Polyuretanbjælker

Bjælker polyurethan: fordele, brug, installation

Moderne bygningsbutikker tilbyder en bred vifte af forskellige dekorative materialer, der skaber et interessant og originalt interiør. Blandt dem er de mest populære polyurethanbjælker. Ydermere er de ikke anderledes end naturligt træ, der er ideelle til at skabe sådanne interiører som loft, russisk landsby, øko, provence og nogle andre.

Dekorative bjælker repræsenterer en kvalitet efterligning af træelementer. De bruges til at skabe forskellige interiører. Sådant materiale er lavet på basis af økologiske råmaterialer, det har mange fordele. Polyuretan falske bjælker er karakteriseret ved lethed, tilgængelighed, funktionalitet. De vil gøre ethvert værelse i huset eller lejligheden mere hyggeligt, varmt og komfortabelt. Original look i køkkenet, soveværelset, stuen eller korridoren.

Positive kvaliteter af dekorative elementer

Bjælker af polyurethan anvendes i vid udstrækning ikke kun af designere, men også af almindelige mennesker. Dette skyldes, at de har følgende fordele:

 1. De har en let vægt, i modsætning til et træ. Skad ikke med fastgørelse af dårlig kvalitet.
 2. Er holdbare, ikke underkastet rådgivning, udvikling af skimmel, bakterier.
 3. Vandtæt. Kan bruges i rum med høj luftfugtighed.
 4. Brandsikkert, ikke forbrændt.
 5. Bjælker polyurethan absorberer ikke lugt, så de kan bruges i køkkenet.
 6. De er miljøvenlige materialer, harmløse for menneskers sundhed.
 7. De har et rigt farvespektrum (brune, hvide, lyse nuancer). Kan efterligne sådanne ædle træsorter som eg, valnød, wenge, ahorn, kirsebær og andre. Karakteriseret af en række forskellige størrelser og sektioner.
 8. Tillad at skjule forskellige kommunikationer: ledningsføring, VVS, ventilation, kabler.
 9. Enkel og nem at montere. Med installationen kan du klare dig selv uden at ty til hjælp fra en professionel.
 10. Visuelt strukturere rummet, opdele det i zoner. Derudover udvides og øges rummet.
 11. De har en lav pris i forhold til træelementer, derfor er de tilgængelige for enhver forbruger.

Alle disse fordele ved polyurethanbjælker gør dem mere attraktive i forhold til naturmateriale. Desuden mister de ikke træet og de ydre kvaliteter.

Anvendelsen af ​​bjælker af polyurethan

Dette dekorative element er meget udbredt i interiøret. Loftsbjælker af gamle udførte funktion at opretholde tagpladen gulvet eller øverste etage. Over tid, dette element var bjørnen ikke kun en praktisk funktion, men også dekorativt, giver rummet en særlig varme og hjemlighed. Ofte anvendes polyurethanbjælker i følgende indvendige stilarter:

 • Style loft - for det er karakteristisk brugen af ​​hvid, mursten, metalelementer.
 • Russisk rustik er skabt på bekostning af en lys fyr.
 • Boligen er egnet til en mørk farvet eg.
 • Provence er imponeret af lys eg og aske.

Bjælker af polyurethan kan have en anden struktur: at være glat eller ru, med efterligning af et hårdt træ.

Processen med montering af det dekorative element er simpelt nok, det kræver ikke specielt udstyr og færdigheder. Fastgøring udføres på lim eller selvdrejende skruer. Samlingerne mellem bjælkerne er skjult ved hjælp af specielle stropper, der ligner metalbøjler. Således er polyurethanbjælker et glimrende komplement til interiøret. På grund af kvalitative efterligninger er det svært at skelne dem fra naturligt træ. De har mange positive træk, gør værelset oprindelige, hyggelige, rustikke hjem.

Dekorative bjælker i loftet

Tidligere loftsbjælker løst ganske funktionelt opgave - at støtte loft etageadskillelsen. Nu er det eneste dekorative element er oftest findes i det indre, designet i en rustik eller gammel engelsk stil, i stil med Provence, Land, Chalet. Ikke dårligt, kan du integrere strålen i det moderne interiør stilarter: loftet, moderne, minimalistisk, high-tech.

Dekorative bjælker i loftet

Mest fordelagtige at se dekorativt i rum med højt til loftet, der dikterer deres placering hovedsageligt i bygninger med en loftshøjde på tre meter. Træbjælker i loftet - en stilfuld boligindretning element, der understreger rumlighed værelser, og i nogle tilfælde udføre den funktionelle belastning (f.eks bruges til at skjule kommunikation). De hyppigst bjælker er placeret i køkkener, stuer, haller og kontorer.

Selvfølgelig er moderne boliger sjældent dekoreret med ægte træelementer under loftet. Selv om der er naturlige elskere, der foretrækker de virkelige tunge bjælker til loftet dekoration, som regel et hus på landet.

Butikker af byggematerialer tilbyder et stort udvalg af falske bjælker fra en let og nem at installere polyurethan. Visuelt kan sådanne elementer ikke skelnes fra naturligt træ, men i praksis overgår de endda det på en eller anden måde.

Typer af dekorative bjælker på loftet

Fordelene ved falske bjælker af polyurethan omfatter følgende:

 • Vær ikke bange for fugtighed, svul ikke af for høj fugtighed;
 • ikke revne eller deformere
 • meget let fastgjort til loftet (herunder spænding).

Men elskere af naturlighed kan også vælge at bruge falske bjælker, hul indvendig, lavet af MDF eller spånplader. På sådanne bjælker limes finér fra værdifulde træer. Du kan finde varianter lavet af lameller. Bjælkerne har skarpe og afrundede kanter, U-formede og L-formede (til dekoration af leddene).

Ordningen med loftet falshlocks konstruktion

Tabel. Sammenligning af polyuretan og træ falske bjælker.

samme længde m

Til design af højteknologisk stil bruger nogle designere metalbjælker, men sådanne elementer er sværere at installere og skal tiltrække fagfolk til deres installation.

Metal falske bjælker på loftet

Hvordan man laver dekorative bjælker i loftet med egne hænder

Nogle håndværkere gør bjælker af egne hænder, hvilket tager et minimum af tid og er billigt. For eksempel, for at lave falske bjælker, kan du bruge den sædvanlige skumplast, der er forblevet fra opvarmning af garagen eller loggiaen.

Trin 1. Pladetykkelse på 4-5 cm skåret i strimler med den ønskede bredde.

Trin 2. Strimler klæber flydende negle ind i en U-formet stråle.

Trin 3. Efter indstilling klippe bjælkerne i stykker af ønsket længde.

Trin 4. Limning bjælker med selvklæbende film under træet (bortset fra den side, der vil blive limet til væggen).

Dekorative bjælker af skumplast med egne hænder

Med samme teknologi kan du lave bjælker af krydsfiner eller endda fra almindelige brædder. Brædderne kan da blive alderen, dækket af plet og lak.

Hvis du ønsker at lave en stråle af naturlig træ, er det muligt at købe skære poleret træ, for eksempel, 70x50. Når du vælger det, er det nødvendigt at kontrollere, at det var lige og tørret. Derefter skal det behandles med plet og lak og skæres til den ønskede længde. Dette er også en billig og overkommelig løsning.

For hver stil af interiøret har du brug for din egen stil med dekoration af bjælkerne.

 1. Til klassiske og victorianske stilarter kan du dekorere bjælker med udskæringer til guld, dekorere med mønstre og vignetter. Du kan finde sådanne færdige polyurethanbjælker til salg.
 2. Hvide, sorte, brune såvel som farvede bjælker vil være en ideel løsning til moderne interiør.
 3. Til højteknologisk stil er konstruktionen af ​​bjælkerne til metal velegnet.
 4. For at skabe en landestil skal træet blive gammelt.
 5. For landlige stil (land) er kendetegnet ved en groft grov tekstur.

Påvirkningen af ​​loftsakenter på værelset

Mulighed for at placere bjælker i loftet

Falske bjælker kan være dekoreret med enhver form for loft: spændingen, gips, konventionel farvet og så videre. De kan udlagt rum, eller oprette sådan et populært element i indretningen, som den falske-loft vindue med en efterligning farvede glas vindue. Dekorative bjælker kan simulere vinduerne overlapning mellem dem i færd med at arbejdet er klistret lærred med fotoprint, mosaikker, freskomalerier og endda et spejl paneler. Meget interessant moderne Eurotrend når strålerne passerer til væggen.

Dekorative loftsbjælker med belysning

Bjælker kan dekoreres med LED-belysning på toppen, hvilket vil give en særlig dekorativ effekt. Fantastisk udsigt til bjælkerne, hvor loftslysene er monteret. Alle ledninger er i dette tilfælde gemt inde i den hule struktur.

Generelt bjælker i loftet giver en følelse af varme og hygge Beboelseshus, vil bringe smag til den moderne stil interiør og vil skabe den nødvendige autenticitet på offentlige steder som klubber eller pubber.

Bjælker i loftet i rustik stil

Hvis rummet har brug for visuel ekspansion, skal følgende punkter tages i betragtning ved lokalisering af bjælker.

 1. Hvis du vil gøre rummet bredere, skal du placere bjælkerne på den korte side.
 2. Hvis du vil øge længden, skal bjælkerne placeres langs hele længden af ​​loftet.
 3. Arrangementet på tværs vil give rummet et visuelt volumen.
 4. En stråle kan tildeles en separat zone: for eksempel en barstativ.

Frekvens placering spiller også en stor rolle. For eksempel, hvis højden af ​​lofterne er meget stor (hvad der sker på de første etager af bygninger), hjælper den tætte indretning af bjælkerne til hinanden at reducere den lidt. Hvis lofterne er af mellemhøjde, er det nødvendigt at fastsætte bjælkerne i større afstand fra hinanden. Også bjælker kan lægges med sildben. Mansard værelser uden loft ser særligt imponerende ud, hvis loftbjælkerne passerer gennem kolonnerne og er fastgjort til væggene i enderne og skaber hutens virkning.

Mærkningsordning for fastgørelsesbjælker

Funktionerne i proceduren afhænger af det materiale, hvorfra de falske bjælker er lavet. Lad os overveje hver af mulighederne mere detaljeret.

Sådan indsættes skumplastbjælker på et normalt loft

Dette er den enkleste udgave af at placere falske bjælker i en moderne lejlighed. Hvis du vil dekorere køkkenet eller hallen hurtigt, billigt og alene, er der ingen bedre mulighed.

Trin 1. Først på loftet og på væggene er mærker placeret for at angive steder, hvor de falske bjælker limes. Placer klistermærker, der skal primeres for bedre vedhæftning.

Trin 2. Så er strålen smurt med flydende negle og limet til det nødvendige sted. Skumplastprodukter er praktisk talt vægtløse, og flydende negle forstår bogstaveligt talt øjeblikkeligt.

Sådan indsættes skumplastbjælker

Nogle vejledninger anbefaler at anvende en væg på samme tid, men i tilfælde af overskydende lim kan strålen begynde at bevæge sig langs væggen. Derfor må den gyldne middelværdi bestemmes empirisk.

Trin 3. Hvis rummet er smalt, kan du lim 2 bjælker langs rummets lange vægge, og de tværgående bjælker placerer dem vinkelret på dem. Et sådant simpelt loft vil bidrage til at skjule uregelmæssighederne i et almindeligt betonloft og vil se meget fordelagtigt ud.

Hvor hurtigt er det at rette træbjælker på et træ- eller betonloft

Dette er heller ikke meget vanskeligt og ikke dyrt.

Fastgørelse af træ falske bjælker til loftet

Trin 1. På loftet sætter vi linjerne for placering.

Trin 2. I baren borer vi huller med en bor 12 mm dyb ikke mere end 0,5 cm hver 30 cm.

Trin 3. I de samme huller bor 8 mm millimeter huller, hvor vi kører skruerne til 120 mm.

Trin 4. Påfør stangen, marker placeringen af ​​hullerne i loftet.

Trin 5. På loftet på de markerede steder med perforator borer vi huller på 8 mm.

Trin 6. I dem kører vi chopiki.

Montering af træbjælker

Da den selvlukkende skrue går i hullet, skal du lægge noget gips på skoven omkring disse steder. Efter tørring, farvetone, derefter lak. Du kan dække hatte af selvdrejende skruer med træstop eller specielle dekorative overlays imiterer hatte smedet negle. Du kan fastgøre på almindelige nagler - det er en endnu hurtigere mulighed.

Hvis der er planlagt en tværstrålefordeling, kan der forekomme uregelmæssigheder i leddene. Udformningen af ​​disse knuder afhænger af den stil, hvor rummet er designet. Hvis dette er et land, for eksempel, kan disse steder være dækket med læder dekorative bælter eller limet i flere rækker af store tråde.

Montering af polyuretan dekorative bjælker på barer

Dette er en professionel metode til installation.

Dekorativ stråle B1 lavet af polyurethan (wenge, kirsebær, eg, oliven, nødder, lys eg)

Trin 1. For polyurethan falske bjælker er kiler lavet af træ, som helt svarer til stråleets indre hulrum.

Trin 2. Mærket af loftet er lavet: linjer lægges langs, hvilke bjælker vil blive fastgjort.

Trin 3. Wedge bjælker er installeret på linjen gennem 1 meter på selvdrejende skruer eller dowels.

Trin 4. Ved montering af falske bjælker i loftet, påfør lim til polyurethan. Dette er nødvendigt ikke for fiksering, men for en mere tæt pasform til loftet, så der ikke er revner tilbage.

Trin 5. Strålen er fast fastgjort til stængerne og gennem siderne skrues med skruer.

Fastgørelse af bjælker fra polyurethan til loftet

Trin 6. Skruer, som fastgør den falske stråle til bjælken, og bjælkernes dækpunkter er dækket af dekorative læderbælter med efterligning af nitter.

Funktioner af enheden bjælker på det hængende loft

For at lave et strækloft og dekorere det med dekorative tanke, er det nødvendigt at installere de indlejrede dele, svarende til dem, der er installeret til hængende lysekroner. Fastgørelse til dekorative falske bjælker er kun en træstang med den nødvendige tykkelse. Det er fastgjort til hovedloftet, og strækloftet strækkes på en sådan måde, at den passerer, der berører bundens nederste plan. Derefter fastgøres falske bjælker til bjælken gennem loftet.

Dekorative bjælker på et strækloft

Du kan bruge fastgørelsen af ​​bjælker med bøjler. Suspensioner er fastgjort til basen. og efter loftsspændingen i lærredet er slidserne lavet. De specifikke handlinger afhænger af typen af ​​materiale.

Hvis det sænkede loft hænger en lang tid, men jeg ønsker at en eller anden måde sprede det indre uden at fjerne bladet, kan du bruge en ekstern konsol med montering på en væg eller inde barer, boltet til væggene. De vil blive fastgjort til selvdæmpende bjælker.

Funktioner af enheden bjælker på gipsokartonnom loftet

Da gipsplankloftet er suspenderet, er det bare, at du ikke vedhæfter bjælker til det. Vi skal huske / trykke på de steder, hvor kropsprofilerne går, og fastgør bjælkerne til dem. Mounten kan være en bekvem måde: Et langt anker gennem bjælken, GKL og profil eller på en bar, fastgjort til skruen GKL og profil. Skruer, udelukkende skruet på gipsplader, vil ikke holde strålen i lang tid.

Montering af bjælker på et ophængt loft

Steder af ledd af bjælker eller udgangspunkter af selvdrejende skruer er dækket med forskellige slags dekorative patches, blandt hvilke er følgende:

 • maskerer med et dekorativt reb
 • maskerer med en voks blyant
 • maskering med kobber smedet plader;
 • dekorative læderremme.

For at dekorere rummet kan du bruge dekorative konsoller, som sælges sammen med bjælkerne og skaber en efterligning af et bagvand på væggene. Hvis kabler til belysningsanordninger passerer gennem polyurethanstrålen, skal de være skjult i korrugeret beskyttelse.

Montering af kanten på loftet

I denne artikel finder du detaljerede trinvise instruktioner om, hvordan du opretter et caisson-loft. Vi anbefaler også at læse artiklen om, hvordan man korrekt klæber fliserne på loftet.

Video - Installation af træ dekorative bjælker i loftet

Så du kan få et meget smukt usædvanligt interiør med vægt på træbjælker under loftet. Dette interiør kræver ikke en stor investering af penge, og du kan rette bjælkerne med dine egne hænder bogstaveligt i flere timer.

Bjælker af polyurethan til træ: brug af PPU falshlok, typer af stråle fra polyurethanskum og installation

Brug af naturlige træbjælker til at dekorere loftet er ikke altid muligt, så i dag er det ofte muligt at møde polyuretananaloger. Med deres hjælp er det muligt at skabe det interiør, som oprindeligt var designet af designere.

Brugen af ​​billigt alternativt materiale giver mulighed for at udvide forbrugerkredsen, da de naturlige bjælker ikke er overkommelige og overkommelige for nogle få. I dag i artiklen vil vi studere dette problem fra forskellige sider.

For at give interiøret det nødvendige udseende tillader bjælker til træpolyurethan

Fremkomsten af ​​polyurethan har ført til en stærk efterspørgsel efter produkter fremstillet af det, som kunne være ikke blot de loftsbjælker, men bestyrelsen for polyurethan træ, stuk, søjler. Materialet kan være anderledes - for stift og meget elastisk, møder vi det næsten dagligt og overalt.

Fordele ved bjælker til loft fra polyurethanskum

Deres grundlag er lavet af skummet polyurethan, som blev anerkendt i design og konstruktion. Lad os overveje mere detaljeret materialets egenskaber

 • Mindste hygroskopicitet forekommer fugtabsorption i det sædvanlige koncept ikke;
 • lille masse, faktisk har simuleringen af ​​loftbjælkerne en vægt, der er ca. 10 gange lavere end det naturlige materiale (afhængigt af hvad man skal sammenligne med for eksempel eg eller fyr);
 • modstand mod bakterier, insekter og svampe (forme);
 • enkel installation;
 • enkel behandling;
 • Muligheden for yderligere efterbehandling, som ofte kan farves
 • Bærbarhed af fastgørelsesdele - negle og skruer;
 • Den nødvendige styrke til at bøje, rive eller strække sig under arbejdet
 • modstandsdygtighed over for deformation under normale temperaturforhold
 • fremstillbarhed i brug og i fremstillingen.

Materialet overholder fuldt ud hygiejne- og brandbestemmelserne.

 • relativt høj pris, selvom producenternes værdi falder støt på grund af ny teknologi;
 • vedligeholdelse i en røg af toksiner ved tænding, i dette tilfælde er det muligt at kompensere det med udvælgelse af en tilsvarende gruppe af brandbarhed og rationel design;
 • svar på UV-stråling, som påvirker alle polymerer, er neutraliseret ved beskyttende dekorative lakering.

Polyurethanbræt, der efterligner træ, ser godt ud i interiøret

Rådgivning: Vær opmærksom på gruppens brændbarhed, når du vælger materialet. Det anbefales at foretrække G2.

Moderne produktionsteknologier tillader ikke at skelne imitationer fra polyurethanskum fra træ til en almindelig forbruger. Du kan købe både den allerede dekorerede og halvfabrikata, som har god vedhæftning til akrylmaling og lakmaterialer.

Dette er nok til at få dig til at indse, hvad du planlægger at gøre.

 1. Du kan bruge falsk polypropylen fra polyurethanskum ikke kun indeni, men også udenfor, hvor de kan skabe den nødvendige indretning til bygninger eller sommerområder. Dette skyldes, at de er vejrbestandige, nemme at installere, har en lang levetid og er billigere end de oprindelige. Derudover kan materialet tine og fryse mange gange.
 2. Ofte tjener de som en "wand-zavchalochkoy, når du vil skjule de fejl, der opstod under konstruktionen. Det er ikke svært at gøre dette med dine egne hænder.

Råd: Glem ikke, at polyurethanskum ikke har samme modstand mod mekaniske påvirkninger som et træ efterlignet af det.

Dekorative bjælker i interiøret

 1. Ved hjælp af falske dele kan du skjule enhver kommunikation:
  • VVS;
  • indbygget belysning;
  • akustiske systemer.

Polyuretanskort til træ til loft

 1. Materialet kan tage enhver form, som kun er begrænset af forbrugernes fantasi.
 2. Loftsbjælke af polyurethan kan have forskellige tætheder afhængigt af opgaven.
 3. Den vigtigste måde at dekorere PPU på er farvning. I dag tilbyder byggemarkedet produkter, der er struktureret til forskellige typer træ, herunder eg, kirsebær eller valnød. De kan variere i farvemætning og i deres nuancer.
 4. Brug oftest en stråle til en træafsnit på 60 til 90 (120) mm, 120 til 120, 130 til 200 mm, 170 til 190 mm, hvis længde er 2-4 m.
 5. Materialets hårdhed kan være svag, og svarer også næsten til jernen, henholdsvis 40 og 98 enheder. på shore skalaen.

Dekorative polyuretanskum bjælker til træ

Teknologien er forårsaget af en lille masse polyurethanskum dele, så den vigtigste metode i dette tilfælde er deres limning. Kompleksiteten repræsenterer kun et øjeblik i arbejdet - konjugationen af ​​elementer indbyrdes.

Råd: Brug afføringen og skabelonerne til ikke at anvende kittet under træet eller udskift de defekte dele.

Procesinstruktionen er som følger:

 1. Før hovedarbejdet skal støbeformen holdes i det rum, hvor bjælkerne vil blive installeret i mindst 24 timer.
 2. Den minimale omgivelsestemperatur afhænger af egenskaberne af den anvendte klæbemiddelsammensætning, det er ofte muligt at arbejde ved T => + 5 ° C
 3. Tilpas forsigtigt overfladenes geometri, i så fald er renheden af ​​overfladen ikke vigtig.
 4. Rengør overfladerne af støv, gips og fedtpletter. Dæk alle uregelmæssigheder og behandle materialet med en blanding af ammoniak (10%) og vand i et forhold på 1 til 1.

I fotoinstallationen af ​​PPU bjælker i loftet

Brugen af ​​falshalkov lavet af PPU giver dig mulighed for hurtigt og uden vanskeligheder zadekorirovat loft i rummet. Alt arbejde kan udføres uafhængigt ved hjælp af de relevante værktøjer og materialer, som anbefales af producenten. Video i denne artikel supplerer oplysningerne om ovenstående emne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

63 − = 55