Portulac foto

Portulak i blomsterhaven: plantning, dyrkning, pleje, brug. Portulaca sorter (foto) og reproduktionsfunktioner

For at diversificere blomsterbedet, giv det lyse farver vil hjælpe plante portulacus. Blomsterhandlere bruger ofte det til at lave alpine dias. Usædvanlige blomster skiller sig ud fra baggrunden for naturligt grønt, hvilket gør anlægget efterspurgt i landskabsdesign.

Portulac er en årlig plante, skuddene er dækket af en række lyse farver, som har en simpel eller mahrr form.

Urteagtig plante når en højde på 10 til 20 cm. Stængerne er forgrenede og har saftige, fladede blade. Bladets farve er grøn. Blomstring i portaloque sker i foråret, normalt i maj og fortsætter til september. De vokser portolak i det åbne område, gryder og potter.

Dyrkning af pierlace: sorter og arter (foto)

Slægten Portulaca har omkring 100 plantearter. I moderne blomsteravl dyrkes kun en art af pestilence - storblomstret. Denne flerårige plante, som i vores breddegrader dyrkes som en årlig. Blomster når en diameter på ca. 6 cm, der er dobbelt sorter. Deres farve varierer fra hvid til rød, der er ingen blå sorter. Nogle gange er der blomster med dobbelt farve. Terry sorter af pestilaka giver meget mindre frø, hvilket gør det svært at opdrætte.

1. Portulak Macovei - Denne sort kan bruges til mad. Busken er mellemstore, når en højde på ca. 30 cm. Ved madlavning anvendes unge skud, hvis alder ikke overstiger en måned fra skudene.

2. Portulac Cherry - En dekorativ, lavvoksende sort, varierer bushens højde inden for 15 cm. Planterne er nålformede, og blomsterne er store, terryformede. Blomsterfarve er kirsebær.

3. Portulak Flamenco - har store kødfulde skud med saftige blade. Bladfarven er lysegrøn. Terry blomster af forskellige farver frem til det sene efterår.

Portulak: plantning og pleje af en prydplante

En usædvanlig plante foretrækker solrige steder og en lys penumbra. Under sådanne forhold bliver sælens blomster afsløret om morgenen. I en tæt skygge føler han sig ikke godt, blomsten bliver meget knappe. Så, pluk et sted til plantning af en plante, du er nødt til at tage sig af sin belysning hele dagen.

Portulacus vokser meget godt på fattige jordarter med et tilstrækkeligt indhold af sand. Fertiliseret jord fremmer vækst af grønne planter på bekostning af blomstringen.

Til dyrkning af pestilens skal du vælge et tørt område uden stagnation af vand. Hvis jorden er for fugtig, kan rodsystemet blive vådt.

Planten behøver ikke hyppig vanding, det tolererer helt tørke. Behøver at løsne jorden først efter landing. Det skal huskes, at overdreven jordfugtighed bidrager til udviklingen af ​​svampesygdomme. Med ordentlig pleje påvirkes buskesten ikke af skadedyr og er resistent overfor mange sygdomme.

Dekorative sorter af portolaka behøver ikke yderligere befrugtning. Fornærende jord hæmmer blomstringen. Men de sorter, der dyrkes til kulinariske formål, kan regelmæssigt befrugtes. For at gøre dette skal du bruge flydende mineralkomplekser, som bidrager til en god vækst af grøn masse. Udfør befrugtning en gang om måneden. For første gang befrugtes portolac efter fremkomsten.

Omsorg for portolacom er ikke svært, det er nok at overholde alle ovenstående regler, og planten vil altid nyde en lang, klar blomst.

Voksende portolak: Reproduktion (foto)

En usædvanlig plante kan formeres på flere måder:

Oftest i vores breddegrader dyrkes havtornet gennem frøplanter. Til dette formål er frøene sået i slutningen af ​​februar - begyndelsen af ​​marts. Tanke til dyrkning bør have et hul til dræning af overskydende væske. Jorden skal være godt drænet. Frø er lagt ud på jordens overflade, ikke sprinkler dem med jorden. Til spiring kræver portugiserne lys.

Tip! Hvert år er det nødvendigt at købe nye frø til plantning. Frø opsamlet fra planter er uegnede til videre dyrkning. Hybridsorter giver ikke altid frøplanter, og blomstring vil ikke medføre de forventede resultater.

Beholdere med frø skal placeres i drivhuset, indtil de første skud optræder. Temperaturen for spiring bør ikke falde under +20 grader.

De første skud kan kun vises efter 14 dage. For frøplanterne er godt set efter, vandet og forsøger ikke at våd jorden. Pikirovke gør, når planterne vokser lidt, nå en højde på ca. 3 cm.

Plant unge frøplanter kun på en blomsterbed eller i en blomsterpotte, når der opstår en konstant temperatur. Selv en lille langvarig afkøling til +10 grader kan ødelægge stadig skrøbelige planter.

I sydlige dele af landet kan såning af portolak udføres straks på en række. For dette er jorden komprimeret, godt fugtet og jævnt fordelt frø. Plantning skal dækkes med en film. Når skuddene optræder, fjernes dæksmaterialet. Saplings behøver konstant pleje: det er nødvendigt at løsne jorden, fjerne ukrudtet og inspicere planterne. Når planterne er stærkere, skal du tynde og efterlade et par kimplanter i en afstand på ca. 20 cm.

Vigtigt! Frøen af ​​portolakken bevarer deres spiring i tre år.

Indsamling af frø kan kun være fra almindelige planter, terryformet portolaca er resultatet af udvælgelse, dyrkede planter gentager ikke alle forældrenes kvaliteter. I enkle planter skal samlingen af ​​kasser med frø udføres, når de modnes og ikke tillader selvsåning, ellers vil de proklyutsya i varmt efteråret vejr og dør om vinteren.

Ønsker at beholde favorit sorten, kan du ty til stiklinger af portaler. Til dette udgraves anlægget og overføres til overvintring i lokalerne. Og om foråret gennemfører de stiklinger.

Moderfabrikken skæres i stiklinger, der er velrotede i vandet. Plant unge buske på et permanent sted i maj, når vejret tillader det. Således opnåede frøplanter, begynder at blomstre en måned efter plantning.

Planten er meget modstandsdygtig overfor forskellige sygdomme og skadedyr. Men hvis reglerne for dyrkning af portolak ikke overholdes, kan nogle af dem blive forbløffet.

Planten bliver oftest smittet i en regnfuld sommer, med en stærk overmoderening af jorden. Genkende de første tegn på sygdommen kan være i udseendet af busken. Brutte knopper og pletter på unge blade skal advare dyrkeren.

Ved de første symptomer skal du behandles. Alle beskadigede knopper og skud fjernes, og planten behandles med præparater, der indeholder kobber.

2. Bladlus på bladets forsegling.

Hvis der er en bladlus invasion i haven, vil det helt sikkert slå sig ned på plantens saftige blade. Hvis der er fundet et skadedyr, sprøjt busken med en sæbeopløsning. Hvis sådanne metoder ikke hjalp, skal du derefter anvende behandlingsopløsningen af ​​kaliumpermanganat.

I begyndelsen af ​​vegetationen er unge kimplanter modtagelige for krybbeangreb. De kan detekteres af små sølvfarvede punkter på bladene. Det er nødvendigt at bekæmpe parasitten ved hjælp af kemiske præparater.

Gartnere elskede portugisiske for dets uhøjtidelighed og lette dyrkning. Forskellige farver og kontinuitet i blomstringen - det er de vigtigste fordele ved planten, som vil dekorere ethvert hjørne af haven.

© 2012-2018 "Kvindernes mening". Ved kopiering af materialer kræves der et link til kilden!

Portrætredaktør: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

Redaktionen: +7 (965) 405 64 18

Portulac: sorter, der vokser fra frø, pleje og anvendelse i landskabsdesign

Portulaca (Portulaca) er et prydplante, der er værdsat af blomsteravlere og landskabsdesignere til spektakulær og levende blomst.

Anlægget har spredt sig i hele Europa og Asien. Nogle mener, at portugisiske hjemland er tropiske regioner på den østlige halvkugle, men dens eksakte oprindelse er ukendt.

Fra det latinske sprog er navnet på blomsten oversat som "krave". Dette skyldes det faktum, at plantens frøkapsel åbner som en port. Folkene i Portland har fået navnet "tæppe".

Billedet nedenfor viser, hvordan portolan ser ud. På titlen foto - terry Portulaca grandiflora.

I middelalderen var portugiserne meget populære i Europa og især i England. Det blev anvendt ikke kun til kulturel dyrkning, men også til medicinske formål, siden kulturens kendte helbredende egenskaber. Ved hjælp af disse blomster blev slangebider, sår og endog søvnløshed behandlet.

I Europa er pestilien til dato et feltkløft, da blomsten formidles let ved selvsåning, selv om mange gartnere glæder sig over at dyrke denne kultur i haverne og modtage frodig og elegant blomstring. Portulac dyrkes som et grunddækselværk i det åbne jord, såvel som i containere og blomsterpotter. Blomster, der ligner en portaloque, er miniatyrroser, da blomsterne af marsvinet virkelig minder visuelt om roser, især i tilfælde af dobbelt sorter.

I gartneriet anvendes der normalt kun en række af denne kultur - dette storblomstret porcelæn (P. Grandiflora). Dette er en lav plante (dens højde overstiger ikke 20 cm). Bladene er små, formet som cylindre. Farve - grøn eller med rødlig tinge. Synes visuelt juletræer. Blomsterne er ikke store, deres diameter er ikke mere end 3 cm. De er præsenteret i form af en kop, der består af fem kronblade. Kan være enkel og terry. Blomsterne er hvide, lyserøde, gule, røde og har også alle nuancer af disse farver. På trods af at disse blomster er stauder, vokser de i Rusland som årlige afgrøder.

På grund af udvælgelsesarbejder blev de mest forskelligartede sorter af denne plante udmærket, som er præget af blomster, deres farver og former.

Arctic Dette er et terryfarvet porcelæn med spektakulære hvide blomster. Blomsterdiameteren er ikke mere end 4 cm. Plantehøjden er ikke over 15 cm. Blomstringen er rigelig og langvarig fra begyndelsen af ​​sommeren til oktober. Arktis er en sol-kærlig og tørke-resistent sort, der vil blive et fremragende udsmykning af ethvert haveområde.

Scheherazade - Dette er et års sort mix. Højden af ​​kulturen er ikke mere end 15 cm. Blomsten har en diameter på ca. 4 cm. Blomsterne er enkle. Farve nuancer varierer lysstyrke og sort: creme, lilla, koral, rød, gul, orange. Blomstringen er lang - fra begyndelsen af ​​sommeren til den første frost. Denne sort bruges til dyrkning i blomsterbed, i balkonkasser og blomsterpotter.

påfugl - En lys sorteringsblanding, forskellig gustomahrovymi stor (op til 6 cm i diameter) blomster med stærkt bølgede kronblade. Planten selv er kompakt, højden er ikke mere end 15 cm. Påfuglen blomstrer fra juni til oktober. Variation kan lide varme og sol, det tolererer ikke vinteren, derfor vokser den som en årlig kultur. Bruges til dyrkning udendørs, i blomsterpotter og potter.

Den Pink Haze - meget bud etårigt grunddæk. Bustens højde overstiger ikke 15 cm. Den kan vokse til en bredde på op til 40 cm. Dobbelblomster har en diameter på ca. 4 cm, som ligner små roser. Deres farve er lyserød. Variety kan lide varme og sol, kan blomstre rigeligt selv på dårlig jord. Blomstringen er lang. Sorten dyrkes i det åbne område som en grundplante årlig plante, i potter og blomsterpotter som en ampel kultur.

Glædelig Treals - En spektakulær sort sort. Højde - højst 25 cm. Buskernes bredde kan vokse til 45 cm. Dette er en ampel kultur på et år. Blomster er store nok, terry. Farve af blomster er mange. De kan være gule, orange, pink, hindbær. Sorten bruges til plantning i blomsterhaver, containere, i rockhaver og arbejdsbøger.

Sunny land Er en kort (højst 15 cm) sort. Selv om disse planter er stauder, dyrkes de i Rusland som årlige afgrøder. Blomster er store nok, terry. Bølgepapeblader har en række farver: hvid, kirsebær, gul, lyserød og lys orange. Blomstringen er lang og rigelig. Det solrige land er en sol-kærlig og termofil kultur. Vokset i blomsterbed, balkon kasser.

En glad begivenhed - en usædvanlig krybende probolak op til 25 cm høj. Blomsterne er store nok, terry. Meget originale farveblader - hvid med et lille antal lyserøde striber. Variety foretrækker en overflod af varme og sollys. Blomstringen er kontinuerlig. Kan dyrkes i blomsterhaver, på alpine bakker, i balkonbokse.

Lang sommer - en populær terry syv, der rammer en række lyse nuancer af frodige, dobbelte blomster. Højden på busken er højst 15 cm. De tykkeblomede blomster har en diameter på op til 5 cm. Farve: gul, lyserød, crimson, laks. Blomstringen er rigelig og varig - fra juni til den første frost. Kultiveret i blomsterhaver, balkonbokse, beholdere til udsmykning af spor.

sandal - et år gammelt grunddæksel med en højde på ca. 20 cm. Blomsterne er store nok, enkle eller halvt dobbelte. Farvelægning: lysegul, scarlet, pink, laks, fersken eller tofarvet. Den bruges til dyrkning udendørs i blomsterbed og blomsterbed til plantning i containere. Blomster opretter et tæt blomstertæppe, når de plantes i et åbent tilskud. Blomstringen er intens og langvarig.

Portulac - en fremragende mulighed for hængende balkon potter.

Hvordan dyrkes en frøkultur? Hvad kræves der for dette? Hvilken pleje er der brug for plantager?

Portulac formidles med succes af frø. Til seeding er det nødvendigt at vælge frø ældre end seks måneder, men ikke ældre end 3 år. Dyrkning fra frø er mulig på to måder:

  1. Forseglet vej;
  2. Ved såning frøene straks ind i det åbne jord.

Hvornår og hvordan sås frø korrekt? Frøplanter til frøplanter anbefales i april, men ikke tidligere.

Til såning anbefales det at vælge brede, men ikke dybe kasser. Jordbunden til såning af frø skal drænes og luftes. Den skal være rig på næringsstoffer. Underlaget kan købes klar i en blomsterbutik eller koges uafhængigt. For at gøre dette skal du forbinde følgende komponenter:

Før såning af frø skal substratet fugtes. Frøene behøver ikke at dybe dybt ind i underlaget, det er nok at fordele dem på overfladen og drys lidt med en lille mængde jord.

Kasser med afgrøder skal være dækket af en plastikfilm eller et glas for at skabe drivhuseffekt. Temperaturen på afgrøden er ca. 25 grader Celsius. Det anbefales regelmæssigt at fjerne filmen for at ventilere og befugt substratet. Spirer kan forekomme inden for tre til fire dage efter såning. Afgrøder skal opbevares på et solrigt sted. Samtidig skal der anvendes kunstig belysning, hvis der ikke er nok sollys.

Du kan opsætte kasser med afgrøder på en solrig balkon, hvis der er en. Hvis nætterne er kolde, skal boksene bringes hjem om natten. I alt for solrige timer kan filmen rengøres helt, men du kan ikke tolerere tørring af jorden.

Når der er mindst to ægte blade, er det nødvendigt at dykke på individuelle tanke. Beholderens diameter skal være mindst 4 cm. Er det muligt at dyrke portugale blomster uden plukker? Det er kun muligt, hvis afstanden mellem skuddene ikke er mindre end 5 cm. Efter plukning er det ønskeligt, men ikke nødvendigt at anvende befrugtning i form af en mineralgødning.

Frøplanter er plantet i åben grund i slutningen af ​​foråret eller i begyndelsen af ​​sommeren.

Hvordan så frø på det åbne jord?

På det åbne område er frøene sået, når den gennemsnitlige dagtemperatur er mindst 20 grader.

Frø er sået i hullerne, toppen af ​​sengen er dækket af en film. Filmen skal med jævne mellemrum fjernes for at aflæse afgrøderne og til fugtning af jorden. Fjern filmen er nødvendig, når den gennemsnitlige dagtemperatur er ca. 26 grader.

Når skuddens højde når mindst 2 cm, skal de transplanteres til et permanent vækststed. Afstanden mellem kimplanterne skal være mindst 20 cm, da portulakken er stærkt udvidet.

Hvornår skal man plante en blomst på det åbne område? Hvor og hvordan korrekt at plante?

I slutningen af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni er det tid til at plante frøplanterne i det åbne land.

Plads til plantning skal være åben og godt oplyst af sollys, det er tilrådeligt at vælge højder. I nærheden bør der ikke være træer eller nogen konstruktioner, da der kommer en skygge fra dem, der ikke har noget med porcelæn at gøre.

Jord til plantning skal være vand og åndbar. At vælge steder med stagnerende fugt i jorden er en stor fejl, da stillestående fugt kan føre til forfald af plantens rodsystem.

Polyanthous portulak kan roligt blive plantet i dårlig jord, så jorden vil planten blomstre endnu bedre end i jorden, som er rig på næringsstoffer.

Planterne plantes sammen med jordkoma i præfabrikerede brønde. Afstanden mellem dem skal ikke være mindre end 15 cm, da planterne er stærkt udvidet.

Plantning af kimplanter anbefales at producere enten om morgenen eller om aftenen.

Vanding kulturen er påkrævet regelmæssigt - cirka 5 gange om ugen. Særligt vigtigt er vanding i tørt vejr. Portulac accepterer ikke fravær af fugt i lang tid. Men kultur kan ikke transfuseres, den er fyldt med forfald af rødder.

Denne plante er meget uhøjtidelig. Det føles fint og i dårlig jord, behøver ikke fodring. Med jævne mellemrum kan du dyrke kulturen med mineralsk gødning, hvis jorden er præget af overdreven fattigdom.

Til ødelæggerne er blomsterne ret stabile. Men med jævne mellemrum kan planten angribe sådanne skadedyr som:

Det er nødvendigt at bekæmpe disse skadedyr ved hjælp af insekticider.

Anvendelse i landskabsdesign

Portulak anvendes aktivt i udformningen af ​​haveområder på grund af buskernes kompaktitet, blomstrende og lyse farvers varighed og overflod. Derudover er Portolac meget vigtigt for designkvalitet - en fremragende kombination med andre farver.

Portulac er velegnet til dyrkning i blomsterbed og blomsterbed. Kulturen bruges ofte til plantning i balkonkasser, beholdere og udendørs potter og blomsterpotter. Også lavvoksede sorter anvendes til indramning af spor.

Derudover plantes disse haveblomster ofte i rabatki, alpine bakker. Bruges til at dekorere skråninger.

Hvilke farver kombineres med hvilke farver?

  • morgenfruer;
  • zinnias;
  • nasturtiums;
  • Ageratum;
  • Kinesisk nellik;
  • Pansy øjne.

På billedet er der blomster i udendørs potter.

Portulac er ideel til rockeries, klippehaver og klippehaver på grund af muligheden for at vokse på alle steder.

Et billede af en seahorse på et blomsterbed. Blomster er gode til indramning af blomsterhaver.

Blomsterhaver af blomster af forskellige lyse farver.

Portulac er perfekt egnet til afstigning langs spor.

Du kan købe frø af pestilence som i specialiserede blomsterbutikker, så bestil via mail og via onlinebutikker.

Dårlig spiring? Ligegyldigt hvordan det er! Videoen nedenfor forklarer portulak, sår frø, hvordan og hvornår man så frø når de plantes i åbent terræn, og hvordan man passer denne afgrøde. Fortæller - videoblogger med en solid erfaring i blomsten - Marina Flowers. På videoen kan du se, hvordan planten ser ud i haven, mulige muligheder for dens anvendelse.

Portulak. Beskrivelse, funktioner og pleje af en pas-tranebær

Velsignet grøntsag. Så de kalder portulak Arabere. I øst er der en legende om helbredelse af sår på fødderne af Magomed. Han hedder også profeten Muhammad. Det siges, at manden blev helet, gik på marken, overgroet med porfyr.

På billedet er en stor,

I medicin blev planten brugt af de antikke grækere. De kaldte græsset Makh-Makai. Tinkturer og pulvere fra den blev behandlet med konjunktivit, patologier i mave-tarmkanalen, blødning.

Samtidige værdsætter og dekorative sanderens egenskaber. Og franskene for eksempel forbruge anlægget til mad. Generelt er der noget at fortælle om portaloque. Vi vil gøre dette.

Blomster af den portugisiske - årganger På trods af dette er planten populær som en potteplante. Græsset tilhører den halvsugende, det vil sige, det lagrer fugt i bladene. Det gør det portulak resistent over for midlertidig tørke.

På et billede

Løvformen er kileformet. Fleshy processer twist stammen med en spiral. Bagagerummet er liggende. Det forgrenede fra bunden. I bihulerne mellem stilke og blade blomstrer knopper. De er små, samlet i bundter.

Efter blomstring dannes to typer af frugter. Der er sfæriske. Men oftere er kasser dannet. De åbner som en port. Græssets navn er forbundet med dette. Det er latin. Fra dette sprog er ordet portlac oversat som "porten".

Græslandslandet er troperne på den østlige halvkugle. Det nøjagtige sted er ikke kendt. Men ved det 21. århundrede open air portulaca findes også i Rusland. Blomsten vokser vildt i Fjernøsten og Kaukasus.

På billedet er der en terry-klud

Plant blomster på byens blomsterbed i Sibirien. Om sommeren føles Portulacus ganske komfortabel her. Blomsterproducenter i den varme årstid udsætter et "kæledyr" på altaner og terrasser.

Portulac proklamerede bevidst helbredelse for et årtusinde siden. Den rødlige, glatte stamme af planten og dens blade indeholder snesevis af nyttige elementer. Blandt dem: organiske og fedtsyrer, mangan, zink, jern, nikkel. Der er også calcium, natrium og kalium.

Sidstnævnte anses for at være særdeles knappe. Højt indhold af kalium kun i bananer, tørrede abrikoser og izume. De fleste af disse produkter er ikke på bordet hver dag. Så handlede franskene klogt og havde udviklet en række retter baseret på en blomst portulak.

landing Urter giver også mening på grund af harpiksholdige og slimede stoffer, sukkerarter, glycosider. Indeholder portolak og saponiner. De giver ikke kun energi, men binder også kolesterol, hvilket gør det svært at fordøje. Derfor bliver de medicinske egenskaber, der er knyttet til mad, klar.

Portulac dyrkes, som diuretisk, hæmatostatisk og sårheling. Så legenden om Magomed har et videnskabeligt grundlag. Brug græs og som antiinflammatorisk, antiseptisk og smertestillende.

Du kan købe canola frø flere arter. Nogle af dem er navngivet af knoppernes farve. Orange sorten har store blomster med en fleecy overflade. Knastens diameter er ca. 5 centimeter. Græsset selv, på samme tid, overstiger ikke 12. Det er kendetegnet ved en stærkt forgrenet stilk.

På billedet er frøene til portfolkene

Portulak Scarlet adskiller sig kun fra Orange i farve. Det samme kan siges om Cherry-sorten. Dens knopper har en kirsebær farve. Blomsternes diameter, kun 5 centimeter. Storblomstret form, selvom den er navngivet, er ringere i størrelse.

Knopper må ikke overstige 4 cm i bredden. Men stængernes højde overstiger størrelsen på Scarlet, Orange og Cherry Portolac. Storblomstret græs når 30 centimeter. Farvning af blomster kan være anderledes. Solitære blomster er gule, røde og hvide.

Portulac til jorden plantet, normalt, grøntsagshave. Det er han, der har spiselige blade, der bruges til madlavning.

På billedet er den udendørs luftfart

Dekorative sorter kan ikke prale af dette. Horticultural græs, er igen svagere i størrelse og effektivitet af knopper. Blomster er små, gule. Kronbladet er ikke udtalt.

Men navnet på Terry-arterne taler for sig selv. Knopper er dækket af et tykt slør af hår. Fløjlsagtige kronblade foldes i store blomster op til 6 centimeter i diameter. Arten er lille, højst 15 cm.

Pleje hjemme

På det åbne område af varme områder blomstrer græsset fra begyndelsen af ​​juli til slutningen af ​​oktober. I lejligheder og private huse kan tidsplanen skifte. Knopper vises i slutningen af ​​foråret. Der er også vinterblomster.

De har brug for maksimal belysning. Planten elsker solen, tolererer godt direkte stråler, er baseret på sydlige vinduer. Ellers skal du tilføje lysstofrør.

På billedet, frøene af porcupine terry blandingen

Til temperaturregimet portolac, pleje som diskuteres, er ikke så krævende. Blomster lige så godt tolererer både 30 grader varme og lavere temperaturer til 10 på en Celsius skala. I betragtning af at anlægget er årligt, kan du ikke især bage om regimet for vedligeholdelsen.

Hæld vandsten regelmæssigt. Men du bør undgå stagnerende vand. Til dette tilføjes dræning til potterne. Jord er taget frugtbar og let. Ingen yderligere befrugtning er nødvendig. Disse mange dyrkere og kunne lide portulak. Plantning og pleje er ikke kåt. Dekorative egenskaber ved højde, ja selv som medicin eller et måltid kan bruges.

Portulacus multiplicerer let ved stiklinger. De giver rødder inden for en uge. Det er nok at sætte en blomst i vandet. Bare spir og frø. Det vigtigste er at placere landingen i solen.

Ellers stiger ikke lige kvalitetsfrø, til tider, ikke. Må ikke opløses uden lys og blomster portulak. foto fuldt åbnede knopper, som regel "imprægneret" med solens stråler. På overskyede dage bliver blomster kun delvis åbnet.

På billedet er der en port-lapelhave i blomstringsperioden

Det er typisk for portolaca at falme hurtigt. Knoppen er nok for kun et par dage. Men i stedet for den gamle dannes en ny straks. I den storblomstrede sort ændres bushens farve konstant.

Hvor rødt rødheden er, kan der forekomme en hvid bud. Milky kronblad bliver gule. Det konstante farveplay frisker indtryk af planten og miljøet som helhed.

Havudsigten sælges i potter, da jeg læser grøntområdet. Betydning af fødevarebrug. Du sætter en sådan vase på vindueskarmen og afskærer græsset for at føje til denne eller den pågældende skål. Og smukt og praktisk.

Gryden tilbydes til en pris fra 60 til 140 rubler. Den øverste linje omfatter som regel levering via internettet og antager minimumsordren, f.eks. På 1 000 rubler.

Granatæblefrø til selvforædling sælges i pakker og selv ved stykket. Emballage koster i gennemsnit 20-30 rubler. Prisliste er den samme for alle typer og sorter.

Lidt mere som regel for planter med svagt farvede knopper. Deres kerne og kronblade er forskellige i farve. En frø sælgere skønner omkring 70 cent. I emballagen henholdsvis ca. 30-40 frø.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 43 = 46