Rectified fliser

Hvad er korrektion og hvorfor har du brug for sømløs flise?

Hvis du startede en selvstændig reparation eller i hvert fald købsmaterialer, vil du højst sandsynligt blive udsat for en masse uforståelige vilkår og begreber. For eksempel i salonen af ​​keramik vil du blive tilbudt en "retificeret flise", som kan lægges uden sømme. Faktisk er dette på ingen måde det eneste træk ved det, som du bør vide om, før du beslutter dig for det endelige valg.

Tile FAP Ceramiche

Til at begynde med vil vi tydeliggøre terminologien! Rectification er processen med at trimme kanterne af fliser på specialudstyr. Hvad er meningen med denne procedure? Faktum er, at i løbet af affyringsprocessen er kantene af keramiske fliser eller porcelænstentøj lidt deformeret, således at selv inden for samme samling vil de enkelte fliser afvige lidt fra hinanden. Hvis du holder øje med de tekniske egenskaber ved enhver kvalitetskflise, skal de angive 2 parametre: størrelse og kaliber. Kaliber er den tilladte uoverensstemmelse i dimensioner af individuelle fliser, sædvanligvis 3-5 mm, derfor visuelt ikke særlig mærkbar. Hvis flisen har bestået korrektionen, vil der ikke være sådanne afvigelser, og dimensionerne falder perfekt sammen.

Flise med rusten metal effekt, Cotto D'Este

Hvad er fordelene ved dette i praksis? Usædvanligt dekorativ! Rectified fliser gør det muligt at skabe et enkelt monolitisk lærred på enhver overflade uden søm og led. Mest imponerende det ser ud på de store gulv rum og vægge, ikke så mærkeligt denne flise er oftest findes i stort format, der spænder fra 60 × 60 cm. Overskydende division vægge i separate elementer i den rummelige badeværelse, vil lobbyen eller offentlige rum reducere den visuelle virkning af plads og vil Se langt fra lige så imponerende som et monolitisk lærred.

Sømløs tegl imiterer parket, Marazzi S.r.I.

Selvfølgelig forhindrer ingen dig i at bruge sømløse fliser i konventionelle rum, der kombinerer det med mindre eller endda mosaik.

Udseende og design af sømløs flise

Det er logisk, at store sømløse fliser sjældent bruges til at skabe små mønstre. En anden sag er den ideelle visuelle efterligning af andre materialer, for eksempel marmor og andre sorter af natursten. Eksternt vil denne flise ikke skelnes fra originalen, og fraværet af søm på overfladen spiller en rolle i dette. I dette tilfælde vil styling og pleje, i modsætning til den samme lækkert naturlige marmor, koste dig meget billigere og lettere.

Sømløse marmorfliser, Ceramiche Caesar S.p.A.

Interessante virkninger for moderne interiørløsninger kan skabe en sømløs flise, der simulerer beton og endog rustet metal. En rigtig gave til fans af lofts industrielle stilistik!

Virkningen af ​​beton, Cotto D'Este

Ulemper ved udbedret fliser

Sømløse fliser ser virkelig imponerende ud, men dette materiale har mindst 2 betydelige ulemper, som du skal tage højde for. Den første og indlysende er dens høje omkostninger. Yderligere behandling tilføjer automatisk prisen på materialet 20-30% af prisen. Det er stadig meget billigere end naturlig granit eller marmor, men det vil betydeligt skade din lomme, hvis det sædvanlige porcelæn betragtes som et alternativ, og området nær lokalerne er ret stort.

Tile FAP Ceramiche

Den anden ulempe er kompleksiteten af ​​lægning af retificerede fliser. Overfladen skal være perfekt nivelleret, og stablingen selv skal kun overlades til en kvalificeret håndværker, som allerede har behandlet dette materiale. Det er ikke nødvendigt at tro, at en nybegynder vil klare denne proces, du vil kun ødelægge et billigt materiale!

Er det sandt, at sømløse fliser passer problemfrit?

Teoretisk, ja, men i praksis er alt lidt mere kompliceret, så "sømløshed" bør ikke forstås ret bogstaveligt. Professionelle mestere og fabrikanter selv anbefales kraftigt at forlade et minimum mellem fliser, spiste en mærkbar søm på 1,5-2 mm, fordi desværre er ingenting i vores verden perfekt. Elementer af ensrettede fliser er monteret på hinanden til det maksimale, men hvis stingene ikke forlod selv den mindste, usynlige øje, kan ujævnheder fatalt skade layoutet.

Tile FAP Ceramiche

Faktum er, at mængden af ​​fliser lim falder ved tørring, hvilket betyder at enhver flise kan bevæge sig væk fra væggen og revne. Derudover kan udsving i bogstaveligt 1 mm skaber en meget ubehagelig taktil effekt og vil blive ridset, som berigtiget ved kanten af ​​fliserne er skarpe, snarere end afrundet som en normal. Hvis det er en ny bygning, som er en 100% chance vil skrumpe, er spørgsmålet om en minimal søm ikke engang stige - acceptere, at han har brug for!

Flise fra Cotto D'Este

Hvis du drømmer om at skabe et enkelt lærred på gulvet eller væggen og stirre på tekstur af natursten, er renset fliser det, du har brug for. Det bør erindres, at tillid sin styling bør kun fagfolk, der ikke kun vil overholde alle geometrien, men også afhente den ideelle tone i fuger, som vil være helt usynlig for enden. Grout, forresten, vil tage en hel del.

Hvad er rettet keramisk flise: Materialegenskaber

I dag er der ofte blandt sorterne af modstående materialer der er begrebet retificerede fliser. Mange mennesker er interesserede i spørgsmålet om, hvad det er. Alternative navne til denne beklædning er kantede eller sømløse fliser. Det er mere værd, men ikke uden grund. Lad os overveje funktioner.

Likriktaren er fordelt med lige kanter, så det kan sømløs ligge

Lad os først finde ud af, hvad denne flise repræsenterer. Faktisk anvendes retting til samme formål som konventionelle fliser. På grund af udformningen af ​​kanten med sin hjælp opnås der dog andre resultater i overfladenes forside.

Så den største forskel er den kantede kant. Den sædvanlige flise er afrundet eller facetteret. Derfor er det stablet således, at der er et mellemrum mellem tilstødende elementer, hvis bredde er indstillet afhængigt af teglens dimensioner. Ved rectificate er kanterne ens. Det betyder, at der ikke er et presserende behov for at forlade sting. En sådan flise er monteret ende til ende uden huller. I moderne design er dette vigtigere end nogensinde.

Rectification skaber en følelse af en monolitisk overflade

Ikke desto mindre er ikke alle produkter 100% kvalitetsnedskæringer. Egenskaberne af det foretede plan spiller også en væsentlig rolle. I forbindelse med disse faktorer er det ikke altid muligt at tilvejebringe effekten af ​​sømløshed. Det er dog muligt at minimere afstanden mellem elementerne.

For at gøre det lettere at arbejde med rektifikater, brug en speciel konstruktionssuger. Dette gør det lettere at passe elementerne.

Sådan opnås oprettelsen af ​​et sådant færdiggørelsesmateriale. Fremstilling i første fase er ikke anderledes end standard. Fliser er lavet på basis af ler, mineralske tilsætningsstoffer og granitchips. Ved udgangen er porcelæn. Det er holdbart og har ingen porer. Takket være dette er der efterspurgte keramiske granitfliser efterspurgt overflader i rum med høj luftfugtighed.

At konvertere granit til retificeret, tilføj til produktion af en anden operation. Bunden er at præcis trimme fliserne og polere kantene. Med det korrekte arbejde udført, er elementerne skelnes fra hinanden i forhold til parametre.

Med hensyn til design er glatte, glatte modeller af store størrelser populære for en monolitisk overflade. Meget imponerende udseende og reliefelementer. Manglen på sidstnævnte i behovet for at justere tekstur, men til sidst viser det sig en overflade, som efterligner en solid natursten.

Varianter af glat og relief rectificate

Kvalitet efterbehandling materiale er dyrt, men det er nogle gange tilrådeligt at betale. Dette forklares af følgende fordele:

Monolitisk overflade ser imponerende ud og bruger ikke meget energi på at forlade. Selv i nærværelse af små huller er hygiejnekvaliteten af ​​en sådan belægning højere end for en konventionel, da mindre snavs og bakterier er tilstoppede i sømme op til 1,5 mm tykke.

Rekvitat ser godt ud i badeværelset og køkkenet

Fliser passer ikke til alle typer overflader. Overvej manglerne:

  • behovet for et jævnt fundament
  • defekter i materialet i vandret plan
  • dynamisk foring
  • kompleksitet af arbejdet.

I nærvær af en mobil base og udsving i mikroklimatiske forhold vil fraværet af sømme blive en ulempe, da hullerne spiller kompensatorernes rolle, når materialet bevæger sig. Desuden er installationen af ​​butt-enden ikke altid mulig på grund af grundens ujævnhed og tilstedeværelsen af ​​forskelle på overfladen af ​​den keramiske granit selv. Ja og generelt vil arbejdet blive trukket meget meget, da kun de kvalificerede specialister kvalitativt vil udføre rettelsen.

Takket være dens unikke egenskaber og fantastiske udseende bliver rektificerede fliser mere populære hvert år. Den bruges i foringen af ​​forskellige overflader.

Selvfølgelig er dette materiale ideelt til at skabe et dyrt interiør i private hjem, hoteller, restauranter og andre offentlige institutioner. Imiterer en granit eller marmoroverflade, især hvis du sænker leddets synlighed til et minimum.

Rekvitit bruges i indretning af hoteller, butikker og swimmingpools

Ved hjælp af sådanne porcelæn fliser står over for gulve. På væggen er også en god mulighed. Flisen erstatter de overliggende paneler og formidler soliditet.

Ensigeren skaber et kontinuerligt mønster på overfladen på grund af den egentlige udformning af elementerne.

Dette materiale bruges også i udvendig dekoration, især facader af bygninger. Præstationsegenskaberne ved porcelænstensiler skaber ideelle forudsætninger for sådan design af huse. Du kan finde en alternativ applikation, for eksempel at lave et bordplade af fliser. Denne belægning ser ikke kun godt ud, men forhindrer også ophopningen af ​​bakterier på overfladen på grund af manglen på brede sømme, som i konventionelle modeller.

Uanset den specifikke anvendelse er den korrigerede keramiske granit det ideelle materiale til at vende. Sådan dækning er værd at sine penge.

Skriv venligst din mening om artiklen. Du kan angive fejl, stille et spørgsmål eller forlade en anmeldelse.

Det er meget vigtigt for os at kende hver enkelt persons mening!

Kopiering af materialematerialer er kun tilladt, hvis du placerer et aktivt link til kilden.

Rectified porcelæn stentøj er et nyt ord i skabelsen af ​​plader.

Et fremragende materiale til færdiggørelse af gulvet er korrigeret porcelæn. I øjeblikket kan man blandt et stort udvalg af vendende materiale opfylde en sådan sort som renset porcelænstensil. Mange spørger spørgsmålet, hvad er det? Det alternative navn på dette materiale er - sømløse eller kantede fliser. Det er mere værd end det sædvanlige materiale, men det har sine egne grunde. Rectified porcelæn stentøj er den samme granit, der har bestået en række behandlinger, som følge heraf erhverver det helt flade parametre. Denne behandling gør det muligt at lægge leddet i leddet og derved skabe en glat, sømløs overflade.

Rectified fliser: produktionsfunktioner

Vi skal begynde med det faktum, at det korrigerede porcelæn er lavet af en blanding, der indeholder høj kvalitet ler, spar og kvarts. Sommetider tilsættes pigmentmalinger til samme sammensætning. Al denne masse under pressen og højtryksformer danner. Derefter tørres fliserne og fyres med høj temperatur.

Når udformningsprocessen udføres, er slutresultatet en lille hældning, det er nødvendigt at lette udtrækningen af ​​emnet fra pressen.

Sammensætningen af ​​retificerede fliser omfatter som regel ler, kvarts og spar

Efter fyringen udføres formen forandrer sin geometriske form endnu mere, ved udgangen opnås plader med spredte dimensioner, undertiden er forskellen flere millimeter.

Løser dette problem i de fleste tilfælde, kalibreringen, det vil sige layoutet af pladerne for de mest ensartede størrelser i partiet. Så for eksempel er de mest hyppige sæt plader med parametre 301 til 301mm og 300 til 300mm. De er sorteret i forskellige kasser og mærket.

Egenskaberne af beklædningen: hvordan man bruger korrigeret porcelæn stentøj

Det væsentligste kendetegn ved stabling af dette materiale er fraværet af sømme mellem lægfliserne. Installation sker bedst, hvor der ikke er store temperaturændringer.

Rectified porcelæn stentøj er den mest lokaliserede til forekomsten af ​​revner, enhver temperatur eller naturlige jorden bevægelse, aktiverer denne proces.

Det er bedst at anvende renset porcelænstentøj til at afslutte gulvet i et gæsteværelse eller soveværelse

For at forhindre dette sker, anbefaler specialister, at leddene skal være mindst 1 cm brede langs hele rummets omkreds. Hvis rummet har store parametre, skal der oprettes yderligere sømme for kompensation.

Før overfladen skal overfladen udføres omhyggeligt. Anvendelse i installation af sandcement eller limløsninger kan ikke, fordi de retificerede plader ikke har fugtabsorption. Pladerne er installeret på en speciel lim, som har en høj elasticitet og vedhæftning.

Rectified fliser - hvad er det?

Hvordan får producenterne sådant materiale? Den egentlige korrigering af granit, essensen af ​​produktion og teknologi adskiller sig ikke fra produktion af standardplader. Oprettelse af kantplader adskiller sig ikke fra ubearbejdet. Midler og korrigering styling gør også ikke en stor forskel. Rectified fliser er skabt på basis af granit chips, mineralske tilsætningsstoffer og ler. Materialet efter forarbejdning bliver meget holdbart og har praktisk taget ingen porer. På grund af dette er dette materiale i stor efterspørgsel efter efterbehandling værelser med høj luftfugtighed.

For at standardkemisk plade skal blive rettet, udføres yderligere operationer i produktionen.

Ikke mindre populære og populære er de praktiske og smukke retificerede fliser

Essensen af ​​disse operationer er, at der foretages præcise nedskæringer på pladerne, som efterfølgende poleres. Med den rette implementering af al teknologi som følge heraf opnås elementer, som ikke kan skelnes fra hinanden.

Hvis vi taler om design, så er den mest populære model med glatte overflader og store størrelser. Meget imponerende udseende modeller af relief type. Den eneste ulempe ved sådanne modeller er, at du skal tilpasse tekstur, men resultatet er smukt, da overfladen ligner en naturlig, solid sten.

Porcelæn granit: fordele og ulemper

Kvalitativ retificeret keramik er ikke billig, men dem, der købte dette materiale, hævder, at en sådan sum er passende.

Dette er relateret til følgende positive kvaliteter:

Mange foretrækker at bruge keramisk granitrektificeret, fordi det er smukt og let at passe på

Overfladen, der viser sig i slutningen, ser meget flot ud og behøver ikke meget omhu. Selv med den betingelse, at der er små huller på overfladen, vil hygiejnen ikke blive lavere end for en konventionel belægning. Den mest efterspurgte er den patinerede flise, der er blevet en slags nyhed på byggematerialemarkedet.

Det skal imidlertid bemærkes, at belægningen har nogle ulemper.

  • Behovet for at forberede en perfekt flad overflade;
  • Der kan være fejl i materialet på vandret plan;
  • Dynamics of facing;
  • Facing værker er ret kompliceret.

Hvis basen er dynamisk, eller i rummet er der selv minimale temperaturforskelle, kan fraværet af sømme blive et væsentligt problem, da det er de huller udføre rollen som kompensator i tilfælde af bevægelse af materialet. Det er ikke altid muligt at lægge leddet i leddet på grund af at basen ikke er engang. Og generelt kan alt arbejde koste et meget rundt beløb, fordi kun specialister kan udføre arbejdet kvalitativt.

Hvad er rettet porcelæn stentøj (video)

Rectified porcelæn stentøj er et godt materiale, der kan gøre gulvfladen ideel. Hvis du er klar til at give denne type afbehandling ikke kun penge, men tid og kræfter, vil slutresultatet være i stand til at overraske ikke kun alle gæsterne, men også husstanden. Du skal kun vælge materialets udseende og stole på fagfolk i installationen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 5 = 1