Power cable laying

Måder at lægge strømkablet på

At lægge strømkablet i jorden (i grøfter) er det mest økonomiske. For at gøre dette skal du bruge kabler, panseret med stålbånd med yderbeklædning af kabelgarn. I en grøft kan de ikke være mere end seks. Afstanden i lyset mellem kablerne skal være fra 100 til 250 mm. Hvis kablerne tilhører forskellige organisationer, øges denne afstand til 0,5 m.

Dybde af kablet spænding op til 35 kV fra planlægningen mærke må ikke være mindre end 0,7 m, og i skæringspunktet af veje - 1 m, men ikke mindre end 0,5 m fra bunden af ​​afvandingsgrøften. Hvis disse afstande ikke kan opretholdes, lægges kablerne i rør eller adskilles fra hinanden ved en brandsikker skillevæg.

Afstande (dimensioner) fra kabellinjer til ingeniørstrukturer og steder af objekter normaliseres. For eksempel kan du ikke lægge kabler tættere end 0,6 m fra fundamentet af bygninger; 0,5 ... 1 m - fra rørledninger; 2 m - fra varmeledning; 3 ... 10 m - fra jernbanerne; 1 m - fra kuvetter af motorveje; 10 m - fra aksen af ​​den sidste ledning og fra understøtningen af ​​overledning over 1 kV; 1 m - fra understøttelsen af ​​VL til 1 kV mv.

Hvis kablerne skærer med tekniske anlæg, så starter man fra størrelsen den mekaniske beskyttelse af kablerne. Ofte for dette kabel er lagt i rør. Disse rør skal tillade udskiftning af kabler uden at forstyrre den normale drift af den linje, der passerer linjen.

Hvis kablerne lægges før konstruktionen opstilles, lægges der tomme rør ved siden af ​​dem til nye kabler, mens de beskadiger eksisterende.

I tilfælde hvor dimensionerne ikke kan opretholdes, og også under en holdbar forbedret belægning, er kablerne lagt i rør og blokke. Dette er den mindst økonomiske måde at lægge kabler på. Blokke er færdige fra asbestcement beton og keramiske rør eller fra specielle præfabrikerede armeret beton strukturer.

I blokke leveres 10% af ledninger eller kanaler, men ikke mindre end en. Når man drejer vejen og ved krydset af mere end 10 kabler i jorden, er der specialbrønde arrangeret. De samme brønde er arrangeret på lige dele af rør eller blokke. Afstanden mellem dem afhænger af den tilladte indsats, når du trækker kablet.

Blokke med en længde på mere end 50 m er lagt uarmerede kabler med en fortykket blyforseglet kappe (for eksempel CGT). I sektioner op til 50 m kan pansrede kabler uden yderbeklædning anvendes.

En linje med mere end seks kabler bør lægges i kanaler; og mere end 20 - i tunneler. Over kanalerne lå der aftagelige plader. Udenfor bygninger og i eksplosive installationer er kanalerne dækket af sand eller jord.

Kanaldybden på 0,9 m kabler kan være anbragt på bunden; I dybere kanaler og tunneler - på kabelstrukturer. Højden af ​​tunnelen bør være mindst 1,5 ... 1 meter, og en passage mellem de strukturer - mindst 1 m kan være lokale indsnævring passager til 0,8 m længde og 0,5 m i tunneler, der er automatisk brandslukningssystem apparat og anmeldelsen ankommer .. ryge. Til kamp med komme i vandet tunnel udfører automatisk dræning mekanisme, etc.

Tunneller, hvor der foruden kabler er andre kommunikationer (vandforsyning, varmesystem mv.) Kaldes samlere.

I alle kabelkonstruktioner (tunneler, kanaler, samlere) er brug af ikke-pansrede kabler tilladt. Ved koblingsanordninger skal du bruge pansrede kabler med en ikke brændbar belægning. Beskyttelsesdæksler af brændbare fibrøse materialer på kabler lagt i strukturer er ikke tilladt. For at forhindre korrosion og bedre varmeoverførsel er rustningen malet sort.

Støttestrukturen til udlægning kabelsættet gennem 0,8 ... 1 m. Mellem unarmored kabler med metal hermetisk skal og støtte (montage) konstruktioner asfalt bane, tagmateriale, etc. bløde materialer.

I produktionsanlæg er kabler lagt, så de er tilgængelige til reparation og åbent lagt på f.eks. Bakker - til inspektion. På steder, hvor mekaniske skader er mulige, og overalt i en højde på op til 2 m, er kablerne beskyttet. I gulv og gulvbelægninger lægges kabler i rør eller kanaler. Afslutningen af ​​kabler i bygningskonstruktioner ("hærdning") er ikke tilladt.

Resten af ​​kabler i industribygninger svarer til kabler. Forskellen er, at i dette tilfælde bruges ikke kun unarmored kabler, men kabler med rustning, uden beskyttende belægninger lavet af brændbare materialer. Derudover er kablernes tværsnit ikke begrænset. Spore kabel under vand, fx ved skæringerne af floder, kanaler, indløb, etc. udvalgt til sektioner med en bund og banker, ikke kun udsat for erosion. Kabler begrave 0,5 ... 1 m. Underwater forhindringer eller omgå dem giver skyttegrave og gange.

Kabler, der krydser strømme, deres floodplains og drainage grøfter, er placeret i rør indlejret i jorden. I dette tilfælde anvendes de samme kabler som til lægning i jorden.

Uden rør under vand lægges kabler i en ledeskal med rustning lavet af flade eller runde ledninger med en ydre beskyttende belægning. Kabler med gummi (plast) isolering og med en hermetisk skal af vinyl. Kabler med papirolieisolering og hermetisk aluminiumsdeksel er ikke velegnede til undervandning.

Når der krydser floder med hurtig strøm, er det nødvendigt at bruge kabler med dobbelt rustning lavet af runde ledninger, hvilket er meget følsomt for betydelige trækbelastninger. Det er tilladt at krydse ikke-flydende og ikke-flydende floder med langsom strømning med kabler med tape rustning. Kablet fra vandet udføres med en margen på 10 ... 30 m i rør i brønde.

I intermitterende tørvemoser til kabellægning rute hældes fra neutrale jorder 1,5 mi begge sider af den ydre kabel. Under kablet og over primerlaget skal være mindst 0,3 m. Små vand trug kan fyldes med jord eller til at videregive dem pæle med eller uden lagen. Det er muligt at lægge kablet i rørene, blokke eller bakker lukkede over marsken 0,3 m over niveauet af stående vand. Alle disse mønstre er fastgjort til bunker.

Antallet af ugunstige faktorer handle i områder med permafrost: revner, hævelse, sætning, jordskred, osv Læg ledningen i disse områder, og også i dybe underjordiske sæsonmæssige nedfrysning: skyttegrave (kabler til 4), i dæmninger, kabelbakker, kanaler og reservoirer; eller over jorden; åben på overfladen (luftaffjedring), i beskyttende kanaler, på platforme, i gallerier, på væggene i konstruktioner og strukturer og for de permanente gangbroer.

Arrangere grøft i en klippe (i en dybde på ikke mindre end 0,4 m) tørt sand og andre jord med mindre revner og små frost heave. I andre tilfælde skal skyttegravene bruge kabler med en aluminiumhermetisk skal og den mest holdbare rustning af flade ledninger (AP, AAP).

Kabler med tape rustning tilladt, hvis en række foranstaltninger til bekæmpelse af ujævne frost heave og frost revner: inddæmning, opfyldning sand eller grus og småsten jord, enhedens dræning grøfter eller huller, obsev kabelføring græsser eller plantning buske og sne fastholdelse. Alt dette er meget dyrt og tidskrævende.

I områder med aktiv udvikling af bakker, hvirvler og jordskred, er kabler ikke direkte lagt i jorden. Kanaler og underjordiske kabelfælder gør det vandtæt.

Overjordisk lagring af kabler med antallet af dem til 20 er lavet på træ, og mere end 20 - på armerede betonoverløb. Under særligt vanskelige forhold (permafrost, polarnat og lav temperatur) lægges kabler langs siderne af kasser af varmeanlæg, vandforsyning og andre anordninger.

Anbringelse af elektriske kabler

Hvordan anbefaler vi at lægge det andet afsnit af PUE 6. "Forældede" versionen af ​​elektriske kabler. Bestemmelserne i dokumentet er af rådgivende karakter. Dem, der opfylder kravene til at lægge elektriske kabler, vil helt sikkert undgå krænkelser. Oplysningerne er angivet i et dokument, det er kun at læse. Lad os se, hvordan lægning af elkabler.

Undersøg udgangen af ​​første PES 6 vil tillade fjerne tvivl: en endeløs liste af matchende overbevise læserne for øjnene optrådte ikke Filkin charter, ægte papir, godt slidte hænderne på mange bygherrer og embedsmænd. Der kan være nye krav, men i betragtning af at menneskeheden lige har overvundet stenalderen, vil det være tilstrækkeligt i Paleozoicet til ikke at glide. PUE 6 elektriske linjer klassificerer:

 1. Den første del omhandler typer af ledninger, valg, standardbetingelser: lokaler, gade, loftsrum.
 2. Linjer med spænding under 35 kW (separat før / efter 1 kV).
 3. Linjer med spænding på under 220 kV (inklusive kabler op til 35 kV).
 4. Luftledningsledninger (op til / over 1 kV).

Den første er diskussionen af ​​applikationsområdet PUE 6 (sektion 2). Følgende krav skal opfyldes for kabler med et tværsnitsareal på op til 16 kvadratmilimeter. Desværre er det udeladt, kobber eller aluminium er taget. Vi trækker en konklusion: det passer altid, indtil det er påvist andet. Først overveje klassificeringen af ​​elektriske ledninger:

 • Af naturens forekomst:
  1. Open. Den kan være stationær, bærbar, mobil. Det ligger udendørs langs overfladerne af strukturer, mellem understøtninger. I forbrug anvendes isolatorer, ruller, rør, kasser, ærmer, sokkler, søjler.
  2. Låst. Den ligger inde i væggene: Den er skjult af gips, strober, inden i betonen (vægge, gulv, loft) af en monolit, der bruger hulrum.
 • Eksterne ledninger er lagt på ydervægge. Længden i en suspenderet tilstand er ikke mere end 100 meter (fire spænd på 25 meter hver). Andet vedrører luftlinjer, underjordiske ruter.

Det er tilladt at lægge et elektrisk kabel i badeværelset. Et andet problem vedrører de påtænkte beskyttelsesforanstaltninger (grounded grid). Sagen er begrænset til bagage.

Princip for eltransmission

Ledninger inde i bygninger

Blandt de generelle krav er afvisning af at lægge et spændingsområde på op til 42 volt med få undtagelser angivet (se 2.1.16). Faktisk, dagens virkelighed, da jeg ønskede at belyse badeværelset uden nogen begrænsninger med en konstant 12 volt. Fordelen ved adapteren på DIN-skinnen er for 800 rubler. Det viser sig, at det er forbudt at kombinere en gren. Forbind ledningerne hjemme fra 12 volt. Sikker, tillader anvendelse af et minimumsafsnit af ledningerne.

PUE 6 giver svaret her: Brug ikke-brændbare skillevægge mellem ledningerne. Meget mere interessant synes at være kravet om fælles opfølgning af fase, nul (retur) ledninger (det er forbudt at bruge tilstødende rør). Beboere i landsbyen bør vide: kablet er ikke lagt i brændbare hulrum, nicher af trævægge. Mange bruger keramiske isolerende ruller (afstand til flyet på mere end 10 mm, eller ved at placere et ubrændbart materiale).

Med en åben installation er afstanden fra gulvet mindst 2,5 meter. Vi insisterer på, at landsbyboere ikke har efterspørgslen i private huse. Kun for værelser med øget fare. Du behøver ikke at reducere spændingen, der kan til den øvre grænse på 42 volt, et elektrisk kabel til det indre anlæg i en højde på to meter. Men du kan gøre det. Husk 12 volt adapter, sæt i omstillingsbordet. Med henblik på belysning er det ret nok at forsyne landsbyhuset. Med hensyn til stikkontakterne skal der anvendes en beskyttet pakning (kabelkanaler). Med en grad af beskyttelse af kassen IP20 og derover er højden ikke standardiseret. Forbindelser er tilladt i formularen:

Udførelse af kabler i huset

Forresten er det bare forbudt at bære vridninger selv for jordkredsløb. Isolering af leddene er ikke værre end lineære sektioner. Så er der oplagte krav: manglende spænding, tilgængelighed af knudepunkter, forbindelser (service specialister). Under beklædningen skal lægges kabelbeskyttet kabel: mange installatører glemte. Yutub vil uddele så mange tomter som muligt: ​​PVC-paneler vender mod den traditionelle PVS for flere årer. Den nævnte del af PUE er inaktiv, selve installationen bliver ikke mindre farlig. Tegn dine egne konklusioner: bygge for staten inspektører, behøver embedsmænd i det store og ikke bekymre sig om konsekvenserne af (det lovens bogstav skal overholde), gøre for os selv (for at sikre intet skete).

Således er lægningen af ​​et elektrisk kabel i et træhus behandlet med subtil kunst. Aluminiumbølgning er nyttig. Klart er plastik ikke altid egnet af hensyn til ikke-brændbarhed. Komfort: Aluminiumbølgning er let at jordet, hvilket sikkert forbedrer det elektromagnetiske miljø derhjemme, forenkler udskiftningen af ​​ledninger, redd mod brand. Ligesom andre metaldele af strukturen er muffer, rør, kabelkanaler nulstillet. Kan betjene som en skærm. For yderligere oplysninger om lægning af elkablet henvises til tabel. 2.1.3 PUE 6, ifølge de særlige forhold at stable i forskellige klimatiske forhold (varme, fugt), er mange regler foreskrevet i afsnit 2.1.

Der lægges større vægt på krydsningspunkter med rørledninger. Det elektriske kabel lægges og efterlader et hul på mindst 5 cm. Hvis rørledningen er varm eller noget brændbart (læs, gas), stiger afstanden med halvdelen. Og i hver side af krydset skal der sikres en 25 cm beskyttelse mod mekanisk skade. På en parallel rørledning fra rørledningen tager kablet mindst 10 eller 40 cm afhængigt af indholdet (gas, parafin, varmt vand, damp).

Udendørs bygning ledninger

Regler for placering af eksterne ledninger

Endelig vil der i nysgerrigheden være en farvekodning af det elektriske kabel til udendørsinstallationen fra transformatorstationen:

 1. Gul fase A.
 2. Grøn - Fase B.
 3. Rød fase C.
 4. Blå er nulbearbejdningstråden.
 5. Med striber af gul og grøn farve - nul beskyttelsesleder.
 6. Reservebussen er markeret med tværgående strimler til de vigtigste.

Farverne adskiller sig fra PVS-kablerne (lidt) og er ikke beregnet til at trække trefasede linjer. Lægningen af ​​et elektrisk kabel i landet ved dacha udføres af andre typer. Mærkning af rør går efter GOST R IEC 61386.24, eksempler på kabler vil fortælle GOST 16442. Det sidste dokument angiver hvilket mærke det elektriske kabel til ligning i jorden ikke passer. Finheden af ​​installationen er indikeret af PUE 6 fra kl. 2.3.83. Det siges at kabellinjen ligger til overfladen, ikke tættere end 0,7 meter. Nedenunder er polstring (sand, knust sten) ovenfra dækket af en let jorden, fri for forskellige slags skraldespand.

Udvælgelse af ledningens ledning (kerner af kablet)

Ifølge PUE 6 er kablet opdelt i to kategorier med ledernes tværsnitsareal:

 • Inden for 6 kvadratmilimeter for kobber vælges 10 for aluminium fra tabeller 1.3.4 og 1.3.5 direkte. Hvad angår langsigtet drift.
 • Ellers, når tykkelsen af ​​kernen er højere, skal tabulærstrømmen multipliceres med en korrektionsfaktor på 0,875 / √ TPV. Hvor TPV - den relative varighed af aktiviteten af ​​udstyr i arbejdscyklussen. Enkelt sagt, udstyr fungerer mindre i et stykke tid, det er tyndere at tage en vene.

Bemærk, at tallene i tabellen er citeret udførligt i litteraturen uden en kilde. PUE 6 siger: Kædenes maksimale kontinuerlige strøm bestemmes af typen af ​​kabel (antallet af ledere isoleret), vejen til bogmærket beskrevet ovenfor. Ved at gruppere dataene kan læsere nemt vælge et elektrisk kabel til at lægge i luften, under jorden. Det er dejligt, at parametrene sorteres efter type isolering, spænding. Det er ikke nok at kalde oplysningerne udtømmende, hvoraf nogle er trukket tilbage fra den officielle ansøgning i henhold til den nuværende lovgivning.

Det blev svært at finde krav til tværsnittet af nul-lederen af ​​et trefaset netværkskabel. PUE 6 siger direkte: skal være mindst 50% af fasen, stiger nogle gange til 100%. Korrektionsfaktorerne for valg af begrænsende strøm som funktion af omgivelsestemperaturen vil være nyttige. Du vil se, afhængigt af forholdene, kan kablets tværsnit reduceres, eller omvendt er det nødvendigt at øge sektionen. Korrektionsfaktorer indføres for jordtype. Det er vigtigt for dem, der ønsker at rette sporet korrekt.

Mange læsere kan lide tabel 2.1.1, som angiver de mindste sektioner af venerne langs kobber og aluminium. Når kablet er permanent lagt på ruller inde i rummet, er værdien mindst 1 kvadrat millimeter kobber. Strømmen kan nå 17 A (PVA-ledninger med PVC-isolering), ca. 3,7 kW strøm. Jeg ønskede at forbinde LED-lamperne til en mere tynd sektion - det er umuligt. Vi indrømmer at PUE 6 blev udgivet længe før udseendet af hjemmekildevarianter i vores region. Sikkert ingeniører bliver nødt til at revurdere standarderne, foretage korrektioner for den slags lyspærer.

Kabelblockernes tilladelige strøm er bredt diskuteret afhængigt af strukturen. Legeprocessen er beskrevet i afsnit 2.3 (nu fjernet). Det siges, at støbejernsrør, betonrør, asbestcementrør er egnede til kabelblokken. Beregning af antal kanaler, strukturering udføres i overensstemmelse med punkt 1.3.20, med 15% (mindst 1 stykke) forbeholdes (hvis der ønskes en yderligere linje).

Dybden af ​​strøelse af kabelblokke er valgt i overensstemmelse med 2.3.84. I de fleste tilfælde er det 0,7 - 1 meter. Der er antagelser om at reducere afstanden til en halv meter på plotens længde højst 5 meter. Tillader korrekt at lægge kanaler, som skal have en hældning på 0,2% mod brøndene (dybden vokser). Når vi lægger, tager vi højde for: Den mindste afstand mellem linjerne bestemmes af spændingen, stiger med stigende.

Definitionen af ​​kabelblokke er skubbet op, derfor har læsere sikkert et spørgsmål om størrelsen på et bjerg. I mellemtiden er strukturerne dannet af kanaler af forskellige slags, der forbinder brønde. På grund af konstruktionen gennemføres det elektriske lednings underjordiske placering uden involvering af byggematerialer. Det vigtigste er, at der ikke er behov for at åbne dyre belægninger. Vi væddemål, at der bruges noget som kabelkanaler til Piazza.

En lignende teknologi hjælper med at lægge kablet under flodsengen. En speciel enhed træner i jorden en bueformet tunnel, der åbner mod modsat kysten. Inde i kablet er lagt. Om nødvendigt forstærkes væggene selvfølgelig. Det giver i fremtiden mulighed for frit at reparere sektionen af ​​vejen, ændre visse årer (tilføj, udskift, rengør). Det er klart, at kabelføring under vand ikke er tilgængelig for de fleste private forhandlere, du skal vide, hvis du skal gennemgå et vanskeligt websted.

Vi minder dig om, den nævnte PUE 6 er "forældet". Du kan stadig blive styret af at udføre arbejde. Simpelthen sagt, siger ateister: Der er ingen Gud, Herren er ligeglad med, hvad der blev sagt. Ligeledes foretages anbringelsen af ​​et elektrisk kabel i en lejlighed i overensstemmelse med dokumenter, der er markeret af fagfolkets tillid.

Hvordan laver man strøm og lavstrømskabler?

Sammenføjningskrav

Når man overvejer spørgsmålet om fælles kabling til forskellige formål, er der ikke altid den nødvendige dokumentation og instruktioner. Producenter af udstyr angiver reglerne for korrekt ledning af de krævede kredsløb, men i dette tilfælde gives der anbefalinger om installation af kredsløb af en enkelt enhed eller udstyr. Det betyder ikke, at når der installeres et stort antal udstyr, komplekse systemer, påvirker disse eller andre elektriske ledninger forskelligt.

Derfor, når der er behov for en fornyet teknisk udstyr, som indeholder bestemmelser om udskiftning af de forskellige kredsløb, ud over anbefalingerne fra producenterne bør tage hensyn til oplevelsen af ​​samarbejdsnetværk til forskellige formål. Det vil sige, hvis i elektrisk udstyr og dets tilslutningskabel ledninger fungeret i årtier korrekt, uden indblanding, når ledninger er udskiftet, er i overensstemmelse med tidligere krav til de gensidige routing kredsløb af forskellig spænding.

Men i dette tilfælde er det bør tage hensyn til det faktum, at hvis ændre typen af ​​udstyr til forskellige apparater og systemer, der anvendes af andre typer af kabler, vil de gamle regler være irrelevant, da en total renovering af objektet er oprettet, i virkeligheden, det nye system. I dette tilfælde er det nødvendigt at fokusere på de krav, som vi giver nedenfor.

I et rør, et bundt af tråde, kabelkanalen lagt sammen tilladte strøm og lavspændingskabler til forskellige formål: kontrol, beskyttelse, signalering, målinger og andre spænding op til 440 V, både AC og DC, med undtagelse af .:

 • kredsløbene fra flere uafhængige strømforsyninger, der udfører gensidig reservation
 • sekundær omskifterkredsløb genudlægnings- og automationsenheder, kredsløb måleapparater og måleinstrumenter, der kan skabe indbyrdes interferens overstiger den tilladte værdi, og som vil interferere med udførelsen af ​​disse enheder;
 • lavspændingsledninger med en spænding på op til 42 V, som er lagt til sikring af sikkerhed i forbindelse med elektrisk stød;
 • kæder af brandalarm og automatisering.

Hvis det er nødvendigt at lægge strøm- og lavstrømskabler i fællesskab, skal de være i kabelkanaler, i en bakke osv. Følgende anbefalinger bør overholdes:

 1. Ved enkeltsidet lægning af kabelledninger er det nødvendigt at adskille strøm- og lavstrømskabler med asbestskillevægge, som er kendetegnet ved tilstrækkelig brandmodstand. I dette tilfælde skal strømkablerne være placeret oven på de lavt strømforsyninger. Hvis lavspændingsnet forbeholder hinanden, skal de også adskilles af partitioner eller, hvis det er muligt, lægges i forskellige kanaler, på forskellige hylder mv.
 2. En parallel placering af strømkabler (spændingsklasse op til 1000 V) og lavstrøm (f.eks. Kontrol) kabler på forskellige hylder eller i forskellige rum er tilladt, forudsat at dette ikke bryder sikkerhedskravene.
 3. Med en tovejs metode er ledningerne opdelt: på den ene side, strøm på den anden - lav strøm, som vist i diagrammet herunder.
 4. Den mindste afstand mellem vandrette strukturer med kabler skal være mindst 100 mm.

I tilfælde af at det ikke er muligt eller umuligt at fastslå den fælles påvirkning af visse kæder, skal de lægges særskilt. Som regel er det i de første måneder af driften af ​​det installerede udstyr og enheder muligt at registrere alle fejlene, fjerne dem og til sidst opnå det mest optimale fælles netværk til forskellige formål.

Også for en mere detaljeret undersøgelse af problemet anbefaler vi, at du læser afsnit 2 i reglerne for installation af elektriske installationer for at være mere præcis 2.1.15 og 2.1.16.

I elektriske installationer er kabellinjer lagt på forskellige måder afhængigt af lokale forhold.

Udenfor er kabelbanerne lagt som regel i kabelkanaler af underjordiske og overjordiske typer, lavet af armerede betonplader, bakker. Til levering af kabelledninger fra kabelkanalen direkte til udstyrselementet anvendes metalkasser eller bølgede rør med beslag, hvilket giver tilstrækkelig beskyttelse mod negative miljøfaktorer.

Afhængig af placeringen af ​​den elektriske installation og kravene til tilgængelighed, mekanisk beskyttelse, brandsikkerhed og andre faktorer kan kabelledninger lægges i rør, brønde, i jorden i grøft, i tunneler.

Inden for kabel rum kan installeres i en kollaborativ måde kabelkanaler leveres i bygningskonstruktioner, nedhængt loft, i metal og plast kasser, rør af forskellige typer eller åbne vægge og andre strukturer, hvis det ikke er i strid med kravene i SAE. Afhængigt af den relative placering af klemskabiner, udstyrselementer og forskellige enheder kan kredsløbene mellem dem lægges med kabler og ledninger i kasser.

For at gøre det lettere at lægge ledninger og spare plads i kabelkanalen, anvendes trunkkabler med et stort antal ledninger, som kombinerer kredsløb af forskellige betegnelser, som kan lægges sammen.

Afhængig af afstanden mellem kabinettet på terminalaggregaterne kan kredsløbene mellem dem lægges med kabler eller ledninger i kasser.

For mere information om installation af elektriske ledninger henvises til afsnit 13 i reguleringsdokumentet GOST R IEC 60204-1-2007.

Så vi kiggede på, hvordan fælles lægning af strøm og lavstrømskabler kan udføres. Vi håber, at de givne oplysninger var nyttige for dig!

Vi anbefaler også at læse:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 5 =