Radius garderobeskabe på gangen

Radius garderobeskabe i gangen - det usædvanlige design og stor kapacitet

Den velkendte facade af møbler ligner et fly, dekoreret på forskellige måder. Men siden paladsmøblerne er der blevet forsøgt og ret succesfuldt at ændre formen - for at gøre den konveks, konkav og endda kompliceret. Så var der kommoder og kantsten, hvor sidevægge og skuffer havde komplekse krøllede konturer.

Skabe af denne plan begyndte at producere nyt, og meget meget nylig, var der toiletter, hvor skydedør konkave eller konvekse form flytte på komplekse buede linjer.

Funktioner af radiusskabe i gangen

Den omstændighed, at træbjælke eller bord, er imidlertid ikke alle træ kan bøjes i en vinkel, det er ingen hemmelighed. Denne mulighed er blevet brugt aktivt og bruges nu til fremstilling af møbler i klassiske stilarter og moderne. I dette tilfælde klædeskab svingdøre er konvekse eller konkave konturer med en relativt lille bøjningsradius, dekoreret med lister og forgyldt, men i moderate mængder: i sig selv en form og så gør produktet lyse.

I glidende systemer er situationen anderledes: dørbladet bevæger sig langs guiden og indtil slutningen af ​​det 20. århundrede var der ingen teknologi, der gør det muligt at skabe krøllede guider, en ramme og ruller, der kan bevæge sig langs en kurve.

Selvfølgelig er tilstedeværelsen af ​​denne slags møbler i gangen et tegn på velvære for indbyggerne i lejligheden.

Følgende video vil fortælle dig mere om indretningens indretning ved hjælp af radiokabinetter:

Fordele ved radius vestibules:

 • usædvanligt originalt og smukt design - selv den enkleste version i form af en cirkelsektor, og han tiltrækker opmærksomhed. Eventuelle dekorative teknikker på baggrund af den usædvanlige form af facaden synes særligt lys;
 • Facadernes konturer afhænger af bøjens mulige radius. I modeller med glidesystemer er minimumet 300 mm, maksimumet er ikke begrænset. Muligheden for svingende modeller er mindre, men kombinationen af ​​konvekse og konkave klapper i et produkt realiseres;
 • Denne formular giver dig mulighed for at besætte noget komplekst område i hallen: en niche, vinkel, en indirekte vinkel, et smalt rum mellem dørene og så videre. I modsætning til direkte modeller er der ingen begrænsninger;
 • Den buede form gør det muligt at anvende hallrummet effektivt: På smalle sektioner falder kabinetets dybde, mere løs - det øges;
 • Enhver udførelse er tilladt: kabinemøbler, indbygget, modulært. I en model er en kombination af sving- og skydedøre tilladt.

Radius garderobe "DECOLINE"

Tilstedeværelse af møbler og ulemper:

 • Radiale modeller sparer plads i gangen, men er dårligere i stand til at styre modeller. Dette skyldes standardfyldningsdimensionerne. Hvis hylderne med krøllede konturer er lavet simpelthen, så med skuffer eller kurve er situationen mere kompliceret;
 • Der er en begrænsning på materialer: fx er facaden ikke lavet af spånplader, da dette materiale ikke gør sig til bøjning og straks deformeres. Spejl bruges ikke af andre grunde: Refleksion i den buede overflade viser sig at være en karikatur;
 • Der er også stilistiske begrænsninger. Så for klassiske stilarter er kun en konveks form egnet, helst med svingende døre. Højteknologi og minimalisme accepterer ikke kombinerede muligheder - kun cirkel og den korrekte oval. Men moderne og moderne behandling af klassiske stilarter vil gerne bruge komplekse former.

Stilfuldt Radius kabinet i korridoren

Skabet - for gangen, soveværelset eller stuen, adskiller sig fra andre møbler, idet dens enhed er meget mere afhængig af placeringen. Hvis stolen eller bordet ikke er bundet til rummets arkitektoniske egenskaber, svarer kabinettet i den forstand til de indbyggede møbler: dets konturer og design afhænger af destinationen.

Dette gælder ens for modellerne og med svingdøre og med et glidende åbningssystem.

Følgende video viser, hvordan stråle-type skabet går:

Dette møbel er designet på en sådan måde, at den tættest fylder vinklen. Dens struktur, formen af ​​bagvæggen, sidevæggene og facaden ændres i overensstemmelse hermed.

I traditionelle kabinetter hjørne moduler klassificeret afhængig af typen af ​​tværsnit former: trekant - i dette tilfælde, modellen ingen dæksider, da facaden er støder op til væggene i rummet; trapez - sidevæggene der, men anbragt i en vinkel til sidevæggene pyatistenok monteret i en ret vinkel, og L-formet, stedfortræder docking af to linjer med kabinetter. Radius er ikke tilfældet, fordi der er udgangspunktet for designet er ikke så meget en måde sammenfletningen produkt til væggene, som formen af ​​facaden.

 • Bagvæggen, hvis den er, gentager formen på hjørnet. I kabinetmøbler er det en ret vinkel, i den indbyggede værdi vinker ikke vinklen.
 • En anden vigtig funktion - der er ingen afhængighed af sidevægernes størrelse. Faktisk er alle radiale vinklemoduler trekantede, men takket være en facade med buede konturer bruges rummet mere rationelt.
 • Skabet kan kun være med svingdøre, med skydedøre eller kombinere dem i enhver passende rækkefølge. Det skal huskes at åbne en svingdør kræver plads, mens en skydedør ikke behøver det.

Modeller med svingdøre med radiusform er mindre almindelige. Faktum er, at rammens buede form gør det vanskeligt at åbne og få adgang til kabinets inderside, især hvis det er en model af kompleks kombineret form. Dette er især mærkbart på hjørnemodulerne, hvor dørene er konkave og konvekse med forskellige bøjningsradialer.

Hjørne radius kabinet i gangen

Direkte modeller af radiusforbindelser af denne art i korridorerne er mindre almindelige end vinklede. Langs væggen er det praktisk og bekvemt at placere et standardskab med standardfyldning. Men i rum med en kompleks konfiguration, med nicher og indirekte hjørner, er de radiale modeller særligt effektive.

Formen af ​​facaden er udviklet under hensyntagen til rummets egenskaber og dens dimensioner.

 • En cirkel er mere præcist en halvcirkel eller sektor, hvis det er en hjørnemodel. I denne udførelsesform er der ingen sidevægge overhovedet, og skabet er bestemt af størrelse og radius af bagvæggen. Dette skema er praktisk ikke kun til kabinettet, men for en lille garderobe lidt plads som indhold - og hylderne, holdere og skuffer har en rektangulær form, blade i en masse ubrugt plads.
 • Konvekse - indebærer en mindre radius af bøjning, i tværsnittet danner en figur mere som en oval. Dette er en mulighed for gange af de mindste størrelser eller dem, hvor overflod af døre ikke tillader installation af et standardskab. Modellen er mere effektiv, hvis den er et indbygget nicheskab.
 • Konkave - Ideel til hjørnebyggeri i et stramt rum eller et skab langs en lang væg. I det første tilfælde dannes en analog af det L-formede hjørne modul, hvilket er den mest praktiske løsning. I det andet bliver det muligt at ændre rummets proportioner betydeligt. For eksempel den konkave facade danner bølge fra snæver til meget brede sidevægge, der er udlagt placering adskille aflange snævre rum i to zoner mere korrekt formular.
 • Kombineret - aerobatics i skabelsen af ​​møbler. Facaden indeholder konvekse og konkave sashes, som sammen danner en kompleks, glat konturfigur. Dette er den mest effektive model, og selv med det mest beskedne design vil hun vende gangen til et værelse, der er værdig.

Det er værd at bemærke, at radiusmøblerne til gangen med svingende og skydedøre ikke adskiller sig meget fra hinanden i udseende. Og derfor er begge modeller i indretningen en del af rummet, og ikke et møbel. Sandt nok er det i modsætning til det sædvanlige direkte skab ikke en del af væggen, men et effektivt arkitektonisk element.

Radius kabinet i lyse hallway

Radiuskabinetter med et glidende åbningssystem gik bogstaveligt i favoritterne fra det øjeblik de viste sig. Bladene, der bevæger sig lydløst langs guiderne og ikke kræver plads til åbning, er selvfølgelig meget mere bekvemme.

 • der er ingen vanskeligheder med at placere og åbne brochurerne med forskellige radier og forskellige former;
 • Udsigterne af facaderne i radiusskaberne er som regel mere komplekse og interessante;
 • I et rum er det muligt at kombinere sving- og skydedørene.

I skydedøre er der to typer glidende system:

 • hængslede sashes - dørbladet understøttes i lodret stilling af øvre ruller og bevæger sig langs den øverste styring. Den nederste kan være helt fraværende. Denne vedhæftning er mere velegnet til indlejrede modeller, da belastningen er her på toppen af ​​kabinettet, og bundloftet i denne henseende er mere pålideligt;
 • Nedre leje - bevæg rullerne langs den nederste ledning. Ruller i overdelen understøtter kun lærredet i opretstående stilling. Et sådant system er mere kompliceret, men mere pålideligt, da belastningen fordeles jævnt. Hvis dørene til kabinettet er lavet af massivt træ, er det lavere lagersystem at foretrække.

Til design af radiokabinetter anvendes alle mulige dekorative værktøjer, men med en betingelse: bladoverfladen skal forblive flad. Derfor er sådanne detaljer som støbning eller udskæring for eksempel udelukket. Relieflasken er kun tilladt, hvis detaljerne i indretningen ikke går ud over rammens dimensioner, ellers vil bevægelsen langs styrene være vanskelige. Selvfølgelig øges prisen på et strålende skab i gangen med hvert nyt element i indretningen.

Billede af radius skydedøre i gangen

Med læderindsatser Med mønstret indsats Lysegrønne indlæg Sort og hvid chokolade

Radius kabinetter - både svingende og coupe, mirakuløst kombinerer funktionalitet og økonomi med et attraktivt udseende, der kan betragtes som dekorative møbler. Den ukonventionelle form af facaden er så udtryksfuldt, at selv den mest beskedne finish gør produktet til noget unikt.

Kan du lide artiklen? Abonner på opdateringer til webstedet i Kontakt, Klassekammerater, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl om denne artikel til dine venner i dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Møbler til anteroom

navigation

Soveværelset

Stue

Polstret møbler

badeværelse

Kontaktpersoner:

Nylige diskussioner

Cool! Dette er hylden i sengen til briller, smartphone, afspiller.

Og jeg så en anden sådan variant: en seng med et podium, meget.

Tak for den værdifulde og detaljerede information! Meget nyttigt som.

Radius garderobe i gangen

Kigger på det radiale skab, det giver indtryk af noget usædvanligt, usædvanligt og luftigt. Og alt takket være atypiske konfigurationer af facaden. For gangen er sådanne møbler en innovation, der allerede har vundet mange forbrugers hjerter. Udformningen af ​​et sådant kabinet kan tage enhver form, som kun mand drømmer. De er så rummelige som muligt, selv om de kan have forskellige størrelser. Tilstrækkeligt nemt at installere og tilhøre elitemøblerne.

Designfunktioner og typer

Den radiale garderobe er opdelt i 3 typer:

 1. Facadeets konvekse halvcirkelformede form ser ret oprindelige og luftige ud på grund af konvexiteten. Typisk kræver dette design nok ledig plads, så det passer mest til en stor hall. Det er kun installeret i hjørnet af rummet. Hvis det er muligt at gøre kabinettet stort, så er det muligt at have ikke kun overtøj, sko og ting, men også slæder, foldet klapvogn, strygebræt.
 2. Den konkave facade rummer et minimum af plads, derfor kan den installeres selv i den mindste gang. På grund af den konkave afrundede struktur erhverver rummet en vis dybde, hvorfra den synes meget mere rummelig. Det er værd at bemærke, at strømlinningen af ​​formularer blødgør alle hjørner på grund af, hvordan rummet ser hyggeligt ud. Kapaciteten er mindre end i modellen med en konveks form af facaden.
 3. En brudt eller kombineret konstruktion skelnes af formularens uforudsigelighed. Det kombinerer med succes konkave og konvekse konfigurationer, som en særlig bølge af glatte linjer er skabt. Den mest originale version.

Diagonale kabinetter kan være hjørne (oftest) og rektangulære. De er tilgængelige i færdig form (case version) og kan indbygges. Skydedøre er et glidende døråbningssystem, hvilket sparer plads og øger sikkerheden. Dette er især vigtigt, når der er små børn i huset.

 • en høj grad af multifunktionalitet, da skabet har en rig indre fyldning (mange hylder, skuffer osv.);
 • sikkerhed ved åbning af dørene;
 • pladsbesparelse;
 • glathed og stille drift af dørene;
 • fejlfri design af hver model;
 • Mulighed for at udstyre facaden med et spejl eller en glasoverflade
 • strømlinede vinkler;
 • Enhver dekorativ modtagelse på den afrundede facade ser meget bedre ud end den direkte;
 • Det er muligt at bruge absolut nogen del af rummet, selv en indirekte vinkel, hvilket er umuligt med facadeets direkte form.

Ulemper, i princippet nej. Er det prisen, der er lidt højere end for andre modeller. Men der er også mulighed for at spare penge. Husk, jo større design, jo mere byggemateriale brugte det. Derfor vil kabinettet være dyrere. Prisen påvirkes af intern påfyldning. Jo flere hylder, barer og kasser, jo højere koster. For at spare penge kan du bestille den indbyggede model. I dette tilfælde vil materialet blive brugt mindre, da sådanne møbler kun består af sidevæggene og facaden selv.

Af manglerne i radiusmøbler er kun prisen, som er lidt højere end de sædvanlige modeller af frysere

Da det radiale skab i dette tilfælde er beregnet til gangen, er den interne påfyldning også væsentligt forskellig fra soveværelsesmøblerne. Så bør radiusmodellen indeholde følgende:

 1. Den øverste del skal indeholde en hylde til opbevaring af hovedbeklædning.
 2. I midten skal der være skuffer og hylder til opbevaring af de nødvendige genstande.
 3. I bunden er der specielt garn, kurve eller hylder til sko.
 4. Garderobeskabet er opdelt i mindst 2 separate sektioner. I den første er lagret overtøj. Derfor bør der være en bar med bøjler. I den anden sektion kan et spejl monteres udover hylderne og skufferne.
 5. Sørg for at have alle slags kroge og holdere designet til nøgler, paraplyer, tasker. Forresten er det muligt at tildele en separat hylde til poser.
 6. Hvis du bestiller et indbygget design, kan hylderne under loftet være fyldt med kufferter, sportsudstyr eller andre ting, der bruges ekstremt sjældent.

Brugte materialer til fremstilling

Som bagvæg anvendes kvalitetskrydsfiner altid, men et helt andet materiale kan bruges til rammen. Først og fremmest er det en række træ, det vil sige naturligt træ. Omkostningerne ved et sådant skab vil være højt, så mange foretrækker at købe billige muligheder. Disse er radiale skabe lavet af MDF, spånplader eller spånplader. Disse materialer er blevet brugt i flere årtier, men nu bruger de innovative teknologier. Dette gjorde det muligt at forbedre og forbedre de kvalitative indikatorer i væsentlig grad. I sjældne tilfælde kan du finde plastikmøbler, men det betragtes som det billigste. Særlig opmærksomhed fortjener en glidemekanisme, som er lavet af aluminium, stål og plast. Typen af ​​slip kan være anderledes:

 1. Glidning udføres takket være rullerne installeret nedenfor. Dette er den nederste form for slip. Et forholdsvis stærkt system, hvor hele belastningen fordeles jævnt. I dette tilfælde er den øverste del af kabinettet til gangen udstyret med en styringsprofil, så døren ikke springer ud.
 2. En undtagelsesvis vedhængsmekanisme indebærer installation af en dør på en glidende ophængt del. Belastningen er kun på de øverste ruller.

Direkte radial døre består af følgende elementer:

 1. Profiler, der er placeret i siden. De spiller rollen som dørhåndtaget. Ofte installeres de symmetrisk med hinanden, men det er også muligt med asymmetri. Hvis du køber en garderobe med symmetriske profiler, så vil dørene være de samme på begge sider. Med en asymmetrisk profil består døren af ​​indersiden og ydersiden.
 2. Hvert blad er udstyret med ruller til fastgørelse i åbningen.
 3. Øverste og nederste ramme.
 4. Tætninger, fastgjort til sideelementerne. De er nødvendige for at forhindre støv i at komme ind i møblerne, det vil sige en slags beskyttelse skabes.
 5. Sideprofiler har et stik.
 6. En dørstop skal installeres. Dette gør det muligt for bladet at forblive i den position, hvor du låser det.
 7. Facaden kan være lavet af basismateriale, glas, spejl eller plast.

Det viser sig, ud fra det synspunkt, at det radielle skab er udformet, er der det største udvalg af muligheder. Simpelthen ubegrænset! Halvcirkelformede skabe passer perfekt til alle stilarter, da de kan laves i enhver fortolkning. Hvis du køber en model af lys skygge i gangen, vil den visuelt udvide rummet og genoplive rummet. I dag bruges møbler og lyse saftige nuancer, men sådanne skabe er bedre at installere i mellem eller store rum. Mørke modeller bruges udelukkende til en stor hall.

Radius garderobe i gangen

Radius-type kabinetter begyndte at blive fremstillet relativt nylig, og nogle få år senere blev der udstillet coupe-type modeller, hvor skydedørene har buede former. De er i stand til at bevæge sig langs buede linjer. Radius skab er bedst egnet til opbevaring af varer med ikke-standard dimensioner. Udover tøj kan du skjule ski, paraplyer, ruller, slæder og endda et strygebræt, som kan indgå i selve designet, dvs. bygget.

Ligesom alle andre møbler kan kabinettet med afrundede former være med svingdøre eller designet som en coupe. Derved bevæger dørene sig langs specielle guider. Og hvis der i lang tid var eksempler på møbler af den første type, så begyndte halvcirkelformede dørblad med ruller, der kunne bevæge sig langs kurven, at blive fremstillet ret for nylig - i slutningen af ​​XX århundrede.

Et af træk ved sådanne designs er deres høje omkostninger. Skabet med buede døre vil være omkring halvt så dyrt som produktet med standardformer. Afhængigt af hvor denne eller den pågældende model vil være, er de opdelt i vinkel og standard.

Hjørneskabe kan indbygges og stå alene.

 • Den indbyggede variant er monteret i væggener og fylder helt ud til det i gangen.
 • Kropsproduktet er en uafhængig model af møbler, der har bag- og sidevægge, låg, bund og facader. Bagvæggen skal være lavet af spånplader, ikke en tynd fiberplade. Dette kræves af standardteknologier. Ofte producenter forsøger at reducere de endelige omkostninger ved produktet på grund af substitution af materialer. Den efterfølgende utilfredshed med dårlig kvalitet kan dog helt fordybe glæden ved besparelser.

I dette tilfælde har de alle en trekantet form, uanset hvilken type arrangement der er tale om. I en fritstående model falder vinklen på bagvæggen sammen med vinklen på rummet. I møbler indbygget type spiller vinkelens størrelse ikke en særlig rolle. Bøjede konturer giver dig mulighed for rationelt at bruge rummet inde i møblerne.

Vinkelradius kabinet med svingdøre er mere kompliceret i drift, derfor er en sådan model stødt meget mindre end det radiale skab. Dette skyldes, at dørene i denne model har en anden form for bøjning.

 • Originalitet af former. Bøjede figurer tiltrækker opmærksomhed, og møblerne ser usædvanlige og stilfulde ud. For eksempel vil en model med døre, der gentager med deres bøjninger, formen eller mønsteret på det hængende loft se meget organisk ud.
 • Kombinationer med forskellige moduler, indbygget og adskilt. I et sæt er det muligt at kombinere moduler med blade, der er buet ind i både indersiden og ydersiden, samt de svingende døre og coupe.
 • Alsidighed. I modsætning til moduler med direkte døre, kan et halvcirkelformet skab placeres i enhver, selv den smaleste del af gangen. Den kan placeres selv i et hjørne af uregelmæssig form.
 • Skab med buede linjer - En meget god løsning til gangene, hvor der er mange hjørner.

Bøjede blade reducerer dybden af ​​produktet, hvor passagen er for smal og øger den på steder, hvor pladsen i hallen tillader det.

 • Radiuskabinetter er noget mindre i kapacitet end direkte modeller. Faktum er, at udtrækningselementerne til sådanne modeller er meget vanskeligere at lave.
 • For at fremstille en buet dør er ikke alt materiale egnet, da nogle af dem ikke er i stand til at bøje.
 • På den buede dør kan du ikke installere et spejl - billedet bliver forvrænget. Af samme grund er radiusskabet ikke dekoreret med farvet glas.
 • Det indbyggede radiatorskab kan ikke flyttes til et andet sted. Men hvis det direkte indbyggede skab er universelt, og det kan monteres på et hvilket som helst andet sted, vil de radiale modeller i forbindelse med formens specificitet passe ind i dimensionerne langt fra hele hallerummet.
 • Mekanismen til det radiale skab kan ikke købes klar, da styrene har forskellige bøjningsradialer. Derfor er det svært at fremstille det alene.

Den radiale facade er baseret på en profil aluminium eller stål ramme, hvor plastindsatser er til stede.

Selv om prisen på aluminiumprofilen er højere end for stål, anses aluminium for mere pålidelig og modstandsdygtig over for mekaniske fejl. Derudover skaber rullerne ikke noget, når de glider langs en sådan profil.

I radiusdelene anvendes en profil, der er specielt bøjet for en given radius. Denne metode anvendes til alle slags radiusdøre.

 • Bøjede facader kan laves af MDF. Sådanne plader er kendetegnet ved en blød struktur, hvorved det er muligt at opnå radiale facader ikke kun til gange, men også til køkkenfacader og andre indvendige elementer. Flere separate tynde ark kan bruges her. Der er også flere specielle MDF-kvaliteter, der tillader produktion af buede former.
 • Akrylglas. For at bøje glasset anvendes specielle teknologier, så disse facader er af høj pris. Radius døre lavet af glas kan være dekoreret med fotoudskrivning, toning eller sandblæsning. Fotografisk udskrivning bruger specielle trykfarver, der polymeriseres ved hjælp af ultraviolette stråler. Som følge af denne effekt bliver billedet visuelt mere solidt.

Teknologien i sandblæsningsmetoden er baseret på det faktum, at der ved hjælp af en speciel anordning anvendes en sandstrøm under højt tryk på det tilsvarende ornament. Meget imponerende i stuen er glasdøre med belysning.

Derudover kan glasset være dekoreret med en selvklæbende film. Det kan være blankt eller mat. Da farvepalet af filmen er meget forskelligartet, er det muligt at lave nogle små applikationer eller hele billeder fra den.

 • Konkave modeller lidt blødgøre den strenge geometri på gangen og ikke fylde hele rummet. Sådanne møbler giver gangen en homeliness og behagelig rundhed, udjævning af alle hjørner. Hertil kommer, at konkave strukturer giver gangen en yderligere dybdeffekt.
 • Konvekst skab - En fremragende mulighed for en lille hall, da denne model ikke adskiller sig i overdreven bredde.
 • Buede linjer - på hinanden følgende veksling af facader af forskellige former. Optimal placering - langs væggen. Denne model er specielt velegnet til en lang gang.

 • Runde eller ovale former i forbindelse med de imponerende dimensioner passer udelukkende til store gange.
 • Asymmetrisk Radius Konstruktioner installeret i gangen, hvor væggene er af forskellig længde.

 • Hjørne modeller adjoin en eller begge side facader til vægge af gangen.

I kabinetter med buede facader er der to måder at fastgøre dem på kroppen.

 1. Top-hang måde, når døren er fastgjort til loftet eller til låget. I dette tilfælde har modellen ikke en tærskelværdi. Sådanne døre kan dog ikke monteres på gipsplader eller loftslofter - de er for tungt til disse materialer. Desuden bliver dette design hurtigt ubrugeligt - da døren kun er fastgjort øverst, falder hele hovedbelastningen på kabinettet.
 2. Lavtryks monteringsmetode. I dette tilfælde er guiderne fastgjort til gulvet eller bunden. Belastningen i dette tilfælde fordeles jævnt, så denne fastgørelsesmetode er at foretrække.

En sådan fastgørelse er imidlertid ikke uden ulemper:

 1. Vejledningen skal installeres med maksimal nøjagtighed - ellers vil døren være vanskelig at flytte, og i sidste ende kan det mislykkes, og det vil ikke være nemt at finde en erstatning.
 2. Yderligere hjælp er nødvendig for hjælpelinjerne, fordi de konstant akkumulerer støv, som kan forhindre døren, skal de støvsuges regelmæssigt og tørres af med en fugtig klud.

Eksperter hævder, at radiusdesignet forbedrer stemningen til lejere i lejligheden, især når de vender hjem efter en travl dag. Radius garderobe i gangen vil være genstand for din stolthed og muligheden for at vise de gæster, der kommer til dig deres sarte smag og økonomiske levedygtighed.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun mulig, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 50 = 59