Producenter af toiletskåle

De bedste producenter af toiletskåle

Professionelle i verden af ​​sanitetsartikler rådgive, når man vælger et toilet for at følge en simpel instruktion:

 • Bestem konstruktionstype (gulv eller suspenderet);
 • bestemme typen af ​​frigivelse af den gamle toiletskål (skrå, vandret eller universelt) og når man køber for at fokusere på det;
 • bestemme, hvordan vandforsyningen skal udføres (over eller under);
 • bestemme, hvor mange penge du er villig til at bruge ved køb af enheden;
 • vælg en producent
 • Vælg en model, baseret på tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner.

På trods af at fabrikantens valg næsten er ved slutningen af ​​listen, er dette trin et af de vigtigste i proceduren for at købe en ny toiletskål. Når alt kommer til alt, kan et så stort antal firmaer, der udviser deres produkter i butikker, gå tabt. Formålet med denne artikel er at fortælle om de mest populære VVS-virksomheder, der formåede at tjene tillid hos en russisk køber.

Russiske producenter af budgetmodeller

Sanita er et indenlandsk mærke af sanitetsartikler, kendt siden midten af ​​forrige århundrede. Anlægget til produktion af udstyr er beliggende i nærheden af ​​Samara. I løbet af krigsårene var fabrikken involveret i fremstilling af produkter til hærens behov - dele fra keramik blev brugt i visse former for våben og militært udstyr. Efter krigen fokuserede virksomheden på produktion af sanitetsudstyr.

Fordele ved Sanita toiletskåle:

 • enkle, strenge former
 • lave omkostninger;
 • høj kvalitet materialer;
 • Tilstedeværelse af et brusebad
 • Nye modeller har en belægning med selvrensende virkning;
 • beslag fremstillet i Schweiz;
 • installation af microlift - valgfri;
 • god service i forretninger og kontorer i virksomheden.

Ulemper ved Sanita toiletskåle:

 • fravær af anti-spil system
 • nogle modeller har svage dræninger.

IDDIS er et russisk firma, der har produceret sanitetsudstyr i mere end ti år. Blandt produkterne fra indenlandske producenter er VVS af dette firma en af ​​de mest populære.

Fordele ved IDDIS toiletskåle:

 • brugervenlighed;
 • æstetik;
 • lav pris;
 • gode installationsguider.

Ulemper ved IDDIS toiletskåle:

 • nogle modeller har ikke-standardfastgørere.

De bedste producenter af "komfort" modeller

Gustavsberg er et svensk firma med en rig historie, der blev grundlagt for mere end tre århundreder siden. De første år af dets eksistens var fabrikken engageret i produktion af mursten, da i mange år var hovedretningen af ​​sin aktivitet produktion af porcelænsprodukter og ornamenter. Produktionen af ​​toiletter startede først i midten af ​​det 20. århundrede.

Fordele ved Gustavsberg WC:

 • miljøvenlige materialer;
 • fokus på at spare vandressourcer
 • let vedligeholdelse;
 • brugervenlighed;
 • stille;
 • komponenter af høj kvalitet;
 • Garantiforpligtelser op til 25 år
 • tilgængelige dele.

Ulemper ved Gustavsberg toiletskåle:

 • vanskeligheder med service
 • muligheden for at købe en falsk;
 • en lille dækning af det russiske marked.

Jika - produkter fra denne tjekkiske virksomhed optrådte på sanitetsvaremarkedet i 90'erne i det sidste århundrede. På grund af overkommelige priser og god kvalitet af produkter, blev sundhedsudstyr produceret af selskabet Jika hurtigt vundet popularitet i vores land. I dag er denne virksomhed en del af Roca-koncernen og leverer udstyr til mange lande i Europa og Asien.

Fordele ved Jika toiletskåle:

 • lang levetid
 • smukt udseende;
 • effektivitet;
 • mange ændringer;
 • bred vifte af priser;
 • kompakthed;
 • stærke sæder, mange har antibakteriel belægning.
 • dyre reparationer;
 • nogle modeller sprøjter vand
 • nogle gange er der en ufuldstændig bundle.

De bedste producenter af premium-modeller

Jacob Delafon - et fransk selskab der producerer VVS-keramik i meget lang tid fra forrige århundrede. I løbet af denne tid producerede virksomhedens designere og designere ca. 10.000 sanitetslinjer til badeværelset. Udstyret af dette firma er installeret i mange elite hoteller og restauranter.

Fordele ved Jacob Delafon toiletskåle:

 • smukt design;
 • slidstyrke;
 • Garantiforpligtelser op til 25 år
 • vandbesparende;
 • let vedligeholdelse;
 • stille drift
 • pladserne er udstyret med en microlift.

Ulemper ved Jacob Delafon toiletskåle:

 • vanskeligheder med service
 • muligheden for at købe defekte produkter
 • ustabiliteten af ​​belægningen til virkningen af ​​ultraviolette stråler;
 • vanskeligheder med installationen.

Laufen - en virksomhed fra Schweiz, der beskæftiger sig med produktion af luksus sanitetsartikler, der adskiller sig i dets oprindelige design. Virksomheden blev grundlagt i slutningen af ​​XIX århundrede, og de første år producerede byggematerialer - mursten og keramiske fliser.

Fordele ved Laufen toiletskåle

 • Brug af materialer og komponenter af højeste kvalitet;
 • tilstedeværelsen af ​​en dobbelt vask;
 • vandbesparende teknologi;
 • Enkelhed i omhu, som leveres af en speciel belægning;
 • muligheden for at installere en microlift.

Ulemperne ved Laufen toiletskåle kan kun ses en høj pris.

Så gå til butikken for et nyt toilet, skal vi huske, at det er vigtigt ikke kun at fokusere på de tekniske karakteristika (selv om de skal ses i første omgang), men også til omdømmet af virksomheden, som producerer sanitære produkter. Vellykket shopping for dig!

Hvordan vælger man den rigtige højde for toilettet fra gulvet?

Roca toiletskåle - til kræsne købere

Børnesæde og foring på toilettet

Toiletskåle med et billede - en stilfuld detalje af dit interiør

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Vurdering af kvalitet toilet skåle: 9 bedste producenter

Markedet præsenterer et stort antal producenter, der producerer toiletskåle med forskelligt prissegment og kvalitet. Mange producenter er repræsenteret på VVS-markedet. Dette er både indenlandske og importerede virksomheder. Valget af modeller er bredt nok. Du kan vælge et toilet med en masse funktioner og ikke det sædvanlige design, eller foretrækker den klassiske billig model.

Oversigt over forskellige toiletskåle: udvælgelseskriterier

Vurdering af kvalitets sanitetsartikler er baseret på enhedens tekniske egenskaber. Toiletskål er et must til den moderne mand. Gennemgang af de bedste modeller bør starte med hensyn til udvælgelseskriterierne.

At vælge en toiletskål er ikke en hurtig og ansvarlig proces

Tekniske komponenter i en kvalitet toilet skål:

 1. Metode til tilslutning til kloakker. Der er 3 typer af forbindelser: skrånende, vandret, lodret. Oftest anvendes de to første typer.
 2. Størrelsen af ​​rummet. Rummets område bestemmer dimensionerne af toiletskålen og dens type.
 3. Fremstillingsmateriale. Den mest optimale variant er porcelæn eller sanitetsartikler. Fastgørelsesanordninger skal være lavet af stærkt metal eller plastik. Metalforbindelser er dyrere, men mere pålidelige.
 4. Et solidt fundament. Armatur i toilettet skal være af høj kvalitet. Det er bedre ikke at vælge en plastikbase, hvilket vil skabe mange problemer for ejeren.

Det er også vigtigt at overveje andre udvælgelseskriterier. Disse omfatter typen af ​​vandforbindelse: side eller bund. Visse modeller har universelle huller.

I små badeværelser er det bedre at sætte ophængsmodeller eller en kompakt type.

Når du vælger et toilet, skal du være opmærksom på skålens form. Her skal du stole på personlige æstetiske ønsker og tilstedeværelsen af ​​stænk. En simpel spylingstest vil straks hjælpe med at identificere dem. Glem ikke dræningsmetoder og ekstrafunktioner.

De bedste europæiske producenter af sanitærteknik

På VVS-markedet kan du vælge både indenlandske mærker og europæiske. Populært Samara firma Sanita producerer produkter af høj kvalitet i henhold til europæiske standarder. Til at begynde med er det nødvendigt at gøre sig bekendt med de mest populære producenter af toiletskåle.

På trods af at fabrikantens valg næsten er i slutningen af ​​listen, er dette stadium et af de vigtigste i proceduren for at købe en ny toiletskål

Populære producenter i verden:

De øverste 9 VVS-europæiske virksomheder fortjener at blive anerkendt over hele verden. Den seneste i denne bedømmelse er producenten JIKA. Det tjekkiske firma tilbyder klassiske billige modeller. Design af toiletter udgør glatte linjer. Modellerne selv er små. Solgt uden siddepladser. Det skal købes separat, hvilket er en væsentlig ulempe ved enheden.

Blandt fordelene ved modellen kan du sikkert notere den lille størrelse, dobbelt dræn, styrke, lav pris og antibakteriel belægning. De største ulemper ved toilettet: Tilstedeværelsen af ​​stænk og dyre reparationer. Det er forbundet med levering af dele.

Anti-mudderbelægning påføres på skålen af ​​toiletskålen under stegning. Det lindrer rust og lime plaque.

Den svenske kvalitet leveres af firmaet Gustavsberg. Virksomheden producerer små toiletter. Kompakt design er meget praktisk, især for et lille badeværelse.

Fordele ved Gustavsberg modeller:

 • Kvalitetsdele og tilbehør;
 • Problemfri blomme;
 • Dele i bred adgang
 • Lille størrelse.

Men der er også ulemper ved dette mærke. Disse omfatter brugen af ​​kortlivede plastdele. En svag afløbsventil betragtes også som en ulempe. Vand rekrutteres langsomt og stopper ikke efter tanken. Ofte kan du finde forfalskning Gustavsberg.

Company Ido tilbyder finske toiletskåle med stilfuldt design. Fabrikanten tager sig af modellernes økologiske sikkerhed. Nydelse og 2 tilstande af afløbsmekanismen: normal og økonomisk.

Producentens eksplicitte fordele: Kompakt størrelse, kvalitet, 2 afløbsformer og antibakteriel belægning. Også værd at bemærke er de robuste vedhæftede filer og det indbyggede luftforfrisker. Det eneste negative - høj pris.

Selskabet Roca er berømt for sit pæne design af ophængte toiletskåle. Dette er en spansk producent af stilfulde sanitetsartikler. Toiletsædet skal købes uafhængigt. Det er også muligt at montere en mikrolift.

Microlift - en mekanisme, der lidt forsinker låget af toiletskålen under afstigningen. Så du kan undgå stød, revner og brud.

Fordelene ved modellerne fra denne fabrikant omfatter den acceptable pris, lille størrelse, hurtig skylning uden sprøjt og brugervenlighed. En væsentlig fordel er anti-splash-systemet. Ulempe - kræver særlig installation.

Villeroy&Boch præsenterer tyske vedhængsmodeller. Sædet er ikke inkluderet. Også til minusserne kan tilskrives en stærk vask, hvilket skaber problemer i boliger med dårligt spildevand.

 • kompakthed;
 • løfteren;
 • Skjult fastgøringsmekanisme;
 • Opretter ikke stænk;
 • nøjsomhed;
 • Stærk forstærkning
 • Let drift.

Virksomheden Laufen vil også gerne med hængende modeller. Dette er et schweizisk firma med stilfulde VVS. Dens store udvalg gør det muligt at skabe en enkelt stil på badeværelset.

Fordelene ved producenten ligger i stilfulde, små og økonomiske modeller. Double drain, microlift system og en solid base er en behagelig bonus. Men som enhver hængende type kræves det installation. Derudover er toilettet skåle ret dyre.

Tyske klassiske modeller af Duravit vil være tilfredse med god kvalitet til en overkommelig pris. Toiletskålene er stærke og ergonomiske. De har et microlift system og en dobbelt drain. Der er ingen minusser.

Jacob Delafon - Fransk producent af dyre sanitetsartikler. Det meget system af arbejde er ret økonomisk. I dette tilfælde kan toilettet installeres selv i et lille toilet.

Ideal Standard er en indenlandsk producent, der har fælles fabrikker med Sverige. Udover en overkommelig pris, vil kvaliteten også være bedst. Et godt antislipningssystem, mikrolift, antibakteriel belægning og økonomi gør hver kunde lykkelig. Der er ingen minus af modeller.

Produktionen af ​​VVS i Rusland tilbyder gode budgetmuligheder. Russiske virksomheder Santek og Keramin præsenterer klassiske toiletskåle. Virksomheden IDDIS producerer gulvtyper af mellemprissegmentet.

Vurdering af de bedst afsatte toiletskåle

I henhold til Gos krav er der 2 hovedtyper af toiletskåle. Suspended modeller adskiller sig fra gulvstående bag installationssystemet. Installation er inkluderet i installationen af ​​hver struktur. Samtidig er de moderne, små i størrelse og passer ind i ethvert interiør.

Det skal bemærkes, at den suspenderede struktur har en række fordele i forhold til den traditionelle toiletskål

Billigt, men kvalitetsmærker:

 1. Roca Victoria er en billig spansk producent. Toiletskålene er udstyret med et antibakterielt overtræk og anti-splash system.
 2. Cersanit farve er en polsk producent med en microlift og anti-splash. Pleases og anti-mudderbelægning.
 3. Gustavsberg nordic er et schweizisk selskab af billige men højkvalitetsprodukter.

Disse virksomheder producerer billige toiletter. Til dyrere modeller indbefatter Laufen pro, Jacob delafon og Villeroy&Boch. Funktionen af ​​sådanne toiletskåle er meget højere.

De bedste gulvtoiletter: Vurdering af kvalitative modeller

Gulv toilet skåle er klassikere af den gamle model. Sådanne modeller er nemmere at installere, de er holdbare og billige. Berømte europæiske og indenlandske virksomheder kan glæde den højkvalitets fremstilling af gulvkonstruktioner.

Flere smukke toiletter er lavet af porslin, i dag kan du møde interessante modeller, de kan trimmes med sølv prægning eller forgyldning

Virksomheder der producerer de bedste gulv toiletter:

Mange mennesker vil gerne vide, hvilke virksomheder der er de bedste. Det er værd at bemærke selskabet Vitra, som tilbyder billige modeller af lille størrelse. Cersanit vil heller ikke vare længe. Over tid vil systemet med økonomisk dræning forsvinde, tanken vil begynde at lække, og der kommer sprækker frem.

Overlegen produktion for kvaliteten af ​​udendørs toilet er Ido. Næste kommer Vitra. Det tredje sted deles af Laufen og Ifo.

Cersanit anses for at være en af ​​de bedste producenter, men det er ikke blandt de tre bedste. Indikatorerne selv er gode, men der er nok klager fra køberne. Geberit er kendt for sit usædvanlige design og mange funktioner.

VVS-markedet tilbyder en lang række forskellige modeller. Det kan være en klassisk version eller en model med et stort antal klokker og fløjter. Vurdering af toiletskåle efter kvalitet viser, at du om ønsket kan købe et godt toilet i mellemprissegmentet.

Vi vil købe en toiletskål: Hvilket firma er bedre?

Mangfoldigheden af ​​toiletproducenter er imponerende. Kineserne, italienerne, spanierne er involveret i at lave toiletskåle, de er lavet i Rusland, Finland, Sverige ... Nogle gange springer hovedet fra en sådan sort!

Før vi fortæller dig om toilettet, hvilket firma er bedre, vil vi fokusere på et vigtigt punkt. I dette tilfælde er producenten en vigtig, men ikke en nøgle, rolle. Meget afhænger af de kloak- og vandforsyningssystemer, der anvendes. Det er muligt, at det i dit tilfælde vil være tilstrækkeligt at installere det mest almindelige billige toilet fra den indenlandske producent. Den skræmmende smukke, men dyre model på hjemmesiden kan have en helt anden udgivelse. Du bliver nødt til at købe en adapter, udskifte et rør osv. Det er bedre at vide om sådanne nuancer før du har et toilet.

Når du vælger en toiletskål Det første, der er værd at være opmærksom på, er karakteristika, men bestemt ikke farven. Se altid på sådanne indikatorer: Udgang (kan ikke kun være vandret eller lodret, men også skråt) og forsyning. Beslut derefter om typen og dens pris. Og først da kan du vælge en fabrikant, se på muligheder som microlift, glidende, dobbelt plomme osv.

De bedste toiletproducenter

Så vi kom til blokken verdens bedste virksomheder, der producerer toiletskåle. Lad os se på hver producent separat, find ud af de karakteristiske egenskaber ved sine produkter.

Budgetmodeller har de fleste producenter, selvom prisklassen er meget forskelligartet. Dybest set er disse russiske, polske og tjekkiske producenter. Produkter fra europæiske virksomheder omfatter dyrere modeller.

Japanske toiletter Det ville være ønskeligt at notere særskilt. De trådte ikke ind på bedømmelsen på grund af den ublu, i nogen grad selv rumprisen. I det store land i vores land er sådanne produkter stort set ikke almindelige og er sjældent tilgængelige ved salg. Selvom de japanske (for eksempel Toto) producerer de mest komfortable toiletter, udstyret med elektronik med den nyeste teknologi. Her er du og opvarmning af vand og flere former for vask og musikalske sammensætninger og automatisk luftaromatisering. Selvfølgelig, hvis du er villig til at betale for komfort på omkring 100 tusind, kan du købe en japansk toilet.

Hvilket toilet er bedre at købe: anmeldelser

Lad os først se på budgetmodeller i kategorien 1-5 tusind rubler. Dette er den mest overkommelige valgmulighed, hvis køb er inden for alle brugeres magt.

Palme mesterskabet i denne kategori er den hviderussiske Keramin, Sanita, Iddis og Santec. Flere tilgængelige modeller er tilgængelige fra Roca (Spanien) og Jika (Tjekkiet).

 • Sanita. I en nøddeskal om virksomheden selv. Sanitation Sanita er lavet i Samara. Anlægget startede sit arbejde i 1941 - begyndte med produktion af keramik til militært udstyr. Tre år senere, i 1944, blev produktionen af ​​husholdningsartikler fremstillet. Det var på Samara-anlægget, at for første gang i Sovjetunionens historie begyndte teknologien til direkte støbning fra porcelæn at blive anvendt.

Hvad angår kvaliteten af ​​Sanita toiletskåle, er den på ingen måde ringere end udenlandske analoger, men det er meget mere behageligt hvad angår pris. Alt udstyr er lavet af højeste kvalitet porcelæn - faience er ikke brugt. På internettet kan du finde flere klager over kvaliteten af ​​spylingen og den hurtige opsplitning af sæder. Men som regel skyldes årsagen til den forkerte installation af udstyr og dets konfiguration.

Lad os nu se fordelene ved Sanite-mærket:

 • Klassisk design og ret rimelige omkostninger.
 • Fremragende kvalitet.
 • Brusetypen giver en pålidelig fjernelse af alle forureninger.
 • Nye samlinger har en speciel keramisk belægning med selvrensende funktion.
 • Geberit fittings.
 • Professionel teknisk support - Når som helst vil medarbejderne i virksomheden kunne besvare dine spørgsmål.
 • Elementar installation af sæder med microlift.

Der er praktisk taget ingen minuser - bortset fra at der ikke findes et anti-splash system og dårlig spylingskvalitet (normalt på grund af ukorrekt installation).

Typiske reaktioner på dette firma's toiletskåle er som følger: "Vi købte Sanit toiletskål. Jeg kunne godt lide den strømlinede form og værdi. For prisen er det bare en god løsning. "

 • Iddis. Til trods for sit indviklede navn tilhører mærket det russiske firma SKL. De særlige egenskaber ved alle toiletter er et ubrudt design, meget god pålidelighed, brugervenlighed og tilpasningsevne til vores virkeligheder. Og nu vil vi dvæle på de vigtigste fordele ved toiletskålene af dette mærke. For det første er det bekvemmelighed og flot design. For det andet er mærket "vores", fordi prisen "bider ikke." Høj kvalitet og helt forståelige instruktioner gør Iddis produkter i efterspørgsel på hjemmemarkedet. Af minuserne er der kun én ting at bemærke - i nogle tilfælde er hullerne til fastgørere måske ikke egnede.

Og endelig - de hyppigste anmeldelser, der kan findes om VVS Iddis: "Hvis du siger et ord, så toiletskålene Iddis bare rydde. Alt på dem er storslået - både anlæg til dræning og udførelse. Nem at konfigurere og installere, instruktionerne er også forståelige. For sådanne penge er det simpelthen ikke og kan ikke være konkurrenter. "

Bedste dyre toiletter: Et overblik over producenterne

Lad os nu se, hvad der kan købes i størrelsesordenen 5-20 tusind rubler. Dette er ikke en budgetkategori, men det er også umuligt at kalde en sådan VVS for dyrt. Ofte falder valget af købere på produkter af sådanne mærker som Ido, Ideel standard, Villeroy Boch, Jika, Gustavsberg.

 • Gustavsberg. Og vi starter med firmaet Gustavsberg. Dens historie begyndte i det fjerne 17. århundrede. Men for at producere toilettet begyndte Gustavsberg igen i 1939. Hvis et godt toilet, så helt sikkert Gustavsberg. Sådan VVS er installeret i store indkøbs- og underholdningscentre, kontorer, almindelige lejligheder.

5 fordele ved Gustavsberg toiletskåle:

 • Helt økologisk takket være brugen af ​​speciel vandbesparende teknologi.
 • Let at passe på. Ophopningen af ​​snavs forhindrer en særlig overflade og glatte kanter.
 • De er ergonomiske. Det betyder, at denne VVS er udstyret med specielle afløbsknapper. Find dem nemt selv i svagt lys. Specialformularen er designet til børn og voksne.
 • Noiseless påfyldning af tanken.
 • Langsigtet garanti (op til 25 år på sanitetskeramikken) og meget høj kvalitet armaturer.

Til alt dette er alt tilbehør og reservedele let at finde på salg - de er ikke meget dyre.

Af minuserne kan det bemærkes bortset fra fakes, som for nylig stødte på ganske ofte. Betjening Gustavsberg tages ikke af alle servicecentrene, hvilket også er dårligt. I resten er toiletskålene simpelthen smukke!

Hvad angår Jika-produkter, er det tjekkisk VVS, som traditionelt er meget populært i vores land. Virksomheden eksisterer mere end 100 år. I denne kategori anses Jika-mærket for at være et af de mest almindelige.

Blandt fordelene ved produkterne kan nævnes pålidelighed og ergonomi, et ganske behageligt design, kompakte størrelser af sanitetsartikler, et duraplast sæde med antibakteriel belægning, et rig sortiment mv.

Selvfølgelig er der et par ulemper ved dette produkt. For eksempel kan reparation koste dig ret dyrt, nogle brugere klager over stænk. Blandt de mest typiske anmeldelser er følgende: "Jika toiletskål står i mere end ti år, det er helt vasket af perfekt. I et ord, ikke kun billigt, men også meget vredt. "

Allerede hvis du køber elite VVS, så sikkert firmaer Laufen, Jacob Delafon, Roca og Ifo. Lad os dvæle på nogle af dem.

 • Laufen. Interessant, meget interessant mærke. Han kommer fra Schweiz, men fabrikkerne producerer produkter i Tjekkiet, Østrig, osv. Hovedegenskaberne ved produkterne er meget usædvanlige designløsninger. Du vil ikke finde sådanne toiletskåle fra nogen producent. Produkterne selv er ikke kun praktisk, men også funktionelle. Selvfølgelig er der også klassiske produkter, men et sådant mindretal.

Blandt fordelene ved produkterne kan nævnes kvalitetsforstærkning og ikke mindre gode materialer. Sanitetsartikler Laufen har en dual-mode drain funktion og vandbesparende tilstand. Den specielle belægning af WonderGliss forenkler plejen. Tilgængelig er også installation af branded sæder med antibakteriel virkning. Godt vigtigst, vores eksperter kunne ikke identificere fejlene i Laufen VVS.

Absolut alle anmeldelser karakteriserer Laufen toiletskåle som VVS med bare et rumdesign, en fremragende afløb. Dette er en rentabel investering af penge og upåklagelig kvalitet i mange år.

Det er umuligt ikke at omgå en anden repræsentant for elite sanitetsartikler til huset - kultmærket Jacob Delafon. Virksomheden har været i drift siden slutningen af ​​det 19. århundrede, men JD toiletskåle nåede vores marked for kun 20 år siden. Selskabets sortiment omfatter mere end 10 forskellige samlinger. Det mest interessante er, at Jacob Delafon produkter kan findes både i konventionelle lejligheder og i fashionable lejligheder af berømte hoteller. For eksempel installeret i den olympiske landsby eller Konstantinovsky Palace VVS - også arbejdet i selskabet JD.

Hvad er fordelene ved dette mærke? Sandsynligvis en lang levetid, pålidelighed og en anstændig rækkevidde. 25 - det er i så mange år, at garantien for fajance og 5 år for ventilen er givet. VVS har også en uovertruffen fransk stil, glatte linjer og nem omhu. Sæt og afløb vandet er absolut lydløst, sæderne har en mekanisme til glat sænkning.

Jacob Delafon har ikke mange ulemper. Grundlæggende skyldes dette designelementerne - det er bedre at installere toiletskålen af ​​en specialist. Hvis toiletskålen regelmæssigt kan udsættes for UV-stråler, kan belægningen efter et par år mørkere.

De fleste anmeldelser fra rigtige brugere koger ned på, at Delafon simpelthen har en smuk microlift. De tjener længe nok og næsten aldrig bryde.

Lad os opsummere. Vi har allerede sagt, at dets tekniske egenskaber spiller en afgørende rolle ved at købe en toiletskål. Det skal selvfølgelig være kompatibelt med spildevandet, der er placeret i din toilet. Når du vælger en hængende mulighed, skal du ikke glemme, at du også skal betale mesteren for installationen.

Sørg for at inspicere toilettet i butikken for chips og små skader. Alle overflader skal være helt glatte, ikke afskåret. Det anbefales også at lægge toilettet på gulvet og kontrollere om det svinger eller ej. Hvis alle betingelser er opfyldt, vil toilettet fra den offentliggjorte ovenstående vurdering tjene brugeren mere end et år. Vellykkede køb!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

67 + = 75