilføj en kommentar Annuller svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 3 = 4