Projekter af huse på 2 etager

Projekter af huse på 2 etager

Gratis til Rusland

LLC "Architectural Design Studio" Alfaplan "

Bolshoy pr.SP, d.80, of.13N

8-800-250-0597 gratis opkald fra regioner

Kære kunder, vi er glade for at se dig på vores hovedkontor i Skt. Petersborg! Her kan du

at kende til projektet, stille spørgsmål og få et projekt. Det er nødvendigt at advare om tidspunktet for dit besøg!

På Ruslands territorium - Levering af din ordre med kurertjeneste "fra hånd til hånd." Du kan spore vejen for pakken ved nummeret på kurertjenestewebstedet. Term - fra 1 til 7 dage:

Moskva, Skt. Petersborg, Veliky Novgorod, Pskov, Tver, Petrozavodsk, Nizhny Novgorod

Saratov, Samara, Jekaterinburg, Tambov, Tula, Krasnodar, Kazan, Ufa, Arkhangelsk, Rostov-til-Don

Astrakhan, Irkutsk, Chelyabinsk, Omsk, Tomsk, Tyumen, Novosibirsk

byer i Fjernøsten

Levering til CIS-landene 3-5 arbejdsdage. dage

Opmærksomhed, handling! På projekter af huse fra Alfaplan til 29 januar, en rabat på 5 tusind rubler (når du bestiller et komplet sæt tegninger).

Byg huse på projekter Alfaplane!

Kompakt økonomisk hus med overdækket terrasse

vægmateriale: skum / luftbetonet stue (uden stue): 3

Kompakt økonomisk hus til en lille grund

vægmateriale: skum / luftbetonet stue (uden stue): 3

Kompakt og økonomisk loftshus

vægmateriale: skum / luftbetonet stue (uden stue): 3

Kompakt hus til en lille grund

vægmateriale: skum / luftbetonet stue (uden stue): 2

"Karat" - super økonomisk to-etagers hus

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

"Karat" - super-økonomisk hus med garage-baldakin

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

"Panorama" - et kompakt og økonomisk to-etagers hus

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

"Panorama" - et kompakt og økonomisk hus med garagehus

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

Økonomisk hus til en lille familie med carport

vægmateriale: skum / luftbeton eller mursten Dagligstue (uden stue): 3

Økonomisk hus til en lille familie og en lille grund

vægmateriale: skum / luftbeton eller mursten Dagligstue (uden stue): 3

"Eget Paradis" - et hus med en kompakt plan og et glimrende layout

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

"Silver" - et moderne økonomisk hus til en lille familie

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

"Silver" - moderne økonomisk hus med carport

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

"Eget Paradis" - et hus med en kompakt plan og et glimrende layout

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

To-etagers hus med stor terrasse

vægmateriale: skum / luftbetonet stue (uden stue): 3

vægmateriale: bjælker eller skum / luftbetonet opholdsstue (uden stue):

Kompakt to-etagers hus med stor terrasse

vægmateriale: skum / luftbetonet stue (uden stue): 3

"Bay of Happiness" - et to-etagers hus til en lille grund

vægmateriale: skum / luftbetonet mursten Dagligstue (uden stue): 3

I dag er projekterne af mansardhuse meget populære. Deres største fordel i forhold til projekterne i to-etagers huse er en lavere pris. Ikke desto mindre har fuldtidsfulde to-etagers huse en række fordele. Blandt de vigtigste - en stor kubisk kapacitet, muligheden for at installere store vinduer, samt evnen til at bruge loftet. Faktisk alle disse fordele er to-etagers huse er resultatet af en simpel kendsgerning - det effektive areal af anden etage er normalt lig med arealet af den første og er ikke begrænset til udformningen af ​​taget.

Det skal bemærkes, at det er to-etagers huse designs mest berettiget, hvis et stort område er nødvendig hus - i dette tilfælde opførelsen af ​​to etager vil være det økonomisk mest fordelagtige.

Se eksempler på sektioner af hytter af to-etageshuse (klik på billedet for at forstørre).

Bolshoy pr.SP, d.80, of.13N

8-800-250-0597 gratis opkald fra regioner

Copyright © 2005-2018 LLC "Arkitektonisk og Design Studio" ALFAPLAN "

Ophavsretten til brug af alle arkitektoniske projekter og deres billeder er beskyttet af del 4 i Den Russiske Føderations civile lov.

To-etagers hus: layout, muligheder, eksempler på succesfulde projekter, foto

I dag, i stigende grad, udviklere til at udstyre deres landområder arealanvendelse projekter af to-etagers huse. Sådanne bygninger betragtes som det gyldne middel i form af størrelse, brugsområde, boligtype af værelser. Den klassiske variant af strukturer i to etager forudsætter et traditionelt arrangement af lokaler med organisationen i stueetagen i værelser med almindelig formål og køkken på den anden - soveværelser og badeværelser.

To-etagers hus projekt: layout

Projekter af huse i to etager er de mest forskelligartede, og udviklere kan tilpasse dem efter ønske:

 • hente byggematerialet (et to-etagers hus, hvis opbygning kan bygges fra en gasblok, træ, skumblokke, keramik, mursten osv.);
 • Fastsæt dimensionerne af hvert værelse uafhængigt;
 • tilføje på deres egne ekstra strukturelle elementer (loftet, terrassen, verandaen, loftet, karbadvinduet, garagen).

Når planen er udviklet to-etagers huse (foto vedhæftet), er det nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at det meste af den tid, det udføres lejere i stueetagen, så det er meget praktisk at bruge stuen som et fælles rum, planteskole eller kontor. På øverste etage stiger familien kun om aftenen til søvn, så det er værd at give det generelle rum de mest komfortable forhold med det formål at skabe bekvemmelighed for alle.

Fordele ved huse med to etager

Opførelsen af ​​to-etagers huse har følgende fordele:

 • Betydelige besparelser i området på stedet, hvilket er særligt vigtigt for små arealer. Spares plads på det lokale område, kan du bygge yderligere faciliteter for rekreation (f.eks havepavillon, bad, carport, sommer køkken, blomst, og så videre. D.) eller opførelse af økonomiske formål (laden, carport ...).
 • Æstetisk appel. To-etagers hus (layoutet kan være meget anderledes) giver dig mulighed for at realisere de mest usædvanlige designbeslutninger, der påvirker ydersiden. Ved hjælp af tjenester fra en arkitekt eller en professionel designer kan du opbygge en interessant struktur, udføre webstedets design i en samlet stil.
 • Mulighed for zoneinddeling. Layoutet af to-etagers huse (foto vedhæftet) giver dig mulighed for at opdele opholdsområdet i et dagområde og nat. Dagtid - på første sal (stue, køkken / spisestue, kedelrum, forskellige hjælpeværelser osv.). Anden sal er natzonen, hvor der normalt er soveværelser, og hvor du når som helst kan gå og slappe af i stilhed uden invasion af fremmede.
 • Til konstruktion kan du bruge forskellige materialer - mursten, luftbeton, træ (limet, profileret), logs, og også bruge wireframe teknologi.

 • Facaden kan diversificeres med en smuk balkon (rækværkene kan laves af natursten, træ, udskåret, holdbart glas, metal, suppleret med kunstnerisk smedning mv.).
 • Der er mange muligheder for at lave indretning.

Opførelsen af ​​et hus med to etager kræver flere midler end i tilfælde af et-etagers bygninger. Og det skyldes mange faktorer. Først og fremmest er dette behovet for at opbygge et stærkt fundament. For at holde vægten på flere etager skal du have et solidt og pålideligt fundament. Under de to-etagers bygninger er der tilvejebragt et stribetype, lavet af beton. Bygningskostnaden er ret høj, men det er i stand til at holde vægten af ​​bygningen med en lofts- og møbelfyldning, selv i et lille byggeplads.

I et to-etagers hus skal der nødvendigvis være en trappe, der ikke blot fører til ekstraomkostninger, men også komplicerer teknologien til at bygge huset selv betydeligt.

Vanskeligheder ved at planlægge to-etagers huse

Der er andre punkter, der øger omkostningerne ved byggeri. Lad os overveje dem mere detaljeret:

 • På grund af den store vægt af to-etagers hus er yderligere forstærkning af gulvfladerne nødvendig, ellers vil boligen være ret farlig;
 • kommunikationssystem og varme i sådanne bygninger har en mere kompleks forgrenet, der kræver, at køre yderligere vandrør, kloak afløb, installation af særlige cirkulationspumpe, som bidrager til den normale bevægelse inde i kølekredsløbet at sikre fuld opvarmning;
 • byggeri, efterbehandling og facade arbejder kræver installation af skove for at sikre muligheden for at løfte materialer til den ønskede højde;
 • for familier med børn og ældre mennesker, der er udviklet særlige projekter, hvor værelserne tilhører angivne lejere, og de nødvendige faciliteter er placeret på første sal som trappen flytte dem kan være farligt og problematisk;
 • øge omkostningerne ved at købe en varmelegeme, fordi vindbelastningen på væggene øges.

Men på trods af de listede ulemper, hvis der er tilstrækkelige midler til byggeri, kan du bygge et rigtigt pålideligt og meget komfortabelt boligtilstand på en lille grund. For at gøre dette kan du vælge et gratis projekt eller bruge tjenester fra en specialiseret virksomhed, der beskæftiger sig med projektudvikling.

Materialer til opførelse af landejendomme

Til opførelse af to-etages bygninger anvendes forskellige byggematerialer, som i det moderne byggemarked er repræsenteret i en bred vifte.

Blandt udviklerne er den mest almindelige rammekonstruktion i konstruktion i dag, men også andre muligheder. Valget af råmaterialer til boligbyggeri afhænger udelukkende af fremtidige ejers budgetmuligheder og smagspræferencer.

På trods af at huset 6 til 8 to etager (layoutet er beskrevet nedenfor) - bygningen er lille, det er i stand til at tilbyde komfort og helt normale boligforhold.

Vi tilbyder at overveje en fremragende mulighed for en lille familie.

Hovedindgangen til værelset ligger uden for verandaen. Den store stue kombineres med et kompakt køkken tilstødende badeværelset.

Fra stuen kan du gå op ad trappen til øverste etage, hvor der er to soveværelser. En af dem kan nemt omdannes til en gæst eller en børnehave. Værelserne er adskilt af et påklædningsværelse, som er beregnet til almindelig brug.

I dette projekt øges det samlede areal på grund af den lange terrasse tilstødende stuen. Dette område af huset kan bruges i den varme årstid som spisestue. Fra terrassen er der kun to indgange, der fører til huset, takket være som værter og gæster frit kan komme ind fra gaden ind i bygningen.

Hus 7 til 7 etager: planlægning, foto

To-etagers huse 7x7 er perfekte til at leve en familie, der består af 5-6 personer. Denne hytte kombinerer meget harmonisk alle faciliteter til permanent ophold udenfor byen. Færdige projekter i dette område er meget populære blandt private udviklere.

Overvej en af ​​de klassiske muligheder.

Husets udformning er 7 til 7 (to-etagers projekt) er funktionelt nok og indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at leve familiens værelse komfortabelt.

Rummets første sal er reserveret til gæster.

Hvis det ønskes, kan du øge det nyttige område betydeligt og forbinde dette rum flere værelser (for eksempel stue, køkken og spisestue).

To-etagers hus, hvis layout betragtes, har to verandaer. Den første tjener som hovedindgangen fra gaden. Ved indgangen til rummet gennem gangen er der straks et påklædningsværelse, hvor man kan efterlade sko og ydre tøj. En anden veranda er placeret på den anden side af bygningen ved udgangen af ​​stuen.

Denne mulighed er gavnlig af mange grunde. På baghaven kan du altid bryde et hvilested eller en blomsterhave. Også i baghaven kan du lægge en legeplads til børn, hvor de kan gå ud gennem stuen. Du behøver ikke at gå rundt i bygningen.

Udformningen af ​​et så lille to-etagers hus tager hensyn til hele familiens behov.

Hus 8 til 8 to etager (planlægning, foto vedhæftet) - et hyggeligt hjem, hvor for hvert familiemedlem der er et privat rum i form af et værelse. Et sommerhus med sådanne dimensioner kan frit imødekomme selv på et forholdsvis lille plot.

Husets layout 8 til 8 (to-etagers projekt) kan være det næste.

På første sal er der et køkken, en stue, en entré og et badeværelse, og øverste etage er helt givet til soveværelserne, eller der er tre soveværelser og et andet badeværelse. Det er meget bekvemt på et af gulvene eller under interstegetrappen for at udstyre garderoben til opbevaring af ting.

Fremtrædende ejere kan efter eget skøn justere:

 • layout af lokaler
 • facade og indretning
 • arrangement af en have, en gårdsplads eller et husområde osv.

Den ikke-standardiserede layout af huset 9 til 9 foreslået her (et to-etagers projekt) vil blive nydt af enhver familie.

Indgangen til lokalerne begynder med en sten veranda med en måling på 5,7 kvadratmeter. Så er der en korridor og en hal (8 kvm). Til design kan du bruge en usædvanlig kombination af farver, for eksempel vil en grå tone i kombination med en grøn skygge af gangen give en smuk stil, som lang tid bliver husket af hver person.

Fra gangen er der en indgang til køkkenet, der passerer gennem buen til stuen. Det er godt oplyst, og der er en udgang til terrassen. Begge værelser er indrettet i blå og sølv skygge. Tegningen af ​​dette hus har en lille korridor (område 2,5 kvm.), Bag som der er et badeværelse med et brusebad (4,5 kvm). På første sal er der også et kontor (10,2 kvadratmeter) og et kedelrum (2,1 kvadratmeter).

To-etagers hus, hvis layout er ikke-standard, har på anden sal et hjørne korridor. Dette er et kendetegn ved dette projekt. Du kan dekorere det med billeder, malerier eller spejle, der hænger på væggene.

Fra korridoren er der indgang til tre soveværelser. Deres tegning er usædvanlig, de er alle placeret rundt om korridoren.

Dette to-etagers hus er en glimrende mulighed for en familie på 5-6 personer.

Husets layout er 10 til 10 (to-etagers version), der passer til en stor familie. Projektet kan realiseres fra en stråle, skumblokke, en log, en sten og andre, ikke mindre kvalitative materialer.

Sætet af værelser til første sal er standard. Der kan være værelser til forskellige formål, men nogle af dem er obligatoriske:

Efter at have indtastet de obligatoriske lokaler i planen, kan der stadig være ledig plads, som yderligere værelser kan organiseres for eksempel:

Layoutet af to-etagers huse (billede opført i artiklen) kan omfatte tilstedeværelsen af ​​en garage under taget af en bygning med to indgange, hvoraf den ene løber fra huset gennem gangen, den anden fra gaden.

Komfortabel placering af værelser er ikke svært. Det vigtigste er at udelukke lange og smalle korridorer i layoutet. Dette kan opnås ved at kombinere arealet af flere værelser. Hvad angår de lange korridorer, kan rummet, de besætter, ikke betragtes som nyttigt og funktionelt.

Anden etage i huset i de klassiske layouter er udelukkende forbeholdt familiens rekreative område.

Hvis der er plads nok, kan du oprette et familieværelse og et påklædningsrum øverst.

Ligesom i nederste etage er det bedre at undgå at danne korridorer.

Ofte er stuen forbundet med køkken og spisestue. Denne type bolig har mange fordele.

 • plads og brugbar arealforøgelse
 • visuelt udvidende grænser
 • skabe behagelige betingelser for kommunikation af familien under en fælles hvile eller middag
 • bekvemmelighed for at modtage gæster
 • Når man tilbereder folk, der er i køkkenet, er de ikke adskilt fra andre lejere.

Der er også ulemper:

 • Det er muligt at sprede ubehagelige lugt fra køkkenet omkring huset;
 • Behovet for at øge hyppigheden af ​​generel rengøring.

Projekter af to-etagers huse

Et kvalitetsmæssigt godt designet husprojekt på 2 etager er ikke så nemt at finde. Det er baseret på flere nøglefaktorer. Det første: Det planlagte layout af det første "gæst" gulv og det andet "soveværelse" - i alle detaljer, ikke kun dem, men også kommunikationen mellem dem, bør være praktisk. For det andet: Sikkerheden af ​​ingeniørløsninger - kravene til styrke og pålidelighed for flere etagers bygninger er meget højere. For det tredje: projekterne i 2-etagers huse er forpligtet til rationelt at bruge de tilgængelige områder - de vælges normalt med ønsket om at få maksimal plads i et begrænset område.

Derfor, at bestille projekter af huse og hytter to-story står i selskabet "Plan". Vi garanterer: Takket være 20 års erfaring skaber vores arkitekter funktionelle, komfortable og attraktive bygninger, der er velegnede til både fast og sæsonmæssig brug. Derudover har vi et godt valg. I kataloget af mere end 1000 projekter af hytter og huse beboet i 2. sal (og 3 etager under hensyntagen bunden eller på loftet) af mursten, gasbeton og træ, der spænder fra 100 til 1.500 "firkanter", og indrettet i enhver stil (!): Klassicisme, barok, imperium, neo-gotisk, under bindingsvirksomhed, minimalisme, modernisme, konstruktivisme osv. Og glem ikke at evaluere attraktive priser for alle projekter!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

77 − 73 =