Profileret strålefoto

Profileret bar: fordele og ulemper.

Hvis vi overvejer og sammenligner fordele og ulemper ved profileret bar, Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvilken slags materiale det er. Profileret bar kaldes på grund af tilstedeværelsen af ​​specielle låse, på hvilke den adskiller sig fra simpelt planet materiale.

Traditionelt indbefatter denne genstand produkter af naturlig fugt eller det sidste trin i kammertørring, fra en massiv masse træ. Men den limede eller varme bar, på trods af at de modtager en helt anden teknologi, henvises også til denne klasse, netop på grund af tilstedeværelsen af ​​låse, som kan have en række former og udseende.

Fordele ved bygning fra profilerede bjælker

Uanset typen har den profilerede bar:

 • ideel geometrisk form af produktet;
 • nøjagtigheden af ​​lineære dimensioner, der letter ikke blot udførelsen af ​​logens samling, men beskytter også sømmen mellem fugtigheden i dem, for eksempel på grund af nedbør;

Også, hvis det bruges profileret kammertørringsstang eller lamineret materiale, er det muligt at minimere den tid, der kræves til krympning af huset, og under operationen for at undgå typiske for de træbygninger af problemer: revner, udseende af revner, dilatationsfuger mezhventsovogo, hvilket gør det nødvendigt at foretage en yderligere log kalfatring.

Opførelsen af ​​et hus lavet af profileret materiale kan endog udføres af en lægmand på grund af tilstedeværelsen af ​​et låsesystem af forbindelser.

Og hvis du køber færdige boliger sæt, så er problemet forenkles yderligere, da opførelsen af ​​et bjælkehus gennemføres præcis efter det vedlagte diagram, der angiver placeringen af ​​hvert element forsynet med de nødvendige mærker.

Selvfølgelig afspejler opførelsen af ​​huse fra en bar eller et andet tømmer apologer for en sund livsstil. Men de kategoriserer ikke at oprette dem fra limede produkter og påpeger, at de på grund af brugen af ​​kemiske forbindelser ikke er naturlige.

Faktisk reducerer brugen af ​​klæbemidler dampgennemtrængelighed af vægge, og derudover limet stråle - materialet er dyrt.

Profilstråle: Hvad er det?

Så den profilerede bar er produkterne:

  Til fremstilling af limet eller varmt tømmer udføres scenen af ​​kammertørring, specielt behandlet med antiseptiske midler og brandhæmmende midler, på en særlig måde fra lamellræet.

  Til fremstilling af profilerede bjælker er det vigtigste råmateriale nåletræ, især fyrretræ, selv om det forbedrer de operationelle og æstetiske egenskaber ved det laminerede finerstamme (oftest eksternt) kan fremstilles af andre typer træ, for eksempel eg, ceder eller lærk.

  Afhængigt af den klimatiske zone, hvor konstruktionen er planlagt, og også fra formålet med objektet, bestemmes dimensionerne af den profilerede stang. Standardlængden er 6 m, selvom der kan være produkter på 12 m og endog 18 m, men som regel udføres deres produktion efter særlig orden.

  Naturligvis til opførelse af landstedet sommeren er ikke nødvendigt at bruge et materiale med et stort tværsnit, men for huset, der er designet til helårsbrug, bør tage hensyn til de klimatiske forhold i regionen og vælg tømmeret med de passende dimensioner.

  Men hvis det er planlagt at udføre husets ydre afslutning, så er det muligt at spare ved at købe en stråle med en mindre sektion, da det i dette tilfælde bliver muligt at lægge isoleringenudefra eller inde i huset).

  Når den æstetiske komponent kommer i forgrunden, eller der ikke er noget ønske om at "maskere" træets skønhed under de hængslede facader og dekoration, er det nødvendigt at beregne varmekonduktiviteten af ​​væggene nøjagtigt. Ellers er du nødt til at forene dig med de høje omkostninger ved opvarmning af bygningen eller stadig tænke på ekstra isolering.

  Det er især vigtigt at tage hensyn til denne kendsgerning, hvis det er planlagt at bruge det limede profilerede bjælker til konstruktion. Selv på trods af at den termiske ledningsevne af væggene i hans lavere end høvlet profilerede produkt, i beregningen fejl vil føre til, at materialet ikke var oprindeligt beregnet til at foreslå nogen efterbehandling, vil det være nødvendigt at skjule under opvarmning eller facader.

  navn "Profil" angiver tilstedeværelsen af ​​låseproduktets produkter - profilen, som kan have forskellige former.

  Blandt de mest almindelige og populære arter er:

  • en kam, der repræsenterer en multi-shot-forbindelse
  • profil med en rygrad;
  • profil med to pigge;
  • "Finsk";
  • "Norske" - karakteristisk, hovedsagelig til transporten, selv om det forekommer på andre typer træ;
  • profil med afskårne chamfers og andre.

  Til opførelse af landets huse og hytter, der er designet til året rundt bor mest effektive udnyttelse af træ, hvilket giver en pasform af kroner til hinanden, og det kan sikre kun de produkter, der har et større antal pigge. Det er derfor i den private boligbyggeri, at den mest populære profil er "kammen".

  Udviklere vinder popularitet "finske" profil, hvis hovedtræk er en fordybet bred rille på den ene side af strålen og parallelle spidser - fra modsat. Takket være denne designfunktion passer fælge sammen med den bredest mulige varmesøm, hvilket minimerer varmetabet.

  Det antages, at selv uden en eventyrvarmer vil et sådant led af træet garantere varme og komfort i huset, men man skal ikke eksperimentere. Desuden er filten eller andet materiale helt i sporet på grund af egenskaben af ​​denne samling helt i sporet og behovet for vægkalkning, hvis det selvfølgelig gøres helt korrekt - nej.

  Således vælger du hvilket materiale du skal bruge til at opbygge et hus: tørprofilerede bjælker eller tømmer af naturlig fugt, limede produkter osv. Først og fremmest bør du være opmærksom på profilens form.

  Sammen med profilens form er den profilerede stang forskellig i produktets udseende:

  • D-formet;
  • retlinet (glat).

  På præstationsegenskaberne påvirker denne funktion ikke, men brugen af ​​D-formede produkter er berettiget, hvis bygherren ønsker at bygge et træhus efterligner udseendet af en ægte træramme.

  Profileret stråleproduktion

  Fremstillingen af ​​profilerede bjælker er en flerstadig proces, uanset hvilken slags materiale der vil blive produceret.

  I første fase sorteres skoven, og træet afvises med defekter.

  Dernæst træder maskinen i drift for at fremstille en profileret stråle, hvor loggen er skråt fra fire sider og jordet. På samme tidspunkt fremstilles profil og skåle til hjørnesamlinger.

  Det skal erindres, at skære og trimning skåle tømmer er lavet, som regel i de tilfælde, hvor de fremstillede boliger sæt, og nogle virksomheder, der værdsætter deres omdømme, på selve anlægget producerer på forhånd samlet med henblik på at fjerne alle fejl og uoverensstemmelser.

  Ved fremstilling af tørprofilerede bjælker tilsættes endnu et trin - tørring i et specielt kammer. Dette trin følger umiddelbart efter træets kalibrering, men nogle gange er de færdige produkter allerede tørret.

  • fremstilling af lameller fra tilberedt træ
  • afvise dele med defekter og behandling af lameller med flammehæmmere og antiseptiske midler;
  • Splejsning lameller langs længden og påføring af klæbemiddel;
  • binding, med obligatorisk overholdelse af forskellige retninger af fibre i hver række og pressning;
  • fremstilling af låsforbindelsen;
  • Finish og lak belægning (hvis det er givet).

  Tilsvarende er der en produktion af en varm bar, men med en lille forskel: i stedet for indre lameller, ekstruderet ekspanderet polystyren

  Profileret stråleproduktion, video:

  Profileret bar med egne hænder

  Der er flere grunde til, at en udvikler kan tænke på at lave en profileret stråle alene.

  Men det skal huske på, at dette kun er berettiget, når der opbygges store genstande, for eksempel et landsted eller et sommerhus med et areal på 250 m 2 eller derover.

  Hertil kommer, at processen med fremstilling af stangen ikke kan kaldes enkel, du skal købe eller leje de nødvendige værktøjer og udstyr, selvom du også kan lave en slipway selv fra improviserede midler.

  For at klare arbejdet fremover er der ikke behov for at købe udstyr til hvert trin - med dette kan man klare en maskine med evnerne:

  • at behandle strålen (eller logfiler) multi-saw metode fra fire sider samtidigt;
  • udføre planlægning, slibning og profilering af stangen
  • At lave skåle af forskellig art til sammenvævede forbindelser.

  Den næste grund følger ofte fra den første, nemlig: når man bygger store boliger, bliver det ofte nødvendigt at bruge materialer uden standardlængde.

  Det er meget lettere at håndtere en situation, hvor der er tilstrækkelige reserver, for eksempel, høvlet træ, og for huset har brug for en profil, i hvilket tilfælde du kan gøre ved hjælp af en fræser eller rundsav skåret igennem dem egnede interlocks.

  Nogle udviklere sommetider engagerer sig i produktion af tømmer, når der er behov for strukturer med stor lejepapacitet. I dette tilfælde producerer limning af to eller tre produkter uafhængigt en stang af den passende størrelse. Men som regel fremstilles der strukturelle elementer til gulve.

  At engagere sig i fremstilling af lamineret finér tømmer i "Home" betingelser ikke giver mening, især på grund af det faktum, at det er umuligt at give en komplet proces, især den fase, limning lameller og trykke - for at du ønsker at bruge høj-udstyr, og omkostningerne herved kan overstige omkostningerne ved den nødvendige for materiale bygge et hus.

  Kan du lide artiklen? Vis det til dine venner:

  Se nærmere på DimDom.ru:

  Udfyld artiklen med dine kommentarer, fotos og videoer:

  Profileret bar - egenskaber, typer, størrelser

  Et af de mest miljøvenlige materialer til opførelse af huse er træ. For at give det forbedrede egenskaber og unikke egenskaber, forkorte husets konstruktionstid og forlænge driftstiden, behandles tømmeret yderligere.

  Det mest teknologisk avancerede materiale i trækonstruktion er den profilerede stråle. Brugen af ​​dette byggemateriale gør det muligt at bygge pålidelige og præsentable huse. Men det ønskede resultat kan opnås, hvis du arbejder med kvalitetsmateriale.

  Profilstråle i privat boligbyggeri

  Hvad er en profileret stråle?

  Overvej hvad det er og hvad det er.

  Profileret stråle er et tømmer, der har gennemgået særlig behandling på træbearbejdningsudstyr med brug af ny teknologi, der giver træet en unik form.

  Tilstedeværelsen af ​​torner og riller giver stangen tæt pasform, hvilket øger hastigheden af ​​installation og isolering af huset.

  På nuværende tidspunkt er det den profilerede stråle, der er en værdig erstatning for de klassiske træ- og runde logs.

  Profileret stråleproduktion

  Køb til produktion af profilerede bjælker

  En unik profileret bar fremstiller teknologi. Produktionsalgoritmen kan generaliseres og præsenteres i flere faser:

  • valg af træ. Til fremstilling af profilerede bjælker anvendes hovedsagelig nåletræsarter: fyr, gran, lærke. Lærk har de højeste egenskaber: brandmodstand, modstand af rå træ til opdeling, inertitet (langsom opvarmning og afkøling). Mindre almindeligt anvendte linde og eg. Eik profileret bar har en lille sektion, en kort længde og en høj pris;
  • tværsnit af træ. I produktionsprocessen fremstilles en kvadratisk eller rektangulær tværsnitsstang. Fugtindholdet i materialet svarer til det naturlige fugtindhold i det friske skåret træ;
  • afvisning. Til videre behandling er en stang, der har fejl og skader, ikke egnet
  • kalibrering - det valgte savet træ er grupperet efter sektion og størrelse
  • tørring. Afhængig af tørreteknologien er en profileret bar med naturlig tørring og kammertørring isoleret. Metoden til tørring bestemmer i vid udstrækning barens egenskaber. Nogle producenter laver en langsgående snit langs bjælkens indre plan (kompenserende snit) for derefter at reducere sandsynligheden for sprængning af stangen under den tvungne tørringsproces. Varigheden af ​​kammertørring (i særlige tørringskamre) er 2,5-4 uger, varigheden af ​​naturlig tørring (stabling i ventilerede bunker) er flere måneder;
  • behandling. Baren med specificeret fugtighed behandles på en 4-sidet maskine. Samtidig behandling af alle sider gør det muligt at minimere afvigelser i stangens dimensioner. Efter planning modtager forsiderne en glat overflade og lateral - elementerne i låseforbindelsen;
  • pakning. En obligatorisk betingelse for opretholdelse af lav luftfugtighed under opbevaring og transport.

  Indførelsen af ​​tilpasninger for at fremskynde barens produktionsproces, som nogle producenter af kunsthåndværkere, kan resultere i mangler både i produktionsstadiet og på forsamlingsstadiet eller i driften af ​​huset.

  Fremstilling, transport og opbevaring af profilerede bjælker reguleres af følgende dokumenter (statestandard):

  På grund af den komplekse produktionsteknologi og dens løbende forbedring er der nye modifikationer af den profilerede stråle. Hvis man generaliserer, kan alle typer og typer af træ klassificeres efter fem karakteristika (tabel)

  - Standard tværsnit: 100 x 100, 150 x 150, 200 x 200 mm.

  - tværsnittet er ikke standard: fra 45 til 275 mm.

  - limet (fra lameller)

  - tørprofilerede bjælker

  - uden mulighed for at bruge en varmelegeme

  - dobbelt (profil med to pigge)

  - profil med forkanter

  - Flere eller "comb9raquo ;, (tysk)

  Hver egenskab informerer den profilerede stråle af visse egenskaber, som vi vil diskutere mere detaljeret nedenfor.

  1. Dimensionerne af den profilerede stang

  Tekniske dimensioner og parametre (tabel)

  Træhuse er som regel bygget efter individuelle designprojekter, som har kompleks form. Derfor kan træbearbejdningsvirksomheder lave en profileret stråle af ikke-standard tværsnit og længde.

  Valget af den passende størrelse afhænger af ansøgningen. Professionelle byggefirmaer anbefaler:

  - sommerhus sæsonbestemt brug

  - Indvendige vægge og pogodzki.

  - hjem / villa til fast bopæl

  - Muligheden for sikker fastgørelse af skabe og dekorelementer

  Dimensioner af profilstang (tværsnit, bredde, højde)

  Efter forarbejdning kan den forreste side af den profilerede stråle opnås fra en af ​​følgende former:

  Lige profileret bar - en lige linje formes som standard. Profilen af ​​denne formular er mere praktisk med hensyn til muligheder for yderligere efterbehandling;

  Materialet er udarbejdet til webstedet www.mydomik.net

  Profilbøjet bjælke (D-formet) - buet (D-formet). Den ene side af strålen (intern) vil være glat, den anden (ydre) - buet, i udseende, der ligner en rund log eller "block house9raquo; Denne profil giver dig mulighed for at få effekten af ​​en bjælkehytte. Huset bygget af en sådan bar behøver ikke udvendig dekoration;

  Profileret rundstang (O-formet) - buet (O-formet). Denne profilerede bar har begge buede sider, som giver dig mulighed for at opgive indvendig trim. Har den største pris.

  • fast stråle. Den er lavet af nåletræ. Der er som regel kompenserende logning, hvilket gør det muligt at minimere sandsynligheden for trærevner under tørring. Det har den højeste pris;

  Profileret bar fra arrayet

  • limtræ (lamel). Til produktion af brugte både nåletræ og hårdttræ arter af træ. Limstråle skelner modstand mod deformation på grund af orientering (den efterfølgende lamell er stablet modsat tværsnittet af fibrene i den foregående).

  Takket være brugen af ​​lim har den limede profilstang øget modstandsdygtigheden mod råtning og brænding. Limstråle har en profil af typen "kam 9raquo; (Tysk profil);

  Limede bjælker

  • varm (dobbelt) profileret stråle. Ny teknologi. Faktisk er dette en modificeret limet stråle, hvor de indre lameller erstattes af et varmeisolerende materiale - ekstruderet polystyrenskum. Takket være varmeren får strålen højere varmebesparende egenskaber.

  Opvarmet bar (dobbelt)

  Fabrikanter bemærker, at den dobbelte stangtykkelse på 160 mm i isolation er lig med den limede bjælketykkelse på 370 mm. Anvendelsesområdet for den varmeisolerende bar er hårde klimatiske forhold. På grund af reduktionen i mængden af ​​træ, der er anvendt, er prisen på den opvarmede profilerede stang lavere end den limede og massive træ. Den varme stråle har også en typeprofil "kam 9raquo;

  I denne parameter er den mest almindelige en solid massiv profileret bar for arter. Da det er typen af ​​tørring, der bestemmer dens ydeevneegenskaber.

  Afhængig af typen af ​​tørring skelnes der to typer profileret træ:

  • bar med naturlig fugtighed. Tømmeret tørres i de naturlige forhold før profilering. Strålen stables i en stabel på en sådan måde, at den naturlige luftcirkulation mellem bjælkerne sikres. Varigheden af ​​denne procedure er mere end en måned og anses for ikke at være optimal i forhold til tid. Den utvivlsomme fordel er imidlertid ensartet tørring, som forhindrer splittelse af træ. Ulempen er den lange periode med krympning af det konstruerede hus, fordi det ikke kan tørres op;
  • tørprofileret stang. Til tørring af billet anvendes der specialtørringsudstyr - kamre, der reducerer træets fugtindhold til en forudbestemt værdi, hvilket forkorter produktionsperioden for den profilerede stråle. Tørretid - 2,5-4 uger. Brug af tvungen tørring øger omkostningerne ved den profilerede stråle med en tredjedel, men udelukker krympningen af ​​bygningen efter konstruktion, hvilket giver dig mulighed for at gå til efterbehandlingsarbejdet umiddelbart efter konstruktionen.

  Strålen er profileret efter at det indledende emne har nået det specificerede fugtighedsniveau. For naturlig fugt bar er det 20-40%, for tørt tømmer - 18-20%. Ved profilering og opbevaring taber bjælken en anden del af fugt og fugtindholdet i det færdige produkt er 18-35 for en bar med naturlig tørring og 12-15% for en bar af kammertørring.

  • med mulighed for at bruge en varmelegeme. En og to skud profil gør det muligt at bruge varmeisolerende materiale;
  • uden mulighed for at bruge en varmelegeme. Multiprofilet giver god varmeisolering og kræver ikke brug af en varmelegeme. Men prisen er højere end simpel profilering.

  Bjælkens profil afhænger af det anvendte udstyr. Profilen er skåret på dockingsiderne og giver en pålidelig låsekobling af profilbjælken, hvilket øger kravene til profilg geometriens nøjagtighed.

  Varianter af profileret stråleprofil

  Profilprofilen bestemmes også af arbejdstykkets tykkelse. For eksempel har en profilprofil, sektion 100x100, såvel som limet profileret stang og varm profileret stang profilen "comb 9raquo ;. For andre dimensioner af en solid profileret stråle er andre typer profiler mulige:

  • single-shot (single-spike profil). På grund af et kam, der er orienteret til toppen, er ophobningen af ​​vand ved krydset af to profilerede stænger udelukket. Sådan profilering er typisk for en bar med naturlig tørring. Fra destinationen - dette materiale er beregnet til opførelse af bad, sommerhuse, arbors;
  • dobbelt (profil med to pigge). Dobbeltprofilen giver en pålidelig docking og samtidig gør det muligt at reducere varmetab som følge af dobbelt spids. Mellem tappene er det muligt at anvende et termisk isoleringsmateriale. Som regel rullet naturligt;
  • skrå profil. En slags dobbelt profil. På grund af den afskårne afskærmning falder vandet mindre ind i det mellemliggende rum, og det er desuden mere hensigtsmæssigt at udføre væggenes vævning. Plus, fra et æstetisk synspunkt, ser en profileret stråle med en afskåret kant ud smukke
  • multiple. Forbrugeren er kendt under navnet "comb9raquo; eller tysk profil. På grund af de mange riller, en højde på mindst 10 mm, skabes en pålidelig fastgørelse af bjælkerne, og vægens varmeisoleringsegenskaber øges. Ved hjælp af en profileret stråle med mange kamme gør det muligt at nægte at bruge en varmelegeme. Den eneste ulempe er vanskeligheden ved at forbinde bjælkerne sammen. Det er særligt vanskeligt at gøre dette i våde vejrforhold, fordi Træet samler fugt, og kammen er vanskelige at passe ind i rillerne. Ikke desto mindre, ifølge vurderinger - har den bedste profilerede bar profilen "kam 9raquo; Dette er logisk, jo flere kamper i baren, jo højere er dens evne til at opbevare varmen i huset;

   Omkostningerne afhænger af flere faktorer:

   • sektion. Jo større tømmerets tværsnit er, jo vanskeligere er det at sikre ensartet tørring af træet. Derfor kan jo dyrere ikke være;
   • tørringsmetode. Kammertørringskammeret koster i gennemsnit 30% mere klæbende klæbende;
   • Profil visning;
   • Yderligere behandling: imprægnering med antiseptisk eller flammehæmmende, fræsning mv.

   Omkostningerne ved profilerede bjælker varierer fra 8 til 11 tusind rubler. pr. kubikmeter.

   Præfabrikerede byggesten

   I betragtning af længden af ​​den profilerede stråle og kompleksiteten af ​​montering af dele i opbygningen af ​​et ikke-standardhus, foreslår nogle producenter at købe et færdigt hus kit - et hus-kit fra profileret træ.

   Standard sæt indeholder: en bjælke profileret med udskæringer i henhold til projektet, bærende strukturer, gulve, plankering og efterbehandling planker, døre og vinduer og snedkerarbejde.

   Et kendetegn ved den komplette bar er, at skåle (pladser til baren) præcist skæres ud af fabriksværktøjet på det rigtige sted. For at undgå forvirring - alle stavene er nummereret (mærkning).

   Husholdersken leveres til byggepladsen i færdiglavet form og samles som en designer. Denne tilgang øger ikke kun installationens hastighed til tider, men undgår også forkerte nedskæringer og en betydelig mængde affald.

   Udgifterne til et færdigbyggesæt er ikke meget højere end prisen på en profileret stråle til 1 kvadratmeter. og er fra 11 til 13 tusind rubler. for kvm

   Profileret bar - fordele og ulemper

   I betragtning af at den profilerede bar er lavet af træ, der har en række ulemper, ville det være naivt at tro, at det ikke besidder nogle af dem. Naturligvis kan udvælgelse af råmaterialer, kalibrering, tørring og profilering udelukke nogle af dem. Men den profilerede bar har ikke desto mindre sine fordele og ulemper.

   Fordele ved profilerede bjælker:

   • økologisk kompatibilitet (100% for profileret massivt træ, tæt på ideel til limet og varm type);
   • attraktivt udseende. Som regel har huse bygget fra profilerede bjælker ikke brug for ydre efterbehandling;
   • evne til at opretholde lineære dimensioner
   • beskyttelse mod svampe og skimmel
   • øget styrke;
   • Enkelhed i installationen øger konstruktionens hastighed;
   • en bygning bygget af en profileret stråle giver en minimal krympning (2-3%);
   • Minimal termisk ledningsevne, herunder minimering af koldbroer i de mellemliggende sømme
   • intet behov for caulking
   • Vægernes evne til at "breathe9raquo ;;
   • stabiliteten af ​​de tilstødende tilstødende stænger til vævningen;
   • holdbarhed;
   • optimalt forhold for indikatoren "pris / kvalitet9raquo;

   Ulemper ved profilerede bjælker:

   • privat ægteskab i profilering. Forsigtig inspektion af tilslutningssiderne på hver enhed af produktet er påkrævet;
   • den tørprofilerede stang er en tredjedel dyrere end den limede profilerede stang;
   • behovet for tydeligt at overholde installationsteknologien, især nøje overvåge densiteten af ​​anlæg og fastgørelse af stængerne;
   • Over tid vil naturligt træ mørkere, hvilket kan kræve yderligere ekstern efterbehandling.

   Forslagsprofilen er ret stor, men efterspørgslen efter det vokser konstant. Profbrus har godt bevist sig selv i Europas lande, og færdighederne og kendskabet til konstruktionsteknologi vil gøre det muligt at drive det med succes selv i hjemlige forhold.

   Kommentarer (0)

   Informationsprojekt om opførelsen af ​​huset med egne hænder. Fuld eller delvis kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig efter aftale med administratoren

   Profileret stråle - 75 billeder af de vigtigste profiler af forskellige typer træ

   Siden oldtiden var træhuse en af ​​de mest pålidelige med hensyn til service. Med udviklingen af ​​teknologier er der vist økologisk rent byggemateriale - en profileret stråle lavet af de bedste nåletræer: cedertræ, lærk, gran og fyr. Udseendet af træbygningerne i dette materiale ser meget stilfuldt og attraktivt indvendigt og udenfor bygningen.

   Dette materiale har 2 kategorier: formen af ​​siderne og typen af ​​docking. I form kan stangen være som halv oval på den ene side, som kan bruges som en facade. Og fladt på den anden side, som er rettet inde i bygningen. På de to andre ansigter er den også flad og har specielle riller og pigge, hvilket i høj grad forenkler montageprocessen og giver fremragende varmeisolering.

   Overholdelse af alle regler for docking, når de tilslutter strålen, påvirker stabiliteten og styrken af ​​den fremtidige struktur, og forenkler også selve monteringsmekanismen meget.

   I denne udvælgelseskriterier er der tre hovedtyper af profileret stråle: endelte, limede og varme. Endelt tømmer opnås hovedsageligt fra deres nåletræarter ved at behandle en række træ. Limetype træ er også lavet af egetræ. Dette materiale består af plader limet med lim og forbundet med hinanden ved et modsat tværsnit af fibre.

   Særlig opmærksomhed fortjener en varm bar. Dette er en ny type tømmer, designet specielt til kolde klimaer og giver dig mulighed for bedre at holde varmen i huset ved en temperatur på minus 50 grader Celsius.

   Sådan vælges en profileret stråle

   Et af hovedpunkterne ved erhvervelse af forretningstræ er det rigtige valg af kvalitetsbyggematerialer. Så hvilken slags profileret bar vælger? Ved køb af dette byggemateriale er det vigtigt at tage hensyn til datoen for høst og rigtigheden af ​​dens behandling og tørring, materialesten, fugtigheden af ​​det færdige tømmer og opbevaringsforholdene.

   Det er også værd at være opmærksom på kvaliteten af ​​overfladen af ​​den profilerede stråle og nøjagtigheden af ​​dens former, som kun kan realiseres på dyrt professionelt udstyr. En vigtig rolle er også spillet af prisen på varerne.

   Lad os dvæle mere detaljeret i hvert øjeblik.

   Træarter. Den bedst profilerede bar er lavet af deres nåletræ. Arbejdsstykkets diameter er ca. 22-26 cm, selve materialet skal være godt tørret, behandlet med specielle stoffer fra insekter, putrefaction og brandmodstandsdygtighed

   Indkøbsdato. Når man beslutter sig for opførelsen af ​​et hus, er det vigtigt at vide på hvilket tidspunkt af året skoven blev høstet og for at være sikker på sin høje kvalitet. Den bedste tid på året er vinteren. Om sommeren rydder fældede træer.

   Fugt af træ. Det anbefales at vælge emnerne med en naturlig fugtighed, som er 50-80%. Bygningen og sænket er henholdsvis 20-25% og 15%.

   Betydningen af ​​valget er, at jo tykkere træet er, jo vanskeligere er det at tørre. Når tømmeret er for tørt, bliver bygningen kold. Desuden opsamler træet fugt udefra, hvilket resulterer i senere deformation af væggene.

   Overflade af profileret stråle. Selvfølgelig er den højeste kvalitet en perfekt flad overflade uden knuder og andre skader.

   Nøjagtigheden af ​​formen af ​​det færdige produkt. Hovedtræk ved typen af ​​træ er riller og kamme. Den anden har stadig navnet som en kam og er bedst egnet til opførelse af beboelsesbygninger.

   Typer af ledd er en mekanisme for tilslutning af forarbejdede logs i opførelsen af ​​et hus og forenkle samlingsprocessen. Derudover giver de en klar pasform til leddet til leddet, hvilket påvirker isoleringen.

   Pris og dimensioner af den færdige profilerede stråle. Ved køb af dette byggemateriale skal der lægges særlig vægt på omkostningerne. God kvalitet træ er dyrt, og tilbud til nedsatte priser vil kun medføre en række problemer for deres kunder.

   Standardmålene i denne bar bestemmer GOST. Længde: 3-6 m. Bredde og tykkelse: 100-250 mm. Ved enkelte ordrer producerer en række savværker en bearbejdet log med et tværsnit på op til 300 mm. For dem, der lever under lave temperaturforhold, anbefales det at købe 200 * 200 mm eller 200 * 250 mm stænger til gadevægge, og et tyndere 100 * 100 mm eller 100 * 120 mm materiale bør kun anvendes til skillevægge inde i bygningen.

   Billedet i vores galleri viser tydeligt de forskellige størrelser af den profilerede stråle. Kendskab til alle ovennævnte punkter kan du nemt vælge det rigtige valg, når du køber og vælger dette byggemateriale og hurtigt bygger en bygning. Dette kræver kun få mennesker og enkle færdigheder i at kombinere stangen. En komplet konstruktion vil holde ejeren i mange år.


   Skriv et svar

   Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   3 + 7 =