Program til oprettelse af elektriske kredsløb

Programmer til tegning af elektriske kredsløb

Hvis du er glad i eller er involveret i professionel elteknik, så skal du sørge for specielle programmer til tegning af elektriske kredsløb. I dette kit finder du alle de mest nødvendige og populære hjælpemidler, som du kan skabe elektriske kredsløb og designe grundlæggende elektriske kredsløb.

En del af den præsenterede programmet er gratis, og resten - som en demo-version (der er begrænsninger i funktionalitet og brug af tid) med mulighed for yderligere køb. Blandt de gratis, kan du vælge den KiCad, hvilket stort set er beregnet til fremstilling af trykte kredsløb, men også funktionaliteten af ​​programmet skal der oprettes af elektriske diagrammer af enhver kompleksitet. Det er også værd at nævne det brede profilprogram Fritzing, som også distribueres gratis og tilbyder et sæt praktiske værktøjer til tegning af kredsløbsdiagrammer. Blandt de betalte hjælpeprogrammer er den ubetingede leder sPlan, som bruges til at designe skematiske diagrammer. Denne kategori gælder for programmer DipTrace med 2 indbyggede moduler, hvoraf den ene er ansvarlig for skabelsen af ​​begreber og den anden - til design af printkort.

Det skal bemærkes, at alle hjælpeprogrammer i pakken, med undtagelse af sPlan, støtter det russiske sprog. Også mange af dem har funktionen til at importere og eksportere CAD-projekter.

Program til tegning af elektriske diagrammer sPlan 7.0

Programmet er designet til at tegne grundlæggende elektriske kredsløb, har en praktisk intuitiv grænseflade og er helt russificeret.

sPlan 7.0 indeholder i sin database et komplet sæt radioelementer, der nemt skaleres og automatisk nummereres. Når du har oprettet et skema, kan du gemme det til en fil eller udskrive det i enhver skala.

For normal drift skal du pakke arkivet i mappen C: \ Program Files \. Hvis du vil køre programmet fra et andet sted, skal du redigere filen SPLAN70.INI.

Programmet kører under Win XP, arkivstørrelsen er 1,34 MB.

Program til tegning af elektriske kredsløb: 4 bedste assistenter

Programmet til elektriske kredsløb er et værktøj, som ingeniører bruger til at oprette elektroniske kredsløb med det formål at beregne og teste produkter på design, produktion og drift. Den nøjagtige visning af parametrene foretages ved hjælp af en skala. Hvert element har sin egen betegnelse i form af symboler svarende til GOST.

Program for elektriske kredsløb: Hvorfor har jeg brug for dette?

Ved hjælp af programmet til elektriske kredsløb kan du opbygge nøjagtige tegninger, og derefter gemme dem i elektronisk form eller udskrive.

VIGTIGT! Næsten alle programmer til tegneordninger har færdige elementer i biblioteket, så du kan ikke tegne dem manuelt.

Sådanne programmer er gratis og betalt. Den første er præget af stor funktionalitet, deres egenskaber er meget bredere. Der er endda helt automatiserede CAD-systemer, der med succes anvendes af ingeniører over hele verden. Ved brug af programmer til tegneordninger er arbejdet ikke kun fuldt automatiseret, men ekstremt nøjagtigt.

Fri software er dårligere end funktionaliteten af ​​betalt software, men med deres hjælp kan du implementere projekter af indledende og medium kompleksitet.

Softwaren gør det lettere at arbejde og gøre det mere effektivt. Vi har udarbejdet en liste over populære programmer til oprettelse af ordninger, der anvendes af specialister over hele verden. Men først, lad os se, hvad ordningerne er og hvilke slags de er.

Programmer: for hvilke ordninger er der beregnet?

Skemaet er et grafisk design dokument. På den placeres i form af symboler komponentens bestanddele og forbindelserne mellem dem.

Diagrammerne er en del af et sæt designdokumenter. De indeholder de data, der er nødvendige for at designe, fremstille, samle, regulere, bruge enheden.

Hvornår er der behov for ordninger?

 1. Designprocessen. De giver dig mulighed for at bestemme strukturen af ​​den produkt, der udvikles.
 2. Produktionsproces. Giv mulighed for at demonstrere designet. På den baggrund er den teknologiske proces, vejen til installation og kontrol udviklet.
 3. Driftsproces. Ved hjælp af ordninger er det muligt at bestemme årsagen til fejlen, korrekt reparation og vedligeholdelse.

Typer af ordninger i overensstemmelse med GOST:

 • kinematik;
 • gas;
 • energi;
 • pneumatisk;
 • hydraulisk;
 • elektriske;
 • kombineret;
 • optisk;
 • division;
 • vakuum dem.

Hvilket program er bedre at arbejde med?

Der er et stort antal betalte og gratis programmer til udvikling af elektriske tegninger. Funktionalitet er det samme for alle, bortset fra de avancerede funktioner i betalt.

Et kraftfuldt værktøj til tegning af diagrammer og grafer samt teknologiske diagrammer af varierende kompleksitet. Programmet refererer til universelle og kan bruges ikke kun af elektrikere, men også af fagfolk fra andre specialer - mekanikere, installatører af lokale netværk.

Processen med at lave en tegning i Visio

Enkel grænseflade, konstante opdateringer, omfattende funktionalitet. Du kan konfigurere tilstanden til sundhedskontrol. For at gøre dette skal du angive de parametre, hvor tegningen fungerer korrekt. Med simulatoren kan du teste kredsløbene og bruge ressourcer rationelt.

 1. enkel mastering, praktisk navigation og funktionel;
 2. giver dig mulighed for hurtigt at lave elektriske tegninger for at simulere, studere og genkende fejl;
 3. effektiv og hurtig redigering
 4. universel software kan, hvis det er nødvendigt, ikke kun bruges til at skabe og læse elektriske tegninger, men også med det formål at planlægge forretningsprocesser;
 5. Arbejdet kræver ikke yderligere software;
 6. filen kan gemmes i pdf, html formater.
 1. det er svært at lave elektriske tegninger, der opfylder GOST;
 2. Det er altid tilrådeligt at åbne filen i samme version, fordi formateringen måske vises forkert.
 3. biblioteket med elementer til oprettelse af elektriske kredsløb i forhold til andre programmer er ret mager.

Programmets arbejdspraksis svarer til konstruktøren. For at lave de nødvendige diagrammer, trækker diagrammer, grafer, bare træk den ønskede form på arbejdsområdet. Arbejde med former er så enkelt som muligt, da udvikleren har ordnet dem korrekt i grupper og kategorier. Dette giver dig mulighed for betydeligt at fremskynde modelleringsprocessen.

 1. lav et nyt dokument
 2. vælg omfanget af den foreslåede;
 3. Indstil elementtypen;
 4. For at tegne en tegning skal du trække eller indsætte elementer, der forbinder dem med det ønskede skema. Når designet er færdigt, skal du gemme dokumentet.

VIGTIGT! Hvis du, før du støder på Microsoft Word, ikke vil være svært at bruge software.

Programmet til tegning af elektriske tegninger, hvoraf der er mange funktionelle elementer, som gør udviklingsprocessen enkel og effektiv. Blød til dem, der søger gratis løsninger til tegneordninger med designverifikation.

Foto 2 - Tegningsprocessen i QElectroTech

Med sin hjælp kan du bestemme den optimale sekvens af den teknologiske proces og installation.

VIGTIGT! Programmet virker kun efter installation på computeren. Støtter Arduino. Velegnet til at skabe industrielle elektriske tavler til bolig eller lejlighed. Ved hjælp af software er det muligt at udvikle en-line, strukturelle, hydrauliske og lineære kredsløb.

Programmet er gratis, så det er velegnet til studerende og begyndere. Uddannelsesmæssigt alternativ til dyr software. Det er frit tilgængeligt online.

 1. eksport i formatet png, jpg, bmp eller svg;
 2. kontrol af effektiviteten af ​​elektriske kredsløb;
 3. Det er nemt at oprette ledninger, takket være tilstedeværelsen af ​​et omfattende bibliotek, helt på russisk.
 1. den funktionelle er afgrænset;
 2. oprettelse af en netværksordning af indledende og medium kompleksitet.

Enkel grænseflade. En samling af figurer til montering af elektriske kredsløb er placeret til venstre i hovedvinduet. I højre side er arbejdsområdet.

 1. Opret et nyt dokument.
 2. Træk med musen i arbejdsområdet det nødvendige antal elementer for at oprette og simulere det ønskede resultat.
 3. Tilslut dele sammen. Forbindelser konverteres automatisk til vandrette og lodrette linjer.
 4. Gem filen med qet-udvidelsen.

Der er en funktion at opbygge egne elementer og gemme i biblioteket. Tallene kan bruges i andre projekter. Software på russisk. Programmet er egnet til Linux og Windows.

Programmet til bygning af elektroniske og elektriske kredsløb, tegnebrætter. Når du flytter elementer fra biblioteket, kan du binde dem til et netværk af koordinater. Softwaren er enkel, men det giver dig mulighed for at lave tegninger og tegninger af varierende kompleksitet.

Foto 3 - Processen med at tegne et skema i sPlan

SPlan har til opgave at designe og udvikle elektroniske kredsløbsdiagrammer. For at forenkle arbejdet har udvikleren leveret et omfattende bibliotek med geometriske billetbetegnelser til elektroniske elementer. Der er en funktion til at oprette elementer og gemme dem i biblioteket.

 1. Opret et nyt dokument.
 2. Træk nødvendigt fra elementets bibliotek. Former kan grupperes, roteres, kopieres, skæres, indsættes og slettes.
 3. Gem.
 1. Oprettelse af højkvalitetsfiler klar til udskrivning;
 2. funktion forhåndsvisning;
 3. Skalering og layout af tegningen på arket;
 4. skabe lister over former;
 5. automatisk nummerering
 6. et bredt bibliotek af elementer;
 7. nem redigering af figurer
 8. muligheden for at udvikle deres egne elementer, skabe elektriske ledningsdiagrammer i overensstemmelse med GOST.
 1. ikke opdaget.

Hvilke nye funktioner har du fundet i sPlan 5.0?

 1. forbedring af afbestillings- / returfunktionen
 2. formaterer teksten til højre;
 3. ændring af parametrene for linjer;
 4. ændre parametrene for polyhedra;
 5. skriver stor tekst.

Program til 3D modellering med kraftig funktionalitet. Brugt til at efterligne og tegne elektriske kredsløb.

Foto 4 - Et eksempel på tegningen af ​​et elektrisk kredsløb i KOMPAS-3D

Et særpræg er kernen i en matematisk type, anvendelsen af ​​en række parametriske teknologier, specielt skabt af fagfolk fra ASCON.

Softwaren omfatter:

 • modelleringssystem;
 • universelt automatisk designsystem KOMPAS-Graph;
 • design specifikation modul;
 • tekst editor.
 1. bred funktionalitet;
 2. du kan oprette en 3D-model;
 3. høj nøjagtighed;
 4. automatisering af arbejdet.
 1. grænsefladen er mere kompleks end den af ​​analoger;
 2. kun betalt version.

Grænsefladen af ​​softwaren er russisk-sprog, referencesystemet er vedhæftet, hvilket hjælper med at mastere software hurtigere.

Tilføj en kommentar

Til el-designens design er der også L'CAD-programmet (https://vk.com/elcad). Fortæl om det, hvis det er muligt. )

Reparation, konstruktion og efterbehandling på et centralt grundlag i Moskva og Moskva-regionen! Vi er klar til at gøre for dig.

 • Separate former for aktivitet på reparation og konstruktion

 • Byggearbejde

 • Jeg tilbyder mine tjenester til at reparere din lejlighed fra bunden og nøglefærdige, samt alle former for efterbehandling r.

 • Vi udfører værker på turn-key basis og separate typer.

  Gratis software til husdesign

 • Hvilket program skal du vælge til køkkendesign?

 • Design af lofter fra gipsplader: 120 + aktuelle ideer fra efterligning af den stjerneklar himmel til afrikanske savanner

  © 2007-2018 EtotDom - Bygnings- og reparationsordrer udveksler

  Ved brug af materialet på webstedet obligatorisk

  betingelsen er tilstedeværelsen af ​​et hyperlink til webstedet: etotdom.com

  Er du sikker på, at du vil slette denne kommentar?

  Er du sikker på, at du vil slette alle brugerkommentarer?

  Er du sikker på, at du vil afvise brugerens kommentar?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til spam?

  Er du sikker på, at du vil flytte brugerens kommentar til papirkurven?


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  − 3 = 1