Polyuretanskum med egne hænder

Sprøjtning med polyurethanskum: teknologi og pris. Hvordan sprøjter man med polyurethanskum i hånden?

Spørgsmålet om isolering af beboelsesejendomme er relevant i næsten alle regioner i Rusland. Sprøjtning med polyurethanskum er en effektiv løsning på problemet. Denne isolering er en to-komponent sammensætning.

Varmeledningskoefficient af materialet er meget lav, er det kun 0,021 W / m 2 K. Et lag af opskummet polyurethan med en tykkelse på 0,05 m svarer til den termiske ledningsevne egenskaber af murværk 1,6 m. Desuden meget let materiale. Alt dette forklarer sin brede popularitet blandt bygherrer af forskellige profiler.

Anvendelsesområde for polyurethanskum

1. Opførelse af sandwichstrukturer i industrielle og civile anlæg.

2. Oprettelse af et lydisoleret lag i vogne og fly.

3. Termisk isolering ved skumdannelse af polyurethanskum af ydre vægge, vinduesåbninger, indvendige tagdækning, døre og andre konstruktionselementer.

4. Isolering af rørledninger med koldt og varmt vandforsyning.

Polyurethanskum anvendes også i bilindustrien, elteknik og mange andre områder.

Fordele ved varmeisolering med polyurethanskum

1. Lav varmefaktor i bygningen.

2. Modstand mod negative miljøfaktorer.

3. Fremragende langvarig vedhæftning med alle former for cellulær beton, mursten og gipsplader.

4. Manglende behov for at fastsætte varmeisoleringsfastgørelseselementerne.

5. Polyurethanskum har fremragende hydrofobicitetsindekser.

6. Muligheden for monolitisk fordeling af materialet, det vil sige uden synlige sømme.

7. Termisk isolering med polyurethanskum ved sputtering kræver ikke periodisk restaurering. Dette sparer i høj grad arbejdskraftressourcer.

8. Materialet består af celler, der gør det muligt at "trække vejret".

Ulemper ved isolering med polyurethanskum

1. Materialets påståede levetid er 15-20 år. Men i det femte års drift kan polyurethanskum tabe op til 30% af varmeisoleringsegenskaberne. Dette fænomen er ikke så mærkbart under forhold med konstante lave temperaturer.

2. Udstyr til sprøjtning af polyurethanskum er ret dyrt.

3. Materialet har lav brandsikkerhed.

Det kan konkluderes, at fordelene ved materialet er meget større end ulemperne.

Sprøjteknologi med polyurethanskum

Før du gør isolering ved at sprøjte polyurethanskum, skal du forberede overfladen, der skal behandles. For at gøre dette skal du rense det fra snavs og tørre det godt. Med metaller er det vigtigt at fjerne alt rust og affedt dem. Aluminium kræver obligatorisk primercoating med en høj grad af vedhæftning, hvilket vil medvirke til at øge isoleringens adhæsion til overfladen.

Et vigtigt sted i den teknologiske proces af forstøvning er optaget af omgivelsestemperaturen og komponenterne. For at opnå et yderst effektivt lag, er det nødvendigt, at sammensætningen er fra 10 til 25 ° C. Optimal til rummet er temperaturen over +5 ° C. Arbejde i et koldere miljø kan kun udføres med en opløsning opvarmet til den ønskede tilstand.

Sprøjtning af polyurethanskum, anmeldelser, som næsten altid er positive, udføres ved et tryk over 100 atmosfærer. Ca. to sekunder efter sprøjtning sker en skummende reaktion efterfulgt af størkning af formuleringen. Det resulterende lag giver fremragende varme og vandtætning.

Trin af sprøjtning af polyurethanskum

1. Blanding af alle komponenter i sammensætningen. Blandinger af reagenser, brandslukningsforbindelser, isocyanat og fikseringsmiddel kombineres som regel. De sidste to komponenter skal forblandes separat og filtreres, når et bundfald dannes.

2. Sprøjtning med polyurethanskum fra en speciel sprøjtepistol ved hjælp af en kompressor (skumgenerator).

3. Genbehandling af overfladen (om nødvendigt).

Gennemsnitlige omkostninger ved sprøjtning med polyurethanskum i Rusland

Som du ved, kan priserne på forskellige varer og tjenesteydelser være forskellige i landets regioner. Dette gælder også for sprøjtningen med polyurethanskum. Omkostningerne ved sprøjtning 1 m 2 afhænger af lagets tykkelse og rækkefølgen af ​​ordren. Jo større område der behandles, desto lavere er prisen pr. Kvadratmeter.

I gennemsnit, med små mængder arbejde, der er op til 200 m 2, koster polyurethanskum spray 550-630 rubler pr. 1 m 2. Med en forøgelse af arealet til forarbejdning reduceres prisen pr. Kvadratmeter til ca. 500-600 rubler.

Ved beregning af omkostningerne ved sprøjtning med polyurethanskum vil prisen også afhænge af væggenes højde. Typisk er sådanne mark-ups udtrykt som en procentdel af omkostningerne ved tjenester. For eksempel vil bearbejdning af vægge med en højde på mere end 3 m koste mere med 10-20%, og kældre med lave lofter - med 20%.

De endelige omkostninger ved sprøjtning af polyurethanskum beregnes af specialister fra virksomheder, der leverer sådanne tjenester. Arbejdstagere ser altid de mest sårbare steder for varmeflugt fra lokalerne. Derfor vil eksperter blive bedt om at behandle disse overflader flere gange.

I dag kan du selv arbejde med polyurethanskum. Til dette er det nødvendigt at have specielt udstyr og grundlæggende viden om de sprøjte komponenter. Det er altid bedre at arbejde sammen.

Udstyr til sprøjtning af polyurethanskum med hånd

I byggevirksomheder sælges engangssæt til sprøjtning af polyurethanskum på små arealer. Oftest består disse sæt af to cylindre. I en af ​​dem - polyol med Freon 134, i den anden - isocyanat.

Udstyret er designet til at blande komponenter efter at have trykket på pistolen. Slanger med forbindelser er forbundet til reduktionsanordningerne. Tankene overvåger konstant tryk og temperatur. I tilfælde af en overtrædelse af et af parametrene vil materialet ikke klæbe godt, hvilket vil medføre en stigning i forbruget.

Omkostninger ved udstyr til sprøjtning af polyurethanskum med egne hænder

Spredningen af ​​bærbare enheder til selvstændigt arbejde med polyurethanskum er forklaret ved, at i private huse kan området for isolering være ret lille. Brigader af professionelle arbejdere med dyrt udstyr går simpelthen ikke til sådanne faciliteter, da dette er urentabelt. I andre tilfælde vil mindre arbejde være meget dyrt på grund af den kontinuerlige samling af installationer. Engangssæt er designet til sikker brug af amatører. I områder mindre end 20 m 2 er de rentable.

Den gennemsnitlige pris for en engangsinstallation er fra 16 til 30 tusind rubler. Den har ca. 1 m 3 polyurethanskum. Samme volumen af ​​sammensætningen, der købes i en specialiseret virksomhed, vil koste mere end 30 tusind rubler. Fordelen ved selvstændigt arbejde er indlysende.

Sprøjtning med polyurethanskum med hånden

Alt arbejde skal udføres i godt vejr. Høj luftfugtighed i gaden og indendørs på dette tidspunkt kan lidt ødelægge polyurethanskummet. Spray dine egne hænder for at udføre i flere lag. Dette er et af hovedprincipperne for arbejdet.

Termisk isolering med skummet polyurethan ved sprøjtning starter med komplekse overflader: skorstene, ventilationsluge og rørledninger. På samme tidspunkt er det nødvendigt at lukke alle leddene, der kommer ud. Det første lag er ønskeligt at påføre en tykkelse på ca. 14 mm. Når det er størknet, er det muligt at fortsætte med yderligere arbejde.

Det andet og tredje lag påføres hinanden med et lille tidsinterval. Det er bedst at udføre alle værker på en dag. Hvis dette ikke er muligt, så starter du hvert næste lag, skal du forsigtigt forberede overfladen. Med ordentlig planlægning af arbejdstiden kan et privat hus af mellemstørrelse isoleres om 2-3 dage.

Den mest effektive lyd- og varmeisolering er en struktur bestående af tre lag.

Fordele og ulemper ved selvsprayende polyurethanskum

Arbejdet med sprøjtning udføres hurtigt af specialister med professionelt udstyr. Alt arbejde tager 1-2 dage. Uafhængig udførelse af sprøjtningen kan tage mere tid, da du skal omhyggeligt studere instruktionerne og forstå udstyret.

Skummet polyurethan, sprøjtet med egne hænder, som kun er gavnligt i små områder, fryser næsten øjeblikkeligt uanset installationens design. Dette viser, at der ikke er nogen forskel på faglige og engangskonstruktioner.

Således tages beslutningen om selvstændigt eller professionelt isolering af huset i hvert enkelt tilfælde af ejerne.

Anmeldelser om sprøjtning med polyurethanskum

De fleste ejere af private huse og lejligheder er tilfredse med termisk isolering med polyurethanskum. Denne metode til opvarmning er særligt relevant for bygninger med et stort antal buer og andre buede elementer.

Spray polyurethanskum, anmeldelser af hvilke er temmelig mange, populære for altaner og loggier. Efter korrekt udført arbejde i disse dele af lejlighederne bliver det så varmt, at du kan gå ud i dit hjem tøj selv om vinteren.

Sprøjtning med polyurethanskum er således en effektiv måde at opvarme private huse og lejligheder på.

Opvarmning af huset med polyurethanskum med egne hænder

Giv huset med kvalitet termisk isolering kan være på mange måder. Et af de populære muligheder er isoleringen af ​​huset med polyuretanskum. Anvendelsen af ​​denne teknik vil reducere omkostningerne ved at betale regninger til opvarmning.

Arbejde med FPU på isolering af væggene vil være muligt på sten, træ eller mursten overflader. Den moderne coating interagerer godt med forskellige materialer, har en minimal hygroskopicitetskoefficient, ikke smuldrer eller deformeres under drift. Hvordan man korrekt udfører opvarmning arbejder og hvad der er nødvendigt for dette - i vores artikel.

Producenter tilbyder flere typer af dette materiale. Kernen har to komponenter: polysocyanat og polyol. Ifølge de grundlæggende egenskaber er polyurethanskum til vægisolering differentieret som stift, halvstiv og også påført som en slurry til den forberedte overflade.

Efter at skummets vægge er isoleret i form af plader, blokkerer de lukkede celler i materialet bevægelsen af ​​fugt. Sådanne egenskaber af et stift stof gør det ligner et skum eller basalt bomuldsuld.

Det fremlagte semi-stive materiale har en åben, cellulær, tæt struktur. På grund af sådanne egenskaber er det muligt at føre isolering af træhuse med polyurethanskum. Begge sorter håndterer fremragende lydisoleringsopgaver.

Afhængig af omstændighederne udføres isoleringen af ​​væggene med polyurethanskum både udefra og indefra. Ud over væggene bruges den i sådanne tilfælde:

 • til installation af plader i kældre eller halvkældre
 • ved opvarmning af gulve eller lofter
 • På grund af den høje grad af vandtætning og varmebestandighed bruges den til at isolere fundamentet, undergrunds- eller overfladerørledningerne.

Ved fremstilling af letvægtsblokke anvendes polyurethangranuler. De indføres med teknologi i den færdige løsning for at reducere massen af ​​fremstillede produkter.

Som et alternativ kan skum bruges til at varme rummet mellem væggene. Denne metode er bestemt førende med hensyn til isolationsegenskaber, men i sidste ende er det meget dyrt.

Særligt populært er fyldningen af ​​hulrum eller sprøjtningen af ​​polyurethanskum. Resultatet er meget mere holdbart med en høj grad af effektivitet.

Materialer til sammensætning - flydende polymerer og CO2

Til fremstilling af formuleringen anvendes 2 flydende polymerer - polysocinat og polyol, der blandes uden luft og skum, når carbondioxid tilsættes. Det påføres overflade eller på emner med en speciel sprøjte (pistol). Det er et glimrende isoleringsmiddel, fordi det for det første har en god vedhæftning, for det andet når den udvider, fylder den endda små porer, hvilket eliminerer endda potentielle broer og koldpunkter.

Det polyurethanskum, der således indføres og frosses i det krævede område, giver det yderligere styrke, det tillader ikke fugt at trænge ind i væggene og beskytter det mod fugt.

Sammensætningen kan isoleres med vertikale og vandrette overflader

Prisen på sprøjtede varmeisolering med egne hænder og med hjælp fra specialister adskiller sig, og resultatet bliver næsten det samme. Ved sprøjtning blandes de bestanddele i den flydende form i et luftløst medium og under højt tryk. Resultatet gives til den forberedte overflade med en særlig pistol, der er forbundet med tanken ved hjælp af en slange.

En velskummet opløsning danner en fremragende kobling med en hvilken som helst overflade placeret lodret eller vandret uden at skabe uønsket dræning.

Skummelse af skummet passerer efter et kort tidsinterval, så snart det øges flere gange. En sådan proces gør det muligt for specialisten eller ejeren af ​​huset, hvis sprøjtningen af ​​PPU'en er udført af sig selv, at styre processen så præcist som muligt.

VIDEO: Det 21. århundredes teknologier

Sprøjtning af polyurethanskum kræver særligt udstyr. Teoretisk kan det samles i overensstemmelse med færdige ordninger, men der er visse nuancer forbundet med udnyttelse. Udstyr til PPU monteret med egne hænder kræver præcise indstillinger for at opnå et kvalitativt resultat. For sådanne procedurer er der brug for nogle erfaringer og praktiske færdigheder med at arbejde med lignende faciliteter.

Løsningen på denne situation er muligheden for at leje færdige enheder og gennemføre isolering med polyurethanskum af egne hænder uden hjælp udefra. Omkostningerne kan dog være ret høje, hvilket vil gøre proceduren uøkonomisk i den finansielle plan.

Den mest overkommelige og derfor effektive metode er isoleringen af ​​de hjemlige PPU-fagfolk. Omkostningerne ved det vil betale sig med et kvalitativt og hurtigt resultat.

VIDEO: Nye materialer til isolering af vægge og tage

Det er også praktiseret at købe færdige mats, som er forblæst i blanke, hærdet og skåret til den rigtige størrelse. Det er umuligt at kalde en sådan metode rationel, fordi den ved sine egenskaber er på ingen måde ringere end penoplex og til en pris på næsten 2 gange dyrere.

Uanset hvilken metode der vælges, enten skumisolering af egne hænder eller indbydelse af eksperter udefra, er ejeren af ​​boliger forpligtet til at forstå procedurens subtiliteter;

 • processen med PPU-isolering (som i videoen ovenfor) udføres både under bygningen af ​​bygningen og efter den endelige erektion;
 • laget kan påføres et separat område eller til hele den forberedte overflade;
 • Fyld hulrum kan være gennem borede teknologiske huller.

Proceduren omfatter følgende faser:

 • Før du påfører PPU, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde ved at rense vægge fra gamle dekorative eller funktionelle lag, fjerne gips eller gammel maling.
 • En krop af en byggeprofil lavet af metal eller en træstråle er dannet langs hele planet. Strålens tværsnit er valgt på en sådan måde, at hulrum med den krævede tykkelse dannes indenfor for at blive fyldt med en varmelegeme.

 • Alle bjælker eller profil på overfladen fastgøres efter niveau og ved beacons for at planeten planlægges om nødvendigt.
 • Hule skum med polyurethanskum ved at sprøjte med egne hænder eller en inviteret specialist vil gøre det. I arbejde skal du bruge en særlig pistol.

Udstyr til påføring af PPU

 • Foreløbig med pistolen udføres justerings- og justeringsarbejder for at opnå udgangen af ​​strålen med den krævede intensitet og danner et ensartet lag.

 • Typisk starter processen fra det nedre niveau, der passerer væggen imellem de faste bjælker.

Arbejdet går fra bund til top

 • Opvarmning med polyurethanskum som en video påføres med et tyndt lag, der næsten umiddelbart svulmer og øger dets volumen. Det er tilladt at tilføje forstøvning, når den ønskede tykkelse ikke kan nås første gang.
 • Den frosne masse skæres med en byggekniv i en højde, der ikke overskrider bjælkens tykkelse. Overbelastning vil blive en hindring for udendørs dekorative dækning.
 • En udlignet isolering må gipses, sy op i foringen, overlæg murstenen. Før plastering er det nødvendigt at dække overfladen med et forstærkningsnet. Den er fastgjort på træbjælker eller en metalprofil.

Det er strengt forbudt at forlade åbne behandlede overflader under sollys i mere end 3 dage. Under påvirkning af ultraviolet kuldioxid fordampes og materialet mister alle dets egenskaber. Da størkningen straks skal lukkes med dekorative paneler - sidespor, boarding osv.

Ud over et stort antal positive faktorer har polyurethanskum et antal ulemper, der skal overvejes ved udformning:

 • omkostningerne ved materialet afhænger af proportioner og kvalitet af dets komponenter, det tilhører ikke budgetgruppen af ​​varmeapparater;
 • efter påføring af laget på væggen, skal du sørge for dets beskyttelse mod solens ultraviolette stråling;
 • Sprøjtearbejder bør udføres i overensstemmelse med en høj grad af sikkerhed, i beskyttelsesdragter og masker, da komponenterne er aggressive kemiske irritationsmidler, der er i stand til hurtigt at inficere luftveje-, fordøjelses- og synsorganerne.

Efter størkning udgør materialet ingen sundhedsfare. Selv med opvarmning frigør det ikke kemisk aggressive stoffer.

Under lagets påføring er det nødvendigt at tage højde for, at under ekspansion er det i stand til at deformere stiftsystemerne.

Og det allerførste, du bør ikke glemme. For gnavere repræsenterer det ikke en alvorlig hindring. Penopolyurethan, selvfølgelig musen "love9raquo; ikke så meget som polystyren skum, men det vil ikke være en alvorlig hindring i deres vej.

VIDEO: Sådan appliceres på vægge

Jeg kører anden gang til Phoenix-elegant. Jeg forstår ikke hvorfor en sådan høj temperatur destillation? Fire.

 • 01.01.2018 »Sådan isoleres en væg i en lejlighed indefra

  I PIR-plader er det fornuftigt, hvis du har brug for et privat hus for hurtigt at vedlægge varmeisolering. Lugt ikke, ikke.

 • 01.01.2018 »Den bedste hjemmelavede enhed - hvordan man vælger og fra hvad

  Hej Hvert år forbedres apparaterne, børns sår elimineres, vi anbefaler.

 • 01.01.2018 »Den bedste hjemmelavede enhed - hvordan man vælger og fra hvad

  Nyttig artikel. Hvis du vil vide min mening, vil jeg dele det. Jeg gør også mit hjemmebryggeri.

 • 01.01.2018 »Selvfremstillet enhed Domovenok

  Domovyanok 1 var min første moonshine. Jeg købte det i mangel på reklame blev forfulgt. .

 • Opvarmning med polyurethanskum med egne hænder

  Gennemførelse af ekstern og intern termisk isolering af lokaler ved hjælp af polyurethanskum sparer ikke kun tid, men også fysisk indsats. Takket være sprøjtningen ligger materialet let fladt på enhver overflade, hvilket sikrer pålidelig beskyttelse mod støj, forkølelse og fugtindtrængning. Hvis du bruger engangsinstallation til sprøjtning, kan du selv gøre isolering med polyurethanskum uden meget besvær.

  Opvarmning med polyurethanskum med egne hænder

  Indholdet af trin-for-trin instruktioner:

  Polyurethanskum er fremstillet af to polymerer - polyol og polizotsionata. Før påføring på overfladen blandes komponenterne, opvarmes, carbondioxid tilsættes. Sprøjtisolering under højt tryk, hvilket gør det muligt at isolere selv jævngængelige steder under taget eller mellem kommunikation. Efter hærdning er materialet en fast, hård, sømløs belægning med en ujævn overflade.

  Udseende af polyurethanskum

  Denne varmelegeme har mange positive egenskaber:

  • lav varmeledningsevne
  • fuldstændig tæthed;
  • økologisk kompatibilitet
  • immunitet over for kemiske stoffer;
  • lav vægt;
  • holdbarhed.

  Derudover har materialet fremragende lydisolering, tillader ikke fugt, der nemt påføres overflade og er meget fastgjort til den. Takket være den høje vedhæftning er isoleringen pålideligt fastholdt selv på de glateste belægninger. Polyurethanskum er ikke brandfarligt, frygter ikke skimmel, insekter og gnavere, uden konsekvenser, der lider af pludselige temperaturudsving.

  Brugen af ​​denne varmelegeme gør det muligt at undvære ekstra fastgørelseselementer, vandtætningsmaterialer og primere, hvilket reducerer omkostningerne ved varmeisoleringsprocessen betydeligt.

  Omfanget af polyurethanskum er ret omfattende:

  • interne boliger af lejlighedshuse;
  • udvendige vægge af bygninger
  • tagdækning;
  • lofts;
  • loggier og balkoner;
  • bade;
  • garager;
  • kloaksystemer;
  • gulve og fundamenter.

  For at udføre termisk isolering alene med polyurethanskum, skal du have færdigheder til at arbejde med sprøjtning. Til at begynde med kan du øve på en del af ydervæggen under ledelse af en erfaren mester. Hvis der ses sikkerhed, er det muligt at arbejde med installationen uden frygt. Selvfølgelig er professionelt udstyr ikke nemt at beherske, men nu er der kompakte engangsenheder til salg, hvis princip er meget enklere.

  Balkonopvarmning med polyurethanskum

  Opvarmning af altanen med polyurethanskum tager ikke lang tid på grund af det lille område af rummet. Termisk isolering med egne hænder udføres fra indersiden af ​​balkonen, da der kræves særligt udstyr til udendørs arbejde.

  I processen med isolering vil kræve:

  • aluminium profil til kassen;
  • selvdrejende skruer og plastdykler;
  • niveau;
  • bore;
  • anlæg til sprøjtning
  • komponenter i en varmelegeme.

  Fra loftet og vægge på balkonen fjern peeling eller løst klæbende belægning, kontroller hjørner og led sammen langs vinduernes omkreds. Hvis der er dybe revner, kan de tilstoppes med stykker skum og dækkes med fyldstof. Alle små huller og sømme vil blive fyldt under sprøjteprocessen. Du behøver ikke at niveau eller sand overfladen.

  Aluminiumsprofilen skrues til vægge og loft i lodrette rækker. Yderligere styrke kassen ved hjælp af vandrette broer med et trin på cirka en halv meter. Træk altid profilen omkring vinduets omkreds og døråbningen. Vinduet, dørkarmen, kommunikationsrørene anbefales at være dækket af en polyethylenfilm, da varmeren hurtigt går i stykker, og det er meget svært at rengøre det.

  Åbn pakken af ​​polymerer og ryst komponenterne omhyggeligt. Tilslut dem til slangerne og pistolen, vælg en dyse med en smal fakkel. Først blæse skum polyurethan i hullet, forsegle sømmen mellem væggene og loftet, håndtag leddene omkring åbningerne. Derefter ændres dysen til en bred og isoleringen sprøjtes på loftet. Ansøgningen skal være ensartet, pistolen skal holdes på samme niveau og glat langs den overflade, der behandles.

  Efter isoleringen overføres lofterne til væggene; Hvis der er mærkbare defekter, er depression, polyurethanskum påført i et tykkere lag, der udjævner arbejdsplanet. På en planvæg skal isolationslaget være så ensartet som muligt. Efter sprøjtning skal du forsigtigt fjerne overskydende materiale fra kassen.

  Til profilen over det varmeisolerende lag, fastgør gipsplader, plast eller træpaneler. Hvis det er planlagt at afslutte det dekorative gips, er et forstærkningsnet af glasfiber fastgjort til overfladen, og gips påføres oven på den.

  Opvarmning af loftet

  At isolere loftet er lige så simpelt som en balkon, mens fri plads og materialer er gemt. Overlapning behøver ikke at være dækket med en film til vandtætning, behandlet med en antiseptisk eller en primerblanding. Hvis loftet på loftet sørger for foring af foring eller gipsplader, skal du sprede isoleringen mellem spærrene. Dette gør det muligt at fastgøre beklædningen til bunden uden at skade tætningen af ​​det varmeisolerende lag.

  Hvis finishen er lavet af dekorative gips, er sprøjten lavet på hele overfladen, herunder bjælkerne. Ved montering af skumpolyurethan påføres først sømene mellem væggene og taget og fordeles jævnt i hele loftet. Efter hærdningen af ​​isoleringen, som sker om et par minutter, kan du fortsætte med at afslutte rummet.

  For at isolere gulvet skal du bruge:

  • anlæg til sprøjtning
  • en beholder med komponenter af polyurethanskum
  • cement;
  • sand;
  • vand;
  • bygning niveau;
  • regel eller lang rake.

  Til isolering i byggeplanen rengøres basen af ​​affald og støv, forseglede samlinger og sømme rundt om rummets omkreds. Hvis gulvet er isoleret under reparationen af ​​en boligbygning, skal du først fjerne topdækslet, fjerne akkumulerede affald, kontrollere lagene for styrke. Rotte overlappende områder bør erstattes med nye.

  Trin 2. Sprøjtning af polyurethanskum

  Opvarmning af et trægulv

  Bland komponenterne, forbind slangerne og pistolen med en dyse og begynd at dække bunden af ​​gulvet med en varmelegeme. På betonpladen sprøjtes 2-3 lag polyurethanskum, det anbefales ikke at påføre materialet med et tykt lag. Mellem lagene varme rummet ad gangen, især omhyggeligt at fordele sammensætningen i hjørnerne af overlapningen.

  Apparatur til påføring af PPU

  Trin 3. Screed applikation og belægning lægning

  Efter hærdning af varmeren mellem lagene, kan du straks montere hovedetagen. Hvis aflejringen var på et betonunderlag, skal isoleringen lukkes ovenfra med cementcement. Opløsningen blandes i tanken og fordeles direkte over det varmeisolerende lag. Ved hjælp af et niveau skal du kontrollere vandkanten for at undgå hældning eller ujævnheder. Opløsningen påføres med et lag på 4-5 cm, en tyndere plade er revnet ved mekanisk påvirkning.

  Når lag af opløsning er tørret, fortsæt med at lægge finishbeklædningen. Da polyurethanskum har høje varmeisoleringsegenskaber, er det muligt at lægge et linoleum eller tæppe på et tyndt substrat på skræftet.

  Kældre, især rå, har også brug for højkvalitetsisolering. For at kunne udføre gulvets varmeisolering i kælderen skal du først isolere overfladen mod for høj fugtighed. Til gulvbelægning er et tagmateriale og bituminøs mastik egnet.

  Trin 1. Vandtætningsenhed

  Gulvet i kælderen er dækket af ruberoid og sætter kanterne 20 cm på væggene. Ved leddene lægges materialet og sømene er patchet med bituminøs mastik for at gøre basen så tæt som muligt. På kælderens omkreds skal tagmaterialet være meget tæt mod væggene, så deres overflade er også dækket af mastik og trykker på vandtætningen.

  For at undgå deformering af det beskyttende lag, hældes der et overtræk over tagmaterialet. Hvis kælderen ikke er for fugtig, er det muligt at belægge murstensvægge med mastik til en højde på 10-15 cm med særlig vægt på gulvets og væggets ledd.

  Opvarmningskælder skum

  Trin 2. Anvendelse af polyurethanskum

  Efter blanding af isoleringskomponenterne og forbindelsen begynder slangerne at anvende termisk isolering fra hjørnet til udgangen. Sprøjtning skal ske i 3-4 lag, der overholder et niveau i hele kælderen.

  Overfladen af ​​varmeren kontrolleres med et niveau, de områder med store forskelle i højden er nivelleret. Forbered mørtelet til screed og påfør på polyurethanskum i lige store portioner. Ved hjælp af reglen er morteren spredt over hele området, så tykkelsen af ​​skrællen er mindst 5 cm. Efter hærdning og tørring af mørtel på skræftet kan du lægge fliser, linoleum eller anden finishcoating.

  Video - Opvarmning med polyurethanskum af egne hænder

  Få det bedste på mail


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 5 = 2